back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Care biserica este adevarata dupa biblie.

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

Misionarul

7 mesaje
Postat pe: 13 Noiembrie 2011, ora 15:15

De la: 9am121159, la data 2011-10-29 16:28:26Apocalipsa 14/12Aici este r�bdarea sfin�ilor, care p�zesc poruncile lui Dumnezeu �i credin�a lui Isus.
Daca biserica nu are toate legile si poruncile lui Dumneze si crdinta lui Isus,nu este cea adevarata.Iar sfinti facuti de oameni dupa alte criterii nu sant sfinti.Astept comentariile dumneavoastra,dupa Biblie.

shell.windows.com/fileassoc/0409/ENFallback.asp?LangID=&EXT=qtlv

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 13 Noiembrie 2011, ora 20:21

utopiabalcanica.net/invazia/
---------
Scrie despre ce este vorba,nu am timp de plimbare.....

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Noiembrie 2011, ora 01:49

Din pacate biserica banului e acum. Daca nu ai bani, esti aruncat in strada, mai rau ca animalele. Inclusiv popii iti cer bani.
Culmea, nici nu esti lasat sa faci bani, dar trebuie sa dai.
Si atunci in ce consta biserica?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2011, ora 15:12

Din pacate biserica banului e acum. Daca nu ai bani, esti aruncat in strada, mai rau ca animalele. Inclusiv popii iti cer bani.
------------
Domnule Nastase Mihail,oamenii care lupta prin orice mijloace sa stoarca bani si bunuri de la oameni in loc sa radieze credinta in jurul lor,se numesc dupa Biblie idolatri si rapareti,ei nu vor intra in Imparatia lui Dumnezeu.Noi ne punem credinta in Dumnezeu,nu in oameni.
1 Corinteni 5/10�ns� n-am �n�eles cu curvarii lumii acesteia, sau cu cei lacomi de bani, sau cu cei hr�p�re�i, sau cu cei ce se �nchin� la idoli, fiindc� atunci ar trebui s� ie�i�i din lume.
11Ci v-am scris s� n-ave�i nici un fel de leg�turi cu vreunul care, m�car c� �i zice "frate", totu�i este curvar, sau lacom de bani, sau �nchin�tor la idoli, sau def�im�tor, sau be�iv, sau hr�p�re�; cu un astfel de om nu trebuie nici s� m�nca�i.
6/10nici ho�ii, nici cei lacomi, nici be�ivii, nici def�im�torii, nici hr�p�re�ii nu vor mo�teni �mp�r��ia lui Dumnezeu.
De aceia am deschis acest subiect,ca sa vedeti ca cei ce ne jehmanesc,nu fac parte din Biserica cea adevarata,indiferent in ce biserica slujesc.Singurul care este Pastorul Cel Bun si Preotul Cel mare este Domnul Isus Hristos,rascumparatorul nostru,pe El sa-L ascultam ,spe Dumnezeu si Duhul Sfant.Multa pace va doresc,lumina,adevar,credinta....

MADI_SLABA

17 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 14 Noiembrie 2011, ora 17:02

De la: 9am121159, la data 2011-10-29 16:28:26Apocalipsa 14/12Aici este r�bdarea sfin�ilor, care p�zesc poruncile lui Dumnezeu �i credin�a lui Isus.
Daca biserica nu are toate legile si poruncile lui Dumneze si crdinta lui Isus,nu este cea adevarata.Iar sfinti facuti de oameni dupa alte criterii nu sant sfinti.Astept comentariile dumneavoastra,dupa Biblie.

In orice religie este prezenta și politica.Omenirea prin intermediul religiei și al politicii ,a fost intodeauna dezbinata ,pentru a fi mai ușor manevrata,condusa și exploatata.Singura biserica adevarata ,este familia ,in cadrul careia trebuie sa existe armonie ,educație a copiilor,bunastare materiala,in rest ,totul este minciuna ,diversiune și incercarea de a te dezmosteni de avutia personala.

Atenție la silueta ta,ce maninci se vede pe fata ta !
CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2011, ora 00:47

biserica adevarata sau religie adevarata,nu exista.
in mintea unora exista deoarece de mici au fost indoctrinati,unii o si viseaza,insa nimeni nu vine cu ceva concret.
toti dumnezeii si zeii ,stau bine ascunsi,nu-i vede nimeni,doar "preotii" ii simt si uneori mai citim cate ceva despre ei ,prin asazisele carti sfinte
aceste carti"sfinte"sunt scrise de niste nulitati despre care nimeni nu stie cine au fost,in schimnb stim

cate ceva despre............. Solon,Socrate,Platon,Aristotel,Arhimede,Seneca,Cicero,Eskil,Sofocle,Euripide,etc...etc...etc.....

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2011, ora 00:50

dumnezeu se ascunde,oare de ce ?

se simte vinovat sau NU exista ?

De ce nu ne da un semn ?

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2011, ora 00:54

inteleg ca ii este frica de mine,insa ar putea sa aiba o tresarire de orgoliu.............................

nu inteleg de ce am fost "ajutat" sa castig in viata ,tot ce mi-am propus ,in schimb enoriasii crestini,nu reusesc de multe ori sa se descurce,cu toate ca apeleaza in fiecare an la toate moastele existente.
s-ar parea ca ajutorul vine din alta parte

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2011, ora 01:01

pe mine, logic,nu ma ajuta dumnezeu insa castig si obtin ,tot ce este mai bun..........de ce oare ?

nu cumva singurul motiv este ca eu constientizez ca ajutorul nu poate veni decat de la mine ?

dumnezeu este o speranta iluzorie......nu exista ,insa i se atribuie tot ce el nu a creat

a crede ca tot ce exista a fost creat de cineva inseamna sa fii naiv,insa sa crezi in ceva ce nu exista,inseamna ........................psihiatrie

Fosta membra 9am.ro

1254 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2011, ora 08:13

De la: CR0N0S, la data 2011-11-15 00:54:23inteleg ca ii este frica de mine,insa ar putea sa aiba o tresarire de orgoliu.............................

nu inteleg de ce am fost "ajutat" sa castig in viata ,tot ce mi-am propus ,in schimb enoriasii crestini,nu reusesc de multe ori sa se descurce,cu toate ca apeleaza in fiecare an la toate moastele existente.

Ajutorul vine de la parinți,apoi de la sirguința personala pentru invațarea unei meserii,de la munca ,de la familie,in rest toți te privesc ca pe o viitoare victima sursa de venit.
Intr-o viața ,poți deveni dumnezeu sau diavol,depinde de sanatatea mintala,de orientarea in timp si in spațiu a individului.

http://www.youtube.com/watch?v=F1SBPwpj4Kc http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TA3FvTSnqFI http://www.youtube.com/watch?v=DuX41-2HAYU&feature=related
CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2011, ora 09:38

De la: IOANIDE, la data 2011-11-15 08:13:10
De la: CR0N0S, la data 2011-11-15 00:54:23inteleg ca ii este frica de mine,insa ar putea sa aiba o tresarire de orgoliu.............................

Ajutorul vine de la parinți,apoi de la sirguința personala pentru invațarea unei meserii,de la munca ,de la familie,in rest toți te privesc ca pe o viitoare victima sursa de venit.
Intr-o viața ,poți deveni dumnezeu sau diavol,depinde de sanatatea mintala,de orientarea in timp si in spațiu a individului.

s-ar parea ca dumnezeu nu are niciun rol in piesa asta
daca ar avea ,cred ca ar fi un actor de duzina ,avand in vedere faptul ca e cam depasit de evenimente... sau poate totusi nu exista decat Mos Nicolae si Mos Craciun

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2011, ora 11:29

hehehe, asta-i o intrebare cu raspuns Greu ! ti l-as putea da ,dar nu-ti fac nici-un bine dindu-ti-l ....mai important ar fi sa ti-l dai tu singur !

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2011, ora 21:50

De la: 9am249382, la data 2011-11-15 11:29:08

hehehe, asta-i o intrebare cu raspuns Greu ! ti l-as putea da ,dar nu-ti fac nici-un bine dindu-ti-l ....mai important ar fi sa ti-l dai tu singur !

Am inteles.....................e vorba de Mos Craciun

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2011, ora 23:04

------------
In orice religie este prezenta și politica.Omenirea prin intermediul religiei și al politicii ,a fost intodeauna dezbinata ,pentru a fi mai ușor manevrata,condusa și exploatata.Singura biserica adevarata ,este familia ,in cadrul careia trebuie sa existe armonie ,educație a copiilor,bunastare materiala,in rest ,totul este minciuna ,diversiune și incercarea de a te dezmosteni de avutia personala.
-----------
Dreptate ai hotii in zilele noastre sant la loc de cinste,iar cei cinstiti si credinciosi sant umiliti,batjocoriti,pradati s.a.m.d.Dar din cauza lor sa pierdem noi ce ne-a lasat Dumnezeu ,viata vesnica ,un loc in Imparatia Sa fara bani si fara plata,ci doar prin credinta si ascultare? Daca in ziua maniei lui toate cladirile se vor face una cu pamantul,chiar muntii se vor face vai,asa un cutremur de mare va fi,deci bunurile la care tinem cel mai mult pentruca le-an facut cu truda,vor pieri.....sa tinem noi mai mult la bunuri sau la Dumnezeu? Familia este bine sa fie educata si credincioasa, dar nu poate inlocui biserica caci trebuie sa mergi sa te botezi,sa te cununi,sa te impartasesti,sa faci o slujba duhovniceasca mergand la biserica,sa te pregatesti pentru cer.Nu poti sa faci acestea in casa,in aprozar in piata....ci doar in biserica.Este foarte adevarat ca oamenii au facut si din adevarul religios o politica si aceasta din necredinta au facut atatea biserici neadevarate..Deaceia spune Dumnezeu"Intrati pe poarta cea stramta,ca larga este calea care duce la pierzare si muuuuuulti merg pe ea" Dupa ce ai intrat pe poarta cea stramta ,Dumnezeu ne sfatuieste sa ne pazim de prooroci mincinosi,ei vin la voi imbracati in piei de oi,iar pe din'auntru sant lupi rapitori.Deci Dumnezeu stia de la inceput ce se va petrece in biserici.Nu dati cu piciorul la o fagaduinta asa de mare de la Dumnezeu.El exzista si ce spune face.Multa pace si lumina.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2011, ora 23:08

dumnezeu se ascunde,oare de ce ?

se simte vinovat sau NU exista ?

De ce nu ne da un semn ?
----------
Ne-a dat un semn,a trimis pe Fiul Sau si l-au omorat.Deaceia El cauta oamenii dupa voia lui din toate Neamurile sa-Si faca un popor sfant o preotie aleasa,cu care va locui pe noul pamant.Multa pace.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2011, ora 23:16

inteleg ca ii este frica de mine,insa ar putea sa aiba o tresarire de orgoliu.............................

---------
Dumnezeu este impotriva idolilor si mastelor.El ne da tot ce dorim ca sa vedem bunatatea Lui si sa credem.Numai apa daca o ia de pe pamant....cum vei supravietui? Dar aerul? Har,pace ,lumina de la Dumnezeu.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Noiembrie 2011, ora 09:43

De la: CR0N0S, la data 2011-11-15 21:50:34
De la: 9am249382, la data 2011-11-15 11:29:08

Am inteles.....................e vorba de Mos Craciun

nu, dragul meu Cronos : e vorba de Recunostinta ta fata de Cel ce ti-a dat acele cadouri ,caci la fel- exact la fel -ca un TATA ii da Fiului sau tot ce are nevoie ...si inca pe deasupra ,doar-doar vei intelege ca te iubeste si vegheaza sa-ti fie bine !
de ce nu le da , poate, la fel de mult celor ce-si rup genunchii prin biserici ? him ! e incercarea lor....e verificarea lor , daca iubirea lor rezista si in fata neajunsurilor ! tu esti, din pct. de vedere spiritual, un Copil ....ce sa-i ceri unui copil ? ii dai tot ce are nevoie : apa, papa, jucarii , plimbarica, nanica , un patuc moale si cald si -l aperi ca sa creasca mare si sa inteleaga ! si cind Intelege, renunta el singur la faima, avere, nume-renume si se-ndreapta spre alte "bogatii " mai putin efemere ! ....asta-i raspunsul !

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2011, ora 14:07

��n consiliul ceresc, s-a luat m�sura ca oamenii, desi p�c�tosi, s� nu piar� �n neascultarea lor, ci, prin credin�a �n Hristos ca �nlocuitor �i Garant al lor, s� devin� ale�ii lui Dumnezeu, r�ndui�i mai dinainte s� fie �nfia�i prin Isus Hristos, dup� buna pl�cere a voii Sale. Dumnezeu vrea ca to�i oa� menii s� fie m�ntui�i; pentru c� au fost luate toate m�surile prin oferirea singurului S�u Fiu ca pre� de r�scump�rare pentru om. Cei care vor pieri vor pieri pentru c� refuz� s� fie �nfia�i de Dumnezeu, prin Isus Hristos. M�ndria �l �mpiedic� pe om s� accepte m�surile luate pentru m�ntuire. �ns� meritul omului nu va face ca sufletul s� fie acceptat �n prezen�a lui Dumnezeu. Lucrul care �l va face pe om s� fie primit de Dumnezeu este harul lui Hristos atribuit omului prin credin�a �n Numele S�u. Nu putem lua faptele sau av�ntul de moment al emo�iilor drept dovad� c� suntem ale�ii lui Dumnezeu, fiindc� ale�ii S�i sunt ale�i prin Hristos.� � Ellen G. White, �Chosen in Christ�, Signs ofthe Times, 2 ian. 1893

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2011, ora 17:31

@ Cronos, unde esti, dragule ?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2011, ora 06:34

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2011, ora 14:50

Am inceput sa-L caut pe Dumnezeu cu Biblia in mana si cu rugaciune ,pe la biserici sa vad care din ele au adevarul dupa Biblie.Am intrat la o evanghelizare care se facea de niste straini la biserica penticostala.Am facut urmatoarea rugaciune in gand cand am intrat in sala. "Doamne Dumnezeule mare si puternic,daca aceasta biserica are adevarul Tau,te rog sa plec rusinata din aceasta biserica,dar daca nu au adevarul,sa se rusineze ei,eu voi intelege si te voi cauta la alta biserica,AMIN".
Ei au inceput sa marturiseasca din Biblie,apoi s-au luat de mana baieti si fete si au inceput sa cante o cantare.Deodata o fata din mijlocul grupului care canta,a inceput sa sara in sus,degeaba o tineau de mana ca sa inceteze cu saritul in sus,ca fata nu putea si sarea din ce in ce mai rau.Au fost nevoiti sa intrerupa cantarea si ca sa-i spele rusinea au pus-o pe ea sa marturiseasca in continuare,desi intreaga audienta si-a dat seama ca este ceva necurat.Dupa ce s'a terminat,o femeie in varsta vine langa mine si spune: Ai vazut ca si in biserica este diavolul,ai vazut cum sarea fata aceia in sus.Nu am zis nimic,am plecat acasa dar nu am mai trecut prin acea biserica,pentru ca Dumnezeu imi aratase ca nu este biserica cea adevarata.

Acum sper ca intelegeti cum a lucrat Dumnezul Cel atotputernic,Cel mai mare Evanghelist al lumii si cat de mult doreste sa ne intoarcem la El cu toata inima.Desi voi spuneti ca cei ce cred sant prosti sau schizofrenici,nu aveti dreptate.Cand veti auzi glasul Lui Dumnezeu si voi va veti intoarce la El la fel ca mine,si din acel moment nu ve-ti mai spune ca nu exzista Dumnezeu.Har,pace,lumina,sdevar,credinta de la Dumnezeu ,va doresc.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2011, ora 14:53

Nicolescu Valerica
Citind Biblia mult mai increzatoare, caci ma convinsese Cel mai Mare Evanghelist al cerurilor si al pamantului Dumnezeu, am observat ca orice cercetator sincer caci lui Dumnezeu nu-i plac idoli, lucrurile facute de maini omenesti. Si ca fiecare ortodox nu-mi venea sa cred ca ortodoxia nu ar fi in regula fata de Dumnezeu. Deaceia am intrat in biserica ortodoxa unde eram in acea vreme si am facut urmatoarea rugaciune tot in gand ca sa o stiu numai eu si Dumnezeu. Biserica era plina in acea zi, toti stateam in picioare si am zis: "Doamne Dumnezeule Atotputernice eu am vazut in Cuvantul Tau scris ca nu este bine sa ne rugam la lucruri facute de maini omenesti.Doamne daca ortodocsi mei ti-au facut aceste icoane din iubire, cum unul ti-a scris o carte, altul ti-a scris o poiezie, altul ti-a scris un cantec, ei au gasit cu cale sa-ti faca potretul din iubire. Totusi Doamne daca nu este bine ce au facut fa prin puterea ta sa arda icoanele sa se faca scrum si cand voi afla aceasta veste voi veni la tine si ma voi boteza, dar daca este bine ce au facut, fa prin puterea ta sa iasa raze de lumina din ele si toate celelalte culte sau secte sa vina in ortodoxie Amin. Prea iubitilor eram in ziua de votarea constitutiei prima data, dupa revolutie, ma imbracam impreuna cu sotul meu sa mergem la votare dar intre timp televizorul era deschis. Deodata apare la televizor un preot cu un microfon in fata si spunea: "a ars biserica sf.Nicolae din Bucuresti s'a facut scrum, nu mai am nici-o icoana in ea" Atunci am cazut pe genunchi si i-am multumit Domnului pentru raspuns la rugaciune si pentru intelepciunea lui ca nu a ars sf.Nicolae din orasul meu Craiova, biserica in care ma rugasem, ci a ars biserica sf.Nicolae din Bucuresti. Altfel nu as fi putut marturisi nici rugaciunea nici raspunsul la rugaciune, caci enoriasi din oras m'ar fi invinovatit pe mine ca am dat foc si intrucat in Bucuresti nu am mers nu ma putea acuza nimeni de vinovatie. Bineinteles ca acest raspuns de la Cel mai Mare Evanghelist Domnul, Dumnezeul Cel Atotputernic, m'a facut sa iau hotararea, cu prima ocazie cand s'a facut botezul la Biserica Adventista de ziua saptea tot printr-o instiintate de la Dumnezeu am mers si m'am botezat. Grabiti-va toti care va-ti luminat si faceti acest botez fara de care nu veti vedea si nu veti intra in Imparatia lui Dumnezeu caci DOMNUL VINE VINO DOAMNE ISUSE AMIN.

---------------
Dupa cum va spuneam am inceput sa citesc cu atentie Biblia. Am ajuns unde scrie animale curate si necurate. Scrie sa nu mananci "porcul iepurele si camila", sa privesti ca necurate pe cele ce nu au copita despicata si nu rumega. Nu auzisem toata viata mea cat am stat in ortodoxie asa ceva. Pentruca aveam o gradina la care cresteam iepuri, m'am plecat pe genunchi si am facut in gand urmatoarea rugaciune:"
Doamne, Dumnezeule Atotputernice, daca este adevarat ce scrie in cartea asta si eu cresc iepuri la gradina si-i mananc, fa prin minunea Ta sa moara totii deodata picior sa nu ramana si nici sa nu apuc sa mananc carne din ei "Observati am scris cuvintele"daca este adevarat" deci nu eram o credincioasa in totalitate, puneam la indoiala Cuvantul lui Dumnezeu, care este hrana cereasca pentru cel ce crede cu adevarat. M'a lasat Dumnezeu de am carat toata vara la iepuri sa-i hranesc si va rog sa ma credeti ca nu mananca putin, iar in toamna aproape de Sf.Mihail si Gavril,m'am dus cu sotul meu la gradina el sa sape iar eu sa le dau sa manance , le-am dat sa manance si deodata vad in fata ochilor o vedenie un baiat tanar cu ochii albastri, intunecat la fata si cu urechile ca de iepure. M'am inspaimantat , am tresarit si vedenia a disparut, am iesit , m'am dus la sotul meu care sapa si l-am rugat sa mergem acasa ca vine ploaia. Nu i-am spus nimic despre vedenia mea caci rugaciunea am facut-o in gand si voiam sa o stiu numai eu cu Dumnezeu.Dar pe drum am cugetat in gand la vedenie si am zis: "Doamne prin aceasta vedenie eu inteleg ca iepurele este necurat dar eu nu asta te-am rugat. Si ca sa vedeti ca Dumnezeu este cel mai mare evanghelist dupa o saptamana mi-a implinit rugaciunea ca sa ma castige si sa ma aduca la Adevar. Dupa o saptamana, dimineata m'am dus si am dat la iepurii sa manance erau cate doi in cusca, inchise cu lacate ,sapte la numar, custile fiind din sarma ochiuri destul de rezistenta. Dupa ce i-am alimentat am plecat acasa dar pe drum mi-am adus aminte ca am lasat cusca generala deschisa Nu m'am itors dar dupa amiaza m'am dus din nou cu sotul meu la gradina si deodata auzim un caine cum latra in cusca noastra, am pus fiecare mana pe cate un arac si ne indreptam spre cusca generala. Deodata un vecin intreaba daca ne-am luat caine ca el a avut cainele foarte bine legat dar nu poate judeca cu mintea lui cum a . Atunci l-am invitat sa vada daca nu este cumva cel ce latra in cusca noastra lui. Vecinul a venit si cand sa ia cainele am vazut cum cainele a omorat toti iepurii strangandu-i de cap i-a aliniat pe totii pe jos, a rupt sarma ochiuri de la toate custile si i-a scos pe toti afara. Si astfel s'a implinit rugaciunea mea"sa moara toti deodata, picior sa nu ramana"Sotul s'a suparat rau, i-a lasat asa pina a doua zi. In cusca generala erau si pasari curca, gaina, cocos,rata, gasca. Cainele nu s'a atis de ele si nu a parasit cusca generala care era facuta din aceiasi sarma ochiuri ca si custile iepurilor. Dumnezeu a vrut sa vad cine mi-a facut raul, sa nu zic nimic vecinilor. Acasa i-am zis sotului te rog sa stai langa mine ca vreau sa-ti spun ceva dar sa nu te superi. Spune ce vrei ca si asa sant destul de suparat. I-am spus sa nu fie suparat caci astazi mi-a implinit Dumnezeu rugaciunea pe care am facut-o in gand ca sa nu stie nimeni si noi nu vom mai manca niciodata carne de iepue. Dupa ce i-am explicat totul cu deamanuntul nu a mai zis nimic, a doua zi s'a dus si ia ingropat toti iepuri in pamant. De atunci nu am mai mancat iepure, porc si ce mai scrie dumnezeu in cartea Sfanta ca este necurat

Fosta membra 9am.ro

163 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2011, ora 10:22

De la: 9am121159, la data 2011-11-14 15:12:12Din pacate biserica banului e acum. Daca nu ai bani, esti aruncat in strada, mai rau ca animalele. Inclusiv popii iti cer bani.
------------
Domnule Nastase Mihail,oamenii care lupta prin orice mijloace sa stoarca bani si bunuri de la oameni in loc sa radieze credinta in jurul lor,se numesc dupa Biblie idolatri si rapareti,ei nu vor intra in Imparatia lui Dumnezeu.Noi ne punem credinta in Dumnezeu,nu in oameni.

Vor intra in Imparatie pentru ca e nevoie si de sclavi. Au, nu stiti ca daca te pocaiesti cu cinci minute inainte de a-ti da duhul esti iertat si imediat se pune imnul de intampinare si se deschid portile? Nu va mai faceti griji. Toti vom fi impreuna pentru ca suntem copiii lui Dumnezeu.

Nefericirea este o avertizare de a merge mai departe, nu de a sta jos; marile evenimente sentimentale sunt intotdeauna esecuri. Dorina
9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 30 Noiembrie 2011, ora 14:45

------------

Vor intra in Imparatie pentru ca e nevoie si de sclavi. Au, nu stiti ca daca te pocaiesti cu cinci minute inainte de a-ti da duhul esti iertat si imediat se pune imnul de intampinare si se deschid portile? Nu va mai faceti griji. Toti vom fi impreuna pentru ca suntem copiii lui Dumnezeu.
----------
Matei 7/21Nu ori�icine-Mi zice: "Doamne, Doamne!" va intra �n �mp�r��ia cerurilor, ci cel ce face voia Tat�lui Meu care este �n ceruri.
22Mul�i �mi vor zice �n ziua aceea: "Doamne, Doamne! N-am prorocit noi �n Numele T�u? N-am scos noi draci �n Numele T�u? �i n-am f�cut noi multe minuni �n Numele T�u?"
23Atunci le voi spune curat: "Niciodat� nu v-am cunoscut; dep�rta�i-v� de la Mine, voi to�i care lucra�i f�r�delege."

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 30 Noiembrie 2011, ora 21:07

De la: 9am121159, la data 2011-11-30 14:45:07Din pacate biserica banului e acum. Daca nu ai bani, esti aruncat in strada, mai rau ca animalele. Inclusiv popii iti cer bani.
------------

----------
Matei 7/21Nu ori�icine-Mi zice: "Doamne, Doamne!" va intra �n �mp�r��ia cerurilor, ci cel ce face voia Tat�lui Meu care este �n ceruri.
22Mul�i �mi vor zice �n ziua aceea: "Doamne, Doamne! N-am prorocit noi �n Numele T�u? N-am scos noi draci �n Numele T�u? �i n-am f�cut noi multe minuni �n Numele T�u?"
23Atunci le voi spune curat: "Niciodat� nu v-am cunoscut; dep�rta�i-v� de la Mine, voi to�i care lucra�i f�r�delege."

"Patria mea este sus, sus in cer
Unde vesnic plutesc ingerii
Doar acolo e pururi fericirea
Caci asa a lasat Domnul Sfant
Sus in cer, sus in cer,
Sus in cer este sus patria mea
Acolo-i fericirea
Caci asa a lasat Domnul Sfant!

Frati crestini sa cantam Domnului
Sa rasune in cer slava lui
Cor de ingeri ii canta in uimire
Si-n vapai de iubire-l ador
Toti cu drag, toti cu drag,
Toti cu drag te marim Tata bland
Mila ta o revarsa
Peste cei ce te-aclama cantand!
.........................................................."
Acestea sunt versurile unui cantec (melodia e duioasa pana la lacrimi, serios!) care se canta la liturghie. Puteti sa-i faceti nitica analiza literara.

Virtutea nu consta in abtinerea de la viciu ci in neravnirea lui. Galina
9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2011, ora 22:01

Gal ina iti multumesc pentru cantec....imi plac cantarile religioase
Intr-o seara cantam "Blandul Pastor"si plangeam .Noaptea in vis mi s'a aratat Domnul Isus.Avea pe cap o cununa de lumina ca razele soarelui lungi de un metru.Era imbracat in alb de sus pana jos.Avea o privire care nu poate fi descrisa in cuvinte.A venit la mine lin,m-a luat de mana stanga si a ingenunchiat impreuna cu mine in fata Tatalui care avea parul alb.Mi-au transmis za nu mai zic cu raul si de atunci nu am mai zis.Intram in biserica ortodoxa si cand ieseam auzeam femeile cum dau la rele si dadeam si eu.Dar Domnul si Tatal prin acel vis ma pregateau sa ma duca in biserica Adventista unde nimeni nu da la rele.Multa pace si lumina iti doresc.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2011, ora 22:06

De la: 9am249382, la data 2011-11-21 17:31:57@ Cronos, unde esti, dragule ?

Am inteles acum. Cine te contreaza...il cauti.....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2011, ora 08:07

De la: nastasemihail, la data 2011-12-01 22:06:28
De la: 9am249382, la data 2011-11-21 17:31:57@ Cronos, unde esti, dragule ?

Am inteles acum. Cine te contreaza...il cauti.....

sau eu pe el, ca d'aia-i caut pe contristi : sa am cu cine discuta in contradictoriu ! nu te-ai prins ca asta-ti stimuleaza ideile ,in dorinta de a da un raspuns cit mai elocvent ?

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Decembrie 2011, ora 14:47

De la: CR0N0S, la data 2011-11-15 01:01:01pe mine, logic,nu ma ajuta dumnezeu insa castig si obtin ,tot ce este mai bun..........de ce oare ?

nu cumva singurul motiv este ca eu constientizez ca ajutorul nu poate veni decat de la mine ?

dumnezeu este o speranta iluzorie......nu exista ,insa i se atribuie tot ce el nu a creat

a crede ca tot ce exista a fost creat de cineva inseamna sa fii naiv,insa sa crezi in ceva ce nu exista,inseamna ........................psihiatrie

�tiu eu, �tiu eu!....Pe tine cel mai probabil te-a ajutat capul!

C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2011, ora 17:17

Fiecare cap,vede ce i-a dat Dumnezeu sa vada.La unul i-a dat sa vada fizica,altul chimia,altul medicina altul zidaria,altul tesatoria........iar altul il vede pe Dumnezeu si capata mostenirea vesnica pentru ca el crede si asculta pe Dumnezeu.Ce nu intelegeti voi cei care ati terminat o facultate este ca Dumnezeu a facut omenirea ca pe un trup ca sa avem nevoie unii de altii si sa nu putem unii fara altii.Asa cum in trup ai nevoie de ochii ca sa vezi,de maini ca sa muncesti de picioare ca sa mergi,de inima,stomac,creier, de toate organele ai nevoie in trup.Problema este ca toti am primit cate ceva de la Dumnezeu,numai ca unii nu recunosc ca tot ce au nu este al lor,ci au primit de la Dumnezeu.Voi vedeti doar faptele facute de cei ce conduc bisericile,cei care le conduc pentru interesul personal si pentru aceasta v-ati suparat pe Dumnezeu care stie totul si fiecare-si va lua plata dupa faptele pe care le-a facut cat a fost pe pamant.Deasemenea va mai bucurati ca Dumnezeu v-a dat minte sa terminati o facultate ,sa aveti un loc de munca la caldurica.Dar uitati un lucru,viata omului pe pamant ajunge cu greu peste 90 de ani si asta foarte rar......apoi v-ati gandit unde va duceti?Am ajuns la concluzia ca cei care nu-l au pe Dumnezeu,nu au nimic.Multa pace

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CARE BISERICA ESTE ADEVARATA DUPA BIBLIE.
Mergi la: