Info
x
Care biserica este adevarata dupa biblie.
|
Fosta membra 9am.ro 111 mesaje Membru din: 23/04/2011 |
Postat pe: 3 Noiembrie 2011, ora 18:20
De la: 9am121159, la data 2011-11-03 17:19:52Raspunsul foarte clar, il da Iosua: "eu si casa mea". Si daca ati cer ceva imi dai???
|
|
CR0N0S 1163 mesaje Membru din: 5/06/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Noiembrie 2011, ora 08:20
cine are nostalgia pesterilor se poate gandi ca biserica il poate ajuta sa traiasca in mediul stramosilor sai
Raporteaza abuz de limbaj |
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 4 Noiembrie 2011, ora 11:07
De la: CR0N0S, la data 2011-11-04 08:20:52cine are nostalgia pesterilor se poate gandi ca biserica il poate ajuta sa traiasca in mediul stramosilor sai Care pestera...a muierii..
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2011, ora 12:50
De la: symy1, la data 2011-11-04 11:07:39De la: CR0N0S, la data 2011-11-04 08:20:52cine are nostalgia pesterilor se poate gandi ca biserica il poate ajuta sa traiasca in mediul stramosilor sai Lume noua,pe unde ai zburat mai pacatosule???Ti-am citit CV,pozele,dar tot nu ma duc la biserica ,am tinem legatura''frate''
|
|
Fosta membra 9am.ro 11 mesaje Membru din: 4/11/2011 |
Postat pe: 4 Noiembrie 2011, ora 13:37
De la: 9am247028, la data 2011-11-04 12:50:12De la: symy1, la data 2011-11-04 11:07:39De la: CR0N0S, la data 2011-11-04 08:20:52cine are nostalgia pesterilor se poate gandi ca biserica il poate ajuta sa traiasca in mediul stramosilor sai Symioane, ai baut din apa cainelui de ai ajuns sa vorbesti pe forum cu tine insuti?? Raporteaza abuz de limbaj |
|
alehin 2584 mesaje Membru din: 25/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Noiembrie 2011, ora 14:26
biserica= o modalitate de a tine naivii ,in frau
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Noiembrie 2011, ora 16:05
De la: 9am249683, la data 2011-11-04 13:37:40De la: 9am247028, la data 2011-11-04 12:50:12De la: symy1, la data 2011-11-04 11:07:39De la: CR0N0S, la data 2011-11-04 08:20:52cine are nostalgia pesterilor se poate gandi ca biserica il poate ajuta sa traiasca in mediul stramosilor sai saracul dobitoc...
Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2011, ora 17:44
De la: XYW, la data 2011-11-04 16:05:43Bey bulangiule syfilitic,sterge-te intai la gura,ca iaras ai pupat o scula in frunteDe la: 9am249683, la data 2011-11-04 13:37:40De la: 9am247028, la data 2011-11-04 12:50:12De la: symy1, la data 2011-11-04 11:07:39De la: CR0N0S, la data 2011-11-04 08:20:52cine are nostalgia pesterilor se poate gandi ca biserica il poate ajuta sa traiasca in mediul stramosilor sai Transmite lu IUBY multe complimente nu de alta dar ce face ea cu curu nu fac10 florinache cu capu.. bravo fetita da-l am masa de fraier ipotent...casa nu barbat nu...papagal de ferentari... Camy draga,salutari de la Gygy de pe Garbo..
|
|
|
|
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2011, ora 17:48
De la: 9am249683, la data 2011-11-04 13:37:40De la: 9am247028, la data 2011-11-04 12:50:12De la: symy1, la data 2011-11-04 11:07:39De la: CR0N0S, la data 2011-11-04 08:20:52cine are nostalgia pesterilor se poate gandi ca biserica il poate ajuta sa traiasca in mediul stramosilor sai prima clona,mai scoate bulangiule...
|
|
Fosta membra 9am.ro 1431 mesaje Membru din: 26/03/2011 Oras: Sinaia |
Postat pe: 4 Noiembrie 2011, ora 19:49
biserica adevarata ,este cea demolata !
asa spune si in biblie ,despre demolarea templului
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2011, ora 22:29
Biblia: cartea sfanta a retardatilor (si psihopatilor)
A fost o data ca niciodata, caci de n-ar fi nu s-ar povesti, o epoca. O mare si luminata epoca. Epoca aia se chema epoca bronzului, si in ea traiau niste oameni, ciobani nomazi de meserie, si foarte inteligenti de altfel. Ei credeau cu tarie ca pamantul e plat si ca cerul e solid, si chiar se intrebau uneori cum de nu cad barcile in gol cand ajung la capatul pamantului, sau cum nu se prabuseste taria cerului peste ei. Cam atat despre framantarile lor filozofice, sa trec mai bine la subiect. Ei bine unii din acesti ciobani simteau nevoia stringenta sa-i conduca pe ceilalti ciobani, care ciobani nu simteau neaparat nevoia sa fie condusi de ei. Sigur, daca erau mai puternici puteau sa le puna pumnul in gura si sa-i oblige sa li se supuna lor. Pe principiul "cine nu vrea ca eu sa fiu seful lui, ii rup capul" (sau transpus in limbaj biblic, "cei care n-au voit sa domnesc peste ei, aduceti-i aici si taiati-i �n fata mea"); principiu care se aplica la bandele de cartier de acum, si care statea la baza organizarii tribale a papuasilor de atunci. Si de obicei asta era suficient, pana la un punct. Si anume pana la punctul in care ceilalti ciobani se uneau si se rasculau impotriva ta, sau aparea un cioban mai puternic decat tine. Atunci se intorcea roata, iar carma era preluata de noul smardoi din cartier (de obicei de ala care-ti infigea primul toporul in cap). Atunci s-au gandit smardoii tribului, cum sa facem noi, ca, o data ce-am ajuns sefii comunitatii si anume tribale, sa avem totusi simpatia maselor astfel incat chiar si daca se gaseste unul (sau unii) mai smardoi decat noi, sa aiba totusi o ezitare inainte de a pune mana pe topor si a face ceea ce noi, smardoii actuali, le-am facut smardoilor de dinainte ? S-au inchis asadar smardoii in cort si s-au gandit, si s-au gandit, si s-au gandit, fara nici un rezultat (bine, adevarul e ca nici inteligenta lor nativa nu-i ajuta foarte tare). La un moment dat dadeau chiar sa atipeasca de la atata efort intelectual prelungit, cand, ce sa vezi, un ditamai traznetul i-a facut sa sara din scaune, si sa tremure de frica la auzul zgomotului infernal, care semana al naibii de tare cu ceea ce ei isi inchipuiau a fi zgomotul facut de cer cand se crapa in bucati si li se prabuseste in cap. Dupa cateva minute bune in care s-au holbat impietriti la tavanul cortului, asteptand desigur sfarsitul lumii, unul din ei si-a adus aminte ca a mai auzit acel zgomot cu multa vreme in urma (in desert ploua mai rar, si nici el nu statea prea bine cu memoria), si au iesit cu totii afara sa fumeze cate o tigara. Cerul intre timp devenise senin iar dintre norisori se iteau niste raze de soare de-a dreptul divine pe care fireste oamenii de atunci le interpreteau ca fiind emanate de locatarul ceresc, carmaciul suprem, facatorul celor vazute si nevazute, dumnezeu/yahve/elohim/whatever (de unde si sintagma de "god-rays"). Deodata i-a izbit revelatia in pifometru. Dumnezeu era aliatul lor, protectorul lor, si ei l-au ignorat pana atunci. Dumnezeu i-a facut pe ei puternici si tot el i-a ajutat sa ajunga sefi peste poporul/tribul lor. De-acum incolo, asta vor spune oamenilor: ca ei, departe de a fi niste brute avide de putere, ucigasi cu sange rece etc etc, sunt "alesii lui dumnezeu", iar crimele si nelegiurile pe care le-au comis, le-au comis pentru "ca asa le-a spus dumnezeu". Oamenii de la avea vreme nefiind prea cultivati, ba chiar fiind csvasi-analfabeti si prosti gramada, au inghitit imediat galusca (iar daca nu inghiteau galusca atunci inghiteau altceva, de consistenta calcaroasa; caci pedeapsa cu lapidarea pentru nesupunere era si ea voia lui dumnezeu, conform smardoilor pocaiti). Prin urmare, au inceput sa asculte de sefii lor cei smardoi ca de dumnezeu, si sa faca tot felul de chestii oribile la ordinul divin al acestora. Aceste fapte oribile sunt asezate la loc de cinste si descrise cu lux de amanunte in cartea sfanta a ciobanilor scelerati cu complexe megalomanice, numita biblie. Exemplu: Numeri 25:16 Si a grait Domnul cu Moise si a zis: "Vorbeste fiilor lui Israel si le zi: Socotiti pe Madianiti dusmanii vostri si omor�ti-i, bateti-i, ca s-au purtat cu voi dusmanos �ntru viclesugul lor, Ademenindu-va cu Peor si cu Cozbi, sora lor, fiica unei capetenii a Madianitilor, care a fost ucisa �n ziua urgiei celei pentru Peor". Numberi 31:7-18 Au �naintat �mpotriva Madianului, dupa porunca pe care o daduse lui Moise Domnul; si au omor�t pe toti barbatii. Copiii lui Israel au luat prinse pe femeile Madianitilor cu pruncii lor, si le-au jafuit toate vitele, toate turmele si toate bogatiile. .... Si Moise s'a m�niat pe capeteniile ostirii, pe peteniile peste o mie si pe capeteniile peste o suta, cari se �ntorceau dela razboi. El le -a zis: ,,Cum? Ati lasat cu viata pe toate femeile? Iata, ele s�nt acelea cari, dupa cuv�ntul lui Balaam, au t�r�t pe copiii lui Israel sa pacatuiasca �mpotriva Domnului, �n fapta lui Peor; si atunci a izbucnit urgia �n adunarea Domnului. Acum, dar, omor�ti pe orice prunc de parte barbateasca, si omor�ti pe orice femeie care a cunoscut pe un barbat culc�ndu-se cu el; dar lasati cu viata pentru voi toti pruncii de parte femeiasca si pe toate fetele cari n'au cunoscut �mpreunarea cu un barbat. Problema e ca multa lume crede si in ziua de azi ca aceasta carte horror e sfanta, caci, zic ei, ar fi fost inspirata de doamne-doamne. De ce ? Pentru ca, in caz ca nu le-a zis bunica acest lucru (cum s-a intamplat de pilda in cazul lui Dan Negru, care folosea frenetic pe blogul sau acest argument pentru a demonstra cat de dobitoc este Stephen Hawking, care nu auzise de geniala lui bunica), asa au invatat la scoala, unde propaganda religioasa e la ordinea zilei (nu cu dana grecu; eventual cu radu tudor, analistul militar habotnic, sau piosul analist al sfintei mitraliere). Eu ii intreb pe acestia, inainte sa sustina gogomania respectiva, au avut macar bunul simt sa citeasca cartea, si anume biblia ? Caci daca au citit-o, nu inteleg cum pot sa treaca cu atata lejeritate peste episoadele de-a dreptul malefice precum cel de mai sus, si nenumaratele atrocitati similitare prezentate in cartea lor "sfanta", care, conform credintei lor habotnice, sunt pe cale de deductie logica nici mai mult nici mai putin decat...sfinte. Cum ar veni, macelurile, razboaiele si crimele pe banda rulanta sunt sfante in viziunea credinciosilor. Sau cel putin alea din biblie sunt Desi tot ei parca se bat cu pumnul in piept ca morala religioasa interzice crima, ca cica contravine poruncii "sa nu ucizi". Pai ce te faci, credinciosule, care esti tu credincios, cand biblia insasi contravine poruncii respective ? Te faci ca ploua, asta te faci. Sau indrugi cretinismul cum ca "la acea vreme acele lucruri erau normale". Pai or fi fost normale, dobitocule, dar nu despre asta e vorba, daca erau normale sau nu. E vorba daca sunt sfinte, sau nu sunt sfinte, si daca baietii aia care le comiteau, erau sau nu erau inspirati divin. Voi, crestinii, ziceti ca erau. De fapt ei, criminalii (respectiv autorii bibliei) sustin ca erau, si voi ii credeti pe cuvant (ca la o adica unii care marturisesc in scris ca au ucis 'jdemii de oameni, inclusiv femei si copii, chiar sunt demni de incredere, ba chiar si de veneratie) Concluzia nu poate fi decat una singura si anume: cei care sustin ca biblia e inspirata divin sunt retardati. Sau, psihopati. Sau chiar o combinatie intre cele doua; gen, psiho-retarzi :) si-au trait fericiti pana la adanci batranete...de n-or mai trai inca si-n zilele noastre...
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2011, ora 22:35
De la: 9am247028, la data 2011-11-04 17:44:24De la: XYW, la data 2011-11-04 16:05:43Bey bulangiule syfilitic,sterge-te intai la gura,ca iaras ai pupat o scula in frunteDe la: 9am249683, la data 2011-11-04 13:37:40De la: 9am247028, la data 2011-11-04 12:50:12De la: symy1, la data 2011-11-04 11:07:39De la: CR0N0S, la data 2011-11-04 08:20:52cine are nostalgia pesterilor se poate gandi ca biserica il poate ajuta sa traiasca in mediul stramosilor sai bravo gigele,tine-o tot asa...vezi ca s-a daramat gardu' de la casa de cultura,,balaceanca''...nu mai trebe sa-i faci felatie lu' nenea doctoru' pt.un bilet de voie...
|
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2011, ora 00:06
De la: XYW, la data 2011-11-04 22:29:12Biblia: cartea sfanta a retardatilor (si psihopatilor) Hai,ca-i lasasi far de religie ,trebuie sa le dam rapid ceva in loc,ca intra in sevraj apocaliptic
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2011, ora 09:36
eu nu stiu d-astea,stiu insa care este biserica falsa..................catedrala mantuirii neamului
|
Fosta membra 9am.ro 766 mesaje Membru din: 14/10/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Noiembrie 2011, ora 12:02
De la: The_Mummy, la data 2011-11-04 19:49:47biserica adevarata ,este cea demolata ! Si eu am spus la fel! Am rabatut templul la biserica mea demolata
Virtutea nu consta in abtinerea de la viciu ci in neravnirea lui. Galina
|
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 5 Noiembrie 2011, ora 12:43
Biblia: cartea sfanta a retardatilor (si psihopatilor)
A fost o data ca niciodata, caci de n-ar fi nu s-ar povesti, o epoca. O mare si luminata epoca. Epoca aia se chema epoca bronzului, si in ea traiau niste oameni, ciobani nomazi de meserie, si foarte inteligenti de altfel. Ei credeau cu tarie ca pamantul e plat si ca cerul e solid, si chiar se intrebau uneori cum de nu cad barcile in gol cand ajung la capatul pamantului, sau cum nu se prabuseste taria cerului peste ei. Cam atat despre framantarile lor filozofice, sa trec mai bine la subiect. Ei bine unii din acesti ciobani simteau nevoia stringenta sa-i conduca pe ceilalti ciobani, care ciobani nu simteau neaparat nevoia sa fie condusi de ei. Sigur, daca erau mai puternici puteau sa le puna pumnul in gura si sa-i oblige sa li se supuna lor. Pe principiul "cine nu vrea ca eu sa fiu seful lui, ii rup capul" (sau transpus in limbaj biblic, "cei care n-au voit sa domnesc peste ei, aduceti-i aici si taiati-i �n fata mea"); principiu care se aplica la bandele de cartier de acum, si care statea la baza organizarii tribale a papuasilor de atunci. Si de obicei asta era suficient, pana la un punct. Si anume pana la punctul in care ceilalti ciobani se uneau si se rasculau impotriva ta, sau aparea un cioban mai puternic decat tine. Atunci se intorcea roata, iar carma era preluata de noul smardoi din cartier (de obicei de ala care-ti infigea primul toporul in cap). Atunci s-au gandit smardoii tribului, cum sa facem noi, ca, o data ce-am ajuns sefii comunitatii si anume tribale, sa avem totusi simpatia maselor astfel incat chiar si daca se gaseste unul (sau unii) mai smardoi decat noi, sa aiba totusi o ezitare inainte de a pune mana pe topor si a face ceea ce noi, smardoii actuali, le-am facut smardoilor de dinainte ? S-au inchis asadar smardoii in cort si s-au gandit, si s-au gandit, si s-au gandit, fara nici un rezultat (bine, adevarul e ca nici inteligenta lor nativa nu-i ajuta foarte tare). La un moment dat dadeau chiar sa atipeasca de la atata efort intelectual prelungit, cand, ce sa vezi, un ditamai traznetul i-a facut sa sara din scaune, si sa tremure de frica la auzul zgomotului infernal, care semana al naibii de tare cu ceea ce ei isi inchipuiau a fi zgomotul facut de cer cand se crapa in bucati si li se prabuseste in cap. Dupa cateva minute bune in care s-au holbat impietriti la tavanul cortului, asteptand desigur sfarsitul lumii, unul din ei si-a adus aminte ca a mai auzit acel zgomot cu multa vreme in urma (in desert ploua mai rar, si nici el nu statea prea bine cu memoria), si au iesit cu totii afara sa fumeze cate o tigara. Cerul intre timp devenise senin iar dintre norisori se iteau niste raze de soare de-a dreptul divine pe care fireste oamenii de atunci le interpreteau ca fiind emanate de locatarul ceresc, carmaciul suprem, facatorul celor vazute si nevazute, dumnezeu/yahve/elohim/whatever (de unde si sintagma de "god-rays"). Deodata i-a izbit revelatia in pifometru. Dumnezeu era aliatul lor, protectorul lor, si ei l-au ignorat pana atunci. Dumnezeu i-a facut pe ei puternici si tot el i-a ajutat sa ajunga sefi peste poporul/tribul lor. De-acum incolo, asta vor spune oamenilor: ca ei, departe de a fi niste brute avide de putere, ucigasi cu sange rece etc etc, sunt "alesii lui dumnezeu", iar crimele si nelegiurile pe care le-au comis, le-au comis pentru "ca asa le-a spus dumnezeu". Oamenii de la avea vreme nefiind prea cultivati, ba chiar fiind csvasi-analfabeti si prosti gramada, au inghitit imediat galusca (iar daca nu inghiteau galusca atunci inghiteau altceva, de consistenta calcaroasa; caci pedeapsa cu lapidarea pentru nesupunere era si ea voia lui dumnezeu, conform smardoilor pocaiti). Prin urmare, au inceput sa asculte de sefii lor cei smardoi ca de dumnezeu, si sa faca tot felul de chestii oribile la ordinul divin al acestora. Aceste fapte oribile sunt asezate la loc de cinste si descrise cu lux de amanunte in cartea sfanta a ciobanilor scelerati cu complexe megalomanice, numita biblie. Exemplu: Numeri 25:16 Si a grait Domnul cu Moise si a zis: "Vorbeste fiilor lui Israel si le zi: Socotiti pe Madianiti dusmanii vostri si omor�ti-i, bateti-i, ca s-au purtat cu voi dusmanos �ntru viclesugul lor, Ademenindu-va cu Peor si cu Cozbi, sora lor, fiica unei capetenii a Madianitilor, care a fost ucisa �n ziua urgiei celei pentru Peor". Numberi 31:7-18 Au �naintat �mpotriva Madianului, dupa porunca pe care o daduse lui Moise Domnul; si au omor�t pe toti barbatii. Copiii lui Israel au luat prinse pe femeile Madianitilor cu pruncii lor, si le-au jafuit toate vitele, toate turmele si toate bogatiile. .... Si Moise s'a m�niat pe capeteniile ostirii, pe peteniile peste o mie si pe capeteniile peste o suta, cari se �ntorceau dela razboi. El le -a zis: ,,Cum? Ati lasat cu viata pe toate femeile? Iata, ele s�nt acelea cari, dupa cuv�ntul lui Balaam, au t�r�t pe copiii lui Israel sa pacatuiasca �mpotriva Domnului, �n fapta lui Peor; si atunci a izbucnit urgia �n adunarea Domnului. Acum, dar, omor�ti pe orice prunc de parte barbateasca, si omor�ti pe orice femeie care a cunoscut pe un barbat culc�ndu-se cu el; dar lasati cu viata pentru voi toti pruncii de parte femeiasca si pe toate fetele cari n'au cunoscut �mpreunarea cu un barbat. Problema e ca multa lume crede si in ziua de azi ca aceasta carte horror e sfanta, caci, zic ei, ar fi fost inspirata de doamne-doamne. De ce ? Pentru ca, in caz ca nu le-a zis bunica acest lucru (cum s-a intamplat de pilda in cazul lui Dan Negru, care folosea frenetic pe blogul sau acest argument pentru a demonstra cat de dobitoc este Stephen Hawking, care nu auzise de geniala lui bunica), asa au invatat la scoala, unde propaganda religioasa e la ordinea zilei (nu cu dana grecu; eventual cu radu tudor, analistul militar habotnic, sau piosul analist al sfintei mitraliere). Eu ii intreb pe acestia, inainte sa sustina gogomania respectiva, au avut macar bunul simt sa citeasca cartea, si anume biblia ? Caci daca au citit-o, nu inteleg cum pot sa treaca cu atata lejeritate peste episoadele de-a dreptul malefice precum cel de mai sus, si nenumaratele atrocitati similitare prezentate in cartea lor "sfanta", care, conform credintei lor habotnice, sunt pe cale de deductie logica nici mai mult nici mai putin decat...sfinte. Cum ar veni, macelurile, razboaiele si crimele pe banda rulanta sunt sfante in viziunea credinciosilor. Sau cel putin alea din biblie sunt Desi tot ei parca se bat cu pumnul in piept ca morala religioasa interzice crima, ca cica contravine poruncii "sa nu ucizi". Pai ce te faci, credinciosule, care esti tu credincios, cand biblia insasi contravine poruncii respective ? Te faci ca ploua, asta te faci. Sau indrugi cretinismul cum ca "la acea vreme acele lucruri erau normale". Pai or fi fost normale, dobitocule, dar nu despre asta e vorba, daca erau normale sau nu. E vorba daca sunt sfinte, sau nu sunt sfinte, si daca baietii aia care le comiteau, erau sau nu erau inspirati divin. Voi, crestinii, ziceti ca erau. De fapt ei, criminalii (respectiv autorii bibliei) sustin ca erau, si voi ii credeti pe cuvant (ca la o adica unii care marturisesc in scris ca au ucis 'jdemii de oameni, inclusiv femei si copii, chiar sunt demni de incredere, ba chiar si de veneratie) Concluzia nu poate fi decat una singura si anume: cei care sustin ca biblia e inspirata divin sunt retardati. Sau, psihopati. Sau chiar o combinatie intre cele doua; gen, psiho-retarzi :) si-au trait fericiti pana la adanci batranete...de n-or mai trai inca si-n zilele noastre... ------- XYW,tie iti merge mintea dar invers acelor de ceasornic.Doar prin credinta mintea ta ajunge la normal.Desi tu faci pe cei normali psihopati pentru ca nu ai inteles Biblia,situatia este invers.Sa-ti dau un exemplu. Dumnezeu a ales un popor asa cum Basescu a ales pe Boc impreuna cu guvernul.Daca o etnie se razvrateste impotriva lui Boc si doreste sa-l omoare,oare Boc nu va fi aparat? Si mai degraba va fi ucisi cei din etnie decat sa fie ucis guvernul.Tot asa si la Dumnezeul Cel Atotputernic,poporul Israel fiind ales de El a avut castig de cauza pentru ca Cel ce era cu ei era mai puternic decat cel ce era cu cei omorati de Israel adica decat diavolul pe care-l slujeau cei omorati.Dumnezeu care ne-a creat,cere Lege,nu faradelege si are dreptul sa pedepseasca pe cei faradelege.El este olarul si face ce vrea cu lutul.Daca intri cu masina pe contrasemn,daca bei alcool la volan si ucizi oameni,sau numai daca ai viteza marita.......nu esti pedepsit oare? sau dupa mintea ta Dumnezeu nu are voie sa pedepseasca? Mai bine intoarce-te la Dumnezeu cat mai este timp de har pentru Neamuri,caci harul se va lua de la Neamuri si Dumnezeu se va intoarce la poporul ales.Har,pace,credinta,adevar,lumina de la Dumnezeu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2011, ora 12:54
De la: XYW, la data 2011-11-04 22:29:12Biblia: cartea sfanta a retardatilor (si psihopatilor)
A fost o data ca niciodata, caci de n-ar fi nu s-ar povesti, o epoca. O mare si luminata epoca. Epoca aia se chema epoca bronzului, si in ea traiau niste oameni, ciobani nomazi de meserie, si foarte inteligenti de altfel. Ei credeau cu tarie ca pamantul e plat si ca cerul e solid, si chiar se intrebau uneori cum de nu cad barcile in gol cand ajung la capatul pamantului, sau cum nu se prabuseste taria cerului peste ei. Cam atat despre framantarile lor filozofice, sa trec mai bine la subiect. Ei bine unii din acesti ciobani simteau nevoia stringenta sa-i conduca pe ceilalti ciobani, care ciobani nu simteau neaparat nevoia sa fie condusi de ei. Sigur, daca erau mai puternici puteau sa le puna pumnul in gura si sa-i oblige sa li se supuna lor. Pe principiul "cine nu vrea ca eu sa fiu seful lui, ii rup capul" (sau transpus in limbaj biblic, "cei care n-au voit sa domnesc peste ei, aduceti-i aici si taiati-i �n fata mea"); principiu care se aplica la bandele de cartier de acum, si care statea la baza organizarii tribale a papuasilor de atunci. Si de obicei asta era suficient, pana la un punct. Si anume pana la punctul in care ceilalti ciobani se uneau si se rasculau impotriva ta, sau aparea un cioban mai puternic decat tine. Atunci se intorcea roata, iar carma era preluata de noul smardoi din cartier (de obicei de ala care-ti infigea primul toporul in cap). Atunci s-au gandit smardoii tribului, cum sa facem noi, ca, o data ce-am ajuns sefii comunitatii si anume tribale, sa avem totusi simpatia maselor astfel incat chiar si daca se gaseste unul (sau unii) mai smardoi decat noi, sa aiba totusi o ezitare inainte de a pune mana pe topor si a face ceea ce noi, smardoii actuali, le-am facut smardoilor de dinainte ? S-au inchis asadar smardoii in cort si s-au gandit, si s-au gandit, si s-au gandit, fara nici un rezultat (bine, adevarul e ca nici inteligenta lor nativa nu-i ajuta foarte tare). La un moment dat dadeau chiar sa atipeasca de la atata efort intelectual prelungit, cand, ce sa vezi, un ditamai traznetul i-a facut sa sara din scaune, si sa tremure de frica la auzul zgomotului infernal, care semana al naibii de tare cu ceea ce ei isi inchipuiau a fi zgomotul facut de cer cand se crapa in bucati si li se prabuseste in cap. Dupa cateva minute bune in care s-au holbat impietriti la tavanul cortului, asteptand desigur sfarsitul lumii, unul din ei si-a adus aminte ca a mai auzit acel zgomot cu multa vreme in urma (in desert ploua mai rar, si nici el nu statea prea bine cu memoria), si au iesit cu totii afara sa fumeze cate o tigara. Cerul intre timp devenise senin iar dintre norisori se iteau niste raze de soare de-a dreptul divine pe care fireste oamenii de atunci le interpreteau ca fiind emanate de locatarul ceresc, carmaciul suprem, facatorul celor vazute si nevazute, dumnezeu/yahve/elohim/whatever (de unde si sintagma de "god-rays"). Deodata i-a izbit revelatia in pifometru. Dumnezeu era aliatul lor, protectorul lor, si ei l-au ignorat pana atunci. Dumnezeu i-a facut pe ei puternici si tot el i-a ajutat sa ajunga sefi peste poporul/tribul lor. De-acum incolo, asta vor spune oamenilor: ca ei, departe de a fi niste brute avide de putere, ucigasi cu sange rece etc etc, sunt "alesii lui dumnezeu", iar crimele si nelegiurile pe care le-au comis, le-au comis pentru "ca asa le-a spus dumnezeu". Oamenii de la avea vreme nefiind prea cultivati, ba chiar fiind csvasi-analfabeti si prosti gramada, au inghitit imediat galusca (iar daca nu inghiteau galusca atunci inghiteau altceva, de consistenta calcaroasa; caci pedeapsa cu lapidarea pentru nesupunere era si ea voia lui dumnezeu, conform smardoilor pocaiti). Prin urmare, au inceput sa asculte de sefii lor cei smardoi ca de dumnezeu, si sa faca tot felul de chestii oribile la ordinul divin al acestora. Aceste fapte oribile sunt asezate la loc de cinste si descrise cu lux de amanunte in cartea sfanta a ciobanilor scelerati cu complexe megalomanice, numita biblie. Exemplu: Numeri 25:16 Si a grait Domnul cu Moise si a zis: "Vorbeste fiilor lui Israel si le zi: Socotiti pe Madianiti dusmanii vostri si omor�ti-i, bateti-i, ca s-au purtat cu voi dusmanos �ntru viclesugul lor, Ademenindu-va cu Peor si cu Cozbi, sora lor, fiica unei capetenii a Madianitilor, care a fost ucisa �n ziua urgiei celei pentru Peor". Numberi 31:7-18 Au �naintat �mpotriva Madianului, dupa porunca pe care o daduse lui Moise Domnul; si au omor�t pe toti barbatii. Copiii lui Israel au luat prinse pe femeile Madianitilor cu pruncii lor, si le-au jafuit toate vitele, toate turmele si toate bogatiile. .... Si Moise s'a m�niat pe capeteniile ostirii, pe peteniile peste o mie si pe capeteniile peste o suta, cari se �ntorceau dela razboi. El le -a zis: ,,Cum? Ati lasat cu viata pe toate femeile? Iata, ele s�nt acelea cari, dupa cuv�ntul lui Balaam, au t�r�t pe copiii lui Israel sa pacatuiasca �mpotriva Domnului, �n fapta lui Peor; si atunci a izbucnit urgia �n adunarea Domnului. Acum, dar, omor�ti pe orice prunc de parte barbateasca, si omor�ti pe orice femeie care a cunoscut pe un barbat culc�ndu-se cu el; dar lasati cu viata pentru voi toti pruncii de parte femeiasca si pe toate fetele cari n'au cunoscut �mpreunarea cu un barbat. Problema e ca multa lume crede si in ziua de azi ca aceasta carte horror e sfanta, caci, zic ei, ar fi fost inspirata de doamne-doamne. De ce ? Pentru ca, in caz ca nu le-a zis bunica acest lucru (cum s-a intamplat de pilda in cazul lui Dan Negru, care folosea frenetic pe blogul sau acest argument pentru a demonstra cat de dobitoc este Stephen Hawking, care nu auzise de geniala lui bunica), asa au invatat la scoala, unde propaganda religioasa e la ordinea zilei (nu cu dana grecu; eventual cu radu tudor, analistul militar habotnic, sau piosul analist al sfintei mitraliere). Eu ii intreb pe acestia, inainte sa sustina gogomania respectiva, au avut macar bunul simt sa citeasca cartea, si anume biblia ? Caci daca au citit-o, nu inteleg cum pot sa treaca cu atata lejeritate peste episoadele de-a dreptul malefice precum cel de mai sus, si nenumaratele atrocitati similitare prezentate in cartea lor "sfanta", care, conform credintei lor habotnice, sunt pe cale de deductie logica nici mai mult nici mai putin decat...sfinte. Cum ar veni, macelurile, razboaiele si crimele pe banda rulanta sunt sfante in viziunea credinciosilor. Sau cel putin alea din biblie sunt Desi tot ei parca se bat cu pumnul in piept ca morala religioasa interzice crima, ca cica contravine poruncii "sa nu ucizi". Pai ce te faci, credinciosule, care esti tu credincios, cand biblia insasi contravine poruncii respective ? Te faci ca ploua, asta te faci. Sau indrugi cretinismul cum ca "la acea vreme acele lucruri erau normale". Pai or fi fost normale, dobitocule, dar nu despre asta e vorba, daca erau normale sau nu. E vorba daca sunt sfinte, sau nu sunt sfinte, si daca baietii aia care le comiteau, erau sau nu erau inspirati divin. Voi, crestinii, ziceti ca erau. De fapt ei, criminalii (respectiv autorii bibliei) sustin ca erau, si voi ii credeti pe cuvant (ca la o adica unii care marturisesc in scris ca au ucis 'jdemii de oameni, inclusiv femei si copii, chiar sunt demni de incredere, ba chiar si de veneratie) Concluzia nu poate fi decat una singura si anume: cei care sustin ca biblia e inspirata divin sunt retardati. Sau, psihopati. Sau chiar o combinatie intre cele doua; gen, psiho-retarzi :) si-au trait fericiti pana la adanci batranete...de n-or mai trai inca si-n zilele noastre... Hai,ca-i lasasi far de religie ,trebuie sa le dam rapid ceva in loc,ca intra in sevraj apocaliptic ----------- Romani 8/37. Totu�i �n toate aceste lucruri noi suntem mai mult dec�t biruitori, prin Acela care ne-a iubit. 38. C�ci sunt bine �ncredin�at c� nici moartea, nici via�a, nici �ngerii, nici st�p�nirile, nici puterile, nici lucrurile de acum, nici cele viitoare, 39. nici �n�l�imea, nici ad�ncimea, nici o alt� f�ptur� , nu vor fi �n stare s� ne despart� de dragostea lui Dumnezeu, care este �n Isus Hristos, Domnul nostru. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2011, ora 13:28
biserica= o modalitate de a tine naivii ,in frau
-------------- Din clipa in care-ti vorbeste Dumnezeu,nu mai esti naiv ,ci credincios. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2011, ora 13:31
De la: 9am121159, la data 2011-11-03 17:19:52Raspunsul foarte clar, il da Iosua: "eu si casa mea".
Toti sint numai dupa bani, titluri, si plocoane, indiferent de denominatie! Adevarata biserica? Jertfirea de sine! Adevarata biserica? Ajutorarea orfanului si vaduvei! Adevarata biserica? Sa ajuti si sa taci! Au venit si aici in america la cersit de bani, ca sa-si faca Cladiri impunatoare. Eu, nu le-am dat un sfantz, si nici nu le-oi da. Adevarata biserica? Sint oamenii nu cladirile! -------------- Ai dreptate.....cersitoria este interzisa de Dumnezeu.Totusi Domnul spuneL"Cere cineva dai,cere haina dai si camasa,ca daca vei face asa vei aprinde carbuni aprinsi peste el"Deci este mai bine a da decat a lua,dar de buna voie,ce ai hotarat in inima ta.. Si daca ati cer ceva imi dai ----------- Vrei sa ai carbuni aprinsi pe tine? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2011, ora 15:20
De la: 9am121159, la data 2011-11-05 13:31:21 De la: 9am121159, la data 2011-11-03 17:19:52Raspunsul foarte clar, il da Iosua: "eu si casa mea". Azi e Sabat..deci nu ai voie sa faci ''cadouri''
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2011, ora 01:15
Azi e Sabat..deci nu ai voie sa faci ''cadouri''
-------
|
Fosta membra 9am.ro 1431 mesaje Membru din: 26/03/2011 Oras: Sinaia |
Postat pe: 6 Noiembrie 2011, ora 01:19
De la: 9am121159, la data 2011-11-05 13:28:48biserica= o modalitate de a tine naivii ,in frau credincios esti,cand ii vorbesti tu lui dumnezeu,cand iti vorbeste el se cheama schizofrenie
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2011, ora 09:24
De la: The_Mummy, la data 2011-11-06 01:19:38De la: 9am121159, la data 2011-11-05 13:28:48biserica= o modalitate de a tine naivii ,in frau Asa e, 'The_Mummy'! Acesti 'credinciosi' nu accepta ca poti sa fii si realist! Vor ca mintea noastra sa hiberneze intru credinta din cartea sfanta. Adevarul e ca majoritatea nu au citit biblia. Eu am discutat cu mai multe 'credincioase' si mi-au spus unele ca nu au citit-o niciodata iar altele ca au citit cateva pagini si ca nu au inteles mare lucru. A ajuns acum mersul la biserica un fel de recreatie unde nimeni nu-ti cere mancare, nu te intreaba de ce stai degeaba ci iti lasa gandul liber pentru a hoinari fara oprelisti. Intrebate despre ce s-a predicat, habar nu au avut, iar cand am intrebat ce inseamna "Inaltarea sfintei cruci" au ridicat din umeri dupa ce pierdusera doua ore din viata stand pe banci in biserica. De ce se supara cei carora le arati fragmente horror, ocolind raspunsul si te bombardeaza cu alte secvente care interzic prin enunt faptul ca gandesti si nu crezi!? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 6 Noiembrie 2011, ora 10:06
@Galina, cum se impaca Dumnezeul tau cu afirmatiile facute ?
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2011, ora 10:47
De la: 9am249382, la data 2011-11-06 10:06:08@Galina, cum se impaca Dumnezeul tau cu afirmatiile facute ? Dumnezeul meu e unic si nu a participat la dictarea bibliei ci numai mi-a sugerat sa respect cat pot cele zece porunci pentru a nu avea treaba cu politia si mai rau cu Justitia. Chiar e suparat dar nu o arata ca multimea credincioasa de fapt e dusa de nas de guverne care incurajeaza inmultirea popilor ca au ajuns acum cate sase popi la o "Sfanta liturghie" in timp ce s-au daramat scolile ca amaratii de copii merg kilometri intregi sa se destepte! Sa poata discerne intre Iubirea de Dumnezeu si afacerile cu moaste! In timp ce profesorilor si medicilor li s-au redus salariile, guvernul a aprobat fonduri pentru toate nazbatiile ce incurajeaza prostirea oamenilor prin credinta. Nimeni din soborul de guvernanti si popi nu vrea sa faca distinctie intre o credinta adevarata adica aceea de a-l simti pe Dumnezeu in propria-i fiinta si aceea de a mana turma spre prapastia ignorantei. Cand nu se va mai crede in rai si iad, adica de viata pe care ni se pregateste "dincolo", vom fi capabili sa credem ca avem constiinta de sine statatoare. Te pup, Gabita! si primeste chiar daca nu sunt din gradina mea!
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 6 Noiembrie 2011, ora 17:56
De la: _gal_ina, la data 2011-11-06 10:47:49De la: 9am249382, la data 2011-11-06 10:06:08@Galina, cum se impaca Dumnezeul tau cu afirmatiile facute ? ei, se pare ca si Dumnezeul meu gindeste ca al tau si poate face diferenta intre Institutia bisericii si angajatii ei si Credinta aia, profunda si neconditionata si , mi-a spus asta si mie ! spunindu-mi si eu fiind atenta la ce mi-a spus el, NU mai confund cele 2 aspecte si atunci NU MAI VORBESC la modul general, asa cum tu faci de nu se mai intelege nimic: nici ce vrei, nici in ce crezi , ci le departajez clar si precis ! |
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2011, ora 20:21
Dumnezeul meu e unic si nu a participat la dictarea bibliei ci numai mi-a sugerat sa respect cat pot cele zece porunci pentru a nu avea treaba cu politia si mai rau cu Justitia. Chiar e suparat dar nu o arata ca multimea credincioasa de fapt e dusa de nas de guverne care incurajeaza inmultirea popilor ca au ajuns acum cate sase popi la o "Sfanta liturghie" in timp ce s-au daramat scolile ca amaratii de copii merg kilometri intregi sa se destepte! Sa poata discerne intre Iubirea de Dumnezeu si afacerile cu moaste! In timp ce profesorilor si medicilor li s-au redus salariile, guvernul a aprobat fonduri pentru toate nazbatiile ce incurajeaza prostirea oamenilor prin credinta. Nimeni din soborul de guvernanti si popi nu vrea sa faca distinctie intre o credinta adevarata adica aceea de a-l simti pe Dumnezeu in propria-i fiinta si aceea de a mana turma spre prapastia ignorantei. Cand nu se va mai crede in rai si iad, adica de viata pe care ni se pregateste "dincolo", vom fi capabili sa credem ca avem constiinta de sine statatoare. Te pup, Gabita! si primeste chiar daca nu sunt din gradina mea!
-------------- Si pazesti tu cele 10 porunci? Le stii pe toate 10? Zici ca Dumnezeul tau ti-a sugerat sa le pazesti,in acest caz trebuie sa-ti dai seama ca si celor ce au scris Biblia le-a sugerat,insuflati de Duhul Sfant au scris voia lui Dumnezeu.Dumnezeu este Duh si Viata,deaceia Bibliei ii mai spune si Cuvantul lui Dumnezeu.Incearca sa faci dinstictie intre cele ceresti si cele pamantesti,caci totusi pe pamant santem o perioada iar apoi mergem dincolo cum spui tu.Si totusi Biblia precizeaza ca "dincolo" unii vor fi lumina si altii vor fi cenusa.Credinta te duce la lumina,ea este un dar de la Dumnezeu,care se capata la cerere.Har,pace,lumina,adevar de la Dumnezeu. |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Noiembrie 2011, ora 05:07
Biserica aia din pestera mi-a placut mie.
Parca Ialomicioara. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2011, ora 06:15
De la: 9am121159, la data 2011-11-06 20:21:40Dumnezeul meu e unic si nu a participat la dictarea bibliei ci numai mi-a sugerat sa respect cat pot cele zece porunci pentru a nu avea treaba cu politia si mai rau cu Justitia. Chiar e suparat dar nu o arata ca multimea credincioasa de fapt e dusa de nas de guverne care incurajeaza inmultirea popilor ca au ajuns acum cate sase popi la o "Sfanta liturghie" in timp ce s-au daramat scolile ca amaratii de copii merg kilometri intregi sa se destepte! Sa poata discerne intre Iubirea de Dumnezeu si afacerile cu moaste! In timp ce profesorilor si medicilor li s-au redus salariile, guvernul a aprobat fonduri pentru toate nazbatiile ce incurajeaza prostirea oamenilor prin credinta. Nimeni din soborul de guvernanti si popi nu vrea sa faca distinctie intre o credinta adevarata adica aceea de a-l simti pe Dumnezeu in propria-i fiinta si aceea de a mana turma spre prapastia ignorantei. Cand nu se va mai crede in rai si iad, adica de viata pe care ni se pregateste "dincolo", vom fi capabili sa credem ca avem constiinta de sine statatoare. Te pup, Gabita! si primeste chiar daca nu sunt din gradina mea! Dumnezeu porunceste: Ucide, distruge, inrobeste, jefuieste ! Iata cateva dintre poruncile bunului, iubitorului, milostivului domn "Dumnezeu",---in realitate este vorba despre zeii jidovi tradusi prin apelativul ,,dominus dei'' de preafericitu' ieronom si transformati la gramada de preotii vaticanului intr-un dumnezeu fast--food,exact ca si credinta dobitocilor de-si zic crestini--- luate motamo din Biblie: JEFUIESTE ! Domnu' ajuta pe fiii Israelului sa jefuiasca poporul Egiptean! " Iar Domnul a dat poporului S�u trecere �naintea Egiptenilor, ca s�-i dea tot ce a cerut. �i astfel au fost pr�da�i Egiptenii. " (Exodul 12:36) UCIDE ! Ca un adevarat conducator, "Dumnezeu" merge pe principiul "cine nu e cu noi, e impotriva noastra". " De se va afla la tine, �n vreuna din cet��ile tale, pe care �i le va da Domnul Dumnezeul t�u, b�rbat sau femeie, care s� fi f�cut r�u �naintea ochilor Domnului Dumnezeului t�u, c�lc�nd leg�m�ntul Lui, / �i se va duce �i se va apuca s� slujeasc� altor dumnezei �i se va �nchina acelora, sau soarelui, sau lunii, sau la toat� o�tirea cereasc�, ceea ce eu n-am poruncit; / �i �i se va vesti �i vei auzi aceasta, s� cercetezi bine �i de se va adeveri aceasta �i se va fi f�cut ur�ciunea aceasta �n Israel, / S� sco�i pe b�rbatul acela sau pe femeia aceea care au f�cut r�ul acesta la por�ile tale �i s�-i ucizi cu pietre." (Deuteronomul 17:2-5) RAZBUNA-TE ! Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte! " S� nu-l cru�e ochiul t�u, ci s� ceri suflet pentru suflet, ochi pentru ochi, dinte pentru dinte, m�n� pentru m�n�, picior pentru picior. Cu r�ul pe care �l va face cineva-aproapelui s�u, cu acela trebuie s� i se pl�teasc�"(Deuteronomul 19:21) CUCERESTE, INROBESTE, OMOARA ! Pe asemenea porunci, pana si Hitler ar fi invidios. " C�nd te vei apropia de cetate ca s-o cuprinzi, f�-i �ndemnare de pace. / De se va �nvoi s� primeasc� pacea cu tine �i-�i va deschide por�ile, atunci tot poporul ce se va g�si �n ea ��i va pl�ti bir �i-�i va sluji. / Iar de nu se va �nvoi cu tine la pace �i va duce r�zboi cu tine, atunci s-o �nconjuri. / �i c�nd Domnul Dumnezeul t�u o va da �n m�inile tale, s� love�ti cu ascu�i�ul sabiei pe to�i cei de parte b�rb�teasc� din ea." (Deuteronomul 20:10-13) MASACREAZA ! Un mic indemn divin la epurare in masa a populatiei. " A�a s� faci cu toate cet��ile care sunt foarte departe de tine �i care nu sunt din cet��ile popoarelor acestora, / Iar �n cet��ile popoarelor acestora pe care Domnul Dumnezeul t�u �i le d� �n st�p�nire, s� nu la�i �n via�� nici un suflet. " (Deuteronomul 20:15-16) OMOARA-TI COPIII ! Iata si calea cea mai simpla sa pedepsesti un copil neascultator. " De va avea cineva fecior r�u �i nesupus, care nu ascult� de vorba tat�lui s�u �i de vorba mamei sale �i ace�tia l-au pedepsit, dar el tot nu-i ascult�, / S�-l ia tat�l lui �i mama lui �i s�-l duc� la b�tr�nii cet��ii lor �i la poarta acelei cet��i �i c�tre preo�ii cet��ii lor s� zic�: / Acest fiu al nostru este r�u �i neascult�tor, nu ascult� de Cuv�ntul nostru �i este lacom �i be�iv / Atunci to�i oamenii cet��ii lui s�-l ucid� cu pietre �i s�-l omoare. �i a�a s� st�rpe�ti r�ul din mijlocul t�u �i to�i Israeli�ii vor auzi �i se vor teme. " (Deuteronomul 21:18-21) MOARTE FETELOR CARE NU SUNT VIRGINE ! In sfarsit cineva a gasit o pedeapsa pe masura pentru un asa "pacat". Da' unde erai Doamne?! " �i tat�l fetei s� zic� b�tr�nilor: Am dat pe fiica mea de femeie acestui om �i acum el a ur�t-o, / �i iat� ridic� asupra ei �nvinuiri de lucruri ur�te, zic�nd: N-am g�sit feciorie la fiica ta; dar iat� semnele fecioriei fiicei mele. �i s� �ntind� haina �naintea b�tr�nilor cet��ii. / Iar dac� cele spuse vor fi adev�rate �i nu se va g�si feciorie la fat�, / Atunci fata s� fie adus� la u�a casei tat�lui ei �i locuitorii cet��ii ei s� o ucid� cu pietre �i s� o omoare, pentru c� a f�cut lucru de ru�ine �n Israel, desfr�n�ndu-se �n casa tat�lui s�u. �i a�a s� st�rpe�ti r�ul din mijlocul t�u." (Deuteronomul 22: 16-17; 20-21) MOARTE CELOR CE INSEALA ! Solutia cea mai simpla de a nu mai ajunge la divort si partaj. " De se va g�si cineva dormind cu femeie m�ritat�, pe am�ndoi s�-i da�i mor�ii: �i b�rbatul, care a dormit cu femeia �i femeia. �i a�a s� st�rpe�ti r�ul din Israel. / De va fi vreo fat� t�n�r�, logodit� cu b�rbat �i cineva o va �nt�lni �n cetate �i se va culca cu d�nsa, / S�-i aduce�i pe am�ndoi la poarta cet��ii aceleia �i s�-i ucide�i cu pietre: pe fat� pentru c� n-a �ipat �n cetate, iar pe b�rbat pentru c� a necinstit pe femeia aproapelui s�u. �i a�a s� st�rpe�ti r�ul din mijlocul t�u." (Deuteronomul 22: 23-24) DORESTE RAUL CELOR CE NU TE PLAC Pe sistemul "daca nu-ti place de mine, sa dea dracu-n tine", Domnu' ne invata cum sa procedam cand nu suntem apreciati la justa noastra valoare de catre altii. " Pentru c� nu v-au �nt�mpinat cu p�ine �i cu ap� �n cale, c�nd venea�i din Egipt, �i pentru c� ei au pl�tit �mpotriva ta pe Valaam, fiul lui Beor, din Petorul Mesopotamiei, ca s� v� blesteme. / Dar Domnul Dumnezeul t�u n-a voit s� asculte pe Valaam �i a pref�cut Domnul Dumnezeul t�u blestemul lui �n binecuv�ntare pentru tine, pentru c� Domnul Dumnezeul t�u te iube�te. / S� nu le dore�ti pace �i fericire �n toate zilele tale, �n veci." (Deuteronomul 23: 4-6) SA PRACTICI CAMATARIA Acum inteleg ca fratii Camatari faceau totul in numele Domnului. " S� nu dai cu cam�t� fratelui t�u nici argint, nici p�ine, nici nimic din c�te se pot da cu cam�t�. / Celui de alt neam s�-i dai cu cam�t�, " (Deuteronomul 23: 19-20) LASA-TI NEVASTA CU FRATELE TAU! Nimic nu se pierde, totul ramane in familie. " De vor tr�i fra�ii �mpreun� �i unul din ei va muri, f�r� s� aib� fiu, femeia celui mort s� nu se m�rite �n alt� parte dup� str�in, ci cumnatul ei s� intre la ea, s� �i-o ia so�ie �i s� tr�iasc� cu ea." (Deuteronomul 25: 5) Exemplele pot continua la nesfarsit. Aproape sunt tentat sa spun ca daca acest ,,dumnezeu biblic'' ar exista, cu siguranta ca as fi fanul lui. Imi place atituditea hitlerista pe care o are si tupeul lui "bagabontesc".
|
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2011, ora 11:17
De la: XYW, la data 2011-11-07 06:15:49De la: 9am121159, la data 2011-11-06 20:21:40Dumnezeul meu e unic si nu a participat la dictarea bibliei ci numai mi-a sugerat sa respect cat pot cele zece porunci pentru a nu avea treaba cu politia si mai rau cu Justitia. Chiar e suparat dar nu o arata ca multimea credincioasa de fapt e dusa de nas de guverne care incurajeaza inmultirea popilor ca au ajuns acum cate sase popi la o "Sfanta liturghie" in timp ce s-au daramat scolile ca amaratii de copii merg kilometri intregi sa se destepte! Sa poata discerne intre Iubirea de Dumnezeu si afacerile cu moaste! In timp ce profesorilor si medicilor li s-au redus salariile, guvernul a aprobat fonduri pentru toate nazbatiile ce incurajeaza prostirea oamenilor prin credinta. Nimeni din soborul de guvernanti si popi nu vrea sa faca distinctie intre o credinta adevarata adica aceea de a-l simti pe Dumnezeu in propria-i fiinta si aceea de a mana turma spre prapastia ignorantei. Cand nu se va mai crede in rai si iad, adica de viata pe care ni se pregateste "dincolo", vom fi capabili sa credem ca avem constiinta de sine statatoare. Te pup, Gabita! si primeste chiar daca nu sunt din gradina mea! Asa bulangiule,vezi ca poti,spune-ti parerea,DAR nu te lega de useri.Daca nu te linistesti iti dau copy/paste oriunde vei posta tu si ''iubitele''tale...
|
|
|
|

Si daca ati cer ceva imi dai???
ai zburat mai pacatosule???Ti-am citit CV,pozele,dar tot nu ma duc la biserica
nu de alta dar ce face ea cu curu nu fac10 florinache cu capu..
da-l am masa de fraier ipotent...casa nu barbat nu...papagal de ferentari...
Camy draga,salutari de la Gygy de pe Garbo..
prima clona,mai scoate bulangiule...