Info
x
Basescu i-mi cere sa continui ajustarile ,sa marim saracia ,ca sa avem bani pentru campania electorala,ca pdl ul este compromis si trebuie sa-l vopsim in verde.
|
SARACIA_PDL 5 mesaje Membru din: 19/09/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Septembrie 2011, ora 21:46
Conform dorintei lui Basescu ,va trebui sa reducem si mai mult salariile si pensiile,sa scapam de circa 4,9 milioane de pensionari prin infometare,iar angajatii sa lucreze mai multe zile pe gratis.
Credeti ca este posibil ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
PRAPADILA_PDL_COTOI 3 mesaje Membru din: 20/09/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Septembrie 2011, ora 09:13
De la: SARACIA_PDL, la data 2011-09-19 21:46:49Conform dorintei lui Basescu ,va trebui sa reducem si mai mult salariile si pensiile,sa scapam de circa 4,9 milioane de pensionari prin infometare,iar angajatii sa lucreze mai multe zile pe gratis. Cu Basescu presedinte ,orice nenorocire este posibila ! Raporteaza abuz de limbaj
Lazaroiu avea dreptate ,PDL ul este cu un picior in groapa !
|
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 20 Septembrie 2011, ora 17:47
De la: PRAPADILA_PDL_COTOI, la data 2011-09-20 09:13:25De la: SARACIA_PDL, la data 2011-09-19 21:46:49Conform dorintei lui Basescu ,va trebui sa reducem si mai mult salariile si pensiile,sa scapam de circa 4,9 milioane de pensionari prin infometare,iar angajatii sa lucreze mai multe zile pe gratis. Hai mai Voinescule,ai luato pe urma lui Lazaroiu ? Raporteaza abuz de limbaj
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic� am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
PACIFISTA 299 mesaje Membru din: 12/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Septembrie 2011, ora 04:29
De la: CIURUITILOR, la data 2011-09-20 17:47:17De la: PRAPADILA_PDL_COTOI, la data 2011-09-20 09:13:25De la: SARACIA_PDL, la data 2011-09-19 21:46:49Conform dorintei lui Basescu ,va trebui sa reducem si mai mult salariile si pensiile,sa scapam de circa 4,9 milioane de pensionari prin infometare,iar angajatii sa lucreze mai multe zile pe gratis. NENOROCIRE MAI MARE DECIT DATORIA DE LA fmi ,NU CRED CA MAI EXISTA ! Raporteaza abuz de limbaj
Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati !
Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
|
|
Securescu 10 mesaje Membru din: 12/01/2012 Oras: Slatina |
Postat pe: 12 Ianuarie 2012, ora 01:02
De la: SARACIA_PDL, la data 2011-09-19 21:46:49Conform dorintei lui Basescu ,va trebui sa reducem si mai mult salariile si pensiile,sa scapam de circa 4,9 milioane de pensionari prin infometare,iar angajatii sa lucreze mai multe zile pe gratis. Daca PDL ul a pus Romania pe butuci . medicamente-pentru-morti-si-aparatura-pe-care-s-a-pus-praful-reactia-ministrului-sanatatii-9136065 medicamente-pentru-morti-si-aparatura-pe-care-s-a-pus-praful-reactia-ministrului-sanatatii-9136065 Raporteaza abuz de limbaj
Raportul Cur�ii de Conturi, publicat �n urm� cu c�teva zile, a scos la iveal� mai multe nereguli ale sistemului sanitar. Potrivit datelor publicate pe site-ul Cur�ii de Conturi, anul trecut s-au prescris medicamente �n valoate de 900.000 de euro unor persoane decedate, �n perioada 2006-2010 s-a cump�rat aparatur� medical� de milioane de euro care �ns� nu a fost folosit� �i s-au cheltuit mai mul�i bani dec�t era necesar pentru tratamentul bolnavilor �nscri�i �n Programele de S�n�tate.
Ministrul S�n�t��ii Ritli Ladislau a declarat, la Interviurile G�ndul, c� sistemul informatic pare s� fie o solu�ie palpabil� pentru neregulile semnalate de Curtea de Conturi. "�i eu m-am confruntat cu o situa�ie absolut hilar�. Eram directorul Direc�iei de S�n�tate Public� a jude�ului Bihor �i m� uitam la ce f�ceau spitalele aflate �n subordinea mea. La un moment dat am v�zut c� unul a achizi�ionat scutece pentru 27 de ani. Un astfel de lucru reprezint� o eroare nemaipomenit� de management. Astfel de lucruri reprezint� cea mai mare eroare �i risip�. Pe zi ce trece un aparat se devalorizeaz�. Peste cinci ani, un aparat cump�rat ast�zi nu mai are sens s� se monteze. Acest lucru nu se va mai �nt�mpla odat� cu intrarea �n viguare a noii legi a s�n�t��ii. Nici cel mai bogat sistem nu �i permite s� �in� un echipament f�r� s� �l foloseasc�. Acesta reprezint� un exemplu dramatic a ceea ce se �nt�mpl� ast�zi �n Rom�nia. Cred c� managementul nu este interesat", a declarat ministrul
|
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2012, ora 00:18
Am fost si azi la universitate....destul de pasnica manifestatia....doar cateva interventii brutale ale huliganilor din jandarmeria romana platiti de catre noi ca sa ne bata.
Razboiul a avut loc insa de la universitate ....spre unirii si pana la restaurantul budapesta..... Parca incepuse apocalipsa.....foc...explozii....apa......lacrimogene....si o gramada de tantalai ....vreo 200 de jandarmi....care alergau vreo 50 de manifestanti.... Toata zona a fost blocata.....daca treceai pe trotuar....nu puteai sa iesi spre unirii ....riscai sa fii batut de ciomagarii lui basescu....care te prindeau....te loveau cu bastoanele...cu pumnii si cu picioarele...... Militia locala ....se facea ca te indruma....de 2 ori m-au "indrumat"....in gura lupului.....la hanul lui manuc si apoi pe splai spre tribunal...chiar cand venisera vreo 50 de dubite cu smardoi.....Au coborat....si au atacat protestatarii din flanc si din spate....i-au fugarit spre budapesta..... Si ciomagarii aruncau cu pietre si provocau incendii....cred ca aveau ordin..... Ce mi s-a parut mie grav a fost faptul ca au fost adusi in strada cei de la trupele SIAS....inarmati cu puscoace si echipati ca aia din jocurile mele de pe net...... Nu cred ca e normal sa aduci oameni inarmati....poate incapea un asemenea paduche pe mana manifestantilor si tot armamentul putea fi folosit aiurea..... Avem o militie idi.oata....ca si cea din timpul lui ceausescu.... Cum sa instaurezi o stare de panica....doar ca asa "vrea muschii tai"....Trebuia sa cunosti bine centrul istoric ca sa te strecori....pentru a nu da nas in nas cu javrele....lui javra ordinara Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fantoma_din_Z_anzibar 20 mesaje Membru din: 16/01/2012 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2012, ora 11:07
De la: _KARPOV, la data 2012-01-16 00:18:13Am fost si azi la universitate....destul de pasnica manifestatia....doar cateva interventii brutale ale huliganilor din jandarmeria romana platiti de catre noi ca sa ne bata.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
ULTRASII 5 mesaje Membru din: 16/01/2012 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2012, ora 12:26
De la: SARACIA_PDL, la data 2011-09-19 21:46:49Conform dorintei lui Basescu ,va trebui sa reducem si mai mult salariile si pensiile,sa scapam de circa 4,9 milioane de pensionari prin infometare,iar angajatii sa lucreze mai multe zile pe gratis. Am inteles dece a fost organizat circul din 15 ian 2012 de la Universitate,dar nu inteleg dece nu va dati demisia domnilor Basescu si Boc.poporul nu va mai vrea ,nu va mai suporta ,au ajuns la limita saraciei si foametei. Raporteaza abuz de limbaj |