back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cantaretul marius baldovin se vrea in pat cu elena basescu

mbaldovin19

4 mesaje
Postat pe: 28 Mai 2011, ora 18:51

Cantaretul Marius Baldovin se vrea in pat cu Elena Basescu

Marius Baldovin,devenit cunoscut in urma ajutorului Adrianei Bahmuteanu si Cornelia fiind dansatoarea de la un post muzical si angajata a Adrianei Bahmuteanu sa se lanseze in muzica.
Desi nu se cunosc,Marius crede ca EBA,este cea mai sexy vedeta de la noi si cea care i-ar putea indeplini fanteziile erotice.

Marius Baldovin,pe numele sau din bulletin cat si numele sau de scena crede ca Elena Basescu este o femeie draguta si eu cred ca daca I spun ca imi place de ea si ca vreau o relatie cu ea,mi-e ca rade la mine spune solistul Marius Baldovin.Cuvintele lui Marius : ,,O vreau o noapte in patul meu ,,.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Mai 2011, ora 07:53

Marius, pacat de dragostea asta sincera pentru EBA, n-as vrea sa-ti frang inima, dar am auzit ca trebuie sa faci o cerere la SPP, sa vada cand ar avea o noapte libera.
S-ar putea de asemeni sa nu ti se aprobe cererea pentru ca esti cam fraged pentru ea...

Sfatul meu este sa-ti canalizezi fanteziile erotice catre altcineva, mai bine sa nu fie vedeta ca aste-s fitoase. In mod sigur fetele obisnuite ar face coada la patul unui artist atat de suav si va trebui sa dai bonuri de ordine!
Succesuri!

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

406 mesaje
Postat pe: 28 Iulie 2011, ora 16:28

Si mai este si Syda Daca se ia

universul si prostia doua chestiuni infinite desi in privinta primei chestiuni am oarece indoieli
| Varianta pentru tiparire a topicului Cantaretul Marius Baldovin se vrea in pat cu Elena Basescu
Mergi la: