Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Turul tarii cu o dacia 1325

Fosta membra 9am.ro
Avatarul lui Fosta membra 9am.ro
426 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2011, ora 11:17

Mi-am achizitionat si o dacia 1325 ,i-am pus la punct motoru' si tot ,,tehnicu' l am tunat-o pe interior cu piese de wolksvagen, pe exterior cu peugeot, i-am facut alimentarea pe gpl , si cred ca o sa fac turu' tarii cu ea din curiozitate...cred ca o sa reziste...a rezistat ea dacia cu care romanul , nu ma stiu cum se numea ,a mers cu ea aproape de cercul polar de nord mii de km...deci cind am timp liber ,pac,pac, la drum ! Mi-ar placea sa fac cu alti tovarasi o caravana ca la motociclisti ![ asta fiind un proiect ce s-ar putea materializa pe viitor, in fct. de timpul liber...am concediu' dar trebuie sa vad cind voi putea sa-l iau ]

Raporteaza abuz de limbaj
vesti bune,dupa multe greutati si suferinte...
Fosta membra 9am.ro
Avatarul lui Fosta membra 9am.ro
23739 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Mai 2011, ora 08:45

De la: Gaius, la data 2011-04-17 11:17:08...deci cind am timp liber ,pac,pac, la drum ! Mi-ar placea sa fac cu alti tovarasi o caravana ca la motociclisti ![ asta fiind un proiect ce s-ar putea materializa pe viitor, in fct. de timpul liber...am concediu' dar trebuie sa vad cind voi putea sa-l iau ]

Ia te uita!!! cum ne-a scapat asta??? pai e dificil sa ne adunam pentru cateva ore mai mult de trei, dar..tot se poate face o chestie...in functie de organizarea ta, sa te insotim fiecare pe o parte din drum cand ne traversezi zona...deci sa vii cu Oblio de la Buzau spre Bucuresti...sau pe la intorsura spre Brasov dai de Camion,, coborati impreuna pe v Prahovei si ne intalnim acolo si noi cei din zona Bucurestiului...bihoreanul ti-ar arata Muntii Apuseni..Ah, ce chef as avea sa merg si eu !

Iaca o dedicatie pentru asta

http://www.youtube.com/watch?v=aApt4qQciSk&feature=player_embedded#at=17

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
daniela_
12229 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Martie 2012, ora 22:59

eu as merge.... daca mi-ar da inapoi leafa ce mi-a luat-o de apropae doi ani...

Raporteaza abuz de limbaj
pot sa bag si eu un roman la semnatura, dar mi-e ca o sa adormiti la prima pagina

Mergi la: