Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Un studiu elaborat de bit solutions arata ca 80% dintre managerii romani prefera externalizarea

laura_vintila
2 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Februarie 2011, ora 11:46

Un studiu elaborat de Bit Solutions arata ca 80% dintre managerii romani ai companiilor care au intre 20 si 100 angajati, prefera sa apeleze la o firma de outsourcing pt externalizarea serviciilor IT.

Am incercat sa determinam care sunt principalele motive care duc la externalizarea serviciilor.

Dintre cei care au raspuns ca prefera externalizarea:
• 30% vad acest lucru ca pe o solutie de reducere a costurilor;
• 35%, ca pe o strategie de business pe termen lung pentru a se putea concentra mai bine pe activitatea de baza;
• 15% isi doresc cresterea calitatii serviciilor IT oferite de departamentul de service;
• 15% apreciaza accesul la know-how si expertiza operationala superioara;
• 5 % se gandesc la continuitate (fara flux de personal, fara concedii/invoiri).

Studiul a fost elaborat pe un esantion de 500 de companii care au intre 20-100 de angajati cu o marja de eroare de 1.5-3%.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro
Avatarul lui Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2011, ora 14:32

De la: laura_vintila, la data 2011-02-16 11:46:08Un studiu elaborat de Bit Solutions arata ca 80% dintre managerii romani ai companiilor care au intre 20 si 100 angajati, prefera sa apeleze la o firma de outsourcing pt externalizarea serviciilor IT.

Am incercat sa determinam care sunt principalele motive care duc la externalizarea serviciilor.

Dintre cei care au raspuns ca prefera externalizarea:
• 30% vad acest lucru ca pe o solutie de reducere a costurilor;
• 35%, ca pe o strategie de business pe termen lung pentru a se putea concentra mai bine pe activitatea de baza;
• 15% isi doresc cresterea calitatii serviciilor IT oferite de departamentul de service;
• 15% apreciaza accesul la know-how si expertiza operationala superioara;
• 5 % se gandesc la continuitate (fara flux de personal, fara concedii/invoiri).

Studiul a fost elaborat pe un esantion de 500 de companii care au intre 20-100 de angajati cu o marja de eroare de 1.5-3%.

Nu inteleg ce legatura are externalizarea ITului ,cu "cresterea calitatii serviciilor IT oferite de departamentul de service" sau cu "accesul la know-how si expertiza operationala superioara"...Cred ca au vorbit ca sa aiba si ei ceva de spus si sa sune cat mai "managerial".Restul motivelor insa ,par firesti,cu singura observatia ca reducerea costurilor, poate sa fie sau sa nu fie adevarata,depinde de foarte multe lucruri...Adica au dreptate,dar se inseala .

Raporteaza abuz de limbaj

Mergi la: