back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Controlul averilor in romania

 


 
Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:
 
Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje
Membru din: 8/02/2011
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Martie 2011, ora 14:50



Am reparat si pagina anterioara !


Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Membru din: 26/07/2009
Postat pe: 3 Martie 2011, ora 17:48

De la: homeless, la data 2011-03-02 14:49:38Ati defectat pagina , tocmai cand imi venise mie inspiratia ! [/qu

Da parca numai pagina este defecta///////////////
Ce zici de partidele din arcul guvernamentak?
Da de jucatorul din capul satului//////////////////////////////////////////
Dintre sute de vapoare .
Care lasa malurile.
Cite oare le va sparge
Vinturile ./valurile/

Raporteaza abuz de limbaj
tricky

10 mesaje
Membru din: 25/10/2010
Postat pe: 5 Martie 2011, ora 14:22

Se prefigureaza un mare meci in justitie, aparent o disputa mediatizata pentru protagonisti, dar adevarata infruntare se da pe banca avocatilor - cine stie ce inseamna duelul maestrilor avocati ai culiselor si loviturilor sub centura. Unul dintre ei a fost militian si s-a apucat sa faca Dreptul inainte de revolutie - cand admiterea se facea numai pe baza de dosar bine verificat de statul comunist, cu alte cuvinte un demn si brav ostas al PCR, ofiter legat sub juramant si propulsat in mod ocult spre drept si justitie. A trecut cu bine prin examene, l-au pus asistent la Academia de Politie, de unde suspect a plecat foarte usor din sistem devenind civil, asistent la facultatea de drept la universitate, aceasta da, performanta! Deja fostul militian ajunsese sus, militian nu mai era, revolutie nu mai stia, nu torturase si nu batuse pe nimeni ca militian, deh guler alb, om serios, al Revolutiei, nu-i asa? In 1995 a schimbat din nou barca, a sarit in avocatura, omul era bine pregatit si surpriza, l-a angajat cea mai mare firma de avocatura, prospera din retrocedari murdare in care au nenorocit nenumarati oameni nevinovati, proprietari pe legea 112 sau bieti chiriasi fara nici o sansa in fata "adevaratilor proprietari si mostenitori" propulsati de mentorii avocati diabolici cu relatii si resurs e sa umble in arhive si la judecatori. Aici si-a facut mana pana de curand cand si-a tradat maestrul fost securist demis pentru probleme personale, reintrupat in mare dizident la inchisoare apoi taximetrist in zona cea mai rau famata. Tandemul securist - militian a produs nenumarate drame dar si profituri uriase, acum ei nu mai se murdaresc cu asemenea chestiuni minore decat daca potul este cu adevarat mare .... si mai nou s-au despartit in stil caracteristic - militianul a fugit cu 450.000 de euro de la securistul increzator si s-au separat. Acest fost militian poate fi vazut acum in spatele mamicii renegate plecata dintr-o familie "mare" de pe undeva din Moldova! Plecata pe urmele unei predecesoare celebre scolite de alt clan celebru ca s-o faca mare star la Hollywood, omonima cu acelasi nume mic trece acum prin necazuri cu procesele pe care le-a pornit aiurea, fara sa stie ca partenerul ei iubit se pregatise pentru pace prin arme grele de razboi. Cine va lupta cu militianul avocat? Suna tare, este cel care l-a aparat pe cel mai celebru si puternic securist care la momentul oportun a iesit din hotel in Germania si s-a urcat in taxiul libertatii care l-a purtat spre aeroport si de acolo a ajuns peste Ocean, la fel ca si fiica lui care l-a urmat cu sotul ei pe taticul ascuns bine de profesionistii aparatori ai democratiei!
Militian contra aparator al marelui sef detinator al celor mai tari secrete ale blocului est european!
Si toata lupta pe custodia copilului in fapt pe averea romanticului afacerist pregatit de pace prin razboi, asa zice si militianul victimei - mai bine pace stramba decat razboi dureros ... pentru ? Stie el, si o vor sti si altii, care il urmaresc cu atentie de cand a trecut la afaceri mari!

Raporteaza abuz de limbaj
CIPRIOTUL

90 mesaje
Membru din: 2/01/2011
Oras: Alexandria

Postat pe: 7 Martie 2011, ora 00:55

De la: tricky, la data 2011-03-05 14:22:07Se prefigureaza un mare meci in justitie, aparent o disputa mediatizata pentru protagonisti, dar adevarata infruntare se da pe banca avocatilor - cine stie ce inseamna duelul maestrilor avocati ai culiselor si loviturilor sub centura. Unul dintre ei a fost militian si s-a apucat sa faca Dreptul inainte de revolutie - cand admiterea se facea numai pe baza de dosar bine verificat de statul comunist, cu alte cuvinte un demn si brav ostas al PCR, ofiter legat sub juramant si propulsat in mod ocult spre drept si justitie. A trecut cu bine prin examene, l-au pus asistent la Academia de Politie, de unde suspect a plecat foarte usor din sistem devenind civil, asistent la facultatea de drept la universitate, aceasta da, performanta! Deja fostul militian ajunsese sus, militian nu mai era, revolutie nu mai stia, nu torturase si nu batuse pe nimeni ca militian, deh guler alb, om serios, al Revolutiei, nu-i asa? In 1995 a schimbat din nou barca, a sarit in avocatura, omul era bine pregatit si surpriza, l-a angajat cea mai mare firma de avocatura, prospera din retrocedari murdare in care au nenorocit nenumarati oameni nevinovati, proprietari pe legea 112 sau bieti chiriasi fara nici o sansa in fata "adevaratilor proprietari si mostenitori" propulsati de mentorii avocati diabolici cu relatii si resurs e sa umble in arhive si la judecatori. Aici si-a facut mana pana de curand cand si-a tradat maestrul fost securist demis pentru probleme personale, reintrupat in mare dizident la inchisoare apoi taximetrist in zona cea mai rau famata. Tandemul securist - militian a produs nenumarate drame dar si profituri uriase, acum ei nu mai se murdaresc cu asemenea chestiuni minore decat daca potul este cu adevarat mare .... si mai nou s-au despartit in stil caracteristic - militianul a fugit cu 450.000 de euro de la securistul increzator si s-au separat. Acest fost militian poate fi vazut acum in spatele mamicii renegate plecata dintr-o familie "mare" de pe undeva din Moldova! Plecata pe urmele unei predecesoare celebre scolite de alt clan celebru ca s-o faca mare star la Hollywood, omonima cu acelasi nume mic trece acum prin necazuri cu procesele pe care le-a pornit aiurea, fara sa stie ca partenerul ei iubit se pregatise pentru pace prin arme grele de razboi. Cine va lupta cu militianul avocat? Suna tare, este cel care l-a aparat pe cel mai celebru si puternic securist care la momentul oportun a iesit din hotel in Germania si s-a urcat in taxiul libertatii care l-a purtat spre aeroport si de acolo a ajuns peste Ocean, la fel ca si fiica lui care l-a urmat cu sotul ei pe taticul ascuns bine de profesionistii aparatori ai democratiei!
Militian contra aparator al marelui sef detinator al celor mai tari secrete ale blocului est european!
Si toata lupta pe custodia copilului in fapt pe averea romanticului afacerist pregatit de pace prin razboi, asa zice si militianul victimei - mai bine pace stramba decat razboi dureros ... pentru ? Stie el, si o vor sti si altii, care il urmaresc cu atentie de cand a trecut la afaceri mari!


TOTI meletienii intrau la kkdemie fara nici un examen,ca de,... erau cainii de paza ai lu CEASCA,EI SE ALIMENTAU CU PORBAGAJELE PE DIN DOS,unii aveau servici in civil la o masa sau se mutau de la una la alta si trageau cu timpanu si okheanu,sa vada ce mai ciripeste lumea despre regim,ceasca securitate,etc.Iar regimurile de dupaaa,i-au adoptat,avansat gradat ,specializat ,ca de munca grea ,ii durea si pe ei palmele,pumnii mpicioarele de bataile trase la fraierimea care ,muncea cu adevarat.

Raporteaza abuz de limbaj
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Membru din: 26/07/2009
Postat pe: 7 Martie 2011, ora 06:45

Era de pomina in bucurestiul post revolutionar imbatrinirea actelor de propietate in cuptorul aragazului /
Sistemul pus la cale de anumiti avocati este sinonim furtului de propietate/
Are cineva curaj sa demaste mizeria ?
ROMANE FII DESTEPT/

Raporteaza abuz de limbaj
nicu_2you

8 mesaje
Membru din: 28/06/2010
Postat pe: 7 Martie 2011, ora 13:33

sunt in totalitate deacord cu aceasta propunere

Raporteaza abuz de limbaj
9am245649

18 mesaje
Membru din: 16/02/2011
Postat pe: 8 Martie 2011, ora 09:40

asa patesti cand privesti prea mult la Antena 3 si Realitatea unde nu vezi decat concentarea urii lui Voiculescu si Vantu pe actualul presedinte, iar niste pitecantropi ca Razvan Popescu, Dana Grecu, Mugur Ciuvica, Victor Ciutacu, Radu Tudor, Nistorescu, Rosca Stanescu, duc un adevarat linseaj mediatic de dimineata pana tarziu in noapte impotriva tuturor celor care nu le impartasesc ideile. Mai nou li s-au alaturat acum si o parte din liderii de sindicat care ca si stapanii lor sunt si ei ofensati ca presedintele ii crede corupti si imbuibati pe spinarea celor pe care pretind ca-i reprezinta! Trebuie scos imediat acel articol din CCM in care abuziv se precizeaza ca trebuie sa cotizezi la sindicat chiar daca nu esti membru de sindicat! Cu alte cuvinte ori ca esti ori ca nu esti membru de sindicat tot cotizezi la acesta! Mare prostie!!!!! Cine oare a avut acest interes sa-ti ia banii cu forta si sa alimenteze conturile sindicatulu chiar si atunci cand nu esti membru niciunui sindicati!!
Ce castiga amaratii de simplii membrii de sindicat de pe urma negocierilor liderilor cu patronatul? Nimic!
Liderii au grija sa-si negocieze pentru ei cat nici cu gandul nu gandesti si atunci cand intampina rezistenta la solicitarile lor nesimtite isi umfla muschii cu marea masa de prosti pe care stie sa-i manipuleze. Altfel de unde atata avere pe acesti lideri de sindicat?
Si asa se aduna toate javrele la antenele lui Voiculescu si Vantu si scheauna in cor,,jos Basescu",
,,Basescu trebuie suspendat" Tiranul Basescu"...
Pai sigur Basescu deranjeaza pe prea multi hoti prin incurajarea functionarii justitiei. Si cum cei care se feresc de efectele legii sunt multi si foarte bogati,e limpede ca nu stau cu mainile in san si pun la cale orice ar putea sa-i ajute sa scape de el.
NU, BASESCU NU TREBUIE SUSPENDAT ca asa doresc niste infractori despre care o lume intreaga stie cum si-au dobandit averile fabuloase jefuind statul ori nenorocind milioane de oameni!
Oamenii cinstiti care de-abia traiesc de azi pe maine, nu trebuie sa se lase pacaliti de toti acesti infractori penali care s-au unit ca haita de lupi pe acest guvern care a inceput sa reformeze tara care vreme de 20 de ani a fost stoarsa pana la ultima picatura de miliardarii astia din TOP 300 si de cozile de topor de la sindicate, pepiniera de viitori politicieni ministrii, deputati si senatori ! Mitrea, Ciorbea, Croitoru, Bratianu....Amintiti-va ce mai urlau si invarteau manivela si cat ii durea pe ei sufletul de soarta amaratilor...Si ce mai ditamai ministri si nababi au ajuns de vine sa-ti plangi de mila cand te vezi! Si ce vor ei acum? Sa scoata poporul in fata sa le apere lor privilegiile? Iluzii pierdute!!!!
Acesti oameni cu averi colosale furate din banii nostrii ai tuturor trebuie judecati si condamnati, confiscate averile. Legea este una pentru toti si daca presedintele a inteles, vor intelege si oamenii corecti din aceasta tara acest lucru! Numai asa generatiile viitoare vor fi oneste.

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Martie 2011, ora 09:49

De la: 9am245649, la data 2011-03-08 09:40:34asa patesti cand privesti prea mult la Antena 3 si Realitatea unde nu vezi decat concentarea urii lui Voiculescu si Vantu pe actualul presedinte, iar niste pitecantropi ca Razvan Popescu, Dana Grecu, Mugur Ciuvica, Victor Ciutacu, Radu Tudor, Nistorescu, Rosca Stanescu, duc un adevarat linseaj mediatic de dimineata pana tarziu in noapte impotriva tuturor celor care nu le impartasesc ideile. Mai nou li s-au alaturat acum si o parte din liderii de sindicat care ca si stapanii lor sunt si ei ofensati ca presedintele ii crede corupti si imbuibati pe spinarea celor pe care pretind ca-i reprezinta! Trebuie scos imediat acel articol din CCM in care abuziv se precizeaza ca trebuie sa cotizezi la sindicat chiar daca nu esti membru de sindicat! Cu alte cuvinte ori ca esti ori ca nu esti membru de sindicat tot cotizezi la acesta! Mare prostie!!!!! Cine oare a avut acest interes sa-ti ia banii cu forta si sa alimenteze conturile sindicatulu chiar si atunci cand nu esti membru niciunui sindicati!!
Ce castiga amaratii de simplii membrii de sindicat de pe urma negocierilor liderilor cu patronatul? Nimic!
Liderii au grija sa-si negocieze pentru ei cat nici cu gandul nu gandesti si atunci cand intampina rezistenta la solicitarile lor nesimtite isi umfla muschii cu marea masa de prosti pe care stie sa-i manipuleze. Altfel de unde atata avere pe acesti lideri de sindicat?
Si asa se aduna toate javrele la antenele lui Voiculescu si Vantu si scheauna in cor,,jos Basescu",
,,Basescu trebuie suspendat" Tiranul Basescu"...
Pai sigur Basescu deranjeaza pe prea multi hoti prin incurajarea functionarii justitiei. Si cum cei care se feresc de efectele legii sunt multi si foarte bogati,e limpede ca nu stau cu mainile in san si pun la cale orice ar putea sa-i ajute sa scape de el.
NU, BASESCU NU TREBUIE SUSPENDAT ca asa doresc niste infractori despre care o lume intreaga stie cum si-au dobandit averile fabuloase jefuind statul ori nenorocind milioane de oameni!
Oamenii cinstiti care de-abia traiesc de azi pe maine, nu trebuie sa se lase pacaliti de toti acesti infractori penali care s-au unit ca haita de lupi pe acest guvern care a inceput sa reformeze tara care vreme de 20 de ani a fost stoarsa pana la ultima picatura de miliardarii astia din TOP 300 si de cozile de topor de la sindicate, pepiniera de viitori politicieni ministrii, deputati si senatori ! Mitrea, Ciorbea, Croitoru, Bratianu....Amintiti-va ce mai urlau si invarteau manivela si cat ii durea pe ei sufletul de soarta amaratilor...Si ce mai ditamai ministri si nababi au ajuns de vine sa-ti plangi de mila cand te vezi! Si ce vor ei acum? Sa scoata poporul in fata sa le apere lor privilegiile? Iluzii pierdute!!!!
Acesti oameni cu averi colosale furate din banii nostrii ai tuturor trebuie judecati si condamnati, confiscate averile. Legea este una pentru toti si daca presedintele a inteles, vor intelege si oamenii corecti din aceasta tara acest lucru! Numai asa generatiile viitoare vor fi oneste.


dar stii ce n-a inteles presedintele tau ? ca NICI EL NU -I MAI PRESUS DE LEGE ! si, oauuuu , cite raspunsuri are de dat si dumnealui , ca ma doare capul ....si pe el si mai tare , caci nu prea are cum sa se justifice !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Membru din: 13/02/2009
Postat pe: 8 Martie 2011, ora 09:58

De la: mg_mihail2009, la data 2011-01-15 23:01:10 In regimul comunist exista o lege corecta dupa parerea mea in ceea ce priveste controlul averilor.Nu e normal ca o persoana sa nu poata justifica averea pe care o detine .


Dar stai tu linistit ca si-o pot justiica toti .Nu stiu tu daca ai reusi chestia asta ,poate la o leafa ai depus totul la banca si ai uitat ,poate te mai incurci in socoteli si nu mai poti justifica fiecare banut . Astia insa se descurca perfect ,te invart in cerc prin firmele verilor,nepotilor,unchilor,matusilor,fratilor incat totul te asigur ca o sa fie ok ...

In plus mai sunt cateva "mici " probleme:
-cine face controlul ?
-cum poti afla informatii despre conturile din strainatate?
-pana la ce grad de rudenie mergi in jos?

Raporteaza abuz de limbaj
9am245649

18 mesaje
Membru din: 16/02/2011
Postat pe: 8 Martie 2011, ora 10:11

Informatia inseamna putere! De ce televiziunile inculpatilor Voiculesc, Patrici, Vantu ne intoxica de dimineata pana seara cu dezinformare si minciuna!!! Ce interes au sefii de guvern si de stat care au privatizat toata economia Romaniei mana in mana cu cei mai corupti oameni, multi dintre ei fac acum coada la DNA si da cu subsemnatul cum au deventit ei miliardari in afaceri in care statul si intreaga societate a avut numai de pierdut in timp ce conturile lor si ale celor care le-au facilatat imbogatirea imensa la care au ajuns sunt de ordinul miliardelor de dolari! In loc ca aceste societati profitabile sa fie ale statului si sa alimenteze bugetul de stat din care sa fie platiti profesori, doctori, politisti. functionari,...etc. ca de altfel cum se intampla in tarile occidentale, la noi in democratia originala a lui Iliescu, Roman, Nastase, tocmai aceste bogatii le-am facut cadou, dar deloc dezinteresati acestor imbogatiti de TOP!!
-Cine a dispus si in ce conditii s-a privatizat Petrom, cu toate bogatiile solului si subsolului!!!!!
-Cine si in ce conditii a privatizat Petromidia si ce a castigat statul roman din vanzarea acesteia!!!!!!!
Toate antenele lui Voiculescu, Patriciu, Vantu, prin gura pitecantropilor Razvan Popescu, Radu Tudor, Dana Grecu, Victor Ciutacu, Mugur Ciuvica, Nistorescu, Rosca Stanescu si alti penali din PSD si PNL repeta in delir cat rau a facut Basescu si Boc acestei Tari!!!!!Si acestia trebuie imediat dati jos cu pietre si bate, sa treaca ei in fruntea bucatelor si sa ne arate ei cum se fura....ca astia habar-nu-au!!!!!
Sa faca comparatie aceste televiziuni, sa se documenteze si sa ne relateze pe baze reale:
- Cine sunt cei mai bogati romani!!!
- In timpul carei guvernari au intrat ei in posesia bogatiilor Romaniei?
-Cate privatizari si in folosul cui a facut guvernarea Nastase, Tariceanu, Boc?
-Cata avere a acumulat Nastase, Tariceanu,Boc?
-Ce premier a sustinut pe fata oamenii penalii din Romania??? Nastase cu averea matusii Tamara,Tariceanu care cheama ministrul justitiei la intalnirea de blat cu inculpatul Patriciu!!!
Nimic din acestea nu vei vedea la aceste televiziuni!!! Ei vad ca li se apropie funia de par, si incep sa faca poteca la DNA de le scartie toate oasele la gandul ca o sa infunde puscaria!!! Si culmea tupelului!!!!Tocmai pe cei pe care i-a jupui fara mila cu SAFI si FNI ii cheama sa le fie pavaza si sa-i scape de ,,tiranul Basescu" care-i persecuta politic!!!!
Pe cine mai prostesc acesti hoti de neam si tara???Chiar asa de tampiti si prosti ne cred???
Mergeti saraci miliardari bogati la judecata,nu va mai dati bolnavi sau accidentati ca tot nu mai scapati!!
Ce frumos il mai plimba la tribunal sindicalistul Luca pe inculpatul Vantu in carucior!!!!Ti se rupea fletul sufletul de saracul om!!! Basescu asta fara suflet, in ce hal i-a adus si-i chinuie pe bietii oameni!!!

Raporteaza abuz de limbaj
9am178165

4580 mesaje
Membru din: 14/12/2009
Postat pe: 8 Martie 2011, ora 10:21

Auzi 649, tu esti sanatos la cap???? Unde cauti tu hoti si imbogatiti?? Vezi ca toata FLOAREA MAFIEI ROMANESTI, MARII BANAFICIARI AI SPAGILOR DE LA VAMI, ACOLO SE GASESC!!!!
Mai interesantule, pai pe ce si-au cumparat ficele basescu vilele acelea ultrascumpe??? Pe salariul lu` taica-sau??? Pe salariul europarlamentaritei agramate?? Pe castigurile notaritei smechere???
Fii serios, esti depasit!!!!

Raporteaza abuz de limbaj
9am245649

18 mesaje
Membru din: 16/02/2011
Postat pe: 8 Martie 2011, ora 11:07

Informatia inseamna putere! De ce televiziunile inculpatilor Voiculesc, Patrici, Vantu ne intoxica de dimineata pana seara cu dezinformare si minciuna!!! Ce interes au sefii de guvern si de stat care au privatizat toata economia Romaniei mana in mana cu cei mai corupti oameni, multi dintre ei fac acum coada la DNA si da cu subsemnatul cum au deventit ei miliardari in afaceri in care statul si intreaga societate a avut numai de pierdut in timp ce conturile lor si ale celor care le-au facilatat imbogatirea imensa la care au ajuns sunt de ordinul miliardelor de dolari! In loc ca aceste societati profitabile sa fie ale statului si sa alimenteze bugetul de stat din care sa fie platiti profesori, doctori, politisti. functionari,...etc. ca de altfel cum se intampla in tarile occidentale, la noi in democratia originala a lui Iliescu, Roman, Nastase, tocmai aceste bogatii le-am facut cadou, dar deloc dezinteresati acestor imbogatiti de TOP!!
-Cine a dispus si in ce conditii s-a privatizat Petrom, cu toate bogatiile solului si subsolului!!!!!
-Cine si in ce conditii a privatizat Petromidia si ce a castigat statul roman din vanzarea acesteia!!!!!!!
Toate antenele lui Voiculescu, Patriciu, Vantu, prin gura pitecantropilor Razvan Popescu, Radu Tudor, Dana Grecu, Victor Ciutacu, Mugur Ciuvica, Nistorescu, Rosca Stanescu si alti penali din PSD si PNL repeta in delir cat rau a facut Basescu si Boc acestei Tari!!!!!Si acestia trebuie imediat dati jos cu pietre si bate, sa treaca ei in fruntea bucatelor si sa ne arate ei cum se fura....ca astia habar-nu-au!!!!!
Sa faca comparatie aceste televiziuni, sa se documenteze si sa ne relateze pe baze reale:
- Cine sunt cei mai bogati romani!!!
- In timpul carei guvernari au intrat ei in posesia bogatiilor Romaniei?
-Cate privatizari si in folosul cui a facut guvernarea Nastase, Tariceanu, Boc?
-Cata avere a acumulat Nastase, Tariceanu,Boc?
-Ce premier a sustinut pe fata oamenii penalii din Romania??? Nastase cu averea matusii Tamara,Tariceanu care cheama ministrul justitiei la intalnirea de blat cu inculpatul Patriciu!!!
Nimic din acestea nu vei vedea la aceste televiziuni!!! Ei vad ca li se apropie funia de par, si incep sa faca poteca la DNA de le scartie toate oasele la gandul ca o sa infunde puscaria!!! Si culmea tupelului!!!!Tocmai pe cei pe care i-a jupui fara mila cu SAFI si FNI ii cheama sa le fie pavaza si sa-i scape de ,,tiranul Basescu" care-i persecuta politic!!!!
Pe cine mai prostesc acesti hoti de neam si tara???Chiar asa de tampiti si prosti ne cred???
Mergeti saraci miliardari bogati la judecata,nu va mai dati bolnavi sau accidentati ca tot nu mai scapati!!
Ce frumos il mai plimba la tribunal sindicalistul Luca pe inculpatul Vantu in carucior!!!!Ti se rupea fletul sufletul de saracul om!!! Basescu asta fara suflet, in ce hal i-a adus si-i chinuie pe bietii oameni!!!

Raporteaza abuz de limbaj
ionell2003

15 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Martie 2011, ora 23:29

Corect.Videan si Doicescu.Ca doar ei detin Bog'ART . Firma care are cele mai mari contracte de constructii . Dar tine oamenii la munca cate 10 ore pe zi si ii plateste numai 8 ore . "CRIZA" . Oamenii stau si muncesc ,nu au ce face,rate,familie...,cheltuieli. Dar asa fac unii p..a mare. De pe spatele altora.

Raporteaza abuz de limbaj
ionell2003

15 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Martie 2011, ora 23:31

De la: 9am178165, la data 2011-01-21 18:16:35Apropos, mausoleul lui Videanu nu e cumva pus pe firma???? Pana nu-l voi vedea pe Videanu ca plateste corect dupa imensa sa proprietate, nu voi crede ca e posibil un control serios al averilor.



Corect.Videanu si Doicescu.Ca doar ei detin Bog'ART . Firma care are cele mai mari contracte de constructii . Dar tine oamenii la munca cate 10 ore pe zi si ii plateste numai 8 ore . "CRIZA" . Oamenii stau si muncesc ,nu au ce face,rate,familie...,cheltuieli. Dar asa fac unii p..a mare. De pe spatele altora.

Raporteaza abuz de limbaj
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Membru din: 26/07/2009
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 20:44

se vorbeste de criza ca de o binefacere. a celor cu bani multi/ se uita esenta / oarecum se face ca tot mai multi politicieni actualmente la puterele le creste averea /?da .da -dar numai a neamurilor /
UNDE JUSTITIE NU E/ NIMIC NU E/

Raporteaza abuz de limbaj
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Membru din: 26/07/2009
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 20:48

De la: 9am245649, la data 2011-03-08 11:07:56Informatia inseamna putere! De ce televiziunile inculpatilor Voiculesc, Patrici, Vantu ne intoxica de dimineata pana seara cu dezinformare si minciuna!!! Ce interes au sefii de guvern si de stat care au privatizat toata economia Romaniei mana in mana cu cei mai corupti oameni, multi dintre ei fac acum coada la DNA si da cu subsemnatul cum au deventit ei miliardari in afaceri in care statul si intreaga societate a avut numai de pierdut in timp ce conturile lor si ale celor care le-au facilatat imbogatirea imensa la care au ajuns sunt de ordinul miliardelor de dolari! In loc ca aceste societati profitabile sa fie ale statului si sa alimenteze bugetul de stat din care sa fie platiti profesori, doctori, politisti. functionari,...etc. ca de altfel cum se intampla in tarile occidentale, la noi in democratia originala a lui Iliescu, Roman, Nastase, tocmai aceste bogatii le-am facut cadou, dar deloc dezinteresati acestor imbogatiti de TOP!!
-Cine a dispus si in ce conditii s-a privatizat Petrom, cu toate bogatiile solului si subsolului!!!!!
-Cine si in ce conditii a privatizat Petromidia si ce a castigat statul roman din vanzarea acesteia!!!!!!!
Toate antenele lui Voiculescu, Patriciu, Vantu, prin gura pitecantropilor Razvan Popescu, Radu Tudor, Dana Grecu, Victor Ciutacu, Mugur Ciuvica, Nistorescu, Rosca Stanescu si alti penali din PSD si PNL repeta in delir cat rau a facut Basescu si Boc acestei Tari!!!!!Si acestia trebuie imediat dati jos cu pietre si bate, sa treaca ei in fruntea bucatelor si sa ne arate ei cum se fura....ca astia habar-nu-au!!!!!
Sa faca comparatie aceste televiziuni, sa se documenteze si sa ne relateze pe baze reale:
- Cine sunt cei mai bogati romani!!!
- In timpul carei guvernari au intrat ei in posesia bogatiilor Romaniei?
-Cate privatizari si in folosul cui a facut guvernarea Nastase, Tariceanu, Boc?
-Cata avere a acumulat Nastase, Tariceanu,Boc?
-Ce premier a sustinut pe fata oamenii penalii din Romania??? Nastase cu averea matusii Tamara,Tariceanu care cheama ministrul justitiei la intalnirea de blat cu inculpatul Patriciu!!!
Nimic din acestea nu vei vedea la aceste televiziuni!!! Ei vad ca li se apropie funia de par, si incep sa faca poteca la DNA de le scartie toate oasele la gandul ca o sa infunde puscaria!!! Si culmea tupelului!!!!Tocmai pe cei pe care i-a jupui fara mila cu SAFI si FNI ii cheama sa le fie pavaza si sa-i scape de ,,tiranul Basescu" care-i persecuta politic!!!!
Pe cine mai prostesc acesti hoti de neam si tara???Chiar asa de tampiti si prosti ne cred???
Mergeti saraci miliardari bogati la judecata,nu va mai dati bolnavi sau accidentati ca tot nu mai scapati!!
Ce frumos il mai plimba la tribunal sindicalistul Luca pe inculpatul Vantu in carucior!!!!Ti se rupea fletul sufletul de saracul om!!! Basescu asta fara suflet, in ce hal i-a adus si-i chinuie pe bietii oameni!!!

Mai tine minte cineva de scufundare flotei romanesti? ce a patit ministru ? a ajuns presedinte......................
UNDE JUSTITIE NU E. NIMIC NU E/

Raporteaza abuz de limbaj
CIPRIOTU

1445 mesaje
Membru din: 9/11/2008
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 12 Martie 2011, ora 01:15

De la: gabigabi, la data 2011-03-08 09:49:22
De la: 9am245649, la data 2011-03-08 09:40:34asa patesti cand privesti prea mult la Antena 3 si Realitatea unde nu vezi decat concentarea urii lui Voiculescu si Vantu pe actualul presedinte, iar niste pitecantropi ca Razvan Popescu, Dana Grecu, Mugur Ciuvica, Victor Ciutacu, Radu Tudor, Nistorescu, Rosca Stanescu, duc un adevarat linseaj mediatic de dimineata pana tarziu in noapte impotriva tuturor celor care nu le impartasesc ideile. Mai nou li s-au alaturat acum si o parte din liderii de sindicat care ca si stapanii lor sunt si ei ofensati ca presedintele ii crede corupti si imbuibati pe spinarea celor pe care pretind ca-i reprezinta! Trebuie scos imediat acel articol din CCM in care abuziv se precizeaza ca trebuie sa cotizezi la sindicat chiar daca nu esti membru de sindicat! Cu alte cuvinte ori ca esti ori ca nu esti membru de sindicat tot cotizezi la acesta! Mare prostie!!!!! Cine oare a avut acest interes sa-ti ia banii cu forta si sa alimenteze conturile sindicatulu chiar si atunci cand nu esti membru niciunui sindicati!!
Ce castiga amaratii de simplii membrii de sindicat de pe urma negocierilor liderilor cu patronatul? Nimic!
Liderii au grija sa-si negocieze pentru ei cat nici cu gandul nu gandesti si atunci cand intampina rezistenta la solicitarile lor nesimtite isi umfla muschii cu marea masa de prosti pe care stie sa-i manipuleze. Altfel de unde atata avere pe acesti lideri de sindicat?
Si asa se aduna toate javrele la antenele lui Voiculescu si Vantu si scheauna in cor,,jos Basescu",
,,Basescu trebuie suspendat" Tiranul Basescu"...
Pai sigur Basescu deranjeaza pe prea multi hoti prin incurajarea functionarii justitiei. Si cum cei care se feresc de efectele legii sunt multi si foarte bogati,e limpede ca nu stau cu mainile in san si pun la cale orice ar putea sa-i ajute sa scape de el.
NU, BASESCU NU TREBUIE SUSPENDAT ca asa doresc niste infractori despre care o lume intreaga stie cum si-au dobandit averile fabuloase jefuind statul ori nenorocind milioane de oameni!
Oamenii cinstiti care de-abia traiesc de azi pe maine, nu trebuie sa se lase pacaliti de toti acesti infractori penali care s-au unit ca haita de lupi pe acest guvern care a inceput sa reformeze tara care vreme de 20 de ani a fost stoarsa pana la ultima picatura de miliardarii astia din TOP 300 si de cozile de topor de la sindicate, pepiniera de viitori politicieni ministrii, deputati si senatori ! Mitrea, Ciorbea, Croitoru, Bratianu....Amintiti-va ce mai urlau si invarteau manivela si cat ii durea pe ei sufletul de soarta amaratilor...Si ce mai ditamai ministri si nababi au ajuns de vine sa-ti plangi de mila cand te vezi! Si ce vor ei acum? Sa scoata poporul in fata sa le apere lor privilegiile? Iluzii pierdute!!!!
Acesti oameni cu averi colosale furate din banii nostrii ai tuturor trebuie judecati si condamnati, confiscate averile. Legea este una pentru toti si daca presedintele a inteles, vor intelege si oamenii corecti din aceasta tara acest lucru! Numai asa generatiile viitoare vor fi oneste.


dar stii ce n-a inteles presedintele tau ? ca NICI EL NU -I MAI PRESUS DE LEGE ! si, oauuuu , cite raspunsuri are de dat si dumnealui , ca ma doare capul ....si pe el si mai tare , caci nu prea are cum sa se justifice !


Mai ales ca-i ales prin frauda furt ,de voturimultiple de catre stampilatori de meserie in excursiile electorale,ratacirea navelor,cele 400 ,pe care le-a avut Romania si acum mai are 1 unul tras pe dreapta asteapta dezmembrarea si vanzarea la Kg. ,milioanele te tone de metale din vagoanele dezmembrate,sinele de CFR demontate,plus restul componentelor mii de macaze,milioane de buloane ,eclise,tirfoane,motoare de macaze,etc.

Raporteaza abuz de limbaj
CIPRIOTU

1445 mesaje
Membru din: 9/11/2008
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 12 Martie 2011, ora 01:22

De la: 9am104796, la data 2011-03-11 20:44:30 se vorbeste de criza ca de o binefacere. a celor cu bani multi/ se uita esenta / oarecum se face ca tot mai multi politicieni actualmente la puterele le creste averea /?da .da -dar numai a neamurilor /
UNDE JUSTITIE NU E/ NIMIC NU E/


E justitie si ea imbogatita uneori,in functie de cate procese si ce fel de procese ,de fapt la noi s-a furat tot,tot absolut toata industria,sistemele de irigatii tevile pompele de miliarde zeci de mi de vagoane CFR,sute de nave,petrolul subsolului,toate cele peste zeci de mii de fabrici ,combinate,uzine,sute de mii de Ha de paduri defrisate si vandute,miliardele din bancile devalizate si nu s-a gasit si pedepsit nici un hot .

Raporteaza abuz de limbaj
CIPRIOTU

1445 mesaje
Membru din: 9/11/2008
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 12 Martie 2011, ora 01:26

De la: 9am245649, la data 2011-03-08 11:07:56Informatia inseamna putere! De ce televiziunile inculpatilor Voiculesc, Patrici, Vantu ne intoxica de dimineata pana seara cu dezinformare si minciuna!!! Ce interes au sefii de guvern si de stat care au privatizat toata economia Romaniei mana in mana cu cei mai corupti oameni, multi dintre ei fac acum coada la DNA si da cu subsemnatul cum au deventit ei miliardari in afaceri in care statul si intreaga societate a avut numai de pierdut in timp ce conturile lor si ale celor care le-au facilatat imbogatirea imensa la care au ajuns sunt de ordinul miliardelor de dolari! In loc ca aceste societati profitabile sa fie ale statului si sa alimenteze bugetul de stat din care sa fie platiti profesori, doctori, politisti. functionari,...etc. ca de altfel cum se intampla in tarile occidentale, la noi in democratia originala a lui Iliescu, Roman, Nastase, tocmai aceste bogatii le-am facut cadou, dar deloc dezinteresati acestor imbogatiti de TOP!!
-Cine a dispus si in ce conditii s-a privatizat Petrom, cu toate bogatiile solului si subsolului!!!!!
-Cine si in ce conditii a privatizat Petromidia si ce a castigat statul roman din vanzarea acesteia!!!!!!!
Toate antenele lui Voiculescu, Patriciu, Vantu, prin gura pitecantropilor Razvan Popescu, Radu Tudor, Dana Grecu, Victor Ciutacu, Mugur Ciuvica, Nistorescu, Rosca Stanescu si alti penali din PSD si PNL repeta in delir cat rau a facut Basescu si Boc acestei Tari!!!!!Si acestia trebuie imediat dati jos cu pietre si bate, sa treaca ei in fruntea bucatelor si sa ne arate ei cum se fura....ca astia habar-nu-au!!!!!
Sa faca comparatie aceste televiziuni, sa se documenteze si sa ne relateze pe baze reale:
- Cine sunt cei mai bogati romani!!!
- In timpul carei guvernari au intrat ei in posesia bogatiilor Romaniei?
-Cate privatizari si in folosul cui a facut guvernarea Nastase, Tariceanu, Boc?
-Cata avere a acumulat Nastase, Tariceanu,Boc?
-Ce premier a sustinut pe fata oamenii penalii din Romania??? Nastase cu averea matusii Tamara,Tariceanu care cheama ministrul justitiei la intalnirea de blat cu inculpatul Patriciu!!!
Nimic din acestea nu vei vedea la aceste televiziuni!!! Ei vad ca li se apropie funia de par, si incep sa faca poteca la DNA de le scartie toate oasele la gandul ca o sa infunde puscaria!!! Si culmea tupelului!!!!Tocmai pe cei pe care i-a jupui fara mila cu SAFI si FNI ii cheama sa le fie pavaza si sa-i scape de ,,tiranul Basescu" care-i persecuta politic!!!!
Pe cine mai prostesc acesti hoti de neam si tara???Chiar asa de tampiti si prosti ne cred???
Mergeti saraci miliardari bogati la judecata,nu va mai dati bolnavi sau accidentati ca tot nu mai scapati!!
Ce frumos il mai plimba la tribunal sindicalistul Luca pe inculpatul Vantu in carucior!!!!Ti se rupea fletul sufletul de saracul om!!! Basescu asta fara suflet, in ce hal i-a adus si-i chinuie pe bietii oameni!!!


Nu te obliga nimeni sa te uiti la tv ,inchidel si culcate si mai gandeste ce spui ca nu doar pe antene se vorbeste despre hotiile facute de dupa 89 ,au furat aproape toti care au avut de unde fura , ,ei au creeat legi special pentru a putea fura si tot prin legi s-au ingradit sa nu poata fi trasi la raspundere.

Raporteaza abuz de limbaj
CIPRIOTU

1445 mesaje
Membru din: 9/11/2008
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 12 Martie 2011, ora 01:29

De la: 9am178165, la data 2011-03-08 10:21:52Auzi 649, tu esti sanatos la cap???? Unde cauti tu hoti si imbogatiti?? Vezi ca toata FLOAREA MAFIEI ROMANESTI, MARII BANAFICIARI AI SPAGILOR DE LA VAMI, ACOLO SE GASESC!!!!
Mai interesantule, pai pe ce si-au cumparat ficele basescu vilele acelea ultrascumpe??? Pe salariul lu` taica-sau??? Pe salariul europarlamentaritei agramate?? Pe castigurile notaritei smechere???
Fii serios, esti depasit!!!!


Nu e depasit s-ar putea sa fie ,ori din gasca ori ,e de serviciu si-si face meseria de lingebasexu.

Raporteaza abuz de limbaj
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Membru din: 26/07/2009
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 07:02

Capitalismul a fost asteptat ca o binefacere si singura cale de progres/ din pacate politicienii au transformat aceasta intrun mijloc de inbogatire/
Cine dintre politicieni a furat mai putin?Cine din moguli minte mai mult?
DACA JUSTITIE NU E.NIMIC NU E/

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Martie 2011, ora 07:06

De la: 9am104796, la data 2011-03-12 07:02:26 Capitalismul a fost asteptat ca o binefacere si singura cale de progres/ din pacate politicienii au transformat aceasta intrun mijloc de inbogatire/
Cine dintre politicieni a furat mai putin?Cine din moguli minte mai mult?
DACA JUSTITIE NU E.NIMIC NU E/


Pai, nu e ! si nu e JUSTITIE , ptr. ca e-n mina Puterii si se face la comanda !

Raporteaza abuz de limbaj
florentinadenisov

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 15:42

asta e! o sa mai dureze pana se vor aseza lucrurile. eu preconizez vreo 10 ani cand vom raporta tot ce castigam astfel incat statul va avea totul sub control.nu departe e modelul nemtilor.apai,acolo tot ce castigi trebuie sau este inmod nemijlocit controlat astfel incat statul considera sau nu daca poti face obiectul vreunui ajutor social.la noi sunt persoane care au palate si Q 7 care primesc ajutor social.dar,consider pesimist ca marile manevre totse vor face cladite pe legislatii lapidare.suntemintr-un mare pericol!nu stiu cine si cand ne va scoate!pana atunci noi trebuie sa incercam sa traim!

Raporteaza abuz de limbaj
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Membru din: 26/07/2009
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 18:47

De la: florentinadenisov, la data 2011-03-12 15:42:59asta e! o sa mai dureze pana se vor aseza lucrurile. eu preconizez vreo 10 ani cand vom raporta tot ce castigam astfel incat statul va avea totul sub control.nu departe e modelul nemtilor.apai,acolo tot ce castigi trebuie sau este inmod nemijlocit controlat astfel incat statul considera sau nu daca poti face obiectul vreunui ajutor social.la noi sunt persoane care au palate si Q 7 care primesc ajutor social.dar,consider pesimist ca marile manevre totse vor face cladite pe legislatii lapidare.suntemintr-un mare pericol!nu stiu cine si cand ne va scoate!pana atunci noi trebuie sa incercam sa traim!


Ne invirtim in jurul mizeriilor spuse de un presedinte ales necinstit si vorbesc unii de curatenie /
CURATENIA TREBUIE INCEPUTA /
Presedintele mimeaza justitia cu scopul perenitati pdl binenteles /
Ultimul farsor al politici romane trebuie sa dispara altfel natia aceasta va dispare in adincurile istoriei/
UNDE JUSTITIE NU E. NIMIC NU E/


Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Membru din: 14/12/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Martie 2011, ora 21:24

De la: 9am104796, la data 2011-03-12 18:47:41
De la: florentinadenisov, la data 2011-03-12 15:42:59asta e! o sa mai dureze pana se vor aseza lucrurile. eu preconizez vreo 10 ani cand vom raporta tot ce castigam astfel incat statul va avea totul sub control.nu departe e modelul nemtilor.apai,acolo tot ce castigi trebuie sau este inmod nemijlocit controlat astfel incat statul considera sau nu daca poti face obiectul vreunui ajutor social.la noi sunt persoane care au palate si Q 7 care primesc ajutor social.dar,consider pesimist ca marile manevre totse vor face cladite pe legislatii lapidare.suntemintr-un mare pericol!nu stiu cine si cand ne va scoate!pana atunci noi trebuie sa incercam sa traim!


Ne invirtim in jurul mizeriilor spuse de un presedinte ales necinstit si vorbesc unii de curatenie /
CURATENIA TREBUIE INCEPUTA /
Presedintele mimeaza justitia cu scopul perenitati pdl binenteles /
Ultimul farsor al politici romane trebuie sa dispara altfel natia aceasta va dispare in adincurile istoriei/
UNDE JUSTITIE NU E. NIMIC NU E/




Lady Gogule, ce pistoale ti-ai tras bre! Degeaba bre, poti sa-ti iei si mitraliera, ca tot nu mai serveste la nimic! A murit pestele si s-a imputzit, ia-ti adio!

ai imbatranit si nu mai poti
nu mai ia pistolul foc
nu mai intra cum intra
de abia intra cum iesea

Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Membru din: 20/05/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Martie 2011, ora 14:10

De la: Black_Friday, la data 2011-03-12 21:24:08
De la: 9am104796, la data 2011-03-12 18:47:41
De la: florentinadenisov, la data 2011-03-12 15:42:59asta e! o sa mai dureze pana se vor aseza lucrurile. eu preconizez vreo 10 ani cand vom raporta tot ce castigam astfel incat statul va avea totul sub control.nu departe e modelul nemtilor.apai,acolo tot ce castigi trebuie sau este inmod nemijlocit controlat astfel incat statul considera sau nu daca poti face obiectul vreunui ajutor social.la noi sunt persoane care au palate si Q 7 care primesc ajutor social.dar,consider pesimist ca marile manevre totse vor face cladite pe legislatii lapidare.suntemintr-un mare pericol!nu stiu cine si cand ne va scoate!pana atunci noi trebuie sa incercam sa traim!


Ne invirtim in jurul mizeriilor spuse de un presedinte ales necinstit si vorbesc unii de curatenie /
CURATENIA TREBUIE INCEPUTA /
Presedintele mimeaza justitia cu scopul perenitati pdl binenteles /
Ultimul farsor al politici romane trebuie sa dispara altfel natia aceasta va dispare in adincurile istoriei/
UNDE JUSTITIE NU E. NIMIC NU E/




Lady Gogule, ce pistoale ti-ai tras bre! Degeaba bre, poti sa-ti iei si mitraliera, ca tot nu mai serveste la nimic! A murit pestele si s-a imputzit, ia-ti adio!

ai imbatranit si nu mai poti
nu mai ia pistolul foc
nu mai intra cum intra
de abia intra cum iesea

ASTA ORI E CIRCAR ORI A FOST LA IARMAROC......ASTA OARE NU IMPUSCA PESTELE IN CAP DE TOT SPUNE CA TOTI PESTII LUI AU CAPUL STRICAT ? OARE CAND ISI PUNE POZA CAND SE DADEA IN CALUSEI,SAU IN ROATA........

Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Membru din: 26/07/2009
Postat pe: 13 Martie 2011, ora 17:34

PESTELE STRICAT NU SE CURATA DE LA CAP /
Se curata de opozitie . de sindicate sau egipteni/
Iarmarocul cu pricina il gasesti la fiece deschidere de clanta a rechinului sef precum si a laudacilor
strinsi sa adulmece mirosuri primavaratice de arome cotroceniste /
TRAIASCA PUPINCURISTII/

Raporteaza abuz de limbaj
CIPRIOTU

1445 mesaje
Membru din: 9/11/2008
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 14 Martie 2011, ora 02:14

De la: 9am104796, la data 2011-03-13 17:34:03 PESTELE STRICAT NU SE CURATA DE LA CAP /
Se curata de opozitie . de sindicate sau egipteni/
Iarmarocul cu pricina il gasesti la fiece deschidere de clanta a rechinului sef precum si a laudacilor
strinsi sa adulmece mirosuri primavaratice de arome cotroceniste /
TRAIASCA PUPINCURISTII/



ASA E, SA TRAIASCA TOTI CEI PERINDATI LA CIOLANEALA,DIN 89 NCOA,PRECUM MORCCOCOVELI.

Raporteaza abuz de limbaj
cosmar

4 mesaje
Membru din: 4/03/2009
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 08:52

Adevarat. Si cand te gandesti ca multi dintre ei au fost chiar buni - pana sa fie cumparati.....

Raporteaza abuz de limbaj
9am178165

4580 mesaje
Membru din: 14/12/2009
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 11:56

De la: 9am245649, la data 2011-03-08 11:07:56Informatia inseamna putere! De ce televiziunile inculpatilor Voiculesc, Patrici, Vantu ne intoxica de dimineata pana seara cu dezinformare si minciuna!!! Ce interes au sefii de guvern si de stat care au privatizat toata economia Romaniei mana in mana cu cei mai corupti oameni, multi dintre ei fac acum coada la DNA si da cu subsemnatul cum au deventit ei miliardari in afaceri in care statul si intreaga societate a avut numai de pierdut in timp ce conturile lor si ale celor care le-au facilatat imbogatirea imensa la care au ajuns sunt de ordinul miliardelor de dolari! In loc ca aceste societati profitabile sa fie ale statului si sa alimenteze bugetul de stat din care sa fie platiti profesori, doctori, politisti. functionari,...etc. ca de altfel cum se intampla in tarile occidentale, la noi in democratia originala a lui Iliescu, Roman, Nastase, tocmai aceste bogatii le-am facut cadou, dar deloc dezinteresati acestor imbogatiti de TOP!!
-Cine a dispus si in ce conditii s-a privatizat Petrom, cu toate bogatiile solului si subsolului!!!!!
-Cine si in ce conditii a privatizat Petromidia si ce a castigat statul roman din vanzarea acesteia!!!!!!!
Toate antenele lui Voiculescu, Patriciu, Vantu, prin gura pitecantropilor Razvan Popescu, Radu Tudor, Dana Grecu, Victor Ciutacu, Mugur Ciuvica, Nistorescu, Rosca Stanescu si alti penali din PSD si PNL repeta in delir cat rau a facut Basescu si Boc acestei Tari!!!!!Si acestia trebuie imediat dati jos cu pietre si bate, sa treaca ei in fruntea bucatelor si sa ne arate ei cum se fura....ca astia habar-nu-au!!!!!
Sa faca comparatie aceste televiziuni, sa se documenteze si sa ne relateze pe baze reale:
- Cine sunt cei mai bogati romani!!!
- In timpul carei guvernari au intrat ei in posesia bogatiilor Romaniei?
-Cate privatizari si in folosul cui a facut guvernarea Nastase, Tariceanu, Boc?
-Cata avere a acumulat Nastase, Tariceanu,Boc?
-Ce premier a sustinut pe fata oamenii penalii din Romania??? Nastase cu averea matusii Tamara,Tariceanu care cheama ministrul justitiei la intalnirea de blat cu inculpatul Patriciu!!!
Nimic din acestea nu vei vedea la aceste televiziuni!!! Ei vad ca li se apropie funia de par, si incep sa faca poteca la DNA de le scartie toate oasele la gandul ca o sa infunde puscaria!!! Si culmea tupelului!!!!Tocmai pe cei pe care i-a jupui fara mila cu SAFI si FNI ii cheama sa le fie pavaza si sa-i scape de ,,tiranul Basescu" care-i persecuta politic!!!!
Pe cine mai prostesc acesti hoti de neam si tara???Chiar asa de tampiti si prosti ne cred???
Mergeti saraci miliardari bogati la judecata,nu va mai dati bolnavi sau accidentati ca tot nu mai scapati!!
Ce frumos il mai plimba la tribunal sindicalistul Luca pe inculpatul Vantu in carucior!!!!Ti se rupea fletul sufletul de saracul om!!! Basescu asta fara suflet, in ce hal i-a adus si-i chinuie pe bietii oameni!!!


Mai poti insira tampenii??? Sincer, chiar atat esti de sarac??? N-ai dupa ce bea apa ca lingi asa la basescu???? De cate zile n-ai mancat, ca esti nevoit sa postezi lingusirile tale scarboase, postacule?
Esti om al strazii???Cate blide de fasole cu costita afumata primesti la postare, ca unul ca tine pentru asa ceva se vinde!!!!!!!!!!!!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Controlul averilor in Romania
Mergi la: