back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Basescu-boc-oprea ,au onoare ?

 


 
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
 
vlad_639

489 mesaje
Membru din: 14/06/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Ianuarie 2011, ora 12:32

De la: gabigabi, la data 2011-01-20 10:15:09
De la: vlad_639, la data 2011-01-19 22:21:45Dl Vasile,

M-ati intristat.La 59 de ani de abia intru intr-o alta tinerete.E drept ca sunt bunic!
Da,domnule ,aveti multa dreptate.Traseismul politicienilor este o boala care ,inca o data intareste lipsa de onorabilitate a lor.este vorba de oportunism,de lipsa de caracter.
De asemenea,aveti dreptate ca in jurul puterii roiesc tot felul de afaceristi lipsiti de scrupule.Unii ,daca nu chiar majoritatea ,au sustinut ,continuu ...puterea.Ca erau socialistii,ca erau liberalii,.ca sunt democratii la putere,ei ,tot timpul, aveau sustinere de la afaceristi.Nu trebuie sa explicam de ce.Se intelege.Politica se impleteste cu afacerismul si convietuiesc cu mare prietenie .
Iata,de exemplu,cazul Patriciu.Domnia sa i- a sprijinit cu fonduri si pe socialisti ,dar si pe liberalii sai.Culmea,in timpul acelorasi alegeri.
Daca il veti intreba,va va da un raspuns cinic:ptr a-mi proteja interesele.Macar nu minte.Asta in cazul Patriciu.Altii ,ipocriti si mincinosi, vor motiva gestul lor de sprijin material catre politicieni cu "simpatia"politica,cu dorinta de a ajuta tara sa i se aduca la putere o echipa de politicieni de valoare care nu pot dormi noaptea linistiti de grija problemelor cu care se confrunta tara si economiea ei.
Desigur ,si democratii isi au bonzii lor economici ,afaceristii care se invart pe langa borcanul cu miere.Dar si ei ,in mare majoritate sunt traseisti.
Eu nu am contrazis acest lucru ptr ca ar fii ridicol.
Eu incerc doar sa explic faptul ca ridicarea in slavi a opozitie si injurarea puterii nu face diferentierea dintre buni si rai,dintre cei cu onorabilitate si cei care nici macar nu-si pun problema practicarii acestui principiu.
Da,or fii si oameni politici care mai au onoare.Eu nu i-am vazut.Si nici ei nu vor sa fie vazuti facand mishmashuri,dar nu este zi din calendar in care sa nu apara in presa cazuri de coruptie a politicienilor ,fie in teritoriu,pe plan local ,fie in jurul diferitelor centre de putere si de influenta.
Fata de dvs,sunt mai putin optimist ca opozitia(care opozitie:aceea care a mai fost pe la putere si care a lasat urme adanci si cicatrice neinchise economiei romanesti?)va schimba lucrurile si ca incepe o noua era ,cea a moralitatii,cea a onorabilitatii.Este treaba dvs.Este punctul dvs de vedere si ,daca se va realiza acest lucru ,ar fii extraordinar.
Totusi ,sunt de acord cu necesitatea prezentei la vot,cu necesitatea abtziguirii celor ce-si bat joc de popor odata ajunsi la putere(dar pentru lucruri reale,adevarate).Tot asa de bine cum ma supara tromboneala ,nihilismul si exagerarile unei opozitii care se vede imaculata.
Imi repugna partizanatul asta politicianist gratuit si fara argumentari reale.Am mai spus-o :prea mult folclor,prea mult "se zice","se stie","din surse sigure".Uitati-va si dvs pe forum:ce vedeti?Injuraturi ca la usa cortului,mahalagisme,tot felul de refulari mizerabile.Ca la un meci de fotbal .
Daca nu tii cu vreun partid sau daca esti doar neutru si incerci sa fii obiectiv,te umpli de mizerii,esti considerat in toate felurile si ti se sare la jugulara.De fapt,mai mult decat discutia in sine,ma amgeste forma in care se poarta "dialogul".De aici ar trebui sa plece normalitatea inr-o societate civilizata si cu maturitate politica.
Noapte buna.


buna dimineata !
NU va sare nimeni la jugulara si nici nu va baga pumnul in gura...nu ati fost injurat si nici insultat ! aici e un schimb de pareri, in care fiecare isi sustine partidul pe care-l crediteaza cu increderea sa , mai mult sau mai putin si fiecare dintre noi o face-n stilul propriu, intrucit cum gindim, asa ne exprimam si stilul e omul ....si, apropo, daca dvs. simtiti Forta pe care o eman din interior prin scrisul meu , bravo mie si asta confirma ca, intr-adevar, Intii a fost CUVINTUL ! daca n-ar mai fi aceste schimburi de pareri sau, polemici, cum spuneti dvs. toate aceste topicuri, N-AR EXISTA, va dati seama ? nici cele despre politica, nici pe teme religioasa ....nici,nici....ori Omul este un animal social care nu se simte bine singur ! se cauta cu altii si se aduna dupa creterii de educatie, de gusturi, de onorabilitate ....
m-ati intrebat - cu ranchiuna si, sa stiti ca se simte asta in tot ce postati, desi vorbiti desptre neutralitate ....care, e frumoasa, e sublima, dar lipseste cu desavirsire , daca e sa fim corecti cu noi insine - de ce a intrat C. Antonescu ? a intrat domnele draga, asa cum as fi intrat si eu in 90 ,daca as fi fost mai tinara ....atunci, in 90 , multi au crezut si sperat ca aceasta tara o sa renasca si si-au pus toate fortele in realizarea acestui deziderat ! ce s-a intimplat cu el, ce s-a ales de el si din ce cauza, cam stim ...interesant este ca stim doar fragmente ,dar le tot impingem in ochii celorlalti , incercind sa le scoatem ochii cu ele !
ADEVARUL- iata, cel vazut si inteles de mine , deci si el , limitat- este ca BURGHEZIA ROSIE formata din fostii comunisti importanti din ap.de stat si de partid - a acaparat Puterea in 90....ca s-a risipit prin toate partidele, inclusiv in cele istorice ....ca dezideratul lor NU era Renasterea RO ca a NAIVILOR intrati in politica, precum Antonescu , dar i-au pastrat printre ei, ca sa se dea impresia unui proces democratic ....
in acest context , dl. fost tov. T. Basescu este unul din ei, cu o avere declarata de 1 mil.de lei si 60.000 dolari, in ' 90 si care, ocupa in continuare pozitii cheie in guvernele postdecembriste ! ca atare, dl. Vlad , despre ce vorbim ? ca toti au acelasi grad de vinovatie ptr. tot jaful din tara ? pai, n-are cine s-o faca , dar e atit de simplu sa afli cite mandate de ministru ai avut si ce-ai facut in timpul lor? ....ce-ai facut ca sef de partid cind de opozitie, cind de guvernamint?....ce-ai facut si cum ai cheltuit banii alocati ,ca primar al capitalei? si ce venit ai avut , bugetar fiind si cite case, vile si masini +conturi in lei si valuta + bijuterii + tablouri si alte obiecte de arta , ai acum? ....etc,etc
eu mai sper totusi ca, toti acesti oameni, cu averile lor nemasurate si mai ales nemuncite, sa fie trasi la raspundere , cu atit mai mult atunci cind sunt la PUTERE - adica au PIINEA si CUTITUL in mina lor si taie discretionar !


Dna Gabi gabi,buna dimineata!

Stiti ce ma surprinde mai mult si mai mult din luarile dvs de pozitie: faptul ca nu exista mare distanta intre fondul a ceea ce spun eu si ceea ce spuneti dvs.
Perfect adevarata sublinierea faptului ca burghezia rosie a preluat fraiele economiei si ale tari,avand ordin de imprastiere in toate partidele si formatiunile politice.
Ma surprinde ,totusi,ca in acest context ,dvs insistati ca doar unii sunt rai si ca ailalti sunt buni,cand ,de fapt majoritatea de ambele parti ale "baricadei" sunt de aceeasi sorginte si cu aceleasi carente de caracter,si ptr ca tot vorbeam( de aici am plecat) de lipsa de onorabilitate!
Nu sunt ranchiunos .Nu am de ce sa va port ranchiuna,sunt momentye in care chiar imi sunteti simpatica.Observ doar un partizanat care trece si peste unele evidente .Asta nu inseamna ca trebuie sa va urasc sau sa ma iau de dvs.Este optiunea dvs si cred ca ati facut-o sincer fara vreun interes ascuns .De asemenea ,desi mi-am aruncat votul in urna ptr cei de azi de la putere si inca le mai gasesc unele circumstante atenuante(dar ele sunt pe cale de epuizare) ,eu sunt absolut independent.Mi-ati contestat acest lucru ptr ca dvs aveti un principiu ,vi l-am mai spus eu mai demult," cine nu e cu noi ,este impotriva noastra".
Puteti sa-mi spuneti tot felul de povesti despre frumusetea de caracter a dlui Antonescu si buna sa credinta.Nu reusiti sa ma lamuriti .Dar deloc.Ultimile sale atitudini politice ma fac chiar sa cred ca nu m-am inselat in a ceea ce-l priveste pe dumnealui.
Totusi,daca va reusi sa acceada la putere - ii doresc succes(cu indoiala in ce priveste performanta ulterioara)- si va reusi sa faca mai bine ptr tara decat au facut-o cei de acum,imi voi da jos palaria si fiti sigura ca urmatorul mandat il voi vota fara ezitare.
Chestia cu jugulara a fost o figura de stil,evident.Dar injuraturile ,jignirile sunt prezente continuu pe Forum.Chiar nu le vedeti ? Sau le considerati normale?.Va recomand sa o cititi pe clasica in viata @165,dar sunt si altii .Chiar daca anumite persoane politice iti produc indignare, poti gasi un mod civilizat de exprimare a protestului.Nu cumva sa deschizi gura cu alta opinie decat a dumnealor ca te-ai ars si te-ai umplut de epitete.
Doresc ,inca o data ,sa subliniez ca nu ma deranjeaza modul dvs impetuos de a va sustine ideile .Pe mine ma supara doar neacceptarea faptului ca sunt si oameni care gandesc diferit.Desigur,e nevoie de dezbatere,de argumentari si de decenta in modul in care acestea sunt aduse pe tapet.
Revenind la gradul de vinovatie ptr ceea ce a devenit Romania astazi,chiar sunteti convinsa ca Dl Basescu este campionul raului?
Chiar uitati de cei care se afla acum in partide(chiar in conducerea lor) cu care PNL s-a aliat sau cu care urmeaza sa se alieze?Eu asta contest la dvs .,faptul ca aveti mereu tentatia de a arata cu degetul intr-o singura directie ,iar cealalta ,nu se pune.Cu alte cuvinte,nu va contest dinamica si greutatea replicilor dvs.,ci partizanatul dezechilibrat prin aprecieri subiectivie pe care eu nu pot sa le accept.
Explicatia ca alianta cu PC este necesara ca sa-l rada pe dl Basescu si pe ai lui si fratia cu dracu' pana se trece punta nu este real politik.Este revoltatoare si daunatoare .Cred ca nici electoratul si nici membrii PNL nu a fost prea lamuriti despre aceasta miscare si privesc o cu reticienta .
In rest ,stimata doamna Gabi,va urez santate si numai de bine!


gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Ianuarie 2011, ora 15:34

De la: vlad_639, la data 2011-01-20 12:32:42
De la: gabigabi, la data 2011-01-20 10:15:09
De la: vlad_639, la data 2011-01-19 22:21:45Dl Vasile,

M-ati intristat.La 59 de ani de abia intru intr-o alta tinerete.E drept ca sunt bunic!
Da,domnule ,aveti multa dreptate.Traseismul politicienilor este o boala care ,inca o data intareste lipsa de onorabilitate a lor.este vorba de oportunism,de lipsa de caracter.
De asemenea,aveti dreptate ca in jurul puterii roiesc tot felul de afaceristi lipsiti de scrupule.Unii ,daca nu chiar majoritatea ,au sustinut ,continuu ...puterea.Ca erau socialistii,ca erau liberalii,.ca sunt democratii la putere,ei ,tot timpul, aveau sustinere de la afaceristi.Nu trebuie sa explicam de ce.Se intelege.Politica se impleteste cu afacerismul si convietuiesc cu mare prietenie .
Iata,de exemplu,cazul Patriciu.Domnia sa i- a sprijinit cu fonduri si pe socialisti ,dar si pe liberalii sai.Culmea,in timpul acelorasi alegeri.
Daca il veti intreba,va va da un raspuns cinic:ptr a-mi proteja interesele.Macar nu minte.Asta in cazul Patriciu.Altii ,ipocriti si mincinosi, vor motiva gestul lor de sprijin material catre politicieni cu "simpatia"politica,cu dorinta de a ajuta tara sa i se aduca la putere o echipa de politicieni de valoare care nu pot dormi noaptea linistiti de grija problemelor cu care se confrunta tara si economiea ei.
Desigur ,si democratii isi au bonzii lor economici ,afaceristii care se invart pe langa borcanul cu miere.Dar si ei ,in mare majoritate sunt traseisti.
Eu nu am contrazis acest lucru ptr ca ar fii ridicol.
Eu incerc doar sa explic faptul ca ridicarea in slavi a opozitie si injurarea puterii nu face diferentierea dintre buni si rai,dintre cei cu onorabilitate si cei care nici macar nu-si pun problema practicarii acestui principiu.
Da,or fii si oameni politici care mai au onoare.Eu nu i-am vazut.Si nici ei nu vor sa fie vazuti facand mishmashuri,dar nu este zi din calendar in care sa nu apara in presa cazuri de coruptie a politicienilor ,fie in teritoriu,pe plan local ,fie in jurul diferitelor centre de putere si de influenta.
Fata de dvs,sunt mai putin optimist ca opozitia(care opozitie:aceea care a mai fost pe la putere si care a lasat urme adanci si cicatrice neinchise economiei romanesti?)va schimba lucrurile si ca incepe o noua era ,cea a moralitatii,cea a onorabilitatii.Este treaba dvs.Este punctul dvs de vedere si ,daca se va realiza acest lucru ,ar fii extraordinar.
Totusi ,sunt de acord cu necesitatea prezentei la vot,cu necesitatea abtziguirii celor ce-si bat joc de popor odata ajunsi la putere(dar pentru lucruri reale,adevarate).Tot asa de bine cum ma supara tromboneala ,nihilismul si exagerarile unei opozitii care se vede imaculata.
Imi repugna partizanatul asta politicianist gratuit si fara argumentari reale.Am mai spus-o :prea mult folclor,prea mult "se zice","se stie","din surse sigure".Uitati-va si dvs pe forum:ce vedeti?Injuraturi ca la usa cortului,mahalagisme,tot felul de refulari mizerabile.Ca la un meci de fotbal .
Daca nu tii cu vreun partid sau daca esti doar neutru si incerci sa fii obiectiv,te umpli de mizerii,esti considerat in toate felurile si ti se sare la jugulara.De fapt,mai mult decat discutia in sine,ma amgeste forma in care se poarta "dialogul".De aici ar trebui sa plece normalitatea inr-o societate civilizata si cu maturitate politica.
Noapte buna.


buna dimineata !
NU va sare nimeni la jugulara si nici nu va baga pumnul in gura...nu ati fost injurat si nici insultat ! aici e un schimb de pareri, in care fiecare isi sustine partidul pe care-l crediteaza cu increderea sa , mai mult sau mai putin si fiecare dintre noi o face-n stilul propriu, intrucit cum gindim, asa ne exprimam si stilul e omul ....si, apropo, daca dvs. simtiti Forta pe care o eman din interior prin scrisul meu , bravo mie si asta confirma ca, intr-adevar, Intii a fost CUVINTUL ! daca n-ar mai fi aceste schimburi de pareri sau, polemici, cum spuneti dvs. toate aceste topicuri, N-AR EXISTA, va dati seama ? nici cele despre politica, nici pe teme religioasa ....nici,nici....ori Omul este un animal social care nu se simte bine singur ! se cauta cu altii si se aduna dupa creterii de educatie, de gusturi, de onorabilitate ....
m-ati intrebat - cu ranchiuna si, sa stiti ca se simte asta in tot ce postati, desi vorbiti desptre neutralitate ....care, e frumoasa, e sublima, dar lipseste cu desavirsire , daca e sa fim corecti cu noi insine - de ce a intrat C. Antonescu ? a intrat domnele draga, asa cum as fi intrat si eu in 90 ,daca as fi fost mai tinara ....atunci, in 90 , multi au crezut si sperat ca aceasta tara o sa renasca si si-au pus toate fortele in realizarea acestui deziderat ! ce s-a intimplat cu el, ce s-a ales de el si din ce cauza, cam stim ...interesant este ca stim doar fragmente ,dar le tot impingem in ochii celorlalti , incercind sa le scoatem ochii cu ele !
ADEVARUL- iata, cel vazut si inteles de mine , deci si el , limitat- este ca BURGHEZIA ROSIE formata din fostii comunisti importanti din ap.de stat si de partid - a acaparat Puterea in 90....ca s-a risipit prin toate partidele, inclusiv in cele istorice ....ca dezideratul lor NU era Renasterea RO ca a NAIVILOR intrati in politica, precum Antonescu , dar i-au pastrat printre ei, ca sa se dea impresia unui proces democratic ....
in acest context , dl. fost tov. T. Basescu este unul din ei, cu o avere declarata de 1 mil.de lei si 60.000 dolari, in ' 90 si care, ocupa in continuare pozitii cheie in guvernele postdecembriste ! ca atare, dl. Vlad , despre ce vorbim ? ca toti au acelasi grad de vinovatie ptr. tot jaful din tara ? pai, n-are cine s-o faca , dar e atit de simplu sa afli cite mandate de ministru ai avut si ce-ai facut in timpul lor? ....ce-ai facut ca sef de partid cind de opozitie, cind de guvernamint?....ce-ai facut si cum ai cheltuit banii alocati ,ca primar al capitalei? si ce venit ai avut , bugetar fiind si cite case, vile si masini +conturi in lei si valuta + bijuterii + tablouri si alte obiecte de arta , ai acum? ....etc,etc
eu mai sper totusi ca, toti acesti oameni, cu averile lor nemasurate si mai ales nemuncite, sa fie trasi la raspundere , cu atit mai mult atunci cind sunt la PUTERE - adica au PIINEA si CUTITUL in mina lor si taie discretionar !


Dna Gabi gabi,buna dimineata!

Stiti ce ma surprinde mai mult si mai mult din luarile dvs de pozitie: faptul ca nu exista mare distanta intre fondul a ceea ce spun eu si ceea ce spuneti dvs.
Perfect adevarata sublinierea faptului ca burghezia rosie a preluat fraiele economiei si ale tari,avand ordin de imprastiere in toate partidele si formatiunile politice.
Ma surprinde ,totusi,ca in acest context ,dvs insistati ca doar unii sunt rai si ca ailalti sunt buni,cand ,de fapt majoritatea de ambele parti ale "baricadei" sunt de aceeasi sorginte si cu aceleasi carente de caracter,si ptr ca tot vorbeam( de aici am plecat) de lipsa de onorabilitate!
Nu sunt ranchiunos .Nu am de ce sa va port ranchiuna,sunt momentye in care chiar imi sunteti simpatica.Observ doar un partizanat care trece si peste unele evidente .Asta nu inseamna ca trebuie sa va urasc sau sa ma iau de dvs.Este optiunea dvs si cred ca ati facut-o sincer fara vreun interes ascuns .De asemenea ,desi mi-am aruncat votul in urna ptr cei de azi de la putere si inca le mai gasesc unele circumstante atenuante(dar ele sunt pe cale de epuizare) ,eu sunt absolut independent.Mi-ati contestat acest lucru ptr ca dvs aveti un principiu ,vi l-am mai spus eu mai demult," cine nu e cu noi ,este impotriva noastra".
Puteti sa-mi spuneti tot felul de povesti despre frumusetea de caracter a dlui Antonescu si buna sa credinta.Nu reusiti sa ma lamuriti .Dar deloc.Ultimile sale atitudini politice ma fac chiar sa cred ca nu m-am inselat in a ceea ce-l priveste pe dumnealui.
Totusi,daca va reusi sa acceada la putere - ii doresc succes(cu indoiala in ce priveste performanta ulterioara)- si va reusi sa faca mai bine ptr tara decat au facut-o cei de acum,imi voi da jos palaria si fiti sigura ca urmatorul mandat il voi vota fara ezitare.
Chestia cu jugulara a fost o figura de stil,evident.Dar injuraturile ,jignirile sunt prezente continuu pe Forum.Chiar nu le vedeti ? Sau le considerati normale?.Va recomand sa o cititi pe clasica in viata @165,dar sunt si altii .Chiar daca anumite persoane politice iti produc indignare, poti gasi un mod civilizat de exprimare a protestului.Nu cumva sa deschizi gura cu alta opinie decat a dumnealor ca te-ai ars si te-ai umplut de epitete.
Doresc ,inca o data ,sa subliniez ca nu ma deranjeaza modul dvs impetuos de a va sustine ideile .Pe mine ma supara doar neacceptarea faptului ca sunt si oameni care gandesc diferit.Desigur,e nevoie de dezbatere,de argumentari si de decenta in modul in care acestea sunt aduse pe tapet.
Revenind la gradul de vinovatie ptr ceea ce a devenit Romania astazi,chiar sunteti convinsa ca Dl Basescu este campionul raului?
Chiar uitati de cei care se afla acum in partide(chiar in conducerea lor) cu care PNL s-a aliat sau cu care urmeaza sa se alieze?Eu asta contest la dvs .,faptul ca aveti mereu tentatia de a arata cu degetul intr-o singura directie ,iar cealalta ,nu se pune.Cu alte cuvinte,nu va contest dinamica si greutatea replicilor dvs.,ci partizanatul dezechilibrat prin aprecieri subiectivie pe care eu nu pot sa le accept.
Explicatia ca alianta cu PC este necesara ca sa-l rada pe dl Basescu si pe ai lui si fratia cu dracu' pana se trece punta nu este real politik.Este revoltatoare si daunatoare .Cred ca nici electoratul si nici membrii PNL nu a fost prea lamuriti despre aceasta miscare si privesc o cu reticienta .
In rest ,stimata doamna Gabi,va urez santate si numai de bine!


offff si iara offff !
Ranchiuna observata ,nu-i la adresa mea, ci a lui C. Antonescu si este atit de evidenta, incit acuzatia ca eu as fi partizana a lui si deci, nu Independenta, in schimb dvs. sunteti Independent ca l-ati votat pe Basescu si-l mai sustineti inca ! ei, da ! imi place acest tip de logica ! imi place atit de mult, incit ii mai inteleg pe cei care ajung sa injure....
Vladeeeee - Basescu a fost si este un politruc - Antonescu, NU ! si cind a intrat in guvernul lui Iliescu, Base' a fost chemat la ordin ....dupa 20 ani, nu intelegeti inca asta ? daca-mi dadeam seama de asta in 2004, Nu pupa el de la mine votul cistigator ....dar, de cite ori se poate lasa un om prostit, asta-i intrebarea ?!
tara asta a incaput in mina fostilor , pe care o conduc spre noi CULMI DE PROGRES ! .....in folosul cui ? a lor personal ? al tarii si a cetatenilor ei ? sau, cine-i in spatele lor ?


MAMITZA

119 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Ianuarie 2011, ora 17:21

AM ONOAREA, BUCURIILOR, SA VA SALUT DIN NOU PE ZIUA DE AZI ! TEORETIC, ORICE BIPED, AJUNS LA VARSTA MATURITATII, POSEDA ACEASTA COMPONENTA A CARACTERULUI SAU DENUMITA "FILOZOFIC" ONOARE, FUNCTIE DE EDUCATIE, MEDIUL IN CARE A CRESCUT SI TRAIESTE, TELURI PROPUSE, REPERE DE VIATA SI NU IN ULTIMUL RAND DE INTERESE . DA, DOMNII MENTIONATI MAI SUS AU ONOAREA CARACTERISTICA FIECARUIA. PRIMUL POSEDA ONOAREA UNUI DOMINATOR, AL DOILEA ONOAREA UNUI OM FARA PERSONALITATE, IAR ULTIMUL ONOAREA UNUI ..... MA OPRESC AICI, DOMNIA SA ARE PATRU STELE ! CHIAR NU AR MAI AVEA NEVOIE DE ONOARE ! FIIND GENERAL DE ARMATA, SUBORDONATII I SE ADRESEAZA CU: "AM /AVEM/ ONOAREA, DOMNULE GENERAL !" DECI CEI CARE AU, IN MOD CERT ONOARE SUNT SUBORDONATII DOMNULUI GENERAL! CRED CA NU ATI UITAT ONESTITATEA (O COMPONENTA A ONOAREI) CU CARE DOMNUL SORIC IL APARA CU CAMATARUL MARARU ..., SAU "DEMNITATEA" ( O ALTA COMPONENTA A ONOAREI) CU CARE DOAMNA PLACINTA ISI DESCRIA ODRASLA INFRACTOARE ..... A, SA NU UITAM CUVANTUL DE ONOARE - NU EXPLICIT - AL DOAMNEI MINISTRU UDREA CA BANII PE CARE II ARE LA DISPOZITIE, FIIND RASFATATA PRESEDINTELUI, VOR FI CHELTUITI SPRE BINELE TARII, DUPA CE AU FOST "JEFUITI" BATRANII, COPIII, MILITARII - ACTIVI SI IN REZERVA, PROFESORII, MEDICII ETC. SI DOAMNA MAI SUS CITATA, POSEDA O ANUME ONOARE !

Raporteaza abuz de limbaj
DDR
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Membru din: 26/07/2009
Postat pe: 20 Ianuarie 2011, ora 17:37

Daca voi gasiti in tara asta si dupa 90 vreun politruc cu onoare........................inseamna ca m am nascut in alta tara////////////////////////// in foame lor de bani sint in stare sa calce si parintii in noroiul strazii/
ROMANE FII DESTEPT/

Raporteaza abuz de limbaj
super_green_frog

1358 mesaje
Membru din: 12/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Ianuarie 2011, ora 17:41

Sunt lucruri care se fac si lucruri care nu se fac. asa ceva NU se face.Cei trei nu au onoare, nu au morala, nu au competente pentru functiile pe care le ocupa. Sa batjocoresti varsta senectutii si sa dispretuiesti niste oameni care au fost si sunt adevarati este impardonabil. Se fac legi proaste, se aplica prost si nu se cunosc consecintele aproape niciodata. Pana la urma mai bine s-ar juca in nisip cu lopatica decat sa munceasca la ceva cu consecinte pe care orice om normal ar cauta sa le evite.

Raporteaza abuz de limbaj
All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Membru din: 20/05/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Ianuarie 2011, ora 17:47

De la: super_green_frog, la data 2011-01-20 17:41:53Sunt lucruri care se fac si lucruri care nu se fac. asa ceva NU se face.Cei trei nu au onoare, nu au morala, nu au competente pentru functiile pe care le ocupa. Sa batjocoresti varsta senectutii si sa dispretuiesti niste oameni care au fost si sunt adevarati este impardonabil. Se fac legi proaste, se aplica prost si nu se cunosc consecintele aproape niciodata. Pana la urma mai bine s-ar juca in nisip cu lopatica decat sa munceasca la ceva cu consecinte pe care orice om normal ar cauta sa le evite.

TU O NUMESTI INCORECTITUDINE,EU O NUMESC .......DREPTATE........RESTUL E BLA-BLA ...........

Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Membru din: 20/05/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Ianuarie 2011, ora 17:56

De la: gabigabi, la data 2011-01-20 15:34:59
De la: vlad_639, la data 2011-01-20 12:32:42
De la: gabigabi, la data 2011-01-20 10:15:09
De la: vlad_639, la data 2011-01-19 22:21:45Dl Vasile,

M-ati intristat.La 59 de ani de abia intru intr-o alta tinerete.E drept ca sunt bunic!
Da,domnule ,aveti multa dreptate.Traseismul politicienilor este o boala care ,inca o data intareste lipsa de onorabilitate a lor.este vorba de oportunism,de lipsa de caracter.
De asemenea,aveti dreptate ca in jurul puterii roiesc tot felul de afaceristi lipsiti de scrupule.Unii ,daca nu chiar majoritatea ,au sustinut ,continuu ...puterea.Ca erau socialistii,ca erau liberalii,.ca sunt democratii la putere,ei ,tot timpul, aveau sustinere de la afaceristi.Nu trebuie sa explicam de ce.Se intelege.Politica se impleteste cu afacerismul si convietuiesc cu mare prietenie .
Iata,de exemplu,cazul Patriciu.Domnia sa i- a sprijinit cu fonduri si pe socialisti ,dar si pe liberalii sai.Culmea,in timpul acelorasi alegeri.
Daca il veti intreba,va va da un raspuns cinic:ptr a-mi proteja interesele.Macar nu minte.Asta in cazul Patriciu.Altii ,ipocriti si mincinosi, vor motiva gestul lor de sprijin material catre politicieni cu "simpatia"politica,cu dorinta de a ajuta tara sa i se aduca la putere o echipa de politicieni de valoare care nu pot dormi noaptea linistiti de grija problemelor cu care se confrunta tara si economiea ei.
Desigur ,si democratii isi au bonzii lor economici ,afaceristii care se invart pe langa borcanul cu miere.Dar si ei ,in mare majoritate sunt traseisti.
Eu nu am contrazis acest lucru ptr ca ar fii ridicol.
Eu incerc doar sa explic faptul ca ridicarea in slavi a opozitie si injurarea puterii nu face diferentierea dintre buni si rai,dintre cei cu onorabilitate si cei care nici macar nu-si pun problema practicarii acestui principiu.
Da,or fii si oameni politici care mai au onoare.Eu nu i-am vazut.Si nici ei nu vor sa fie vazuti facand mishmashuri,dar nu este zi din calendar in care sa nu apara in presa cazuri de coruptie a politicienilor ,fie in teritoriu,pe plan local ,fie in jurul diferitelor centre de putere si de influenta.
Fata de dvs,sunt mai putin optimist ca opozitia(care opozitie:aceea care a mai fost pe la putere si care a lasat urme adanci si cicatrice neinchise economiei romanesti?)va schimba lucrurile si ca incepe o noua era ,cea a moralitatii,cea a onorabilitatii.Este treaba dvs.Este punctul dvs de vedere si ,daca se va realiza acest lucru ,ar fii extraordinar.
Totusi ,sunt de acord cu necesitatea prezentei la vot,cu necesitatea abtziguirii celor ce-si bat joc de popor odata ajunsi la putere(dar pentru lucruri reale,adevarate).Tot asa de bine cum ma supara tromboneala ,nihilismul si exagerarile unei opozitii care se vede imaculata.
Imi repugna partizanatul asta politicianist gratuit si fara argumentari reale.Am mai spus-o :prea mult folclor,prea mult "se zice","se stie","din surse sigure".Uitati-va si dvs pe forum:ce vedeti?Injuraturi ca la usa cortului,mahalagisme,tot felul de refulari mizerabile.Ca la un meci de fotbal .
Daca nu tii cu vreun partid sau daca esti doar neutru si incerci sa fii obiectiv,te umpli de mizerii,esti considerat in toate felurile si ti se sare la jugulara.De fapt,mai mult decat discutia in sine,ma amgeste forma in care se poarta "dialogul".De aici ar trebui sa plece normalitatea inr-o societate civilizata si cu maturitate politica.
Noapte buna.


buna dimineata !
NU va sare nimeni la jugulara si nici nu va baga pumnul in gura...nu ati fost injurat si nici insultat ! aici e un schimb de pareri, in care fiecare isi sustine partidul pe care-l crediteaza cu increderea sa , mai mult sau mai putin si fiecare dintre noi o face-n stilul propriu, intrucit cum gindim, asa ne exprimam si stilul e omul ....si, apropo, daca dvs. simtiti Forta pe care o eman din interior prin scrisul meu , bravo mie si asta confirma ca, intr-adevar, Intii a fost CUVINTUL ! daca n-ar mai fi aceste schimburi de pareri sau, polemici, cum spuneti dvs. toate aceste topicuri, N-AR EXISTA, va dati seama ? nici cele despre politica, nici pe teme religioasa ....nici,nici....ori Omul este un animal social care nu se simte bine singur ! se cauta cu altii si se aduna dupa creterii de educatie, de gusturi, de onorabilitate ....
m-ati intrebat - cu ranchiuna si, sa stiti ca se simte asta in tot ce postati, desi vorbiti desptre neutralitate ....care, e frumoasa, e sublima, dar lipseste cu desavirsire , daca e sa fim corecti cu noi insine - de ce a intrat C. Antonescu ? a intrat domnele draga, asa cum as fi intrat si eu in 90 ,daca as fi fost mai tinara ....atunci, in 90 , multi au crezut si sperat ca aceasta tara o sa renasca si si-au pus toate fortele in realizarea acestui deziderat ! ce s-a intimplat cu el, ce s-a ales de el si din ce cauza, cam stim ...interesant este ca stim doar fragmente ,dar le tot impingem in ochii celorlalti , incercind sa le scoatem ochii cu ele !
ADEVARUL- iata, cel vazut si inteles de mine , deci si el , limitat- este ca BURGHEZIA ROSIE formata din fostii comunisti importanti din ap.de stat si de partid - a acaparat Puterea in 90....ca s-a risipit prin toate partidele, inclusiv in cele istorice ....ca dezideratul lor NU era Renasterea RO ca a NAIVILOR intrati in politica, precum Antonescu , dar i-au pastrat printre ei, ca sa se dea impresia unui proces democratic ....
in acest context , dl. fost tov. T. Basescu este unul din ei, cu o avere declarata de 1 mil.de lei si 60.000 dolari, in ' 90 si care, ocupa in continuare pozitii cheie in guvernele postdecembriste ! ca atare, dl. Vlad , despre ce vorbim ? ca toti au acelasi grad de vinovatie ptr. tot jaful din tara ? pai, n-are cine s-o faca , dar e atit de simplu sa afli cite mandate de ministru ai avut si ce-ai facut in timpul lor? ....ce-ai facut ca sef de partid cind de opozitie, cind de guvernamint?....ce-ai facut si cum ai cheltuit banii alocati ,ca primar al capitalei? si ce venit ai avut , bugetar fiind si cite case, vile si masini +conturi in lei si valuta + bijuterii + tablouri si alte obiecte de arta , ai acum? ....etc,etc
eu mai sper totusi ca, toti acesti oameni, cu averile lor nemasurate si mai ales nemuncite, sa fie trasi la raspundere , cu atit mai mult atunci cind sunt la PUTERE - adica au PIINEA si CUTITUL in mina lor si taie discretionar !


Dna Gabi gabi,buna dimineata!

Stiti ce ma surprinde mai mult si mai mult din luarile dvs de pozitie: faptul ca nu exista mare distanta intre fondul a ceea ce spun eu si ceea ce spuneti dvs.
Perfect adevarata sublinierea faptului ca burghezia rosie a preluat fraiele economiei si ale tari,avand ordin de imprastiere in toate partidele si formatiunile politice.
Ma surprinde ,totusi,ca in acest context ,dvs insistati ca doar unii sunt rai si ca ailalti sunt buni,cand ,de fapt majoritatea de ambele parti ale "baricadei" sunt de aceeasi sorginte si cu aceleasi carente de caracter,si ptr ca tot vorbeam( de aici am plecat) de lipsa de onorabilitate!
Nu sunt ranchiunos .Nu am de ce sa va port ranchiuna,sunt momentye in care chiar imi sunteti simpatica.Observ doar un partizanat care trece si peste unele evidente .Asta nu inseamna ca trebuie sa va urasc sau sa ma iau de dvs.Este optiunea dvs si cred ca ati facut-o sincer fara vreun interes ascuns .De asemenea ,desi mi-am aruncat votul in urna ptr cei de azi de la putere si inca le mai gasesc unele circumstante atenuante(dar ele sunt pe cale de epuizare) ,eu sunt absolut independent.Mi-ati contestat acest lucru ptr ca dvs aveti un principiu ,vi l-am mai spus eu mai demult," cine nu e cu noi ,este impotriva noastra".
Puteti sa-mi spuneti tot felul de povesti despre frumusetea de caracter a dlui Antonescu si buna sa credinta.Nu reusiti sa ma lamuriti .Dar deloc.Ultimile sale atitudini politice ma fac chiar sa cred ca nu m-am inselat in a ceea ce-l priveste pe dumnealui.
Totusi,daca va reusi sa acceada la putere - ii doresc succes(cu indoiala in ce priveste performanta ulterioara)- si va reusi sa faca mai bine ptr tara decat au facut-o cei de acum,imi voi da jos palaria si fiti sigura ca urmatorul mandat il voi vota fara ezitare.
Chestia cu jugulara a fost o figura de stil,evident.Dar injuraturile ,jignirile sunt prezente continuu pe Forum.Chiar nu le vedeti ? Sau le considerati normale?.Va recomand sa o cititi pe clasica in viata @165,dar sunt si altii .Chiar daca anumite persoane politice iti produc indignare, poti gasi un mod civilizat de exprimare a protestului.Nu cumva sa deschizi gura cu alta opinie decat a dumnealor ca te-ai ars si te-ai umplut de epitete.
Doresc ,inca o data ,sa subliniez ca nu ma deranjeaza modul dvs impetuos de a va sustine ideile .Pe mine ma supara doar neacceptarea faptului ca sunt si oameni care gandesc diferit.Desigur,e nevoie de dezbatere,de argumentari si de decenta in modul in care acestea sunt aduse pe tapet.
Revenind la gradul de vinovatie ptr ceea ce a devenit Romania astazi,chiar sunteti convinsa ca Dl Basescu este campionul raului?
Chiar uitati de cei care se afla acum in partide(chiar in conducerea lor) cu care PNL s-a aliat sau cu care urmeaza sa se alieze?Eu asta contest la dvs .,faptul ca aveti mereu tentatia de a arata cu degetul intr-o singura directie ,iar cealalta ,nu se pune.Cu alte cuvinte,nu va contest dinamica si greutatea replicilor dvs.,ci partizanatul dezechilibrat prin aprecieri subiectivie pe care eu nu pot sa le accept.
Explicatia ca alianta cu PC este necesara ca sa-l rada pe dl Basescu si pe ai lui si fratia cu dracu' pana se trece punta nu este real politik.Este revoltatoare si daunatoare .Cred ca nici electoratul si nici membrii PNL nu a fost prea lamuriti despre aceasta miscare si privesc o cu reticienta .
In rest ,stimata doamna Gabi,va urez santate si numai de bine!


offff si iara offff !
Ranchiuna observata ,nu-i la adresa mea, ci a lui C. Antonescu si este atit de evidenta, incit acuzatia ca eu as fi partizana a lui si deci, nu Independenta, in schimb dvs. sunteti Independent ca l-ati votat pe Basescu si-l mai sustineti inca ! ei, da ! imi place acest tip de logica ! imi place atit de mult, incit ii mai inteleg pe cei care ajung sa injure....
Vladeeeee - Basescu a fost si este un politruc - Antonescu, NU ! si cind a intrat in guvernul lui Iliescu, Base' a fost chemat la ordin ....dupa 20 ani, nu intelegeti inca asta ? daca-mi dadeam seama de asta in 2004, Nu pupa el de la mine votul cistigator ....dar, de cite ori se poate lasa un om prostit, asta-i intrebarea ?!
tara asta a incaput in mina fostilor , pe care o conduc spre noi CULMI DE PROGRES ! .....in folosul cui ? a lor personal ? al tarii si a cetatenilor ei ? sau, cine-i in spatele lor ?

AICI AI DREPTATE GABITO,ANTONESCU ( CE NUME PREDESTINAT PT......) A FOST,ESTE SI V-A FI UN ............N I M I C !!!!!!!!!


… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Ianuarie 2011, ora 18:05

De la: Silver9AM, la data 2011-01-20 17:47:23
De la: super_green_frog, la data 2011-01-20 17:41:53Sunt lucruri care se fac si lucruri care nu se fac. asa ceva NU se face.Cei trei nu au onoare, nu au morala, nu au competente pentru functiile pe care le ocupa. Sa batjocoresti varsta senectutii si sa dispretuiesti niste oameni care au fost si sunt adevarati este impardonabil. Se fac legi proaste, se aplica prost si nu se cunosc consecintele aproape niciodata. Pana la urma mai bine s-ar juca in nisip cu lopatica decat sa munceasca la ceva cu consecinte pe care orice om normal ar cauta sa le evite.

TU O NUMESTI INCORECTITUDINE,EU O NUMESC .......DREPTATE........RESTUL E BLA-BLA ...........


si tu zici ca esti OFITER ?

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Ianuarie 2011, ora 18:09

De la: super_green_frog, la data 2011-01-20 17:41:53Sunt lucruri care se fac si lucruri care nu se fac. asa ceva NU se face.Cei trei nu au onoare, nu au morala, nu au competente pentru functiile pe care le ocupa. Sa batjocoresti varsta senectutii si sa dispretuiesti niste oameni care au fost si sunt adevarati este impardonabil. Se fac legi proaste, se aplica prost si nu se cunosc consecintele aproape niciodata. Pana la urma mai bine s-ar juca in nisip cu lopatica decat sa munceasca la ceva cu consecinte pe care orice om normal ar cauta sa le evite.


e inutil sa explici ca e ILEGAL si IMORAL ce fac , dupa cum si cuvintul ONOARE este greu de explicat cuiva care NU o are ! e ca si cum un Vultur ar incerca sa-i explice unei Rime , ce-i Zborul !
te sarut ! si uite si o floare

Raporteaza abuz de limbaj
dalina

388 mesaje
Membru din: 4/08/2010
Postat pe: 20 Ianuarie 2011, ora 18:15

Onoarea se masoara in cati mai multi bani,proprietati(vile,case,apartamente,Ha de pamant................)

Raporteaza abuz de limbaj
vlad_639

489 mesaje
Membru din: 14/06/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Ianuarie 2011, ora 18:30

De la: gabigabi, la data 2011-01-20 15:34:59
De la: vlad_639, la data 2011-01-20 12:32:42
De la: gabigabi, la data 2011-01-20 10:15:09
De la: vlad_639, la data 2011-01-19 22:21:45Dl Vasile,

M-ati intristat.La 59 de ani de abia intru intr-o alta tinerete.E drept ca sunt bunic!
Da,domnule ,aveti multa dreptate.Traseismul politicienilor este o boala care ,inca o data intareste lipsa de onorabilitate a lor.este vorba de oportunism,de lipsa de caracter.
De asemenea,aveti dreptate ca in jurul puterii roiesc tot felul de afaceristi lipsiti de scrupule.Unii ,daca nu chiar majoritatea ,au sustinut ,continuu ...puterea.Ca erau socialistii,ca erau liberalii,.ca sunt democratii la putere,ei ,tot timpul, aveau sustinere de la afaceristi.Nu trebuie sa explicam de ce.Se intelege.Politica se impleteste cu afacerismul si convietuiesc cu mare prietenie .
Iata,de exemplu,cazul Patriciu.Domnia sa i- a sprijinit cu fonduri si pe socialisti ,dar si pe liberalii sai.Culmea,in timpul acelorasi alegeri.
Daca il veti intreba,va va da un raspuns cinic:ptr a-mi proteja interesele.Macar nu minte.Asta in cazul Patriciu.Altii ,ipocriti si mincinosi, vor motiva gestul lor de sprijin material catre politicieni cu "simpatia"politica,cu dorinta de a ajuta tara sa i se aduca la putere o echipa de politicieni de valoare care nu pot dormi noaptea linistiti de grija problemelor cu care se confrunta tara si economiea ei.
Desigur ,si democratii isi au bonzii lor economici ,afaceristii care se invart pe langa borcanul cu miere.Dar si ei ,in mare majoritate sunt traseisti.
Eu nu am contrazis acest lucru ptr ca ar fii ridicol.
Eu incerc doar sa explic faptul ca ridicarea in slavi a opozitie si injurarea puterii nu face diferentierea dintre buni si rai,dintre cei cu onorabilitate si cei care nici macar nu-si pun problema practicarii acestui principiu.
Da,or fii si oameni politici care mai au onoare.Eu nu i-am vazut.Si nici ei nu vor sa fie vazuti facand mishmashuri,dar nu este zi din calendar in care sa nu apara in presa cazuri de coruptie a politicienilor ,fie in teritoriu,pe plan local ,fie in jurul diferitelor centre de putere si de influenta.
Fata de dvs,sunt mai putin optimist ca opozitia(care opozitie:aceea care a mai fost pe la putere si care a lasat urme adanci si cicatrice neinchise economiei romanesti?)va schimba lucrurile si ca incepe o noua era ,cea a moralitatii,cea a onorabilitatii.Este treaba dvs.Este punctul dvs de vedere si ,daca se va realiza acest lucru ,ar fii extraordinar.
Totusi ,sunt de acord cu necesitatea prezentei la vot,cu necesitatea abtziguirii celor ce-si bat joc de popor odata ajunsi la putere(dar pentru lucruri reale,adevarate).Tot asa de bine cum ma supara tromboneala ,nihilismul si exagerarile unei opozitii care se vede imaculata.
Imi repugna partizanatul asta politicianist gratuit si fara argumentari reale.Am mai spus-o :prea mult folclor,prea mult "se zice","se stie","din surse sigure".Uitati-va si dvs pe forum:ce vedeti?Injuraturi ca la usa cortului,mahalagisme,tot felul de refulari mizerabile.Ca la un meci de fotbal .
Daca nu tii cu vreun partid sau daca esti doar neutru si incerci sa fii obiectiv,te umpli de mizerii,esti considerat in toate felurile si ti se sare la jugulara.De fapt,mai mult decat discutia in sine,ma amgeste forma in care se poarta "dialogul".De aici ar trebui sa plece normalitatea inr-o societate civilizata si cu maturitate politica.
Noapte buna.


buna dimineata !
NU va sare nimeni la jugulara si nici nu va baga pumnul in gura...nu ati fost injurat si nici insultat ! aici e un schimb de pareri, in care fiecare isi sustine partidul pe care-l crediteaza cu increderea sa , mai mult sau mai putin si fiecare dintre noi o face-n stilul propriu, intrucit cum gindim, asa ne exprimam si stilul e omul ....si, apropo, daca dvs. simtiti Forta pe care o eman din interior prin scrisul meu , bravo mie si asta confirma ca, intr-adevar, Intii a fost CUVINTUL ! daca n-ar mai fi aceste schimburi de pareri sau, polemici, cum spuneti dvs. toate aceste topicuri, N-AR EXISTA, va dati seama ? nici cele despre politica, nici pe teme religioasa ....nici,nici....ori Omul este un animal social care nu se simte bine singur ! se cauta cu altii si se aduna dupa creterii de educatie, de gusturi, de onorabilitate ....
m-ati intrebat - cu ranchiuna si, sa stiti ca se simte asta in tot ce postati, desi vorbiti desptre neutralitate ....care, e frumoasa, e sublima, dar lipseste cu desavirsire , daca e sa fim corecti cu noi insine - de ce a intrat C. Antonescu ? a intrat domnele draga, asa cum as fi intrat si eu in 90 ,daca as fi fost mai tinara ....atunci, in 90 , multi au crezut si sperat ca aceasta tara o sa renasca si si-au pus toate fortele in realizarea acestui deziderat ! ce s-a intimplat cu el, ce s-a ales de el si din ce cauza, cam stim ...interesant este ca stim doar fragmente ,dar le tot impingem in ochii celorlalti , incercind sa le scoatem ochii cu ele !
ADEVARUL- iata, cel vazut si inteles de mine , deci si el , limitat- este ca BURGHEZIA ROSIE formata din fostii comunisti importanti din ap.de stat si de partid - a acaparat Puterea in 90....ca s-a risipit prin toate partidele, inclusiv in cele istorice ....ca dezideratul lor NU era Renasterea RO ca a NAIVILOR intrati in politica, precum Antonescu , dar i-au pastrat printre ei, ca sa se dea impresia unui proces democratic ....
in acest context , dl. fost tov. T. Basescu este unul din ei, cu o avere declarata de 1 mil.de lei si 60.000 dolari, in ' 90 si care, ocupa in continuare pozitii cheie in guvernele postdecembriste ! ca atare, dl. Vlad , despre ce vorbim ? ca toti au acelasi grad de vinovatie ptr. tot jaful din tara ? pai, n-are cine s-o faca , dar e atit de simplu sa afli cite mandate de ministru ai avut si ce-ai facut in timpul lor? ....ce-ai facut ca sef de partid cind de opozitie, cind de guvernamint?....ce-ai facut si cum ai cheltuit banii alocati ,ca primar al capitalei? si ce venit ai avut , bugetar fiind si cite case, vile si masini +conturi in lei si valuta + bijuterii + tablouri si alte obiecte de arta , ai acum? ....etc,etc
eu mai sper totusi ca, toti acesti oameni, cu averile lor nemasurate si mai ales nemuncite, sa fie trasi la raspundere , cu atit mai mult atunci cind sunt la PUTERE - adica au PIINEA si CUTITUL in mina lor si taie discretionar !


Dna Gabi gabi,buna dimineata!

Stiti ce ma surprinde mai mult si mai mult din luarile dvs de pozitie: faptul ca nu exista mare distanta intre fondul a ceea ce spun eu si ceea ce spuneti dvs.
Perfect adevarata sublinierea faptului ca burghezia rosie a preluat fraiele economiei si ale tari,avand ordin de imprastiere in toate partidele si formatiunile politice.
Ma surprinde ,totusi,ca in acest context ,dvs insistati ca doar unii sunt rai si ca ailalti sunt buni,cand ,de fapt majoritatea de ambele parti ale "baricadei" sunt de aceeasi sorginte si cu aceleasi carente de caracter,si ptr ca tot vorbeam( de aici am plecat) de lipsa de onorabilitate!
Nu sunt ranchiunos .Nu am de ce sa va port ranchiuna,sunt momentye in care chiar imi sunteti simpatica.Observ doar un partizanat care trece si peste unele evidente .Asta nu inseamna ca trebuie sa va urasc sau sa ma iau de dvs.Este optiunea dvs si cred ca ati facut-o sincer fara vreun interes ascuns .De asemenea ,desi mi-am aruncat votul in urna ptr cei de azi de la putere si inca le mai gasesc unele circumstante atenuante(dar ele sunt pe cale de epuizare) ,eu sunt absolut independent.Mi-ati contestat acest lucru ptr ca dvs aveti un principiu ,vi l-am mai spus eu mai demult," cine nu e cu noi ,este impotriva noastra".
Puteti sa-mi spuneti tot felul de povesti despre frumusetea de caracter a dlui Antonescu si buna sa credinta.Nu reusiti sa ma lamuriti .Dar deloc.Ultimile sale atitudini politice ma fac chiar sa cred ca nu m-am inselat in a ceea ce-l priveste pe dumnealui.
Totusi,daca va reusi sa acceada la putere - ii doresc succes(cu indoiala in ce priveste performanta ulterioara)- si va reusi sa faca mai bine ptr tara decat au facut-o cei de acum,imi voi da jos palaria si fiti sigura ca urmatorul mandat il voi vota fara ezitare.
Chestia cu jugulara a fost o figura de stil,evident.Dar injuraturile ,jignirile sunt prezente continuu pe Forum.Chiar nu le vedeti ? Sau le considerati normale?.Va recomand sa o cititi pe clasica in viata @165,dar sunt si altii .Chiar daca anumite persoane politice iti produc indignare, poti gasi un mod civilizat de exprimare a protestului.Nu cumva sa deschizi gura cu alta opinie decat a dumnealor ca te-ai ars si te-ai umplut de epitete.
Doresc ,inca o data ,sa subliniez ca nu ma deranjeaza modul dvs impetuos de a va sustine ideile .Pe mine ma supara doar neacceptarea faptului ca sunt si oameni care gandesc diferit.Desigur,e nevoie de dezbatere,de argumentari si de decenta in modul in care acestea sunt aduse pe tapet.
Revenind la gradul de vinovatie ptr ceea ce a devenit Romania astazi,chiar sunteti convinsa ca Dl Basescu este campionul raului?
Chiar uitati de cei care se afla acum in partide(chiar in conducerea lor) cu care PNL s-a aliat sau cu care urmeaza sa se alieze?Eu asta contest la dvs .,faptul ca aveti mereu tentatia de a arata cu degetul intr-o singura directie ,iar cealalta ,nu se pune.Cu alte cuvinte,nu va contest dinamica si greutatea replicilor dvs.,ci partizanatul dezechilibrat prin aprecieri subiectivie pe care eu nu pot sa le accept.
Explicatia ca alianta cu PC este necesara ca sa-l rada pe dl Basescu si pe ai lui si fratia cu dracu' pana se trece punta nu este real politik.Este revoltatoare si daunatoare .Cred ca nici electoratul si nici membrii PNL nu a fost prea lamuriti despre aceasta miscare si privesc o cu reticienta .
In rest ,stimata doamna Gabi,va urez santate si numai de bine!


offff si iara offff !
Ranchiuna observata ,nu-i la adresa mea, ci a lui C. Antonescu si este atit de evidenta, incit acuzatia ca eu as fi partizana a lui si deci, nu Independenta, in schimb dvs. sunteti Independent ca l-ati votat pe Basescu si-l mai sustineti inca ! ei, da ! imi place acest tip de logica ! imi place atit de mult, incit ii mai inteleg pe cei care ajung sa injure....
Vladeeeee - Basescu a fost si este un politruc - Antonescu, NU ! si cind a intrat in guvernul lui Iliescu, Base' a fost chemat la ordin ....dupa 20 ani, nu intelegeti inca asta ? daca-mi dadeam seama de asta in 2004, Nu pupa el de la mine votul cistigator ....dar, de cite ori se poate lasa un om prostit, asta-i intrebarea ?!
tara asta a incaput in mina fostilor , pe care o conduc spre noi CULMI DE PROGRES ! .....in folosul cui ? a lor personal ? al tarii si a cetatenilor ei ? sau, cine-i in spatele lor ?


Dna Gabi,
Ptr ce sa am ranchiuna pe dl Antonescu?M-a injurat,m-a apostrofat,mi-a spart geamul?
Draga Doamna,nu am nici o ranchiuna ptr nimeni.De altfel ,eu nu am o astfel de fire.Nu urasc,nu port pica.
Da ,l-am votat pe dl Basescu.Fara dragoste sau pasiune.E greu la varsta mea sa fiu pacalit cu dulcegarii.Imi dau seama ca vine dintr-o generatie care vine cu o istorie in spate.Si eu si dvs si multi din generatia noastra o avem,oricat de mult ne luptam sa ne dezbaram de ea.
Votul dat dlui Basescu nu inseamna ca sunt legat sentimental de domnia sa.Nu inseamna ca nu sunt independent.Daca simt nevoia ,pot s-o carmesc oricand in alta directie care sa mi se para mai buna decat cea pe care o urmeaza dl.Basescu.Si va marturisesc cinstit ca sunt momente de cumpana.Daca nu am facut-o este ptr ca nu m-a lamurit nimeni ca ar exista in aceste momente si o alta cale.Pe cand dvs ., sunteti cu dl Antonescu in totalitate,cu arme si bagaje ,cum se spune..
O fii fost dl Basescu chemat la ordin,nu am informatii i acest sens.Nu stiu.N-am dovada,desi multi au fost chemati la ordin.Unii se afla chiar in partidul dvs.lSe spune(vedeti ca si despre dl.Antonescu "se spune") ca si domnia sa ar fii fost chemat la ordin sau si-ar fii oferit serviciile!Ultimile sale miscari si orientari pot da temei unei astfel de banuieli.
Cat despre chestia cu politrucii ,sper sa stiti ce inseamna acest cuvant.Ptr ca aici,eu cred nu ati nimerit-o.
A fost propagandist de partid?A facut instructie politica comunista cu personalul de la bord?A tras-o cu "sa traiasca si sa infloreasca..."?
Eu cred ca am nimerit-o cand am spus ca sunteti inversunata si dependenta de partidul pe care il simpatizati.Nimic rau in asta,apreciez devotamentul,dar explica iesirile dvs la rampa.Sper ,insa,sa nu fiti dezamagita mai tarziu.Dar nu va port eu grija.Sunteti matura,vaccinata si desteapta!Sa fiti sanatoasa!Seara buna.


Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Membru din: 20/05/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Ianuarie 2011, ora 19:17

De la: gabigabi, la data 2011-01-20 18:05:40
De la: Silver9AM, la data 2011-01-20 17:47:23
De la: super_green_frog, la data 2011-01-20 17:41:53Sunt lucruri care se fac si lucruri care nu se fac. asa ceva NU se face.Cei trei nu au onoare, nu au morala, nu au competente pentru functiile pe care le ocupa. Sa batjocoresti varsta senectutii si sa dispretuiesti niste oameni care au fost si sunt adevarati este impardonabil. Se fac legi proaste, se aplica prost si nu se cunosc consecintele aproape niciodata. Pana la urma mai bine s-ar juca in nisip cu lopatica decat sa munceasca la ceva cu consecinte pe care orice om normal ar cauta sa le evite.

TU O NUMESTI INCORECTITUDINE,EU O NUMESC .......DREPTATE........RESTUL E BLA-BLA ...........


si tu zici ca esti OFITER ?


NU ,LUCREZ LA SAPAT SANTURI ,SA-MI PRIMESC AJUTORUL SOCIAL............E BINE ASA ? ESTI MULTUMITA ?

Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
IDOLUL

1 mesaj
Membru din: 20/01/2011
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Ianuarie 2011, ora 19:33

De la: gabigabi, la data 2011-01-20 18:09:54
De la: super_green_frog, la data 2011-01-20 17:41:53Sunt lucruri care se fac si lucruri care nu se fac. asa ceva NU se face.Cei trei nu au onoare, nu au morala, nu au competente pentru functiile pe care le ocupa. Sa batjocoresti varsta senectutii si sa dispretuiesti niste oameni care au fost si sunt adevarati este impardonabil. Se fac legi proaste, se aplica prost si nu se cunosc consecintele aproape niciodata. Pana la urma mai bine s-ar juca in nisip cu lopatica decat sa munceasca la ceva cu consecinte pe care orice om normal ar cauta sa le evite.


e inutil sa explici ca e ILEGAL si IMORAL ce fac , dupa cum si cuvintul ONOARE este greu de explicat cuiva care NU o are ! e ca si cum un Vultur ar incerca sa-i explice unei Rime , ce-i Zborul !
te sarut ! si uite si o floare

Vai draga,vorbiti de ONOARE ! DA CE VACREDETI PE VREMEA LUI CEAUSESCU ?

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 11:38

De la: vlad_639, la data 2011-01-20 18:30:31
De la: gabigabi, la data 2011-01-20 15:34:59
De la: vlad_639, la data 2011-01-20 12:32:42
De la: gabigabi, la data 2011-01-20 10:15:09
De la: vlad_639, la data 2011-01-19 22:21:45Dl Vasile,

M-ati intristat.La 59 de ani de abia intru intr-o alta tinerete.E drept ca sunt bunic!
Da,domnule ,aveti multa dreptate.Traseismul politicienilor este o boala care ,inca o data intareste lipsa de onorabilitate a lor.este vorba de oportunism,de lipsa de caracter.
De asemenea,aveti dreptate ca in jurul puterii roiesc tot felul de afaceristi lipsiti de scrupule.Unii ,daca nu chiar majoritatea ,au sustinut ,continuu ...puterea.Ca erau socialistii,ca erau liberalii,.ca sunt democratii la putere,ei ,tot timpul, aveau sustinere de la afaceristi.Nu trebuie sa explicam de ce.Se intelege.Politica se impleteste cu afacerismul si convietuiesc cu mare prietenie .
Iata,de exemplu,cazul Patriciu.Domnia sa i- a sprijinit cu fonduri si pe socialisti ,dar si pe liberalii sai.Culmea,in timpul acelorasi alegeri.
Daca il veti intreba,va va da un raspuns cinic:ptr a-mi proteja interesele.Macar nu minte.Asta in cazul Patriciu.Altii ,ipocriti si mincinosi, vor motiva gestul lor de sprijin material catre politicieni cu "simpatia"politica,cu dorinta de a ajuta tara sa i se aduca la putere o echipa de politicieni de valoare care nu pot dormi noaptea linistiti de grija problemelor cu care se confrunta tara si economiea ei.
Desigur ,si democratii isi au bonzii lor economici ,afaceristii care se invart pe langa borcanul cu miere.Dar si ei ,in mare majoritate sunt traseisti.
Eu nu am contrazis acest lucru ptr ca ar fii ridicol.
Eu incerc doar sa explic faptul ca ridicarea in slavi a opozitie si injurarea puterii nu face diferentierea dintre buni si rai,dintre cei cu onorabilitate si cei care nici macar nu-si pun problema practicarii acestui principiu.
Da,or fii si oameni politici care mai au onoare.Eu nu i-am vazut.Si nici ei nu vor sa fie vazuti facand mishmashuri,dar nu este zi din calendar in care sa nu apara in presa cazuri de coruptie a politicienilor ,fie in teritoriu,pe plan local ,fie in jurul diferitelor centre de putere si de influenta.
Fata de dvs,sunt mai putin optimist ca opozitia(care opozitie:aceea care a mai fost pe la putere si care a lasat urme adanci si cicatrice neinchise economiei romanesti?)va schimba lucrurile si ca incepe o noua era ,cea a moralitatii,cea a onorabilitatii.Este treaba dvs.Este punctul dvs de vedere si ,daca se va realiza acest lucru ,ar fii extraordinar.
Totusi ,sunt de acord cu necesitatea prezentei la vot,cu necesitatea abtziguirii celor ce-si bat joc de popor odata ajunsi la putere(dar pentru lucruri reale,adevarate).Tot asa de bine cum ma supara tromboneala ,nihilismul si exagerarile unei opozitii care se vede imaculata.
Imi repugna partizanatul asta politicianist gratuit si fara argumentari reale.Am mai spus-o :prea mult folclor,prea mult "se zice","se stie","din surse sigure".Uitati-va si dvs pe forum:ce vedeti?Injuraturi ca la usa cortului,mahalagisme,tot felul de refulari mizerabile.Ca la un meci de fotbal .
Daca nu tii cu vreun partid sau daca esti doar neutru si incerci sa fii obiectiv,te umpli de mizerii,esti considerat in toate felurile si ti se sare la jugulara.De fapt,mai mult decat discutia in sine,ma amgeste forma in care se poarta "dialogul".De aici ar trebui sa plece normalitatea inr-o societate civilizata si cu maturitate politica.
Noapte buna.


buna dimineata !
NU va sare nimeni la jugulara si nici nu va baga pumnul in gura...nu ati fost injurat si nici insultat ! aici e un schimb de pareri, in care fiecare isi sustine partidul pe care-l crediteaza cu increderea sa , mai mult sau mai putin si fiecare dintre noi o face-n stilul propriu, intrucit cum gindim, asa ne exprimam si stilul e omul ....si, apropo, daca dvs. simtiti Forta pe care o eman din interior prin scrisul meu , bravo mie si asta confirma ca, intr-adevar, Intii a fost CUVINTUL ! daca n-ar mai fi aceste schimburi de pareri sau, polemici, cum spuneti dvs. toate aceste topicuri, N-AR EXISTA, va dati seama ? nici cele despre politica, nici pe teme religioasa ....nici,nici....ori Omul este un animal social care nu se simte bine singur ! se cauta cu altii si se aduna dupa creterii de educatie, de gusturi, de onorabilitate ....
m-ati intrebat - cu ranchiuna si, sa stiti ca se simte asta in tot ce postati, desi vorbiti desptre neutralitate ....care, e frumoasa, e sublima, dar lipseste cu desavirsire , daca e sa fim corecti cu noi insine - de ce a intrat C. Antonescu ? a intrat domnele draga, asa cum as fi intrat si eu in 90 ,daca as fi fost mai tinara ....atunci, in 90 , multi au crezut si sperat ca aceasta tara o sa renasca si si-au pus toate fortele in realizarea acestui deziderat ! ce s-a intimplat cu el, ce s-a ales de el si din ce cauza, cam stim ...interesant este ca stim doar fragmente ,dar le tot impingem in ochii celorlalti , incercind sa le scoatem ochii cu ele !
ADEVARUL- iata, cel vazut si inteles de mine , deci si el , limitat- este ca BURGHEZIA ROSIE formata din fostii comunisti importanti din ap.de stat si de partid - a acaparat Puterea in 90....ca s-a risipit prin toate partidele, inclusiv in cele istorice ....ca dezideratul lor NU era Renasterea RO ca a NAIVILOR intrati in politica, precum Antonescu , dar i-au pastrat printre ei, ca sa se dea impresia unui proces democratic ....
in acest context , dl. fost tov. T. Basescu este unul din ei, cu o avere declarata de 1 mil.de lei si 60.000 dolari, in ' 90 si care, ocupa in continuare pozitii cheie in guvernele postdecembriste ! ca atare, dl. Vlad , despre ce vorbim ? ca toti au acelasi grad de vinovatie ptr. tot jaful din tara ? pai, n-are cine s-o faca , dar e atit de simplu sa afli cite mandate de ministru ai avut si ce-ai facut in timpul lor? ....ce-ai facut ca sef de partid cind de opozitie, cind de guvernamint?....ce-ai facut si cum ai cheltuit banii alocati ,ca primar al capitalei? si ce venit ai avut , bugetar fiind si cite case, vile si masini +conturi in lei si valuta + bijuterii + tablouri si alte obiecte de arta , ai acum? ....etc,etc
eu mai sper totusi ca, toti acesti oameni, cu averile lor nemasurate si mai ales nemuncite, sa fie trasi la raspundere , cu atit mai mult atunci cind sunt la PUTERE - adica au PIINEA si CUTITUL in mina lor si taie discretionar !


Dna Gabi gabi,buna dimineata!

Stiti ce ma surprinde mai mult si mai mult din luarile dvs de pozitie: faptul ca nu exista mare distanta intre fondul a ceea ce spun eu si ceea ce spuneti dvs.
Perfect adevarata sublinierea faptului ca burghezia rosie a preluat fraiele economiei si ale tari,avand ordin de imprastiere in toate partidele si formatiunile politice.
Ma surprinde ,totusi,ca in acest context ,dvs insistati ca doar unii sunt rai si ca ailalti sunt buni,cand ,de fapt majoritatea de ambele parti ale "baricadei" sunt de aceeasi sorginte si cu aceleasi carente de caracter,si ptr ca tot vorbeam( de aici am plecat) de lipsa de onorabilitate!
Nu sunt ranchiunos .Nu am de ce sa va port ranchiuna,sunt momentye in care chiar imi sunteti simpatica.Observ doar un partizanat care trece si peste unele evidente .Asta nu inseamna ca trebuie sa va urasc sau sa ma iau de dvs.Este optiunea dvs si cred ca ati facut-o sincer fara vreun interes ascuns .De asemenea ,desi mi-am aruncat votul in urna ptr cei de azi de la putere si inca le mai gasesc unele circumstante atenuante(dar ele sunt pe cale de epuizare) ,eu sunt absolut independent.Mi-ati contestat acest lucru ptr ca dvs aveti un principiu ,vi l-am mai spus eu mai demult," cine nu e cu noi ,este impotriva noastra".
Puteti sa-mi spuneti tot felul de povesti despre frumusetea de caracter a dlui Antonescu si buna sa credinta.Nu reusiti sa ma lamuriti .Dar deloc.Ultimile sale atitudini politice ma fac chiar sa cred ca nu m-am inselat in a ceea ce-l priveste pe dumnealui.
Totusi,daca va reusi sa acceada la putere - ii doresc succes(cu indoiala in ce priveste performanta ulterioara)- si va reusi sa faca mai bine ptr tara decat au facut-o cei de acum,imi voi da jos palaria si fiti sigura ca urmatorul mandat il voi vota fara ezitare.
Chestia cu jugulara a fost o figura de stil,evident.Dar injuraturile ,jignirile sunt prezente continuu pe Forum.Chiar nu le vedeti ? Sau le considerati normale?.Va recomand sa o cititi pe clasica in viata @165,dar sunt si altii .Chiar daca anumite persoane politice iti produc indignare, poti gasi un mod civilizat de exprimare a protestului.Nu cumva sa deschizi gura cu alta opinie decat a dumnealor ca te-ai ars si te-ai umplut de epitete.
Doresc ,inca o data ,sa subliniez ca nu ma deranjeaza modul dvs impetuos de a va sustine ideile .Pe mine ma supara doar neacceptarea faptului ca sunt si oameni care gandesc diferit.Desigur,e nevoie de dezbatere,de argumentari si de decenta in modul in care acestea sunt aduse pe tapet.
Revenind la gradul de vinovatie ptr ceea ce a devenit Romania astazi,chiar sunteti convinsa ca Dl Basescu este campionul raului?
Chiar uitati de cei care se afla acum in partide(chiar in conducerea lor) cu care PNL s-a aliat sau cu care urmeaza sa se alieze?Eu asta contest la dvs .,faptul ca aveti mereu tentatia de a arata cu degetul intr-o singura directie ,iar cealalta ,nu se pune.Cu alte cuvinte,nu va contest dinamica si greutatea replicilor dvs.,ci partizanatul dezechilibrat prin aprecieri subiectivie pe care eu nu pot sa le accept.
Explicatia ca alianta cu PC este necesara ca sa-l rada pe dl Basescu si pe ai lui si fratia cu dracu' pana se trece punta nu este real politik.Este revoltatoare si daunatoare .Cred ca nici electoratul si nici membrii PNL nu a fost prea lamuriti despre aceasta miscare si privesc o cu reticienta .
In rest ,stimata doamna Gabi,va urez santate si numai de bine!


offff si iara offff !
Ranchiuna observata ,nu-i la adresa mea, ci a lui C. Antonescu si este atit de evidenta, incit acuzatia ca eu as fi partizana a lui si deci, nu Independenta, in schimb dvs. sunteti Independent ca l-ati votat pe Basescu si-l mai sustineti inca ! ei, da ! imi place acest tip de logica ! imi place atit de mult, incit ii mai inteleg pe cei care ajung sa injure....
Vladeeeee - Basescu a fost si este un politruc - Antonescu, NU ! si cind a intrat in guvernul lui Iliescu, Base' a fost chemat la ordin ....dupa 20 ani, nu intelegeti inca asta ? daca-mi dadeam seama de asta in 2004, Nu pupa el de la mine votul cistigator ....dar, de cite ori se poate lasa un om prostit, asta-i intrebarea ?!
tara asta a incaput in mina fostilor , pe care o conduc spre noi CULMI DE PROGRES ! .....in folosul cui ? a lor personal ? al tarii si a cetatenilor ei ? sau, cine-i in spatele lor ?


Dna Gabi,
Ptr ce sa am ranchiuna pe dl Antonescu?M-a injurat,m-a apostrofat,mi-a spart geamul?
Draga Doamna,nu am nici o ranchiuna ptr nimeni.De altfel ,eu nu am o astfel de fire.Nu urasc,nu port pica.
Da ,l-am votat pe dl Basescu.Fara dragoste sau pasiune.E greu la varsta mea sa fiu pacalit cu dulcegarii.Imi dau seama ca vine dintr-o generatie care vine cu o istorie in spate.Si eu si dvs si multi din generatia noastra o avem,oricat de mult ne luptam sa ne dezbaram de ea.
Votul dat dlui Basescu nu inseamna ca sunt legat sentimental de domnia sa.Nu inseamna ca nu sunt independent.Daca simt nevoia ,pot s-o carmesc oricand in alta directie care sa mi se para mai buna decat cea pe care o urmeaza dl.Basescu.Si va marturisesc cinstit ca sunt momente de cumpana.Daca nu am facut-o este ptr ca nu m-a lamurit nimeni ca ar exista in aceste momente si o alta cale.Pe cand dvs ., sunteti cu dl Antonescu in totalitate,cu arme si bagaje ,cum se spune..
O fii fost dl Basescu chemat la ordin,nu am informatii i acest sens.Nu stiu.N-am dovada,desi multi au fost chemati la ordin.Unii se afla chiar in partidul dvs.lSe spune(vedeti ca si despre dl.Antonescu "se spune") ca si domnia sa ar fii fost chemat la ordin sau si-ar fii oferit serviciile!Ultimile sale miscari si orientari pot da temei unei astfel de banuieli.
Cat despre chestia cu politrucii ,sper sa stiti ce inseamna acest cuvant.Ptr ca aici,eu cred nu ati nimerit-o.
A fost propagandist de partid?A facut instructie politica comunista cu personalul de la bord?A tras-o cu "sa traiasca si sa infloreasca..."?
Eu cred ca am nimerit-o cand am spus ca sunteti inversunata si dependenta de partidul pe care il simpatizati.Nimic rau in asta,apreciez devotamentul,dar explica iesirile dvs la rampa.Sper ,insa,sa nu fiti dezamagita mai tarziu.Dar nu va port eu grija.Sunteti matura,vaccinata si desteapta!Sa fiti sanatoasa!Seara buna.


in contextul exprimat de dvs. sunt la fel de Independenta : NU sunt inscrisa-n PNL , dupa cum n-am fost inscrisa in nici-un alt partid....nici macar in PCR ! cind l-am votat pe Bas', in 2004 , am fost convinsa ca-i omul necesar la acel moment dar , surpriza ! a inceput sa-si sape propriul guvern , lovind in tariceanu cu toata forta , desi Nu era momentul potrivit, intrucit au fost 3 ani la rind inundatii cind primavara ,cind toamna....si atunci, intrebindu-ma ce face ALESUL MEU, mi-am adus aminte ce-a facut cu P.Roman....cu CDR si cu Ciorbea....ce-a facut cu Stolojan sau cu PUR, pe care l-a "sedus" vrajindu-l cu farmecul lui ca, mai apoi, dupa ce s-a vazut cu sacii-n caruta , sa declare ca a fost o "solutie imorala", insultindu-i grav ....imi pare rau, domnule, da' NU SE FACE !.... un OM DE ONOARE NU PROCEDEAZA ASA !
apoi, timp de 5 ani am dus-o tot intr-un scandal provocat de dumnealui , culminind cu iesirea de la guvernare a PD , la INSISTENTA dlui presedinte ! sa mai insir povestea ? nu-si mai are rostul ! in timp ce vorbeste de salarii si pensii nesimtite , camarila portocalie JEFUIESTE Statul si agentiile guvernamentale sunt tixite cu amante, fini,veri, neveste ...etc.etc , cu prime si salarii nesimtite .....ca atare, dati-mi voie sa va spun ca NU VA FACE NICIODATA o REFORMA A STATULUI, ADEVARATA ! nu are cum , caci toti cei care-l inconjoara si-l sprijina , ISI CER PARTEA ! nu va e clar ca se-ntimpla exact la fel cu ce i s-a intimplat lui Iliescu ? ala si-a dorit Puterea si I S-A DAT in schimbul inchiderii ochilor la toate matrapalzicurile facute de cei atasati PSD.ului !
intrebarea este : ce-i de facut ? cum putem limita pierderile, daca mai putem limita ceva sau face ceva !?


Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Buzau

Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 12:26

De la: gabigabi, la data 2011-01-21 11:38:02
De la: vlad_639, la data 2011-01-20 18:30:31
De la: gabigabi, la data 2011-01-20 15:34:59
De la: vlad_639, la data 2011-01-20 12:32:42
De la: gabigabi, la data 2011-01-20 10:15:09
De la: vlad_639, la data 2011-01-19 22:21:45Dl Vasile,

M-ati intristat.La 59 de ani de abia intru intr-o alta tinerete.E drept ca sunt bunic!
Da,domnule ,aveti multa dreptate.Traseismul politicienilor este o boala care ,inca o data intareste lipsa de onorabilitate a lor.este vorba de oportunism,de lipsa de caracter.
De asemenea,aveti dreptate ca in jurul puterii roiesc tot felul de afaceristi lipsiti de scrupule.Unii ,daca nu chiar majoritatea ,au sustinut ,continuu ...puterea.Ca erau socialistii,ca erau liberalii,.ca sunt democratii la putere,ei ,tot timpul, aveau sustinere de la afaceristi.Nu trebuie sa explicam de ce.Se intelege.Politica se impleteste cu afacerismul si convietuiesc cu mare prietenie .
Iata,de exemplu,cazul Patriciu.Domnia sa i- a sprijinit cu fonduri si pe socialisti ,dar si pe liberalii sai.Culmea,in timpul acelorasi alegeri.
Daca il veti intreba,va va da un raspuns cinic:ptr a-mi proteja interesele.Macar nu minte.Asta in cazul Patriciu.Altii ,ipocriti si mincinosi, vor motiva gestul lor de sprijin material catre politicieni cu "simpatia"politica,cu dorinta de a ajuta tara sa i se aduca la putere o echipa de politicieni de valoare care nu pot dormi noaptea linistiti de grija problemelor cu care se confrunta tara si economiea ei.
Desigur ,si democratii isi au bonzii lor economici ,afaceristii care se invart pe langa borcanul cu miere.Dar si ei ,in mare majoritate sunt traseisti.
Eu nu am contrazis acest lucru ptr ca ar fii ridicol.
Eu incerc doar sa explic faptul ca ridicarea in slavi a opozitie si injurarea puterii nu face diferentierea dintre buni si rai,dintre cei cu onorabilitate si cei care nici macar nu-si pun problema practicarii acestui principiu.
Da,or fii si oameni politici care mai au onoare.Eu nu i-am vazut.Si nici ei nu vor sa fie vazuti facand mishmashuri,dar nu este zi din calendar in care sa nu apara in presa cazuri de coruptie a politicienilor ,fie in teritoriu,pe plan local ,fie in jurul diferitelor centre de putere si de influenta.
Fata de dvs,sunt mai putin optimist ca opozitia(care opozitie:aceea care a mai fost pe la putere si care a lasat urme adanci si cicatrice neinchise economiei romanesti?)va schimba lucrurile si ca incepe o noua era ,cea a moralitatii,cea a onorabilitatii.Este treaba dvs.Este punctul dvs de vedere si ,daca se va realiza acest lucru ,ar fii extraordinar.
Totusi ,sunt de acord cu necesitatea prezentei la vot,cu necesitatea abtziguirii celor ce-si bat joc de popor odata ajunsi la putere(dar pentru lucruri reale,adevarate).Tot asa de bine cum ma supara tromboneala ,nihilismul si exagerarile unei opozitii care se vede imaculata.
Imi repugna partizanatul asta politicianist gratuit si fara argumentari reale.Am mai spus-o :prea mult folclor,prea mult "se zice","se stie","din surse sigure".Uitati-va si dvs pe forum:ce vedeti?Injuraturi ca la usa cortului,mahalagisme,tot felul de refulari mizerabile.Ca la un meci de fotbal .
Daca nu tii cu vreun partid sau daca esti doar neutru si incerci sa fii obiectiv,te umpli de mizerii,esti considerat in toate felurile si ti se sare la jugulara.De fapt,mai mult decat discutia in sine,ma amgeste forma in care se poarta "dialogul".De aici ar trebui sa plece normalitatea inr-o societate civilizata si cu maturitate politica.
Noapte buna.


buna dimineata !
NU va sare nimeni la jugulara si nici nu va baga pumnul in gura...nu ati fost injurat si nici insultat ! aici e un schimb de pareri, in care fiecare isi sustine partidul pe care-l crediteaza cu increderea sa , mai mult sau mai putin si fiecare dintre noi o face-n stilul propriu, intrucit cum gindim, asa ne exprimam si stilul e omul ....si, apropo, daca dvs. simtiti Forta pe care o eman din interior prin scrisul meu , bravo mie si asta confirma ca, intr-adevar, Intii a fost CUVINTUL ! daca n-ar mai fi aceste schimburi de pareri sau, polemici, cum spuneti dvs. toate aceste topicuri, N-AR EXISTA, va dati seama ? nici cele despre politica, nici pe teme religioasa ....nici,nici....ori Omul este un animal social care nu se simte bine singur ! se cauta cu altii si se aduna dupa creterii de educatie, de gusturi, de onorabilitate ....
m-ati intrebat - cu ranchiuna si, sa stiti ca se simte asta in tot ce postati, desi vorbiti desptre neutralitate ....care, e frumoasa, e sublima, dar lipseste cu desavirsire , daca e sa fim corecti cu noi insine - de ce a intrat C. Antonescu ? a intrat domnele draga, asa cum as fi intrat si eu in 90 ,daca as fi fost mai tinara ....atunci, in 90 , multi au crezut si sperat ca aceasta tara o sa renasca si si-au pus toate fortele in realizarea acestui deziderat ! ce s-a intimplat cu el, ce s-a ales de el si din ce cauza, cam stim ...interesant este ca stim doar fragmente ,dar le tot impingem in ochii celorlalti , incercind sa le scoatem ochii cu ele !
ADEVARUL- iata, cel vazut si inteles de mine , deci si el , limitat- este ca BURGHEZIA ROSIE formata din fostii comunisti importanti din ap.de stat si de partid - a acaparat Puterea in 90....ca s-a risipit prin toate partidele, inclusiv in cele istorice ....ca dezideratul lor NU era Renasterea RO ca a NAIVILOR intrati in politica, precum Antonescu , dar i-au pastrat printre ei, ca sa se dea impresia unui proces democratic ....
in acest context , dl. fost tov. T. Basescu este unul din ei, cu o avere declarata de 1 mil.de lei si 60.000 dolari, in ' 90 si care, ocupa in continuare pozitii cheie in guvernele postdecembriste ! ca atare, dl. Vlad , despre ce vorbim ? ca toti au acelasi grad de vinovatie ptr. tot jaful din tara ? pai, n-are cine s-o faca , dar e atit de simplu sa afli cite mandate de ministru ai avut si ce-ai facut in timpul lor? ....ce-ai facut ca sef de partid cind de opozitie, cind de guvernamint?....ce-ai facut si cum ai cheltuit banii alocati ,ca primar al capitalei? si ce venit ai avut , bugetar fiind si cite case, vile si masini +conturi in lei si valuta + bijuterii + tablouri si alte obiecte de arta , ai acum? ....etc,etc
eu mai sper totusi ca, toti acesti oameni, cu averile lor nemasurate si mai ales nemuncite, sa fie trasi la raspundere , cu atit mai mult atunci cind sunt la PUTERE - adica au PIINEA si CUTITUL in mina lor si taie discretionar !


Dna Gabi gabi,buna dimineata!

Stiti ce ma surprinde mai mult si mai mult din luarile dvs de pozitie: faptul ca nu exista mare distanta intre fondul a ceea ce spun eu si ceea ce spuneti dvs.
Perfect adevarata sublinierea faptului ca burghezia rosie a preluat fraiele economiei si ale tari,avand ordin de imprastiere in toate partidele si formatiunile politice.
Ma surprinde ,totusi,ca in acest context ,dvs insistati ca doar unii sunt rai si ca ailalti sunt buni,cand ,de fapt majoritatea de ambele parti ale "baricadei" sunt de aceeasi sorginte si cu aceleasi carente de caracter,si ptr ca tot vorbeam( de aici am plecat) de lipsa de onorabilitate!
Nu sunt ranchiunos .Nu am de ce sa va port ranchiuna,sunt momentye in care chiar imi sunteti simpatica.Observ doar un partizanat care trece si peste unele evidente .Asta nu inseamna ca trebuie sa va urasc sau sa ma iau de dvs.Este optiunea dvs si cred ca ati facut-o sincer fara vreun interes ascuns .De asemenea ,desi mi-am aruncat votul in urna ptr cei de azi de la putere si inca le mai gasesc unele circumstante atenuante(dar ele sunt pe cale de epuizare) ,eu sunt absolut independent.Mi-ati contestat acest lucru ptr ca dvs aveti un principiu ,vi l-am mai spus eu mai demult," cine nu e cu noi ,este impotriva noastra".
Puteti sa-mi spuneti tot felul de povesti despre frumusetea de caracter a dlui Antonescu si buna sa credinta.Nu reusiti sa ma lamuriti .Dar deloc.Ultimile sale atitudini politice ma fac chiar sa cred ca nu m-am inselat in a ceea ce-l priveste pe dumnealui.
Totusi,daca va reusi sa acceada la putere - ii doresc succes(cu indoiala in ce priveste performanta ulterioara)- si va reusi sa faca mai bine ptr tara decat au facut-o cei de acum,imi voi da jos palaria si fiti sigura ca urmatorul mandat il voi vota fara ezitare.
Chestia cu jugulara a fost o figura de stil,evident.Dar injuraturile ,jignirile sunt prezente continuu pe Forum.Chiar nu le vedeti ? Sau le considerati normale?.Va recomand sa o cititi pe clasica in viata @165,dar sunt si altii .Chiar daca anumite persoane politice iti produc indignare, poti gasi un mod civilizat de exprimare a protestului.Nu cumva sa deschizi gura cu alta opinie decat a dumnealor ca te-ai ars si te-ai umplut de epitete.
Doresc ,inca o data ,sa subliniez ca nu ma deranjeaza modul dvs impetuos de a va sustine ideile .Pe mine ma supara doar neacceptarea faptului ca sunt si oameni care gandesc diferit.Desigur,e nevoie de dezbatere,de argumentari si de decenta in modul in care acestea sunt aduse pe tapet.
Revenind la gradul de vinovatie ptr ceea ce a devenit Romania astazi,chiar sunteti convinsa ca Dl Basescu este campionul raului?
Chiar uitati de cei care se afla acum in partide(chiar in conducerea lor) cu care PNL s-a aliat sau cu care urmeaza sa se alieze?Eu asta contest la dvs .,faptul ca aveti mereu tentatia de a arata cu degetul intr-o singura directie ,iar cealalta ,nu se pune.Cu alte cuvinte,nu va contest dinamica si greutatea replicilor dvs.,ci partizanatul dezechilibrat prin aprecieri subiectivie pe care eu nu pot sa le accept.
Explicatia ca alianta cu PC este necesara ca sa-l rada pe dl Basescu si pe ai lui si fratia cu dracu' pana se trece punta nu este real politik.Este revoltatoare si daunatoare .Cred ca nici electoratul si nici membrii PNL nu a fost prea lamuriti despre aceasta miscare si privesc o cu reticienta .
In rest ,stimata doamna Gabi,va urez santate si numai de bine!


offff si iara offff !
Ranchiuna observata ,nu-i la adresa mea, ci a lui C. Antonescu si este atit de evidenta, incit acuzatia ca eu as fi partizana a lui si deci, nu Independenta, in schimb dvs. sunteti Independent ca l-ati votat pe Basescu si-l mai sustineti inca ! ei, da ! imi place acest tip de logica ! imi place atit de mult, incit ii mai inteleg pe cei care ajung sa injure....
Vladeeeee - Basescu a fost si este un politruc - Antonescu, NU ! si cind a intrat in guvernul lui Iliescu, Base' a fost chemat la ordin ....dupa 20 ani, nu intelegeti inca asta ? daca-mi dadeam seama de asta in 2004, Nu pupa el de la mine votul cistigator ....dar, de cite ori se poate lasa un om prostit, asta-i intrebarea ?!
tara asta a incaput in mina fostilor , pe care o conduc spre noi CULMI DE PROGRES ! .....in folosul cui ? a lor personal ? al tarii si a cetatenilor ei ? sau, cine-i in spatele lor ?


Dna Gabi,
Ptr ce sa am ranchiuna pe dl Antonescu?M-a injurat,m-a apostrofat,mi-a spart geamul?
Draga Doamna,nu am nici o ranchiuna ptr nimeni.De altfel ,eu nu am o astfel de fire.Nu urasc,nu port pica.
Da ,l-am votat pe dl Basescu.Fara dragoste sau pasiune.E greu la varsta mea sa fiu pacalit cu dulcegarii.Imi dau seama ca vine dintr-o generatie care vine cu o istorie in spate.Si eu si dvs si multi din generatia noastra o avem,oricat de mult ne luptam sa ne dezbaram de ea.
Votul dat dlui Basescu nu inseamna ca sunt legat sentimental de domnia sa.Nu inseamna ca nu sunt independent.Daca simt nevoia ,pot s-o carmesc oricand in alta directie care sa mi se para mai buna decat cea pe care o urmeaza dl.Basescu.Si va marturisesc cinstit ca sunt momente de cumpana.Daca nu am facut-o este ptr ca nu m-a lamurit nimeni ca ar exista in aceste momente si o alta cale.Pe cand dvs ., sunteti cu dl Antonescu in totalitate,cu arme si bagaje ,cum se spune..
O fii fost dl Basescu chemat la ordin,nu am informatii i acest sens.Nu stiu.N-am dovada,desi multi au fost chemati la ordin.Unii se afla chiar in partidul dvs.lSe spune(vedeti ca si despre dl.Antonescu "se spune") ca si domnia sa ar fii fost chemat la ordin sau si-ar fii oferit serviciile!Ultimile sale miscari si orientari pot da temei unei astfel de banuieli.
Cat despre chestia cu politrucii ,sper sa stiti ce inseamna acest cuvant.Ptr ca aici,eu cred nu ati nimerit-o.
A fost propagandist de partid?A facut instructie politica comunista cu personalul de la bord?A tras-o cu "sa traiasca si sa infloreasca..."?
Eu cred ca am nimerit-o cand am spus ca sunteti inversunata si dependenta de partidul pe care il simpatizati.Nimic rau in asta,apreciez devotamentul,dar explica iesirile dvs la rampa.Sper ,insa,sa nu fiti dezamagita mai tarziu.Dar nu va port eu grija.Sunteti matura,vaccinata si desteapta!Sa fiti sanatoasa!Seara buna.


in contextul exprimat de dvs. sunt la fel de Independenta : NU sunt inscrisa-n PNL , dupa cum n-am fost inscrisa in nici-un alt partid....nici macar in PCR ! cind l-am votat pe Bas', in 2004 , am fost convinsa ca-i omul necesar la acel moment dar , surpriza ! a inceput sa-si sape propriul guvern , lovind in tariceanu cu toata forta , desi Nu era momentul potrivit, intrucit au fost 3 ani la rind inundatii cind primavara ,cind toamna....si atunci, intrebindu-ma ce face ALESUL MEU, mi-am adus aminte ce-a facut cu P.Roman....cu CDR si cu Ciorbea....ce-a facut cu Stolojan sau cu PUR, pe care l-a "sedus" vrajindu-l cu farmecul lui ca, mai apoi, dupa ce s-a vazut cu sacii-n caruta , sa declare ca a fost o "solutie imorala", insultindu-i grav ....imi pare rau, domnule, da' NU SE FACE !.... un OM DE ONOARE NU PROCEDEAZA ASA !
apoi, timp de 5 ani am dus-o tot intr-un scandal provocat de dumnealui , culminind cu iesirea de la guvernare a PD , la INSISTENTA dlui presedinte ! sa mai insir povestea ? nu-si mai are rostul ! in timp ce vorbeste de salarii si pensii nesimtite , camarila portocalie JEFUIESTE Statul si agentiile guvernamentale sunt tixite cu amante, fini,veri, neveste ...etc.etc , cu prime si salarii nesimtite .....ca atare, dati-mi voie sa va spun ca NU VA FACE NICIODATA o REFORMA A STATULUI, ADEVARATA ! nu are cum , caci toti cei care-l inconjoara si-l sprijina , ISI CER PARTEA ! nu va e clar ca se-ntimpla exact la fel cu ce i s-a intimplat lui Iliescu ? ala si-a dorit Puterea si I S-A DAT in schimbul inchiderii ochilor la toate matrapalzicurile facute de cei atasati PSD.ului !
intrebarea este : ce-i de facut ? cum putem limita pierderile, daca mai putem limita ceva sau face ceva !?

Cit timp va fi Basescu presedinte ,cu sindromul lui schizoid,Romania nu va iesi din marasmul in care a bagato Guvernul Boc -PDL.


Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Buzau

Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 12:28

De la: IDOLUL, la data 2011-01-20 19:33:43
De la: gabigabi, la data 2011-01-20 18:09:54
De la: super_green_frog, la data 2011-01-20 17:41:53Sunt lucruri care se fac si lucruri care nu se fac. asa ceva NU se face.Cei trei nu au onoare, nu au morala, nu au competente pentru functiile pe care le ocupa. Sa batjocoresti varsta senectutii si sa dispretuiesti niste oameni care au fost si sunt adevarati este impardonabil. Se fac legi proaste, se aplica prost si nu se cunosc consecintele aproape niciodata. Pana la urma mai bine s-ar juca in nisip cu lopatica decat sa munceasca la ceva cu consecinte pe care orice om normal ar cauta sa le evite.


e inutil sa explici ca e ILEGAL si IMORAL ce fac , dupa cum si cuvintul ONOARE este greu de explicat cuiva care NU o are ! e ca si cum un Vultur ar incerca sa-i explice unei Rime , ce-i Zborul !
te sarut ! si uite si o floare

Vai draga,vorbiti de ONOARE ! DA CE VACREDETI PE VREMEA LUI CEAUSESCU ?

CEAUSESCU AVEA ONOARE SI DEMNITATE,BASESCU DUCE LIPSA DE AMINDOUA !

Raporteaza abuz de limbaj
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
spapescu

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 16:59

De la: galbeaza, la data 2011-01-15 01:49:14Cine poate da definitia ONOAREI ,citata de Gabriel Oprea,Traian Basescu si Emil Boc ?
In ceconditii aajuns Gabriel Oprea ,general cu 4stele ?

Raporteaza abuz de limbaj
9am178165

4580 mesaje
Membru din: 14/12/2009
Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 17:42

De la: spapescu, la data 2011-01-21 16:59:13
De la: galbeaza, la data 2011-01-15 01:49:14Cine poate da definitia ONOAREI ,citata de Gabriel Oprea,Traian Basescu si Emil Boc ?
In ceconditii aajuns Gabriel Oprea ,general cu 4stele ?


A realizat marele salt de la polonic la minister!!! Simplu: a devenit seful mafiei personale a lui traian basescu!!! Orice mafie personala are nevoie de un sef, si cum mafia personala a lui basescu era indurerata ca n-avea un conducator, acesta a fost gasit!!! Si asa stapanul absolut al polonicului, al zarzavaturilor si al mirodeniilor a devenit sef al mafiei personale basiste!!! Frumoasa cariera, nu????

Raporteaza abuz de limbaj
MISTER

13 mesaje
Membru din: 21/01/2011
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 19:18

Lupta partidelor in Romania
www.trilulilu.ro/mariadespina/bcad5373a6d1e2

Raporteaza abuz de limbaj
CIPRIOTUL

90 mesaje
Membru din: 2/01/2011
Oras: Alexandria

Postat pe: 22 Ianuarie 2011, ora 01:05

De la: galbeaza, la data 2011-01-15 01:50:15
De la: galbeaza, la data 2011-01-15 01:49:14Cine poate da definitia ONOAREI ,citata de Gabriel Oprea,Traian Basescu si Emil Boc ?
In ce conditii a ajuns Gabriel Oprea ,general cu 4stele ?


Sunt trimisi militarii romani, in Afganistan, in cadrul misiunii de mentinere a pacii. Echipamentul de lupta: sube de oaie, cizme de guma si in cap caciuli de astrahan cu inscriptia UN. Cand coboara din avion sunt intampinati de ziaristii straini care stupefiati sar cu intrebari pe comandant. Acesta le explica:
- Don't worry, acestea sunt noile Casti Albastre


GALBEAZO,tu intrebi tu raspunzi?

Raporteaza abuz de limbaj
CIPRIOTUL

90 mesaje
Membru din: 2/01/2011
Oras: Alexandria

Postat pe: 22 Ianuarie 2011, ora 01:13

De la: MISTER, la data 2011-01-21 19:18:33Lupta partidelor in Romania
www.trilulilu.ro/mariadespina/bcad5373a6d1e2[/quote]



stii vreun partid in romania? eu n-am auzit,doar de gasti,slehte,clanuri,neamuri,satre,si alte adunaturi.interlopi,caste,secretariate cu secretari de stat cu miliarde pe luna ,muritori de foame ,altii cu tancuri de miliarde ,pe post de autoturisme,iahturi,avioane,helicoptere,etc

Raporteaza abuz de limbaj
LYLYKAE

309 mesaje
Membru din: 11/08/2008
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Ianuarie 2011, ora 01:26

De la: MISTER, la data 2011-01-21 19:18:33Lupta partidelor in Romania
www.trilulilu.ro/mariadespina/bcad5373a6d1e2[/quote]
Care partide,ca este doar unul cu mai multe falange?

Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
CIPRIOTUL

90 mesaje
Membru din: 2/01/2011
Oras: Alexandria

Postat pe: 22 Ianuarie 2011, ora 01:59

De la: mielusica, la data 2011-01-22 01:26:33
De la: MISTER, la data 2011-01-21 19:18:33Lupta partidelor in Romania
www.trilulilu.ro/mariadespina/bcad5373a6d1e2[/quote]
Care partide,ca este doar unul cu mai multe falange?


FSNul lui iliciescu convertit si cu mai multe aripi si capete plus minus 1000 de h.....ti

Raporteaza abuz de limbaj
alessia

163 mesaje
Membru din: 27/10/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Ianuarie 2011, ora 02:01

De la: galbeaza, la data 2011-01-15 01:49:14Cine poate da definitia ONOAREI ,citata de Gabriel Oprea,Traian Basescu si Emil Boc ?
In ceconditii aajuns Gabriel Oprea ,general cu 4stele ?

www.youtube.com/watch?v=cF2pQvGJSUg&NR=1

Raporteaza abuz de limbaj
ROMANIA ARE NEVOIE DE SCHIMBARE ,BASESCU A CUFUNDAT ROMANIA IN DEZASTRU ECONOMIC M-am edificat ! Șmecheria este clara,in 2007,in 2009 au fost prezenti la vot doar 5-6 milioane de votanti dar cu STS ul voturile au fost trecute la ambele parti si la urma au mai fost fabricate citeva sa faca diferenta pentru Basescu.Impunerea CCR ca pentru validarea Referendumului din 29 iulie 20012 sa fie 1/2 din electorat la vot,iar PDL ul sa boicoteze Referendumul interzicind prezenta la vot,se bazeaza tocmai pe faptul ca românii nu se prezinta la vot din comoditate,nepasare,analfabetism politic,indoctrinare,prostie etc si nu se poate atinge pragul de 9125000. DAR CE LEGITIMITATE ARE UN PRESEDINTE CARE FUGE DE POPOR SI BOICOTEAZA REFERENDUMUL ??????
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Membru din: 26/07/2009
Postat pe: 22 Ianuarie 2011, ora 06:27

ROMANI asta este ultima lozinca......./?gasca mentionata lupta pentru dreptate / ia zi mai cu gura plina silverache............
Asa se chiama incompetenta de a administra in folosul tarii mandatul [ primit] luat cu japca
Despre onorea lor ???? il intrebam pe presedintele frantei sau ?germaniei?

Raporteaza abuz de limbaj
Black_firday

14 mesaje
Membru din: 22/01/2011
Oras: Botosani

Postat pe: 22 Ianuarie 2011, ora 10:09

De la: 9am104796, la data 2011-01-22 06:27:47 ROMANI asta este ultima lozinca......./?gasca mentionata lupta pentru dreptate / ia zi mai cu gura plina silverache..www.anuntul.ro/anunt/PORNO_XXX_Buna-n_draci_si_lunga-n_craci_te_.............
Asa se chiama incompetenta de a administra in folosul tarii mandatul [ primit] luat cu japca
Despre onorea lor ???? il intrebam pe presedintele frantei sau ?germaniei?


Numai prin minciuna si inselatorie se dobindeste onoarea de presedinte !
Mai traiti ?

Raporteaza abuz de limbaj
9am187740

190 mesaje
Membru din: 15/05/2010
Postat pe: 22 Ianuarie 2011, ora 14:17

NICI BASE4SCU, NICI boc-oprea-marko-cseke attilla, NU AU ONOARE, CA SI MADAM anastase, PRESEDINTA CAMERIE CARE PRIN FURTUL SAU LA COMANDA LUI BASESCU A CONDAMNAT LA MOARTE PESTE 5 MILIOANE DE PENSIONARI.CLICA LUI BASESCU E MAI GROZANIC CA TRUPA LUI MENGELE-HITLER.(VEZI FURTUL DIN 15 SEPTENBRIE DIN PARLAMENT, ZIUA HOLOCAUSTULUI ROMANESC SEMNAT BASESCU-ANASTASE-MARKO-OPREA)

Raporteaza abuz de limbaj
9am173376

112 mesaje
Membru din: 18/11/2009
Postat pe: 22 Ianuarie 2011, ora 14:31


ONOAREA LUI basescu,boc,udrea si toata compania ESTE IN BANCILE STRAINE.

Bravo CORNELIU VADIM TUDOR. DAI IN GAT SI TINE-O TOT ASA.





ia sa i- a sprijinit cu fonduri si pe socialisti ,dar si pe liberalii sai.Culmea,in timpul acelorasi alegeri.
Daca il veti intreba,va va da un raspuns cinic:ptr a-mi proteja interesele.Macar nu minte.Asta in cazul Patriciu.Altii ,ipocriti si mincinosi, vor motiva gestul lor de sprijin material catre politicieni cu "simpatia"politica,cu dorinta de a ajuta tara sa i se aduca la putere o echipa de politicieni de valoare care nu pot dormi noaptea linistiti de grija problemelor cu care se confrunta tara si economiea ei.
Desigur ,si democratii isi au bonzii lor economici ,afaceristii care se invart pe langa borcanul cu miere.Dar si ei ,in mare majoritate sunt traseisti.
Eu nu am contrazis acest lucru ptr ca ar fii ridicol.
Eu incerc doar sa explic faptul ca ridicarea in slavi a opozitie si injurarea puterii nu face diferentierea dintre buni si rai,dintre cei cu onorabilitate si cei care nici macar nu-si pun problema practicarii acestui principiu.
Da,or fii si oameni politici care mai au onoare.Eu nu i-am vazut.Si nici ei nu vor sa fie vazuti facand mishmashuri,dar nu este zi din calendar in care sa nu apara in presa cazuri de coruptie a politicienilor ,fie in teritoriu,pe plan local ,fie in jurul diferitelor centre de putere si de influenta.
Fata de dvs,sunt mai putin optimist ca opozitia(care opozitie:aceea care a mai fost pe la putere si care a lasat urme adanci si cicatrice neinchise economiei romanesti?)va schimba lucrurile si ca incepe o noua era ,cea a moralitatii,cea a onorabilitatii.Este treaba dvs.Este punctul dvs de vedere si ,daca se va realiza acest lucru ,ar fii extraordinar.
Totusi ,sunt de acord cu necesitatea prezentei la vot,cu necesitatea abtziguirii celor ce-si bat joc de popor odata ajunsi la putere(dar pentru lucruri reale,adevarate).Tot asa de bine cum ma supara tromboneala ,nihilismul si exagerarile unei opozitii care se vede imaculata.
Imi repugna partizanatul asta politicianist gratuit si fara argumentari reale.Am mai spus-o :prea mult folclor,prea mult "se zice","se stie","din surse sigure".Uitati-va si dvs pe forum:ce vedeti?Injuraturi ca la usa cortului,mahalagisme,tot felul de refulari mizerabile.Ca la un meci de fotbal .
Daca nu tii cu vreun partid sau daca esti doar neutru si incerci sa fii obiectiv,te umpli de mizerii,esti considerat in toate felurile si ti se sare la jugulara.De fapt,mai mult decat discutia in sine,ma amgeste forma in care se poarta "dialogul".De aici ar trebui sa plece normalitatea inr-o societate civilizata si cu maturitate politica.
Noapte buna.
[/quote]

buna dimineata !
NU va sare nimeni la jugulara si nici nu va baga pumnul in gura...nu ati fost injurat si nici insultat ! aici e un schimb de pareri, in care fiecare isi sustine partidul pe care-l crediteaza cu increderea sa , mai mult sau mai putin si fiecare dintre noi o face-n stilul propriu, intrucit cum gindim, asa ne exprimam si stilul e omul ....si, apropo, daca dvs. simtiti Forta pe care o eman din interior prin scrisul meu , bravo mie si asta confirma ca, intr-adevar, Intii a fost CUVINTUL ! daca n-ar mai fi aceste schimburi de pareri sau, polemici, cum spuneti dvs. toate aceste topicuri, N-AR EXISTA, va dati seama ? nici cele despre politica, nici pe teme religioasa ....nici,nici....ori Omul este un animal social care nu se simte bine singur ! se cauta cu altii si se aduna dupa creterii de educatie, de gusturi, de onorabilitate ....
m-ati intrebat - cu ranchiuna si, sa stiti ca se simte asta in tot ce postati, desi vorbiti desptre neutralitate ....care, e frumoasa, e sublima, dar lipseste cu desavirsire , daca e sa fim corecti cu noi insine - de ce a intrat C. Antonescu ? a intrat domnele draga, asa cum as fi intrat si eu in 90 ,daca as fi fost mai tinara ....atunci, in 90 , multi au crezut si sperat ca aceasta tara o sa renasca si si-au pus toate fortele in realizarea acestui deziderat ! ce s-a intimplat cu el, ce s-a ales de el si din ce cauza, cam stim ...interesant este ca stim doar fragmente ,dar le tot impingem in ochii celorlalti , incercind sa le scoatem ochii cu ele !
ADEVARUL- iata, cel vazut si inteles de mine , deci si el , limitat- este ca BURGHEZIA ROSIE formata din fostii comunisti importanti din ap.de stat si de partid - a acaparat Puterea in 90....ca s-a risipit prin toate partidele, inclusiv in cele istorice ....ca dezideratul lor NU era Renasterea RO ca a NAIVILOR intrati in politica, precum Antonescu , dar i-au pastrat printre ei, ca sa se dea impresia unui proces democratic ....
in acest context , dl. fost tov. T. Basescu este unul din ei, cu o avere declarata de 1 mil.de lei si 60.000 dolari, in ' 90 si care, ocupa in continuare pozitii cheie in guvernele postdecembriste ! ca atare, dl. Vlad , despre ce vorbim ? ca toti au acelasi grad de vinovatie ptr. tot jaful din tara ? pai, n-are cine s-o faca , dar e atit de simplu sa afli cite mandate de ministru ai avut si ce-ai facut in timpul lor? ....ce-ai facut ca sef de partid cind de opozitie, cind de guvernamint?....ce-ai facut si cum ai cheltuit banii alocati ,ca primar al capitalei? si ce venit ai avut , bugetar fiind si cite case, vile si masini +conturi in lei si valuta + bijuterii + tablouri si alte obiecte de arta , ai acum? ....etc,etc
eu mai sper totusi ca, toti acesti oameni, cu averile lor nemasurate si mai ales nemuncite, sa fie trasi la raspundere , cu atit mai mult atunci cind sunt la PUTERE - adica au PIINEA si CUTITUL in mina lor si taie discretionar !
[/quote]

Dna Gabi gabi,buna dimineata!

Stiti ce ma surprinde mai mult si mai mult din luarile dvs de pozitie: faptul ca nu exista mare distanta intre fondul a ceea ce spun eu si ceea ce spuneti dvs.
Perfect adevarata sublinierea faptului ca burghezia rosie a preluat fraiele economiei si ale tari,avand ordin de imprastiere in toate partidele si formatiunile politice.
Ma surprinde ,totusi,ca in acest context ,dvs insistati ca doar unii sunt rai si ca ailalti sunt buni,cand ,de fapt majoritatea de ambele parti ale "baricadei" sunt de aceeasi sorginte si cu aceleasi carente de caracter,si ptr ca tot vorbeam( de aici am plecat) de lipsa de onorabilitate!
Nu sunt ranchiunos .Nu am de ce sa va port ranchiuna,sunt momentye in care chiar imi sunteti simpatica.Observ doar un partizanat care trece si peste unele evidente .Asta nu inseamna ca trebuie sa va urasc sau sa ma iau de dvs.Este optiunea dvs si cred ca ati facut-o sincer fara vreun interes ascuns .De asemenea ,desi mi-am aruncat votul in urna ptr cei de azi de la putere si inca le mai gasesc unele circumstante atenuante(dar ele sunt pe cale de epuizare) ,eu sunt absolut independent.Mi-ati contestat acest lucru ptr ca dvs aveti un principiu ,vi l-am mai spus eu mai demult," cine nu e cu noi ,este impotriva noastra".
Puteti sa-mi spuneti tot felul de povesti despre frumusetea de caracter a dlui Antonescu si buna sa credinta.Nu reusiti sa ma lamuriti .Dar deloc.Ultimile sale atitudini politice ma fac chiar sa cred ca nu m-am inselat in a ceea ce-l priveste pe dumnealui.
Totusi,daca va reusi sa acceada la putere - ii doresc succes(cu indoiala in ce priveste performanta ulterioara)- si va reusi sa faca mai bine ptr tara decat au facut-o cei de acum,imi voi da jos palaria si fiti sigura ca urmatorul mandat il voi vota fara ezitare.
Chestia cu jugulara a fost o figura de stil,evident.Dar injuraturile ,jignirile sunt prezente continuu pe Forum.Chiar nu le vedeti ? Sau le considerati normale?.Va recomand sa o cititi pe clasica in viata @165,dar sunt si altii .Chiar daca anumite persoane politice iti produc indignare, poti gasi un mod civilizat de exprimare a protestului.Nu cumva sa deschizi gura cu alta opinie decat a dumnealor ca te-ai ars si te-ai umplut de epitete.
Doresc ,inca o data ,sa subliniez ca nu ma deranjeaza modul dvs impetuos de a va sustine ideile .Pe mine ma supara doar neacceptarea faptului ca sunt si oameni care gandesc diferit.Desigur,e nevoie de dezbatere,de argumentari si de decenta in modul in care acestea sunt aduse pe tapet.
Revenind la gradul de vinovatie ptr ceea ce a devenit Romania astazi,chiar sunteti convinsa ca Dl Basescu este campionul raului?
Chiar uitati de cei care se afla acum in partide(chiar in conducerea lor) cu care PNL s-a aliat sau cu care urmeaza sa se alieze?Eu asta contest la dvs .,faptul ca aveti mereu tentatia de a arata cu degetul intr-o singura directie ,iar cealalta ,nu se pune.Cu alte cuvinte,nu va contest dinamica si greutatea replicilor dvs.,ci partizanatul dezechilibrat prin aprecieri subiectivie pe care eu nu pot sa le accept.
Explicatia ca alianta cu PC este necesara ca sa-l rada pe dl Basescu si pe ai lui si fratia cu dracu' pana se trece punta nu este real politik.Este revoltatoare si daunatoare .Cred ca nici electoratul si nici membrii PNL nu a fost prea lamuriti despre aceasta miscare si privesc o cu reticienta .
In rest ,stimata doamna Gabi,va urez santate si numai de bine! [/quote]


gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Ianuarie 2011, ora 14:44

De la: 9am173376, la data 2011-01-22 14:31:31
ONOAREA LUI basescu,boc,udrea si toata compania ESTE IN BANCILE STRAINE.

Bravo CORNELIU VADIM TUDOR. DAI IN GAT SI TINE-O TOT ASA.





ia sa i- a sprijinit cu fonduri si pe socialisti ,dar si pe liberalii sai.Culmea,in timpul acelorasi alegeri.
Daca il veti intreba,va va da un raspuns cinic:ptr a-mi proteja interesele.Macar nu minte.Asta in cazul Patriciu.Altii ,ipocriti si mincinosi, vor motiva gestul lor de sprijin material catre politicieni cu "simpatia"politica,cu dorinta de a ajuta tara sa i se aduca la putere o echipa de politicieni de valoare care nu pot dormi noaptea linistiti de grija problemelor cu care se confrunta tara si economiea ei.
Desigur ,si democratii isi au bonzii lor economici ,afaceristii care se invart pe langa borcanul cu miere.Dar si ei ,in mare majoritate sunt traseisti.
Eu nu am contrazis acest lucru ptr ca ar fii ridicol.
Eu incerc doar sa explic faptul ca ridicarea in slavi a opozitie si injurarea puterii nu face diferentierea dintre buni si rai,dintre cei cu onorabilitate si cei care nici macar nu-si pun problema practicarii acestui principiu.
Da,or fii si oameni politici care mai au onoare.Eu nu i-am vazut.Si nici ei nu vor sa fie vazuti facand mishmashuri,dar nu este zi din calendar in care sa nu apara in presa cazuri de coruptie a politicienilor ,fie in teritoriu,pe plan local ,fie in jurul diferitelor centre de putere si de influenta.
Fata de dvs,sunt mai putin optimist ca opozitia(care opozitie:aceea care a mai fost pe la putere si care a lasat urme adanci si cicatrice neinchise economiei romanesti?)va schimba lucrurile si ca incepe o noua era ,cea a moralitatii,cea a onorabilitatii.Este treaba dvs.Este punctul dvs de vedere si ,daca se va realiza acest lucru ,ar fii extraordinar.
Totusi ,sunt de acord cu necesitatea prezentei la vot,cu necesitatea abtziguirii celor ce-si bat joc de popor odata ajunsi la putere(dar pentru lucruri reale,adevarate).Tot asa de bine cum ma supara tromboneala ,nihilismul si exagerarile unei opozitii care se vede imaculata.
Imi repugna partizanatul asta politicianist gratuit si fara argumentari reale.Am mai spus-o :prea mult folclor,prea mult "se zice","se stie","din surse sigure".Uitati-va si dvs pe forum:ce vedeti?Injuraturi ca la usa cortului,mahalagisme,tot felul de refulari mizerabile.Ca la un meci de fotbal .
Daca nu tii cu vreun partid sau daca esti doar neutru si incerci sa fii obiectiv,te umpli de mizerii,esti considerat in toate felurile si ti se sare la jugulara.De fapt,mai mult decat discutia in sine,ma amgeste forma in care se poarta "dialogul".De aici ar trebui sa plece normalitatea inr-o societate civilizata si cu maturitate politica.
Noapte buna.


buna dimineata !
NU va sare nimeni la jugulara si nici nu va baga pumnul in gura...nu ati fost injurat si nici insultat ! aici e un schimb de pareri, in care fiecare isi sustine partidul pe care-l crediteaza cu increderea sa , mai mult sau mai putin si fiecare dintre noi o face-n stilul propriu, intrucit cum gindim, asa ne exprimam si stilul e omul ....si, apropo, daca dvs. simtiti Forta pe care o eman din interior prin scrisul meu , bravo mie si asta confirma ca, intr-adevar, Intii a fost CUVINTUL ! daca n-ar mai fi aceste schimburi de pareri sau, polemici, cum spuneti dvs. toate aceste topicuri, N-AR EXISTA, va dati seama ? nici cele despre politica, nici pe teme religioasa ....nici,nici....ori Omul este un animal social care nu se simte bine singur ! se cauta cu altii si se aduna dupa creterii de educatie, de gusturi, de onorabilitate ....
m-ati intrebat - cu ranchiuna si, sa stiti ca se simte asta in tot ce postati, desi vorbiti desptre neutralitate ....care, e frumoasa, e sublima, dar lipseste cu desavirsire , daca e sa fim corecti cu noi insine - de ce a intrat C. Antonescu ? a intrat domnele draga, asa cum as fi intrat si eu in 90 ,daca as fi fost mai tinara ....atunci, in 90 , multi au crezut si sperat ca aceasta tara o sa renasca si si-au pus toate fortele in realizarea acestui deziderat ! ce s-a intimplat cu el, ce s-a ales de el si din ce cauza, cam stim ...interesant este ca stim doar fragmente ,dar le tot impingem in ochii celorlalti , incercind sa le scoatem ochii cu ele !
ADEVARUL- iata, cel vazut si inteles de mine , deci si el , limitat- este ca BURGHEZIA ROSIE formata din fostii comunisti importanti din ap.de stat si de partid - a acaparat Puterea in 90....ca s-a risipit prin toate partidele, inclusiv in cele istorice ....ca dezideratul lor NU era Renasterea RO ca a NAIVILOR intrati in politica, precum Antonescu , dar i-au pastrat printre ei, ca sa se dea impresia unui proces democratic ....
in acest context , dl. fost tov. T. Basescu este unul din ei, cu o avere declarata de 1 mil.de lei si 60.000 dolari, in ' 90 si care, ocupa in continuare pozitii cheie in guvernele postdecembriste ! ca atare, dl. Vlad , despre ce vorbim ? ca toti au acelasi grad de vinovatie ptr. tot jaful din tara ? pai, n-are cine s-o faca , dar e atit de simplu sa afli cite mandate de ministru ai avut si ce-ai facut in timpul lor? ....ce-ai facut ca sef de partid cind de opozitie, cind de guvernamint?....ce-ai facut si cum ai cheltuit banii alocati ,ca primar al capitalei? si ce venit ai avut , bugetar fiind si cite case, vile si masini +conturi in lei si valuta + bijuterii + tablouri si alte obiecte de arta , ai acum? ....etc,etc
eu mai sper totusi ca, toti acesti oameni, cu averile lor nemasurate si mai ales nemuncite, sa fie trasi la raspundere , cu atit mai mult atunci cind sunt la PUTERE - adica au PIINEA si CUTITUL in mina lor si taie discretionar !
[/quote]

Dna Gabi gabi,buna dimineata!

Stiti ce ma surprinde mai mult si mai mult din luarile dvs de pozitie: faptul ca nu exista mare distanta intre fondul a ceea ce spun eu si ceea ce spuneti dvs.
Perfect adevarata sublinierea faptului ca burghezia rosie a preluat fraiele economiei si ale tari,avand ordin de imprastiere in toate partidele si formatiunile politice.
Ma surprinde ,totusi,ca in acest context ,dvs insistati ca doar unii sunt rai si ca ailalti sunt buni,cand ,de fapt majoritatea de ambele parti ale "baricadei" sunt de aceeasi sorginte si cu aceleasi carente de caracter,si ptr ca tot vorbeam( de aici am plecat) de lipsa de onorabilitate!
Nu sunt ranchiunos .Nu am de ce sa va port ranchiuna,sunt momentye in care chiar imi sunteti simpatica.Observ doar un partizanat care trece si peste unele evidente .Asta nu inseamna ca trebuie sa va urasc sau sa ma iau de dvs.Este optiunea dvs si cred ca ati facut-o sincer fara vreun interes ascuns .De asemenea ,desi mi-am aruncat votul in urna ptr cei de azi de la putere si inca le mai gasesc unele circumstante atenuante(dar ele sunt pe cale de epuizare) ,eu sunt absolut independent.Mi-ati contestat acest lucru ptr ca dvs aveti un principiu ,vi l-am mai spus eu mai demult," cine nu e cu noi ,este impotriva noastra".
Puteti sa-mi spuneti tot felul de povesti despre frumusetea de caracter a dlui Antonescu si buna sa credinta.Nu reusiti sa ma lamuriti .Dar deloc.Ultimile sale atitudini politice ma fac chiar sa cred ca nu m-am inselat in a ceea ce-l priveste pe dumnealui.
Totusi,daca va reusi sa acceada la putere - ii doresc succes(cu indoiala in ce priveste performanta ulterioara)- si va reusi sa faca mai bine ptr tara decat au facut-o cei de acum,imi voi da jos palaria si fiti sigura ca urmatorul mandat il voi vota fara ezitare.
Chestia cu jugulara a fost o figura de stil,evident.Dar injuraturile ,jignirile sunt prezente continuu pe Forum.Chiar nu le vedeti ? Sau le considerati normale?.Va recomand sa o cititi pe clasica in viata @165,dar sunt si altii .Chiar daca anumite persoane politice iti produc indignare, poti gasi un mod civilizat de exprimare a protestului.Nu cumva sa deschizi gura cu alta opinie decat a dumnealor ca te-ai ars si te-ai umplut de epitete.
Doresc ,inca o data ,sa subliniez ca nu ma deranjeaza modul dvs impetuos de a va sustine ideile .Pe mine ma supara doar neacceptarea faptului ca sunt si oameni care gandesc diferit.Desigur,e nevoie de dezbatere,de argumentari si de decenta in modul in care acestea sunt aduse pe tapet.
Revenind la gradul de vinovatie ptr ceea ce a devenit Romania astazi,chiar sunteti convinsa ca Dl Basescu este campionul raului?
Chiar uitati de cei care se afla acum in partide(chiar in conducerea lor) cu care PNL s-a aliat sau cu care urmeaza sa se alieze?Eu asta contest la dvs .,faptul ca aveti mereu tentatia de a arata cu degetul intr-o singura directie ,iar cealalta ,nu se pune.Cu alte cuvinte,nu va contest dinamica si greutatea replicilor dvs.,ci partizanatul dezechilibrat prin aprecieri subiectivie pe care eu nu pot sa le accept.
Explicatia ca alianta cu PC este necesara ca sa-l rada pe dl Basescu si pe ai lui si fratia cu dracu' pana se trece punta nu este real politik.Este revoltatoare si daunatoare .Cred ca nici electoratul si nici membrii PNL nu a fost prea lamuriti despre aceasta miscare si privesc o cu reticienta .
In rest ,stimata doamna Gabi,va urez santate si numai de bine! [/quote][/quote]

ok ! nu te supara pe mine dar, care-i poanta cu citarea acestor postari ? ce-ai vrut sa spui cu ele ? macar zi si tu 2 vorbe-n completarea lor, ca sa aibe un inteles !


gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Ianuarie 2011, ora 15:00

@376 - scuza-ma, cred c-am fost cam abrupta si poate ca ai inteles c-as fi nemultumita ca ai citat o discutie purtat cu un alt user ! nici gind ba, dimpotriva : iti multumesc ptr. ca l-ai citat, caci asta inseamna ca ceea ce am scris a ajuns la tine , la intelegerea ta ....si cred ca d'aia postam toti si asta ne dorim : ca ceea ce spunem sa aibe ecou in mintea, inima si intelegerea celorlalti si postarea noastra sa constituie un punct de plecare a altor discutii serioase ptr. a ne rezolva problema ce ne macina pe toti : CE FACEM ? CE SE-NTIMPLA CU NOI ? ROMANIA, INCOTRO ?
asadar, iti multumesc si asteptam cu toti si comentariile tale !

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului BASESCU-BOC-OPREA ,AU ONOARE ?
Mergi la: