back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Se prefigureaza un nou ”mariaj” in politica romĂąnĂŁ, tip ”mĂ©nage de trois” pnl+ pc+psd

 


 
Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:
 
111dinu

1317 mesaje
Membru din: 26/07/2009
Oras: Timisoara

Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 00:08

De la: Silver9AM, la data 2011-02-05 19:46:40
De la: Realista, la data 2011-02-05 17:57:27
De la: Black_Friday, la data 2011-02-05 13:54:21
De la: 111dinu, la data 2011-02-05 13:22:34
De la: Realista, la data 2011-02-05 12:29:01Mda, în sfârșit s-a creat măreața adunare social-liberală, care are un singur țel. Pentru binele nației? Nici vorbă de asa ceva! Pai dacă ei au un singur țel, numai unul, care să fie acela? Să-l elimine pe presedinte și pe premier! O atitudine demnă de o perioadă de mult apusă din istorie. Cum rămâne cu parlamentul și justiția care scrârțâie de vreo 20 de ani rău de tot. Se mai face o adunătură care va avea ca scop eliminarea acestora?


Chiar dacă mesajul meu a fost trimis lui Silver pe alt topic, ți-l trimit și ție, nu de alta, dar este bine să cunoști "perioada de mult apusă din isatorie"


PD-L-ul este singurul partid rămas cu ideologie comunistă. Este continuatorul FSN-ului. Până și Ion Iliescu a plecat din FSN.
După schimbarea denumirii din FSN în PD, a fuzionat, prin absorbție, cu Partidul Democrat al Muncii, cu Partidul Unității Social Democrate.
PSD-ul a fost acceptat, cu drepturi depline, în Internaționala socialistă abia în 2005, pe când PD-ul avea vechime, era reprezentat inclusiv în forurile conducătoare.
Chiar și în anul 2005, pe când era în alianță cu singurul partid parlamentar de dreapta, PNL-ul, și guverna împreună cu acesta, se "zbătea" să convingă forurile Internaționalei socialiste că este singurul partid de stânga din România și că PSD-ul are mai degrabă înclinații de dreapta. Cel mai mare „atu”, în acest sens, era exemplificat cu măsurile de dreapta luate de guvernarea Năstase. Nu trebuie decât să se răsfoiască presa vremurilor în cauză și se vor găsi declarațiile liderilor partidului democrat.
În concluzie, partidele din viitorul USL au mai multe în comun decât ar avea o posibilă nouă alianță între politica de dreapta a PNL-ului cu politica de stângă comunistă a PD-L-ului.
De ce spun stânga comunistă?, findcă măsurile luate de PD-L, în perioada decembrie 2008, până în prezent, au tendințe de egalitarism social și de învrăjbire socială, tendințe specifice doar partidelor cu ideologie exclusiv comunistă.


Ce poti sa spui citind elucubratiile bahice ale unui neica-nimeni, obsedat de clatite cu branza!

Manca'la'i copt pe Ilici Iliescu, tavalit intai prin branza cu kkao! Branza ia-o de la stana, sa fie mai proaspata, kko nu-i o problema ca ai frigiderul plin!



PSD-ul are inclinații de dreapta?Năstase cu orientare de dreapta, numărându-și stim noi ce... Acesta este subiectul unei piese de teatru absurd. De unde te-ai gâdit tu la egalitarism, când acum se pune problemă ca atât cei din magistratură cât si cei din armată să treacă la normalitate, pentru ca se știe cu cât au contribuit la sacul bugetului. Dar ce sa facem, sustinătorii mariajului, aveți fața acoperită, asta împiedicându-vă să vedeți clar, ori sunteți daltoniști și vedeți verde in loc de roșu. Invitațiile la ”nuntă sunt portocalii cu violet”. Ce culoare veți depista?

DINULE ESTI INTRADEVAR ........MARE !!!!!!!!!!!!! AI O LOGICA IMBATABILA,PRECIS AI FACUT STEFAN GHEORGHIU,IAR POLITICHIA CU ZOE BUSULENCA,NU ? CE SA-TI MAI ZIC LA COMENTUL TAU......CA SOARELE SE INVARTE IN JURUL PAMANTULUI,,CA STELELE LUCESC IN MIJLOCUL ZILEI,CA ALBUL E NEGRU,CA.........


Nu aveam cum să "fac" Ștefan Gheorghiu" fiindcă pe vremea construcției nu eram născut, în schimb "îmi pare rău"(sâc!) că n-am avut înclinații ca alții să absolv și eu "vestita" academie social-politică a PCR-ului. Azi eram "baștan"! Fiica mea ar fi ajuns președintele Camerei Deputaților din partea pedeleului. Uite că tatăl fătucăi Anastase a știut că studiile făcute la Ștefan Gheorghiu vor avea greutate și pentru urmași. A avut dreptate! Beizadeaua este al treilea om în stat... Mai mult, aș fi ocupat funcția de director al Direcției de Știri al postului public de televiziune în locul pedelistei Rodica Culcer...

Apropo, Marian Sârbu, un fost pesedist, actualmente șef uneperist, a afirmat chiar azi că UNPR-ul a rămas singurul partid de stânga, fiindcă PSD-ul a dovedit, începând cu guvernarea Năstase, tendințe spre dreapta politică. Mi se pare mie sau Marian Sârbu confirmă spusele mele? Sunt convins că liderul UNPR-ului va dori să de greutate spuselor sale și va căuta în arhive declarațiile făcute de PD în perioada 2000-2005.
Chiar dacă voi râdeți "mânzește" dspre "logica mea imbatabilă", eu aștept ca aliatul vostru să vă oprească "hăhăiala".


Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Membru din: 26/07/2009
Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 10:20

Momentan aceasta alianta este singura varianta democratica ce o poate da clasa politica actuala /
este mai buna decit demonstratiile pasnice din Tunisia si Egipt .
Atit timp cit acest pdl nu sa facut remarcat decit prin fapte de coruptie si incompetenta
grosolana singura solutie este alegeri anticipate . sint mai bune noi alegeri ce semnifica si altceva decit demagogie politica . este timpul ca adevarata democratie sa si spuna cuvintul si legea si justitia sa capete adevaratul respect/
romane fii destept/

Raporteaza abuz de limbaj
111dinu

1317 mesaje
Membru din: 26/07/2009
Oras: Timisoara

Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 10:33

De la: Will, la data 2011-02-05 21:32:19CHIBITARI POLITICI=FABULA, CIINELE SI CATELUL


De ce apare eroare când îți expediez un mesaj?

Raporteaza abuz de limbaj
Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Membru din: 20/05/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 10:45

De la: vasile_vali, la data 2011-02-05 21:28:07
De la: Silver9AM, la data 2011-02-05 09:20:51
De la: vasile_vali, la data 2011-02-04 23:02:16


MAI VASILICA,AM SI EU CEVA NEDUMERIRI REFERITOR LA UNELE POSTARI ALE TALE,MA LAMURESTI SI PE MINE,NU DE ALTA.......DAR TU CHIAR CREZI CA ESTI.....DESTEPT........
AFIRMI CA AI INTALNIT MULTI " SECURISTI ' CA MINE........CAND SI DE CE ? TE DUCEAI CUMVA ,ASA IN VIZITA LA SECU. CA SA CE.......VASILICA ? ORI PENTRU A .........VASILICA?
DE CAND UN " CURCAN " CRONCANE ? EU STIU CA CIORILE SCOT ACEST ZGOMOT..........FARA NICI UN APROPO,SI CA SA NU ZICI IAR CA MINT.........CITESTE MAI SUS........
SCRIU CU CAPS LOCK UITE ASA SA TE OFTICI TU,E BINE ? HAI OFTICATE........... VASILICA
IAR TOTI SE SCRIE TOTI,IAR TONTI ESTE APELATIVUL LA CARE RASPUNZI TU CAND STRANUTA ......." BAIATUL ALA CU NUME DE FLOARE "........... ........ASA CA MAI GRAMATICA LUI PESTE STRICAT..........MAI REPETA SI DUPA ,ARUNCATE IN DUNARE SI FA O BAIE.......DAR CA SA NU TE UZI DE 2 ORI ARUNCATE IMBRACAT CU TOT CU PUFOAICA DE PE TINE,ASA V-A CURATITI ....AMANDOI ODATA,VASILICA !!!!!!!!!!


Bine, ma curcane, glu-glu-este, croncane, fa k kukuveaua, ca tot e pasarea sefului tau; oricum, orisice sunete scoti tu, tot a "Internationala" ar rasuna!
I'am intalnit, mai curcane, pe securoi, ca doar i'a preluat basecsu de la iliescu cu proces-verbal de predare-primire in 2004 cu tot cu coduri, cu "mape profesionale", cu tot tacamul! Dar p'astea le stii si tu, ca doar esti in breasla, "lucrezi" [si] pe vreme acoperita cu ochelari de soare!! Si ce sa citeasca sefu' de langa Kukhuvea, nu rapoartele tale/voastre? Hai, fa un rezumat la postari, baga'le pe un microfilm si fuguta la Kotro, ca am auzit ca iar are Zeus insomnii!
PS: Am mai scris asta si vad ca o tii sus [coada] k kapra: poate mai fac greseli, dar nu de gramatica, curcane, ci de ORTOGRAFIE!: e o alta disciplina, ponimal? Sau tb. sa'ti deseneze cineva? Du'te si mai ia lectii de romana de la eba, ca e kkdemiciana, caci vad ca de la mine nu vrei sa inveti nik si nici meditatii de le vreun bugetar nu vrei sa iei, deh, "investitie neprofitabila!!

"NIHIL SINE DEO!"

VASILICA NU MAI SCHEUNA CA UN MAIDANEZ CASTRAT,SI RASPUNDE LA CE TE-AM INTREBAT........O DAI COTITA,TE DAI MARE DIAC,DAR TOT TU RECUNOSTI CA NU PREA LE AI CU ORTOGRAFIA........MAI VASILICA, ASA CA MAI VASILICA,DUTE SI T SPALA DE PACATE LA.......DUNARE,EA E PRIMITOARE SI POATE AI SA-TI GASESTI SI TU LINISTEA ,MAI VASILICA............
SI RASPUNDE TUTUROR CELOR INTERESATI .......CE FACEAI TU LA SECU ? CRONCANEAI CUMVA ? MAI VASILICA........NUME DE COD VASILICA.....[/quote]

Da, curcane, i'am intalnit in '90 pe securoi, erau de'aia cu harta sediilor PNL/PNTCD/"Romania Libera"!! Cum, nu stiai ca erai prea mic? Pai daca tot zici ca ai lic. militar -aiurea, poate scoala de fete[securiste..]!- nu se poa' sa nu stii lucrurile aceste, macar spuse din gura in gura, dupa "stingere"!!! Sau la voi -la pedaloii_securisti- legea Omertei e la mare cinste? Cum era: "Cine e orb, surd si tace 1000 de ani [cu salariu nesimtit de securoi] traieste in pace!", nu?
PS: Ba curcane, eu imi mai recunosc si niste limite, insa tu ca un curcan fudul -da' prost- nu'ti recunosti nicio greseala...semn de narcisism, ba infoiatule!! Deh, pe curcani atat ii duce neuronu', sa glu-glu-iasca si sa se faleasca cu ouale [altora] la gat!!!

"NIHIL SINE DEO![/quote]
PAI PARCA SUNEAI VASILICA CA IN '90 ERAI CU CARTUS PE TEAVA......DECI ERAI MILTAR (PRESUPUN) SAU ERAI SECURIST ? DACA NICI UNA NICI ALTA,MAI VASILICA E CAM CURIOS.........CATE INFORMATII DETII TU DESPRE SECU............EU CRED CA AI FOST UN DELATOR,IAR ACUM TE DAI MARE DIZIDENT..........EU CRED MAI VASILICA CA NU ESTI DECAT UN KK,T IN PLOAIE,CA AR TREBUI SA MAI SI GANDESTI INAINTE DE A POSTA,SAU SA TII MINTE MACAR CE POSTEZI PT. A NU SPUNE ALTCEVA DUPA CATEVA ZILE...........DECI MAI CRONCANEL,NUME DE COD VASILICA,EJECT SI SICTIR !!!!!!!!!!

Raporteaza abuz de limbaj
… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
9am178165

4580 mesaje
Membru din: 14/12/2009
Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 10:49

De la: Realista, la data 2011-02-05 19:30:42Mesaj de la cununia USL (preluat)
Nu-mi aparține dar este super

Astazi s-au luat cu acte in regula PSD si ACD. Masa si dansul la restaurantul Parlamentului si in fiecare capitala de judet.

Dar mai intai, cununia religoasa.

“Victor Ponta, o iei de sotie pe Crinela Antenescu, cu antene si cota unica din dota?

“O iau, doar cu antene dar fara cota unica, ca am si eu impozitul progresiv.”

“Crinela Antenescu, il iei de barbat pe Victor Ponta, cu stat social, ajutoare si impozit progresiv?”

“Il iau, ce dreacu sa fac, ca doar asa ajung la Cotroceni prezidenta”

“Are cineva de obiectat ceva? Sa spuna acum”

“Eu am de obiectat, sunt presedintele Basescu. In primul rand Crinela e prea batrana, se trage din Bratieni, iar Ponta nu are pedigri. In plus Crinela mai are un sot, Dan Voiculescu”.

“Se respinge, s-au mai vazut casatorii de astea, iar Dan Voiculescu desi emite pe trei voci, nu emite pretentii la asternut, ca nu mai este activ. Va declar sot si sotie. Crinela, vei face tot ce spune Victor, si la ajutoare sociale si la pomeni contra voturi. Vezi pe cine pui premier, ca te bate asta, sa nu vii la mine sa te plangi”.

Curios din fire, am incercat sa citesc certificatul de casatorie. As, mi s-a sterpezit creierul.

Inca de la primul punct, dupa sageti si trandafiri citesc ca USL isi propune: “Înlăturarea de la putere pe cale democratică a actualului regim clientelar-mafiot corupt si ineficient.



Haide scumpo sa-ti explic niste lucruri:

In primul rand, Crin Antonescu este un domn si un barbat adevarat, in fata caruia, ITI SPUN ADEVARAT, mentorul tau (al femeilor in general), tremura, la propiu!!! Nu numai ca nu-i arde sa ranjeasca asa cum obisnuieste, ci e destul de timorat (sorry, dar vede)!!!!!
In al doilea rand, PNL-ul, PC-ul si PSD-ul, de dreapta si de stanga cum sunt, AU IDENTITATE DOCTRINARA, EXISTA CA PARTIDE, AU O IDEOLOGIE SI UN CREZ!!!!!!!!!! PD-L-ul vostru e un partid care intr-o singura noapte, in urma revelatiilor date de o cantitate mai insemnata de cognac, a trecut "cu arme si bagaje" de la stanga la dreapta esichierului politic, probabil asa au loc toate marile migratii securistice ( exemplu, marea transformare a securitatii regale in Directia Generala a Securitatii Poporului(sic!!!!). Apoi, UNPR-ul e alta adunatura de tradatori, fara constiinta si fara Dumnezeu, santajabila si corupta pana in maduva oaselor, ce identitate doctrinara, ha, ha, ha!!!!!! UDMR-ul???? Sa lesini cand auzi declaratiile amicului vostru de coalitie, Kelemen Hunor, cica UDMR-ul are doctrina, poate doctrina ciolanului cu orice pret. Unde ai mai pomenit partid etnic scumpo in Europa zilelor noastre, de ce maghiarii nu pot fi national-liberali, social-democrati, conservatori, taranisti???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asa ca in locul tau, m-as cam abtine scumpo sa ma iau de altii, avand in vedere ce "bube" uriase am eu in tabara mea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Raporteaza abuz de limbaj
9am178165

4580 mesaje
Membru din: 14/12/2009
Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 11:08

De la: 9am178165, la data 2011-02-06 10:49:32
De la: Realista, la data 2011-02-05 19:30:42Mesaj de la cununia USL (preluat)
Nu-mi aparține dar este super

Astazi s-au luat cu acte in regula PSD si ACD. Masa si dansul la restaurantul Parlamentului si in fiecare capitala de judet.

Dar mai intai, cununia religoasa.

“Victor Ponta, o iei de sotie pe Crinela Antenescu, cu antene si cota unica din dota?

“O iau, doar cu antene dar fara cota unica, ca am si eu impozitul progresiv.”

“Crinela Antenescu, il iei de barbat pe Victor Ponta, cu stat social, ajutoare si impozit progresiv?”

“Il iau, ce dreacu sa fac, ca doar asa ajung la Cotroceni prezidenta”

“Are cineva de obiectat ceva? Sa spuna acum”

“Eu am de obiectat, sunt presedintele Basescu. In primul rand Crinela e prea batrana, se trage din Bratieni, iar Ponta nu are pedigri. In plus Crinela mai are un sot, Dan Voiculescu”.

“Se respinge, s-au mai vazut casatorii de astea, iar Dan Voiculescu desi emite pe trei voci, nu emite pretentii la asternut, ca nu mai este activ. Va declar sot si sotie. Crinela, vei face tot ce spune Victor, si la ajutoare sociale si la pomeni contra voturi. Vezi pe cine pui premier, ca te bate asta, sa nu vii la mine sa te plangi”.

Curios din fire, am incercat sa citesc certificatul de casatorie. As, mi s-a sterpezit creierul.

Inca de la primul punct, dupa sageti si trandafiri citesc ca USL isi propune: “Înlăturarea de la putere pe cale democratică a actualului regim clientelar-mafiot corupt si ineficient.



Haide scumpo sa-ti explic niste lucruri:

In primul rand, Crin Antonescu este un domn si un barbat adevarat, in fata caruia, ITI SPUN ADEVARAT, mentorul tau (al femeilor in general), tremura, la propiu!!! Nu numai ca nu-i arde sa ranjeasca asa cum obisnuieste, ci e destul de timorat (sorry, dar vede)!!!!!
In al doilea rand, PNL-ul, PC-ul si PSD-ul, de dreapta si de stanga cum sunt, AU IDENTITATE DOCTRINARA, EXISTA CA PARTIDE, AU O IDEOLOGIE SI UN CREZ!!!!!!!!!! PD-L-ul vostru e un partid care intr-o singura noapte, in urma revelatiilor date de o cantitate mai insemnata de cognac, a trecut "cu arme si bagaje" de la stanga la dreapta esichierului politic, probabil asa au loc toate marile migratii securistice ( exemplu, marea transformare a securitatii regale in Directia Generala a Securitatii Poporului(sic!!!!). Apoi, UNPR-ul e alta adunatura de tradatori, fara constiinta si fara Dumnezeu, santajabila si corupta pana in maduva oaselor, ce identitate doctrinara, ha, ha, ha!!!!!! UDMR-ul???? Sa lesini cand auzi declaratiile amicului vostru de coalitie, Kelemen Hunor, cica UDMR-ul are doctrina, poate doctrina ciolanului cu orice pret. Unde ai mai pomenit partid etnic scumpo in Europa zilelor noastre, de ce maghiarii nu pot fi national-liberali, social-democrati, conservatori, taranisti???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asa ca in locul tau, m-as cam abtine scumpo sa ma iau de altii, avand in vedere ce "bube" uriase am eu in tabara mea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Si-ti mai spun o chestie: daca voi sunteti obisnuiti cu promiscuitatea, cu menage-ul a trois ( basescu-amanta increzuta udrea-sotia speriata si satula de augustu-i sot Maria- apoi ocazional o prospatura pentru stimularea simturilor deja atat de obosite de perversitati gen/gagicile PD-L-ului Ridzi, Anastase, Vass-Paul, Boagiu, Kovesi), ba chiar cu sexul in grup, EI BINE, SA STII CA NU TOATA LUMEA ARE ASEMENEA OBICEIURI!!!!!! UNII SUNT FERICITI CU SOTIA LOR, PENTRU CA SUNT OAMENI NORMALI SI SE SIMT BINE IN CUPLUL PE CARE SI L-AU ALES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
STIU CA GANDIREA NORMALA E PREA PLICTISITOARE SI CONSERVATOARE PENTRU VOI CEI CARE AVETI NEVOIE DE CIUDATENII PENTRU A MAI FI SATISFACUTI, DAR........................., CU TOATE ACESTEA ANTONESCU SI PONTA SUNT NISTE BARBATI NORMALI, CARE TRAIESC CU SOTIILE LOR ASA CUM E FIRESC, SI N-AU NEVOIE DE STIMULENTE DEGRADANTE.
Si toate acestea lasand la o parte calitatile de politicieni, pentru ca de basescu poti sa spui orice, mai putin ca e politician. Tin sa-ti amintesc faptul ca de cand e presedinte a reusit sa se certe si sa indeparteze pe toti prietenii pe care Romania ii avea, tendinta care s-a accentuat in ultimii doi.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Membru din: 14/12/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 12:00

De la: 9am178165, la data 2011-02-06 10:49:32
De la: Realista, la data 2011-02-05 19:30:42Mesaj de la cununia USL (preluat)
Nu-mi aparține dar este super

Astazi s-au luat cu acte in regula PSD si ACD. Masa si dansul la restaurantul Parlamentului si in fiecare capitala de judet.

Dar mai intai, cununia religoasa.

“Victor Ponta, o iei de sotie pe Crinela Antenescu, cu antene si cota unica din dota?

“O iau, doar cu antene dar fara cota unica, ca am si eu impozitul progresiv.”

“Crinela Antenescu, il iei de barbat pe Victor Ponta, cu stat social, ajutoare si impozit progresiv?”

“Il iau, ce dreacu sa fac, ca doar asa ajung la Cotroceni prezidenta”

“Are cineva de obiectat ceva? Sa spuna acum”

“Eu am de obiectat, sunt presedintele Basescu. In primul rand Crinela e prea batrana, se trage din Bratieni, iar Ponta nu are pedigri. In plus Crinela mai are un sot, Dan Voiculescu”.

“Se respinge, s-au mai vazut casatorii de astea, iar Dan Voiculescu desi emite pe trei voci, nu emite pretentii la asternut, ca nu mai este activ. Va declar sot si sotie. Crinela, vei face tot ce spune Victor, si la ajutoare sociale si la pomeni contra voturi. Vezi pe cine pui premier, ca te bate asta, sa nu vii la mine sa te plangi”.

Curios din fire, am incercat sa citesc certificatul de casatorie. As, mi s-a sterpezit creierul.

Inca de la primul punct, dupa sageti si trandafiri citesc ca USL isi propune: “Înlăturarea de la putere pe cale democratică a actualului regim clientelar-mafiot corupt si ineficient.



Haide scumpo sa-ti explic niste lucruri:

In primul rand, Crin Antonescu este un domn si un barbat adevarat, in fata caruia, ITI SPUN ADEVARAT, mentorul tau (al femeilor in general), tremura, la propiu!!! Nu numai ca nu-i arde sa ranjeasca asa cum obisnuieste, ci e destul de timorat (sorry, dar vede)!!!!!
In al doilea rand, PNL-ul, PC-ul si PSD-ul, de dreapta si de stanga cum sunt, AU IDENTITATE DOCTRINARA, EXISTA CA PARTIDE, AU O IDEOLOGIE SI UN CREZ!!!!!!!!!! PD-L-ul vostru e un partid care intr-o singura noapte, in urma revelatiilor date de o cantitate mai insemnata de cognac, a trecut "cu arme si bagaje" de la stanga la dreapta esichierului politic, probabil asa au loc toate marile migratii securistice ( exemplu, marea transformare a securitatii regale in Directia Generala a Securitatii Poporului(sic!!!!). Apoi, UNPR-ul e alta adunatura de tradatori, fara constiinta si fara Dumnezeu, santajabila si corupta pana in maduva oaselor, ce identitate doctrinara, ha, ha, ha!!!!!! UDMR-ul???? Sa lesini cand auzi declaratiile amicului vostru de coalitie, Kelemen Hunor, cica UDMR-ul are doctrina, poate doctrina ciolanului cu orice pret. Unde ai mai pomenit partid etnic scumpo in Europa zilelor noastre, de ce maghiarii nu pot fi national-liberali, social-democrati, conservatori, taranisti???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asa ca in locul tau, m-as cam abtine scumpo sa ma iau de altii, avand in vedere ce "bube" uriase am eu in tabara mea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



1. Crin Antonescu, barbatul Londa Color, clientul fidel al coaforurilor! Asta-i barbat? Puah!
2. PNL are identitate doctrinara? Care doctrina? In ultima guvernare PNL s-a comportat ca un partid de stanga, vanzand activele statului iar banii rezultati au fost cheltuiti pe masuri sociale, de marire a pensiilor si salariilor, fiind deturnati astfel din fondurile de dezvoltare, unde trebuiau investiti! Crin Antonescu acum ii vaita pe pensionari si bugetari si promite din nou mariri de salariu, nu dezvoltarea infrastructurii, dezvoltarea economica! Care este doctrina PNL? De dreapta, in niciun caz!

In concluzie, mai bine pune mana pe sapa, ca stau cocenii pe camp si lasa politica ca nu e de tine.

Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Membru din: 14/12/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 12:43

De la: 9am178165, la data 2011-02-06 11:08:51
De la: 9am178165, la data 2011-02-06 10:49:32
De la: Realista, la data 2011-02-05 19:30:42Mesaj de la cununia USL (preluat)
Nu-mi aparține dar este super

Astazi s-au luat cu acte in regula PSD si ACD. Masa si dansul la restaurantul Parlamentului si in fiecare capitala de judet.

Dar mai intai, cununia religoasa.

“Victor Ponta, o iei de sotie pe Crinela Antenescu, cu antene si cota unica din dota?

“O iau, doar cu antene dar fara cota unica, ca am si eu impozitul progresiv.”

“Crinela Antenescu, il iei de barbat pe Victor Ponta, cu stat social, ajutoare si impozit progresiv?”

“Il iau, ce dreacu sa fac, ca doar asa ajung la Cotroceni prezidenta”

“Are cineva de obiectat ceva? Sa spuna acum”

“Eu am de obiectat, sunt presedintele Basescu. In primul rand Crinela e prea batrana, se trage din Bratieni, iar Ponta nu are pedigri. In plus Crinela mai are un sot, Dan Voiculescu”.

“Se respinge, s-au mai vazut casatorii de astea, iar Dan Voiculescu desi emite pe trei voci, nu emite pretentii la asternut, ca nu mai este activ. Va declar sot si sotie. Crinela, vei face tot ce spune Victor, si la ajutoare sociale si la pomeni contra voturi. Vezi pe cine pui premier, ca te bate asta, sa nu vii la mine sa te plangi”.

Curios din fire, am incercat sa citesc certificatul de casatorie. As, mi s-a sterpezit creierul.

Inca de la primul punct, dupa sageti si trandafiri citesc ca USL isi propune: “Înlăturarea de la putere pe cale democratică a actualului regim clientelar-mafiot corupt si ineficient.



Haide scumpo sa-ti explic niste lucruri:

In primul rand, Crin Antonescu este un domn si un barbat adevarat, in fata caruia, ITI SPUN ADEVARAT, mentorul tau (al femeilor in general), tremura, la propiu!!! Nu numai ca nu-i arde sa ranjeasca asa cum obisnuieste, ci e destul de timorat (sorry, dar vede)!!!!!
In al doilea rand, PNL-ul, PC-ul si PSD-ul, de dreapta si de stanga cum sunt, AU IDENTITATE DOCTRINARA, EXISTA CA PARTIDE, AU O IDEOLOGIE SI UN CREZ!!!!!!!!!! PD-L-ul vostru e un partid care intr-o singura noapte, in urma revelatiilor date de o cantitate mai insemnata de cognac, a trecut "cu arme si bagaje" de la stanga la dreapta esichierului politic, probabil asa au loc toate marile migratii securistice ( exemplu, marea transformare a securitatii regale in Directia Generala a Securitatii Poporului(sic!!!!). Apoi, UNPR-ul e alta adunatura de tradatori, fara constiinta si fara Dumnezeu, santajabila si corupta pana in maduva oaselor, ce identitate doctrinara, ha, ha, ha!!!!!! UDMR-ul???? Sa lesini cand auzi declaratiile amicului vostru de coalitie, Kelemen Hunor, cica UDMR-ul are doctrina, poate doctrina ciolanului cu orice pret. Unde ai mai pomenit partid etnic scumpo in Europa zilelor noastre, de ce maghiarii nu pot fi national-liberali, social-democrati, conservatori, taranisti???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asa ca in locul tau, m-as cam abtine scumpo sa ma iau de altii, avand in vedere ce "bube" uriase am eu in tabara mea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Si-ti mai spun o chestie: daca voi sunteti obisnuiti cu promiscuitatea, cu menage-ul a trois ( basescu-amanta increzuta udrea-sotia speriata si satula de augustu-i sot Maria- apoi ocazional o prospatura pentru stimularea simturilor deja atat de obosite de perversitati gen/gagicile PD-L-ului Ridzi, Anastase, Vass-Paul, Boagiu, Kovesi), ba chiar cu sexul in grup, EI BINE, SA STII CA NU TOATA LUMEA ARE ASEMENEA OBICEIURI!!!!!! UNII SUNT FERICITI CU SOTIA LOR, PENTRU CA SUNT OAMENI NORMALI SI SE SIMT BINE IN CUPLUL PE CARE SI L-AU ALES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
STIU CA GANDIREA NORMALA E PREA PLICTISITOARE SI CONSERVATOARE PENTRU VOI CEI CARE AVETI NEVOIE DE CIUDATENII PENTRU A MAI FI SATISFACUTI, DAR........................., CU TOATE ACESTEA ANTONESCU SI PONTA SUNT NISTE BARBATI NORMALI, CARE TRAIESC CU SOTIILE LOR ASA CUM E FIRESC, SI N-AU NEVOIE DE STIMULENTE DEGRADANTE.
Si toate acestea lasand la o parte calitatile de politicieni, pentru ca de basescu poti sa spui orice, mai putin ca e politician. Tin sa-ti amintesc faptul ca de cand e presedinte a reusit sa se certe si sa indeparteze pe toti prietenii pe care Romania ii avea, tendinta care s-a accentuat in ultimii doi.


1. Crin antonescu a luat-o pe Adina Valean dupa ce asta a divortat. De, ce nu face o femeie pentru cariera! Gurile rele spun ca doamna Valean este si o veche cunostinta a lui Patriciu, care inca o sponsorizeaza. Nu prea imi vine sa cred, ca madama arata ca o basculanta de 16 tone, dar mai stii ce talente ascunse o avea? Afirmatia ta cum ca "UNII SUNT FERICITI CU SOTIA LOR, PENTRU CA SUNT OAMENI NORMALI SI SE SIMT BINE IN CUPLUL PE CARE SI L-AU ALES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!", pare a fi adevarata! Unii (adica mai multi barbati) au o singura sotie!

2. Penelista Roxana Ionita a deschis primul club de swingeri din Bucuresti, facand astfel afaceri cu sexul. Moralitate la greu intr-o afacere in care pui la dispozitie un loc in care cuplurile casatorite se duc si fac schimb de parteneri!

3. Paul Pacuraru, fostul ministru penelist al Muncii a fost filmat cum se masturba pe webcam, ca sa impresioneze o pustoaica careia ii promisese un post. Filmul inca circula pe internet.

4.Deputata PNL de Braila, Diana Tusa asteapta un copil. Tatal, Iosif Buble, jurnalist la Antena 3 este un pic insurat si are un copil.

5. Secretarul general adjunct al PNL, Balasescu, apare intr-o inregistrare audio in care marturiseste ca s-a zbenguit cu o duduie pe canapeaua din biroul lui Crin Antonescu.


Mai vrei sa mai discutam de moralitatea din PNL?





"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
111dinu

1317 mesaje
Membru din: 26/07/2009
Oras: Timisoara

Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 13:53

De la: Black_Friday, la data 2011-02-06 12:00:21
De la: 9am178165, la data 2011-02-06 10:49:32
De la: Realista, la data 2011-02-05 19:30:42Mesaj de la cununia USL (preluat)
Nu-mi aparține dar este super

Astazi s-au luat cu acte in regula PSD si ACD. Masa si dansul la restaurantul Parlamentului si in fiecare capitala de judet.

Dar mai intai, cununia religoasa.

“Victor Ponta, o iei de sotie pe Crinela Antenescu, cu antene si cota unica din dota?

“O iau, doar cu antene dar fara cota unica, ca am si eu impozitul progresiv.”

“Crinela Antenescu, il iei de barbat pe Victor Ponta, cu stat social, ajutoare si impozit progresiv?”

“Il iau, ce dreacu sa fac, ca doar asa ajung la Cotroceni prezidenta”

“Are cineva de obiectat ceva? Sa spuna acum”

“Eu am de obiectat, sunt presedintele Basescu. In primul rand Crinela e prea batrana, se trage din Bratieni, iar Ponta nu are pedigri. In plus Crinela mai are un sot, Dan Voiculescu”.

“Se respinge, s-au mai vazut casatorii de astea, iar Dan Voiculescu desi emite pe trei voci, nu emite pretentii la asternut, ca nu mai este activ. Va declar sot si sotie. Crinela, vei face tot ce spune Victor, si la ajutoare sociale si la pomeni contra voturi. Vezi pe cine pui premier, ca te bate asta, sa nu vii la mine sa te plangi”.

Curios din fire, am incercat sa citesc certificatul de casatorie. As, mi s-a sterpezit creierul.

Inca de la primul punct, dupa sageti si trandafiri citesc ca USL isi propune: “Înlăturarea de la putere pe cale democratică a actualului regim clientelar-mafiot corupt si ineficient.



Haide scumpo sa-ti explic niste lucruri:

In primul rand, Crin Antonescu este un domn si un barbat adevarat, in fata caruia, ITI SPUN ADEVARAT, mentorul tau (al femeilor in general), tremura, la propiu!!! Nu numai ca nu-i arde sa ranjeasca asa cum obisnuieste, ci e destul de timorat (sorry, dar vede)!!!!!
In al doilea rand, PNL-ul, PC-ul si PSD-ul, de dreapta si de stanga cum sunt, AU IDENTITATE DOCTRINARA, EXISTA CA PARTIDE, AU O IDEOLOGIE SI UN CREZ!!!!!!!!!! PD-L-ul vostru e un partid care intr-o singura noapte, in urma revelatiilor date de o cantitate mai insemnata de cognac, a trecut "cu arme si bagaje" de la stanga la dreapta esichierului politic, probabil asa au loc toate marile migratii securistice ( exemplu, marea transformare a securitatii regale in Directia Generala a Securitatii Poporului(sic!!!!). Apoi, UNPR-ul e alta adunatura de tradatori, fara constiinta si fara Dumnezeu, santajabila si corupta pana in maduva oaselor, ce identitate doctrinara, ha, ha, ha!!!!!! UDMR-ul???? Sa lesini cand auzi declaratiile amicului vostru de coalitie, Kelemen Hunor, cica UDMR-ul are doctrina, poate doctrina ciolanului cu orice pret. Unde ai mai pomenit partid etnic scumpo in Europa zilelor noastre, de ce maghiarii nu pot fi national-liberali, social-democrati, conservatori, taranisti???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asa ca in locul tau, m-as cam abtine scumpo sa ma iau de altii, avand in vedere ce "bube" uriase am eu in tabara mea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



1. Crin Antonescu, barbatul Londa Color, clientul fidel al coaforurilor! Asta-i barbat? Puah!
2. PNL are identitate doctrinara? Care doctrina? In ultima guvernare PNL s-a comportat ca un partid de stanga, vanzand activele statului iar banii rezultati au fost cheltuiti pe masuri sociale, de marire a pensiilor si salariilor, fiind deturnati astfel din fondurile de dezvoltare, unde trebuiau investiti! Crin Antonescu acum ii vaita pe pensionari si bugetari si promite din nou mariri de salariu, nu dezvoltarea infrastructurii, dezvoltarea economica! Care este doctrina PNL? De dreapta, in niciun caz!

In concluzie, mai bine pune mana pe sapa, ca stau cocenii pe camp si lasa politica ca nu e de tine.


Cred că doctrinele politice sunt cam de-a valma în cunoștințele tale.
Spui cu atâta nesaț că PNL-ul s-a comportat ca un partid de stânga, fiindcă, argumentezi tu, a mărit salariile și pensiile în detrimentul dezvoltării. Cu o creștere economică de 8% mă cam îndoiesc să fi fost eludate fondurile pentru dezvoltare.
În fine, ai impresia că în lumea civilizată cînd există creștere economică partidele de dreapta ignoră ridicarea nivelului de trai al populației?
Într-o societate normală, partidele politice au ca scop fundamental câștigarea alegerilor în vederea promovării și satisfacerii propriilor interese de grup, și, atenție, foarte important, concomitent cu ridicarea nivelului de trai al populației. Dacă tu ai altă teză, ar fi o premieră politologică. Presupunând că partidele de dreapta ar fi eliminat ridicarea nivelului de trai, ar mai exista în fruntea scenei politice?...
În fine, accesul unui partid la guvernare, fie el la centru la stânga sau la dreapta politică, depinde exclusiv de electorat și nu de numărul membrilor și simpatizanților acestuia. Iar electoratul se uită la cuantumul „coșului zilnic”, deci, la nivelul de trai.
Dacă ai studia Planul Mashall pentru reconstrucția europeană după cel de-al doilea război mondial, noi aflându-ne cam în aceeași situație, ai fi observat că s-a pornit de la calculul „coșului zilnic” pentru traiul decent al populației. Să se fi comportat americanii ca un partid de stânga? De ce europenii nu au fost lăsați la limita sărăciei fiindcă, nu-i așa, fondurile trebuiau să fie destinate dezvoltării?
Se cam uită faptul că o societate capitalistă este o societate a consumului. Fără resurse pentru consum degeaba produci !
La noi, PD-L-ul, prin măsurile luate, are scopul de promovare și satisfacere doar a propriilor interese de grup.




Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Membru din: 14/12/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 16:20

De la: 111dinu, la data 2011-02-06 13:53:54
De la: Black_Friday, la data 2011-02-06 12:00:21
De la: 9am178165, la data 2011-02-06 10:49:32
De la: Realista, la data 2011-02-05 19:30:42Mesaj de la cununia USL (preluat)
Nu-mi aparține dar este super

Astazi s-au luat cu acte in regula PSD si ACD. Masa si dansul la restaurantul Parlamentului si in fiecare capitala de judet.

Dar mai intai, cununia religoasa.

“Victor Ponta, o iei de sotie pe Crinela Antenescu, cu antene si cota unica din dota?

“O iau, doar cu antene dar fara cota unica, ca am si eu impozitul progresiv.”

“Crinela Antenescu, il iei de barbat pe Victor Ponta, cu stat social, ajutoare si impozit progresiv?”

“Il iau, ce dreacu sa fac, ca doar asa ajung la Cotroceni prezidenta”

“Are cineva de obiectat ceva? Sa spuna acum”

“Eu am de obiectat, sunt presedintele Basescu. In primul rand Crinela e prea batrana, se trage din Bratieni, iar Ponta nu are pedigri. In plus Crinela mai are un sot, Dan Voiculescu”.

“Se respinge, s-au mai vazut casatorii de astea, iar Dan Voiculescu desi emite pe trei voci, nu emite pretentii la asternut, ca nu mai este activ. Va declar sot si sotie. Crinela, vei face tot ce spune Victor, si la ajutoare sociale si la pomeni contra voturi. Vezi pe cine pui premier, ca te bate asta, sa nu vii la mine sa te plangi”.

Curios din fire, am incercat sa citesc certificatul de casatorie. As, mi s-a sterpezit creierul.

Inca de la primul punct, dupa sageti si trandafiri citesc ca USL isi propune: “Înlăturarea de la putere pe cale democratică a actualului regim clientelar-mafiot corupt si ineficient.



Haide scumpo sa-ti explic niste lucruri:

In primul rand, Crin Antonescu este un domn si un barbat adevarat, in fata caruia, ITI SPUN ADEVARAT, mentorul tau (al femeilor in general), tremura, la propiu!!! Nu numai ca nu-i arde sa ranjeasca asa cum obisnuieste, ci e destul de timorat (sorry, dar vede)!!!!!
In al doilea rand, PNL-ul, PC-ul si PSD-ul, de dreapta si de stanga cum sunt, AU IDENTITATE DOCTRINARA, EXISTA CA PARTIDE, AU O IDEOLOGIE SI UN CREZ!!!!!!!!!! PD-L-ul vostru e un partid care intr-o singura noapte, in urma revelatiilor date de o cantitate mai insemnata de cognac, a trecut "cu arme si bagaje" de la stanga la dreapta esichierului politic, probabil asa au loc toate marile migratii securistice ( exemplu, marea transformare a securitatii regale in Directia Generala a Securitatii Poporului(sic!!!!). Apoi, UNPR-ul e alta adunatura de tradatori, fara constiinta si fara Dumnezeu, santajabila si corupta pana in maduva oaselor, ce identitate doctrinara, ha, ha, ha!!!!!! UDMR-ul???? Sa lesini cand auzi declaratiile amicului vostru de coalitie, Kelemen Hunor, cica UDMR-ul are doctrina, poate doctrina ciolanului cu orice pret. Unde ai mai pomenit partid etnic scumpo in Europa zilelor noastre, de ce maghiarii nu pot fi national-liberali, social-democrati, conservatori, taranisti???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asa ca in locul tau, m-as cam abtine scumpo sa ma iau de altii, avand in vedere ce "bube" uriase am eu in tabara mea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



1. Crin Antonescu, barbatul Londa Color, clientul fidel al coaforurilor! Asta-i barbat? Puah!
2. PNL are identitate doctrinara? Care doctrina? In ultima guvernare PNL s-a comportat ca un partid de stanga, vanzand activele statului iar banii rezultati au fost cheltuiti pe masuri sociale, de marire a pensiilor si salariilor, fiind deturnati astfel din fondurile de dezvoltare, unde trebuiau investiti! Crin Antonescu acum ii vaita pe pensionari si bugetari si promite din nou mariri de salariu, nu dezvoltarea infrastructurii, dezvoltarea economica! Care este doctrina PNL? De dreapta, in niciun caz!

In concluzie, mai bine pune mana pe sapa, ca stau cocenii pe camp si lasa politica ca nu e de tine.


Cred că doctrinele politice sunt cam de-a valma în cunoștințele tale.
Spui cu atâta nesaț că PNL-ul s-a comportat ca un partid de stânga, fiindcă, argumentezi tu, a mărit salariile și pensiile în detrimentul dezvoltării. Cu o creștere economică de 8% mă cam îndoiesc să fi fost eludate fondurile pentru dezvoltare.
În fine, ai impresia că în lumea civilizată cînd există creștere economică partidele de dreapta ignoră ridicarea nivelului de trai al populației?
Într-o societate normală, partidele politice au ca scop fundamental câștigarea alegerilor în vederea promovării și satisfacerii propriilor interese de grup, și, atenție, foarte important, concomitent cu ridicarea nivelului de trai al populației. Dacă tu ai altă teză, ar fi o premieră politologică. Presupunând că partidele de dreapta ar fi eliminat ridicarea nivelului de trai, ar mai exista în fruntea scenei politice?...
În fine, accesul unui partid la guvernare, fie el la centru la stânga sau la dreapta politică, depinde exclusiv de electorat și nu de numărul membrilor și simpatizanților acestuia. Iar electoratul se uită la cuantumul „coșului zilnic”, deci, la nivelul de trai.
Dacă ai studia Planul Mashall pentru reconstrucția europeană după cel de-al doilea război mondial, noi aflându-ne cam în aceeași situație, ai fi observat că s-a pornit de la calculul „coșului zilnic” pentru traiul decent al populației. Să se fi comportat americanii ca un partid de stânga? De ce europenii nu au fost lăsați la limita sărăciei fiindcă, nu-i așa, fondurile trebuiau să fie destinate dezvoltării?
Se cam uită faptul că o societate capitalistă este o societate a consumului. Fără resurse pentru consum degeaba produci !
La noi, PD-L-ul, prin măsurile luate, are scopul de promovare și satisfacere doar a propriilor interese de grup.




Bre nea clatita, economia nu-i clatita cu brinza sa faci ce vrei cu ea! Cresterea de 8% a fost a PIB-ului si nu a economiei, iar PIB-ul are mai multe componente, adica se calculeaza adunind consumul privat, cheltuielile guvernamentale, investitiile, exporturile si se scad importurile. Daca a au explodat cheltuielile guvernului (maririle de pensii si salarii!!!) si consumul privat (crestere artificiala, prin creditele bancare), atunci era normal sa creasca si PIB-ul. Asta a fost extraordinarea crestere penelista! Daca ai sa cauti in statisticile economice din acea perioada ai sa constati ca de fapt productia industriala chiar a sczut in 2008. Asa ca nu vad unde gasesti tu meritele guvernantilor de atunci si masurile lor economice benefice.Ca totul a fost o gogoasa otravita, sta marturie si faptul ca in acea perioada de crestere a existat si un deficit bugetar de vreo 5%.

Ca sa revenim la liberalismul si apartenenta la politica de dreapta a PNL, vreau sa-ti atrag atentia ca umbli cu cioara vopsita si ca porcaria facuta nu a fost ca s-au marit salariile si pensiile, ci ca au facut treaba asta cu banii rezultati din privatizarea BCR si a altor active ale statului, iar banii astia trebuiau prin lege sa intre in Fondul National de Dezvoltare!!! Adica trebuiau sa ii foloseasca pentru dezvoltarea infrastructurii, cai ferate, autostrazi, drumuri, comunicatii, poduri, etc. Investitiile astea ar fi fost masri de dreapta, pentru ca ar fi atras investitori si ar fi creat premizele unor cresteri economice sanatoase! Pomenile electorale sunt in schimb masuri populiste, de stanga.

Vad ca iti bate vantul prin cap si cu povestile astea cu planul Marshall. Noi nu suntem in aceleasi conditii ca in 1945. Decizia de atunci a fost politica si pe americani i-ar fi durut in dos de recladirea economica a tarilor din centrul Europei daca nu ar fi fost pericolul extinderii comunismului. Trebuiau sa ridice nivelul de trai pentru a demonstra ca in capitalism este mai bine decat in tarile vecine, comuniste si pentru a stavili expansiunea rusilor. Aveau nevoie de tari puternice la granita cu zona de influenta a rusilor.


"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Membru din: 26/07/2009
Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 16:36

VINERACHE .VINERACHE / cum te scapa omu din mina putin cu vomiti totu /


ce dracu nu poti sa tii acasa ce trebuie / sa-ti o rusine ................
ROMANE FII DESTEPT/

Raporteaza abuz de limbaj
vasile_vali

2835 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Galati

Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 17:02

De la: Silver9AM, la data 2011-02-06 10:45:21
De la: vasile_vali, la data 2011-02-05 21:28:07
De la: Silver9AM, la data 2011-02-05 09:20:51
De la: vasile_vali, la data 2011-02-04 23:02:16


MAI VASILICA,AM SI EU CEVA NEDUMERIRI REFERITOR LA UNELE POSTARI ALE TALE,MA LAMURESTI SI PE MINE,NU DE ALTA.......DAR TU CHIAR CREZI CA ESTI.....DESTEPT........
AFIRMI CA AI INTALNIT MULTI " SECURISTI ' CA MINE........CAND SI DE CE ? TE DUCEAI CUMVA ,ASA IN VIZITA LA SECU. CA SA CE.......VASILICA ? ORI PENTRU A .........VASILICA?
DE CAND UN " CURCAN " CRONCANE ? EU STIU CA CIORILE SCOT ACEST ZGOMOT..........FARA NICI UN APROPO,SI CA SA NU ZICI IAR CA MINT.........CITESTE MAI SUS........
SCRIU CU CAPS LOCK UITE ASA SA TE OFTICI TU,E BINE ? HAI OFTICATE........... VASILICA
IAR TOTI SE SCRIE TOTI,IAR TONTI ESTE APELATIVUL LA CARE RASPUNZI TU CAND STRANUTA ......." BAIATUL ALA CU NUME DE FLOARE "........... ........ASA CA MAI GRAMATICA LUI PESTE STRICAT..........MAI REPETA SI DUPA ,ARUNCATE IN DUNARE SI FA O BAIE.......DAR CA SA NU TE UZI DE 2 ORI ARUNCATE IMBRACAT CU TOT CU PUFOAICA DE PE TINE,ASA V-A CURATITI ....AMANDOI ODATA,VASILICA !!!!!!!!!!


Bine, ma curcane, glu-glu-este, croncane, fa k kukuveaua, ca tot e pasarea sefului tau; oricum, orisice sunete scoti tu, tot a "Internationala" ar rasuna!
I'am intalnit, mai curcane, pe securoi, ca doar i'a preluat basecsu de la iliescu cu proces-verbal de predare-primire in 2004 cu tot cu coduri, cu "mape profesionale", cu tot tacamul! Dar p'astea le stii si tu, ca doar esti in breasla, "lucrezi" [si] pe vreme acoperita cu ochelari de soare!! Si ce sa citeasca sefu' de langa Kukhuvea, nu rapoartele tale/voastre? Hai, fa un rezumat la postari, baga'le pe un microfilm si fuguta la Kotro, ca am auzit ca iar are Zeus insomnii!
PS: Am mai scris asta si vad ca o tii sus [coada] k kapra: poate mai fac greseli, dar nu de gramatica, curcane, ci de ORTOGRAFIE!: e o alta disciplina, ponimal? Sau tb. sa'ti deseneze cineva? Du'te si mai ia lectii de romana de la eba, ca e kkdemiciana, caci vad ca de la mine nu vrei sa inveti nik si nici meditatii de le vreun bugetar nu vrei sa iei, deh, "investitie neprofitabila!!

"NIHIL SINE DEO!"

VASILICA NU MAI SCHEUNA CA UN MAIDANEZ CASTRAT,SI RASPUNDE LA CE TE-AM INTREBAT........O DAI COTITA,TE DAI MARE DIAC,DAR TOT TU RECUNOSTI CA NU PREA LE AI CU ORTOGRAFIA........MAI VASILICA, ASA CA MAI VASILICA,DUTE SI T SPALA DE PACATE LA.......DUNARE,EA E PRIMITOARE SI POATE AI SA-TI GASESTI SI TU LINISTEA ,MAI VASILICA............
SI RASPUNDE TUTUROR CELOR INTERESATI .......CE FACEAI TU LA SECU ? CRONCANEAI CUMVA ? MAI VASILICA........NUME DE COD VASILICA.....


Da, curcane, i'am intalnit in '90 pe securoi, erau de'aia cu harta sediilor PNL/PNTCD/"Romania Libera"!! Cum, nu stiai ca erai prea mic? Pai daca tot zici ca ai lic. militar -aiurea, poate scoala de fete[securiste..]!- nu se poa' sa nu stii lucrurile aceste, macar spuse din gura in gura, dupa "stingere"!!! Sau la voi -la pedaloii_securisti- legea Omertei e la mare cinste? Cum era: "Cine e orb, surd si tace 1000 de ani [cu salariu nesimtit de securoi] traieste in pace!", nu?
PS: Ba curcane, eu imi mai recunosc si niste limite, insa tu ca un curcan fudul -da' prost- nu'ti recunosti nicio greseala...semn de narcisism, ba infoiatule!! Deh, pe curcani atat ii duce neuronu', sa glu-glu-iasca si sa se faleasca cu ouale [altora] la gat!!!

"NIHIL SINE DEO![/quote]
PAI PARCA SUNEAI VASILICA CA IN '90 ERAI CU CARTUS PE TEAVA......DECI ERAI MILTAR (PRESUPUN) SAU ERAI SECURIST ? DACA NICI UNA NICI ALTA,MAI VASILICA E CAM CURIOS.........CATE INFORMATII DETII TU DESPRE SECU............EU CRED CA AI FOST UN DELATOR,IAR ACUM TE DAI MARE DIZIDENT..........EU CRED MAI VASILICA CA NU ESTI DECAT UN KK,T IN PLOAIE,CA AR TREBUI SA MAI SI GANDESTI INAINTE DE A POSTA,SAU SA TII MINTE MACAR CE POSTEZI PT. A NU SPUNE ALTCEVA DUPA CATEVA ZILE...........DECI MAI CRONCANEL,NUME DE COD VASILICA,EJECT SI SICTIR !!!!!!!!!! [/quote]

Traiesti intr'o lume inchisa, atat cat tine lantul cu care te "pasc" sefii tai pedaloi...Informatiile date de mine sunt reale, concluziile -date de tine!!- sunt ale unui muci'n'nas in acei ani, si e normal sa nu pricepi...!!! Plus, ca '89=anul Revolutiei nu e totuna cu '90 anul "revolutiei" iliescului&basecsului&silvian_ionescului&stolojanului, adica al pcr2/3/4 [asezonat cu Academia de Arte Frumoase Baneasa..] si la sa'i ia pe toti! Si, prin efectul dominoului si pe slugile lor prea-supuse!!! Deci, cine e kkt in ploaie, eu sau curcanu' fudul si ...? Curcanu' e, curcanu' cel mucos, care nu stie a face diferenta/e!!! Ba, bine v'a mai ales fraudulosu', tot mancurti pupinkuroi d'astia care nu stiu nici macar in ce an sunt!!!

"NIHIL SINE DEO!"


Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Membru din: 14/12/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 17:05

De la: 9am104796, la data 2011-02-06 16:36:07 VINERACHE .VINERACHE / cum te scapa omu din mina putin cu vomiti totu /


ce dracu nu poti sa tii acasa ce trebuie / sa-ti o rusine ................
ROMANE FII DESTEPT/


Bre nea Gogule, ti-am zis ca imi esti simpatic, pentru ca imi aduci aminte de Nea Gogu ala de vindea la aprozarul din Militari. Semeni leit cu el, mai putin la tzucalul ala de ti l-ai pus pe cap, ca el, Nea Gogu veritabilul purta basca, nu tzucale din astea imitatie dupa cele americanesti, cumparate din balci de la Titu.
Bre, sa-mi moara mie un vecin daca nu esti cool cu sombrero asta!
Da niste cizme d'alea ciocate nu ti-ai tras? Asa, cu pinteni, sa imboldesti bidiviul in coaste. Ca doar n-oi fi cowboy pe bicicleta!
Sa stii ca e kitch sa asortezi palaria la tenisi chinezesti!
Si iti trebuie si un revolver la centura, ca daca te ataca indienii ce faci, scoti pestele ala mort si ii intoxici? Sau dai cu el dupa ei pina mor de scarba? Tre' sa fii iute de mana si sa scoti gun-ul sa-i faci sita! Bine si aici e un risc, sa nu-ti mai ia puscociul foc, ca asa e dupa o varsta.
Bine, oi fi mata iute de mana da' ai grija cu bourbonul, ca daca iti tremura mana te fac indienii la scalp. Pina apuci mata sa-i nimeresti, te trimit urgent pe vesnicele plaiuri ale vanatorii, la Manitou.
Si vad ca le cam ai cu stecluta, dupa cat de incalcit te exprimi imi dau seama ca mata esti din ala de cursa lunga, care nu prea duce paharul la ureche!





Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Membru din: 20/05/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 19:13

De la: vasile_vali, la data 2011-02-06 17:02:56
De la: Silver9AM, la data 2011-02-06 10:45:21
De la: vasile_vali, la data 2011-02-05 21:28:07
De la: Silver9AM, la data 2011-02-05 09:20:51
De la: vasile_vali, la data 2011-02-04 23:02:16


MAI VASILICA,AM SI EU CEVA NEDUMERIRI REFERITOR LA UNELE POSTARI ALE TALE,MA LAMURESTI SI PE MINE,NU DE ALTA.......DAR TU CHIAR CREZI CA ESTI.....DESTEPT........
AFIRMI CA AI INTALNIT MULTI " SECURISTI ' CA MINE........CAND SI DE CE ? TE DUCEAI CUMVA ,ASA IN VIZITA LA SECU. CA SA CE.......VASILICA ? ORI PENTRU A .........VASILICA?
DE CAND UN " CURCAN " CRONCANE ? EU STIU CA CIORILE SCOT ACEST ZGOMOT..........FARA NICI UN APROPO,SI CA SA NU ZICI IAR CA MINT.........CITESTE MAI SUS........
SCRIU CU CAPS LOCK UITE ASA SA TE OFTICI TU,E BINE ? HAI OFTICATE........... VASILICA
IAR TOTI SE SCRIE TOTI,IAR TONTI ESTE APELATIVUL LA CARE RASPUNZI TU CAND STRANUTA ......." BAIATUL ALA CU NUME DE FLOARE "........... ........ASA CA MAI GRAMATICA LUI PESTE STRICAT..........MAI REPETA SI DUPA ,ARUNCATE IN DUNARE SI FA O BAIE.......DAR CA SA NU TE UZI DE 2 ORI ARUNCATE IMBRACAT CU TOT CU PUFOAICA DE PE TINE,ASA V-A CURATITI ....AMANDOI ODATA,VASILICA !!!!!!!!!!


Bine, ma curcane, glu-glu-este, croncane, fa k kukuveaua, ca tot e pasarea sefului tau; oricum, orisice sunete scoti tu, tot a "Internationala" ar rasuna!
I'am intalnit, mai curcane, pe securoi, ca doar i'a preluat basecsu de la iliescu cu proces-verbal de predare-primire in 2004 cu tot cu coduri, cu "mape profesionale", cu tot tacamul! Dar p'astea le stii si tu, ca doar esti in breasla, "lucrezi" [si] pe vreme acoperita cu ochelari de soare!! Si ce sa citeasca sefu' de langa Kukhuvea, nu rapoartele tale/voastre? Hai, fa un rezumat la postari, baga'le pe un microfilm si fuguta la Kotro, ca am auzit ca iar are Zeus insomnii!
PS: Am mai scris asta si vad ca o tii sus [coada] k kapra: poate mai fac greseli, dar nu de gramatica, curcane, ci de ORTOGRAFIE!: e o alta disciplina, ponimal? Sau tb. sa'ti deseneze cineva? Du'te si mai ia lectii de romana de la eba, ca e kkdemiciana, caci vad ca de la mine nu vrei sa inveti nik si nici meditatii de le vreun bugetar nu vrei sa iei, deh, "investitie neprofitabila!!

"NIHIL SINE DEO!"

VASILICA NU MAI SCHEUNA CA UN MAIDANEZ CASTRAT,SI RASPUNDE LA CE TE-AM INTREBAT........O DAI COTITA,TE DAI MARE DIAC,DAR TOT TU RECUNOSTI CA NU PREA LE AI CU ORTOGRAFIA........MAI VASILICA, ASA CA MAI VASILICA,DUTE SI T SPALA DE PACATE LA.......DUNARE,EA E PRIMITOARE SI POATE AI SA-TI GASESTI SI TU LINISTEA ,MAI VASILICA............
SI RASPUNDE TUTUROR CELOR INTERESATI .......CE FACEAI TU LA SECU ? CRONCANEAI CUMVA ? MAI VASILICA........NUME DE COD VASILICA.....


Da, curcane, i'am intalnit in '90 pe securoi, erau de'aia cu harta sediilor PNL/PNTCD/"Romania Libera"!! Cum, nu stiai ca erai prea mic? Pai daca tot zici ca ai lic. militar -aiurea, poate scoala de fete[securiste..]!- nu se poa' sa nu stii lucrurile aceste, macar spuse din gura in gura, dupa "stingere"!!! Sau la voi -la pedaloii_securisti- legea Omertei e la mare cinste? Cum era: "Cine e orb, surd si tace 1000 de ani [cu salariu nesimtit de securoi] traieste in pace!", nu?
PS: Ba curcane, eu imi mai recunosc si niste limite, insa tu ca un curcan fudul -da' prost- nu'ti recunosti nicio greseala...semn de narcisism, ba infoiatule!! Deh, pe curcani atat ii duce neuronu', sa glu-glu-iasca si sa se faleasca cu ouale [altora] la gat!!!

"NIHIL SINE DEO!

PAI PARCA SUNEAI VASILICA CA IN '90 ERAI CU CARTUS PE TEAVA......DECI ERAI MILTAR (PRESUPUN) SAU ERAI SECURIST ? DACA NICI UNA NICI ALTA,MAI VASILICA E CAM CURIOS.........CATE INFORMATII DETII TU DESPRE SECU............EU CRED CA AI FOST UN DELATOR,IAR ACUM TE DAI MARE DIZIDENT..........EU CRED MAI VASILICA CA NU ESTI DECAT UN KK,T IN PLOAIE,CA AR TREBUI SA MAI SI GANDESTI INAINTE DE A POSTA,SAU SA TII MINTE MACAR CE POSTEZI PT. A NU SPUNE ALTCEVA DUPA CATEVA ZILE...........DECI MAI CRONCANEL,NUME DE COD VASILICA,EJECT SI SICTIR !!!!!!!!!! [/quote]

Traiesti intr'o lume inchisa, atat cat tine lantul cu care te "pasc" sefii tai pedaloi...Informatiile date de mine sunt reale, concluziile -date de tine!!- sunt ale unui muci'n'nas in acei ani, si e normal sa nu pricepi...!!! Plus, ca '89=anul Revolutiei nu e totuna cu '90 anul "revolutiei" iliescului&basecsului&silvian_ionescului&stolojanului, adica al pcr2/3/4 [asezonat cu Academia de Arte Frumoase Baneasa..] si la sa'i ia pe toti! Si, prin efectul dominoului si pe slugile lor prea-supuse!!! Deci, cine e kkt in ploaie, eu sau curcanu' fudul si ...? Curcanu' e, curcanu' cel mucos, care nu stie a face diferenta/e!!! Ba, bine v'a mai ales fraudulosu', tot mancurti pupinkuroi d'astia care nu stiu nici macar in ce an sunt!!!

"NIHIL SINE DEO!"[/quote]
VASILICA,SA INTELEG CA AI FOST LA BANEASA,SI DE ASTA NU ESTI UN KK'T IN PLOAIE ? DECI RECUNOSTI CA AI URMAT "CURSURI " LA FF. LA ACEA ......SCOALA ,NU ? MAI VASILICA CU NUME DE COD VASILICA,TU CAND TE UITI IN OGLINDA NU ITI ESTE RUSINE ? TE-AI INFILTRAT PRINTRE OAMENI CA UN MICROB,IAR ACUM INCERCI SA DAI VINA PE ........STOLNICI,ASA E ? MAI VASILICA,CU NUME DE COD VASILICA,MAI DUTE EJECT SI SICTIR !!!


… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
111dinu

1317 mesaje
Membru din: 26/07/2009
Oras: Timisoara

Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 19:50

De la: Black_Friday, la data 2011-02-06 16:20:33
De la: 111dinu, la data 2011-02-06 13:53:54
De la: Black_Friday, la data 2011-02-06 12:00:21
De la: 9am178165, la data 2011-02-06 10:49:32
De la: Realista, la data 2011-02-05 19:30:42Mesaj de la cununia USL (preluat)
Nu-mi aparține dar este super

Astazi s-au luat cu acte in regula PSD si ACD. Masa si dansul la restaurantul Parlamentului si in fiecare capitala de judet.

Dar mai intai, cununia religoasa.

“Victor Ponta, o iei de sotie pe Crinela Antenescu, cu antene si cota unica din dota?

“O iau, doar cu antene dar fara cota unica, ca am si eu impozitul progresiv.”

“Crinela Antenescu, il iei de barbat pe Victor Ponta, cu stat social, ajutoare si impozit progresiv?”

“Il iau, ce dreacu sa fac, ca doar asa ajung la Cotroceni prezidenta”

“Are cineva de obiectat ceva? Sa spuna acum”

“Eu am de obiectat, sunt presedintele Basescu. In primul rand Crinela e prea batrana, se trage din Bratieni, iar Ponta nu are pedigri. In plus Crinela mai are un sot, Dan Voiculescu”.

“Se respinge, s-au mai vazut casatorii de astea, iar Dan Voiculescu desi emite pe trei voci, nu emite pretentii la asternut, ca nu mai este activ. Va declar sot si sotie. Crinela, vei face tot ce spune Victor, si la ajutoare sociale si la pomeni contra voturi. Vezi pe cine pui premier, ca te bate asta, sa nu vii la mine sa te plangi”.

Curios din fire, am incercat sa citesc certificatul de casatorie. As, mi s-a sterpezit creierul.

Inca de la primul punct, dupa sageti si trandafiri citesc ca USL isi propune: “Înlăturarea de la putere pe cale democratică a actualului regim clientelar-mafiot corupt si ineficient.



Haide scumpo sa-ti explic niste lucruri:

In primul rand, Crin Antonescu este un domn si un barbat adevarat, in fata caruia, ITI SPUN ADEVARAT, mentorul tau (al femeilor in general), tremura, la propiu!!! Nu numai ca nu-i arde sa ranjeasca asa cum obisnuieste, ci e destul de timorat (sorry, dar vede)!!!!!
In al doilea rand, PNL-ul, PC-ul si PSD-ul, de dreapta si de stanga cum sunt, AU IDENTITATE DOCTRINARA, EXISTA CA PARTIDE, AU O IDEOLOGIE SI UN CREZ!!!!!!!!!! PD-L-ul vostru e un partid care intr-o singura noapte, in urma revelatiilor date de o cantitate mai insemnata de cognac, a trecut "cu arme si bagaje" de la stanga la dreapta esichierului politic, probabil asa au loc toate marile migratii securistice ( exemplu, marea transformare a securitatii regale in Directia Generala a Securitatii Poporului(sic!!!!). Apoi, UNPR-ul e alta adunatura de tradatori, fara constiinta si fara Dumnezeu, santajabila si corupta pana in maduva oaselor, ce identitate doctrinara, ha, ha, ha!!!!!! UDMR-ul???? Sa lesini cand auzi declaratiile amicului vostru de coalitie, Kelemen Hunor, cica UDMR-ul are doctrina, poate doctrina ciolanului cu orice pret. Unde ai mai pomenit partid etnic scumpo in Europa zilelor noastre, de ce maghiarii nu pot fi national-liberali, social-democrati, conservatori, taranisti???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asa ca in locul tau, m-as cam abtine scumpo sa ma iau de altii, avand in vedere ce "bube" uriase am eu in tabara mea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



1. Crin Antonescu, barbatul Londa Color, clientul fidel al coaforurilor! Asta-i barbat? Puah!
2. PNL are identitate doctrinara? Care doctrina? In ultima guvernare PNL s-a comportat ca un partid de stanga, vanzand activele statului iar banii rezultati au fost cheltuiti pe masuri sociale, de marire a pensiilor si salariilor, fiind deturnati astfel din fondurile de dezvoltare, unde trebuiau investiti! Crin Antonescu acum ii vaita pe pensionari si bugetari si promite din nou mariri de salariu, nu dezvoltarea infrastructurii, dezvoltarea economica! Care este doctrina PNL? De dreapta, in niciun caz!

In concluzie, mai bine pune mana pe sapa, ca stau cocenii pe camp si lasa politica ca nu e de tine.


Cred că doctrinele politice sunt cam de-a valma în cunoștințele tale.
Spui cu atâta nesaț că PNL-ul s-a comportat ca un partid de stânga, fiindcă, argumentezi tu, a mărit salariile și pensiile în detrimentul dezvoltării. Cu o creștere economică de 8% mă cam îndoiesc să fi fost eludate fondurile pentru dezvoltare.
În fine, ai impresia că în lumea civilizată cînd există creștere economică partidele de dreapta ignoră ridicarea nivelului de trai al populației?
Într-o societate normală, partidele politice au ca scop fundamental câștigarea alegerilor în vederea promovării și satisfacerii propriilor interese de grup, și, atenție, foarte important, concomitent cu ridicarea nivelului de trai al populației. Dacă tu ai altă teză, ar fi o premieră politologică. Presupunând că partidele de dreapta ar fi eliminat ridicarea nivelului de trai, ar mai exista în fruntea scenei politice?...
În fine, accesul unui partid la guvernare, fie el la centru la stânga sau la dreapta politică, depinde exclusiv de electorat și nu de numărul membrilor și simpatizanților acestuia. Iar electoratul se uită la cuantumul „coșului zilnic”, deci, la nivelul de trai.
Dacă ai studia Planul Mashall pentru reconstrucția europeană după cel de-al doilea război mondial, noi aflându-ne cam în aceeași situație, ai fi observat că s-a pornit de la calculul „coșului zilnic” pentru traiul decent al populației. Să se fi comportat americanii ca un partid de stânga? De ce europenii nu au fost lăsați la limita sărăciei fiindcă, nu-i așa, fondurile trebuiau să fie destinate dezvoltării?
Se cam uită faptul că o societate capitalistă este o societate a consumului. Fără resurse pentru consum degeaba produci !
La noi, PD-L-ul, prin măsurile luate, are scopul de promovare și satisfacere doar a propriilor interese de grup.




Bre nea clatita, economia nu-i clatita cu brinza sa faci ce vrei cu ea! Cresterea de 8% a fost a PIB-ului si nu a economiei, iar PIB-ul are mai multe componente, adica se calculeaza adunind consumul privat, cheltuielile guvernamentale, investitiile, exporturile si se scad importurile. Daca a au explodat cheltuielile guvernului (maririle de pensii si salarii!!!) si consumul privat (crestere artificiala, prin creditele bancare), atunci era normal sa creasca si PIB-ul. Asta a fost extraordinarea crestere penelista! Daca ai sa cauti in statisticile economice din acea perioada ai sa constati ca de fapt productia industriala chiar a sczut in 2008. Asa ca nu vad unde gasesti tu meritele guvernantilor de atunci si masurile lor economice benefice.Ca totul a fost o gogoasa otravita, sta marturie si faptul ca in acea perioada de crestere a existat si un deficit bugetar de vreo 5%.

Ca sa revenim la liberalismul si apartenenta la politica de dreapta a PNL, vreau sa-ti atrag atentia ca umbli cu cioara vopsita si ca porcaria facuta nu a fost ca s-au marit salariile si pensiile, ci ca au facut treaba asta cu banii rezultati din privatizarea BCR si a altor active ale statului, iar banii astia trebuiau prin lege sa intre in Fondul National de Dezvoltare!!! Adica trebuiau sa ii foloseasca pentru dezvoltarea infrastructurii, cai ferate, autostrazi, drumuri, comunicatii, poduri, etc. Investitiile astea ar fi fost masri de dreapta, pentru ca ar fi atras investitori si ar fi creat premizele unor cresteri economice sanatoase! Pomenile electorale sunt in schimb masuri populiste, de stanga.

Vad ca iti bate vantul prin cap si cu povestile astea cu planul Marshall. Noi nu suntem in aceleasi conditii ca in 1945. Decizia de atunci a fost politica si pe americani i-ar fi durut in dos de recladirea economica a tarilor din centrul Europei daca nu ar fi fost pericolul extinderii comunismului. Trebuiau sa ridice nivelul de trai pentru a demonstra ca in capitalism este mai bine decat in tarile vecine, comuniste si pentru a stavili expansiunea rusilor. Aveau nevoie de tari puternice la granita cu zona de influenta a rusilor.


Măi, aguridă, cunoști care este diferența dintre creșterea economică, creșterea PIB-ului, "creșterea economiei"? Ar fi trebuit să asculți cuvântarea de azi a șefului tău Traian Băsescu și ai fi aflat măcar despre faptul că există, ca reper de dezvoltare, noțiunea de creștere economică.
În rest, îți doresc spor la învățătură, singurul lucru bun care îți poate face ordine în vraiștea din cap.
Ai dreptate, nu suntem "în aceleași condiții ca în 1945", suntem în condițiile anului 1947, anul Planului Marshall.


Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Membru din: 20/05/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 20:01

De la: 111dinu, la data 2011-02-06 19:50:41
De la: Black_Friday, la data 2011-02-06 16:20:33
De la: 111dinu, la data 2011-02-06 13:53:54
De la: Black_Friday, la data 2011-02-06 12:00:21
De la: 9am178165, la data 2011-02-06 10:49:32
De la: Realista, la data 2011-02-05 19:30:42Mesaj de la cununia USL (preluat)
Nu-mi aparține dar este super

Astazi s-au luat cu acte in regula PSD si ACD. Masa si dansul la restaurantul Parlamentului si in fiecare capitala de judet.

Dar mai intai, cununia religoasa.

“Victor Ponta, o iei de sotie pe Crinela Antenescu, cu antene si cota unica din dota?

“O iau, doar cu antene dar fara cota unica, ca am si eu impozitul progresiv.”

“Crinela Antenescu, il iei de barbat pe Victor Ponta, cu stat social, ajutoare si impozit progresiv?”

“Il iau, ce dreacu sa fac, ca doar asa ajung la Cotroceni prezidenta”

“Are cineva de obiectat ceva? Sa spuna acum”

“Eu am de obiectat, sunt presedintele Basescu. In primul rand Crinela e prea batrana, se trage din Bratieni, iar Ponta nu are pedigri. In plus Crinela mai are un sot, Dan Voiculescu”.

“Se respinge, s-au mai vazut casatorii de astea, iar Dan Voiculescu desi emite pe trei voci, nu emite pretentii la asternut, ca nu mai este activ. Va declar sot si sotie. Crinela, vei face tot ce spune Victor, si la ajutoare sociale si la pomeni contra voturi. Vezi pe cine pui premier, ca te bate asta, sa nu vii la mine sa te plangi”.

Curios din fire, am incercat sa citesc certificatul de casatorie. As, mi s-a sterpezit creierul.

Inca de la primul punct, dupa sageti si trandafiri citesc ca USL isi propune: “Înlăturarea de la putere pe cale democratică a actualului regim clientelar-mafiot corupt si ineficient.



Haide scumpo sa-ti explic niste lucruri:

In primul rand, Crin Antonescu este un domn si un barbat adevarat, in fata caruia, ITI SPUN ADEVARAT, mentorul tau (al femeilor in general), tremura, la propiu!!! Nu numai ca nu-i arde sa ranjeasca asa cum obisnuieste, ci e destul de timorat (sorry, dar vede)!!!!!
In al doilea rand, PNL-ul, PC-ul si PSD-ul, de dreapta si de stanga cum sunt, AU IDENTITATE DOCTRINARA, EXISTA CA PARTIDE, AU O IDEOLOGIE SI UN CREZ!!!!!!!!!! PD-L-ul vostru e un partid care intr-o singura noapte, in urma revelatiilor date de o cantitate mai insemnata de cognac, a trecut "cu arme si bagaje" de la stanga la dreapta esichierului politic, probabil asa au loc toate marile migratii securistice ( exemplu, marea transformare a securitatii regale in Directia Generala a Securitatii Poporului(sic!!!!). Apoi, UNPR-ul e alta adunatura de tradatori, fara constiinta si fara Dumnezeu, santajabila si corupta pana in maduva oaselor, ce identitate doctrinara, ha, ha, ha!!!!!! UDMR-ul???? Sa lesini cand auzi declaratiile amicului vostru de coalitie, Kelemen Hunor, cica UDMR-ul are doctrina, poate doctrina ciolanului cu orice pret. Unde ai mai pomenit partid etnic scumpo in Europa zilelor noastre, de ce maghiarii nu pot fi national-liberali, social-democrati, conservatori, taranisti???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asa ca in locul tau, m-as cam abtine scumpo sa ma iau de altii, avand in vedere ce "bube" uriase am eu in tabara mea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



1. Crin Antonescu, barbatul Londa Color, clientul fidel al coaforurilor! Asta-i barbat? Puah!
2. PNL are identitate doctrinara? Care doctrina? In ultima guvernare PNL s-a comportat ca un partid de stanga, vanzand activele statului iar banii rezultati au fost cheltuiti pe masuri sociale, de marire a pensiilor si salariilor, fiind deturnati astfel din fondurile de dezvoltare, unde trebuiau investiti! Crin Antonescu acum ii vaita pe pensionari si bugetari si promite din nou mariri de salariu, nu dezvoltarea infrastructurii, dezvoltarea economica! Care este doctrina PNL? De dreapta, in niciun caz!

In concluzie, mai bine pune mana pe sapa, ca stau cocenii pe camp si lasa politica ca nu e de tine.


Cred că doctrinele politice sunt cam de-a valma în cunoștințele tale.
Spui cu atâta nesaț că PNL-ul s-a comportat ca un partid de stânga, fiindcă, argumentezi tu, a mărit salariile și pensiile în detrimentul dezvoltării. Cu o creștere economică de 8% mă cam îndoiesc să fi fost eludate fondurile pentru dezvoltare.
În fine, ai impresia că în lumea civilizată cînd există creștere economică partidele de dreapta ignoră ridicarea nivelului de trai al populației?
Într-o societate normală, partidele politice au ca scop fundamental câștigarea alegerilor în vederea promovării și satisfacerii propriilor interese de grup, și, atenție, foarte important, concomitent cu ridicarea nivelului de trai al populației. Dacă tu ai altă teză, ar fi o premieră politologică. Presupunând că partidele de dreapta ar fi eliminat ridicarea nivelului de trai, ar mai exista în fruntea scenei politice?...
În fine, accesul unui partid la guvernare, fie el la centru la stânga sau la dreapta politică, depinde exclusiv de electorat și nu de numărul membrilor și simpatizanților acestuia. Iar electoratul se uită la cuantumul „coșului zilnic”, deci, la nivelul de trai.
Dacă ai studia Planul Mashall pentru reconstrucția europeană după cel de-al doilea război mondial, noi aflându-ne cam în aceeași situație, ai fi observat că s-a pornit de la calculul „coșului zilnic” pentru traiul decent al populației. Să se fi comportat americanii ca un partid de stânga? De ce europenii nu au fost lăsați la limita sărăciei fiindcă, nu-i așa, fondurile trebuiau să fie destinate dezvoltării?
Se cam uită faptul că o societate capitalistă este o societate a consumului. Fără resurse pentru consum degeaba produci !
La noi, PD-L-ul, prin măsurile luate, are scopul de promovare și satisfacere doar a propriilor interese de grup.




Bre nea clatita, economia nu-i clatita cu brinza sa faci ce vrei cu ea! Cresterea de 8% a fost a PIB-ului si nu a economiei, iar PIB-ul are mai multe componente, adica se calculeaza adunind consumul privat, cheltuielile guvernamentale, investitiile, exporturile si se scad importurile. Daca a au explodat cheltuielile guvernului (maririle de pensii si salarii!!!) si consumul privat (crestere artificiala, prin creditele bancare), atunci era normal sa creasca si PIB-ul. Asta a fost extraordinarea crestere penelista! Daca ai sa cauti in statisticile economice din acea perioada ai sa constati ca de fapt productia industriala chiar a sczut in 2008. Asa ca nu vad unde gasesti tu meritele guvernantilor de atunci si masurile lor economice benefice.Ca totul a fost o gogoasa otravita, sta marturie si faptul ca in acea perioada de crestere a existat si un deficit bugetar de vreo 5%.

Ca sa revenim la liberalismul si apartenenta la politica de dreapta a PNL, vreau sa-ti atrag atentia ca umbli cu cioara vopsita si ca porcaria facuta nu a fost ca s-au marit salariile si pensiile, ci ca au facut treaba asta cu banii rezultati din privatizarea BCR si a altor active ale statului, iar banii astia trebuiau prin lege sa intre in Fondul National de Dezvoltare!!! Adica trebuiau sa ii foloseasca pentru dezvoltarea infrastructurii, cai ferate, autostrazi, drumuri, comunicatii, poduri, etc. Investitiile astea ar fi fost masri de dreapta, pentru ca ar fi atras investitori si ar fi creat premizele unor cresteri economice sanatoase! Pomenile electorale sunt in schimb masuri populiste, de stanga.

Vad ca iti bate vantul prin cap si cu povestile astea cu planul Marshall. Noi nu suntem in aceleasi conditii ca in 1945. Decizia de atunci a fost politica si pe americani i-ar fi durut in dos de recladirea economica a tarilor din centrul Europei daca nu ar fi fost pericolul extinderii comunismului. Trebuiau sa ridice nivelul de trai pentru a demonstra ca in capitalism este mai bine decat in tarile vecine, comuniste si pentru a stavili expansiunea rusilor. Aveau nevoie de tari puternice la granita cu zona de influenta a rusilor.


Măi, aguridă, cunoști care este diferența dintre creșterea economică, creșterea PIB-ului, "creșterea economiei"? Ar fi trebuit să asculți cuvântarea de azi a șefului tău Traian Băsescu și ai fi aflat măcar despre faptul că există, ca reper de dezvoltare, noțiunea de creștere economică.
În rest, îți doresc spor la învățătură, singurul lucru bun care îți poate face ordine în vraiștea din cap.
Ai dreptate, nu suntem "în aceleași condiții ca în 1945", suntem în condițiile anului 1947, anul Planului Marshall.

STII MACAR CE A VRUT SA FIE SI CE A FOST PANA LA URMA PLANUL MARSHALL ? DACA NU STII DE CE TE BAGI CA MUSCA ? CONSIDERI CA SITUATIA DE ATUNCI ESTE SIMILARA SITUATIEI DATE ? TRAIESTI INTRU'N TRECUT AL TAU.......


… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

529 mesaje
Membru din: 30/03/2010
Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 20:30

USL ul ,daca va aplica o politica sociala ,vafi binevenit,deoarece PDL ul a derapat fiind un partid clientelar ,care a saracit populatia,promovind incompetenta si smenarii politruci.


Fosta membra 9am.ro

529 mesaje
Membru din: 30/03/2010
Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 20:33

De la: TEMERAR, la data 2011-02-06 20:30:33USL ul ,daca va aplica o politica sociala ,va fi binevenit,deoarece PDL ul a derapat fiind un partid clientelar ,care a saracit populatia,promovind incompetenta si smenarii politruci.

Romania ,este formata din 22 milioane de romani ,nu din 200 de PDL isti,asa cum vede Basescu si Boc.


111dinu

1317 mesaje
Membru din: 26/07/2009
Oras: Timisoara

Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 20:38

De la: Silver9AM, la data 2011-02-06 20:01:57
De la: 111dinu, la data 2011-02-06 19:50:41
De la: Black_Friday, la data 2011-02-06 16:20:33
De la: 111dinu, la data 2011-02-06 13:53:54
De la: Black_Friday, la data 2011-02-06 12:00:21
De la: 9am178165, la data 2011-02-06 10:49:32
De la: Realista, la data 2011-02-05 19:30:42Mesaj de la cununia USL (preluat)
Nu-mi aparține dar este super

Astazi s-au luat cu acte in regula PSD si ACD. Masa si dansul la restaurantul Parlamentului si in fiecare capitala de judet.

Dar mai intai, cununia religoasa.

“Victor Ponta, o iei de sotie pe Crinela Antenescu, cu antene si cota unica din dota?

“O iau, doar cu antene dar fara cota unica, ca am si eu impozitul progresiv.”

“Crinela Antenescu, il iei de barbat pe Victor Ponta, cu stat social, ajutoare si impozit progresiv?”

“Il iau, ce dreacu sa fac, ca doar asa ajung la Cotroceni prezidenta”

“Are cineva de obiectat ceva? Sa spuna acum”

“Eu am de obiectat, sunt presedintele Basescu. In primul rand Crinela e prea batrana, se trage din Bratieni, iar Ponta nu are pedigri. In plus Crinela mai are un sot, Dan Voiculescu”.

“Se respinge, s-au mai vazut casatorii de astea, iar Dan Voiculescu desi emite pe trei voci, nu emite pretentii la asternut, ca nu mai este activ. Va declar sot si sotie. Crinela, vei face tot ce spune Victor, si la ajutoare sociale si la pomeni contra voturi. Vezi pe cine pui premier, ca te bate asta, sa nu vii la mine sa te plangi”.

Curios din fire, am incercat sa citesc certificatul de casatorie. As, mi s-a sterpezit creierul.

Inca de la primul punct, dupa sageti si trandafiri citesc ca USL isi propune: “Înlăturarea de la putere pe cale democratică a actualului regim clientelar-mafiot corupt si ineficient.



Haide scumpo sa-ti explic niste lucruri:

In primul rand, Crin Antonescu este un domn si un barbat adevarat, in fata caruia, ITI SPUN ADEVARAT, mentorul tau (al femeilor in general), tremura, la propiu!!! Nu numai ca nu-i arde sa ranjeasca asa cum obisnuieste, ci e destul de timorat (sorry, dar vede)!!!!!
In al doilea rand, PNL-ul, PC-ul si PSD-ul, de dreapta si de stanga cum sunt, AU IDENTITATE DOCTRINARA, EXISTA CA PARTIDE, AU O IDEOLOGIE SI UN CREZ!!!!!!!!!! PD-L-ul vostru e un partid care intr-o singura noapte, in urma revelatiilor date de o cantitate mai insemnata de cognac, a trecut "cu arme si bagaje" de la stanga la dreapta esichierului politic, probabil asa au loc toate marile migratii securistice ( exemplu, marea transformare a securitatii regale in Directia Generala a Securitatii Poporului(sic!!!!). Apoi, UNPR-ul e alta adunatura de tradatori, fara constiinta si fara Dumnezeu, santajabila si corupta pana in maduva oaselor, ce identitate doctrinara, ha, ha, ha!!!!!! UDMR-ul???? Sa lesini cand auzi declaratiile amicului vostru de coalitie, Kelemen Hunor, cica UDMR-ul are doctrina, poate doctrina ciolanului cu orice pret. Unde ai mai pomenit partid etnic scumpo in Europa zilelor noastre, de ce maghiarii nu pot fi national-liberali, social-democrati, conservatori, taranisti???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asa ca in locul tau, m-as cam abtine scumpo sa ma iau de altii, avand in vedere ce "bube" uriase am eu in tabara mea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



1. Crin Antonescu, barbatul Londa Color, clientul fidel al coaforurilor! Asta-i barbat? Puah!
2. PNL are identitate doctrinara? Care doctrina? In ultima guvernare PNL s-a comportat ca un partid de stanga, vanzand activele statului iar banii rezultati au fost cheltuiti pe masuri sociale, de marire a pensiilor si salariilor, fiind deturnati astfel din fondurile de dezvoltare, unde trebuiau investiti! Crin Antonescu acum ii vaita pe pensionari si bugetari si promite din nou mariri de salariu, nu dezvoltarea infrastructurii, dezvoltarea economica! Care este doctrina PNL? De dreapta, in niciun caz!

In concluzie, mai bine pune mana pe sapa, ca stau cocenii pe camp si lasa politica ca nu e de tine.


Cred că doctrinele politice sunt cam de-a valma în cunoștințele tale.
Spui cu atâta nesaț că PNL-ul s-a comportat ca un partid de stânga, fiindcă, argumentezi tu, a mărit salariile și pensiile în detrimentul dezvoltării. Cu o creștere economică de 8% mă cam îndoiesc să fi fost eludate fondurile pentru dezvoltare.
În fine, ai impresia că în lumea civilizată cînd există creștere economică partidele de dreapta ignoră ridicarea nivelului de trai al populației?
Într-o societate normală, partidele politice au ca scop fundamental câștigarea alegerilor în vederea promovării și satisfacerii propriilor interese de grup, și, atenție, foarte important, concomitent cu ridicarea nivelului de trai al populației. Dacă tu ai altă teză, ar fi o premieră politologică. Presupunând că partidele de dreapta ar fi eliminat ridicarea nivelului de trai, ar mai exista în fruntea scenei politice?...
În fine, accesul unui partid la guvernare, fie el la centru la stânga sau la dreapta politică, depinde exclusiv de electorat și nu de numărul membrilor și simpatizanților acestuia. Iar electoratul se uită la cuantumul „coșului zilnic”, deci, la nivelul de trai.
Dacă ai studia Planul Mashall pentru reconstrucția europeană după cel de-al doilea război mondial, noi aflându-ne cam în aceeași situație, ai fi observat că s-a pornit de la calculul „coșului zilnic” pentru traiul decent al populației. Să se fi comportat americanii ca un partid de stânga? De ce europenii nu au fost lăsați la limita sărăciei fiindcă, nu-i așa, fondurile trebuiau să fie destinate dezvoltării?
Se cam uită faptul că o societate capitalistă este o societate a consumului. Fără resurse pentru consum degeaba produci !
La noi, PD-L-ul, prin măsurile luate, are scopul de promovare și satisfacere doar a propriilor interese de grup.




Bre nea clatita, economia nu-i clatita cu brinza sa faci ce vrei cu ea! Cresterea de 8% a fost a PIB-ului si nu a economiei, iar PIB-ul are mai multe componente, adica se calculeaza adunind consumul privat, cheltuielile guvernamentale, investitiile, exporturile si se scad importurile. Daca a au explodat cheltuielile guvernului (maririle de pensii si salarii!!!) si consumul privat (crestere artificiala, prin creditele bancare), atunci era normal sa creasca si PIB-ul. Asta a fost extraordinarea crestere penelista! Daca ai sa cauti in statisticile economice din acea perioada ai sa constati ca de fapt productia industriala chiar a sczut in 2008. Asa ca nu vad unde gasesti tu meritele guvernantilor de atunci si masurile lor economice benefice.Ca totul a fost o gogoasa otravita, sta marturie si faptul ca in acea perioada de crestere a existat si un deficit bugetar de vreo 5%.

Ca sa revenim la liberalismul si apartenenta la politica de dreapta a PNL, vreau sa-ti atrag atentia ca umbli cu cioara vopsita si ca porcaria facuta nu a fost ca s-au marit salariile si pensiile, ci ca au facut treaba asta cu banii rezultati din privatizarea BCR si a altor active ale statului, iar banii astia trebuiau prin lege sa intre in Fondul National de Dezvoltare!!! Adica trebuiau sa ii foloseasca pentru dezvoltarea infrastructurii, cai ferate, autostrazi, drumuri, comunicatii, poduri, etc. Investitiile astea ar fi fost masri de dreapta, pentru ca ar fi atras investitori si ar fi creat premizele unor cresteri economice sanatoase! Pomenile electorale sunt in schimb masuri populiste, de stanga.

Vad ca iti bate vantul prin cap si cu povestile astea cu planul Marshall. Noi nu suntem in aceleasi conditii ca in 1945. Decizia de atunci a fost politica si pe americani i-ar fi durut in dos de recladirea economica a tarilor din centrul Europei daca nu ar fi fost pericolul extinderii comunismului. Trebuiau sa ridice nivelul de trai pentru a demonstra ca in capitalism este mai bine decat in tarile vecine, comuniste si pentru a stavili expansiunea rusilor. Aveau nevoie de tari puternice la granita cu zona de influenta a rusilor.


Măi, aguridă, cunoști care este diferența dintre creșterea economică, creșterea PIB-ului, "creșterea economiei"? Ar fi trebuit să asculți cuvântarea de azi a șefului tău Traian Băsescu și ai fi aflat măcar despre faptul că există, ca reper de dezvoltare, noțiunea de creștere economică.
În rest, îți doresc spor la învățătură, singurul lucru bun care îți poate face ordine în vraiștea din cap.
Ai dreptate, nu suntem "în aceleași condiții ca în 1945", suntem în condițiile anului 1947, anul Planului Marshall.

STII MACAR CE A VRUT SA FIE SI CE A FOST PANA LA URMA PLANUL MARSHALL ? DACA NU STII DE CE TE BAGI CA MUSCA ? CONSIDERI CA SITUATIA DE ATUNCI ESTE SIMILARA SITUATIEI DATE ? TRAIESTI INTRU'N TRECUT AL TAU.......


Dacă nu analizăm trecutul, oferta viitorului este mică.
În legătură cu Planul Marshall, nu ca reproș, însă eu cunosc ceva mai mult.... Am o broșură primită de la Ambasada Germaniei, tradusă în limba română. Dacă ai ocazia să ajungi pe acolo, solicit-o și tu. Este gratuită.



Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
111dinu

1317 mesaje
Membru din: 26/07/2009
Oras: Timisoara

Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 20:38

De la: Silver9AM, la data 2011-02-06 20:01:57
De la: 111dinu, la data 2011-02-06 19:50:41
De la: Black_Friday, la data 2011-02-06 16:20:33
De la: 111dinu, la data 2011-02-06 13:53:54
De la: Black_Friday, la data 2011-02-06 12:00:21
De la: 9am178165, la data 2011-02-06 10:49:32
De la: Realista, la data 2011-02-05 19:30:42Mesaj de la cununia USL (preluat)
Nu-mi aparține dar este super

Astazi s-au luat cu acte in regula PSD si ACD. Masa si dansul la restaurantul Parlamentului si in fiecare capitala de judet.

Dar mai intai, cununia religoasa.

“Victor Ponta, o iei de sotie pe Crinela Antenescu, cu antene si cota unica din dota?

“O iau, doar cu antene dar fara cota unica, ca am si eu impozitul progresiv.”

“Crinela Antenescu, il iei de barbat pe Victor Ponta, cu stat social, ajutoare si impozit progresiv?”

“Il iau, ce dreacu sa fac, ca doar asa ajung la Cotroceni prezidenta”

“Are cineva de obiectat ceva? Sa spuna acum”

“Eu am de obiectat, sunt presedintele Basescu. In primul rand Crinela e prea batrana, se trage din Bratieni, iar Ponta nu are pedigri. In plus Crinela mai are un sot, Dan Voiculescu”.

“Se respinge, s-au mai vazut casatorii de astea, iar Dan Voiculescu desi emite pe trei voci, nu emite pretentii la asternut, ca nu mai este activ. Va declar sot si sotie. Crinela, vei face tot ce spune Victor, si la ajutoare sociale si la pomeni contra voturi. Vezi pe cine pui premier, ca te bate asta, sa nu vii la mine sa te plangi”.

Curios din fire, am incercat sa citesc certificatul de casatorie. As, mi s-a sterpezit creierul.

Inca de la primul punct, dupa sageti si trandafiri citesc ca USL isi propune: “Înlăturarea de la putere pe cale democratică a actualului regim clientelar-mafiot corupt si ineficient.



Haide scumpo sa-ti explic niste lucruri:

In primul rand, Crin Antonescu este un domn si un barbat adevarat, in fata caruia, ITI SPUN ADEVARAT, mentorul tau (al femeilor in general), tremura, la propiu!!! Nu numai ca nu-i arde sa ranjeasca asa cum obisnuieste, ci e destul de timorat (sorry, dar vede)!!!!!
In al doilea rand, PNL-ul, PC-ul si PSD-ul, de dreapta si de stanga cum sunt, AU IDENTITATE DOCTRINARA, EXISTA CA PARTIDE, AU O IDEOLOGIE SI UN CREZ!!!!!!!!!! PD-L-ul vostru e un partid care intr-o singura noapte, in urma revelatiilor date de o cantitate mai insemnata de cognac, a trecut "cu arme si bagaje" de la stanga la dreapta esichierului politic, probabil asa au loc toate marile migratii securistice ( exemplu, marea transformare a securitatii regale in Directia Generala a Securitatii Poporului(sic!!!!). Apoi, UNPR-ul e alta adunatura de tradatori, fara constiinta si fara Dumnezeu, santajabila si corupta pana in maduva oaselor, ce identitate doctrinara, ha, ha, ha!!!!!! UDMR-ul???? Sa lesini cand auzi declaratiile amicului vostru de coalitie, Kelemen Hunor, cica UDMR-ul are doctrina, poate doctrina ciolanului cu orice pret. Unde ai mai pomenit partid etnic scumpo in Europa zilelor noastre, de ce maghiarii nu pot fi national-liberali, social-democrati, conservatori, taranisti???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asa ca in locul tau, m-as cam abtine scumpo sa ma iau de altii, avand in vedere ce "bube" uriase am eu in tabara mea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



1. Crin Antonescu, barbatul Londa Color, clientul fidel al coaforurilor! Asta-i barbat? Puah!
2. PNL are identitate doctrinara? Care doctrina? In ultima guvernare PNL s-a comportat ca un partid de stanga, vanzand activele statului iar banii rezultati au fost cheltuiti pe masuri sociale, de marire a pensiilor si salariilor, fiind deturnati astfel din fondurile de dezvoltare, unde trebuiau investiti! Crin Antonescu acum ii vaita pe pensionari si bugetari si promite din nou mariri de salariu, nu dezvoltarea infrastructurii, dezvoltarea economica! Care este doctrina PNL? De dreapta, in niciun caz!

In concluzie, mai bine pune mana pe sapa, ca stau cocenii pe camp si lasa politica ca nu e de tine.


Cred că doctrinele politice sunt cam de-a valma în cunoștințele tale.
Spui cu atâta nesaț că PNL-ul s-a comportat ca un partid de stânga, fiindcă, argumentezi tu, a mărit salariile și pensiile în detrimentul dezvoltării. Cu o creștere economică de 8% mă cam îndoiesc să fi fost eludate fondurile pentru dezvoltare.
În fine, ai impresia că în lumea civilizată cînd există creștere economică partidele de dreapta ignoră ridicarea nivelului de trai al populației?
Într-o societate normală, partidele politice au ca scop fundamental câștigarea alegerilor în vederea promovării și satisfacerii propriilor interese de grup, și, atenție, foarte important, concomitent cu ridicarea nivelului de trai al populației. Dacă tu ai altă teză, ar fi o premieră politologică. Presupunând că partidele de dreapta ar fi eliminat ridicarea nivelului de trai, ar mai exista în fruntea scenei politice?...
În fine, accesul unui partid la guvernare, fie el la centru la stânga sau la dreapta politică, depinde exclusiv de electorat și nu de numărul membrilor și simpatizanților acestuia. Iar electoratul se uită la cuantumul „coșului zilnic”, deci, la nivelul de trai.
Dacă ai studia Planul Mashall pentru reconstrucția europeană după cel de-al doilea război mondial, noi aflându-ne cam în aceeași situație, ai fi observat că s-a pornit de la calculul „coșului zilnic” pentru traiul decent al populației. Să se fi comportat americanii ca un partid de stânga? De ce europenii nu au fost lăsați la limita sărăciei fiindcă, nu-i așa, fondurile trebuiau să fie destinate dezvoltării?
Se cam uită faptul că o societate capitalistă este o societate a consumului. Fără resurse pentru consum degeaba produci !
La noi, PD-L-ul, prin măsurile luate, are scopul de promovare și satisfacere doar a propriilor interese de grup.




Bre nea clatita, economia nu-i clatita cu brinza sa faci ce vrei cu ea! Cresterea de 8% a fost a PIB-ului si nu a economiei, iar PIB-ul are mai multe componente, adica se calculeaza adunind consumul privat, cheltuielile guvernamentale, investitiile, exporturile si se scad importurile. Daca a au explodat cheltuielile guvernului (maririle de pensii si salarii!!!) si consumul privat (crestere artificiala, prin creditele bancare), atunci era normal sa creasca si PIB-ul. Asta a fost extraordinarea crestere penelista! Daca ai sa cauti in statisticile economice din acea perioada ai sa constati ca de fapt productia industriala chiar a sczut in 2008. Asa ca nu vad unde gasesti tu meritele guvernantilor de atunci si masurile lor economice benefice.Ca totul a fost o gogoasa otravita, sta marturie si faptul ca in acea perioada de crestere a existat si un deficit bugetar de vreo 5%.

Ca sa revenim la liberalismul si apartenenta la politica de dreapta a PNL, vreau sa-ti atrag atentia ca umbli cu cioara vopsita si ca porcaria facuta nu a fost ca s-au marit salariile si pensiile, ci ca au facut treaba asta cu banii rezultati din privatizarea BCR si a altor active ale statului, iar banii astia trebuiau prin lege sa intre in Fondul National de Dezvoltare!!! Adica trebuiau sa ii foloseasca pentru dezvoltarea infrastructurii, cai ferate, autostrazi, drumuri, comunicatii, poduri, etc. Investitiile astea ar fi fost masri de dreapta, pentru ca ar fi atras investitori si ar fi creat premizele unor cresteri economice sanatoase! Pomenile electorale sunt in schimb masuri populiste, de stanga.

Vad ca iti bate vantul prin cap si cu povestile astea cu planul Marshall. Noi nu suntem in aceleasi conditii ca in 1945. Decizia de atunci a fost politica si pe americani i-ar fi durut in dos de recladirea economica a tarilor din centrul Europei daca nu ar fi fost pericolul extinderii comunismului. Trebuiau sa ridice nivelul de trai pentru a demonstra ca in capitalism este mai bine decat in tarile vecine, comuniste si pentru a stavili expansiunea rusilor. Aveau nevoie de tari puternice la granita cu zona de influenta a rusilor.


Măi, aguridă, cunoști care este diferența dintre creșterea economică, creșterea PIB-ului, "creșterea economiei"? Ar fi trebuit să asculți cuvântarea de azi a șefului tău Traian Băsescu și ai fi aflat măcar despre faptul că există, ca reper de dezvoltare, noțiunea de creștere economică.
În rest, îți doresc spor la învățătură, singurul lucru bun care îți poate face ordine în vraiștea din cap.
Ai dreptate, nu suntem "în aceleași condiții ca în 1945", suntem în condițiile anului 1947, anul Planului Marshall.

STII MACAR CE A VRUT SA FIE SI CE A FOST PANA LA URMA PLANUL MARSHALL ? DACA NU STII DE CE TE BAGI CA MUSCA ? CONSIDERI CA SITUATIA DE ATUNCI ESTE SIMILARA SITUATIEI DATE ? TRAIESTI INTRU'N TRECUT AL TAU.......


Dacă nu analizăm trecutul, oferta viitorului este mică.
În legătură cu Planul Marshall, nu ca reproș, însă eu cunosc ceva mai mult.... Am o broșură primită de la Ambasada Germaniei, tradusă în limba română. Dacă ai ocazia să ajungi pe acolo, solicit-o și tu. Este gratuită.



Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Membru din: 20/05/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 20:48

De la: 111dinu, la data 2011-02-06 20:38:58
De la: Silver9AM, la data 2011-02-06 20:01:57
De la: 111dinu, la data 2011-02-06 19:50:41
De la: Black_Friday, la data 2011-02-06 16:20:33
De la: 111dinu, la data 2011-02-06 13:53:54
De la: Black_Friday, la data 2011-02-06 12:00:21
De la: 9am178165, la data 2011-02-06 10:49:32
De la: Realista, la data 2011-02-05 19:30:42Mesaj de la cununia USL (preluat)
Nu-mi aparține dar este super

Astazi s-au luat cu acte in regula PSD si ACD. Masa si dansul la restaurantul Parlamentului si in fiecare capitala de judet.

Dar mai intai, cununia religoasa.

“Victor Ponta, o iei de sotie pe Crinela Antenescu, cu antene si cota unica din dota?

“O iau, doar cu antene dar fara cota unica, ca am si eu impozitul progresiv.”

“Crinela Antenescu, il iei de barbat pe Victor Ponta, cu stat social, ajutoare si impozit progresiv?”

“Il iau, ce dreacu sa fac, ca doar asa ajung la Cotroceni prezidenta”

“Are cineva de obiectat ceva? Sa spuna acum”

“Eu am de obiectat, sunt presedintele Basescu. In primul rand Crinela e prea batrana, se trage din Bratieni, iar Ponta nu are pedigri. In plus Crinela mai are un sot, Dan Voiculescu”.

“Se respinge, s-au mai vazut casatorii de astea, iar Dan Voiculescu desi emite pe trei voci, nu emite pretentii la asternut, ca nu mai este activ. Va declar sot si sotie. Crinela, vei face tot ce spune Victor, si la ajutoare sociale si la pomeni contra voturi. Vezi pe cine pui premier, ca te bate asta, sa nu vii la mine sa te plangi”.

Curios din fire, am incercat sa citesc certificatul de casatorie. As, mi s-a sterpezit creierul.

Inca de la primul punct, dupa sageti si trandafiri citesc ca USL isi propune: “Înlăturarea de la putere pe cale democratică a actualului regim clientelar-mafiot corupt si ineficient.



Haide scumpo sa-ti explic niste lucruri:

In primul rand, Crin Antonescu este un domn si un barbat adevarat, in fata caruia, ITI SPUN ADEVARAT, mentorul tau (al femeilor in general), tremura, la propiu!!! Nu numai ca nu-i arde sa ranjeasca asa cum obisnuieste, ci e destul de timorat (sorry, dar vede)!!!!!
In al doilea rand, PNL-ul, PC-ul si PSD-ul, de dreapta si de stanga cum sunt, AU IDENTITATE DOCTRINARA, EXISTA CA PARTIDE, AU O IDEOLOGIE SI UN CREZ!!!!!!!!!! PD-L-ul vostru e un partid care intr-o singura noapte, in urma revelatiilor date de o cantitate mai insemnata de cognac, a trecut "cu arme si bagaje" de la stanga la dreapta esichierului politic, probabil asa au loc toate marile migratii securistice ( exemplu, marea transformare a securitatii regale in Directia Generala a Securitatii Poporului(sic!!!!). Apoi, UNPR-ul e alta adunatura de tradatori, fara constiinta si fara Dumnezeu, santajabila si corupta pana in maduva oaselor, ce identitate doctrinara, ha, ha, ha!!!!!! UDMR-ul???? Sa lesini cand auzi declaratiile amicului vostru de coalitie, Kelemen Hunor, cica UDMR-ul are doctrina, poate doctrina ciolanului cu orice pret. Unde ai mai pomenit partid etnic scumpo in Europa zilelor noastre, de ce maghiarii nu pot fi national-liberali, social-democrati, conservatori, taranisti???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asa ca in locul tau, m-as cam abtine scumpo sa ma iau de altii, avand in vedere ce "bube" uriase am eu in tabara mea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



1. Crin Antonescu, barbatul Londa Color, clientul fidel al coaforurilor! Asta-i barbat? Puah!
2. PNL are identitate doctrinara? Care doctrina? In ultima guvernare PNL s-a comportat ca un partid de stanga, vanzand activele statului iar banii rezultati au fost cheltuiti pe masuri sociale, de marire a pensiilor si salariilor, fiind deturnati astfel din fondurile de dezvoltare, unde trebuiau investiti! Crin Antonescu acum ii vaita pe pensionari si bugetari si promite din nou mariri de salariu, nu dezvoltarea infrastructurii, dezvoltarea economica! Care este doctrina PNL? De dreapta, in niciun caz!

In concluzie, mai bine pune mana pe sapa, ca stau cocenii pe camp si lasa politica ca nu e de tine.


Cred că doctrinele politice sunt cam de-a valma în cunoștințele tale.
Spui cu atâta nesaț că PNL-ul s-a comportat ca un partid de stânga, fiindcă, argumentezi tu, a mărit salariile și pensiile în detrimentul dezvoltării. Cu o creștere economică de 8% mă cam îndoiesc să fi fost eludate fondurile pentru dezvoltare.
În fine, ai impresia că în lumea civilizată cînd există creștere economică partidele de dreapta ignoră ridicarea nivelului de trai al populației?
Într-o societate normală, partidele politice au ca scop fundamental câștigarea alegerilor în vederea promovării și satisfacerii propriilor interese de grup, și, atenție, foarte important, concomitent cu ridicarea nivelului de trai al populației. Dacă tu ai altă teză, ar fi o premieră politologică. Presupunând că partidele de dreapta ar fi eliminat ridicarea nivelului de trai, ar mai exista în fruntea scenei politice?...
În fine, accesul unui partid la guvernare, fie el la centru la stânga sau la dreapta politică, depinde exclusiv de electorat și nu de numărul membrilor și simpatizanților acestuia. Iar electoratul se uită la cuantumul „coșului zilnic”, deci, la nivelul de trai.
Dacă ai studia Planul Mashall pentru reconstrucția europeană după cel de-al doilea război mondial, noi aflându-ne cam în aceeași situație, ai fi observat că s-a pornit de la calculul „coșului zilnic” pentru traiul decent al populației. Să se fi comportat americanii ca un partid de stânga? De ce europenii nu au fost lăsați la limita sărăciei fiindcă, nu-i așa, fondurile trebuiau să fie destinate dezvoltării?
Se cam uită faptul că o societate capitalistă este o societate a consumului. Fără resurse pentru consum degeaba produci !
La noi, PD-L-ul, prin măsurile luate, are scopul de promovare și satisfacere doar a propriilor interese de grup.




Bre nea clatita, economia nu-i clatita cu brinza sa faci ce vrei cu ea! Cresterea de 8% a fost a PIB-ului si nu a economiei, iar PIB-ul are mai multe componente, adica se calculeaza adunind consumul privat, cheltuielile guvernamentale, investitiile, exporturile si se scad importurile. Daca a au explodat cheltuielile guvernului (maririle de pensii si salarii!!!) si consumul privat (crestere artificiala, prin creditele bancare), atunci era normal sa creasca si PIB-ul. Asta a fost extraordinarea crestere penelista! Daca ai sa cauti in statisticile economice din acea perioada ai sa constati ca de fapt productia industriala chiar a sczut in 2008. Asa ca nu vad unde gasesti tu meritele guvernantilor de atunci si masurile lor economice benefice.Ca totul a fost o gogoasa otravita, sta marturie si faptul ca in acea perioada de crestere a existat si un deficit bugetar de vreo 5%.

Ca sa revenim la liberalismul si apartenenta la politica de dreapta a PNL, vreau sa-ti atrag atentia ca umbli cu cioara vopsita si ca porcaria facuta nu a fost ca s-au marit salariile si pensiile, ci ca au facut treaba asta cu banii rezultati din privatizarea BCR si a altor active ale statului, iar banii astia trebuiau prin lege sa intre in Fondul National de Dezvoltare!!! Adica trebuiau sa ii foloseasca pentru dezvoltarea infrastructurii, cai ferate, autostrazi, drumuri, comunicatii, poduri, etc. Investitiile astea ar fi fost masri de dreapta, pentru ca ar fi atras investitori si ar fi creat premizele unor cresteri economice sanatoase! Pomenile electorale sunt in schimb masuri populiste, de stanga.

Vad ca iti bate vantul prin cap si cu povestile astea cu planul Marshall. Noi nu suntem in aceleasi conditii ca in 1945. Decizia de atunci a fost politica si pe americani i-ar fi durut in dos de recladirea economica a tarilor din centrul Europei daca nu ar fi fost pericolul extinderii comunismului. Trebuiau sa ridice nivelul de trai pentru a demonstra ca in capitalism este mai bine decat in tarile vecine, comuniste si pentru a stavili expansiunea rusilor. Aveau nevoie de tari puternice la granita cu zona de influenta a rusilor.


Măi, aguridă, cunoști care este diferența dintre creșterea economică, creșterea PIB-ului, "creșterea economiei"? Ar fi trebuit să asculți cuvântarea de azi a șefului tău Traian Băsescu și ai fi aflat măcar despre faptul că există, ca reper de dezvoltare, noțiunea de creștere economică.
În rest, îți doresc spor la învățătură, singurul lucru bun care îți poate face ordine în vraiștea din cap.
Ai dreptate, nu suntem "în aceleași condiții ca în 1945", suntem în condițiile anului 1947, anul Planului Marshall.

STII MACAR CE A VRUT SA FIE SI CE A FOST PANA LA URMA PLANUL MARSHALL ? DACA NU STII DE CE TE BAGI CA MUSCA ? CONSIDERI CA SITUATIA DE ATUNCI ESTE SIMILARA SITUATIEI DATE ? TRAIESTI INTRU'N TRECUT AL TAU.......


Dacă nu analizăm trecutul, oferta viitorului este mică.
În legătură cu Planul Marshall, nu ca reproș, însă eu cunosc ceva mai mult.... Am o broșură primită de la Ambasada Germaniei, tradusă în limba română. Dacă ai ocazia să ajungi pe acolo, solicit-o și tu. Este gratuită.


PLANUL MARSHALL NU A FOST APICAT DOAR IN GERMANIA,NU STIAI ? EU CUNOSC DESTUL DE BINE ACEST SUBIECT.....L;AM AVUT CA LUCRARE DE DIPLOMA,ASA CA VEZI CA INTRI PE TEREN ......MINAT,NESEMNALIZAT............


… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
111dinu

1317 mesaje
Membru din: 26/07/2009
Oras: Timisoara

Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 21:12

De la: Silver9AM, la data 2011-02-06 20:48:02
De la: 111dinu, la data 2011-02-06 20:38:58
De la: Silver9AM, la data 2011-02-06 20:01:57
De la: 111dinu, la data 2011-02-06 19:50:41
De la: Black_Friday, la data 2011-02-06 16:20:33
De la: 111dinu, la data 2011-02-06 13:53:54
De la: Black_Friday, la data 2011-02-06 12:00:21
De la: 9am178165, la data 2011-02-06 10:49:32
De la: Realista, la data 2011-02-05 19:30:42Mesaj de la cununia USL (preluat)
Nu-mi aparține dar este super

Astazi s-au luat cu acte in regula PSD si ACD. Masa si dansul la restaurantul Parlamentului si in fiecare capitala de judet.

Dar mai intai, cununia religoasa.

“Victor Ponta, o iei de sotie pe Crinela Antenescu, cu antene si cota unica din dota?

“O iau, doar cu antene dar fara cota unica, ca am si eu impozitul progresiv.”

“Crinela Antenescu, il iei de barbat pe Victor Ponta, cu stat social, ajutoare si impozit progresiv?”

“Il iau, ce dreacu sa fac, ca doar asa ajung la Cotroceni prezidenta”

“Are cineva de obiectat ceva? Sa spuna acum”

“Eu am de obiectat, sunt presedintele Basescu. In primul rand Crinela e prea batrana, se trage din Bratieni, iar Ponta nu are pedigri. In plus Crinela mai are un sot, Dan Voiculescu”.

“Se respinge, s-au mai vazut casatorii de astea, iar Dan Voiculescu desi emite pe trei voci, nu emite pretentii la asternut, ca nu mai este activ. Va declar sot si sotie. Crinela, vei face tot ce spune Victor, si la ajutoare sociale si la pomeni contra voturi. Vezi pe cine pui premier, ca te bate asta, sa nu vii la mine sa te plangi”.

Curios din fire, am incercat sa citesc certificatul de casatorie. As, mi s-a sterpezit creierul.

Inca de la primul punct, dupa sageti si trandafiri citesc ca USL isi propune: “Înlăturarea de la putere pe cale democratică a actualului regim clientelar-mafiot corupt si ineficient.



Haide scumpo sa-ti explic niste lucruri:

In primul rand, Crin Antonescu este un domn si un barbat adevarat, in fata caruia, ITI SPUN ADEVARAT, mentorul tau (al femeilor in general), tremura, la propiu!!! Nu numai ca nu-i arde sa ranjeasca asa cum obisnuieste, ci e destul de timorat (sorry, dar vede)!!!!!
In al doilea rand, PNL-ul, PC-ul si PSD-ul, de dreapta si de stanga cum sunt, AU IDENTITATE DOCTRINARA, EXISTA CA PARTIDE, AU O IDEOLOGIE SI UN CREZ!!!!!!!!!! PD-L-ul vostru e un partid care intr-o singura noapte, in urma revelatiilor date de o cantitate mai insemnata de cognac, a trecut "cu arme si bagaje" de la stanga la dreapta esichierului politic, probabil asa au loc toate marile migratii securistice ( exemplu, marea transformare a securitatii regale in Directia Generala a Securitatii Poporului(sic!!!!). Apoi, UNPR-ul e alta adunatura de tradatori, fara constiinta si fara Dumnezeu, santajabila si corupta pana in maduva oaselor, ce identitate doctrinara, ha, ha, ha!!!!!! UDMR-ul???? Sa lesini cand auzi declaratiile amicului vostru de coalitie, Kelemen Hunor, cica UDMR-ul are doctrina, poate doctrina ciolanului cu orice pret. Unde ai mai pomenit partid etnic scumpo in Europa zilelor noastre, de ce maghiarii nu pot fi national-liberali, social-democrati, conservatori, taranisti???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asa ca in locul tau, m-as cam abtine scumpo sa ma iau de altii, avand in vedere ce "bube" uriase am eu in tabara mea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



1. Crin Antonescu, barbatul Londa Color, clientul fidel al coaforurilor! Asta-i barbat? Puah!
2. PNL are identitate doctrinara? Care doctrina? In ultima guvernare PNL s-a comportat ca un partid de stanga, vanzand activele statului iar banii rezultati au fost cheltuiti pe masuri sociale, de marire a pensiilor si salariilor, fiind deturnati astfel din fondurile de dezvoltare, unde trebuiau investiti! Crin Antonescu acum ii vaita pe pensionari si bugetari si promite din nou mariri de salariu, nu dezvoltarea infrastructurii, dezvoltarea economica! Care este doctrina PNL? De dreapta, in niciun caz!

In concluzie, mai bine pune mana pe sapa, ca stau cocenii pe camp si lasa politica ca nu e de tine.


Cred că doctrinele politice sunt cam de-a valma în cunoștințele tale.
Spui cu atâta nesaț că PNL-ul s-a comportat ca un partid de stânga, fiindcă, argumentezi tu, a mărit salariile și pensiile în detrimentul dezvoltării. Cu o creștere economică de 8% mă cam îndoiesc să fi fost eludate fondurile pentru dezvoltare.
În fine, ai impresia că în lumea civilizată cînd există creștere economică partidele de dreapta ignoră ridicarea nivelului de trai al populației?
Într-o societate normală, partidele politice au ca scop fundamental câștigarea alegerilor în vederea promovării și satisfacerii propriilor interese de grup, și, atenție, foarte important, concomitent cu ridicarea nivelului de trai al populației. Dacă tu ai altă teză, ar fi o premieră politologică. Presupunând că partidele de dreapta ar fi eliminat ridicarea nivelului de trai, ar mai exista în fruntea scenei politice?...
În fine, accesul unui partid la guvernare, fie el la centru la stânga sau la dreapta politică, depinde exclusiv de electorat și nu de numărul membrilor și simpatizanților acestuia. Iar electoratul se uită la cuantumul „coșului zilnic”, deci, la nivelul de trai.
Dacă ai studia Planul Mashall pentru reconstrucția europeană după cel de-al doilea război mondial, noi aflându-ne cam în aceeași situație, ai fi observat că s-a pornit de la calculul „coșului zilnic” pentru traiul decent al populației. Să se fi comportat americanii ca un partid de stânga? De ce europenii nu au fost lăsați la limita sărăciei fiindcă, nu-i așa, fondurile trebuiau să fie destinate dezvoltării?
Se cam uită faptul că o societate capitalistă este o societate a consumului. Fără resurse pentru consum degeaba produci !
La noi, PD-L-ul, prin măsurile luate, are scopul de promovare și satisfacere doar a propriilor interese de grup.




Bre nea clatita, economia nu-i clatita cu brinza sa faci ce vrei cu ea! Cresterea de 8% a fost a PIB-ului si nu a economiei, iar PIB-ul are mai multe componente, adica se calculeaza adunind consumul privat, cheltuielile guvernamentale, investitiile, exporturile si se scad importurile. Daca a au explodat cheltuielile guvernului (maririle de pensii si salarii!!!) si consumul privat (crestere artificiala, prin creditele bancare), atunci era normal sa creasca si PIB-ul. Asta a fost extraordinarea crestere penelista! Daca ai sa cauti in statisticile economice din acea perioada ai sa constati ca de fapt productia industriala chiar a sczut in 2008. Asa ca nu vad unde gasesti tu meritele guvernantilor de atunci si masurile lor economice benefice.Ca totul a fost o gogoasa otravita, sta marturie si faptul ca in acea perioada de crestere a existat si un deficit bugetar de vreo 5%.

Ca sa revenim la liberalismul si apartenenta la politica de dreapta a PNL, vreau sa-ti atrag atentia ca umbli cu cioara vopsita si ca porcaria facuta nu a fost ca s-au marit salariile si pensiile, ci ca au facut treaba asta cu banii rezultati din privatizarea BCR si a altor active ale statului, iar banii astia trebuiau prin lege sa intre in Fondul National de Dezvoltare!!! Adica trebuiau sa ii foloseasca pentru dezvoltarea infrastructurii, cai ferate, autostrazi, drumuri, comunicatii, poduri, etc. Investitiile astea ar fi fost masri de dreapta, pentru ca ar fi atras investitori si ar fi creat premizele unor cresteri economice sanatoase! Pomenile electorale sunt in schimb masuri populiste, de stanga.

Vad ca iti bate vantul prin cap si cu povestile astea cu planul Marshall. Noi nu suntem in aceleasi conditii ca in 1945. Decizia de atunci a fost politica si pe americani i-ar fi durut in dos de recladirea economica a tarilor din centrul Europei daca nu ar fi fost pericolul extinderii comunismului. Trebuiau sa ridice nivelul de trai pentru a demonstra ca in capitalism este mai bine decat in tarile vecine, comuniste si pentru a stavili expansiunea rusilor. Aveau nevoie de tari puternice la granita cu zona de influenta a rusilor.


Măi, aguridă, cunoști care este diferența dintre creșterea economică, creșterea PIB-ului, "creșterea economiei"? Ar fi trebuit să asculți cuvântarea de azi a șefului tău Traian Băsescu și ai fi aflat măcar despre faptul că există, ca reper de dezvoltare, noțiunea de creștere economică.
În rest, îți doresc spor la învățătură, singurul lucru bun care îți poate face ordine în vraiștea din cap.
Ai dreptate, nu suntem "în aceleași condiții ca în 1945", suntem în condițiile anului 1947, anul Planului Marshall.

STII MACAR CE A VRUT SA FIE SI CE A FOST PANA LA URMA PLANUL MARSHALL ? DACA NU STII DE CE TE BAGI CA MUSCA ? CONSIDERI CA SITUATIA DE ATUNCI ESTE SIMILARA SITUATIEI DATE ? TRAIESTI INTRU'N TRECUT AL TAU.......


Dacă nu analizăm trecutul, oferta viitorului este mică.
În legătură cu Planul Marshall, nu ca reproș, însă eu cunosc ceva mai mult.... Am o broșură primită de la Ambasada Germaniei, tradusă în limba română. Dacă ai ocazia să ajungi pe acolo, solicit-o și tu. Este gratuită.


PLANUL MARSHALL NU A FOST APICAT DOAR IN GERMANIA,NU STIAI ? EU CUNOSC DESTUL DE BINE ACEST SUBIECT.....L;AM AVUT CA LUCRARE DE DIPLOMA,ASA CA VEZI CA INTRI PE TEREN ......MINAT,NESEMNALIZAT............


Ești repezit, Silviule, dacă ai fi citit cu atenție, în mesajul unde am făcut prima dată referire la planul în cauză, am scris "Planul Marshall pentru reconstrucția europeană", iar, ulterior, ți-am spus că am primit o broșură de la Ambasada Germaniei. De unde ai dedus că aș fi afirmat că doar Germania a beneficiat de pe urma Planului Marshall?
Dacă vorbești despre "lucrarea de diplomă" deja m-ai speriat. Poate te referi la vreo diplomă de merit obținută la cine știe ce concurs, în rest, sunt "lucrări de licență.


Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
9am178165

4580 mesaje
Membru din: 14/12/2009
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 09:05

De la: 111dinu, la data 2011-02-06 21:12:04
De la: Silver9AM, la data 2011-02-06 20:48:02
De la: 111dinu, la data 2011-02-06 20:38:58
De la: Silver9AM, la data 2011-02-06 20:01:57
De la: 111dinu, la data 2011-02-06 19:50:41
De la: Black_Friday, la data 2011-02-06 16:20:33
De la: 111dinu, la data 2011-02-06 13:53:54
De la: Black_Friday, la data 2011-02-06 12:00:21
De la: 9am178165, la data 2011-02-06 10:49:32
De la: Realista, la data 2011-02-05 19:30:42Mesaj de la cununia USL (preluat)
Nu-mi aparține dar este super

Astazi s-au luat cu acte in regula PSD si ACD. Masa si dansul la restaurantul Parlamentului si in fiecare capitala de judet.

Dar mai intai, cununia religoasa.

“Victor Ponta, o iei de sotie pe Crinela Antenescu, cu antene si cota unica din dota?

“O iau, doar cu antene dar fara cota unica, ca am si eu impozitul progresiv.”

“Crinela Antenescu, il iei de barbat pe Victor Ponta, cu stat social, ajutoare si impozit progresiv?”

“Il iau, ce dreacu sa fac, ca doar asa ajung la Cotroceni prezidenta”

“Are cineva de obiectat ceva? Sa spuna acum”

“Eu am de obiectat, sunt presedintele Basescu. In primul rand Crinela e prea batrana, se trage din Bratieni, iar Ponta nu are pedigri. In plus Crinela mai are un sot, Dan Voiculescu”.

“Se respinge, s-au mai vazut casatorii de astea, iar Dan Voiculescu desi emite pe trei voci, nu emite pretentii la asternut, ca nu mai este activ. Va declar sot si sotie. Crinela, vei face tot ce spune Victor, si la ajutoare sociale si la pomeni contra voturi. Vezi pe cine pui premier, ca te bate asta, sa nu vii la mine sa te plangi”.

Curios din fire, am incercat sa citesc certificatul de casatorie. As, mi s-a sterpezit creierul.

Inca de la primul punct, dupa sageti si trandafiri citesc ca USL isi propune: “Înlăturarea de la putere pe cale democratică a actualului regim clientelar-mafiot corupt si ineficient.



Haide scumpo sa-ti explic niste lucruri:

In primul rand, Crin Antonescu este un domn si un barbat adevarat, in fata caruia, ITI SPUN ADEVARAT, mentorul tau (al femeilor in general), tremura, la propiu!!! Nu numai ca nu-i arde sa ranjeasca asa cum obisnuieste, ci e destul de timorat (sorry, dar vede)!!!!!
In al doilea rand, PNL-ul, PC-ul si PSD-ul, de dreapta si de stanga cum sunt, AU IDENTITATE DOCTRINARA, EXISTA CA PARTIDE, AU O IDEOLOGIE SI UN CREZ!!!!!!!!!! PD-L-ul vostru e un partid care intr-o singura noapte, in urma revelatiilor date de o cantitate mai insemnata de cognac, a trecut "cu arme si bagaje" de la stanga la dreapta esichierului politic, probabil asa au loc toate marile migratii securistice ( exemplu, marea transformare a securitatii regale in Directia Generala a Securitatii Poporului(sic!!!!). Apoi, UNPR-ul e alta adunatura de tradatori, fara constiinta si fara Dumnezeu, santajabila si corupta pana in maduva oaselor, ce identitate doctrinara, ha, ha, ha!!!!!! UDMR-ul???? Sa lesini cand auzi declaratiile amicului vostru de coalitie, Kelemen Hunor, cica UDMR-ul are doctrina, poate doctrina ciolanului cu orice pret. Unde ai mai pomenit partid etnic scumpo in Europa zilelor noastre, de ce maghiarii nu pot fi national-liberali, social-democrati, conservatori, taranisti???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asa ca in locul tau, m-as cam abtine scumpo sa ma iau de altii, avand in vedere ce "bube" uriase am eu in tabara mea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



1. Crin Antonescu, barbatul Londa Color, clientul fidel al coaforurilor! Asta-i barbat? Puah!
2. PNL are identitate doctrinara? Care doctrina? In ultima guvernare PNL s-a comportat ca un partid de stanga, vanzand activele statului iar banii rezultati au fost cheltuiti pe masuri sociale, de marire a pensiilor si salariilor, fiind deturnati astfel din fondurile de dezvoltare, unde trebuiau investiti! Crin Antonescu acum ii vaita pe pensionari si bugetari si promite din nou mariri de salariu, nu dezvoltarea infrastructurii, dezvoltarea economica! Care este doctrina PNL? De dreapta, in niciun caz!

In concluzie, mai bine pune mana pe sapa, ca stau cocenii pe camp si lasa politica ca nu e de tine.


Cred că doctrinele politice sunt cam de-a valma în cunoștințele tale.
Spui cu atâta nesaț că PNL-ul s-a comportat ca un partid de stânga, fiindcă, argumentezi tu, a mărit salariile și pensiile în detrimentul dezvoltării. Cu o creștere economică de 8% mă cam îndoiesc să fi fost eludate fondurile pentru dezvoltare.
În fine, ai impresia că în lumea civilizată cînd există creștere economică partidele de dreapta ignoră ridicarea nivelului de trai al populației?
Într-o societate normală, partidele politice au ca scop fundamental câștigarea alegerilor în vederea promovării și satisfacerii propriilor interese de grup, și, atenție, foarte important, concomitent cu ridicarea nivelului de trai al populației. Dacă tu ai altă teză, ar fi o premieră politologică. Presupunând că partidele de dreapta ar fi eliminat ridicarea nivelului de trai, ar mai exista în fruntea scenei politice?...
În fine, accesul unui partid la guvernare, fie el la centru la stânga sau la dreapta politică, depinde exclusiv de electorat și nu de numărul membrilor și simpatizanților acestuia. Iar electoratul se uită la cuantumul „coșului zilnic”, deci, la nivelul de trai.
Dacă ai studia Planul Mashall pentru reconstrucția europeană după cel de-al doilea război mondial, noi aflându-ne cam în aceeași situație, ai fi observat că s-a pornit de la calculul „coșului zilnic” pentru traiul decent al populației. Să se fi comportat americanii ca un partid de stânga? De ce europenii nu au fost lăsați la limita sărăciei fiindcă, nu-i așa, fondurile trebuiau să fie destinate dezvoltării?
Se cam uită faptul că o societate capitalistă este o societate a consumului. Fără resurse pentru consum degeaba produci !
La noi, PD-L-ul, prin măsurile luate, are scopul de promovare și satisfacere doar a propriilor interese de grup.




Bre nea clatita, economia nu-i clatita cu brinza sa faci ce vrei cu ea! Cresterea de 8% a fost a PIB-ului si nu a economiei, iar PIB-ul are mai multe componente, adica se calculeaza adunind consumul privat, cheltuielile guvernamentale, investitiile, exporturile si se scad importurile. Daca a au explodat cheltuielile guvernului (maririle de pensii si salarii!!!) si consumul privat (crestere artificiala, prin creditele bancare), atunci era normal sa creasca si PIB-ul. Asta a fost extraordinarea crestere penelista! Daca ai sa cauti in statisticile economice din acea perioada ai sa constati ca de fapt productia industriala chiar a sczut in 2008. Asa ca nu vad unde gasesti tu meritele guvernantilor de atunci si masurile lor economice benefice.Ca totul a fost o gogoasa otravita, sta marturie si faptul ca in acea perioada de crestere a existat si un deficit bugetar de vreo 5%.

Ca sa revenim la liberalismul si apartenenta la politica de dreapta a PNL, vreau sa-ti atrag atentia ca umbli cu cioara vopsita si ca porcaria facuta nu a fost ca s-au marit salariile si pensiile, ci ca au facut treaba asta cu banii rezultati din privatizarea BCR si a altor active ale statului, iar banii astia trebuiau prin lege sa intre in Fondul National de Dezvoltare!!! Adica trebuiau sa ii foloseasca pentru dezvoltarea infrastructurii, cai ferate, autostrazi, drumuri, comunicatii, poduri, etc. Investitiile astea ar fi fost masri de dreapta, pentru ca ar fi atras investitori si ar fi creat premizele unor cresteri economice sanatoase! Pomenile electorale sunt in schimb masuri populiste, de stanga.

Vad ca iti bate vantul prin cap si cu povestile astea cu planul Marshall. Noi nu suntem in aceleasi conditii ca in 1945. Decizia de atunci a fost politica si pe americani i-ar fi durut in dos de recladirea economica a tarilor din centrul Europei daca nu ar fi fost pericolul extinderii comunismului. Trebuiau sa ridice nivelul de trai pentru a demonstra ca in capitalism este mai bine decat in tarile vecine, comuniste si pentru a stavili expansiunea rusilor. Aveau nevoie de tari puternice la granita cu zona de influenta a rusilor.


Măi, aguridă, cunoști care este diferența dintre creșterea economică, creșterea PIB-ului, "creșterea economiei"? Ar fi trebuit să asculți cuvântarea de azi a șefului tău Traian Băsescu și ai fi aflat măcar despre faptul că există, ca reper de dezvoltare, noțiunea de creștere economică.
În rest, îți doresc spor la învățătură, singurul lucru bun care îți poate face ordine în vraiștea din cap.
Ai dreptate, nu suntem "în aceleași condiții ca în 1945", suntem în condițiile anului 1947, anul Planului Marshall.

STII MACAR CE A VRUT SA FIE SI CE A FOST PANA LA URMA PLANUL MARSHALL ? DACA NU STII DE CE TE BAGI CA MUSCA ? CONSIDERI CA SITUATIA DE ATUNCI ESTE SIMILARA SITUATIEI DATE ? TRAIESTI INTRU'N TRECUT AL TAU.......


Dacă nu analizăm trecutul, oferta viitorului este mică.
În legătură cu Planul Marshall, nu ca reproș, însă eu cunosc ceva mai mult.... Am o broșură primită de la Ambasada Germaniei, tradusă în limba română. Dacă ai ocazia să ajungi pe acolo, solicit-o și tu. Este gratuită.


PLANUL MARSHALL NU A FOST APICAT DOAR IN GERMANIA,NU STIAI ? EU CUNOSC DESTUL DE BINE ACEST SUBIECT.....L;AM AVUT CA LUCRARE DE DIPLOMA,ASA CA VEZI CA INTRI PE TEREN ......MINAT,NESEMNALIZAT............


Ești repezit, Silviule, dacă ai fi citit cu atenție, în mesajul unde am făcut prima dată referire la planul în cauză, am scris "Planul Marshall pentru reconstrucția europeană", iar, ulterior, ți-am spus că am primit o broșură de la Ambasada Germaniei. De unde ai dedus că aș fi afirmat că doar Germania a beneficiat de pe urma Planului Marshall?
Dacă vorbești despre "lucrarea de diplomă" deja m-ai speriat. Poate te referi la vreo diplomă de merit obținută la cine știe ce concurs, în rest, sunt "lucrări de licență.




Si ce treaba ai tu cu omul??? Si oamenii de afaceri si politicienii prefera in secolul XXI sa-si vopseasca parul, un castaniu mi se pare de bun gust. Nu uita ca sunt persoane publice, si e de bun-gust sa aiba un aspect mai slefuit, unde scrie ca trebuie sa aiba parul sur neaparat???
Crin Antonescu e o persoana ingrijita si decenta, chiar te-ai obisnuit sa crezi ca politicianul roman trebuie sa fie obez (ca a scapat la friptane, nu??), betiv ( afumandu-se prin carciumi cu spirtoase!!), badaran ( doar ce dreacu, ma`??)??? Daca nici noi alegatorii romani nu mai ridicam standardele cine sa le ridice?? Politicienii SE ADAPTEAZA LA PIATA PENTRU A CASTIGA ALEGERILE!!! Daca noi atata pricepem, ca un barbat adevarat da cu pumnul ( c-o fi facut nevasta sau copilul ceva, doar nu da degeaba!!!), bea ca un porc si scuipa pe strada, unul ca basescu asta ne serveste!!!!!!!!!!!!!!!
De aceea te previn, in general primim ceea ce inspiram noi celorlalti, si e mai bine sa fim atenti ce ne dorim!!!
Nimic nu impiedica scumpo un partid de dreapta ca in situatii tragice pentru tara, cand e amenintata viata cetatenilor statului prin politicile de nepasare si nesimtire totala a guvernantilor pentru viata lor, sa se implice pentru A SALVA VIATA CETATENILOR!!! SCUMPO, PENTRU NUMELE LUI DUMNEZEU, NU MAI FI ASA DE INDIFERENTA FATA DE VIATA OAMENILOR, CHIAR AI PUTEA RAMANE SENINA SI INDIFERENTA CAND O FAMILIE NECAJITA CRAPA DE FOAME LANGA TINE????????????????????? NU E UMAN SA GANDESTI ASA, E O CRUZIME!!!!!
Si asculta-ma bine scumpo, obligatia oricarui partid fie ca e de dreapta, fie ca e de stanga atunci cand ajunge la putere, ESTE DE A ONORA OBLIGATIA CONTRACTUALA DINTRE CETATEAN SI STAT. SA FIE FOARTE CLAR, ACOLO UNDE CETATEANUL PLATESTE FOARTE PUTINE TAXE SI IMPOZITE, NICI STATUL NU ARE CINE STIE CE OBLIGATII FATA DE EL, EX. SUA. Da scumpo, dar acolo OMUL ISI PRIMESTE SALARIUL BRUT IN MANA LUI, SI E FIX PROBLEMA LUI CU CE SOCIETATI DE ASIGURARE INCHEIE POLITE, IL PRIVESTE!!!!
In Europa scumpo datele problemei se schima: diferenta dintre salariul brut si cel net e mult mai mare, SI ATUNCI BINENTELES CA SI CETATEANUL ARE PRETENTII, VREA SIGURANTA, VREA ASIGURARE MEDICALA, INVATAMANT SI PROTECTIE SOCIALA, PENTRU CA A PLATIT!!!!!!!!!!!!!!!
NU UITA FRAZA MAGICA; CETATEANUL ROMAN ISI VREA PROTECTIA SOCIALA, PENSIA, INGRIJIRILE MEDICALE GRATITE, SIGURANTA DIN PARTEA POLITIEI SI JUSTITIEI, PENTRU CA A PLATIT SI PLATESTE PENTRU ASTA!!!!!!!!!!!!!!!
Si-ti mai repet: daca basescu e un crud si o bestie inumana, iar guvernul e retardat, hot si autist, OBLIGATIA ORICARUI PARTID INDIFERENT DE DOCTRINA E SA PROTEJEZE POPULATIA TARII, NU NE PUTEM INTITULA DE DREAPTA SI SA NE LASE RECE FAPTUL CA OMORAM CETATENII ROMANIEI!!!
PNL-UL NU E NEVER EVER PD-L, SLAVA DOMNULUI!!!!!!!!!!!!!!!!

Iar politica e de mine pentru ca sunt un om sanatos la minte, cu adevarat realist, care vrea sa faca ceva pentru oamenii acestei tari, nu sunt o dezaxata care viseaza la telegondole pentru oameni care mananca o data pe zi!!!!!!!!!!!!!!!!!






Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Buzau

Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 09:27

Haica nu mai avem nevoie de ultima transa de la FMI,partial cam toti membrii PDL cu datorii mari la banci sau rezolvat,in ce priveste populismul politic,daca a tinut la Traian sa pacaleasca,cautati alt mijloc,noi nu mai lasam ciolanul din mina !

Raporteaza abuz de limbaj
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
9am243736

2704 mesaje
Membru din: 19/11/2010
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 12:17

in sfarsit stiu cu cine voi vota, cu stinga-centru-dreapta,... cea mai completa uniune de interes national, judetean, orasenesc, comunal si birt satesc din timpurile moderne, adica post revolutie (dupa unii)- lovitura de stat (dupa altii)...
sa traiasca si sa infloreasca noua uniune care ne va scapa de tiran , chior , ciclop, marinar plus ca free bonus ne va scapa si de pitic care nu e bun de nimic...
in sfirsit visu' unei nopti de primavara-vara-iarna mi se va implini cind va pe toamna-iarna-vara...
pe deasupra ne vor scapa tara si de procurori si judecatori inumani care aresteaza persoanele cele mai nevinovate si bolnave...
cum pot sa cotizez la aceasta minunata uniune ca luna viitoare fac un nou imprumut la CAR ...

Raporteaza abuz de limbaj
9am243736

2704 mesaje
Membru din: 19/11/2010
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 12:47

daca basescu a fost "CREIERUL" acestui menage a trois , atunci inseamna ca e cel mai inteligent politician din ultima suta de ani.
eu cred ca basescu nici in visurile lui cele mai frumoase nu i-a vazut pe astia trei in acelasi pat, probabil ca asta a fost planul lui Patriciu, ca sa vireze banii intr-un singur cont...

Raporteaza abuz de limbaj
9am178165

4580 mesaje
Membru din: 14/12/2009
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 14:28

De la: 9am243736, la data 2011-02-07 12:47:01daca basescu a fost "CREIERUL" acestui menage a trois , atunci inseamna ca e cel mai inteligent politician din ultima suta de ani.
eu cred ca basescu nici in visurile lui cele mai frumoase nu i-a vazut pe astia trei in acelasi pat, probabil ca asta a fost planul lui Patriciu, ca sa vireze banii intr-un singur cont...




Raporteaza abuz de limbaj
9am243736

2704 mesaje
Membru din: 19/11/2010
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 14:32

De la: 9am178165, la data 2011-02-07 14:28:41
De la: 9am243736, la data 2011-02-07 12:47:01daca basescu a fost "CREIERUL" acestui menage a trois , atunci inseamna ca e cel mai inteligent politician din ultima suta de ani.
eu cred ca basescu nici in visurile lui cele mai frumoase nu i-a vazut pe astia trei in acelasi pat, probabil ca asta a fost planul lui Patriciu, ca sa vireze banii intr-un singur cont...





iti place menage a trois pe fond muzical?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Membru din: 27/05/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 14:36

De la: 9am243736, la data 2011-02-07 14:32:31
De la: 9am178165, la data 2011-02-07 14:28:41
De la: 9am243736, la data 2011-02-07 12:47:01daca basescu a fost "CREIERUL" acestui menage a trois , atunci inseamna ca e cel mai inteligent politician din ultima suta de ani.
eu cred ca basescu nici in visurile lui cele mai frumoase nu i-a vazut pe astia trei in acelasi pat, probabil ca asta a fost planul lui Patriciu, ca sa vireze banii intr-un singur cont...





iti place menage a trois pe fond muzical?



de ce nu un menaj cu trei femei pe fundu marii...???

Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îți faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
9am243736

2704 mesaje
Membru din: 19/11/2010
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 14:40

De la: XYW, la data 2011-02-07 14:36:00
De la: 9am243736, la data 2011-02-07 14:32:31
De la: 9am178165, la data 2011-02-07 14:28:41
De la: 9am243736, la data 2011-02-07 12:47:01daca basescu a fost "CREIERUL" acestui menage a trois , atunci inseamna ca e cel mai inteligent politician din ultima suta de ani.
eu cred ca basescu nici in visurile lui cele mai frumoase nu i-a vazut pe astia trei in acelasi pat, probabil ca asta a fost planul lui Patriciu, ca sa vireze banii intr-un singur cont...





iti place menage a trois pe fond muzical?



de ce nu un menaj cu trei femei pe fundu marii...???


ok, cu trei sirene, dar fundu' marii ce mai cauta? suntem satui de funduri mari!

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Se prefigureaza un nou ”mariaj” in politica romĂąnĂŁ, tip ”mĂ©nage de trois” PNL+ PC+PSD
Mergi la: