back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Se prefigureaza un nou ”mariaj” in politica românã, tip ”ménage de trois” pnl+ pc+psd

 


 
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
 
vasile_vali

2835 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Galati

Postat pe: 17 Ianuarie 2011, ora 23:09

De la: Realista, la data 2011-01-17 18:44:49Deoarece avem o clas politic, intr-o stare de degradare intelectual, destul de accentuat, trist ar fi s ajungem la o ornduire bazat pe principii populisto-socialiste, dup asemnarea a ceea ce a fost nainte de 89. Modelul, in care toți așteapt ca statul sa-i ajute și c guvernul este vinovat de toate nemplinirile personale, ar trebui s apun ct mai repede.In momentul de faț. Din pcate, CEREREA este cu mult peste OFERT. Am fost, weekend-urile astea dou, prin supermarket-uri, si surpriz mare, erau aglomerate de oameni care nu mai traiesc bine, sracii, dar aveau crucioarele ncrcate, abia sa nu se rstoarne. Pe-afar, in majoritatea orașelor, densitatea de oameni fr prea mult interes pentru munc, este ridicat(cafenelele sunt nencptoare, ziua). S fii sczut numrul de persoane cu idei pentru o afacere sau dornici de munc?Poate vine si la noi vreo nație extraterestr si ne infuzeaz cu idei, de orice fel, pentru a iesi de sub blestemul socialismului, oricare ar fi acesta.


Irealisto, daca te referi la "stat" si "guvern" ca fiind model comunist, ai dreptate. Astia de la care nu putem astepta decat sa ne ia banii prin tot felul de taxe/impozite/TVA/amenzi etc. nu pot -efectiv- decat sa ii cheltuiasca pt. clientela lor!! Astia nu cunosc mila/respect/demnitate/onoare au doar nevoi/amante_woodre/copii_retarzi_trimis_la_Bruxelles/cumetri/berci_mondilai si alte roberte!!!

Hai, mai distreaza'ne cu alte bazaconii, esti leit vass. Cum, n'o stii pe vass? Ia un goagal si afla, nu mai sta pe 0TV/Taraf/b1tv!!

JOS FRAUDULOSUL_TURNATOR_DICTATOR!!


gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 09:01

De la: Black_Friday, la data 2011-01-17 20:41:01
De la: gabigabi, la data 2011-01-17 08:41:21
De la: Black_Friday, la data 2011-01-16 21:52:06
De la: gabigabi, la data 2011-01-16 19:53:28
De la: Silver9AM, la data 2011-01-16 17:23:47
De la: gabigabi, la data 2011-01-16 17:05:31voi doi, Silver si Black, va tineti de mina cind postati, de raspundeti in tandem ? nu stiu ce si cine-i si al cui e, dar ceva, din pct. meu de vedere de simpatizant penelist, scirtiie si oricum, mi-e tare greu s-o inghit pe dna Saftoiu care 7 ani a fost mina dreapta a lui bas' !

EU MA INTREB,A FOST TIMP DE 7 ANI MANA DREAPTA A PRESEDINTELUI ? SAU A FOST " CARTITA " LIBERALILOR PE LANGA PRESEDINTE TIMP DE 7 ANI ?


ei si tu acusi ! pai daca era "cirtita" liberalilor pe linga T. Basescu NU se ajungea la ruperea aliantei DA , caci ea l-ar fi manevrat pe Bas' in interesul liberalilor ! nu ti se pare logic ? ori, ea vine la liberali cind PDL umbla cu limba scoasa dupa PNL sa refaca-n 2009 alianta si nu a reusit ....si acum, cind aceasta uniune sau ce'o fi ,cu PC si eventual, cu PSD incepe sa faca valuri si PDL sa se simta amenintat, iata ca dna Saftoiu face opozitie ! de ce ? cui ii foloseste ? caci asta-i intrebarea : cui ii foloseste ?


Cum l-ar fi manevrat? Sa accepte sa intervina la DNA pentru Patriciu? Nu cred!
Uniune, comasare...Schei egal! Este o revenire fireasca la matca, o sa auyi in curand justificarea doctrinara privind liberalismul de stanga!

Si ti-am mai spus, miscarea asta va ajuta PDL si alte partide care s-ar afirma cu doctrine de dreapta, pentru ca in mod cert o parte din electoratul PNL nu va inghiti galusca asta, la fel cum nu au inghitit-o nici in turul 2 din 2009, cand nu au acceptat sa-l voteze pe Geoana!


dar parca tu insuti ai spus la un momend dat ca, liberalismul si-a cam trait traiul si prin europa , ti-aduci aminte ? ei bine, acum ca se incearca o modelare, modernizare si adaptare la configuratia sociala, a liberalismului, care-i problema de tot puneti contre ?


Nu imi aduc aminte sa fi spus asa ceva despre liberalism, dar daca tu zici...
Nu iti dau dreptate Gabi in privinta tendintelor pe care le pomenesti. Din contra, peste tot in Europa se vede o restrangere a ajutoarelor sociale, statul social nu prea mai este la moda! Dupa ce a venit criza, care nu ne-a afectat doar pe noi, peste tot in Europa guvernele au inceput sa reduca ajutoarele sociale. Din cauza asta au iesit lupte de stada si in Grecia, Anglia, Franta, chiar daca ei nu il au pe Basescu presedinte!
Gaselnita asta cu liberalismul de stanga imi aduce aminte de comunismul cu fata umana a lui Ilici, de unde trag concluzia ca cucuveaua produce in continuare, nu e trasa pe linie moarta asa cum incerci tu sa-l scuzi!


de ce mi-l bagi pe Iliescu-n discutia asta, acum ? dar, daca tot l-ai pomenit, imi aduc aminte ca am spus la un moment dat ca batrina cucuvea se dovedeste a fi un om politic mai subtil decit Basescu, intrucit a realizat ca atit COMUNISMUL ,cit si capitalismul si-au trait traiul - si-au mincat malaiul si e necesara aparitiai altei doctrine ....se impune gasirea unui alt drum, ceea ce mi se pare corect ! in acest context , doctrinele de drt-stg- centru s-au cam subtiat si, dupa cum vezi, tind sa se amalgameze , exact in aceeasi masura in care Globalizarea face acelasi lucru : sa dea nastere unei alte directii de mers a lumii ....la o alta constientizare a cetatenilor lumii ! ca ne place sau nu, e o alta discutie, dar suntem parte componenta a acestei lumi in miscare si devenire , iar modificarea ei se face cu noi, prin noi !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 09:18

aaaaa, e o atit de mare deosebirea intre ce se-ntimpla la noi fata de restul Europei, incit imi vine sa rid / pling : noi ne luptam cu Base ca sa Supravietuim ca Natie , ei se lupta ptr citeva procente scazute din cei min. 1200 euroi si, daca tot spui de statul social, tocmai am aflat ca in Canada, innafara pensiei normale pe care o are un pensionar , mai primeste 1103, 10 dolari canadieni ptr. ca-i BATRIN si nu trebuie sa sufere privatiuni din cauza asta....medicamentele sunt GRATIS ptr. ei, la fel si as. medicala : internare, tratament ,etc....nici pomeneala de co-plata sau 5,5 % din pensie ptr. CASS !
P.S. doamna de la care am aflat asta, are 81 de ani , are o pensie de 450 lei de la statul roman si cei 1103 dolari si 10 centi, desi locuieste definitiv in Canada de doar 1 an de zile, iar innainte de a veni in Ro , in vizita la sora ei ramasa aici, a primit un CEC compensator de 100 dolari, ptr. ca nu stiu ce, se scumpise ! ....ei, cum e ? iti vine sa rizi sau sa plingi de sordidul in care a fost scoborita viata noastra ?


Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Membru din: 20/05/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 17:53

De la: gabigabi, la data 2011-01-18 09:18:12aaaaa, e o atit de mare deosebirea intre ce se-ntimpla la noi fata de restul Europei, incit imi vine sa rid / pling : noi ne luptam cu Base ca sa Supravietuim ca Natie , ei se lupta ptr citeva procente scazute din cei min. 1200 euroi si, daca tot spui de statul social, tocmai am aflat ca in Canada, innafara pensiei normale pe care o are un pensionar , mai primeste 1103, 10 dolari canadieni ptr. ca-i BATRIN si nu trebuie sa sufere privatiuni din cauza asta....medicamentele sunt GRATIS ptr. ei, la fel si as. medicala : internare, tratament ,etc....nici pomeneala de co-plata sau 5,5 % din pensie ptr. CASS !
P.S. doamna de la care am aflat asta, are 81 de ani , are o pensie de 450 lei de la statul roman si cei 1103 dolari si 10 centi, desi locuieste definitiv in Canada de doar 1 an de zile, iar innainte de a veni in Ro , in vizita la sora ei ramasa aici, a primit un CEC compensator de 100 dolari, ptr. ca nu stiu ce, se scumpise ! ....ei, cum e ? iti vine sa rizi sau sa plingi de sordidul in care a fost scoborita viata noastra ?

SINCER ,TU CREZI ? ADICA TE DUCI TU DIN RO. SI CANADIENII TE INTAMPINA CU CECURI DE MII DE DOLARI,DOAR PT. FAPTUL CA ESTI BARTAN ? SINCER NU PREA CRED..........AM SI EU PRIETENI CARE AU EMIGRAT IN CANADA,VORBESC CU EI SAPTAMANAL,DAR TOTI SE PLANG DE OBOSEALA,E FOARTE MULTA MUNCA,IAR BANII DE ABIA LE AJUNG SA PLATEASCA DARILE SI SA TRAIASCA ( DECENT ),IN REST CAND MAI VIN IN VACANTA IN RO.,POVESTESC CA DACA ROMANII AR MUNCI MACAR JUMATE CAT SE MUNCESTE PE ACOLO,POATE AR CASTIGA SI EI MAI BINE.......AR FI BINE SA FIE CUM POVESTESTI TU GABITO !


c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
vasile_vali

2835 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Galati

Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 18:45

Irealista a lansat ca nu's ce s'ar prefigura, ceva ce cred ca place multora, dar n'au curajuls a recunoasca: triolismul !
Insa n'a citit ceva scris de manuta ei despre cvadrilismul pedalailor, care demultisor au "pus'o: de-un menage-a-quatre, furand nicolici, micky_spaguti, turcane indiferenta ca erau de la PNL=dreapta, PSD=stanga, sau UDMR=stanga_dreapta!
Iata lista traseistilor politici de-a lungul "preaminunatei" carmuiri a "celui mai iubit fiu al poporrului post_decembrist ["O Temnpora, o mores!" sau fost'ai lele cand ai fost... ]:Cristian Diaconescu
Gabriel Oprea
Mircea Cosea
Marian Sarbu
Raluca Turcan
Cristian Burlacu
Elena Cristina Dobre
Ioan Timi
Berca Gabriel
Bostan Emil
Bordeianu Dan
Boureanu Cristian
Chirvasuta Laurentiu
Chivu Sorin Serioja
Cinteza Mircea
Grosu Corneliu
Ion Vasile
Iordache Luminita
Iordanescu Anghel
Irimescu Mircea
Magureanu Cezar Mircea
Marcutianu Ovidius
Mazilu Constantin
Mihailescu Petru Serban
Morega Dan Ilie
Necula Marius Gerard
Nedelcu Vasile
Nicolicea Eugen
Soporan Vasile
Steriu Valeriu Andrei
Tabugan Ion
Tarata Culita
Turea Razvan
Zoicas Gheorghe
Ia calculati voi, cei care stiti tabla adunarii, cati dintre ei au candidat pe listele pedalailor la alegerile din 2008, adica cum s-a distorsionat "vointa populara" cum benganea fraudulosul in alte timpuri! Si mai calculati cate menage-a-quatre pot face pedaloaicele cu "sabinii rapiti" de la alte partide..Sa fie ei cei mai chipesi, cei mai virili, cei mai inteligenti? Sau niste hiene in cautare de resturi de la masa bocului si woodrei?

JOS FRAUDULOSUL_TURNATOR_DICTATOR!


9am189696

38 mesaje
Membru din: 16/06/2010
Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 18:51

De la: vasile_vali, la data 2011-01-09 21:47:29Nici nu s-a pus bine baza unei noi aliante, ca uitucii de serviciu, acesti aplaudaci de serviciu mereu pe Forum si sar ca arsi. Despre mariajul pedalailor cu uneperoi nimic-nimic? Aaaa, astia sunt de dreapta stangii. Dar despre iudemeroi, si astia-s buni, ei nu au facut parte din "dezastruoasa" guvernare Tariceanu? Dar despre liberalii furati de voi dupa 2008 cu 30 de arginti? Dar voua pe cati arginti v-a cumparat sufletele base, iudelor?

JOS FRAUDULOSUL DICTATOR!

asa, ca bine le zici !!!!

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 19:00

De la: vasile_vali, la data 2011-01-18 18:45:01Irealista a lansat ca nu's ce s'ar prefigura, ceva ce cred ca place multora, dar n'au curajuls a recunoasca: triolismul !
Insa n'a citit ceva scris de manuta ei despre cvadrilismul pedalailor, care demultisor au "pus'o: de-un menage-a-quatre, furand nicolici, micky_spaguti, turcane indiferenta ca erau de la PNL=dreapta, PSD=stanga, sau UDMR=stanga_dreapta!
Iata lista traseistilor politici de-a lungul "preaminunatei" carmuiri a "celui mai iubit fiu al poporrului post_decembrist ["O Temnpora, o mores!" sau fost'ai lele cand ai fost... ]:Cristian Diaconescu
Gabriel Oprea
Mircea Cosea
Marian Sarbu
Raluca Turcan
Cristian Burlacu
Elena Cristina Dobre
Ioan Timi
Berca Gabriel
Bostan Emil
Bordeianu Dan
Boureanu Cristian
Chirvasuta Laurentiu
Chivu Sorin Serioja
Cinteza Mircea
Grosu Corneliu
Ion Vasile
Iordache Luminita
Iordanescu Anghel
Irimescu Mircea
Magureanu Cezar Mircea
Marcutianu Ovidius
Mazilu Constantin
Mihailescu Petru Serban
Morega Dan Ilie
Necula Marius Gerard
Nedelcu Vasile
Nicolicea Eugen
Soporan Vasile
Steriu Valeriu Andrei
Tabugan Ion
Tarata Culita
Turea Razvan
Zoicas Gheorghe
Ia calculati voi, cei care stiti tabla adunarii, cati dintre ei au candidat pe listele pedalailor la alegerile din 2008, adica cum s-a distorsionat "vointa populara" cum benganea fraudulosul in alte timpuri! Si mai calculati cate menage-a-quatre pot face pedaloaicele cu "sabinii rapiti" de la alte partide..Sa fie ei cei mai chipesi, cei mai virili, cei mai inteligenti? Sau niste hiene in cautare de resturi de la masa bocului si woodrei?

JOS FRAUDULOSUL_TURNATOR_DICTATOR!


l-am cautat pe tradatorul Stolojan si maestru ' Stoica pe lista ta si nu i-am gasit ...


vasile_vali

2835 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Galati

Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 19:04

De la: gabigabi, la data 2011-01-18 19:00:59
De la: vasile_vali, la data 2011-01-18 18:45:01Irealista a lansat ca nu's ce s'ar prefigura, ceva ce cred ca place multora, dar n'au curajuls a recunoasca: triolismul !
Insa n'a citit ceva scris de manuta ei despre cvadrilismul pedalailor, care demultisor au "pus'o: de-un menage-a-quatre, furand nicolici, micky_spaguti, turcane indiferenta ca erau de la PNL=dreapta, PSD=stanga, sau UDMR=stanga_dreapta!
Iata lista traseistilor politici de-a lungul "preaminunatei" carmuiri a "celui mai iubit fiu al poporrului post_decembrist ["O Temnpora, o mores!" sau fost'ai lele cand ai fost... ]:Cristian Diaconescu
Gabriel Oprea
Mircea Cosea
Marian Sarbu
Raluca Turcan
Cristian Burlacu
Elena Cristina Dobre
Ioan Timi
Berca Gabriel
Bostan Emil
Bordeianu Dan
Boureanu Cristian
Chirvasuta Laurentiu
Chivu Sorin Serioja
Cinteza Mircea
Grosu Corneliu
Ion Vasile
Iordache Luminita
Iordanescu Anghel
Irimescu Mircea
Magureanu Cezar Mircea
Marcutianu Ovidius
Mazilu Constantin
Mihailescu Petru Serban
Morega Dan Ilie
Necula Marius Gerard
Nedelcu Vasile
Nicolicea Eugen
Soporan Vasile
Steriu Valeriu Andrei
Tabugan Ion
Tarata Culita
Turea Razvan
Zoicas Gheorghe
Ia calculati voi, cei care stiti tabla adunarii, cati dintre ei au candidat pe listele pedalailor la alegerile din 2008, adica cum s-a distorsionat "vointa populara" cum benganea fraudulosul in alte timpuri! Si mai calculati cate menage-a-quatre pot face pedaloaicele cu "sabinii rapiti" de la alte partide..Sa fie ei cei mai chipesi, cei mai virili, cei mai inteligenti? Sau niste hiene in cautare de resturi de la masa bocului si woodrei?

JOS FRAUDULOSUL_TURNATOR_DICTATOR!


l-am cautat pe tradatorul Stolojan si maestru ' Stoica pe lista ta si nu i-am gasit ...


Stholo era "bolnav" de la curent [curent electric ieftin ] - nimic nou!, iar scoica era la niste procese cu fosti proprietari inchipuiti doar de rrr-itul lui cel lipicios la parale, muuulte parale!

JOS FRAUDULOSUL_TURNATOR_DICTATOR!


gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 19:07

De la: Silver9AM, la data 2011-01-18 17:53:41
De la: gabigabi, la data 2011-01-18 09:18:12aaaaa, e o atit de mare deosebirea intre ce se-ntimpla la noi fata de restul Europei, incit imi vine sa rid / pling : noi ne luptam cu Base ca sa Supravietuim ca Natie , ei se lupta ptr citeva procente scazute din cei min. 1200 euroi si, daca tot spui de statul social, tocmai am aflat ca in Canada, innafara pensiei normale pe care o are un pensionar , mai primeste 1103, 10 dolari canadieni ptr. ca-i BATRIN si nu trebuie sa sufere privatiuni din cauza asta....medicamentele sunt GRATIS ptr. ei, la fel si as. medicala : internare, tratament ,etc....nici pomeneala de co-plata sau 5,5 % din pensie ptr. CASS !
P.S. doamna de la care am aflat asta, are 81 de ani , are o pensie de 450 lei de la statul roman si cei 1103 dolari si 10 centi, desi locuieste definitiv in Canada de doar 1 an de zile, iar innainte de a veni in Ro , in vizita la sora ei ramasa aici, a primit un CEC compensator de 100 dolari, ptr. ca nu stiu ce, se scumpise ! ....ei, cum e ? iti vine sa rizi sau sa plingi de sordidul in care a fost scoborita viata noastra ?

SINCER ,TU CREZI ? ADICA TE DUCI TU DIN RO. SI CANADIENII TE INTAMPINA CU CECURI DE MII DE DOLARI,DOAR PT. FAPTUL CA ESTI BARTAN ? SINCER NU PREA CRED..........AM SI EU PRIETENI CARE AU EMIGRAT IN CANADA,VORBESC CU EI SAPTAMANAL,DAR TOTI SE PLANG DE OBOSEALA,E FOARTE MULTA MUNCA,IAR BANII DE ABIA LE AJUNG SA PLATEASCA DARILE SI SA TRAIASCA ( DECENT ),IN REST CAND MAI VIN IN VACANTA IN RO.,POVESTESC CA DACA ROMANII AR MUNCI MACAR JUMATE CAT SE MUNCESTE PE ACOLO,POATE AR CASTIGA SI EI MAI BINE.......AR FI BINE SA FIE CUM POVESTESTI TU GABITO !


da, cred si asa e cum am spus ! ....dar cred ca ti-a scapat un cuvint din cite le-am scris : DEFITITIV ! locuieste definitiv ....adica are dubla cetatenie si, in clipa in care a primit -o ,a intrat in toate DREPTURILE acordate Batrinilor lor, nu ca la RO unde ni se doreste Moartea ....adica o iesire din Sistem naturala cit mai grabnica ,ptr. a usura bugetul de stat al carui Cancer sunt pensiile nesimtitilor ce se incapatineaza sa traiasca ....asta apropo de RESPECTUL de care face vorbire extra-ordinarul nostru presedinte !


gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 19:09

De la: vasile_vali, la data 2011-01-18 19:04:55
De la: gabigabi, la data 2011-01-18 19:00:59
De la: vasile_vali, la data 2011-01-18 18:45:01Irealista a lansat ca nu's ce s'ar prefigura, ceva ce cred ca place multora, dar n'au curajuls a recunoasca: triolismul !
Insa n'a citit ceva scris de manuta ei despre cvadrilismul pedalailor, care demultisor au "pus'o: de-un menage-a-quatre, furand nicolici, micky_spaguti, turcane indiferenta ca erau de la PNL=dreapta, PSD=stanga, sau UDMR=stanga_dreapta!
Iata lista traseistilor politici de-a lungul "preaminunatei" carmuiri a "celui mai iubit fiu al poporrului post_decembrist ["O Temnpora, o mores!" sau fost'ai lele cand ai fost... ]:Cristian Diaconescu
Gabriel Oprea
Mircea Cosea
Marian Sarbu
Raluca Turcan
Cristian Burlacu
Elena Cristina Dobre
Ioan Timi
Berca Gabriel
Bostan Emil
Bordeianu Dan
Boureanu Cristian
Chirvasuta Laurentiu
Chivu Sorin Serioja
Cinteza Mircea
Grosu Corneliu
Ion Vasile
Iordache Luminita
Iordanescu Anghel
Irimescu Mircea
Magureanu Cezar Mircea
Marcutianu Ovidius
Mazilu Constantin
Mihailescu Petru Serban
Morega Dan Ilie
Necula Marius Gerard
Nedelcu Vasile
Nicolicea Eugen
Soporan Vasile
Steriu Valeriu Andrei
Tabugan Ion
Tarata Culita
Turea Razvan
Zoicas Gheorghe
Ia calculati voi, cei care stiti tabla adunarii, cati dintre ei au candidat pe listele pedalailor la alegerile din 2008, adica cum s-a distorsionat "vointa populara" cum benganea fraudulosul in alte timpuri! Si mai calculati cate menage-a-quatre pot face pedaloaicele cu "sabinii rapiti" de la alte partide..Sa fie ei cei mai chipesi, cei mai virili, cei mai inteligenti? Sau niste hiene in cautare de resturi de la masa bocului si woodrei?

JOS FRAUDULOSUL_TURNATOR_DICTATOR!


l-am cautat pe tradatorul Stolojan si maestru ' Stoica pe lista ta si nu i-am gasit ...


Stholo era "bolnav" de la curent [curent electric ieftin ] - nimic nou!, iar scoica era la niste procese cu fosti proprietari inchipuiti doar de rrr-itul lui cel lipicios la parale, muuulte parale!

JOS FRAUDULOSUL_TURNATOR_DICTATOR!


AHA !


Realista

177 mesaje
Membru din: 31/12/2008
Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 19:43

De la: CERASELLA, la data 2011-01-11 06:33:46
De la: Realista, la data 2011-01-08 21:12:24Ce nu face ursul s-ajung la miere. Intr-un alt topic l-am asemnat pe Crin Antonescu cu Gheorghe Ttrscu, ilustrul sau naintaș liberal. Si nu m-am nșelat! Istoria se repet. Dar cum s stea, in afar, voinicul PONTILIC si nu intre si el in acest mariaj, ca de, se poart in zilele astea moderne, o astfel de alianț.

Intr-o democratie ,atunci cind tara este blocata economic si in relatiile internationale,trebuie sa se creieze si alta alternativa.


Ar trebui sa se creeze multe, dar dac lenea si prostia duc la acest blocaj economic si politic, ce-i de facut? Se ajunge la acelaș raspuns! Fiecare din noi raspunde, de ceea ce și cum gndește Atunci cnd se va nceta s se ngurgititeze cele servite in media, mai exist o sans la un dicernamnt nepoluat pentru fiecare individ al acestei nații. Oricum alții, din Europa, au luat-o naintea noastr, la ieșirea din criz, pentru ca, nu și-au lasat sacii complet goi la nceputul crizei. Nici la asta nu avem premier!


Raporteaza abuz de limbaj
Realista

177 mesaje
Membru din: 31/12/2008
Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 19:50

De la: vasile_vali, la data 2011-01-18 18:45:01Irealista a lansat ca nu's ce s'ar prefigura, ceva ce cred ca place multora, dar n'au curajuls a recunoasca: triolismul !
Insa n'a citit ceva scris de manuta ei despre cvadrilismul pedalailor, care demultisor au "pus'o: de-un menage-a-quatre, furand nicolici, micky_spaguti, turcane indiferenta ca erau de la PNL=dreapta, PSD=stanga, sau UDMR=stanga_dreapta!
Iata lista traseistilor politici de-a lungul "preaminunatei" carmuiri a "celui mai iubit fiu al poporrului post_decembrist ["O Temnpora, o mores!" sau fost'ai lele cand ai fost... ]:Cristian Diaconescu
Gabriel Oprea
Mircea Cosea
Marian Sarbu
Raluca Turcan
Cristian Burlacu
Elena Cristina Dobre
Ioan Timi
Berca Gabriel
Bostan Emil
Bordeianu Dan
Boureanu Cristian
Chirvasuta Laurentiu
Chivu Sorin Serioja
Cinteza Mircea
Grosu Corneliu
Ion Vasile
Iordache Luminita
Iordanescu Anghel
Irimescu Mircea
Magureanu Cezar Mircea
Marcutianu Ovidius
Mazilu Constantin
Mihailescu Petru Serban
Morega Dan Ilie
Necula Marius Gerard
Nedelcu Vasile
Nicolicea Eugen
Soporan Vasile
Steriu Valeriu Andrei
Tabugan Ion
Tarata Culita
Turea Razvan
Zoicas Gheorghe
Ia calculati voi, cei care stiti tabla adunarii, cati dintre ei au candidat pe listele pedalailor la alegerile din 2008, adica cum s-a distorsionat "vointa populara" cum benganea fraudulosul in alte timpuri! Si mai calculati cate menage-a-quatre pot face pedaloaicele cu "sabinii rapiti" de la alte partide..Sa fie ei cei mai chipesi, cei mai virili, cei mai inteligenti? Sau niste hiene in cautare de resturi de la masa bocului si woodrei?

JOS FRAUDULOSUL_TURNATOR_DICTATOR!


Asta-i vreo list de premiere, VOSI? Tu de ce nu te-ai trecut in el? Inseamn ca nu esti la fel de important!. Of, frustrarea asta a ta, te mpinge la gesturi disperate!


vasile_vali

2835 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Galati

Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 20:20

De la: Realista, la data 2011-01-18 19:50:40
De la: vasile_vali, la data 2011-01-18 18:45:01Irealista a lansat ca nu's ce s'ar prefigura, ceva ce cred ca place multora, dar n'au curajuls a recunoasca: triolismul !
Insa n'a citit ceva scris de manuta ei despre cvadrilismul pedalailor, care demultisor au "pus'o: de-un menage-a-quatre, furand nicolici, micky_spaguti, turcane indiferenta ca erau de la PNL=dreapta, PSD=stanga, sau UDMR=stanga_dreapta!
Iata lista traseistilor politici de-a lungul "preaminunatei" carmuiri a "celui mai iubit fiu al poporrului post_decembrist ["O Temnpora, o mores!" sau fost'ai lele cand ai fost... ]:Cristian Diaconescu
Gabriel Oprea
Mircea Cosea
Marian Sarbu
Raluca Turcan
Cristian Burlacu
Elena Cristina Dobre
Ioan Timi
Berca Gabriel
Bostan Emil
Bordeianu Dan
Boureanu Cristian
Chirvasuta Laurentiu
Chivu Sorin Serioja
Cinteza Mircea
Grosu Corneliu
Ion Vasile
Iordache Luminita
Iordanescu Anghel
Irimescu Mircea
Magureanu Cezar Mircea
Marcutianu Ovidius
Mazilu Constantin
Mihailescu Petru Serban
Morega Dan Ilie
Necula Marius Gerard
Nedelcu Vasile
Nicolicea Eugen
Soporan Vasile
Steriu Valeriu Andrei
Tabugan Ion
Tarata Culita
Turea Razvan
Zoicas Gheorghe
Ia calculati voi, cei care stiti tabla adunarii, cati dintre ei au candidat pe listele pedalailor la alegerile din 2008, adica cum s-a distorsionat "vointa populara" cum benganea fraudulosul in alte timpuri! Si mai calculati cate menage-a-quatre pot face pedaloaicele cu "sabinii rapiti" de la alte partide..Sa fie ei cei mai chipesi, cei mai virili, cei mai inteligenti? Sau niste hiene in cautare de resturi de la masa bocului si woodrei?

JOS FRAUDULOSUL_TURNATOR_DICTATOR!


Asta-i vreo list de premiere, VOSI? Tu de ce nu te-ai trecut in el? Inseamn ca nu esti la fel de important!. Of, frustrarea asta a ta, te mpinge la gesturi disperate!


Irealisto, e lista voastra de menage-a-quatre! Cum, nu'i recunosti pe iude? Pai, i'ati cumparat cu 30 de arginti, nui'ti mai amintesti? Ia vezi ce personaje virile in politica romaneasca is printre ele, de'alde nicolicea, micky_spaguta, morega si alti moguli buni?, parca asa ii categorisea ala de incurca Cahulul cu Kabulul, ala cu zoaiele! Cum, nu cu ei vreti sa reformati Statul? Dar cu cine, caci cu astia defilati, astia sunt "urmasii Romei", Roma_capitala_presedintelui_Norvegiei, ai si uitat? las' ca'ti aduce aminte woodrea, ca e profa acus, dar am uitat materia...sSa fie vorba de coitus_captivus?
Tanti, la adunatura voastra de hoti/sarlatani si koorve nu ma pot enumera. Iar reforma voastra, pastrati'o pt. voi, inca mai e vremea voastra...Ca dupa vremuri bune, vin ele si furtunile, ca doar notam TOT!!! Ca tot vrea sefutu'ti sa fim chelneri, uite o facem si pe chelnerii, dar "nota de plata" o vor plati toti cei care intr'un fel sau altul s'au dedat la frupt...


JOS FRAUDULOSUL_TURNATOR_DICTATOR!


Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Membru din: 20/05/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 20:31

De la: gabigabi, la data 2011-01-18 19:07:55
De la: Silver9AM, la data 2011-01-18 17:53:41
De la: gabigabi, la data 2011-01-18 09:18:12aaaaa, e o atit de mare deosebirea intre ce se-ntimpla la noi fata de restul Europei, incit imi vine sa rid / pling : noi ne luptam cu Base ca sa Supravietuim ca Natie , ei se lupta ptr citeva procente scazute din cei min. 1200 euroi si, daca tot spui de statul social, tocmai am aflat ca in Canada, innafara pensiei normale pe care o are un pensionar , mai primeste 1103, 10 dolari canadieni ptr. ca-i BATRIN si nu trebuie sa sufere privatiuni din cauza asta....medicamentele sunt GRATIS ptr. ei, la fel si as. medicala : internare, tratament ,etc....nici pomeneala de co-plata sau 5,5 % din pensie ptr. CASS !
P.S. doamna de la care am aflat asta, are 81 de ani , are o pensie de 450 lei de la statul roman si cei 1103 dolari si 10 centi, desi locuieste definitiv in Canada de doar 1 an de zile, iar innainte de a veni in Ro , in vizita la sora ei ramasa aici, a primit un CEC compensator de 100 dolari, ptr. ca nu stiu ce, se scumpise ! ....ei, cum e ? iti vine sa rizi sau sa plingi de sordidul in care a fost scoborita viata noastra ?

SINCER ,TU CREZI ? ADICA TE DUCI TU DIN RO. SI CANADIENII TE INTAMPINA CU CECURI DE MII DE DOLARI,DOAR PT. FAPTUL CA ESTI BARTAN ? SINCER NU PREA CRED..........AM SI EU PRIETENI CARE AU EMIGRAT IN CANADA,VORBESC CU EI SAPTAMANAL,DAR TOTI SE PLANG DE OBOSEALA,E FOARTE MULTA MUNCA,IAR BANII DE ABIA LE AJUNG SA PLATEASCA DARILE SI SA TRAIASCA ( DECENT ),IN REST CAND MAI VIN IN VACANTA IN RO.,POVESTESC CA DACA ROMANII AR MUNCI MACAR JUMATE CAT SE MUNCESTE PE ACOLO,POATE AR CASTIGA SI EI MAI BINE.......AR FI BINE SA FIE CUM POVESTESTI TU GABITO !


da, cred si asa e cum am spus ! ....dar cred ca ti-a scapat un cuvint din cite le-am scris : DEFITITIV ! locuieste definitiv ....adica are dubla cetatenie si, in clipa in care a primit -o ,a intrat in toate DREPTURILE acordate Batrinilor lor, nu ca la RO unde ni se doreste Moartea ....adica o iesire din Sistem naturala cit mai grabnica ,ptr. a usura bugetul de stat al carui Cancer sunt pensiile nesimtitilor ce se incapatineaza sa traiasca ....asta apropo de RESPECTUL de care face vorbire extra-ordinarul nostru presedinte !


INSEAMNA CA S-A DESCOPERIT " TARAMUL FAGADUINTEI ",ACOLO CERGE LAPTE LA CISMELE SI MIEREA E PE TOATE DRUMURILE.......E BINE SA CREZI,DAR SA VEZI CE AM AUZIT EU :
CICA IN GERMANIA ,DACA OBTII CETATENIA ITI DA IN FIECARE LUNA 10.000 DE MARCI,IAR LA INFLATIE ITI MAI DA UN CEC CU 500........TOT DE MARCI..........EURO NU AU NICI EI DATORITA CRIZEI SI AU STRANS CUREAUA,DAR MARCI ITI DAU LA GREU !


c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 20:39

De la: Realista, la data 2011-01-18 19:43:57
De la: CERASELLA, la data 2011-01-11 06:33:46
De la: Realista, la data 2011-01-08 21:12:24Ce nu face ursul s-ajung la miere. Intr-un alt topic l-am asemnat pe Crin Antonescu cu Gheorghe Ttrscu, ilustrul sau naintaș liberal. Si nu m-am nșelat! Istoria se repet. Dar cum s stea, in afar, voinicul PONTILIC si nu intre si el in acest mariaj, ca de, se poart in zilele astea moderne, o astfel de alianț.

Intr-o democratie ,atunci cind tara este blocata economic si in relatiile internationale,trebuie sa se creieze si alta alternativa.


Ar trebui sa se creeze multe, dar dac lenea si prostia duc la acest blocaj economic si politic, ce-i de facut? Se ajunge la acelaș raspuns! Fiecare din noi raspunde, de ceea ce și cum gndește Atunci cnd se va nceta s se ngurgititeze cele servite in media, mai exist o sans la un dicernamnt nepoluat pentru fiecare individ al acestei nații. Oricum alții, din Europa, au luat-o naintea noastr, la ieșirea din criz, pentru ca, nu și-au lasat sacii complet goi la nceputul crizei. Nici la asta nu avem premier!



stii care-i problema ? ca NU NOI, astia de stam la tv avem vreo putere in luarea vreunei hotariri , intrucit suntem niste simpli cetateni ! eu, gabi, pot inghiti s'un rahat si ECONOMIA MERGE INAINTE, DACA GUVERNANTII IAU MASURILE CORECTE ! ori , de 2 ani , bas si boc mai cauta inca vinovatii ptr. criza, ADINCIND CRIZA .... ca sa nu zic : CRONICIZIND-O !

Raporteaza abuz de limbaj
vasile_vali

2835 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Galati

Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 21:27

De la: gabigabi, la data 2011-01-18 20:39:54
De la: Realista, la data 2011-01-18 19:43:57
De la: CERASELLA, la data 2011-01-11 06:33:46
De la: Realista, la data 2011-01-08 21:12:24Ce nu face ursul s-ajung la miere. Intr-un alt topic l-am asemnat pe Crin Antonescu cu Gheorghe Ttrscu, ilustrul sau naintaș liberal. Si nu m-am nșelat! Istoria se repet. Dar cum s stea, in afar, voinicul PONTILIC si nu intre si el in acest mariaj, ca de, se poart in zilele astea moderne, o astfel de alianț.

Intr-o democratie ,atunci cind tara este blocata economic si in relatiile internationale,trebuie sa se creieze si alta alternativa.


Ar trebui sa se creeze multe, dar dac lenea si prostia duc la acest blocaj economic si politic, ce-i de facut? Se ajunge la acelaș raspuns! Fiecare din noi raspunde, de ceea ce și cum gndește Atunci cnd se va nceta s se ngurgititeze cele servite in media, mai exist o sans la un dicernamnt nepoluat pentru fiecare individ al acestei nații. Oricum alții, din Europa, au luat-o naintea noastr, la ieșirea din criz, pentru ca, nu și-au lasat sacii complet goi la nceputul crizei. Nici la asta nu avem premier!



stii care-i problema ? ca NU NOI, astia de stam la tv avem vreo putere in luarea vreunei hotariri , intrucit suntem niste simpli cetateni ! eu, gabi, pot inghiti s'un rahat si ECONOMIA MERGE INAINTE, DACA GUVERNANTII IAU MASURILE CORECTE ! ori , de 2 ani , bas si boc mai cauta inca vinovatii ptr. criza, ADINCIND CRIZA .... ca sa nu zic : CRONICIZIND-O !


Va adresati unui perete: acel perete e, de fapt, din burete [oranj..] facut..Acest burete numit basecscianism este prelungirea comunismului stalinist, unde tot ceea ce spunea "tatuk" era lege, dincolo de cutume, legi, bun-simt! Acesti pseudo-forumisti cred ca noi suntem creatia mediei, dupa cum ei sunt creatia unui sistem totalitar, discretionar si care a inlocuit secera si ciocanul -pt. ca nu mai sunt "la moda", nu ca si'ar fi turnat tarana in cap si si'ar fi revizuit conduita/gandirea- cu paharul de whisky, cu podiumurile de miss, cu logouri pline de balarii, cu lozinci bune de imbrobodit manelisti si telenoveliste!!! Nu se mai cheama lupta de clasa, ci "reforma", nu mai este "fiecaruia dupa nevoi", ci fiecarui pedalau dupa nevoi..Cat despre "proletari din toate tarile, uniti'va", acus este "pedalai din toate colturile Tarii, la ciolan, ca platesc prostii imprumutl la FMAI/BM/UE!" Chiaburii/mosierii sunt numiti "pe nou" moguli, legionarii is ba liberalii, ba PSD, organili nu mai sunt securoii, ci sereistii, adica bratul inarmat al ne-legii...

JOS FRAUDULOSUL_TURNATOR_DICTATOR!

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Ianuarie 2011, ora 09:14

De la: vasile_vali, la data 2011-01-18 21:27:26
De la: gabigabi, la data 2011-01-18 20:39:54
De la: Realista, la data 2011-01-18 19:43:57
De la: CERASELLA, la data 2011-01-11 06:33:46
De la: Realista, la data 2011-01-08 21:12:24Ce nu face ursul s-ajung la miere. Intr-un alt topic l-am asemnat pe Crin Antonescu cu Gheorghe Ttrscu, ilustrul sau naintaș liberal. Si nu m-am nșelat! Istoria se repet. Dar cum s stea, in afar, voinicul PONTILIC si nu intre si el in acest mariaj, ca de, se poart in zilele astea moderne, o astfel de alianț.

Intr-o democratie ,atunci cind tara este blocata economic si in relatiile internationale,trebuie sa se creieze si alta alternativa.


Ar trebui sa se creeze multe, dar dac lenea si prostia duc la acest blocaj economic si politic, ce-i de facut? Se ajunge la acelaș raspuns! Fiecare din noi raspunde, de ceea ce și cum gndește Atunci cnd se va nceta s se ngurgititeze cele servite in media, mai exist o sans la un dicernamnt nepoluat pentru fiecare individ al acestei nații. Oricum alții, din Europa, au luat-o naintea noastr, la ieșirea din criz, pentru ca, nu și-au lasat sacii complet goi la nceputul crizei. Nici la asta nu avem premier!



stii care-i problema ? ca NU NOI, astia de stam la tv avem vreo putere in luarea vreunei hotariri , intrucit suntem niste simpli cetateni ! eu, gabi, pot inghiti s'un rahat si ECONOMIA MERGE INAINTE, DACA GUVERNANTII IAU MASURILE CORECTE ! ori , de 2 ani , bas si boc mai cauta inca vinovatii ptr. criza, ADINCIND CRIZA .... ca sa nu zic : CRONICIZIND-O !


Va adresati unui perete: acel perete e, de fapt, din burete [oranj..] facut..Acest burete numit basecscianism este prelungirea comunismului stalinist, unde tot ceea ce spunea "tatuk" era lege, dincolo de cutume, legi, bun-simt! Acesti pseudo-forumisti cred ca noi suntem creatia mediei, dupa cum ei sunt creatia unui sistem totalitar, discretionar si care a inlocuit secera si ciocanul -pt. ca nu mai sunt "la moda", nu ca si'ar fi turnat tarana in cap si si'ar fi revizuit conduita/gandirea- cu paharul de whisky, cu podiumurile de miss, cu logouri pline de balarii, cu lozinci bune de imbrobodit manelisti si telenoveliste!!! Nu se mai cheama lupta de clasa, ci "reforma", nu mai este "fiecaruia dupa nevoi", ci fiecarui pedalau dupa nevoi..Cat despre "proletari din toate tarile, uniti'va", acus este "pedalai din toate colturile Tarii, la ciolan, ca platesc prostii imprumutl la FMAI/BM/UE!" Chiaburii/mosierii sunt numiti "pe nou" moguli, legionarii is ba liberalii, ba PSD, organili nu mai sunt securoii, ci sereistii, adica bratul inarmat al ne-legii...

JOS FRAUDULOSUL_TURNATOR_DICTATOR!


multa dreptate aveti, dar nu ma pot abtine sa nu ciocan in peretele asta....poate, cine stie ? se sparge ! dar, ma-mbat singura cu apa rece : suntem un popor needucat civic si nici ca avem vreo sansa sa devenim cindva ! asa au fost si comunistii : cine nu-i cu noi, e impotriva noastra si pe ideea asta , "oamenii de bine " ai lui Iliescu au rupt oasele opozantilor si procesul continua in aceeasi traditie comunista si la adeptii lui Bas' ....desi sunt fix la fel ,stiu ca nu pot fi chiar aceeasi, dar felul asta de a gindi se intinde ca riia si ne exclude din rindul tarilor civilizate ! pacat : aveam toate datele necesare ptr. a fi ce-am fost si un pic pe de'asupra dar, n-a fost sa fie !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

22 mesaje
Membru din: 19/10/2010
Oras: Cluj

Postat pe: 19 Ianuarie 2011, ora 16:01

De la: Silver9AM, la data 2011-01-09 20:13:38
De la: Realista, la data 2011-01-08 21:12:24Ce nu face ursul s-ajung la miere. Intr-un alt topic l-am asemnat pe Crin Antonescu cu Gheorghe Ttrscu, ilustrul sau naintaș liberal. Si nu m-am nșelat! Istoria se repet. Dar cum s stea, in afar, voinicul PONTILIC si nu intre si el in acest mariaj, ca de, se poart in zilele astea moderne, o astfel de alianț.

MARIAJUL EXISTA DE MULT TIMP,ACUM SE LEGALIZEAZA.......SA VADA SI ADEVARATII LIBERALI CATE PARALE FACE ,FLORICICA LOR...........TOT INAINTE TOVARASI !!!

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Ianuarie 2011, ora 16:14

De la: 9am243050_YAYAKA, la data 2011-01-19 16:01:35
De la: Silver9AM, la data 2011-01-09 20:13:38
De la: Realista, la data 2011-01-08 21:12:24Ce nu face ursul s-ajung la miere. Intr-un alt topic l-am asemnat pe Crin Antonescu cu Gheorghe Ttrscu, ilustrul sau naintaș liberal. Si nu m-am nșelat! Istoria se repet. Dar cum s stea, in afar, voinicul PONTILIC si nu intre si el in acest mariaj, ca de, se poart in zilele astea moderne, o astfel de alianț.

MARIAJUL EXISTA DE MULT TIMP,ACUM SE LEGALIZEAZA.......SA VADA SI ADEVARATII LIBERALI CATE PARALE FACE ,FLORICICA LOR...........TOT INAINTE TOVARASI !!!


tovaraselelor , nu mai dati din ....degeaba ! vedeti ca s-au gasit file dintr-un REGISTRU cu colaboratori ai securitatii si scumpul vostru SEF e si el acolo ! HAI LA LUPTA CEA MARE tovaraselelor, ca mai sunt destui " nesimtiti " prin tara asta ce trebuiesc scosi din sistem !

Raporteaza abuz de limbaj
9am244971

102 mesaje
Membru din: 19/01/2011
Postat pe: 19 Ianuarie 2011, ora 18:02

Ce naibilor ma, nu intelegi, nu citesti cu atentie expunerile lor ?
" v-a pus cu botul pe labe , pe voi si mogulii vostri "
Vezi tu ce gresesc ei ? Ca si sustinatorii lui Iliescu, la vremea lor, il cred pe asta de acum ......... vesnic.
Eeeee, teapa, nu se mai poate, poate taika Iliescu avea o posibilitate, cine stie ce si cum , ...............dar asta - ioc !
Asta ar fi bine ei sa inteleaga. nu altele .

Raporteaza abuz de limbaj
Every normal man must be tempted at times to spit upon his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - Henry Louis Mencken (1880-1956)
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Membru din: 20/05/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Ianuarie 2011, ora 19:01

De la: 9am244971, la data 2011-01-19 18:02:03Ce naibilor ma, nu intelegi, nu citesti cu atentie expunerile lor ?
" v-a pus cu botul pe labe , pe voi si mogulii vostri "
Vezi tu ce gresesc ei ? Ca si sustinatorii lui Iliescu, la vremea lor, il cred pe asta de acum ......... vesnic.
Eeeee, teapa, nu se mai poate, poate taika Iliescu avea o posibilitate, cine stie ce si cum , ...............dar asta - ioc !
Asta ar fi bine ei sa inteleaga. nu altele .

TU CRITICI CE SCRII ? IMI ACUZI EXPRIMAREA.......E OK. .DAR TU CUM TE-AI EXPRIMAT ?



]Ce naibilor ma, nu intelegi, nu citesti cu atentie expunerile lor ?
TOT LA FEL.........LOR............DECI SI TU CONSIDERI LA RANDUL TAU CA SUNTEM NOI SI EI ?

Raporteaza abuz de limbaj
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
CIPRIOTU

1445 mesaje
Membru din: 9/11/2008
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 20 Ianuarie 2011, ora 01:18

De la: blonda_sexy, la data 2011-01-09 10:46:32
De la: Realista, la data 2011-01-08 21:12:24Ce nu face ursul s-ajung la miere. Intr-un alt topic l-am asemnat pe Crin Antonescu cu Gheorghe Ttrscu, ilustrul sau naintaș liberal. Si nu m-am nșelat! Istoria se repet. Dar cum s stea, in afar, voinicul PONTILIC si nu intre si el in acest mariaj, ca de, se poart in zilele astea moderne, o astfel de alianț.

Dar nici cu jartelele lui Basescu nu ne laudam,cu UNPR partid neparlamentar,cu UDMR partid de tradator
,barem PDL ul nostru era format din borfasii aruncati de PSD,PNL,PC,PRM cit de cit


la ,cuhotii,lingaii,tradatorii,de tara

Raporteaza abuz de limbaj
vasile_vali

2835 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Galati

Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 16:28

Tot se bate apa'n piua cu menage-a-trois de catre refuzatii oricarei aliante, vb. aici de pedalai...Insa uita -oare neintentionat?- sa ne zica acesti "deontologi" in ale politichiei cum ramane cu menajeria pesedisto-"liberalo"-habarnista a pedeului. Intalnim aici fosti liberali - aiurea, doar niste muste, bivoleni, fluturi si alte pinalty-uri- fosti prefecti/subprefecti, neica-nimeni pesedei, niste papitoaice cu genti Vuitton, a caror adunare -sau mai bine adunatura- s-a executat pt ca asa a vrut bideanu'/BEC. Sa nu fi "iesit" fraudulosul din "cartile" alegerilor "facute" prin Modrogan, astazi am fi discutat despre orice altceva, doar de menage-a-trois/quatre nu! Caci nu stateau alde nicolicea, micky_spagutza, ontanu, morega s.a. departe de banutu' public, ca doar in asta sunt experti...Ca sa nu mai vorbesc de tzutzerii marunti, aia care "lucreaza la intendenta" in campaniile electorale, citeste la impartit norodului galeti/gaini_moarte si orez_stricat!!!
Au acesti "deontologi" o lipsa a rusinii si un infantilism gen "ba tu, ba tu" ceva de speriat, sau mai degraba de ras, de rasu'_curcilor..

"NIHIL SINE DEO!"

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Membru din: 14/12/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 21:00

De la: gabigabi, la data 2011-01-19 16:14:37
De la: 9am243050_YAYAKA, la data 2011-01-19 16:01:35
De la: Silver9AM, la data 2011-01-09 20:13:38
De la: Realista, la data 2011-01-08 21:12:24Ce nu face ursul s-ajung la miere. Intr-un alt topic l-am asemnat pe Crin Antonescu cu Gheorghe Ttrscu, ilustrul sau naintaș liberal. Si nu m-am nșelat! Istoria se repet. Dar cum s stea, in afar, voinicul PONTILIC si nu intre si el in acest mariaj, ca de, se poart in zilele astea moderne, o astfel de alianț.

MARIAJUL EXISTA DE MULT TIMP,ACUM SE LEGALIZEAZA.......SA VADA SI ADEVARATII LIBERALI CATE PARALE FACE ,FLORICICA LOR...........TOT INAINTE TOVARASI !!!


tovaraselelor , nu mai dati din ....degeaba ! vedeti ca s-au gasit file dintr-un REGISTRU cu colaboratori ai securitatii si scumpul vostru SEF e si el acolo ! HAI LA LUPTA CEA MARE tovaraselelor, ca mai sunt destui " nesimtiti " prin tara asta ce trebuiesc scosi din sistem !


@gabigabi - nu se potriveste chestia asta cu tovarasele! E ca si cum ai vorbi de funie in casa spanzuratului, ca doar voi va dati in barci cu ai de stanga.

@nenea din Galati - ai grija cum te exprimi ca rupem armistitiul!

Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
LYLYKAE

309 mesaje
Membru din: 11/08/2008
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Ianuarie 2011, ora 01:46

De la: Realista, la data 2011-01-08 21:12:24 www.youtube.com/watch?v=cF2pQvGJSUg&NR=1 Ce nu face ursul s-ajung la miere. Intr-un alt topic l-am asemnat pe Crin Antonescu cu Gheorghe Ttrscu, ilustrul sau naintaș liberal. Si nu m-am nșelat! Istoria se repet. Dar cum s stea, in afar, voinicul PONTILIC si nu intre si el in acest mariaj, ca de, se poart in zilele astea moderne, o astfel de alianț.


Trebuie sa aiba corespondenta cu gasca de proxeneti de la PDL+UDMR+UNPR+INDEPENDENTE

Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Ianuarie 2011, ora 08:37

De la: Black_Friday, la data 2011-01-21 21:00:56
De la: gabigabi, la data 2011-01-19 16:14:37
De la: 9am243050_YAYAKA, la data 2011-01-19 16:01:35
De la: Silver9AM, la data 2011-01-09 20:13:38
De la: Realista, la data 2011-01-08 21:12:24Ce nu face ursul s-ajung la miere. Intr-un alt topic l-am asemnat pe Crin Antonescu cu Gheorghe Ttrscu, ilustrul sau naintaș liberal. Si nu m-am nșelat! Istoria se repet. Dar cum s stea, in afar, voinicul PONTILIC si nu intre si el in acest mariaj, ca de, se poart in zilele astea moderne, o astfel de alianț.

MARIAJUL EXISTA DE MULT TIMP,ACUM SE LEGALIZEAZA.......SA VADA SI ADEVARATII LIBERALI CATE PARALE FACE ,FLORICICA LOR...........TOT INAINTE TOVARASI !!!


tovaraselelor , nu mai dati din ....degeaba ! vedeti ca s-au gasit file dintr-un REGISTRU cu colaboratori ai securitatii si scumpul vostru SEF e si el acolo ! HAI LA LUPTA CEA MARE tovaraselelor, ca mai sunt destui " nesimtiti " prin tara asta ce trebuiesc scosi din sistem !


@gabigabi - nu se potriveste chestia asta cu tovarasele! E ca si cum ai vorbi de funie in casa spanzuratului, ca doar voi va dati in barci cu ai de stanga.

@nenea din Galati - ai grija cum te exprimi ca rupem armistitiul!


ai reaparut ? ma-ngrijorasem ca ramin fara combatanti, desi vi s-au intarit rindurile cu @936 si @vlad 736 si-mi place la nebunie : dispare unul , apare altul ! de fapt , Nu se-ngroasa rindurile , am gresit eu : sunt cam tot atitia ca numar, dar va schimbati intre voi ! ce faceti, fratilor ? lucrati in schimburi ? si, acu' ca te-am " dragalit " asa, de dimineata, lasa funia in pace , ca Odgonul e la voi ! ati facut alianta cu Absolut toate partidele si-n plus Matca voastra e FSN.ul si-ati trecut prin toate culorile si dogmele ....apropo, mai sunteti socialisti ? pardon, Populari de dreapta liberala pe centru stinga ? sper sa ai o zi buna !


Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Membru din: 14/12/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Ianuarie 2011, ora 10:13

De la: mielusica, la data 2011-01-22 01:46:08
De la: Realista, la data 2011-01-08 21:12:24 www.youtube.com/watch?v=cF2pQvGJSUg&NR=1 Ce nu face ursul s-ajung la miere. Intr-un alt topic l-am asemnat pe Crin Antonescu cu Gheorghe Ttrscu, ilustrul sau naintaș liberal. Si nu m-am nșelat! Istoria se repet. Dar cum s stea, in afar, voinicul PONTILIC si nu intre si el in acest mariaj, ca de, se poart in zilele astea moderne, o astfel de alianț.


Trebuie sa aiba corespondenta cu gasca de proxeneti de la PDL+UDMR+UNPR+INDEPENDENTE


Mielusico mama, asta e forum in care iti expui opiniile in legatura cu diverse subiecte, nu site de matrimoniale, asa ca eu tot nu pricep ce e cu poza asta pe care ti-ai tras-o ca avatar!!! Pentru ca inca ma ajuta memoria, tin minte cum aratai in cea reala, muuuuult diferita de asta! oi vrea tu sa te dai mielusica, dar pe cine si de ce vrei sa pacalesti?

Cat despre postari, mai bine da-ti cu parerea despre modele de impletit ciorapi de lana sau retete de muraturi.

Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Membru din: 14/12/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Ianuarie 2011, ora 10:25

De la: gabigabi, la data 2011-01-22 08:37:07
De la: Black_Friday, la data 2011-01-21 21:00:56
De la: gabigabi, la data 2011-01-19 16:14:37
De la: 9am243050_YAYAKA, la data 2011-01-19 16:01:35
De la: Silver9AM, la data 2011-01-09 20:13:38
De la: Realista, la data 2011-01-08 21:12:24Ce nu face ursul s-ajung la miere. Intr-un alt topic l-am asemnat pe Crin Antonescu cu Gheorghe Ttrscu, ilustrul sau naintaș liberal. Si nu m-am nșelat! Istoria se repet. Dar cum s stea, in afar, voinicul PONTILIC si nu intre si el in acest mariaj, ca de, se poart in zilele astea moderne, o astfel de alianț.

MARIAJUL EXISTA DE MULT TIMP,ACUM SE LEGALIZEAZA.......SA VADA SI ADEVARATII LIBERALI CATE PARALE FACE ,FLORICICA LOR...........TOT INAINTE TOVARASI !!!


tovaraselelor , nu mai dati din ....degeaba ! vedeti ca s-au gasit file dintr-un REGISTRU cu colaboratori ai securitatii si scumpul vostru SEF e si el acolo ! HAI LA LUPTA CEA MARE tovaraselelor, ca mai sunt destui " nesimtiti " prin tara asta ce trebuiesc scosi din sistem !


@gabigabi - nu se potriveste chestia asta cu tovarasele! E ca si cum ai vorbi de funie in casa spanzuratului, ca doar voi va dati in barci cu ai de stanga.

@nenea din Galati - ai grija cum te exprimi ca rupem armistitiul!


ai reaparut ? ma-ngrijorasem ca ramin fara combatanti, desi vi s-au intarit rindurile cu @936 si @vlad 736 si-mi place la nebunie : dispare unul , apare altul ! de fapt , Nu se-ngroasa rindurile , am gresit eu : sunt cam tot atitia ca numar, dar va schimbati intre voi ! ce faceti, fratilor ? lucrati in schimburi ? si, acu' ca te-am " dragalit " asa, de dimineata, lasa funia in pace , ca Odgonul e la voi ! ati facut alianta cu Absolut toate partidele si-n plus Matca voastra e FSN.ul si-ati trecut prin toate culorile si dogmele ....apropo, mai sunteti socialisti ? pardon, Populari de dreapta liberala pe centru stinga ? sper sa ai o zi buna !


Nu scapati asa de usor de mine! Mai trebuie sa mai si muncim, ca doar nu suntem toti pensionari.

Mai Gabi, astia de la PDL, s-au rupt de Ilici in '92, adica acum 19 ani! Tu ai dreptate ca au fost in FSN la inceputuri, dar mama draga, ti se pare mai onorabil sa te lipesti de Iliescu ca marca de scrisoare tot acum 20 de ani si de atunci sa fii sluga lui obedienta, sa lucrezi in slujba raului demoland toate constructiile de dreapta, sa te "comasezi" cu partidul rosu, etc, etc?
Hai ca deja ma apuca scarba reamintindu-mi cum acum 20 de ani, la cateva luni de la inecarea in sange a Pietei Universitatii, "liberalii" tai se inchinau lui Ilici si intrau la guvernare! Cum au actionat ei in tot acest rastimp, tradand in continuu miscarea de dreapta, pactizand cu Ilici si ai lui! Si tu vorbesti de onoare si traseism politic?
Din punctul tau de vedere, daca iei pnl ca reper moral, ai dreptate sa-i injuri pe cei care s-au rupt de iliescu in 1992!
O zi buna si tie!


"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
9am110291

13 mesaje
Membru din: 19/09/2009
Postat pe: 22 Ianuarie 2011, ora 14:00

Nu se zice "menage de trois"! corect este "menage a trois"!

Raporteaza abuz de limbaj
9am160266

5 mesaje
Membru din: 25/10/2009
Postat pe: 22 Ianuarie 2011, ora 15:01

hai la lupta cea mare...pentru ciolan. toti politrucii astia au condus tara ,intr-un moment sau altul, si au condus-o asa de bine, ca iata unde am ajuns.ce politica lu Peste e asta, cand extremele se unesc- liberali cu socialisti - unguriii se aliaza si cu stanga sui cu dreapta, numai sa fie la putere...macar ei isi urmaresc interesele. in romanica orice "menaj" este posibil, astia se injura de vazul lumii, pe la spate zic; da-i in ma-sa prosti, azi lingi tu ciolanu, maine, eu

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Se prefigureaza un nou ”mariaj” in politica românã, tip ”ménage de trois” PNL+ PC+PSD
Mergi la: