back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Vecini agresivi

 


 
Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:
 
Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje
Membru din: 30/03/2011
Oras: Galati

Postat pe: 26 Noiembrie 2011, ora 13:21

De la: radu_toma_2006, la data 2011-09-26 08:54:50"Dacă se întâmplă în "orele de liniște"....suni la poliție și sunt obligați să intervină...pentru poluare fonică (așa se numește)...după câteva amenzi se vor liniștii și vor știi că întere anumite ore, trebuie să facă liniște"



LA POLITIE II ESTE FRICA SA SE BAGE, CAND SUNT NUNTI ALE MANCATORILOR DE LEBEDE SE BLOCHEAZA O STRADA INTREAGA . SE INSTALEAZA CORTURI PE STRADA SI O NOAPTE INTREAGA NU DOARME UN CARTIER ! NU ACELLASI LUCRU SE INTAMPLA, CU ATITUDINEA ORGANULUI DACA NU PORTI CENTURA DE SIGURANTA !




Pardon?! Cum adică le este "frică" polițiștilor să intervină???? Astea-s basme....nu există așa ceva!!!!!
Pun pariu că nici măcar nu ați încercat să faceți reclamație...eu cred că este invers, d-vs. vă este frică, nicidecum polițiștilor!

Sau mai poate fi si alta cauza. Vecinul din bloc nu se duce la el sa-l reclame, ca zice : ` Cum sa ma duc eu la el sa-i spun sa lase muzica mai incet. Peste doua luni am si eu `paranghelie mare` . Si atunci ? Nu o sa-mi artae vecinul obrazul?
Adevarul ca asta e boala molipsitoare cu muzica vecinilor. Cred ca nu este bloc sa nu fie tulburat de muzica, daca se poate numi asa . De multe ori cand imi este rau , sau ma mai doare capul , atunci se gaseste cate cineva sa dea muzica mai tare. Si macar daca ar fi o muzica ca lumea . Dar se aud numai Tam Tam-uri si alte zgomote, de parca razbat din jungla amanoziana, sau tobele indienilor din vestul sa;batic. Ce aia e muzica? Ei zic acolo ca e muzica , dar pana la mine se propaga prin pereti numai bubuiala. Si credeti-ma e foarte enervant si suparator. Iti vine sa-ti bati nevasta sau copii , care nu sunt acasa....


andalexkor

66 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 26 Noiembrie 2011, ora 14:01

le dau jet la religiosi(cele mai retrograde si semne clare de retard pentru un astfel de individ in ziua de azi) si normal e sa iti ingradesti proprietatea- iti incalca cineva proprietatea neavizat...o face pe riscul lui; esential in orice societate NORMALA sa se respecte dreptul la proprietate; nu va asteptati ca oamenii sa faca lucruri normale din bun-simt ci mai degraba de frica; dovedeshte cat de retarzi suntem ca specie

asta e ceea ce se intampla
www.stiintific.com/2010/07/documentar-video-aaron-rusoo-un-lupta...

asta e despre stiinta si universul in care traim..intre timp omul a demonstrat matematic si se gaseste pe youtube cine vrea sa afle mai multe despre el si "descoperirile" lui
www.stiintific.com/2010/04/nassim-haramein-teoria-unificata-a-ca...

cine vrea o abordare comica dar nu e subtitrata
www.youtube.com/watch?v=vVf6xUXiWKI&feature=related si partea a doua: www.youtube.com/watch?v=ClV7B2xofVk&feature=related sau o filmare mai veche dar.. destul de actuala

www.youtube.com/watch?v=uoI3hvYoozg&feature=related

ultima "bomba" ce am aflat acum 2 zile este ca Pamantul se mareste-expansiune..ramane de verificat


ion00

367 mesaje
Membru din: 23/03/2009
Postat pe: 26 Noiembrie 2011, ora 19:54

De la: Marin56, la data 2011-11-26 12:43:55Poate erau si iepuri cu doua picioare. Am glumit si eu. Ce se intampla? Nimic ! Nu cred ca lozincele cu tema biblica i-ar fi facut sa potoleaca setea de a fura. Ca fura azi toata lumea . Ca au furat din cele mai vechi timpuri. Au furat dintotdeauna. Fura ca -n codru. De sus pana jos. Si mai ales. Asa ca fura ei si cei care nu trebuie sa fure si sunt cu frica lui Dumnezeu , dapoi noi. Asa avem noi gena , si nu numai noi. Comportamentul nostru nu se deosebeste de unele animale. De aici rezulta ca ne inrudim cu ele. Ex: Cainii , leii , si alte animale pradatoare. Fura pentru a supravietui.


Nu vreau sa-l comentez pe Tutea doresc sa reflectam la citeva cuvinte ale lui: „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal rațional și vorbitor, care vine de nicăieri și merge spre nicăieri. ” Petre Țuțea ...
- Intr-o alta ordine de idei am o parere diferita fata de dvs ca atunci cind spuneti ca fura si cel cu frica de Dumnezeu. Eu cred ca cel cu frica de Dumnezeu NU FURA!
www.youtube.com/watch?v=k-jY4HcFmY0



Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje
Membru din: 30/03/2011
Oras: Galati

Postat pe: 26 Noiembrie 2011, ora 20:18

Eu ma refeream la slujitorii bisericii . Cred ca m-am exprimat gresit. Faptul ca ni se cer niste bani pentru a duce la indeplinire a unor obiceiuri sau traditii , pentru mine tot un furt este considerat. Ni se cer niste bani care fie ca sunt considerati taxe, fie ca merg la cutia milei , dar tot niste bani luati , mai mult sau mai putin ortodox, sunt. Cred ca toate ritualile astea , asa zise sfinte nu-si mai au loc rost in sec 21. Au fost bune pe vremuri. Ca sa nu mai zic de celelalte practici cu moaste , minuni , etc... Cat priveste videoclipul , intrebarile de acolo nu isi au rost, pentru , multi din ei raspund ca sa se afle in treaba, ca asa i-a zis tata sau mama sau bunica ca e bine, deci nu sunt sincere. Si asta ca toti sau unii , il vad , sau il considera pe Dumnezeu ca o persoana fizica, care face si drege. El are alta sem,nificatie pentru mine. este ceva imaterila care ne tine in viata, care ne produce viata. Atat noua cat si le celelalte vietuitoare. Numai noi nu stim sa descoperim asta. Credem tot ce ni se spune, si asta face ca sa creasca veniturile la altii, care nu ar merita, facand din asta o afacere. V-ati pus intrebarea sau a controlat cineva averele ilicite ale enoriasilor , a slujitoarilor bisericii? cat dintre ele se impoziteaza. Si nu numai ele.


andalexkor

66 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 27 Noiembrie 2011, ora 01:27

depinde ce intelegeti prin dumnezeu- eu v-am dat niste linkuri mai sus cu nassim haramein care demonstreaza stiintific lucruri fundamentale pentru intelegerea lumii in care traim si o sa scapati de dogmele religioase, adevarat retrograd ce este religia; stiinta este o cale de a descoperi pe dumnezeu si matematica este printre cele mai exacte stiinte daca nu cumva perfecta

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje
Membru din: 30/03/2011
Oras: Galati

Postat pe: 27 Noiembrie 2011, ora 12:29

Eu cred ca dintotdeauna s-a dus o lupta intre stiinta si religie. Fiecare venea cu dovezi , ca sa arate ca ideea lui e mai buna. De aceia a si insistat inchizitia, ca sa ne intarzie cu stiinta , pentru a nu pierde religia din mana, ascultarea si supunerea oarba. Iar acu cand stiinta scoate putin cate putin , timid , capul la lumina, ei profita din plin, ca sa arate prin propriile noastre mijloace , ca tot ei au dreptate. Intrebarea e : Pana cand?...Si cand te gandesti ca acestea erau considerate ca lucrul `diavolului`.

Raporteaza abuz de limbaj
andalexkor

66 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 27 Noiembrie 2011, ora 15:29

razboiul este pentru control intre cei care stiu si cei care vor sa afle; cine are rabdare sa urmareasca pe nassim haramein afla destule ; pentru cei care mai cred in religii-la modul general- astazi cand exista mult prea multa informatie care il poate ajuta si totusi acei oameni mai cred in povesti cu dumnezeu din carti..semne clare de retard si merita sa dai cu biciul in ei ca numai astfel inteleg..atat ii duce mintea si daca le spui parerea ta sar sa iti dea in cap fiindca de fapt asa spune in biblie- sa nu crezi...exista doar dumnezeul ala gelos care te arunca in iad ...dar el te iubeste :))))

Raporteaza abuz de limbaj
9am121159

2234 mesaje
Membru din: 21/08/2009
Oras: Craiova

Postat pe: 27 Noiembrie 2011, ora 22:49

razboiul este pentru control intre cei care stiu si cei care vor sa afle; cine are rabdare sa urmareasca pe nassim haramein afla destule ; pentru cei care mai cred in religii-la modul general- astazi cand exista mult prea multa informatie care il poate ajuta si totusi acei oameni mai cred in povesti cu dumnezeu din carti..semne clare de retard si merita sa dai cu biciul in ei ca numai astfel inteleg..atat ii duce mintea si daca le spui parerea ta sar sa iti dea in cap fiindca de fapt asa spune in biblie- sa nu crezi...exista doar dumnezeul ala gelos care te arunca in iad ...dar el te iubeste :
----------------
Oameni buni cand ve-ti intelege ca stiinta are locul ei si Dumnezeu are locul Lui.,V-am tot explicat dar nu vreti sa intelegeti,ca ani de zile nu am stiut nimic din Biblie,pana cant m-a trezit Dumnezeu prin vise,viziuni si raspunsuri la rugaciuni,apoi am inceput sa studiez Biblia.Dumnezeu exzista cu adevarat.Nu inteleg cum de alegeti sa respingeti o mostenire asa de mare care se capata prin credinta.Chiar si cei mai mari oameni de stiinta au recunoscut ca exzista Dumnezeu.Voi chiar va considerati oamenii de stiinta.Ce descoperiri ati facut.Daca doar cititi cartile oamenilor de stiinta asa cum le citim si noi....nu va puteti considera oameni de stiinta.Chiar daca ati facut o facultate,doar ati studiat despre oamenii de stiinta.Veniti-ve in fire.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje
Membru din: 30/03/2011
Oras: Galati

Postat pe: 28 Noiembrie 2011, ora 08:24

Eu as fi incercat sa fac multe , si poate as fi si facut. Dar nu m-au lasat parintii, apoi anturajul , lipsa banilor, si intr-un final sanatatea. Oamenii de stiinta au incercat si mai incearca sa-l caute sau sa explice existenta lui Dumnezeu, dar biserica , ce a facut? Ei sustine sus si tare fara nici o dovada stiintifica , ca asa trebuie sa fie si sa ne ploconim la niste icoane si sa citim din niste carti , care nu se stie cine le-a scris sau , cum au aparut. Si asta pentru ca pe vremuri odata, au venit niste oameni de pe alta planeta , pe care , noi i-am luat drept sfinti , sau zei. Are vre-o dovada biserica ca a fost asa si nu altfel. Dovada stau cercurile , si aureolelel, din jurul capului, semn ca ceva a fost. Nu degeaba a impanzit lumea cu ele. Dar de ce nu i-a facut normal ca toti oamenii , fara alte decoruri. Acele cercuri nu puteau inchipui decat niste casti de la costumele spatiale ale extraterestrilor care ne-a vizita odata. Si de ce nu ? As merge si mai departe. Poate tot ei ne-au si creat, de suntem asa cum suntem. Om fi niste gene imbunatatite , tot de la unele animale ce traiau odata pe la noi. Ca prea suntem unii si ne si asemuim cu ele. Nu credeti? Uitativa in jurul vostru si o sa aveti dovada. Toate animalele si alte vietuitoare , pana la cea mai mica se mananca intre ele. Dar noi mai avem si constiinta , constiinta ce e pe cale de disparitie.

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Noiembrie 2011, ora 09:33

Aureole in jurul capului au avut unii oameni. dar nu cei de acum.

Vecinii care nu se cearta, le pot face. Conditia e sa nu se certe cu alti vecini, ca li se sparge aureola.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
andalexkor

66 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 28 Noiembrie 2011, ora 14:06

natura este dumnezeu, cosmoasul/universul este dumnezeu, dumnezeu este tot ce exista iar ca tu l-ai vazut in vis... nu stiu ce ai vazut tu in vis da' de vazushi pe cineva ce ti-a zis si ti-a aratat.. nu stiu ce sa mai zic ; cititul de biblie/istoria poporului evreu este o carte in care sunt descrisi ceea ce numim extraterestrii si descrisi cu ce se putea descrie ca termeni de comparatie pe vremurile alea, e doar un episod din viata unuia cu puteri fizice si spirituale mult superioare babuinilor de atunci si salbaticilor de acuma da' nu era dumnezeu in orice caz iar ca unora le vorbeste dumnezeu n somn...no comment..mie imi vorbeste in continuu noapte-zi dar nu inteleg tot ce imi spune, atat ma duce capul momentan

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje
Membru din: 30/03/2011
Oras: Galati

Postat pe: 28 Noiembrie 2011, ora 14:29

razboiul este pentru control intre cei care stiu si cei care vor sa afle; cine are rabdare sa urmareasca pe nassim haramein afla destule ; pentru cei care mai cred in religii-la modul general- astazi cand exista mult prea multa informatie care il poate ajuta si totusi acei oameni mai cred in povesti cu dumnezeu din carti..semne clare de retard si merita sa dai cu biciul in ei ca numai astfel inteleg..atat ii duce mintea si daca le spui parerea ta sar sa iti dea in cap fiindca de fapt asa spune in biblie- sa nu crezi...exista doar dumnezeul ala gelos care te arunca in iad ...dar el te iubeste

Esti cumva ` Adrian ` de pe ` secretele lui Lovendal`, ca si acolo pomeneste cineva de Nassin

Raporteaza abuz de limbaj
andalexkor

66 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 29 Noiembrie 2011, ora 14:11

nu sunt Adrian de pe nush ce... da' e imbucurator ca exista persoane care au mai auzit de nassim haramein si sper ca au urmarit ce zice el, macar ca un punct de vedere diferit desi eu consider ca omul aduce dovezi solide ca sa isi sustina teoriile

Raporteaza abuz de limbaj
9am121159

2234 mesaje
Membru din: 21/08/2009
Oras: Craiova

Postat pe: 29 Noiembrie 2011, ora 14:17

Dupa cum va spuneam am inceput sa citesc cu atentie Biblia. Am ajuns unde scrie animale curate si necurate. Scrie sa nu mananci "porcul iepurele si camila", sa privesti ca necurate pe cele ce nu au copita despicata si nu rumega. Nu auzisem toata viata mea cat am stat in ortodoxie asa ceva. Pentruca aveam o gradina la care cresteam iepuri, m'am plecat pe genunchi si am facut in gand urmatoarea rugaciune:"
Doamne, Dumnezeule Atotputernice, daca este adevarat ce scrie in cartea asta si eu cresc iepuri la gradina si-i mananc, fa prin minunea Ta sa moara totii deodata picior sa nu ramana si nici sa nu apuc sa mananc carne din ei "Observati am scris cuvintele"daca este adevarat" deci nu eram o credincioasa in totalitate, puneam la indoiala Cuvantul lui Dumnezeu, care este hrana cereasca pentru cel ce crede cu adevarat. M'a lasat Dumnezeu de am carat toata vara la iepuri sa-i hranesc si va rog sa ma credeti ca nu mananca putin, iar in toamna aproape de Sf.Mihail si Gavril,m'am dus cu sotul meu la gradina el sa sape iar eu sa le dau sa manance , le-am dat sa manance si deodata vad in fata ochilor o vedenie un baiat tanar cu ochii albastri, intunecat la fata si cu urechile ca de iepure. M'am inspaimantat , am tresarit si vedenia a disparut, am iesit , m'am dus la sotul meu care sapa si l-am rugat sa mergem acasa ca vine ploaia. Nu i-am spus nimic despre vedenia mea caci rugaciunea am facut-o in gand si voiam sa o stiu numai eu cu Dumnezeu.Dar pe drum am cugetat in gand la vedenie si am zis: "Doamne prin aceasta vedenie eu inteleg ca iepurele este necurat dar eu nu asta te-am rugat. Si ca sa vedeti ca Dumnezeu este cel mai mare evanghelist dupa o saptamana mi-a implinit rugaciunea ca sa ma castige si sa ma aduca la Adevar. Dupa o saptamana, dimineata m'am dus si am dat la iepurii sa manance erau cate doi in cusca, inchise cu lacate ,sapte la numar, custile fiind din sarma ochiuri destul de rezistenta. Dupa ce i-am alimentat am plecat acasa dar pe drum mi-am adus aminte ca am lasat cusca generala deschisa Nu m'am itors dar dupa amiaza m'am dus din nou cu sotul meu la gradina si deodata auzim un caine cum latra in cusca noastra, am pus fiecare mana pe cate un arac si ne indreptam spre cusca generala. Deodata un vecin intreaba daca ne-am luat caine ca el a avut cainele foarte bine legat dar nu poate judeca cu mintea lui cum a . Atunci l-am invitat sa vada daca nu este cumva cel ce latra in cusca noastra lui. Vecinul a venit si cand sa ia cainele am vazut cum cainele a omorat toti iepurii strangandu-i de cap i-a aliniat pe totii pe jos, a rupt sarma ochiuri de la toate custile si i-a scos pe toti afara. Si astfel s'a implinit rugaciunea mea"sa moara toti deodata, picior sa nu ramana"Sotul s'a suparat rau, i-a lasat asa pina a doua zi. In cusca generala erau si pasari curca, gaina, cocos,rata, gasca. Cainele nu s'a atis de ele si nu a parasit cusca generala care era facuta din aceiasi sarma ochiuri ca si custile iepurilor. Dumnezeu a vrut sa vad cine mi-a facut raul, sa nu zic nimic vecinilor. Acasa i-am zis sotului te rog sa stai langa mine ca vreau sa-ti spun ceva dar sa nu te superi. Spune ce vrei ca si asa sant destul de suparat. I-am spus sa nu fie suparat caci astazi mi-a implinit Dumnezeu rugaciunea pe care am facut-o in gand ca sa nu stie nimeni si noi nu vom mai manca niciodata carne de iepue. Dupa ce i-am explicat totul cu deamanuntul nu a mai zis nimic, a doua zi s'a dus si ia ingropat toti iepuri in pamant. De atunci nu am mai mancat iepure, porc si ce mai scrie dumnezeu in cartea Sfanta ca este necurat

Acesta este un raspuns la rugaciunea mea,deci nu este vis daca nu credeti in vise,desi cele de la Dumnezeu sant adevarate.

Raporteaza abuz de limbaj
9am121159

2234 mesaje
Membru din: 21/08/2009
Oras: Craiova

Postat pe: 29 Noiembrie 2011, ora 14:20

Citind Biblia mult mai increzatoare, caci ma convinsese Cel mai Mare Evanghelist al cerurilor si al pamantului Dumnezeu, am observat ca orice cercetator sincer caci lui Dumnezeu nu-i plac idoli, lucrurile facute de maini omenesti. Si ca fiecare ortodox nu-mi venea sa cred ca ortodoxia nu ar fi in regula fata de Dumnezeu. Deaceia am intrat in biserica ortodoxa unde eram in acea vreme si am facut urmatoarea rugaciune tot in gand ca sa o stiu numai eu si Dumnezeu. Biserica era plina in acea zi, toti stateam in picioare si am zis: "Doamne Dumnezeule Atotputernice eu am vazut in Cuvantul Tau scris ca nu este bine sa ne rugam la lucruri facute de maini omenesti.Doamne daca ortodocsi mei ti-au facut aceste icoane din iubire, cum unul ti-a scris o carte, altul ti-a scris o poiezie, altul ti-a scris un cantec, ei au gasit cu cale sa-ti faca potretul din iubire. Totusi Doamne daca nu este bine ce au facut fa prin puterea ta sa arda icoanele sa se faca scrum si cand voi afla aceasta veste voi veni la tine si ma voi boteza, dar daca este bine ce au facut, fa prin puterea ta sa iasa raze de lumina din ele si toate celelalte culte sau secte sa vina in ortodoxie Amin. Prea iubitilor eram in ziua de votarea constitutiei prima data, dupa revolutie, ma imbracam impreuna cu sotul meu sa mergem la votare dar intre timp televizorul era deschis. Deodata apare la televizor un preot cu un microfon in fata si spunea: "a ars biserica sf.Nicolae din Bucuresti s'a facut scrum, nu mai am nici-o icoana in ea" Atunci am cazut pe genunchi si i-am multumit Domnului pentru raspuns la rugaciune si pentru intelepciunea lui ca nu a ars sf.Nicolae din orasul meu Craiova, biserica in care ma rugasem, ci a ars biserica sf.Nicolae din Bucuresti. Altfel nu as fi putut marturisi nici rugaciunea nici raspunsul la rugaciune, caci enoriasi din oras m'ar fi invinovatit pe mine ca am dat foc si intrucat in Bucuresti nu am mers nu ma putea acuza nimeni de vinovatie. Bineinteles ca acest raspuns de la Cel mai Mare Evanghelist Domnul, Dumnezeul Cel Atotputernic, m'a facut sa iau hotararea, cu prima ocazie cand s'a facut botezul la Biserica Adventista de ziua saptea tot printr-o instiintate de la Dumnezeu am mers si m'am botezat. Grabiti-va toti care va-ti luminat si faceti acest botez fara de care nu veti vedea si nu veti intra in Imparatia lui Dumnezeu caci DOMNUL VINE VINO DOAMNE ISUSE AMIN.

Alt raspuns sa alta rugaciune.

Raporteaza abuz de limbaj
9am121159

2234 mesaje
Membru din: 21/08/2009
Oras: Craiova

Postat pe: 29 Noiembrie 2011, ora 14:43

Am inceput sa-L caut pe Dumnezeu cu Biblia in mana si cu rugaciune ,pe la biserici sa vad care din ele au adevarul dupa Biblie.Am intrat la o evanghelizare care se facea de niste straini la biserica penticostala.Am facut urmatoarea rugaciune in gand cand am intrat in sala. "Doamne Dumnezeule mare si puternic,daca aceasta biserica are adevarul Tau,te rog sa plec rusinata din aceasta biserica,dar daca nu au adevarul,sa se rusineze ei,eu voi intelege si te voi cauta la alta biserica,AMIN".
Ei au inceput sa marturiseasca din Biblie,apoi s-au luat de mana baieti si fete si au inceput sa cante o cantare.Deodata o fata din mijlocul grupului care canta,a inceput sa sara in sus,degeaba o tineau de mana ca sa inceteze cu saritul in sus,ca fata nu putea si sarea din ce in ce mai rau.Au fost nevoiti sa intrerupa cantarea si ca sa-i spele rusinea au pus-o pe ea sa marturiseasca in continuare,desi intreaga audienta si-a dat seama ca este ceva necurat.Dupa ce s'a terminat,o femeie in varsta vine langa mine si spune: Ai vazut ca si in biserica este diavolul,ai vazut cum sarea fata aceia in sus.Nu am zis nimic,am plecat acasa dar nu am mai trecut prin acea biserica,pentru ca Dumnezeu imi aratase ca nu este biserica cea adevarata.

Acum sper ca intelegeti cum a lucrat Dumnezul Cel atotputernic,Cel mai mare Evanghelist al lumii si cat de mult doreste sa ne intoarcem la El cu toata inima.Desi voi spuneti ca cei ce cred sant prosti sau schizofrenici,nu aveti dreptate.Cand veti auzi glasul Lui Dumnezeu si voi va veti intoarce la El la fel ca mine,si din acel moment nu ve-ti mai spune ca nu exzista Dumnezeu.Har,pace,lumina,sdevar,credinta de la Dumnezeu ,va doresc.

Raporteaza abuz de limbaj
andalexkor

66 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 30 Noiembrie 2011, ora 14:05

multumim la fel!

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Decembrie 2011, ora 13:12

Eu sint mai fericit cind nu caut ceva anume. Daca gasesc sau nu gasesc ce caut, ramin cu senzatia de cautat, mult timp.
Mai bine fara cautat.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Membru din: 25/04/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Decembrie 2011, ora 08:27

De la: 9am121159, la data 2011-11-29 14:43:06Am inceput sa-L caut pe Dumnezeu cu Biblia in mana si cu rugaciune ,pe la biserici sa vad care din ele au adevarul dupa Biblie.Am intrat la o evanghelizare care se facea de niste straini la biserica penticostala.Am facut urmatoarea rugaciune in gand cand am intrat in sala. "Doamne Dumnezeule mare si puternic,daca aceasta biserica are adevarul Tau,te rog sa plec rusinata din aceasta biserica,dar daca nu au adevarul,sa se rusineze ei,eu voi intelege si te voi cauta la alta biserica,AMIN".
Ei au inceput sa marturiseasca din Biblie,apoi s-au luat de mana baieti si fete si au inceput sa cante o cantare.Deodata o fata din mijlocul grupului care canta,a inceput sa sara in sus,degeaba o tineau de mana ca sa inceteze cu saritul in sus,ca fata nu putea si sarea din ce in ce mai rau.Au fost nevoiti sa intrerupa cantarea si ca sa-i spele rusinea au pus-o pe ea sa marturiseasca in continuare,desi intreaga audienta si-a dat seama ca este ceva necurat.Dupa ce s'a terminat,o femeie in varsta vine langa mine si spune: Ai vazut ca si in biserica este diavolul,ai vazut cum sarea fata aceia in sus.Nu am zis nimic,am plecat acasa dar nu am mai trecut prin acea biserica,pentru ca Dumnezeu imi aratase ca nu este biserica cea adevarata.

Acum sper ca intelegeti cum a lucrat Dumnezul Cel atotputernic,Cel mai mare Evanghelist al lumii si cat de mult doreste sa ne intoarcem la El cu toata inima.Desi voi spuneti ca cei ce cred sant prosti sau schizofrenici,nu aveti dreptate.Cand veti auzi glasul Lui Dumnezeu si voi va veti intoarce la El la fel ca mine,si din acel moment nu ve-ti mai spune ca nu exzista Dumnezeu.Har,pace,lumina,sdevar,credinta de la Dumnezeu ,va doresc.


Daca ai credinta in el, de ce trebuie sa umbli brambura prin biserici sa-l cauti? Vrei sa-i gasesti adresa exacta?

Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
9am121159

2234 mesaje
Membru din: 21/08/2009
Oras: Craiova

Postat pe: 3 Decembrie 2011, ora 20:44

Am inceput sa-L caut pe Dumnezeu cu Biblia in mana si cu rugaciune ,pe la biserici sa vad care din ele au adevarul dupa Biblie.Am intrat la o evanghelizare care se facea de niste straini la biserica penticostala.Am facut urmatoarea rugaciune in gand cand am intrat in sala. "Doamne Dumnezeule mare si puternic,daca aceasta biserica are adevarul Tau,te rog sa plec rusinata din aceasta biserica,dar daca nu au adevarul,sa se rusineze ei,eu voi intelege si te voi cauta la alta biserica,AMIN".
Ei au inceput sa marturiseasca din Biblie,apoi s-au luat de mana baieti si fete si au inceput sa cante o cantare.Deodata o fata din mijlocul grupului care canta,a inceput sa sara in sus,degeaba o tineau de mana ca sa inceteze cu saritul in sus,ca fata nu putea si sarea din ce in ce mai rau.Au fost nevoiti sa intrerupa cantarea si ca sa-i spele rusinea au pus-o pe ea sa marturiseasca in continuare,desi intreaga audienta si-a dat seama ca este ceva necurat.Dupa ce s'a terminat,o femeie in varsta vine langa mine si spune: Ai vazut ca si in biserica este diavolul,ai vazut cum sarea fata aceia in sus.Nu am zis nimic,am plecat acasa dar nu am mai trecut prin acea biserica,pentru ca Dumnezeu imi aratase ca nu este biserica cea adevarata.

Acum sper ca intelegeti cum a lucrat Dumnezul Cel atotputernic,Cel mai mare Evanghelist al lumii si cat de mult doreste sa ne intoarcem la El cu toata inima.Desi voi spuneti ca cei ce cred sant prosti sau schizofrenici,nu aveti dreptate.Cand veti auzi glasul Lui Dumnezeu si voi va veti intoarce la El la fel ca mine,si din acel moment nu ve-ti mai spune ca nu exzista Dumnezeu.Har,pace,lumina,sdevar,credinta de la Dumnezeu ,va doresc.
-----------
Daca ai credinta in el, de ce trebuie sa umbli brambura prin biserici sa-l cauti? Vrei sa-i gasesti adresa exacta?
------------
Faptele apostolilor 17/24Dumnezeu, care a făcut lumea și tot ce este în ea, este Domnul cerului și al pământului, și nu locuiește în temple făcute de mâini.
25El nu este slujit de mâini omenești, ca și când ar avea trebuință de ceva, El, care dă tuturor viața, suflarea și toate lucrurile.
26El a făcut ca toți oamenii, ieșiți dintr-unul singur, să locuiască pe toată fața pământului; le-a așezat anumite vremi și a pus anumite hotare locuinței lor,
27ca ei să caute pe Dumnezeu, și să se silească să-L găsească bâjbâind, măcar că nu este departe de fiecare din noi.
28Căci în El avem viața, mișcarea și ființa, după cum au zis și unii din poeții voștri: "Suntem din neamul lui..."
29Astfel dar, fiindcă suntem de neam din Dumnezeu, nu trebuie să credem că Dumnezeirea este asemenea aurului sau argintului sau pietrei cioplite cu meșteșugirea și iscusința omului.
30Dumnezeu nu ține seama de vremurile de neștiință, și poruncește acum tuturor oamenilor de pretutindeni să se pocăiască;
Iata de ce trebuie sa-L cautam pe Dumnezeu bajbaind.....ca sa ne pocaim.Pocainta nu este posibila in bisericile idolatre ratacite,care nu asculta de Dumnezeu Cel adevarat.Ei se inchina inaintea icoanelor care nu sant decat niste lemne facute de oameni,din aceasta cauza a aparut homosexsualitatea , s'a schimbat intrebuintarea fireasca si a barbatilor si a femeilor.Dumnezeu poate sa rastigneasca firea pamanteasca si sa aduca omenirea la normal daca il cauta si-L asculta.Oamenii nu se pot schimba singuri.Adam nu a putut sa asculte de Dumnezeu prin el insasi,nici poporul Israel care a primit Legea nu a putut sa o pazeasca in primul legamant din cauza firii pamantesti care o facea fara putere.Ei au fost risipiti printre neamuri ca pedeapsa.Asa se intampla si cu neamurile care nu se intorc la pocainta.Dar pentru cei ce se intorc cu adevarat,Dumnezeu rastigneste firea pamanteasca a omului,prin lucrarea facuta de Domnul Isus in al doilea legamant si le da celor pocaiti si vointa si indeplinirea.Deaceia Dumnezeu trbuie cautat....cautati-L si voi.Multa pace.

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Decembrie 2011, ora 09:19

Acum am inteles. Daca am probleme cu vecinii le cind psalmi.....

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am121159

2234 mesaje
Membru din: 21/08/2009
Oras: Craiova

Postat pe: 6 Decembrie 2011, ora 14:33

Acum am inteles. Daca am probleme cu vecinii le cind psalmi.....
--------
Santeti simpatic domnule nastase,dar cine asculta in zilele noastre cantari din psalmi?.Am ajuns la concluzia ca unii vecini nu stiu pe ce lume traiesc.....ei sant pierduti pentru totdeauna...din nestinta.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Membru din: 25/04/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Decembrie 2011, ora 00:16

De la: 9am121159, la data 2011-12-06 14:33:58Acum am inteles. Daca am probleme cu vecinii le cind psalmi.....
--------
Santeti simpatic domnule nastase,dar cine asculta in zilele noastre cantari din psalmi?.Am ajuns la concluzia ca unii vecini nu stiu pe ce lume traiesc.....ei sant pierduti pentru totdeauna...din nestinta.
Probabil ca impresia este reciproca.

Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

212 mesaje
Membru din: 14/10/2011
Postat pe: 7 Decembrie 2011, ora 23:29

Ehe he, Și în casa de nebuni există vecini

Raporteaza abuz de limbaj
M-au ur­mă­rit multe gânduri profunde, dar am fost întotdeauna mai iute decât ele.
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Decembrie 2011, ora 09:24

Nu exista nebuni. Respectivii nu au pereti la casa....interioara.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am121159

2234 mesaje
Membru din: 21/08/2009
Oras: Craiova

Postat pe: 8 Decembrie 2011, ora 12:11

Nu exista nebuni. Respectivii nu au pereti la casa....interioara.
------------
In zilele noastre nu se stie daca oamenii sant nebuni din nastere,sau sant inebuniti cu substante create special in laboratoare.Dupa revolutie,un om protesta impreuna cu altii in Bucuresti,cand a venit acasa datorita substantelor pe care le-a inhalat,si-a dat foc la garsoniera.Omul nu a fost bolnav niciodata pana atunci.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

23 mesaje
Membru din: 8/12/2011
Oras: Fetesti

Postat pe: 8 Decembrie 2011, ora 12:42

De la: 9am121159, la data 2011-12-08 12:11:17Nu exista nebuni. Respectivii nu au pereti la casa....interioara.
------------
In zilele noastre nu se stie daca oamenii sant nebuni din nastere,sau sant inebuniti cu substante create special in laboratoare.Dupa revolutie,un om protesta impreuna cu altii in Bucuresti,cand a venit acasa datorita substantelor pe care le-a inhalat,si-a dat foc la garsoniera.Omul nu a fost bolnav niciodata pana atunci.
Astia-s din categoria celor ce de buna voie si nesiliti de nimeni si-au vandut mintile

Raporteaza abuz de limbaj
9am121159

2234 mesaje
Membru din: 21/08/2009
Oras: Craiova

Postat pe: 8 Decembrie 2011, ora 14:28

Astia-s din categoria celor ce de buna voie si nesiliti de nimeni si-au vandut mintile
--------
Daca cineva protesteaza impotriva coruptiei inseamna ca si-a vandut mintile?? Ce mai dreptate....

Raporteaza abuz de limbaj
9am121159

2234 mesaje
Membru din: 21/08/2009
Oras: Craiova

Postat pe: 13 Decembrie 2011, ora 14:09

Sant si vecini agresivi....dar v-ati intrebat cine-i pune sa fie agresivi? Nu da in caine pana nu-i cunosti stapanul.

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Decembrie 2011, ora 19:21

De la: 9am121159, la data 2011-12-08 12:11:17Nu exista nebuni. Respectivii nu au pereti la casa....interioara.
------------
In zilele noastre nu se stie daca oamenii sant nebuni din nastere,sau sant inebuniti cu substante create special in laboratoare.Dupa revolutie,un om protesta impreuna cu altii in Bucuresti,cand a venit acasa datorita substantelor pe care le-a inhalat,si-a dat foc la garsoniera.Omul nu a fost bolnav niciodata pana atunci.

Cu turnesol se verifica daca e de la substante.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Vecini agresivi
Mergi la: