Info
x
O palma peste bot data de basescu c.c.r
|
9am181151 17 mesaje Membru din: 30/01/2010 |
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 18:18
De la: buldogul, la data 2010-10-07 20:38:29Lasind sa fraudeze votul in Parlament prin obligarea Robertei Anastase la frauda si obligarea CCR SA DECLARE LEGEA PENSIILOR CONSTITUTIONALA,Basescu de teama suspendarii,renunta sa promulge Legea ,casa mai faca oleaca de smenarie electorala MAI BULDOGULE,DUPA NUME NU ESTI FOARTE INTELIGENT,ASA CA NU-TI MAI DA CU PAREREA DESPRE SOARTA NOASTRA Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 520 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 21:43
De la: alex_san, la data 2010-10-15 14:52:56NU-MI VINE SA CRED CA DUPA 6 ANI CU BASESCU TOT M-AI ARE PUPICURISTI ASA CA TINE , TU ORI ESTI PROST ORI BENEFICIEZI DUPA URMA JEGURILOR PDL-ISTE ,TOT SPUNETI DE COMUNISTI SI VA REFERITI LA PSD , EU NU SUNT MEMBRU AL UNUI PARTID DAR CE AM CONSTATAT CA ADEVARATII COMUNISTI CU FATA UMANA SAU TRANFORMAT IN PORTOCALII ,EU SUNT DIN GALATI SI CUNOSC BINE STRUCTURA PDL SUNT TOTI INCULTII TOATE JEGURILE IN FRUNTE CU CE-L M-AI MARE PRADUITOR COMUNIST MIRCEA TOADER E UN PARTID DE ZDREMTE , BASESCU A VRUT SA REFACA FLOTA ROMANIEI ADUNAND TOATE EPAVELE UMANE IN JURUL SAU . ORICUM CRED SI SPER CA NU-L VA APUCA CRACIUNUL SI VIZAVI DE PDL SE TERMINA PRECUM BATERIA . Eu iti respect opinia ta cu privire la ura impotriva lui Basescu si a PDL-ului, ma doare in cot de asta, dar nu-ti pot aprecia incultura, vulgaritatea si mojicia. Am constatat ca agramatii badarani folosesc insulte, ei sunt tributari unui primitivism si nu pricep o iota ce este civilizatia. Primitivul badaran n-are argumente, el da cu bata, asa incat cei despre care se spune ca n-au 7 ani de acasa sunt mult mai evoluati. Invata sa scrii textele cu litere mici ca ortografia tot n-o cunosti, de morfologie nici pomeneala. �CE-L� se scrie legat;- cel � iar �M-AI� se scrie tot legat; - mai- Raporteaza abuz de limbaj |
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 18:57
Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.
Raporteaza abuz de limbaj
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 22:48
De la: emil_pislaru, la data 2010-10-16 21:43:07De la: alex_san, la data 2010-10-15 14:52:56NU-MI VINE SA CRED CA DUPA 6 ANI CU BASESCU TOT M-AI ARE PUPICURISTI ASA CA TINE , TU ORI ESTI PROST ORI BENEFICIEZI DUPA URMA JEGURILOR PDL-ISTE ,TOT SPUNETI DE COMUNISTI SI VA REFERITI LA PSD , EU NU SUNT MEMBRU AL UNUI PARTID DAR CE AM CONSTATAT CA ADEVARATII COMUNISTI CU FATA UMANA SAU TRANFORMAT IN PORTOCALII ,EU SUNT DIN GALATI SI CUNOSC BINE STRUCTURA PDL SUNT TOTI INCULTII TOATE JEGURILE IN FRUNTE CU CE-L M-AI MARE PRADUITOR COMUNIST MIRCEA TOADER E UN PARTID DE ZDREMTE , BASESCU A VRUT SA REFACA FLOTA ROMANIEI ADUNAND TOATE EPAVELE UMANE IN JURUL SAU . ORICUM CRED SI SPER CA NU-L VA APUCA CRACIUNUL SI VIZAVI DE PDL SE TERMINA PRECUM BATERIA .
Raporteaza abuz de limbaj
GINA
|
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 23:59
Hu...oooooooooooooooooooooooooooo........
Raporteaza abuz de limbaj |
|
optimistul 127 mesaje Membru din: 6/01/2010 |
Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 22:49
Pe forumul asta 9am sunt cateva hahalere care se evidentiaza doar prin mojicie, alte semnalmente
n-au.
Raporteaza abuz de limbaj |