back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Roberta anastasie si sever voinescu au falsificat situatia votului la legea pensiilor dece nu sunt arestati ?

Pagini: << 4 5 6 7 8 Sari la pagina:

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2010, ora 13:41

De la: 9am104796, la data 2010-12-05 20:26:21cind credeti ca a spus adevarul basescu?
cind a fost reprezentantul navrom la anvers?
cind a fost ministru transporturilor in guvernul roman ?
probabil in guvernul ciorbea ?
cind a fost primar general?
cind sa atribuit si el o casuta in mihaileanu?
cind sa numito pe copilita consilier la Luxten ????????????
mincinosii sint cei demonstrati /
cum puteti cere curatenie in tara asta cind voi cei ce conduceti sinteti prinsi in miresma mincinosului //////////////////////////////?

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2010, ora 13:51

De la: Silver9AM, la data 2010-12-03 10:22:19
De la: gabigabi, la data 2010-12-02 11:17:55
De la: Silver9AM, la data 2010-12-01 16:46:39
De la: gabigabi, la data 2010-12-01 16:24:47
De la: 9am178165, la data 2010-11-30 21:51:30
De la: 9am243985, la data 2010-11-30 20:27:16
De la: 9am178165, la data 2010-11-30 18:28:09Cerem demiterea ticaloasei anastase, locul infractorilor e la inchisoare!!!!!!!!!!

A zis seful Basescu ca trebuie sa exterminam romanii,profitind de ocazie ,ca suntem la putere si poporul rabda ,nu reactioneaza ,deci se simte bine !Romanilor le este rusine sa reactioneze la faptele de banditism ale Guvernului PDL-BASESCU-BOC

Numai sa nu-l extermine maine pe sefu` tau idiot!!!!!!!!

ei, uite ca sobolanul s-a ascuns de frica !

CE EXPRIMARE ELEGANTA DIN PARTEA CNA.........DE FAPT LA VOI MERGE............AILALTI SUNT NESIMTITI...........MAI SA FIE..... ,CATA OFTICA SI UNGHII......IMI PLACE,ASA STOFOCATIVA,POATE,POATE.........SCAPATI DE CONSTIPATIE.......INCA UN PIC !!!!!!!!!!!

eu te-am mai intrebat o data : tu, ca OFITER , esti Mindru de ce face omul asta cu voi ?

P.S. nu-i nici oftica si nici unghii , Silver ! e dispret si, DISPERARE mai ales ! NU ptr. asta s-a murit in dec. ' 89 ! Nu ptr. un om ca Basescu ! s-a murit ca se SCAPE RO de un om CA basescu !

EU UNUL SUNT F. IMPACAT,TU ? IN DECEMBRIE NU S-A MURIT PT. CA BASESCU SA NU IASA PRESEDINTE,DACA DUCETI INEPTIA LA RANG DE ADEVAR.......TREABA VOASTRA,IAR DESPRE FAPTUL CA ESTE PRESEDINTE BASESCU INTELEGETI ODATA PT. TOTDEAUNA DACA PUTETI.......A FOST ALES CORECT DE ROMANI,IAR VOI AR TREBUI SA IESITI DIN MARASMA ASTA ,SI SA PRIVITI ADEVARUL,FIE CA VA PLACE FIE CA NU..............

TU ESTI BATUT IN CAP, IMBECILULE???????????
traian basescu ocupa vremelnic si nelegitim prin frauda si impostura demnitatea de Presedinte al Romaniei!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa-ti fie foarte clar, CA ORICAT AI LATRA, ORICAT NE-AI PUPA, ORICAT NE-AI AMENINTA SI ORICAT NE-AI LINGE, NOI POPULATIA ROMANIEI CUNOASTEM MURDARUL ADEVAR: VOI SERVICIILE SPECIALE SI SECRETE SUNTETI CEI CARE ATI MITUIT, ATI SANTAJAT, ATI BAGAT CALUPURI INTREGI CU BULETINE DE VOT "CU STAMPILA PE BASESCU" IN URNE PE TRASEUL: UNGARIA, SLOVACIA, CEHIA, AUSTRIA, GERMANIA, FRANTA, SA NU MAI VORBIM DE REP. MOLDOVA UNDE ATI FURAT LA GREU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asa ca, nu tine sa mai prostiti oamenii, puteti mai argintatule sa carati la galeti si ceasuri din poarta in poarta pana va veti cocosa: NU-I MAI PROSTITI PE ROMANI!!!!

Apropos, ai carat la greu porci pe la case in Hunedoara ieri si alaltaieri pentru omul vostru, nu-i asa??????????? Te dor salele?????

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Decembrie 2010, ora 17:47

De la: 9am104796, la data 2010-12-05 20:26:21cind credeti ca a spus adevarul basescu?
cind a fost reprezentantul navrom la anvers?
cind a fost ministru transporturilor in guvernul roman ?
probabil in guvernul ciorbea ?
cind a fost primar general?
cind sa atribuit si el o casuta in mihaileanu?
cind sa numito pe copilita consilier la Luxten ????????????
mincinosii sint cei demonstrati /
cum puteti cere curatenie in tara asta cind voi cei ce conduceti sinteti prinsi in miresma mincinosului //////////////////////////////?

a spus Adevarul atunci cind intrebat fiind ,de ce Nu mai candideaza Stolojan la funct. de Presedinte , a spus ca era SANTAJAT ! ...a uitat sa spuna ca santajatorul era chiar el !
a mai spus Adevarul atunci cind,ajuns fata-n fata cu A. Nastase , a spus acea memorabila fraza cu Blestemul ce apasa pe capul poporului roman , ca-i Obligat sa aleaga dintre 2 fosti COMUNISTI !
a mai spus Adevarul, dar n-am aflat noi decit prea tirziu ce-n seamna acel Presedinte JUCATOR , anuntat de elca va fi !
a mai spus Adevarul atunci cind a spus ca tara n-are nevoie de filozofi si, cel mai definitoriu Adevar si care-l reprezinta ,e ca visichiul se bea cu 3 cuburi de gheata....pina sa pluteasca !

Raporteaza abuz de limbaj
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 13:11

Ati uitat-o pe Ritzi, si asta o hoata dovedita ca si Anastase!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"IMI ASUM RESPONSABILITATEA POLITICA A INTARZIERII INTRARII ROMANIEI IN SPATIUL SCHENGEN, IN CALITATE DE SEF AL STATULUI"

Cred ca am citat destul de exact din CULMEA (!!!!), in sfarsit VINOVATIA RECUNOSCUTA a PREJUDICIULUI CAUZAT de traian basescu celor 20 de milioane de locuitori ai Romaniei!!!! Asa deci........., din moment ce avem un prejudiciu recunoscut cauzat de traian basescu populatiei Romaniei, CAM CUM AR TREBUI SA PRETINDEM NOI CEI PAGUBITI, repararea acestui prejudiciu numitului traian basescu!!!!!
Hai prieteni sa vedem: avem niste pagubiti adica CEI 20 DE MILIOANE DE CETATENI AI ROMANIEI, avem un faptuitor si anume presedintele fraudulos traian basescu, si mai avem ca proba recunoasterea vinovatiei sale politice.
Si acum sa vedem, CUM TREBUIE SA RASPUNDA traian basescu POLITIC in fata noastra pentru ca ne-a pagubit?????? Pentru ca nu stiu cum sunteti voi dragi compatrioti, dar eu una sunt foarte rea de paguba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu suport nicidecum sa fiu pagubita!!!! Intelege traian basescu sa raspunda politic prin renuntarea la demnitatea prezidentiala?????? Si daca n-o face, ATUNCI CUM PLATESTE PENTRU PAGUBA PRODUSA NOUA CETATENILOR SI CONTRIBUABILILOR ROMANI??????
Si daca nu repara prejudiciul, ce facem noi cetatenii??? Intentam 20 de milioane de actiuni in justitie prin care sa cerem daune interese faptuitorului basescu pentru ca datorita LUI, am pierdut bani pentru ca am fi avut slujbe in Spatiul Schengen si nu le-am putut ocupa?????? Adica ii cerem restante banesti si dobanzi penalizatoare???????

P.S.: traian basescu, ai achitat 1500 de euro, reprezentand calatoria de la Predeal la Bucuresti din 2 ianuarie cu elicopterul prezidential, efectuata in interes personal?????????
Pentru CA SCOPUL ELICOPTERULUI PREZIDENTIAL NU E SA FIE FOLOSIT DUPA CUM VOR MUSCHII TAI, CI IN INTERES DE SERVICIU, pentru ca daca nu stii, noi platim, e vorba de banii contribuabililor romani!!!!!!

Pagini: << 4 5 6 7 8 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ROBERTA ANASTASIE si SEVER VOINESCU AU FALSIFICAT SITUATIA VOTULUI LA LEGEA PENSIILOR DECE NU SUNT ARESTATI ?
Mergi la: