back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum reusim satrecem peste iarna 2010 - 2011 ?

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 16:29

De la: vlad_639, la data 2010-09-19 08:14:36Dna Gaby
Se poate sa te iindragostesti de cineva si in lumea virtuala.Aici ma refer la sentimente curate si nu la ceea ce se practica pervers sub denumirea eronata "dragoste virtuala",fiind vorba doar de "sex virtual",unora fiindu-le greu sa deosebeasca dragostea de sex.
Poate fii ceva romantic,ceva in care partenerii virtuali,chiar daca se sicaneaza din cand in cand ,nutresc un sentiment de dor,de necesitate de a intra pe "net" ptr a schimba idei,opinii,chiar ptr a -si impartasi anumite sentimente,succese,pierderi,infrangeri.
Omul este o fiinta sociala si nu ar putea ,deca daca este excesiv de lovit de experiente in viata sau daca are probleme cu capul,sa traiasca singur.
Poate ca prietenia virtuala ,incetul cu incetul ,se transforma intr-o necesitate sufleteasca apropiata de sentimentul de dragoste.Poate fii si dragostea ptr un prieten ,dar devine si dragostea in esenta pura.Cel putin asa ma duce pe mine capul acum.Cu bine.

desi suntem cu discutia asta si inca nu ne-a pe chestia asta, am vrut de ieri sa comentez aceasta postare a dvs. ,dar am uitat ! ma intorc acum la el : referitor la prima fraza, desigur ! si un film foarte elocvent si frumos, chiar unul preferat de mine la categ. romantice si care pledeaza ptr. acest fel de prietenie ,este " Ai un mesaj " cu Meg Rayan si Tom Hancks - probabil ca l-ati vazut !
dar, ieri -alaltaieri s-a dat in reluare pe nush ce canal tv. " Al naibii tratament " cu Jack Nicholson ....toate rolurile jucate de el sunt din gama : groaznic om- dulce om ! cu omul asta te poti certa dupa pofta inimii si te poti impaca cu un si o o poezie sau o reteta de bucatarie .....asa era @mytcor si v-am crezut el !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 16:37

De la: dor_de_dor, la data 2010-09-20 16:28:51
De la: gabigabi, la data 2010-09-20 09:23:01
De la: vlad_639, la data 2010-09-19 19:15:32draga Doamna Gaby ,
Am inteles mesajul,vreti sa spuneti ,probabil : "qui s'aime ,se taquine!"E un punct de vedere.
Eu pot sa ma detasez de certuri si de unele rautati (nu ca ar fi cazul meu sau al dvs aici).Dar ,imi place mult sa am schimb de idei si nu de a ma certa si explica.
Am avut cateva dialoguri foarte interesante cu unii dintre internauti si mi-am intarit unele pareri,mi-am schimbat altele.De aceea paticip cu sufletul si cu buna credinta la discutii si ,credeti-ma ,stimata doamna, nu am nimic de-a face cu politicul ,asa cum ma banuiti dvs.
Eu as prefera ,chiar,teme rupte de politic.Cred ca am fii mult mai castigati cu totii decat daca ne-am certa si chiar balacarii in politicul asta care ne-a invadat pana la a ne dezumaniza ptr ca ,dupa cum vedeti,nu suntem in stare sa ne ascultam cu rabdare unii pe altii,sa acceptam argumente sau sa le respingem in mod civilizat.
Oricum,apreciez temperamentul dvs de luptator ,dar am convingerea ca daca topicul ar fi inafara politicului dvs ati fii mult mai avantajata.
Cu stima.Vlad

Buna dimineata de Luni, la toata lumea ! sa aveti o saptamina binecuvintata !

...facusem trimitere catre " D'ale carnavalului " cu " tachinatu ' mastilor " pe care voia "magnetizatul " sa le deconspire .....

@alina, s-a marcat : castravesti - sunt ! gogosari - s-au facut ! gogonelele zimbesc din borcan, impreuna cu conopida, morcovi, telina, mar ,varza rosie si, usturoi sa le dea aroma si niste ciusca, sa piste un pic ......le pui si tu usturoi ?....s-a facut si-o portie mica de zacusca ! urmeaza varza, dar il asteptam pe Sf. Dumitru .....dar daca nu apare varza romaneasca si-i tot numai d'asta olandeza, nu stiu ce-o sa fac ,dar mai e timp !

Buna ziua draga Gabi! Pentru faptul ca ai intercalat discutia cu mine in alt raspuns, nu am citit ceea ce mi se cuvenea. Vreau sa-ti spun ca la mine varza e romaneasca si iarna numai buna pentru sarmale si ciolan afumat. Eu pun la toate muraturile pe langa cele enumerate de tine si hrean (bineinteles ca si usturoi). Zacusca mea e exceptionala anul acesta nu pentru ca am facut-o eu ca de obicei ci pentru ca nu am mai afumat-o si pentru ca am avut multi gogosari. Am facut un fel de gem de mere pentru placinta si mi-am pus si prune la congelator pentru galuste. Cat de rau imi pare ca nu esti mai aproape ca te puteam aproviziona cu fructe si legume in afara de varza. Am cautat sambata niste vecine sa vina sa culeaga mere si prune pentru ele si au zis ca nu au nevoie iar la iarna merg si cumpara din piata. Mi-a dat Bursuc o indrumare in a pastra merele pe iarna si ma gandesc ca nu voi avea cum sa le consum pe cate am strans. Acum ploua si e urat si nu-mi arde de cusut goblenuri dar sper ca de maine revin la indeletniciri practice. Iti urez o zi minunata!

aaaa, scuze ! si l-am mincat si pe G si a ramas doar alina ! scuze ! .....sigur ca mult hrean ; eu voiam sa stiu daca ingredientul usturoi e la fel de apreciat la tine, ca si la mine !
merele ,da-le pe razatoarea mare,caleste-le bine, ca ptr. placinta si puneti-le in pungute la congelator .....am vazut ca ai zis ca ai facut din ele un fel de gem de mere : zi-i cum !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

568 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 16:57

Draga Gabi gemul l-am facut astfel: am taiat merele bucati necuratate de coaja, le-am tocat in micser apoi le-am pus intr-un vas special numai pentru gemuri si majun, le-am acoperit cu zahar, (cam 1 kg. la 2,5 kg. mere), le-am lasat pana a doua zi si apoi le-am pus la foc mic pana nu s-a mai ridicat abur. Dupa ce s-a racit l-am pus in borcane de sticla. Vreau sa-ti spun ca la mine nu mucegaieste nici un fel de conserva pentru ca umplu borcanul pana la capac, adica nu raman bule de aer. Am uitat sa-ti spun ca am adaugat si un plic mare de zahar vanilat dar la urma nu l-am simtit, cred ca era obtinut artificial. Pentru placinte am procedat la fel numai ca am lasat gemul mai subtire si pe acea l-am pus in pungi si apoi in congelator.

nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
Fosta membra 9am.ro

568 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 17:09

De la: gabigabi, la data 2010-09-20 16:08:31
De la: vlad_639, la data 2010-09-20 15:44:40Buna ziua,Doamna !
Va urez dvs si tuturor o saptamana buna!
Inteleg ca in aceasta saptamana va consacrati timpul liber conservelor si muraturilor?
Cri,cri,cri,toamna gri/N-am crezut ca-i sa mai vii!
In casa eu sunt responsabilul cu muraturile si castraveciorii,inclusiv cu varza(asta pe la sfarsit octombrie).Gogsarii sunt de resortul sotiei care are o reteta cu miere de albina.Of,alti bani ,alta distractie!
Cu bine.

nu mai am cui sa ma consacru, ptr.ca, asa cum i-am spus galinei , s-au facut deja si astept sa vina sf. Dumitru ptr. pusul verzei ....azi m-am uitat la borcanele cu castraveti si l-am reperat pe unu care s-a rasuflat ....l-am desfacut si pus la bataie,cum s-ar zice ! bun- nu zic nu, a pocnit cind l-am muscat dar, castravetele gol pe dinauntru ....ce le-or pune frate ,de nici castravetii ,nici rosiile, nici cartofii ,plus alte multe fructe si legume nu mai sunt ca'n alti ani ?! in anul asta n-am mincat o rosie adevarata !

P.S. ba eu credeam....speram chiar sa vie toamna ....ca de n-ar fi ,ar insemna ca totul s-a dat peste cap si ordinea fireasca nu mai exista !....macar ptr. noi astia, din zona temperata !

Te-ai referit la legumele si fructele romanesti? Eu nu ingras pamantul decat cu postat dintr-o groapa in care pun numai restsuri de legume si fructe dupa ce au stat doi ani la macerat. Le imprastii inainte da a sapa toamna gradina. Am rosii multe pe curpeni si nu mai am ce face cu ele. Sunt foarte gustoase. la mine nu se fac pepenii (harbuji si zamosi) in rest ... dar le ud. Mai am vinete, ardei gras si gogosari. Daca nu as fi singura le-as mai valorifica... Daca ajung in primavara voi sadi mai putine fire.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 17:10

De la: dor_de_dor, la data 2010-09-20 16:57:45Draga Gabi gemul l-am facut astfel: am taiat merele bucati necuratate de coaja, le-am tocat in micser apoi le-am pus intr-un vas special numai pentru gemuri si majun, le-am acoperit cu zahar, (cam 1 kg. la 2,5 kg. mere), le-am lasat pana a doua zi si apoi le-am pus la foc mic pana nu s-a mai ridicat abur. Dupa ce s-a racit l-am pus in borcane de sticla. Vreau sa-ti spun ca la mine nu mucegaieste nici un fel de conserva pentru ca umplu borcanul pana la capac, adica nu raman bule de aer. Am uitat sa-ti spun ca am adaugat si un plic mare de zahar vanilat dar la urma nu l-am simtit, cred ca era obtinut artificial. Pentru placinte am procedat la fel numai ca am lasat gemul mai subtire si pe acea l-am pus in pungi si apoi in congelator.

immmm.....trebuie sa fie bun ,dar .... deh, ghita contra fiind, la placinta de mere, nu trebuie sa gasesti marul ? sa-l vezi ? scuza-ma, zau scuza-ma si nu te supara ca te-am intrebat asta !

Fosta membra 9am.ro

568 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 17:20

De la: gabigabi, la data 2010-09-20 17:10:16
De la: dor_de_dor, la data 2010-09-20 16:57:45Draga Gabi gemul l-am facut astfel: am taiat merele bucati necuratate de coaja, le-am tocat in micser apoi le-am pus intr-un vas special numai pentru gemuri si majun, le-am acoperit cu zahar, (cam 1 kg. la 2,5 kg. mere), le-am lasat pana a doua zi si apoi le-am pus la foc mic pana nu s-a mai ridicat abur. Dupa ce s-a racit l-am pus in borcane de sticla. Vreau sa-ti spun ca la mine nu mucegaieste nici un fel de conserva pentru ca umplu borcanul pana la capac, adica nu raman bule de aer. Am uitat sa-ti spun ca am adaugat si un plic mare de zahar vanilat dar la urma nu l-am simtit, cred ca era obtinut artificial. Pentru placinte am procedat la fel numai ca am lasat gemul mai subtire si pe acea l-am pus in pungi si apoi in congelator.

immmm.....trebuie sa fie bun ,dar .... deh, ghita contra fiind, la placinta de mere, nu trebuie sa gasesti marul ? sa-l vezi ? scuza-ma, zau scuza-ma si nu te supara ca te-am intrebat asta !

Ba da! Doar ca atunci cand il bag in micser il las mai putin iar la fiert tot mai putin ca gemul. Ei, toate le fac numai dupa ochi si chef! Uite acum cand scriam aici am facut branza de vaci cam...dar nu e pentru prima data. O zi buna Gabita! Inchid pentru azi.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 17:20

De la: dor_de_dor, la data 2010-09-20 17:09:47
De la: gabigabi, la data 2010-09-20 16:08:31
De la: vlad_639, la data 2010-09-20 15:44:40Buna ziua,Doamna !
Va urez dvs si tuturor o saptamana buna!
Inteleg ca in aceasta saptamana va consacrati timpul liber conservelor si muraturilor?
Cri,cri,cri,toamna gri/N-am crezut ca-i sa mai vii!
In casa eu sunt responsabilul cu muraturile si castraveciorii,inclusiv cu varza(asta pe la sfarsit octombrie).Gogsarii sunt de resortul sotiei care are o reteta cu miere de albina.Of,alti bani ,alta distractie!
Cu bine.

nu mai am cui sa ma consacru, ptr.ca, asa cum i-am spus galinei , s-au facut deja si astept sa vina sf. Dumitru ptr. pusul verzei ....azi m-am uitat la borcanele cu castraveti si l-am reperat pe unu care s-a rasuflat ....l-am desfacut si pus la bataie,cum s-ar zice ! bun- nu zic nu, a pocnit cind l-am muscat dar, castravetele gol pe dinauntru ....ce le-or pune frate ,de nici castravetii ,nici rosiile, nici cartofii ,plus alte multe fructe si legume nu mai sunt ca'n alti ani ?! in anul asta n-am mincat o rosie adevarata !

P.S. ba eu credeam....speram chiar sa vie toamna ....ca de n-ar fi ,ar insemna ca totul s-a dat peste cap si ordinea fireasca nu mai exista !....macar ptr. noi astia, din zona temperata !

Te-ai referit la legumele si fructele romanesti? Eu nu ingras pamantul decat cu postat dintr-o groapa in care pun numai restsuri de legume si fructe dupa ce au stat doi ani la macerat. Le imprastii inainte da a sapa toamna gradina. Am rosii multe pe curpeni si nu mai am ce face cu ele. Sunt foarte gustoase. la mine nu se fac pepenii (harbuji si zamosi) in rest ... dar le ud. Mai am vinete, ardei gras si gogosari. Daca nu as fi singura le-as mai valorifica... Daca ajung in primavara voi sadi mai putine fire.

offff,da ! cei care vin cu marfa la pietele bucurestene sunt din jurul orasului si am niste prieteni care au cumparat o casuta intruna din comunele invecinate ....intr-o duminca fiind la ei, la un gratar ,o intreb pe elena in ce relatii se afla cu vecina de peste gard,ca as vreau sa cumpar de la ea niste rosii si vinete ! aaaa,nu, imi zice Elena - nu te sfatuiesc ! toti vecinii astia sunt pietari si toarna kg. de ingrasaminte peste legume ca sa se faca cit mai repede si cit mai mari, ca sa scoata un pret cit mai mare pe ele ! .....asadar, stiu eu ce cumpar de la piata, oricit ar spune ei, taranii, ca- s naturale, bio 100% ? habar n-am....trebuie sa-l cred pe cuvint,ca n-am cum sa verific !

necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 18:30

Domnii guvernanti ar trebui sa gandeasca de zece ori si sa hotarasca odata. Cum pot sa debiteze o asemenea prostie , ca trebuie sa platim si caldura data de tevile ,care traverseaza apartamantul, sau daca eu am centrala sau sunt debransdat sa platesc o caldura care nu exista. Ii invit la mine la iarna sa vad daca ei pot sa se incalzezsca cu caldura de la tevi, de 1tol. Eu nu ma pot incalzi si cu caloriferul dat la 4 , dar apoi fara nimic. Sant de o tampenie incorigibila. Sau dece trebuie eu sa platesc caldura 1/2 din caldura altora , daca eu mi-am pus centrala. eu cred ca nu gandesc cu capul . sau sclerozat de atat stat de geaba. Eu dupa mine as pune in parlament si senat numnai oameni pregatiti si sub 60 de ani. Cei octogenari nu au ce sa caute acolo.

NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 18:58

De la: 9am241972, la data 2010-09-01 05:37:05Cu 25% salariile dijmuite,gazul ,energia electrica,alimentele ,piinea scumpite si colac peste pupaza si cu Basescu si Bok pecapul nostru !

Ehei ! strigeti paie si frunze uscate cit mai tine vremea buna !

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 22:50

Dna Gaby
Am vazut ambele filme.Mi se pare ca Nickolson juca cu Diane Keaton(alta mare actrita).Filme superbe.
Uite o tema frumoasa.Ultimul film cu Nickolson pe care l-am vazut a fost Lista de dorinte cu Morgan Freeman,un alt film superb,cu schimb de replici spirituale (eu am trait astfel de momente) .
Cu bine.vlad

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 22:52

dna Gaby,cine-i frate dl@mytcor asta cu care ma tot confundati ?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 05:03

De la: vlad_639, la data 2010-09-20 22:52:12dna Gaby,cine-i frate dl@mytcor asta cu care ma tot confundati ?
Nici o problema, ii duce dorul......

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 05:05

Se anunta cea mai grea iarna din ultima mie de ani.
Cred ca e un bluf. Probabil va veni zapada mai multa, si cam atit.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

458 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 07:20

De la: nastasemihail, la data 2010-09-21 05:05:04Se anunta cea mai grea iarna din ultima mie de ani.

Cea mai lunga iarna din ultimii 1000 de ani I.H.!!!

Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 07:33

De la: g_alina, la data 2010-09-21 07:20:46
De la: nastasemihail, la data 2010-09-21 05:05:04Se anunta cea mai grea iarna din ultima mie de ani.

Eu stiam ca iarna 2012, va trece peste vara. Or fi mai multe.

Fosta membra 9am.ro

568 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 07:57

De la: nastasemihail, la data 2010-09-21 07:33:14
De la: g_alina, la data 2010-09-21 07:20:46

Eu stiam ca iarna 2012, va trece peste vara. Or fi mai multe.

S-ar putea! Dar eu m-am referit la iarna care bate la poarta!

necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 10:39

Si eu cred ca e un bluf . Poate la noi nu o sa ninga asa de mult, mai ales in sud est

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 14:13

De la: Marin56, la data 2010-09-21 10:39:26Si eu cred ca e un bluf . Poate la noi nu o sa ninga asa de mult, mai ales in sud est

Si vara aceasta a fost anuntata ca cea mai calduroasa ,dar s-a intamplat anul trecut!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 14:46

De la: vlad_639, la data 2010-09-20 22:52:12dna Gaby,cine-i frate dl@mytcor asta cu care ma tot confundati ?

un fel de jack Nicholson ,iubit si urit in acelasi timp ! daca aveti timp si chef, il gasiti pe topicul "Basescu " ....dar trebuie s-o luati mai de la inceputul topicului ,intrucit s-a suparat si a plecat de citeva luni bune ....acu' e drept, topicul are deja 700 si ceva de pagini si a-l peria echivaleaza cu munca lui Hercule prin grajdurile lui Augias, dar puteti incerca !

daca as face o lista de filme bune, da ! l-as pune in cap de lista pe cel cu Morgan Freeman si cu el, citat de dvs. ! un film mai uman, mai tandru si incurajator, nu cred sa fi vazut pina acum ! :sml-

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 14:52

De la: nastasemihail, la data 2010-09-21 05:03:58

sa nu-mi zici ca esti gelos !?.....
si am recunoscut ca mi-e dor de el ....tu nu vezi ca n-am cu cine ma certa si apoi ,ma impaca ?!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 14:55

De la: Tramp, la data 2010-09-21 14:13:03
De la: Marin56, la data 2010-09-21 10:39:26Si eu cred ca e un bluf . Poate la noi nu o sa ninga asa de mult, mai ales in sud est

Si vara aceasta a fost anuntata ca cea mai calduroasa ,dar s-a intamplat anul trecut!

Fosta membra 9am.ro

458 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 15:57

De la: gabigabi, la data 2010-09-21 14:52:08

si am recunoscut ca mi-e dor de el ....tu nu vezi ca n-am cu cine ma certa si apoi ,ma impaca ?!

Si mie mi-e dor de Mytcor. As prefera sa scrie orice dar sa apara. Mie mi-a fost putin un partener de discutii, dar bun.

Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 17:15

Dna Gaby,gelozia este un sentiment strain mie.Dar recunosc ca sunt de o curiozitate nebuna.
Daca a disparut dintre noi,imi pare rau,dar observ o latura frumoasa a dvs,si anume ,aceea ca tineti la vechii colaboratori/prieteni de forum.Aveti o bila alba.Cu bine.vlad

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 17:25

De la: vlad_639, la data 2010-09-21 17:15:41

Dna Gaby,gelozia este un sentiment strain mie.Dar recunosc ca sunt de o curiozitate nebuna.
Daca a disparut dintre noi,imi pare rau,dar observ o latura frumoasa a dvs,si anume ,aceea ca tineti la vechii colaboratori/prieteni de forum.Aveti o bila alba.Cu bine.vlad

poate straina de dvs., dar ia uitati-va la Mihail ! e gelos ca un maur ....pupa-l-ar mama si pe el !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 17:33

De la: g_alina, la data 2010-09-21 15:57:43

Si mie mi-e dor de Mytcor. As prefera sa scrie orice dar sa apara. Mie mi-a fost putin un partener de discutii, dar bun.

si sunt convinsa ca si lui de noi,da-i scortos si mindru si nici c-o sa mai apara cu vechiul avatar....asta daca nu citeste ce-am scris acum, o sa considere ca -i o provocare si o sa apara ,ametindu-ne cu vortexul lui sau , ca un Zeus,tunind si fulgerind aaaaa, pardon , Zeus cu fulgerele e luat deja.....gaseste el ceva sa-si faca intrarea spectaculos ! dar adevarul e ca-mi lipseste ....e ca ploaia ptr. reumatism !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 04:15

De la: vlad_639, la data 2010-09-21 17:15:41

Erau asa de prieteni, ca ieseau scintei cind dsicutau. Nu am fost eu pe faza sa-i fac sa zica fiecare ce zice calalalt.....

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2010, ora 12:57

este mult mai usor de trecut peste iarna,decat prin iarna!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2010, ora 16:05

De la: Tramp, la data 2010-09-24 12:57:24 este mult mai usor de trecut peste iarna,decat prin iarna!

deh, puiule ....de-as fi pasare si as putea zbura, asa cum ma mai visez uneori, as trece peste iarna si m-as intoarce o data cu pasarile calatoare, la primavara !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2010, ora 16:09

Un mod de a te incalzi. Stai dezbracat cit poti de mult, in casa.Ti se face asa de cald, ca iti vine sa faci plaja la zapada.

Fosta membra 9am.ro

1253 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2010, ora 16:57

De la: nastasemihail, la data 2010-09-24 16:09:10Un mod de a te incalzi. Stai dezbracat cit poti de mult, in casa.Ti se face asa de cald, ca iti vine sa faci plaja la zapada.

..daaaa...valabil si afara ???...cat poti de mult...

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CUM REUSIM SATRECEM PESTE IARNA 2010 - 2011 ?
Mergi la: