back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum reusim satrecem peste iarna 2010 - 2011 ?

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:

MANELISTUL

271 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 10:25

De la: 9am241972, la data 2010-09-01 05:37:05Cu 25% salariile dijmuite,gazul ,energia electrica,alimentele ,piinea scumpite si colac peste pupaza si cu Basescu si Bok pecapul nostru !

Acum toamna ,exista iarba pe cimp ,se pot face saltele cu iarba si plapumi ,profitati de toamna lunga !

dan1957

57 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 14:06

VOM TRECE IARNA ASTA CU FRUNTEA SUS, ASA... CUM NE-A'NVATAT TO'ASUL BASESCU... SA MOARA MOGULII DE NECAZ!

Raporteaza abuz de limbaj
rebel
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 14:10

De la: dan1957, la data 2010-09-17 14:06:21VOM TRECE IARNA ASTA CU FRUNTEA SUS, ASA... CUM NE-A'NVATAT TO'ASUL BASESCU... SA MOARA MOGULII DE NECAZ!

si daca vede ca suntem tot cu fruntea sus, mai taie din ratie...

Daniela
gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 14:48

De la: Dindirel, la data 2010-09-17 09:45:36
De la: gabigabi, la data 2010-09-16 17:20:55
De la: M_Elody, la data 2010-09-16 11:18:05
De la: Dindirel, la data 2010-09-16 11:09:08 Care iarna ? meteorologii spun ca iarna va fii o amintire, in ianuarie vom sta in bluze cu maneci scurte afara , in februarie mergem la Mare ,!!

Hallo, domnu`, nu suntem pe topicul cu minciuni gogonate!
Acela e ceva mai jos!
Meteorologii polonezi, au anuntat ca iarna ce vine , va fi una dintre cele mai ,,grele'' ierni din ultima mie de ani! O, fi sau nu adevarat, vom vedea.

1000 ani ? de unde stiu ei asta ? cine a masurat si pe ce baza de date s-a facut anticiparea asta, cind Meteorologia inregistreaza date doar de 130 ani ?....intreb si eu !
P.S. @Dindirel a facut o gluma ....pacat ca nu te-ai prins !

Nu este nicio gluma doamna, institutele meteo din tara si cele din America,Anglia au spus , au afirmat chiar pe posturi TV ca iarna care vine [toate iernile de acum in colo } vor fii amintiri , in realitate vor fii veri, zapezile vor fii numai in imagini si poze din trecut !

zauuuu? scuzati, domnu' am lipsit ,evident nemotivat, de la informarea asta !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 14:55

De la: vlad_639, la data 2010-09-17 10:04:40Dna Gaby

1.ref suspiciunile dvs,v-am mai spus ,dar nu ati retinut :honie soit qui mal y pense!
Nu am cum sa va demonstrez sinceritatea mea si neapartenenta la vreun partid,in speta la preferatul dvs PDL.Mai spun francezii :qui s'excuse,s'accuse!
Dar sunteti un tip aparte care incepe sa se generalizeze :"daca nu esti cu noi esti impotriva noastra" si ,"las' ca stiu eu ,esti in mod sigur de-al lor".Nu faceti si liste?Gresiti mult in ceea ce ma priveste.Probabil ca in logica dvs de Sherlock Holmes daca nu-i injur pe pedelisti sunt postac de serviciu.
2,observ ,de asemenea ,cum va ascundeti fara curaj incercand sa va aduceti si pe altii in sprijinul dvs (cum se luau deciziile in COM urile de alta data - sanchi ,conducere colectiva) cand spuneti ca ati observat impreuna "cu unii din noi" care va intteapa.Care "unii din noi",doamna?Si de ce sa ma intepe?Am injurat pe cineva?Am spus minciuni?Am neindreptatit pe cineva?Le-am luat painea de la gura?le-am furat copiii?Ce aveti cu mine doamna?Chiar asa de tare va pasioneaza cazul meu?Aproape cred ca v-ati indragostit de mine,va stimulez adrenalina si tonusul combativ.
Eu cred ca vreti sa fiti proprietari pe acest forum,poate si sunteti si nu stiu eu cu cine am de-a face,si fara cracneala ,in cor ,cu dreptul inainte mars ! sa injuram cat ne tin bojocii JOs Basescu,jos PDL!
As fi putut si eu sa va acuz de partizanat nedezinteresat fata de unele partide ,dar bunul simt si respectul fata de interlocutor ma impiedica si eu va consider doar un fan infocat al PNL si va respect optiunea..Si ce doriti de fapt doamna?sa dispar de pe forum,sau sa intru in randul corului anti basescian si anti pedele?Sa ma converttiti ,cu alte cuvintu ati observate?Sau sa ma demascati ?Nu vad finalitatea demersurilor dvs.Este o galceava obositoare pe care eu am s-o abandonez.
3Ref pensii - da ,este o mare porcarie si sufar direct de acest lucru.Sunt somer neretribuit,stau pe spinarea sotiei mele care ma intretine ca pe un animal de lux cu o pensie modesta si a copiilor mei.
Am 35 de ani de munca si as iesi imediat la pensie ,chiar cu penalizare neavand anii de batranete.Am inteles ca mai trebuie sa stau inca 1 sau 2 ani ptr a avea dreptul la asa ceva.Daca voi mai trai.
Ceea ce i-a determinat pe guvernanti sa mareasca numarul de ani la 65 de ani(peste 20 de ani!! - poate n-ati observat) ,inclusiv al femeilor,probabil vine din pure calcule meschine.Economia romaneasca ,bugetul,forta de munca ocupata si platitoare la buget nu pot asigura inca mult timp plata pensiilor.Fondul de pensii este prabusit,ca si in alte tari unde se incearca masuri similare ,dar unde nivelul de viata ,dar si durata ei , sunt net superioare impactul fiind mai mic decat la noi.Cum spun ei ,sustenabilitatea.
Dar ce va ingrijorati asa de tare,vin PSD si PNL la putere si ,dupa cum au promis solemn in Parlament si in luarile lor de pozitii,vor schimba legea pensiilor si vor anula ceea ce s-a votat azi in Parlament.
Dna Gaby,am o mare rugaminte,va rog cautati-va pe un altul pe care sa-l tot hartuiti,ptr ca inteleg ca nu puteti trai fara lupte,box si altele.Cand va vad pe vis a vis va salut cu respect .Si atat. Sanatate.

OK ! OK ! am inteles aluzia si va las sanatos ! PA, cu drag !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 14:58

De la: MANELISTUL, la data 2010-09-17 10:25:20
De la: 9am241972, la data 2010-09-01 05:37:05Cu 25% salariile dijmuite,gazul ,energia electrica,alimentele ,piinea scumpite si colac peste pupaza si cu Basescu si Bok pecapul nostru !

Acum toamna ,exista iarba pe cimp ,se pot face saltele cu iarba si plapumi ,profitati de toamna lunga !

neeeee ! ai vazut ce-a zis @dindirel : vine vara ! imi cumpar un cort si dorm pe iarba verde ,direct ! scap si de intretinerea casei si de cheltuiala si sa te tii gratare cu banii economisiti astfel ! te astept sa vii si tu prietenii stiu de ce !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 15:22

" Doar o vorba sa-ti mai spun " @vlad 639 : am gresit cind am spus 35-40 ani de munca ! trebuia sa spun 25-30 ani, Indiferent de virsta ! eu asa as face si as elibera o multime de posturi din schema ....oricum pensia ,fiind mai mica decit salariul, as face economie si nu as mai plati ajutorul de somaj....atit celor dati acum afara, cit si celor ce nu-si gasesc loc de munca, respectiv TINERII care, oricum sunt platiti ca la inceput de cariera : adica, salariul de baza ! deci fac Economie la Bugetul de Stat ! apoi imi sistematizez,pe Ministere, ce vreau sa realizez si de citi am nevoie ptr. asta si fac concurs de ocuparea posturilor pe criteriu de competenta si nu culoare politica !
cei pensionati in felul asta, de se simpt in putere n-au decit sa se angajeze la privat sau de-i tin baerele pungii, sa dezvolte o mica afacere personala.....sau, unii se pot intoarce acasa, la sat si se apuce de gradinarit sau crescut animale ....

P.S.
te poti indragosti de cineva, asaaaa, pe neve,numai din ce si cum scrie ?

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 17:52

dna gaby,
De acord cu cele spuse ref pensionare.cu bine.vlad
PS da,te poti indragosti de stilul cuiva,de modul in care isi exprima ideile.Cunoasteti stilul epistolar practicat de multe femei inteligente si cu har.

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 18:07

...mai stie.....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 06:20

Bagati vitamine in voi. Lasati prostiile. Ca daca vine iarna grea numai caloriile si vitaminele va mai salveaza.De exemplu faceti stoc de tuica....vitamine.....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 12:26

Bravo @gaby, mi-ai dat o idee cu congelarea .Merita studiata problema. Uite asa se naste geniile peste noapte. Ne-ar costa mai putin asa, nu credeti ?Asa-i cand gandim la ..rece.

necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 12:28

De la: Marin56, la data 2010-09-18 12:26:15Bravo @gabi sid, mi-ai dat o idee cu congelarea .Merita studiata problema. Uite asa se naste geniile peste noapte. Ne-ar costa mai putin asa, nu credeti ?Asa-i cand gandim la ..rece.

gabi_sib

67 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 13:30

De la: Marin56, la data 2010-09-18 12:28:12
De la: Marin56, la data 2010-09-18 12:26:15Bravo @gabi sid, mi-ai dat o idee cu congelarea .Merita studiata problema. Uite asa se naste geniile peste noapte. Ne-ar costa mai putin asa, nu credeti ?Asa-i cand gandim la ..rece.

... si uite asa mai iasa vreo doua ramurele pe arborele evolutiei a lui Darwin : Homo Hibernatus si Homo criogenatus ... numa' sa nu le taie gradinarul la primavara

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 14:15

De la: gabi_sib, la data 2010-09-18 13:30:41
De la: Marin56, la data 2010-09-18 12:28:12

... si uite asa mai iasa vreo doua ramurele pe arborele evolutiei a lui Darwin : Homo Hibernatus si Homo criogenatus ... numa' sa nu le taie gradinarul la primavara

ei, ca sa vezi ce intuitie au avut cei de la "Taxi " ,care cintau inca de acum vreo...pffff ! citi ani sa fie de atunci ? "Criogeniaaaa
salveaaaaza Romaniaaaa ..."

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 14:20

De la: vlad_639, la data 2010-09-17 17:52:12dna gaby,
De acord cu cele spuse ref pensionare.cu bine.vlad
PS da,te poti indragosti de stilul cuiva,de modul in care isi exprima ideile.Cunoasteti stilul epistolar practicat de multe femei inteligente si cu har.

bineinteles ca stiu ...a fost o moda chiar si eu apreciez acest stil , dar eu ma refeream strict la intrebarea dvs. daca nu cumva m-am indragostit de dvs.? !... si mai ales daca se poate asa ceva in lumea virtuala a calc.!

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 05:07

Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 05:50

Prin hibernare.....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 08:14

Dna Gaby
Se poate sa te iindragostesti de cineva si in lumea virtuala.Aici ma refer la sentimente curate si nu la ceea ce se practica pervers sub denumirea eronata "dragoste virtuala",fiind vorba doar de "sex virtual",unora fiindu-le greu sa deosebeasca dragostea de sex.
Poate fii ceva romantic,ceva in care partenerii virtuali,chiar daca se sicaneaza din cand in cand ,nutresc un sentiment de dor,de necesitate de a intra pe "net" ptr a schimba idei,opinii,chiar ptr a -si impartasi anumite sentimente,succese,pierderi,infrangeri.
Omul este o fiinta sociala si nu ar putea ,deca daca este excesiv de lovit de experiente in viata sau daca are probleme cu capul,sa traiasca singur.
Poate ca prietenia virtuala ,incetul cu incetul ,se transforma intr-o necesitate sufleteasca apropiata de sentimentul de dragoste.Poate fii si dragostea ptr un prieten ,dar devine si dragostea in esenta pura.Cel putin asa ma duce pe mine capul acum.Cu bine.

Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 13:47

De la: gabigabi, la data 2010-09-17 14:58:43

neeeee ! ai vazut ce-a zis @dindirel : vine vara ! imi cumpar un cort si dorm pe iarba verde ,direct ! scap si de intretinerea casei si de cheltuiala si sa te tii gratare cu banii economisiti astfel ! te astept sa vii si tu prietenii stiu de ce !

Asa este , da nu e de gluma, nu cred ca puteti dormii la iarba verde, vor fii aproape zilnic ploi , iar gratarul il faceti in bucatarie !!

Tycu
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 16:09

De la: vlad_639, la data 2010-09-19 08:14:36Dna Gaby
Se poate sa te iindragostesti de cineva si in lumea virtuala.Aici ma refer la sentimente curate si nu la ceea ce se practica pervers sub denumirea eronata "dragoste virtuala",fiind vorba doar de "sex virtual",unora fiindu-le greu sa deosebeasca dragostea de sex.
Poate fii ceva romantic,ceva in care partenerii virtuali,chiar daca se sicaneaza din cand in cand ,nutresc un sentiment de dor,de necesitate de a intra pe "net" ptr a schimba idei,opinii,chiar ptr a -si impartasi anumite sentimente,succese,pierderi,infrangeri.
Omul este o fiinta sociala si nu ar putea ,deca daca este excesiv de lovit de experiente in viata sau daca are probleme cu capul,sa traiasca singur.
Poate ca prietenia virtuala ,incetul cu incetul ,se transforma intr-o necesitate sufleteasca apropiata de sentimentul de dragoste.Poate fii si dragostea ptr un prieten ,dar devine si dragostea in esenta pura.Cel putin asa ma duce pe mine capul acum.Cu bine.

frumos si corect spus !
poate ca v-am sicanat , din pct. dvs. de vedere....din al meu, a fost doar tachinare, intrucit tot suntem noi aici ,pe forum, intrun carnaval al mastilor ( avatare ) !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 16:20

De la: Dindirel, la data 2010-09-19 13:47:35
De la: gabigabi, la data 2010-09-17 14:58:43

Asa este , da nu e de gluma, nu cred ca puteti dormii la iarba verde, vor fii aproape zilnic ploi , iar gratarul il faceti in bucatarie !!

.....ai devenit prea serios si ma faci sa ma ingrijorez inainte de termen !....adica, tot n-am ce face ! nu ma pot opune .... si daca' o fi asa cum se anticipeaza, atunci si "uscatul" va fi tot mai putin ....acu' nush citi ani am vazut un film cu titlul "Lumea apelor" parca si subiectul asta era : multa apa, putin pamint, multa lume, putine resurse = lupta ptr. supravietuire !

Fosta membra 9am.ro

458 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 18:45

Cum vom trece iarna? Majoritatea au locuinte mobilate cu toate accesoriile adica nu mai au nevoie de saltele cu paie si nici de alte plapumi ca doar nu le schimbam in fiecare an; unii cu incalzire de la gaze, instalatii de incalzit iar noi astia de la tara avem sobe si deja ne-am aprovizionat cu lemne. Cat privesc hainele, le vom scoate pe cele din ceilalti ani. Problema care se pune e numai aprovizionarea cu alimente care se scumpesc pe zi ce trece. Tot mai castigati sunt cei de la tara care-si umplu congelatoarele cu tot felul de semipreparate de iarna. Greu va fi pentru oraseni carora li s-au scumpit valoarea biletelor de calatorie, dar si mersul pe jos face bine de la o anumita varsta. Eu cred ca va fi o iarna cu zile ploioase si ninsori abundente, cu putin ger in ianuarie si o imprimavarare precoce. Daca nu se vor impozita pensiile, multi vor trece iarna ca si pe celelalte, sanatosi sa fim!

Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 19:15

draga Doamna Gaby ,
Am inteles mesajul,vreti sa spuneti ,probabil : "qui s'aime ,se taquine!"E un punct de vedere.
Eu pot sa ma detasez de certuri si de unele rautati (nu ca ar fi cazul meu sau al dvs aici).Dar ,imi place mult sa am schimb de idei si nu de a ma certa si explica.
Am avut cateva dialoguri foarte interesante cu unii dintre internauti si mi-am intarit unele pareri,mi-am schimbat altele.De aceea paticip cu sufletul si cu buna credinta la discutii si ,credeti-ma ,stimata doamna, nu am nimic de-a face cu politicul ,asa cum ma banuiti dvs.
Eu as prefera ,chiar,teme rupte de politic.Cred ca am fii mult mai castigati cu totii decat daca ne-am certa si chiar balacarii in politicul asta care ne-a invadat pana la a ne dezumaniza ptr ca ,dupa cum vedeti,nu suntem in stare sa ne ascultam cu rabdare unii pe altii,sa acceptam argumente sau sa le respingem in mod civilizat.
Oricum,apreciez temperamentul dvs de luptator ,dar am convingerea ca daca topicul ar fi inafara politicului dvs ati fii mult mai avantajata.
Cu stima.Vlad

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 00:36

Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 03:51

De la: DanubianKnight, la data 2010-09-20 00:36:59Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Consecventule......

originala ...nu-mi plac copiile .
Fosta membra 9am.ro

11 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 08:13

Au adus paturi de la mongoli la magazin !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 09:23

De la: vlad_639, la data 2010-09-19 19:15:32draga Doamna Gaby ,
Am inteles mesajul,vreti sa spuneti ,probabil : "qui s'aime ,se taquine!"E un punct de vedere.
Eu pot sa ma detasez de certuri si de unele rautati (nu ca ar fi cazul meu sau al dvs aici).Dar ,imi place mult sa am schimb de idei si nu de a ma certa si explica.
Am avut cateva dialoguri foarte interesante cu unii dintre internauti si mi-am intarit unele pareri,mi-am schimbat altele.De aceea paticip cu sufletul si cu buna credinta la discutii si ,credeti-ma ,stimata doamna, nu am nimic de-a face cu politicul ,asa cum ma banuiti dvs.
Eu as prefera ,chiar,teme rupte de politic.Cred ca am fii mult mai castigati cu totii decat daca ne-am certa si chiar balacarii in politicul asta care ne-a invadat pana la a ne dezumaniza ptr ca ,dupa cum vedeti,nu suntem in stare sa ne ascultam cu rabdare unii pe altii,sa acceptam argumente sau sa le respingem in mod civilizat.
Oricum,apreciez temperamentul dvs de luptator ,dar am convingerea ca daca topicul ar fi inafara politicului dvs ati fii mult mai avantajata.
Cu stima.Vlad

Buna dimineata de Luni, la toata lumea ! sa aveti o saptamina binecuvintata !

...facusem trimitere catre " D'ale carnavalului " cu " tachinatu ' mastilor " pe care voia "magnetizatul " sa le deconspire .....

@alina, s-a marcat : castravesti - sunt ! gogosari - s-au facut ! gogonelele zimbesc din borcan, impreuna cu conopida, morcovi, telina, mar ,varza rosie si, usturoi sa le dea aroma si niste ciusca, sa piste un pic ......le pui si tu usturoi ?....s-a facut si-o portie mica de zacusca ! urmeaza varza, dar il asteptam pe Sf. Dumitru .....dar daca nu apare varza romaneasca si-i tot numai d'asta olandeza, nu stiu ce-o sa fac ,dar mai e timp !

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 15:44

Buna ziua,Doamna !
Va urez dvs si tuturor o saptamana buna!
Inteleg ca in aceasta saptamana va consacrati timpul liber conservelor si muraturilor?
Cri,cri,cri,toamna gri/N-am crezut ca-i sa mai vii!
In casa eu sunt responsabilul cu muraturile si castraveciorii,inclusiv cu varza(asta pe la sfarsit octombrie).Gogsarii sunt de resortul sotiei care are o reteta cu miere de albina.Of,alti bani ,alta distractie!
Cu bine.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 16:08

De la: vlad_639, la data 2010-09-20 15:44:40Buna ziua,Doamna !
Va urez dvs si tuturor o saptamana buna!
Inteleg ca in aceasta saptamana va consacrati timpul liber conservelor si muraturilor?
Cri,cri,cri,toamna gri/N-am crezut ca-i sa mai vii!
In casa eu sunt responsabilul cu muraturile si castraveciorii,inclusiv cu varza(asta pe la sfarsit octombrie).Gogsarii sunt de resortul sotiei care are o reteta cu miere de albina.Of,alti bani ,alta distractie!
Cu bine.

nu mai am cui sa ma consacru, ptr.ca, asa cum i-am spus galinei , s-au facut deja si astept sa vina sf. Dumitru ptr. pusul verzei ....azi m-am uitat la borcanele cu castraveti si l-am reperat pe unu care s-a rasuflat ....l-am desfacut si pus la bataie,cum s-ar zice ! bun- nu zic nu, a pocnit cind l-am muscat dar, castravetele gol pe dinauntru ....ce le-or pune frate ,de nici castravetii ,nici rosiile, nici cartofii ,plus alte multe fructe si legume nu mai sunt ca'n alti ani ?! in anul asta n-am mincat o rosie adevarata !

P.S. ba eu credeam....speram chiar sa vie toamna ....ca de n-ar fi ,ar insemna ca totul s-a dat peste cap si ordinea fireasca nu mai exista !....macar ptr. noi astia, din zona temperata !

Fosta membra 9am.ro

568 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 16:28

De la: gabigabi, la data 2010-09-20 09:23:01
De la: vlad_639, la data 2010-09-19 19:15:32draga Doamna Gaby ,
Cu stima.Vlad

Buna dimineata de Luni, la toata lumea ! sa aveti o saptamina binecuvintata !

...facusem trimitere catre " D'ale carnavalului " cu " tachinatu ' mastilor " pe care voia "magnetizatul " sa le deconspire .....

@alina, s-a marcat : castravesti - sunt ! gogosari - s-au facut ! gogonelele zimbesc din borcan, impreuna cu conopida, morcovi, telina, mar ,varza rosie si, usturoi sa le dea aroma si niste ciusca, sa piste un pic ......le pui si tu usturoi ?....s-a facut si-o portie mica de zacusca ! urmeaza varza, dar il asteptam pe Sf. Dumitru .....dar daca nu apare varza romaneasca si-i tot numai d'asta olandeza, nu stiu ce-o sa fac ,dar mai e timp !

Buna ziua draga Gabi! Pentru faptul ca ai intercalat discutia cu mine in alt raspuns, nu am citit ceea ce mi se cuvenea. Vreau sa-ti spun ca la mine varza e romaneasca si iarna numai buna pentru sarmale si ciolan afumat. Eu pun la toate muraturile pe langa cele enumerate de tine si hrean (bineinteles ca si usturoi). Zacusca mea e exceptionala anul acesta nu pentru ca am facut-o eu ca de obicei ci pentru ca nu am mai afumat-o si pentru ca am avut multi gogosari. Am facut un fel de gem de mere pentru placinta si mi-am pus si prune la congelator pentru galuste. Cat de rau imi pare ca nu esti mai aproape ca te puteam aproviziona cu fructe si legume in afara de varza. Am cautat sambata niste vecine sa vina sa culeaga mere si prune pentru ele si au zis ca nu au nevoie iar la iarna merg si cumpara din piata. Mi-a dat Bursuc o indrumare in a pastra merele pe iarna si ma gandesc ca nu voi avea cum sa le consum pe cate am strans. Acum ploua si e urat si nu-mi arde de cusut goblenuri dar sper ca de maine revin la indeletniciri practice. Iti urez o zi minunata!

nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CUM REUSIM SATRECEM PESTE IARNA 2010 - 2011 ?
Mergi la: