Info
x
Cum reusim satrecem peste iarna 2010 - 2011 ?
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 16:36
De la: XYW, la data 2010-09-14 17:59:28De la: gabigabi, la data 2010-09-14 17:09:39De la: gabi_sib, la data 2010-09-14 07:43:04... si ne mai pun si meteorologii pe jar, sustinand ca iarna asta va fi cea mai geroasa din ultimii ... ghiciti ... nu 10 ani, nici 100 ci din ultimi 1000 de ani !!! Dumnezeu sa ne ajute, sa nu ne crape caloriferele la iarna de frig ! Apoi dragilor, daca nu o sa inghetam la propriu, sigur o sa inghetam BOCna cand o sa citim factura la gaz. asa-i : am reusit sa-l dovedim noi pe Ceausescu si Epoca lui de Aur, il vom dovedi si pe nea asta cu epoca lui de bok ,cu tot....dar miroase cam prea urit si-ti vine sa borasti ....macar Aurul avea o oarecare stralucire ...! |
|
Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 16:45
De la: gabi_sib, la data 2010-09-15 16:29:19Ne adunam aici pe forum si ne incalzim reciproc ei,cum sa fi singur ? compatimesc cu tine si cu inca vreo alti 5-6-7-8 mil.de romanasi !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 16:59
ah @Mytcoreeee, unde esti ? mi-era dor pina mai deunazi de analizele tale politice si de optimismul tau robust
si violet ,in ceea ce priveste politica acestui guvern si convingerea ta ca NUMAI VOTINDU-L PE BAS" VOM SCAPA DE FALIMENT ....acum, m-am linistit : l-ai lasat in locul tau pe dragul domn @vlad 639 ! felicitari ! parca-i fi tu si astfel ,mi-a trecut dorul de tine !P.S. ROMANICA i-a acordat mina sa , in 2008 -2009 , PDL.ului, respectiv dl. Traian Basescu ! cit timp ii veti mai scoate ochii miresei dvs. ca a mai cochetat si cu altii ,in trecut ,pacalind-o ? NU CREDETI CA AR FI MAI PRODUCTIV si mai ales DECENT sa va preocupati ca ea sa traiasca Bine AZI si sa uite de necazurile avute ,caci asa i-ati promis cind ati cerut inca o sansa : ca va trai bine !? ca d'aia va ales pe voi si nu pe ceilalti ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
vlad_639 489 mesaje Membru din: 14/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 17:20
Draga Doamna Gabi,
V-ati suparat cand v-am spus ca sunteti "taraie brau".Uite ca eu o iau mereu pe vis a vis cand va vad ,dar domnia voastra nu ma lasati.Aveti carlig la mine. Cu ce v-am mai gresit ,scumpa doamna?Iar incepeti cu textele alea din care reiese ca sunt dusmanul poporului pentru ca l-am votat pe dl Basescu?Trebuie sa fiu neaparat fan PNL si Antonov? Am o curiozitate ,poate mi-o satisfaceti:ce bucurie aveti atunci cand va luati de cineva?Eu ,dupa cum cred ca ati observat ,incerc sa discut subiecte fara atac la persoane.Ca ele se intampla sa nu gandeasca ca mine,este ok.Fiecare cu modul lui de a vedea lucrurile.In schimb ,la dvs observ o incrancenare ,ca sa folosesc un cuvant din dictionarul dlui Iliescu, chiar ura.Doamna,viata este scurta,este mare pacat sa ne lasam dusi de sentimente urate .Putem sa coabitam chiar daca gandim diferit.Va asigur.Pana atunci,pana cand imi veti da dreptate asupra acestui principiu,voi continua sa o iau pe vis a vis.Cu drag.Vlad Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 17:56
De la: vlad_639, la data 2010-09-15 17:20:11Draga Doamna Gabi, cu drag ? ok ! cu drag sa fie ,ca tot asa va scriu si eu dvs ! Intradevar, putem sa coabitam avind idei diferite si sa mai putem sa argumentam, dar cind se insista si se insista cu idei urite si se bate moneda mereu pe acelasi lucru, incepe sa irite ! si cind te irita, incepi sa te scarpini si asta am facut : m-am scarpinat ca ma minca limba ( tastele) ! Domnule , v-am adaugat un P.S la sfirsitul postarii mele ! l-ati citit ? ati inteles analogia dintre Mireasa- Mire- Romania- traian Basescu ? v-ati laudat ca veti recupera averile tocate de "petitorii" anteriori si ca, intocmai ca Ulise ,ii veti trage in tzepe pe spoliatori,recuperind zestrea ei ! de 2 ani conduceti tzara ,timp in care nu numai ca nu s-a intimplat nimic in acest sens, dar s-au inmultit spoliatori cu unii si mai flaminzi caci au stat p'afara guvernarii lui Tariceanu si doar au salivat mai lasati-o cu greaua mostenire a lui 2007-2008 ,ca SEFU' s-a laudat la greu cu reusitele lui din acesti doi ani,in campania electorala ! zi de zi, cele doua posturi tv. ce-i stau in git dl. presedinte, prezinta cazuri de salarii nesimtite LA VIRF !....afaceri grele cu statul....coruptie la cel mai inalt nivel...si ? si ce ? se-ntimpla ceva ? se autosesizeaza guvernul, procuratura, premierul sau Inst. Statului ce au ca menire vegherea SIGURANTE ISTATULUI ? phui ! minciuni de 3 ori pe zi si propaganda la greu ! mi-e sila !
|
Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 18:19
@mytcor...mytcorrrrr....mytcoras, unde esti !
|
vladimir_danciu 63 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 19:39
BUNA TUTUROR.CUM TRECEM PRIN IARNA 2010-2011? FOARTE SIMPLU !!!!INTREBATIL SIMON PEREZ EVREUL CARE A CUMPARAT ROMANIA SI PE SLUGA LUI FIDELA TOV. TRAIAN BASESCU.
Raporteaza abuz de limbaj
vladimir
|
|
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 11:05
Dna Gaby
Eu nu prea va inteleg ce doriti de la mine.M-ati luat drept tinta si trageti sageti boante fara nici un motiv. Va multumesc ,Altetza ,ca m-ati cuprins si pe mine intr-un P.S.(mare onoare!!).Oh ,Pasa ce darnic esti!! Dar nu va mai obositi.Orice atentie din partea dvs este insotita de venin si ura.M-ati identificat in mod gresit cafiind pedelist si basescian si ,in ura dvs neostoita impotriva lor, ma atacati continuu. Doamna ,nu sunt pedelist si nici basescian.Eu doar i-am votat ca si dvs atunci cand a fost formata alianta DA,si am persistat ptr dl Basescu in al doilea mandat ptr ca nu am gasit ca ceilalti pot conduce tara.Punct. Este drept ,nu sunt de acord cu elucubratiile pe care le debiteaza unii si altii la adresa lor si am cateva nterventii prin care solicit luciditate si ratiune in critici.Au mari probleme ptr care pot fi criticati,dar ,de aici pana la ura,injuraturi si abjectii este o distanta pe care eu nu o voi strabate nici singur ,nici cu turma. Daca ceilalti salivau pe tusa de ceea ce faceau Tariceanu si ai lui(dvs ati spus asta intr-un acces de sinceritate) reiese ca in timp ce ailalti faceau foamea pe tusa,taricenii se infruptatu din prajitura Romania.Bravo! Imi place ca aveti momente de sinceritate.! Dna Gaby ,mi-ar fi placut sa fiu in discutii cu dvs ,dar vad nu puteti rezista chemarii de a lua la misto si de a jigni interlocutorul,de a-l pune la zid si nu puteti accepta o atmosfera de calm in discutii .De aceea ,imi mentin pozitia de a lua-o pe vis a vis atunci cand va vad,oricat de mult regret ca nu am reusit sa creem intre noi o atmosfera placuta si spirituala (si dvs aveti multe resurse ,in acest sens).Va urez numai bine . Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Tycuu 1203 mesaje Membru din: 28/08/2010 |
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 11:09
Care iarna ? meteorologii spun ca iarna va fii o amintire, in ianuarie vom sta in bluze cu maneci scurte afara , in februarie mergem la Mare ,!!
Tycu
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 11:17
De la: vlad_639, la data 2010-09-16 11:05:50 Haideti domnule Vlad ca ati tras rau de tot logica de par. Domnule Vlad,ati vazut cum saliveaza cainii in fata unui magazin de mezeluri ? Sa stiti ca vanzatorii de acolo nu se infrupta din mezeluri deoarece nu sunt ale lor .Cainii insa saliveaza si s-ar infrupta din plin .Spuneti mai bine dumneavoastra concret ce anume au furat liberalii, ca sa putem discuta concret nu pe imagini literar artistice legate de salivare. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 11:18
De la: Dindirel, la data 2010-09-16 11:09:08 Hallo, domnu`, nu suntem pe topicul cu minciuni gogonate! Acela e ceva mai jos! Meteorologii polonezi, au anuntat ca iarna ce vine , va fi una dintre cele mai ,,grele'' ierni din ultima mie de ani! O, fi sau nu adevarat, vom vedea. Raporteaza abuz de limbaj |
|
nicugh25_gmail_com 43 mesaje Membru din: 18/07/2010 |
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 11:49
Asteptand vara!
|
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 12:20
dle Vanea,
Regret,se pare ca nu ati citit interventia dnei Gaby.Nu am facut decat sa repet/citez ceea ce a spus domnia sa ca sa arat unde se poate ajunge cu critici nedrepte .Chiar este o interventie copilareasca din partea doamnei Gaby.Nu am adaugat nimic la ceea ce a spus dna Gaby(chestia cu salivarea pe tusa ii apartine) decat am speculat ,la fel de rautaios ca si domnia sa .Stiti dvs,actiunea urmata de reactie.In general, eu evit starile conflictuale ,nu-mi place sa ma cert ,dar nici sa o incasez pe nedrept. Credeti-ma dle Vanea ,ma gandesc serios sa nu mai particip la teme politice(ura!! vor spune unii) si sa merg pe alte teme.Politica ,in tara asta nu se poate face,din cate vad,decat cu ura,cu identificarea si indicarea dusmanului poporului si de clasa .Nu se poate discuta calm,corect,coerent ,cu asumarea de greseli sau cu evidentierea ,acolo unde sunt ,a unor rezultate bune. Chiar ultima intalnire cu dvs pe forum a fost destul de neplacuta si intempestiva.Desi va respect ,inclusiv simpatiile dvs ptr PNL,provocarea,daca va aduceti aminte ,a venit din partea dvs.Si chiar pe nedrept.Atunci ,va aduc aminte,incercand sa ma criticati, ati folosit termeni urati si jignitori la adresa mea. Pacat ca oameni inteligenti asa cum ne pretindem si eu cred ca si suntem ,care au idei si pareri - bune sau rele - nu si le pot dezvolta si verifica fara a-si lua aprobiul altora prea pasionati pana la ura. Cred ca ar trebui sa fie o limita a bunului simt pana la care se poate merge,a respectului intre noi . Eu iau participarea mea pe forum ca pe un exercitiu,ca pe un sport ,nu am afiliatii politice,nu am ambitii politice ,pot spune chiar ca nu am simpatii politice..Simt nevoia sa vorbesc cu diferiti oameni,idiferent de clasa lor sociala ,de nivelul lor de pregatire si de cunostiinte,sunt o fire extrem de comunicativa,imi place sa schimb informatii si pareri .,. Nimic nu ma supara si inspaimanta mai tare decat cei ce stiu tot,care au intotdeauna dreptate,care desconsidera total pe cei cu care stau de vorba. In rest ,va urez si dvs si dnei Gaby numai de bine si sanatate. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 12:28
De la: vlad_639, la data 2010-09-16 12:20:17dle Vanea, Da,aveti dreptate si imi cer scuze. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 12:50
De la: vaneamarin, la data 2010-09-16 12:28:28De la: vlad_639, la data 2010-09-16 12:20:17dle Vanea, Dle Vanea ,si eu imi cer scuze.cu bine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 12:51
De la: Dindirel, la data 2010-09-16 11:09:08
|
necunoscut 1072 mesaje Membru din: 22/11/2009 |
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 13:53
Vom vedea cand om iesi din iarna , care o mai apuca.
|
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 13:53
De la: Marin56, la data 2010-09-16 13:53:00Vom vedea cand v-om iesi din iarna , care o mai apuca. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 13:54
De la: Marin56, la data 2010-09-16 13:53:36De la: Marin56, la data 2010-09-16 13:53:00V-om vedea cand v-om iesi din iarna , care o mai apuca. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 17:07
De la: vaneamarin, la data 2010-09-16 11:17:33De la: vlad_639, la data 2010-09-16 11:05:50 a tras-o pe Academiei, dar se plinge ca eu fac interpretari rau-voitoare ,pline de ura si....aaaa, venin ! dle. @639 , ca nu va spun Vlad, intrucit cred ca Nu va cheama asa , puteti crede si sustine pe cine doriti dvs : asa-i DEMOCRATIC si cred cu tarie in valorile ei dar, pentru Dumnezeu, lasati Propaganda ptr. cabinetul aferent ,altfel sunt nevoita sa cred, ca si in cazul lui mytcor, ca faceti parte din acea structura ! ....ca veti trece pe partea cealalta cind ma veti vedea Nu cred ca va va rabda inima sa nu-mi trageti vreo doua....uite asa, ca sa ma puneti la punct ! hai, ziceti ca nu va place jocul....
|
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 17:16
erata : va V-A rabda ! scuze !
ah, ce frumos l-am comparat pe Bas' cu Ulise si pe Romanica noastra cu Penelopa si nimeni n-a observat ca-i mult mai desteapta aceasta comparatie decit cea servita de propaganda portocalie....auzi, Moise ! total neinspirata, dar cumplit de adevarata : oare ne va plimba si moishele nostru prin DESERTUL neputintei si ticalosiei noastre, 40 ani ? vad ca deja ni se aranjeaza viitorul si pensiile batrinetilor sleite de puteri pina-n 2050 ! cih
|
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 17:20
De la: M_Elody, la data 2010-09-16 11:18:05De la: Dindirel, la data 2010-09-16 11:09:08 1000 ani ? de unde stiu ei asta ? cine a masurat si pe ce baza de date s-a facut anticiparea asta, cind Meteorologia inregistreaza date doar de 130 ani ?....intreb si eu ! P.S. @Dindirel a facut o gluma ....pacat ca nu te-ai prins ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 17:29
De la: vlad_639, la data 2010-09-16 12:20:17dle Vanea, upssss ! citind ce ati scris aici, atit de finut si obraji-n flacari de rusinica ptr. cum scriu va trateaza unii neciopliti de p'aici , mi-am adus, brusc, aminte ca sunteti FECIOARA ! ....sau ,ma rog, asa ati declarat ; deci : LA MULTI ANI ! P.S cind te uiti la luptatorii de box cum isi carabanesc pumni in cap ,cu nemiluita, ai putea sa juri ca-s dusmani de moarte si totusi, nu-i intotdeauna asa ! ca atare, considerati ca suntem prinsi aici,intrun meci de box si dati-i bataie si nu va mai ofuscati
|
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 21:07
Dna Gaby,
Multumesc ptr urari ,intradevar pe 29 august ,ca si Michael Jackson ,mi-am sarbatorit ziua ,cu regim ca am diabet si nici cu banii nu sta prea bine. Ma cheama intradevar Vlad(numele mic) si nu am de ce sa ma ascund.Nu sunt criminal sau hot si nu spun prostii.Nu apartin niciunui cabinet sau partid.Dvs chiar nu puteti intelege ca pot fi si oameni care ,fie ca gandesc bine sau rau,sunt independenti de tot jegul asta politic?? Mai bine imi ma ijurati decat sa ma clasificati ca pe unul remorcat la vreun partid pentru care imi vand libertatea de gandire si cinstea. Sa inteleg de la dvs ca sunt unii pe acest forum care sunt postaci de serviciu?Este posibil,dar ,de obicei ,ei sunt si cei mai saraci in idei ca sa nu spun "cu duhul".Ei nu pot gandi fiind propagandisti. Desi sunt inca vis a vis ,sa stiti ca trag cu ochiul dupa dvs si mi-ar placea sa avem un dialog colegial nu plin de supsonerii si de incriminari. Va urez o seara buna.Vlad Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 07:03
De la: vlad_639, la data 2010-09-16 21:07:08Dna Gaby, hei, buna dimineata ! ok ! hai sa lasam suspiciunele si s-o luam de buna ! ....deci, ce ziceti ? ca eu zic cum ca unii sunt Postaci ? oau ! pai nu se vad dupa ceea ce posteaza ? regret ca trebuie sa va spun asta, dar tocmai acest fel de a posta al dvs. ne-a facut pe unii dintre noi sa va "intepam " ! recititi-va postarile si apoi, pe ale noastre ....observati deosebirea ? sincer, o observati ? acus' ,am o remarca si o intrebare ca sa relansam discutia : care-i rostul prelungirii virstei de pensionare la 65 ani, barbati si femei deopotriva ? sunt meserii in care reflexul, forta fizica sau agilitatea miscarilor sunt esentiale ....mai pot oamenii de 65 ani sa indeplineasca aceste cerinte ? n-ar fi mai productiv ca acum, cei care au deja 35-40 ani de munca sa fie pensionati si astfel sa se elibereze locuri de munca ptr. tinerii care au ajuns someri, direct de pe bancile scolilor ? intreb si eu ! sa aveti ozi buna ! G Raporteaza abuz de limbaj |
|
Tycuu 1203 mesaje Membru din: 28/08/2010 |
Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 09:45
De la: gabigabi, la data 2010-09-16 17:20:55De la: M_Elody, la data 2010-09-16 11:18:05De la: Dindirel, la data 2010-09-16 11:09:08 Nu este nicio gluma doamna, institutele meteo din tara si cele din America,Anglia au spus , au afirmat chiar pe posturi TV ca iarna care vine [toate iernile de acum in colo } vor fii amintiri , in realitate vor fii veri, zapezile vor fii numai in imagini si poze din trecut !
Tycu
|
|
Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 10:04
Dna Gaby
1.ref suspiciunile dvs,v-am mai spus ,dar nu ati retinut :honie soit qui mal y pense! Nu am cum sa va demonstrez sinceritatea mea si neapartenenta la vreun partid,in speta la preferatul dvs PDL.Mai spun francezii :qui s'excuse,s'accuse! Dar sunteti un tip aparte care incepe sa se generalizeze :"daca nu esti cu noi esti impotriva noastra" si ,"las' ca stiu eu ,esti in mod sigur de-al lor".Nu faceti si liste?Gresiti mult in ceea ce ma priveste.Probabil ca in logica dvs de Sherlock Holmes daca nu-i injur pe pedelisti sunt postac de serviciu. 2,observ ,de asemenea ,cum va ascundeti fara curaj incercand sa va aduceti si pe altii in sprijinul dvs (cum se luau deciziile in COM urile de alta data - sanchi ,conducere colectiva) cand spuneti ca ati observat impreuna "cu unii din noi" care va intteapa.Care "unii din noi",doamna?Si de ce sa ma intepe?Am injurat pe cineva?Am spus minciuni?Am neindreptatit pe cineva?Le-am luat painea de la gura?le-am furat copiii?Ce aveti cu mine doamna?Chiar asa de tare va pasioneaza cazul meu?Aproape cred ca v-ati indragostit de mine,va stimulez adrenalina si tonusul combativ. Eu cred ca vreti sa fiti proprietari pe acest forum,poate si sunteti si nu stiu eu cu cine am de-a face,si fara cracneala ,in cor ,cu dreptul inainte mars ! sa injuram cat ne tin bojocii JOs Basescu,jos PDL! As fi putut si eu sa va acuz de partizanat nedezinteresat fata de unele partide ,dar bunul simt si respectul fata de interlocutor ma impiedica si eu va consider doar un fan infocat al PNL si va respect optiunea..Si ce doriti de fapt doamna?sa dispar de pe forum,sau sa intru in randul corului anti basescian si anti pedele?Sa ma converttiti ,cu alte cuvintu ati observate?Sau sa ma demascati ?Nu vad finalitatea demersurilor dvs.Este o galceava obositoare pe care eu am s-o abandonez. 3Ref pensii - da ,este o mare porcarie si sufar direct de acest lucru.Sunt somer neretribuit,stau pe spinarea sotiei mele care ma intretine ca pe un animal de lux cu o pensie modesta si a copiilor mei. Am 35 de ani de munca si as iesi imediat la pensie ,chiar cu penalizare neavand anii de batranete.Am inteles ca mai trebuie sa stau inca 1 sau 2 ani ptr a avea dreptul la asa ceva.Daca voi mai trai. Ceea ce i-a determinat pe guvernanti sa mareasca numarul de ani la 65 de ani(peste 20 de ani!! - poate n-ati observat) ,inclusiv al femeilor,probabil vine din pure calcule meschine.Economia romaneasca ,bugetul,forta de munca ocupata si platitoare la buget nu pot asigura inca mult timp plata pensiilor.Fondul de pensii este prabusit,ca si in alte tari unde se incearca masuri similare ,dar unde nivelul de viata ,dar si durata ei , sunt net superioare impactul fiind mai mic decat la noi.Cum spun ei ,sustenabilitatea. Dar ce va ingrijorati asa de tare,vin PSD si PNL la putere si ,dupa cum au promis solemn in Parlament si in luarile lor de pozitii,vor schimba legea pensiilor si vor anula ceea ce s-a votat azi in Parlament. Dna Gaby,am o mare rugaminte,va rog cautati-va pe un altul pe care sa-l tot hartuiti,ptr ca inteleg ca nu puteti trai fara lupte,box si altele.Cand va vad pe vis a vis va salut cu respect .Si atat. Sanatate. |
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 10:17
alynutza27 acum 14 zile Criza KK-Maka Criza KK-Maka Criza KK-Maka Criza KK-Maka In 2006 se cumparau case Cu buletinu isi lua o plasma tot cretinu` In 2010 o frecam la rece S-a terminat,am consumat,dracu ne-a luat Bugetul e-n galeata Si tara-i scufundata Ne-ntrebam de ce (e e) Criza asta (ie ie) Mult mai rea aici la noi Si Udrea-i din plescoi Si-au taiat salariile KK-Maka (ee) Fara bani n-ai ce sa faci Ne mutam in copaci Suntem ca maimutele KK-Maka (ee) Creste si inflatia Exact ca-n Africa E jale mare prin buzunare Bota si Crin si-o trag putin si urla tare Base-i cu barca, Boc e cu vaca Remaniere,nici o placere doar KK-Maka Toti o fac pe desteptii Dar nu sunt decat frentzi Ne-ntrebam de ce (e e) Criza asta (ie ie) Mult mai rea aici la noi Si Udrea-i din plescoi Si-au taiat salariile KK-Maka (e e) Fara bani n-ai ce sa faci Ne mutam in copaci Suntem ca maimutele KK-Maka (ee) Creste si inflatia Exact ca-n Africa A weel la ma gioni Bigy, bigy mama Wan e tu zet A te fichi a ma gioni Bigy,bigy mama From is to west baieti La palatu victoria Vorbim ca in Africa Asta-i jungla de la noi Fara lei dar cu multi boi S-au scumpit bananele Le cojim si asta e Fara bani n-ai ce sa faci KK-Maka prin copaci Urla ca maimutele Toate sindicatele Leul nostru-i de belea Nu-i rege ca-n africa Bugetarii KK-Maka Asta-i jungla de la noi Fara lei dar cu multi boi Bugetarii KK-Maka Uite si inflatia Exact ca-n africa Exact ca-n afrïca Exact ca-n afrïca Raporteaza abuz de limbaj |
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 10:18
De la: Tramp, la data 2010-09-17 10:17:05www.youtube.com/watch?v=NNhel3c-oQE Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 10:19
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
|
|

...
...
...
...
...
...
...
...
...,
...
dar nu pentru mine ci pentru astia de la guvernare. Sa le dam in cor un
de la voi !!!
... ... Hei ...
si violet ,in ceea ce priveste politica acestui guvern si convingerea ta ca NUMAI VOTINDU-L PE BAS" VOM SCAPA DE FALIMENT ....acum, m-am linistit : l-ai lasat in locul tau pe dragul domn @vlad 639 ! felicitari ! parca-i fi tu
ok ! cu drag sa fie ,ca tot asa va scriu si eu dvs !
Nu este nicio gluma doamna, institutele meteo din tara si cele din America,Anglia au spus , au afirmat chiar pe posturi TV ca iarna care vine [toate iernile de acum in colo } vor fii amintiri , in realitate vor fii veri, zapezile vor fii numai in imagini si poze din trecut !