Info
x
Pro sau contra asistenta acuzata de incendiul de la maternitatea giulesti !
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 29 August 2010, ora 15:49
De la: 9am076753, la data 2010-08-29 15:15:21Dar mai ar fi o intrebare ? de ce au fost supusi acesti prematuri la temperaturi peste 200grade timp mai indelungat .Oare chiar a fost la toaleta sau la petrecere ? aici e dilema Pai da,chiar aici este dilema pentru cei care nu gandesc.Daca era la toaleta si nu la "petrecere"(petrecere de 12 minute ,CANTI " LA MULTI ANI" SI PLECI) ,copii scapau ,nu ? Sau este invers ,daca era la petrecere si nu la toaleta scapau copii ? Care dracului este dilema despre care vorbiti si cu ce schimba esenta lucrurilor ? Ce conteaza daca a fost la toaleta sau la petrecere ? A lipsit 12 minute si nu era detector de incendiu,intelegeti nesimtitilor care habar nu aveti ce inseamna munca dar va place mereu sa acuzati pe toata lumea asa cum face si Basescu ala pe care il adorati ?
|
|
Fosta membra 9am.ro 568 mesaje Membru din: 29/06/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 August 2010, ora 16:09
De la: mariana_dughengief, la data 2010-08-29 15:42:44 Oare sa nu fie vinovata si asistenta? Oare de ce sa nu fie trasa la raspundere atata timp cat nu si-a facut treaba? Si parerile mele coincid cu ale tale! Noi analizam sistenmul de sus in jos dar nu si invers. Un ministru nu raspunde de improvizatiile la alimentarea cu energie electrica a aparatajului din incaperile spitalelor. Nu primarul capitalei raspunde de organigrama fiecarui spital, de angajarea pe functii a personalului. Nu directorul spitalului raspunde ca personalul de serviciu, in lipsa lui din unitate, nu-si indeplineste corect atributiile de serviciu. Daca nu se intampla nimic, fiti siguri ca asistenta ar mai fi lipsit repetat de la locul ei de munca. Poate chiar acesta era modul ei de a-si exercita functia. Daca si-ar fi inchipuit ca se poate produce un incendiu sau alta catastrofa sunt sigura ca si-ar fi luat masurile ce se impuneau pentru a interveni in timp util. Tot nu pot sa-mi dau seama cum s-a produs acel dezastru in doar 12 minute. Chiar daca ancheta se va termina, vor ramane multe intrebari la care nu se va raspunde cinstit. Totusi sper ca vinovatia sa se extinda si la cei care nu respecta normele de lucru atribuite personalului, celor care raspund de instalatiile electrice cat si de tot aparatajul din spital. Cu exceptia unor locuri de munca in spital unde personalul trebuie sa supravegheze permanent pe bolnavi, in rest nu se lucreaza efectiv opt ore cum este in industrie unde nu poti parasi locul de munca pana nu ti se aduce inlocuitor. Acum cateva zile s-a spus ca mai aveau si alte asistente cartela de accses in acel salon numai ca acestea nu raspundeau in mod direct. Raporteaza abuz de limbaj
nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
|
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 August 2010, ora 18:06
Pro, in principiu (acum depinde si unde s-a dus de fapt in alea 12 minute, nu am urmarit toate detaliile cazului). Ea e doar tapul ispasitor, ca sa-i acopere pe altii mult mai vinovati, de la directorul administrativ al Maternitatii Giulesti la primul ministru care taie bugetele de-a valma, fara cap.
In alta rodine de idei, este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania. Raporteaza abuz de limbaj
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
vlad_639 489 mesaje Membru din: 14/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 August 2010, ora 22:00
De la: vaneamarin, la data 2010-08-29 13:54:55De la: 9am074639, la data 2010-08-29 12:09:07Asa este ,dle Nastase,ati vazut ca si Toparceanu spunea in Vacanta la tara ce suparat era taranul pe agentul sanitar ca trebuie dat cu var. dL Vanea,nici vorba.Nu ma refeream aici la constiinta asistentei,vai de capul ei saraca in ce a intrat!! Eu m-am referit la faptul ca exista o incarcare cu sarcini de serviciu peste cele mentionate in fisa postului ,asa cum spunea si dl."electricianul"(parca asa se numea).M-am referit la o ierarhie inconstienta care adopta principiul "lasa ca merge si asa" .Pai ,daca erau prevazute sa lucreaze in acea sectie de terapie intentsiva mai multe asistente ,dar era hingherita doar una,la ce te astepti.Fie toaleta,fie mersul ptr cateva minute sa iei niste materiale sanitare,se poate intampla orice.Oricand sunt niste 12 minute fatidice.Nu putem sa dam cu piatra doar in asistenta si nici sa invocam doar soarta.Exista o discilplina incalcata de sus in jos,dar de suportat consecintele este persoana de la baza piramidei.Electricianul nostru tocmai sesiza ca sunt anumite sarcini si atributii ,dar ca sefii te imping inainte sa le calci c'asa vrea muschii lor(daca nu....cucu prime,cucu avansare,apari primul pe lista de dat afara). Deci ,sa nu ma intelegeti gresit,eu la asta m-am referit cand am spus de contiinta ,de disciplina,de ordine. Seara buna. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 August 2010, ora 22:13
,dl Vanea,am uitat sa abordez a doua intrebare referitoare la majorarea de catre stat a cotei din buget(cel putin sub forma absoluta daca nu in procente) ptr sanatate.Va raspund sincer si indignat ca si dvs: nu stiu ce s-a intamplat cu banii !!!
Cam din 2003-2004 ,din cate am inteles,se tot maresc sumele.Rezultatele sunt cele pe care le vedem.Dezastru,mizerie.Ce s-a facut cu banii?? Unde s-au dus??In ce buzunare??Doar in buzunarele mafiei medicamentelor si a furnizorilor de materiale si aparate medicale? Cine-i verifica ,cine-i trosneste ptr furt sau licitatii trucate?? Cand pun aceste intrebari o fac catre toti cei ce au gestionat si inca mai gestioneaza banul public destinat sistemului sanitar. Dle Vanea,nu sunt medic,dar am medici in familie si am multi prieteni medici.Va asigur ca estte un jaf de neinchipuit in sistemul sanitar.Se lucreaza ca termitele!Pana la os! Basca,mari manageri care habar nu au despre ce inseamna a conduce acesta activitate,dar care au sarcini de partid pe care si le indeplinesc cu depasiri de plan. Cu bine.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am126448 6 mesaje Membru din: 9/09/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 29 August 2010, ora 22:43
pt. gabi sib
iti doresc sa nasti si tu macar o piatra la rinichi - se zice ca eliminarea unei pietre e cumva echivalentul nasterii unui copil- sa fi ignorat pina o sa te doara urechile de tipetele tale. A si sa ai parte de "toata grija unei bune asistente " In rest sanatate si poate un control ORL pentru tine.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am126448 6 mesaje Membru din: 9/09/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 29 August 2010, ora 22:47
pt vaneamarin
tu, atotstiutorule, nu incetezi sa ma uimesti cu lipsa ta de toleranta la comentariile altora....asa ca lasa-ne.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 August 2010, ora 23:21
bre,hai ca-n seara asta sunt nervos cu nervii,ia sa-mi explicati voi mie cine va da voua dreptu' sa acuzati o persoana inainte de a se pronunta impotriva ei un verdict definitiv de catre o instanta competenta,voi chiar nu vedeti ca totu-i praf in ochii parintilor care si-au pirdut copiii ??? nu vreti sa intelegeti ca nimeni nu are dreptul sa judece in lipsa de probe temeinice si sa acuze numai pe baza unor presupuneri cum sunt cele pt.care a fost arestata asistenta respectiva??? care sunt motivele legale pt.care se cere si se obtine arestarea preventiva a cuiva ??? stiti??? habar n-aveti,va place sa va cititi singuri mizeriile pe care le debiteaza creierii vostri plini de alcool sau de sex reprimat ca sotia-i pe ciclu si vecina si-a tras-o cu barba-su si-i satula,pai sa va spun io cum sta trebsoara cu arestu' preventiv,ca d'aia-i si zice preventiv,adica-i ca prezervativu,iti asigura ceva,oaresce,in cazu' capcaunilor ca voi,va asigura ca n-o sa mai dati nastere la alte exemplare tembele ca domniile voastre,hai sa revenim la oile noastre---nu ale lu 'jiji----asadar arestu' preventiv se poate cere de catre procurorul care instrumenteaza cazul numai daca sunt indicii clare si precise ca acuzatul poate tainui anumite probe sau fapta de care-i acuzat prezinta pericol social sau se poate intampla sa recidiveze daca-i lasat in libertate,adica s-o mai comita odata
gata pt.asta seara ca mi-au ,,obosit'' neuronu' si mi s-au flescait nervii de-i aveam,nu va grabiti sa trageti concluzii,mai am,SIGUR VOI REVENI Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
|
|
|
Postat pe: 30 August 2010, ora 08:14
De la: 9am126448, la data 2010-08-28 15:37:03pt. vaneamarin Este destul de greu de priceput iar lol-uri puse aiurea nu ajuta cu nimic... .Pe colegul acela care va tine locul cand mergeti la toaleta, cine anume il inlocuieste ? .Ati inteles ideea ?....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 August 2010, ora 08:19
De la: 9am126448, la data 2010-08-29 22:47:24pt vaneamarin Te-ai suparat pe mine ? Hai pupici, si daca nu mai suporti cat de intolerant sunt, poti sa iti iei jucariile si sa te joci cu altii, care sunt toleranti si care te aproba in orice sustii....
|
|
Fosta membra 9am.ro 458 mesaje Membru din: 6/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 August 2010, ora 08:33
De la: XYW, la data 2010-08-29 23:21:37bre,hai ca-n seara asta sunt nervos cu nervii,ia sa-mi explicati voi mie cine va da voua dreptu' sa acuzati o persoana inainte de a se pronunta impotriva ei un verdict definitiv de catre o instanta competenta,voi chiar nu vedeti ca totu-i praf in ochii parintilor care si-au pirdut copiii ??? nu vreti sa intelegeti ca nimeni nu are dreptul sa judece in lipsa de probe temeinice si sa acuze numai pe baza unor presupuneri cum sunt cele pt.care a fost arestata asistenta respectiva??? care sunt motivele legale pt.care se cere si se obtine arestarea preventiva a cuiva ??? stiti??? habar n-aveti,va place sa va cititi singuri mizeriile pe care le debiteaza creierii vostri plini de alcool sau de sex reprimat ca sotia-i pe ciclu si vecina si-a tras-o cu barba-su si-i satula,pai sa va spun io cum sta trebsoara cu arestu' preventiv,ca d'aia-i si zice preventiv,adica-i ca prezervativu,iti asigura ceva,oaresce,in cazu' capcaunilor ca voi,va asigura ca n-o sa mai dati nastere la alte exemplare tembele ca domniile voastre,hai sa revenim la oile noastre---nu ale lu 'jiji----asadar arestu' preventiv se poate cere de catre procurorul care instrumenteaza cazul numai daca sunt indicii clare si precise ca acuzatul poate tainui anumite probe sau fapta de care-i acuzat prezinta pericol social sau se poate intampla sa recidiveze daca-i lasat in libertate,adica s-o mai comita odata Dupa ce te calmezi (sper sa se fi intamplat deja fenomenul neuronal), vei putea observa "la rece" ca indiferent pe cine condamnam, ce solutii gasim pentru a nu se mai repeta nici cea mai mica nenorocire nici in spitale dar nici in mintea asistentelor, doctorilor, ministrilor sau chiar a electricienilor, nu afecteaza cu nimic hotararea procuraturii. Aici diversificam ideile in funtie de ce citim ce au scris altii sau gandurile proprii. Asta nu inseamna ca nu are fiecare cate un pic de dreptate mentionate printre randuri. Daca deranjeaza sau nu-si au rostul comentariile, ar trebui mai intai sa gasim raspunsul la intrebarea : De ce a fost deschis acest topic? (Iti apreciez umorul ba gri, ba negru-negru)!
Raporteaza abuz de limbaj
Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
|
|
Postat pe: 30 August 2010, ora 09:06
De la: 9am074639, la data 2010-08-29 22:13:52,dl Vanea,am uitat sa abordez a doua intrebare referitoare la majorarea de catre stat a cotei din buget(cel putin sub forma absoluta daca nu in procente) ptr sanatate.Va raspund sincer si indignat ca si dvs: nu stiu ce s-a intamplat cu banii !!! ACUM,Romania are cel mai mic buget alocat sanatatii (ca procent vorbesc!) dintre toate tarile U.E. Are doar 3,6% din PIB pentru sanatate. Repet,ESTE CEL MAI MIC PROCENT ALOCAT SANATATII, DIN INTREAGA UNIUNE EUROPEANA. Restul discutiei draga domnule '639,este "vanare de vant" ... . Cu bine, si toata stima pentru modul cum va sustineti opiniile . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 August 2010, ora 09:17
Da,dle Vanea ,din pacate "vanare de vant".cu bine.
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 30 August 2010, ora 10:23
De la: 9am126448, la data 2010-08-29 22:47:24pt vaneamarin
GINA
|
|
Fosta membra 9am.ro 458 mesaje Membru din: 6/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 August 2010, ora 11:10
De la: 9am076753, la data 2010-08-30 10:23:04De la: 9am126448, la data 2010-08-29 22:47:24pt vaneamarin Si tu, Gina!? Apropo de procentul alocat sanatatii: chiar daca e doar 3,6% din buget, ar fi satisfacator daca bugetul tarii ar depasi cu mult bugetele altor tari din UE!
Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
|
|
Rosalie 225 mesaje Membru din: 9/07/2009 |
Postat pe: 30 August 2010, ora 11:41
Din cate am inteles, intr-un astfel de salon in care se afla un numar mare de beleusi ( peste 10) , trebuie sa existe cel putin 3 asistente. ( Regulament facut de Ministerul Santatii).
In cod-ul munci spune ca : " Art. 130. [pauza de mas� �i alte pauze] (1) �n cazurile �n care durata zilnic� a timpului de munc� este mai mare de 6 ore, salaria�ii au dreptul la pauz� de mas� �i la alte pauze, �n condi�iile stabilite prin contractul colectiv de munc� aplicabil sau prin regulamentul intern. " Acum intrebare. Singura asistenta din acel salon, de cine era inlocuita in pauza de masa? De cine era inlocuita in celelalte pauze stabilite in contractul colectiv de munca? Daca se intampla nenorocirea in pauza de masa cine era devina? Adevarul adevarat este ca guvernul se afla in situatia asta: Oamneii vor ca cineva sa plateasca, doar nu o sa plateasca guvernantii ... Asa ca mediatizeaza gresala umana facuta de singura asistenta din acel cabinet . Concentreaza media pe fapta ei, iar gunoiul lor il ascund sub pres. Cine va plati? Tot prostimea. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am208439 4 mesaje Membru din: 14/07/2010 |
Postat pe: 30 August 2010, ora 13:21
E aberant sa spui ca asistenta nu are nicio vina la fel cum si a spune ca dragii nostri conducatori sunt 'curati'. Incep cu asistenta pt ca are din punctul meu de vedere- 15% raspundere fara de ceea ce s-a intamplat: aceasta 'specie' functioneaza doar CAND VAD BANII- brusc isi aduc aminte ca stiu sa zambeasca, stiu sa fie UMANE si nu in ultimul rand stiu sa nu te raneasca atunci cand fac o injectiie/ perfuzie. Extrem de putine asistente stiu ce-i aia omenie! Si sa stii ca ai in grija copii neajutorati nu lipsesti asa mult timp...macar 'bagi capul' si vezi ce se mai intampla.
De restul de 85% se 'bucura' imbecilii care ne conduc de 20 de ani....toti au o vina, pt ca nu le-a pasat decat de EI si de burtile lor si ale rubedeniilor. Au furat ca niste dementi flamanzi. De ce cheltuielile publice supraestimate de 10, 20 de ori? De ce-si bat joc de noi? De ce ...? Raporteaza abuz de limbaj |
|
tania_galanici 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 August 2010, ora 13:45
Nu stiu daca asistenta chiar a fost acuzata pe nedrept. Se scria la un moment dat ca a fost la un chef de Sfanta Maria. Daca este asa nu prea puteti spune ca este total nevinovata, chiar daca Sistemul nostru medical este in colaps si obisnuintele proaste ne-au ramas mostenire,
|
Fosta membra 9am.ro 48 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 30 August 2010, ora 14:26
De la: nastasemihail, la data 2010-08-27 23:43:45De la: 9am076753, la data 2010-08-27 23:32:23De la: nastasemihail, la data 2010-08-27 23:23:10Dar chiar daca nu aveau personal, puteau ruga mamele sa mai vina in salon, sa mai stea cu rindul. Cred ca e normal, asa. Care putea. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am189403 1 mesaj Membru din: 9/06/2010 |
Postat pe: 30 August 2010, ora 14:47
Tot sistemul sanitar din Romania este un sistem blonav cu mari carente, cu oameni bine pregatiti sau mai putin pregatiti si constienti de responsabiliatea meseriei lor, cu un management prost aplicat cu un sprijin slab sustinut din partea Ministerului Sanatatii. Toti isi urmaresc doar interesele personale si mai putin cele ale bolnavilor.
Tara care nu are grija de copiii lor este o natiune pierduta, o spun cu mare durere in suflet, pacat de acei mici copilasi care au murit fara voia lor. Sa speram ca viitorul Guvern care va fi va lua masuri mult mai drastice si serioase in ceea ce priveste sanatatea romanilor. SUNT CONTRA PEDEPSIRII IN TOTALITATE PENTRU ACEA ASISTENTA NEFERICITA. SA FIE TRASI LA RASPUNDERE SI CEILALTI RASPUNZATORI DE PRODUCEREA ACESTUI GRAV ACCIDENT. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 48 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 30 August 2010, ora 14:59
NSTALATIILE ELECTRICE NU EXPLODEAZA. EXPLODEAZA SUBSATNTELE INFLAMABILE DIN CAMERA, IN CONTACT DIRECT CU FIRUL INCINS SAU INROSIT. SAU VAPORII DE INFLAMABILE. SINT CELE MAI TERIBILE INCENDII. DAR NU INSTALATIILE ELECTRICE SINGURE. SI GAZELE, EMANTIILE DE GAZE, IN CONTACT CU UN MIC INCENDIU ELECTRIC SAU LA UN INTRERUPATOR.
Dar ia mai consultati un pompier profesionist. Nu stiu cum procedeaza acum pompierii ca sa stabileasca cauzele unui incendiu (nu cred ca procedeaza ca pe Discovery!), dar pe vremuri, un pompier se confesa ca daca gaseste un resou in priza, nu mai verifica daca era sau nu in stare de functionare inainte de incendiu. Considera din oficiu ca asta era cauza declansarii. Cat priveste cauzele de la Giulesti, asta imi aminteste de o intamplare de demult, de 25-30 de ani dintr-o intreprindere bucuresteana. Acolo era un depozit de tuburi de oxigen. Cineva constata ca in multimea tuburilor pline, era unul al carui capac era incandescent. Individul iese din incinta si striga cat il tin bojocii ca este pericol de explozie. Toata lume fuge care incotro, doar doi tineri insfaca un motostivuitor, agata tubul cu pricina si-l tarasc in curte. Nu-mi mai amintesc urmarea, stiu doar ca explozia a fost evitata. Ce se intamplase de fapt? Capacul tubului avea urme ge grasime, probabil vaselina. Se stie ca oxigenul pur in contact cu grasimile produce o oxidare puternica cu degajare de caldura puternica. In sala de la Giulesti, mai mult ca sigur era si o tubulatura cu oxigen. Nu stiu ce concentratie avea, dar scurgerile de oxigen in contact cu o grasime ar fi putut da nastere la o asemenea degajare de caldura. Sau poate doar scurgerile de oxigen ar fi putut inteti arderea. E doar o ipoteza de luat in calcul. Sunt sigur ca specialistii pompieri stiu asta si o vor lua in calcul. Cat priveste vinovatia asistentei, este greu de precizat aportul ei in cazul in care nu lipsea. Cert este ca ea este ultima din lantul slabiciunilor. Nu stiu cum e acum, dar pe vremuri vizitele pompierului care raspundea de o anumita intreprindere era un cosmar pentru cei ce raspundeau de siguranta locului. Mai exista acest pompier? A constatat el ca sala cu pricina nu are nici un sistem de avertizare la incendii sau macar la scurgeri de oxigen? Seful serviciului tehnic nu stia asta? Ce-a pazit el? Cum poate dormi el linistit acum, dar si inainte cand, cu siguranta stia ca nu exista sisteme de protectie antiex, aniincendii, etc.? Raporteaza abuz de limbaj |
|
strapontin 67 mesaje Membru din: 1/12/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 August 2010, ora 15:04
Femeia nu are nici o vina.Cel mai vinovat este Oprescu care si-a dorit in subordine spitalele pentru a le mulge de fonduri prin firmele lui de servicii medicale si achizitii medicamente.Vedeti detalii in ziarul Curentul.Nu a investit nimic la Giulesti.Asistenta ,din cate am citit, era trup si suflet devotata bebelusilor si deosebit de priceputa.Ceasul rau.
|
arina_tabirca 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 August 2010, ora 16:34
ce ar fi putut face daca era acolo, in salon? Ganditi-va la asta!
|
lumirazvi 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 August 2010, ora 22:24
vai tu ce desteapta esti, auzi la ea, cheama pe cineva sa o inlocuiasca cand merge la toaleta!
te pomenesti ca esti angajatul model, care-si respecta fisa postului pentru banii care-i primesti. Probabil ca tu nu ai un amarat de salar cat avea biata asistenta si nu faci munca a 4 sau 5 persoane. Precis esti o fitoasa care-ti pui curul in scaun la birou si cand vrei la toaleta iti chemi "inlocuitor"
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 August 2010, ora 22:37
in seara asta n-am chef de voi,sunt vesel si bine dispus,poate maine seara mai va dedic cate ceva...
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 30 August 2010, ora 23:30
De la: g_alina, la data 2010-08-30 11:10:13De la: 9am076753, la data 2010-08-30 10:23:04De la: 9am126448, la data 2010-08-29 22:47:24pt vaneamarin Nu e vorba de buget ....si ce va dati asa mari si atotstiuitori ..., nu observi intoleranta unora... pe care nici nu vreau sa-i pomenesc ...ca deja nu vreau sa ma mai contrariez cu nimeni ...... Nu-mi place sa faca fiecare pe desteptul .....numai sa-l intreaca pe altul..... Fiecare e liber sa gandeasca si sa scrie ce vrea ....nu e forum privat .....Eu nici nu am citit postarile la care te referi ......ca nu ma intereseaza .Ce santeti economisti de meserie sa va bagati la procente? .Lasati pe cei ce sant in masura sa faca ce stiu....... si ce se poate face in conditiile.... in care se afla tara noastra .
GINA
|
|
gabi_sib 67 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 31 August 2010, ora 00:28
De la: 9am126448, la data 2010-08-29 22:43:48pt. gabi sib Este evident ca pe orice forum de discutii apar si controverse. Asta deoarece parerile sunt impartite uneori contrare, acesta fiind insusi scopul de baza al forumului : i-i da fiecaruia dreptul la opinie, inclusiv la a-si expune opinia vizavi de opinia / opiniile altui participant la discutii. Pentru asta exista butonul " Citeaza " , si DOAR pentru asta ! In nici un caz pentru a jigni, a injura sau pentru scopul pentru care tocmai l-ai utilizat tu in posturile tale, pentru atacuri la persoana. Nu este moral si corect sa procedezi astfel, ca raspuns la faptul ca cineva te citeaza ai si tu posibilitatea sa citezi, dar incearca sa te incadrezi in contextul subiectului si pastreaza-ti astfel de urari pentru cei care-ti sunt mai apropiati tie decat i-ti sunt eu ! PS: Poate ca nu stii ca, intre alte reguli generale ale forumurilor ( cred ca si in regulamentul prezentului forum este cuprins ) scrisul unui cuvant cu majuscule subliniaza cuvantul respectiv, dar scrisul unei propozitii intregi sau a unui paragraf este echivalat cu a te rasti, a tipa si nu este politicos fata de ceilalti participanti la discutii, trebuind evitat. Nu este cazul sa tipi, parerea ta nu este nici mai importanta nici mai pertinenta decat a orcaruia dintre noi, si daca cumva esti frustrata de modul cum ai fost tratata intr-un spital sau altul ( probabil ca nu esti singura ), nu aici este locul sa te plangi si nici nu suntem noi vinovati, si dupa cum spunea un alt participant la forum, ar fi timpul sa incetam sa mai generalizam ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 August 2010, ora 00:32
De la: 9am126448, la data 2010-08-29 22:47:24pt vaneamarin Idem ca si mai sus. Si apropo, d-le Vaneamarin, chiar, oare ce mai cautam noi pe aici ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 August 2010, ora 00:35
De la: 9am126448, la data 2010-08-29 22:47:24pt vaneamarin ... si, 126448, cand spui lasa-ne in numele cui o spui ? D-na 126448, sunteti cumva mai multi, sau vorbiti in numele altcuiva decat in numele personal ? A-ti fost aleasa cumva purtator de cuvant ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Rosalie 225 mesaje Membru din: 9/07/2009 |
Postat pe: 31 August 2010, ora 12:32
De la: gabi_sib, la data 2010-08-31 00:28:17De la: 9am126448, la data 2010-08-29 22:43:48pt. gabi sib Bravo Gabi _sib ! Ma bucur sa vad ca sunt oameni care inca mai cunsoc reguli de bun simt , si ma bucura cu atat mai tare cand le mai si transmit celor din jur este important sa facem si acesti "pasi mici" inainte, decat sa ne invartim in cerc ...
|
|
|

Sau este invers ,daca era la petrecere si nu la toaleta scapau copii ?
.Pe colegul acela care va tine locul cand mergeti la toaleta, cine anume il inlocuieste ?
.Ati inteles ideea ?....
si daca nu mai suporti cat de intolerant sunt, poti sa iti iei jucariile si sa te joci cu altii, care sunt toleranti
si care te aproba in orice sustii....
.
te pomenesti ca esti angajatul model, care-si respecta fisa postului pentru banii care-i primesti. Probabil ca tu nu ai un amarat de salar cat avea biata asistenta si nu faci munca a 4 sau 5 persoane. Precis esti o fitoasa care-ti pui curul in scaun la birou si cand vrei la toaleta iti chemi "inlocuitor"