Info
x
Perle
|
Bursuc 2153 mesaje Membru din: 4/08/2010 |
Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 09:56
GALBEN
Este culoarea specifica chakrei plexului solar (a-treia) Galbenul ar trebui corelat cu "Aerul" (dintre cele patru elemente: Pamant, Apa, Aer, Foc) Simbolizeaza miscarea, schimbul, energia. Intareste controlul mental, inteligenta, constientizarea, capacitatea de mentalizare si vizuzlizare creatoare. Aduce bucurie, favorizeaza dialogul si comunicarea, capacitatea de "a te face inteles", putere de convingere. Dezvolta umorul si simtul scrisului. (Recomandat oratorilor, jurnalistilor, artistilor, profesorilor etc...) Regleaza activitatea sistemului nervos. Confera discernamant, luciditate si echilibru. In plan fizic: In general toate afectiunile organelor din abdomenul superior.(Ficat, fiere, pancreas, stomac, glandele suprarenale, rinichi, intestin. Stimuleaza digestia (Focul sacru) Recomandat in toate afectiunile intestinale (balonari, colite de fermetatie sau putrefactie) Sustine metabolismul ( mai ales celor cu diabet sau obezitate) Foarte bun in afectiuni reumatice, de piele (eczeme) Este o culoare foarte importanta, deoarece face legatura dintre energiile inferioare si cele superioare, fiind "moderatorul" celor doua lumi (inferioare si superioare) Transfera energii spre planurile superioare ale fiintei. O aura galben-aurie gasiti in special la picturile icoanelor (nimbul acela de-asupra capului) Cristalele de culoare gabena, ajuta la ridicarea starii de spiritualitate, fiind un coridor de trecere spre iubire, compasiune, mental, constiintza... Iata cateva cristale: (toate au culoare galbena) Agat, Calcedonie, Chihlimbar, CITRIN, Perla aurie, Ochi de Tigru. |
|
Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 10:01
De la: M_Elody, la data 2010-09-06 09:56:04De la: Tramp, la data 2010-09-06 09:37:53De la: Ingrid, la data 2010-09-06 09:26:01Eu sunt putin nedumerita...nu am gasit sa mi se recomande pietrele care-mi plac mie cel mai mult... Exista un Agat denumit moss-agat (agata muschi) si un Agat dendritic( arborizat) pe suprafata caruia se pot vedea aproape toate formele din natura. (frunze, muschi, ramuri, copaci etc..) Cauta pe net despre Agat si te vei indragosti de aceasta piatra. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 10:23
Buna dimineata, multumesc Bursuc , pentru recomandare, am sa caut negresit!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 10:35
De la: M_Elody, la data 2010-09-06 10:23:08Buna dimineata, multumesc Bursuc , pentru recomandare, am sa caut negresit! ...si astept o adresa! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 10:56
VERDE
Corespunde chacrei Anahata, chacra INIMII, sitauata pe axa coloanei vertebrale undeva in zona mijlocului cosului pieptului. Plasat intre Albastru si Galben, verdele imprumta cateva caracteristici de la albastru (raceala, detasare si judecata, control de la Galben) Echilibreaza, destinde, calmeaza. Scade tonusul sistemului nervos simpatic (vasodilatator arterial si capilar) Recomandat in bolile cardiovasculare, neurologice, psihice (insomnie, iritabilitate, suprasolicitare). Benefic in mai toate bolile cailor respiratorii inferioare. Efecte benefice in boli reumatismale (maxim efect in discopatiile toracale) Verdele este culoare de baza in Cristaloterapie ( fiind un panaceu vindecator universal) Cristalele verzi au atat de multe efecte benefice incat nu pot descrie aici toate caracteristicile. Voi cauta sa dau informatii despre aceste cristale dupa dorintele voastre, deoarece este una dintre cele mai importante culori. Iata cateva cristale care reflecta culoarea VERDE: Acvamarin (varietatea verzuie) Agat, Calcedonie, Calcit, Crisopraz, Cuartz, Epidot (Unakit), FLUORINA, Heliotrop (Jasp verde stropit cu pete sangerii, denumit si Matostat sau Piatra Sangelui) Jad, Jasp, Olivina (PERIDOT) Prehnit, Smarald, Serpentin, Turmalina verde (Verdelit) Topaz, Zircon Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 11:16
Trebuie sa ma mai rabdati putin. Mai sant cateva culori despre care n-o sa scriu prea multe deoarece incepand de la culoarea Albastru intram intr-o lume mai complicata, mai rafinata si elevata. Cei interesati, vor gasi si vor intelege ceea ce este inteles.
Nu vreau sa va obosesc prea mult si nici sa va fac probleme cu o tematica relativ ingradita aspectului "general" Mi-am adus aminte de o snoava: Doi evrei sant pusi la zid pentru a fi executati. Jacob spune: - Cred ca voi cere sa ma lege la ochi! Iosif ii raspunse repede: -Ssssst, nu ne mai face si alte probleme! Da, oamenii traiesc cu ideea asta: sa nu faca probleme altora. Nici macar atunci cand nu mai au nimic de pierdut. Asa santem unii dintre noi. Sa stam in banca noastra, sa respectam regulile pentru a nu supara pe cineva. Respectam traditia: "Nu pot divortza! Am un copil, ce-o sa zica lumea?"... Nu ma iau de x, sa nu se supere... Eu va rog sa nu-mi luati exemplu. O persoana "VIE" trebuie sa fie revolutionara, reala, sa spuna lumii ce gandeste. Altminteri ramanem cu suferintza, durerea si nemultumirile care se vor tot aduna in suflet. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 11:17
De la: M_Elody, la data 2010-09-06 09:56:04De la: Tramp, la data 2010-09-06 09:37:53De la: Ingrid, la data 2010-09-06 09:26:01Eu sunt putin nedumerita...nu am gasit sa mi se recomande pietrele care-mi plac mie cel mai mult... Caramizi de dolari si Euroooooo
|
Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 11:40
Imparatul Alexandru a murit odata cu inteleptul Diogene. (hi, hi, hi ...cel cu lampa)
Pe ultimul lor drum, cortegiile funerare s-au incrucisat. Spiritul lui Alexandru ii zise spiritului lui Diogene: _-Ce interesant! Viata mea de Imparat s-a suprapus cu a ta, un cersetor! Si acum, spiritele noastre se intalnesc din nou... - Da, asa este! Doar ca acum nu se stie exact cine-i imparatul si cine cersetorul! ii raspunse spiritul lui Diogene Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 11:52
Am sa va spun o Perla despre EGO-u
Gheorghe il suna pe Vasile: - Spune-mi draga, prietenul meu Alin a fost la petrecerea de aseara? -Da, a fost aici! - Si spune-mi, a facut scandal? A inceput sa sparga pahare si sa arunce cu scaune? -Da, chiar asa a facut... - Of, of, ce face bautura din om! Imi pare rau. Si inca o intrebare: Am fost si eu cumva acolo? Egoul este foarte intoxicant. El este mai alcoolic decat orice alcool. In acelas timp, este foarte pios, pretinzand este sfant, spiritual. Egoul cauta intrecerea, performantza ( vezi? eu sant cel mai activ, eu sant cel mai bun etc) si in tot acest timp lasa impresia ca pe el nu l-ar interesa asa ceva... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 11:56
Bursuc, crezi ca si dincolo de moarte, spiritele noastre vor fi ierarhizate , vor cersetori si printi sau imparati?
|
Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 12:11
De la: M_Elody, la data 2010-09-06 11:56:40Bursuc, crezi ca si dincolo de moarte, spiritele noastre vor fi ierarhizate , vor cersetori si printi sau imparati? Am ales istorioara aceea cu Imparatul Alexandu Macedon tocmai pentru a atrage atentia ca sufletele noastre sant egale. Nu exista ierarhizari pe profesii. Aici, fiind doar "elevi" ai unei scoli numite "viatza" in care trebuie sa invatam din propriile greseli. Cat timp nu pricepem acest lucru, intram intr-o "morisca": ne tot invartim, invartim pana invatam ce trebuie. Citez pe cineva: : "Eu sant contabila".... trebuia sa-i raspund amicei mele : - Si cui ii pasa? Eu ma adresasem OMULUI (sufletului) respectiv, deoarece discutasem despre rolul cristalelor in viata noastra si asta se adresa celei ce gandea si nu contabilei. Ma adresasem ei, deoarece stiam sigur ca poate face bijuterii. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 12:15
De la: Bursuc, la data 2010-09-06 12:11:21De la: M_Elody, la data 2010-09-06 11:56:40Bursuc, crezi ca si dincolo de moarte, spiritele noastre vor fi ierarhizate , vor cersetori si printi sau imparati? Pe o planeta,intr-o tara ,dintr-un oras,la o anume scoala la examenul de Bacalaureat ,pe toti elevii ii cheama ION ,................. MAI SIMPLU ERA aDAM!
|
Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 12:16
iata inca o intamplare demna de luat in seama:
Un trecator se oprise la o poarta si incepu sa bata tare in ea. Nemai avand rabdare, a inceput sa strige si sa bata si cu picioarele. Se deschise o fereastra si aparu stapanul casei: - Ce faci, nebunule? Nu vezi ca poarta nu-i inchisa? Uneori trecem pe langa atatea usi... si nici nu bagam de seama ...ca sant deschise! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 12:21
De la: Bursuc, la data 2010-09-06 12:16:09iata inca o intamplare demna de luat in seama: DAR TU CARE USA VREI SA O DESCHIZI SI AI RATAT-O
|
Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 13:00
ALBASTRU
Corespunde chakrei gatului ( pe axa coloanei vertrebrare in planul tiroidei) In cadrul spectrului cromatic, albastru este polul frigului. Astfel, cristalele care reflecta culoarea ALBASTRU sant benefice in urmatoarele afectiuni: - boli infectioase (mai ales cele provocate de virusuri) - boli digestive de natura infectioasa (gastroenterocolite, varsaturi, diaree, hepatita, dizenterie) - afectiuni ale gatului (laringite, faringite, amigdalite, raguseli precum si afectiuni ale glandei Tiroide. - afectiuni cardiace (palpitatii, aritmii) Atentie, pentru hipertensiune si cardiopatie ischemica se va utiliza VERDE) - boli renale, uro-genitale (de natura infectioasa) - boli genitale ( tulburari de menopauza, menstruatii dureroase) - boli reumatismale (crize acute de reumatism, boli reumatice cronice, procese inflamatorii intercostale sau articulatii. - afectiuni dermatologice (eruptii, cosuri infectate, arsuri provocate de foc. - afectiuni psihice: insomnie, isterie. Recomandat a fi purtat de persoane suparate, iritate sau afectate sentimental . In plan fizic, ALBASTRU se recomanda afectiunilor inflamatorii (care provoaca si temperatura) In plan emotional, mental: - calmeaza emotiile si starile de sress - insufla devotament si fidelitate - aduce pace launtrica, somn odihnitor, indeparteaza cosmarurile. - elimina incrancerarea conducand spre detasare - favorizeaza meditatia, contemplarea spirituala. - deschide fiinta spre exterior, spre superior. - stimuleaza intuitia si aptitudinile extrasenzoriale. Mai multe aspecte legate de influentza culorii ALBASTRU asupra corpului nostru, nu voi mai enumera deoarece as complica si mai mult lucrurile. Iata cateva cristale foarte importante: Acvamarin, Agata albastra, Apatit, Calcedonie albastra, Calcit, Coral albastru, Amazonit, ANGELIT (piatra ingerilor, numita si Celestit); Charoit, LARIMAR, Lapis-Lazuli, SODALIT, Turqoaza. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 13:23
Am uitat cateva cristale foarte importante: Azurit, Lazurit si Azurit-Malachit. Le-am adaogat deoarece sant chiar foarte importante. Cautati pe net despre fiecare cristal amintit si veti afla lucruri desosebite.
|
Postat pe: 7 Septembrie 2010, ora 08:59
INDIGO
Este culoarea specifica chakrei a-sasea, Ajna ( cel de-al treilea ochi) Reuneste cele doua extreme: rosu (polul caldurii) si Albastru (polul frigului) realizand o punte de legatura spre culoarea cea mai inalta: violetul. Iata cateva recomandari ale cristalelor care reflecta culoarea INDIGO: - Calmeaza activitatea cardiaca. - Controleaza glanda Hipofiza, Tiroida, Paratiroida - Are rol in procesul de purificare a organismului. - Stimuleaza fagocitoza (mai ales la nivelul splinei) - Purifica sangele - Hemostatic si regleaza tonusul muscular - Recomandat in toate afectiunile ORL si in afectiuni ale tractului respirator inferior. - Indicat in mai toate procesele inflamatorii ( PROCESE INFECTIOASE) - Afectiuni degenerative de natura toxica (delirium tremens). - Boli psihice (depresie, melacolie, manie, hiperexcitabilitate, nevroze, astenii, etc) - Tulburari de comportament sexual, inclusiv obsesiile sexuale, (nimfomania, onania, sadism) - Aduce pace si spiritualitate. Despre rolul culorii INDIGO in plan spiritual nu voi scrie nimic. Cristale care reflecta culoarea INDIGO: Turmalina indigo, Agata Indigo, FLUORINA, Quartz indigo, Ametist, Dumortierit, Lapis-Lazuli, Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Septembrie 2010, ora 09:13
VIOLET
Culoarea centrului enegetic superior, aflat deasupra crestetului capului. (Sahasrara) In plan fizic: - Purifica sangele, stimuleaza formarea leucocitelor. - Stimuleaza functionarea Splinei - Mentine echilibrul electrolitic (Na/K; Ca/P) favorizand cresterea oaselor - Indicat in rahitism - Fixeaza Iodul si Fierul ( protejeaza impotriva anemiilor) - Regleaza activitatea cardiaca - Benefic pentru tractul urinar(rinichi, vezica urinara) - Reumatism - Dermatologie - Echiliobrant al SNC (Sistemul Nervos Central) - SIDA - Oncologie - Cel mai important cristal in tulburarile psihice de orice fel In plan Mental: Fiind o culoare spirituala (cea mai importanta) nu voi aborda aici acest subiect. Cristale: AMETIST, Apatit, FLUORIT (Fluorina) Charoit, Kunzit, Agata. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Septembrie 2010, ora 09:39
Incheiere
la CODUL CULORILOR De retinut: LUMINA reprezinta acel domeniu al energiei radiante care este capabil sa produca - prin intermediul ochiului- o SENZATIE VIZUALA. Tratati culoarea ca pe o SNZATIE si nu ca pe ceva real, fizic, palpabil. Energia radianta ia nastere ca urmare a oscilatiilor particulelor electrizate care alcatuiesc materia ( si OM-ul este materie, deci dispune si el de energie radianta) Aceasta energie se propaga sub forma de unde (radiatii) electromagnetice. Va prezint mai jos un spectru al radiatiilor electromagnetice: 1) Joasa Frecventa (curentul electric alternativ, folosit de noi, are 50 Hz) 2) Unde Radio 3) Unde ultra scurte 4) Radiatii infrarosii ( 200 bilioane Hz) 4 ') Radiatiile vizibile. Gama de culori: Rosu, Portocaliu, Galben, Verde, Albastru, Indigo, Violet. ( undeva pe la 10 la puterea13; o banda infima...) 5) Raze X ( 2 trilione Hz) 6) Raze Gamma 7) Radiatii cosmice Observati ca sant 7 tipuri de radiatii, 7 centrii energetici la om, 7 culori... De ce n-ar fi 7 LUMI? Lumea noastra ar fi pe nivelul 4 (vizibil) Corpul nostru are sapte invelisuri (5 sant cunoscute) - Corpul FIZIC - Corpul ENERGETIC ( cel care gestioneaza energia vitala) - Corpul EMOTIONAL (cel care gestioneaza senzatiile, sentimentele, emotiile, reflexiile inconstiente) - Corpul Mental (cel care gestioneaza gandurile constiente) - Corpul Astral (cel care ne conecteaza in univers) Taiati o ceapa la jumatate. Observati foile de ceapa. Cate sant?.Cum sant aranjate? Asa arata corpul nostru, cel creat "dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu" Nu va rezumati nicio data doar la ceea ce vedeti. Cand cumparati sau priviti din vitrina niste bijuterii admirati-le, minunati-va dar tineti minte de tot ce vi-am scris aici. Cristalele nu sant doar COLORATE si frumoase. Tratati-le ca pe niste fiinte vii. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Septembrie 2010, ora 09:42
Codul lui 'Da Vinci nu vrei sa-l arati?
sau este secret si complementar pentru reusita ROGVIV-ului
|
Postat pe: 7 Septembrie 2010, ora 09:47
Codul lui Da Vinci, o carte scrisa pentru un grup restrans de oameni.
In rest, un Bestseller si nimic mai mult. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Septembrie 2010, ora 09:53
Inainte de a incheia aceste discutii pe marginea culorilor pietrelor semi(pretioase) vi-as recomanda sa tineti minte un sfat ramas celebru:
"Nu cautati cristalele. Lasati sa va gaseasca ele" Mergeti la orice magazin de bijuterii, la orice magazin care vinde pietre semipretioase sau la orice expozitie specializata in minerale. Ochii va vor fugi doar la unele. Acelea trebuie sa fie cele alese. Lasati-va condusi de instinct. Atunci, veti avea cristalele binefacatoare. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Septembrie 2010, ora 10:06
O alta recomandare:
Exista patru culori de baza in Cristaloterapie: Galben, Verde, Roz, Violet. Asa stand lucrurile, puteti cumpara fara ezitare ( si fara nicio recomandare) urmatoarele pietre pretioase: CITRIN (sau Agat galben,Ochi de tigru) galben-auriu AVENTURIN (Jad verde, Jasp verde, Malachit) verde Quartz ROZ (roz) AMETIST (violet) Ori care dintre pietrele de mai sus, au puteri tamaduitoare miraculoase. Pentru a completa gama de culori, as adauga: Granat (rosu) Sardonix (Portocaliu) Lapis-Lazuli, Sodalit (albastru) Sper ca informatiile pe care vi le-am dat, sa foloseasca macar cuiva. Rostul acestor prezentari a foast acela de a va convinge ca va puteti face propriile bijuterii. Nu va trebuie decat vointa si incredere. Fetelor interesate, le stau inca la dispozitie cu informatii suplimentare. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Septembrie 2010, ora 10:08
Din acest moment, despre acest subiect eu nu mai postez nimic.
Voi raspunde doar intrebarilor voastre (daca le veti pune). Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Septembrie 2010, ora 10:09
De la: Bursuc, la data 2010-09-07 10:08:55Din acest moment, despre acest subiect eu nu mai postez nimic. Multumesc foarte mult, este foarte interesant pentru mine! Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 7 Septembrie 2010, ora 10:18
Vrei sa incepi? Spune-mi!
Si astept parerile tale. Voi tine cont de ele. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Septembrie 2010, ora 10:45
De la: Bursuc, la data 2010-09-07 10:18:07Vrei sa incepi? Spune-mi! Vreau, ma atrage ideea. Parerea mea este ca in mod normal doamnele sunt reticente. Tu ceri hotarat informatii despre fiecare ca sa-i faci recomandarile. Totusi e un loc public, fiecare da informatii in masura in care se poate in asemenea conditii De asemeni, profilul tau este total anonim, si tii sa ramana asa...oricare dintre noi are o reticenta in a-si da orbeste adresa. Iar daca la un mesaj privat raspunzi in forum, desigur dialogul devine si mai prudent. Totusi, eu doresc sa incerc. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Septembrie 2010, ora 11:25
1) Datele cerute de mine nu aveau nimic confidential ( Zodie, culoare preferata etc) si se limitau doar la recomandari de cristale. cand soliciti - de ex- o astrograma, ea nu poate fi realizata fara niste date.
Asa este si cand recomanzi niste cristale. M-am straduit sa trec la codul culorilor si afectiunile pentru care sant recomandate anumite cristale, tocmai pentru a nu pune eu intrebari jenante. 2) Pe forum n-am raspuns la nici un mesaj privat. Anumite elemente dintr-un mesaj privat erau scrise de mine, aluziv si nedeclarat. Pricepea doar cel caruia ii era adresat mesajul subtil. 3) Respect confidentialitatea mai mult decat ai putea crede. 4) Cand sant persoane cu mai multe avatare, cum sa raspund privat? Cei care mi-au scris privat, le-am raspuns privat. De exemplu lui "ingrid" nu-i pot scrie privat. Nu ma lasa pentruca nu imi este prietena. Trimit mesaj pentru a o adauga ca prietena si nu ma lasa. Sti de ce? 5) Ai dreptate. Nu sti nimic despre mine. Ai dubii... Esti suspicioasa. Ai retineri. Eu nu pot da pe forum nici numarul meu de telefon, nici adresa de e-mail. Nu ma expun ca la piatza. Eu te inteleg si intr-un fel ai dreptate. Propune tu o solutie si eu sant gata s-o accept. 6) Ma bucur tare mult ca vrei sa incerci. Eu garantez ori carei fete de aici ca ar reusi daca ar incerca. Sa-ti spun ceva: pe forumurile dedicate Hand Made Jewellery (bijuterii facute manual) mi-e si rusine sa conversez deoarece sant barbat. 99% sant femei (eleve de liceu, studente, profesii atat de diferite incat te minunezi: croitorese, muncitoare simple, intelectuale (avocat, profesor, inginer etc), casnice (foarte multe intrate in somaj si care isi mai fac un ban din asta), femei care au nascut si ingrijesc copilul. Casatorite, divortate, indragostite, abandonate. Femei minunate pentru care am o admiratie deosebita.. Toti ne ajutam unii pe altii fara deosebire si fara un anume interes. De Pasti, Craciun, se fac concursuri cu premii ajutand persoanele care au o stare mai dificila. Anul trecut, eu de exemplu, am facut cadouri de Craciun unor fete din Bucuresti, Snagov, Constanta, Targu Jiu si Hunedoara. Cu cea din Hunedoara am ramas prieteni nedespartiti (casatorita, are o fata si este paralizata de la brau in jos. Umbla in carucior de invalid si... face minunate bijuterii!!!! Nici unele nu auzisera de mine si nu au facut atata caz. (doua dintre ele nici nu stiu cine le-a facut bucurie de Craciun.) 7) In cazul meu, este vorba de a ajuta 2-3 fete dintre voi, care doresc cu adevarat acest lucru. Facand calculele, atata doar pot face. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Septembrie 2010, ora 11:46
Nu ti-am facut nici un repros, ci doar am incercat o explicatie, George.
Ma surprinde ca nu poti sa-mi dai mesaj, profilul meu este total deschis tocmai pentru a nu obliga pe nimeni sa-mi ceara prietenia daca pur si simplu vrea sa-mi spuna ceva. Nu am suspiciuni in ceea ce te priveste, dovada faptul ca am postat faptul ca vreau sa incerc. Din nou, am explicat de ce cred eu ca nu esti asaltat de cereri. Evident nu era vorba de adresa si numar de telefon, ci doar de personalizarea profilului.Esti mai nou aici si poate inca nu ti-ai dat seama, sunt persoane foarte inteligente care inteleg despre un om mai mult din ce posteaza la profil decat din nume si adresa. Poti sa postezi cel putin poze cu pietre si cu ce iti place tie. Domeniul propus mie imi pare foarte frumos si cred ca si aici sunt persoane interesate, mai ales ca sunt foarte multe care citesc si nu posteaza, dar te-ar aborda prin mesaje private. Asta o spun din experienta mea, si la profilul trecut, si la asta primesc foarte multe mesaje de la persoane care nu posteaza niciodata sau extrem de rar. Te felicit sincer pentru ceea ce faci! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Septembrie 2010, ora 12:05
M-am linistit...
Cred cu tarie in ideea ca nimic nu-i intamplator. Nimeni nu duce mai mult decat poate si nu primeste mai mult decat merita. Daca este dat sa primesti ceva, primesti! (bucurii sau necazuri deopotriva) Va doresc tuturor o zi buna. Multumesc inca odata pentru interes. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

MAI SIMPLU ERA aDAM!