back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Perle

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 08:29

la colt de strada:
- avem plasture..si evantaiuri...cu rivanol....!!!

Daniela
Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 09:17

Multumesc pentru mesaj dar te-as ruga sa urmaresti topicul "Perle din lucrarile elevilor" deschis de 999florin.
Subiectul de pe acest topic, s-a deschis din gresala. Mea culpa.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 09:21

De la: Bursuc, la data 2010-09-03 09:17:52Multumesc pentru mesaj dar te-as ruga sa urmaresti topicul "Perle din lucrarile elevilor" deschis de 999florin.

postarea mea nu face obiectul topicului " perle din lucrarile elevilor"...

Daniela
Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 09:35

M-ai incuiat, smaranditzo!

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 09:42

De la: Bursuc, la data 2010-09-03 09:35:10M-ai incuiat, smaranditzo!

pai...descuierea !!! unde-i cheia si lacata?

Daniela
Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 09:45

Lacatul degeaba-i la mine. Cheia n-o are decat femeia!

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 09:45

De la: Bursuc, la data 2010-09-03 07:41:17
De la: nastasemihail, la data 2010-09-03 01:20:46Nu am inteles e topic de perle verbale, sau topic de promovare de bijuterii si cristale?
Asta ca sa stim, cum intram pe topic.

Foarte tarziu mi-am dat seama ca cineva inaintea mea, deschisese un topic asemanator despre perlele elevilor. Cand mi-am dat seama era tarziu si precizasem ca daca nu pot inchide topicul meu, n-am sa mai continui ca acel subiect. ( nu era nici moral, nici colegial, din moment ce altcuiva ii venise ideea asta)
Astfel, am preferat sa raman doar cu acest subiect legat de perlele adevarate si pietre semipretioase.
Vazand ca nici acest subiect nu este interesant, azi voi mai spune cateva cuvinte dupa care il voi abandona.

Eu si Rodica am spus ca ne intereseaza. ...putin probabil ca si ceilalti interesati sa faca declaratii deschise in general in postarile serioase lumea nu posteaza daca nu are ceva de spus ci doar citeste si asimileaza...de exemplu eu nu postez decat pe socializare dar de citit citesc aproape tot si stau in forum pentru postacii seriosi.

Asadar, nu mai fi degraba tragatoriu de concluzii

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 09:51

De la: Bursuc, la data 2010-09-03 09:45:21Lacatul degeaba-i la mine. Cheia n-o are decat femeia!

...in capul meu s-a creat o nebuloasa... pana acum credeam ca (virgula) cheia intra in lacat si nu invers...

Daniela
Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 09:54

De la: daniela_iasi, la data 2010-09-03 09:51:24
De la: Bursuc, la data 2010-09-03 09:45:21Lacatul degeaba-i la mine. Cheia n-o are decat femeia!

...in capul meu s-a creat o nebuloasa... pana acum credeam ca (virgula) cheia intra in lacat si nu invers...

A vorbit femeia din mine....

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 09:59

Ingrid, nu mi s-a parut de loc ca v-ar interesa.
Este o confuzie generala in capul meu datorita avatarurilor. Unele persoane apar cu avatar diferit dar sant aceleasi. Recunosc, nu m-am dezmeticit cu cine vorbesc si nici n-am dexteritatea de a descoperi cine-s unii si cine altii... Nu stiu cune-i Rodica. Cat despre tine, cred ca ai fetze... o mie!

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 10:07

De la: Bursuc, la data 2010-09-03 09:59:24Ingrid, nu mi s-a parut de loc ca v-ar interesa.
Este o confuzie generala in capul meu datorita avatarurilor. Unele persoane apar cu avatar diferit dar sant aceleasi. Recunosc, nu m-am dezmeticit cu cine vorbesc si nici n-am dexteritatea de a descoperi cine-s unii si cine altii... Nu stiu cune-i Rodica. Cat despre tine, cred ca ai fetze... o mie!

Gresesti total, am un singur profil si avatar cu pisica desenata a fost una neagra, acum este asta alba. Rodica este numele real al lui M_elody. Si crezi ca am spus explicit ca ma intereseaza..pentru ca asa conversez eu?

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 10:14

Va propun ceva:
Dati-mi amandoua o adresa de Post Restant iar eu am sa va trimit cate un pachetel.
Acest pachetel va contine cateva scule si dispozitive de baza, fara de care nu va puteti incepe sa manufacturati bijuterii.
Va trimit si cateva accesorii de bijuterii, care sa va permita sa va faceti primele voastre bijuterii.
Si pentru ca asa este corect, spuneti-mi din ce culoare ati dori sa va faceti primele bijuterii iar eu va mai trimit si niste cristale foarte frumoase, atatea cate sa va ajunga pentru a va face cate un set format din: Colier, Bratzara si Cercei.
Dupa ce primiti pachetele, vom discuta si despre tehnica margelitului (Tehnologia Meseriei, cum s-ar spune)
Nu va faceti probleme, pachetele nu vor avea ramburs.

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 10:22

De la: Bursuc, la data 2010-09-03 09:59:24Ingrid, nu mi s-a parut de loc ca v-ar interesa.

Buna Dimineata, Bursuc! Scuza-ma ca nu m-am prezentat , eu sunt Rodica
Am avut un cont Rodi_mi si majoritatea stiau cine sunt, cu ce ma ocup si care e locatia mea.. Avand unele dezamagiri, dupa mai multe luni , mi-am sters acel cont
O vreme nu am mai intrat pe forum, insa multi forumisti ma contactau pe mes si m-au determinat sa revin. A trebuit sa-mi iau alt username asa ca am devenit M_Elody. Intr-adevar, citesc cu interes ceea ce postezi si daca nu raspund , nu e pentru ca n-as fi interesata ci poate din teama de a nu fi pe langa subiect si parea ,,penibila''.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 10:30

Nicio problema.
Am inteles de la "Ingrid" ca amandoua ati fi interesate de subiect.
Deci, dati-mi adresele unde sa va pot trimite pachetele.
De asemenea, astept de la voi sa-mi scrieti, din ce culori ati dori sa va faceti primele bijuterii.

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 10:33

De la: Bursuc, la data 2010-09-03 10:30:14Nicio problema.
De asemenea, astept de la voi sa-mi scrieti, din ce culori ati dori sa va faceti primele bijuterii.

Am zis ca ne intereseaza topicul nu ma refeream la manufactura...

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 10:35

Imi trebuie un timp pana ce va voi procura tot ce aveti nevoie.
Asa ca veti astepta probabil vreo doua saptamani.
Importanta este bunavointa voastra si gestul meu.
M-as bucura sa stiu ca voi doua va veti gasi o ocupatie frumoasa si - de ce nu- mai tarziu chiar aducatoare de bani...
Astept.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 10:37

De la: Ingrid, la data 2010-09-03 10:33:37

Cred ca-s ametzit rau de tot.
Scuze.
Bine. Inchid atunci acest subiect.

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 10:42

Bursuc, eu sunt contabila, nu stiu daca as fi suficient de indemanatica sa pot sa confectionez bijuterii fara a strica ,,materialele''. Iar daca as indrazni sa testez acest lucru, cu siguranta nu as accepta fara plata ramburs a ,,pachetelului''. Multumesc , pentru oferta generoasa.

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 10:47

De la: Bursuc, la data 2010-09-03 10:37:44
Scuze.

Te rog nu te supara, si mai ales nu interpreta gresit , ne-ai captat atentia cu acest topic si probabil sunt destule femei care citesc, nici nu iti poti imagina cati citesc postarile noastre! Daca, nu e prea mare deranjul, personal as fi incantata sa vad ca nu inchizi subiectul.

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 10:48

De la: Ingrid, la data 2010-09-03 10:33:37

Scuze.

DAR NE INTERESEAZA!!!

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 10:53

Esti contabila...
Nici nu-ti dai seama ce ravagii ai face printre colegele tale!
Intareste-ti increderea in tine insati. Acesta ar fi un pas.
Daca vei face ce iti spun eu, garantez ca vei purta cu multa mandrie bijuteriile facute de manutzele tale.
Cunoscute de-ale tale te vor intreba:
- Vai, Rody! de unde ai margelele astea!
- Eu le-am facut... vei zice, mandra de tine.
Nu poti strica nimic. In cel mai rau caz, vei reface bijuteriile de atatea ori, pana iti va place tie insati cum arata.
Nu insist. N-am de castigat, n-am de pierdut.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 11:58

CODUL SUBTIL AL CULORILOR
PIETRELOR (SEMI)PRETIOASE

Spectrul luminos este un ansamblu de vibratii care cuprinde toate frecventele ce se manifesta vizual in: Rosu, Portocaliu, Galben, Verde, Albastru, Indigo, Violet.

Negru, absoarbe toate culorile ( ca o implozie)
Albul, reflecta toate culorile.(ca o explozie)
Despre Alb si Negru voi vorbi ultima data, deoarece este bine sa aflam mai intai, ce este intre aceste doua stari?

Culoarea nu este ceva real. Este o "senzatie"de fapt. As zice ca mai degraba este o iluzie. Ochiul (organul nostru de vedere) primeste de fapt niste unde pe care el le decodifica si le transforma in "senzatie" de culoare. Asa cum pielea transforma presiunea, temperatura in influxuri nervoase pentru ale sti diferentia, sau limba, auzul, nasul si ochiul face acelas lucru. Fiecare culoare "o vedem" doar pentruca ea emite o unda (o frecventa). Or, nu poate fi emitzator de unde, fara propriile sale vibratii.
Deci, fiecare cristal are propria sa frecventza de oscilatie. Incepand cu frecventele Infrarosii pe care noi nu le sesizam si pana la frecventele mai ianlte ale ultravioletului, se manifesta cele sapte culori ale curcubeului.
Daca fiecare cristal are o oscilatie proprie, atunci sa ne gandim putin ce se intampla cand exista doua surse de oscilatii identice. Apare REZONANTZA. Toti stim ce se intampla cu un diapazon cand lovim un bratz de masa. El va incepe "sa cante" Daca se fac calcule precise, un diapazon de o anumita compozitie metalica si cu o lungime bine determinata a bratelor, va scoate nota "LA" nota care se foloseste la "acordarea " instrumentelor.
Vom folosi cu atentie aceste doua notiuni : ACORDARE si REZONANTZA deoarece asa vom intelege de ce un cristal poate influenta corpul nostru.
Spuneam ca OMul are un corp energetic, format printre altele din niste turbine rotitoare numite Chakre. Fiecare dintre ele se invartesc cu o anumita turatie. Frecventele proprii fiecarei turbine, emit de fapt indirect si o culoare.
Despre Chakre si culori am vorbit.
Acum intelegem: Chakra are o culoare si cristalele au o culoare. Ambele emit culori. Acum, imaginati-va ca apropiem un cristal care oscileaza in jurul culorii Rosu de Chakra Muladhara (prima de jos) care stim ca emite in jurul culorii Rosu.
Avem doua surse emisive de Rosu si ele vor tinde sa se ACORDEZE pana la REZONANTZA.
Cam in acest fel, Cristalul poate corecta de exemplu o disfunctie energetica. Cristalul are o frecventza oscilanta STANDART, (precisa) Din aceasta cauza Quartzurile se folosesc de exemplu la calculatoare, ceasuri etc... Stim cu totii ca ceasurile cele mai exacte sant acele ceasuri care au incorporat un quartz.
Asa stand lucrurile, cand cele doua surse de care vorbeam intra in zona campului lor energetic, cea care se corecteaza este Chakra si nu Cristalul. (Cristalul avand oscilatie standard va armoniza chakra care este iesita din sincronismul culorii)
O Chakra poate sa-si reduca turatia, sa si-o mareasca sau sa se descentreze fata de axul virtual.
In toate cazurile, este semnalul unei imbolnaviri in plan fizic. De exemplu Chakra de baza (prima) este ca un soare rosu sangeriu aprins. O disfunctie in zona abdomenului inferioar (anus, rect, organe sexuale externe etc) se va explica prin faptul ca din punct de vedere energetic exista un deficit (sau surplus) de energie pe Chakra Muladhara, care implicit are culoarea schimbata: ori spre un maro, moaro murdar-negricios, ori spre rosu deschis amestecat cu portocaliu.
Daca am aseza un cristal de culoare rosu sangeriu (Granat Pirop de ex) in zona dintre anus si organul sexual extern, Granatul va cauta sa armonizeze culoarea chakrei cu a lui.
Cand a armonizat-o, chakra va emite din nou in culoarea ei corecta iar afectiunile din zona respectiva au disparut deja.
Foarte pe larg - si cam empiric-am cautat sa va explic principalele elemente ale CRISTALOTERAPIEI.
Avand in vedere ca discutam despre bijuterii pe care le purtati asupra voastra, este bine sa cunoasteti ca independent de vointa , ele actioneaza asupra corpului. Daca este asa, n-ar fi bine sa alegeti bijuteriile si tinand cont de aceste informatii? Daca este adevarat?
Cred ca abea de acum in colo, am putea vorbi despre CODURILE SUBTILE ALE CULORILOR Cristalelor si pietrelor (semi)pretioase.
Va doresc un Weekend excelent tuturor.

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 12:02

Pentru el legea-i aprobata ...............merge si invers
tu unde tii ascuns lacatul!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 12:03

De la: M_Elody, la data 2010-09-03 10:47:43
Scuze.

Te rog nu te supara, si mai ales nu interpreta gresit , ne-ai captat atentia cu acest topic si probabil sunt destule femei care citesc, nici nu iti poti imagina cati citesc postarile noastre! Daca, nu e prea mare deranjul, personal as fi incantata sa vad ca nu inchizi subiectul.

Il baga numai intre paranteze.................sa-l poata deschide mai tarziu!

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 13:25

De la: Tramp, la data 2010-09-03 12:02:35

Pentru el legea-i aprobata ...............merge si invers
tu unde tii ascuns lacatul!

in suflet, normal

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 13:28

De la: M_Elody, la data 2010-09-03 10:22:27

Buna Dimineata, Bursuc! Scuza-ma ca nu m-am prezentat , eu sunt Rodica
[/quote]
pune ca semnatura "Rodica"

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 13:30

De la: Tramp, la data 2010-09-03 12:03:41
De la: M_Elody, la data 2010-09-03 10:47:43

Il baga numai intre paranteze.................sa-l poata deschide mai tarziu!

mi-e cunoscuta melodia pe care o fluieri...dar am un lapsus

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 13:34

De la: Bursuc, la data 2010-09-03 10:53:44Esti contabila...
Daca vei face ce iti spun eu, garantez ca vei purta cu multa mandrie bijuteriile facute de manutzele tale.
Nu poti strica nimic. In cel mai rau caz, vei reface bijuteriile de atatea ori, pana iti va place tie insati cum arata.

mie mi-ar placea sa fac...

Daniela
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 14:02

De la: Bursuc, la data 2010-09-03 09:17:52Multumesc pentru mesaj dar te-as ruga sa urmaresti topicul "Perle din lucrarile elevilor" deschis de 999florin.

bursucel,nimic pe lumea asta nu este intamplator sau gresit,lasa scuzele pe alta data

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 14:03

De la: daniela_iasi, la data 2010-09-03 13:34:29
De la: Bursuc, la data 2010-09-03 10:53:44Esti contabila...

mie mi-ar placea sa fac...

si mie...

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului PERLE
Mergi la: