Info
x
Perle
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 13:14
De la: Bursuc, la data 2010-09-20 10:00:31M_Elody, Multumesc, si tu sa ai parte de-o zi la fel de minunata! Nu e cazul sa intri la banuieli, intru pe forum cand am timp si dispozitia necesara. De postat , am inceput sa postez mai putin , si doar atunci cand am socotit ca am ceva de spus, tocmai pentru ca am fost ,,acuzati'' cativa dintre noi, ca am avea un numar mare de postari intr-un timp relativ redus. Aceasta se datoreaza faptului ca am postat (am jucat la Fazan) in lungile seri cand eram singura acasa. Am gresit cu ceva? ... Pe alte site-uri postarile la diverse jocuri sau teste, nu sunt cuantificate si... atunci chiar daca postezi la astfel de topice, nu ti se mareste numarul postarilor. Incerc sa fiu propriul meu spectator si critic, in acelasi timp si sa gestionez adversitatile si nu sa le creez. |
|
Bursuc 2153 mesaje Membru din: 4/08/2010 |
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 13:40
M_Elody, in toate comentariile mele, am cautat sa nu reprosez nimanui nimic.
Dupa felul in care ai scris, m-am simtit vizat si daca este asa, te rog sa ma ierti. N-a fost nici o aluzie care sa se refere la tine. Eu ma bucur cand scri si te citesc cu interes. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 13:46
De la: M_Elody, la data 2010-09-20 13:14:45De la: Bursuc, la data 2010-09-20 10:00:31M_Elody, Si la nevoie suna un ..............prieten!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 13:47
De la: Bursuc, la data 2010-09-20 13:40:30M_Elody, in toate comentariile mele, am cautat sa nu reprosez nimanui nimic. Ceva perle ai maiiiii....................vandut?Se mai gasesc?
|
Fosta membra 9am.ro 568 mesaje Membru din: 29/06/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 13:54
De la: Bursuc, la data 2010-09-20 12:13:29g_alina, Toti vedem oamenii mergand pe strada, zambind unei amintiri sau a unui gand frumos, ingrijorati sau de-a dreptul cu chipurile intunecate. Am postat intamplarea numai pentru a scoate in evidenta diferenta de percepere dinafara. La mine in sat sunt o multime de familii care isi duc traiul intr-o discordanta totala de ceea ce se numeste familie si nu incearca nimeni sa caute solutii. Si care ar fi acelea? Sa se desparta? Unde sa se duca? Ce sa faca in eventualitatea ca mai au si cativa copii? Viata e atat de grea incat se apeleaza tot la Cel de Sus: Pana cand moartea ne va desparti! si isi consuma singura viata in mizerie sufleteasca, in rabdare si speranta launtrica :poate mi se va intampla si mie norocul lui "cutarica" si l-a strange Dumnezeu sa-mi lase si mie cateva zile de tihna. Si uite-asa viata se scurge si la sfarsit fugi repede la spovada cu speranta ca iti vor fi sterse definitiv toate pacatele si ca vei gasi linistea dupa moarte. La noi, la catolici nu este permis sa divortezi dar unii mai emancipati nu au tinut seama si si-au desfacut casniciile, si-a facut alte camine. Unii din ei o duc mai bine altii "au sarit din lac in put"! Dupa experienta mea, a alege un om divortat e o si mai mare incercare decat aceea de a suferi pana la capat in familia originala. Cand m-am recasatorit, desi toti il recomandau ca pe un exceptional om, am descoperit cea mai urata deziluzie: consuma alcool peste masura, lipsea de acasa... Odata l-am intrebat unde a dormit si mi-a spus ca la Florica (prima sotie) pentru ca avea probleme cu copiii. Cand m-am intalnit intamplator cu femeia pe care o cunosteam de mai mult timp, am rugat-o ca atunci cand mai intarzie la ea sa-l trimita acasa indiferent la ce ora din noapte. Femeia m-a privit si mi-a replicat: Eu l-am lasat de rau daca dumneata l-ai luat de bun... Cu cat incerci sa filozofezi in privinta felului de a-ti ordona viata, cu atat vei fi mai dezamagit in momentul cand iti dai seama ca ai gresit. Raporteaza abuz de limbaj
nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 14:19
dor_de_dor
"a lua un barbat divortat" ai spus... Trebuie sa recunosc mai multe realitati. 1) Divortul este o solutie in extremis dar numai daca este urmat de un parcurs al unei vieti solitare. 2) Ideea de a divorta cu gandul ca "poate o fi mai bine" mi se pare total gresita. 3) Casatoria (chiar daca este cea mai proasta institutie inventata de om) nu este o Loterie. Prin contradictiile si constrangerile ei, casatoria poate fi un mijloc de perfectionare spirituala. Am fost pus in fata unei astfel de solutii. Cunoscutii m-au facut las, ca n-am verticalitate etc... ("n-ai curajul sa inchei supliciul asta..." sau "n-ai avut sange in vene" ori "sa nu te mai aud vaitandu-te") Poate au avut dreptate. Important este sa realizezi ce se intampla "dupa". Am preferat o singura dezamagire pe care o voi duce toata viata decat sa am parte de mai multe dezamagiri. Am inceput sa ma descopar pe mine insumi. Si sincer va spun, am ramas tare dezamagit si de ce am gasit in mine. Este ca si cum ai cobora intr-o pivnita intunecata in care de-alungul anilor ai aruncat toate mizeriile. Ele nu disparusera, erau doar ascunse. De-atunci incepusem sa am treaba. Multa treaba si nu mai era timp pentru a-mi renegocia relatia de casnicie. De fapt, nu mai conta. Spiritul nu va putea fi nicio data proprietatea nimanui. Cand descoperi libertatea spiritului, ce mai conteaza un certificat de casatorie? Un divort? Cum spune Eclesiastul: "goana dupa vant" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 14:36
De la: Bursuc, la data 2010-09-20 14:19:51dor_de_dor Acum sa stii ca ma amuz doar de mine: Eu nu am renuntat la prima "Mare dezamagire" (vezi ca am subliniat) dar a plecat in Ceruri, zic si eu, si dupa cativa ani de "celibat", inca tanara fiind am zis sa mai joc o data la loto. Ei, aici a intervenit Pronia Cereasca fara s-o invoc: a murit si el! Vezi dar ca dezamagirile le-am dus si eu tot "toata viata lor" ca sa zic asa. Dupa toata mizeria pe care am scris-o despre viata mea conjugala, pot sa spun si eu ca tine ca am avut treaba: doi copii pe care i-am crescut si educat si meseria pe care am facut-o cu dragostea pe care numai unei iubite poti sa i-o oferi: sincera, fara a arunca ochii pe ceas, cu credinta ca ceea ce intreprind ajut la mersul productiei care era energia electrica iar timpul liber mereu l-am ocupat cu alte indeletniciri care acum se numesc "hobby"!. Cand am venit la tara, tot cu gandul la munca pentru ca asa mi se obisnuise sufletul numai ca inima mi-a jucat feste. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 14:50
dor_de_dor
Situatia ta nu era in scenariile amintite. Domnul sa-l odihneasca in pace dar intreruperea casniciei tale nu s-a materializat printr-un "divort" in sensul cunoscut al cuvantului. La tine nu mai putea fi vorba de o loterie ci de o "reacomodare" fortuita a vietii. Fireasca si poate necesara. In rest, tot intr-o zi de Joi te-ai casatorit! (era un banc: Un tip s-a casatorit intr-o zi de Joi. Dupa cativa ani, a aflat si el cum o duceau ceilalti amici de-ai lui. Unul mai amarat ca celalalt. Nefericiti, toti. In gandul lui incolti explicatia : Aha! Deci si ei s-au casatorit tot intr-o zi de Joi... Deh, Joia asta, bat-o vina!)
|
|
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 15:00
De la: Bursuc, la data 2010-09-20 14:50:41dor_de_dor Da! Poti sa postezi aceasta povestioara si pe topicurile ; "bancuri seci" sau "Cine stie bancuri sa le posteze..." S-ar putea (deduc eu) ca amndoi ne-am casatorit "intr-o zi de joi" numai ca la mine s-au lasat cu final neasteptat dar satisfacator!!!
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 15:14
Dor-de-dor, imi amintesc eu bine, aveai tu un prieten drag, care iubea tare mult ziua de joi?
Iti amintesti si tu ? A scris si ceva versuri sau un eseu, nu-mai stiu bine, cu dedicatie pentru aceasta zi. Cu siguranta tu cred ca le pastrezi si poti sa le redai aici. Din pacate, acel personaj, se zice ca ne-a parasit tot intr-o zi de joi...asa mai dupa pranz... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 15:52
De la: M_Elody, la data 2010-09-20 15:14:53Dor-de-dor, imi amintesc eu bine, aveai tu un prieten drag, care iubea tare mult ziua de joi? Draga 'M_elody' cu riscul de a fi din nou blamata voi posta textul dar mai intai vreau sa-ti spun ca in adevar mi-a fost unul din cei mai dragi prieteni pe care l-am apreciat pana m-a tradat! Si razboi fiind, unul din noi a cazut dar nu la datoria de pe forum ci in cea adevarata. Totusi nu pot sa nu-i port "In memoriam" si un gand pios. Niciodata nu am retractat ceea ce am scris de bine despre un om chiar daca lucrurile au luat-o intr-o directie de care nici nu mai voiam sa-mi amintesc. Deci textul asa cum l-am primit: intamplare aprilie 21, 2010 prin badicul M-am indragostit de o joi. Nu avea nimic special, nimic deosebit, era o joi ca multe altele. Asta pentru restul lumii. Cand am cunoscut-o era tanara. Zambea cu soarele-i bland si cuprindea in albastrul cerului ei senin primele imagini ale ochilor somnorosi. Nu m-am grabit sa-i spun c-o iubesc, ca e sansa mea. I-am oferit o cafea in veranda din acoperisul careia stateau sa cada boabe grele, aurii, dulci-acrisoare, de struguri in pragul maturitatii. Am cochetat cu ea intre fumul tigarilor si zumzaitul gazelor ce se jucau pe fructele de zmeura de langa veranda. Simteam ca am captivat-o cu vorbe simple, complimente de rutina, si siguranta ca e a mea m-a orbit. Un telefon oarecare, o fuga la paine, un �ia stai nene la rand� la loto, � nu incetam sa ma bucur de norocul ce-mi iesise in cale. Am o joi, cea mai frumoasa, mai buna, mai�a mea! As fi vrut sa-mi strig iubirea in gura mare, mandru ca eu am fost alesul� Si am amanat in continuare sa-i spun EI c-o iubesc. Joia mea m-a asteptat . M-a asteptat atata cat i-a fost si ei permis. Pana cand lumina privirilor ei senine a inceput sa paleasca. Odata cu umbrele serii a inteles ca sunt un nehotarat, un hoinar oarecare, un neserios ce nu stie sa se bucure de ceea ce are in preajma. Cu un ultim oftat a aprins stelele si si-a dat duhul. Pentru totdeauna! Adevarata sansa iti iese in cale o singura data. Sigur, vor veni alte joi, si luni, si miercuri, si� Niciuna insa n-o sa mai fie ACEA JOI, joia mea� Romulus Albu Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 17:41
Sa fi sarac e rau ...
Sa fi bogat e greu ... Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 17:45
De la: Silviu, la data 2010-09-20 17:41:45Sa fi sarac e rau ... daca nu esti bogat, nu-i nici un drac. dar daca cumva esti sarac, esti obligat sa fii argat Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 20:58
Seful Indian �Doi Vulturi� a fost intrebat de un birocrat alb : �Ai observant omul alb de mai bine de 90 de ani. Ai vazut razboaiele sale, avansurile tehnologice, progresul sau/si daunele facute de el. Avand in vedere toate aceste evenimente, ce parere ai, unde crezi ca a gresit omul alb?�. Seful s-a uitat fix la birocrat si a raspuns: �Cand albul a gasit pamantul asta, noi indienii il stapaneam, n-avem taxe, n-aveam datorii, aveam bizoni din belsug, castori berechet, apa curata. Femeile faceau toata munca, Vraciul era gratuit. Barbatul nativ isi petrecea ziua vanand si pescuind; facea sex toata noaptea�. Apoi seful s-a lasat putin pe spate zambind: �Numai omul alb e suficient de prost sa gandeasca ca poate imbunatati un astfel de sistem�
Daniela
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 21:00
De la: daniela_iasi, la data 2010-09-20 20:58:23Seful Indian �Doi Vulturi� a fost intrebat de un birocrat alb : �Ai observant omul alb de mai bine de 90 de ani. Ai vazut razboaiele sale, avansurile tehnologice, progresul sau/si daunele facute de el. Avand in vedere toate aceste evenimente, ce parere ai, unde crezi ca a gresit omul alb?�. Seful s-a uitat fix la birocrat si a raspuns: �Cand albul a gasit pamantul asta, noi indienii il stapaneam, n-avem taxe, n-aveam datorii, aveam bizoni din belsug, castori berechet, apa curata. Femeile faceau toata munca, Vraciul era gratuit. Barbatul nativ isi petrecea ziua vanand si pescuind; facea sex toata noaptea�. Apoi seful s-a lasat putin pe spate zambind: �Numai omul alb e suficient de prost sa gandeasca ca poate imbunatati un astfel de sistem� hai sa emigram ,,LA DOI VULTURI''
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 21:48
De la: XYW, la data 2010-09-20 21:00:46De la: daniela_iasi, la data 2010-09-20 20:58:23Seful Indian �Doi Vulturi� a fost intrebat de un birocrat alb : �Ai observant omul alb de mai bine de 90 de ani. Ai vazut razboaiele sale, avansurile tehnologice, progresul sau/si daunele facute de el. Avand in vedere toate aceste evenimente, ce parere ai, unde crezi ca a gresit omul alb?�. Seful s-a uitat fix la birocrat si a raspuns: �Cand albul a gasit pamantul asta, noi indienii il stapaneam, n-avem taxe, n-aveam datorii, aveam bizoni din belsug, castori berechet, apa curata. Femeile faceau toata munca, Vraciul era gratuit. Barbatul nativ isi petrecea ziua vanand si pescuind; facea sex toata noaptea�. Apoi seful s-a lasat putin pe spate zambind: �Numai omul alb e suficient de prost sa gandeasca ca poate imbunatati un astfel de sistem� nu te opreste nimeni...
Daniela
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 21:54
De la: Tramp, la data 2010-09-20 13:46:22De la: M_Elody, la data 2010-09-20 13:14:45De la: Bursuc, la data 2010-09-20 10:00:31M_Elody, sau intreaba publicu'
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 21:56
De la: daniela_iasi, la data 2010-09-20 21:48:25De la: XYW, la data 2010-09-20 21:00:46De la: daniela_iasi, la data 2010-09-20 20:58:23Seful Indian �Doi Vulturi� a fost intrebat de un birocrat alb : �Ai observant omul alb de mai bine de 90 de ani. Ai vazut razboaiele sale, avansurile tehnologice, progresul sau/si daunele facute de el. Avand in vedere toate aceste evenimente, ce parere ai, unde crezi ca a gresit omul alb?�. Seful s-a uitat fix la birocrat si a raspuns: �Cand albul a gasit pamantul asta, noi indienii il stapaneam, n-avem taxe, n-aveam datorii, aveam bizoni din belsug, castori berechet, apa curata. Femeile faceau toata munca, Vraciul era gratuit. Barbatul nativ isi petrecea ziua vanand si pescuind; facea sex toata noaptea�. Apoi seful s-a lasat putin pe spate zambind: �Numai omul alb e suficient de prost sa gandeasca ca poate imbunatati un astfel de sistem� nici macar tu...??? si io care speram ...da' se pare ca e-adevarat ca sper_ma_ta,da' speri degeaba...
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 22:14
De la: XYW, la data 2010-09-20 21:56:47 nici macar tu...??? si io care speram ...da' se pare ca e-adevarat ca sper_ma_ta,da' speri degeaba... [/quote]cand ajungi..ne trimiti un e-mail
Daniela
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 22:53
De la: daniela_iasi, la data 2010-09-20 22:14:29De la: XYW, la data 2010-09-20 21:56:47 cand ajungi..ne trimiti un e-mail[/quote] LA CE-TI TREBUIE...??? NU MAI BINE NISTE CONSERVE CA VINE IARNA...???
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 22:59
De la: XYW, la data 2010-09-20 22:53:13De la: daniela_iasi, la data 2010-09-20 22:14:29De la: XYW, la data 2010-09-20 21:56:47 LA CE-TI TREBUIE...??? NU MAI BINE NISTE CONSERVE CA VINE IARNA...??? [/quote]conserve fac eu
Daniela
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 23:01
De la: daniela_iasi, la data 2010-09-20 22:59:36De la: XYW, la data 2010-09-20 22:53:13De la: daniela_iasi, la data 2010-09-20 22:14:29De la: XYW, la data 2010-09-20 21:56:47 conserve fac eu [/quote]fa-mi si mie...
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 05:21
Acea civilizatie indiana nu mai exista. Si mai nimeni nu e fericit. dar oare ei erau fericiti, in acea societate?
Si daca noi am stii, de ce este aceasta societate, nu am mai vorbi de rau de ea. Eu stiu. Dar fiindca observ ca e......placere mare sa se descopere anumite aspecte....din vin, va las in compania lui. sanatate.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 08:49
Daniela,
Ma abat de la topic deoarece mi-ai adus aminte de un banc cu indieni. Hai sa zicem ca si aici, seful tribului de indieni era Doi Vulturi. Un avion PanAm intra in spatiul aerian al Bermudelor. Se translateza in timp si cade prin anul 1350 intr-o padure a imperiului incas.. Mare minune mare, toti idienii se adunasera in jurul epavei si gasira mai multi supravietuitori. Doi Vulturi convoca consiliul tribal si toti au cazut de acord sa-i integreze si pe ei in tribul lor. Barbatii mai zdraveni urmau sa invete vanatoarea iar femeile cultivarea porumbului. Baiatul capeteniei de trib (Laba de Urs) ii cere lui Doi Vulturi ca una dintre femei (o roscata foarte apetisanta) sa-i ramana femeia lui si sa n-o puna la munci. Capetenia accepta iar Laba de Urs o duse in cortul lui. Multa vreme nu-l mai vazuse lumea iesind din cort pe baiat. Dupa o vreme, tanarul se prezenta in fata lui Doi Vulturi: - Parinte intelept, cand am mers sa vanam fiarele padurii si m-a muscat ursul, am plans eu? - Nu! - Dar cand m-a strapuns sageata dusmanului, am plans eu? - Nu! - O! Parinte, ajuta-ma! Acum urlu de durere si plang de cate ori trebuie sa merg sa urinez... Fara gluma, cine nu stie, pana la sosirea conchistadorilor, indienii nu avusesera cunostintza despre vreo boala venerica! |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 08:58
Ba aveau o boala f grava. Isi scoteau inima unii la altii. Pe viu. Si s-au vindecat definitiv.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 09:11
XYW,
Cand ai lansat invitatia de a merge "La Doi Vulturi" , mi-am adus aminte ca in cartierul unde incepusem eu sa intorc capul dupa femei, aveam un birt denumit "Vulturul Negru" . La intrare deasupra portii era montat un vultur cu aripile deschise ca pregatit pentru atac. Nu trebuia decat sa zica unul dintre noi: "- Ba, mergem la "Vulturu' ? " si Doamne! cum se raspandea vestea de repede! Erau vreo doua trei "tanti" (asa le ziceam noi la tipele de 30-40 de ani) care in marea lor compasiune pentru adolescenti, se sacrificau pe altarul educatiei sexuale. Daca tot am pornit pe postat mesaje deocheate, va mai zic ceva: Mult mai tarziu, ca o aducere aminte, unul dintre noi mai melacolic, ne spuse: - Ba, daca ar sti Vulturu' asta sa vorbeasca, ar spune ca atatea atze s-au rupt aici, incat puse toate cap la cap, ar cabla tot cartierul... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 09:18
De la: nastasemihail, la data 2010-09-21 05:21:40Acea civilizatie indiana nu mai exista. Si mai nimeni nu e fericit. dar oare ei erau fericiti, in acea societate? Si dacii nostri se aruncau in sulitze si mureau zambind... Fiecare societate ar trebui intelesa dupa cultura acelor vremuri. Cum spui tu: "si daca noi am sti"... Din pacate noi roamanii nu stim si habar n-avem ACUM ce ni se-ntampla! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 09:25
Tradatorii actuali nu ne scot inima din piept de vii ci sufletul, spiritul nostru stramosesc!
Ne omoara invatatura, cultura, batranii si nou nascutii. Acest IROD al vremurilor noastre: "Daca voi nu ma vreti, eu va vreau!"! ... si pentru ca santeti niste prosti, v-arat ca fac ce vreu cu voi! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 09:39
Fetelor, nu mi-ati spus daca ati cautat pe la chioscuri "Comorile pamantului"?
Ati cumparat macar una dintre voi? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 09:48
Am ales pentru azi una dintre PERLELE lui Murfy:
Sa fi frustrat, este o mare, mare problema! Necazurile incep insa dupa ce dobandesti ceea ce ai vrut! Interesanta remarca. Cat timp alergam dupa "ceva" traim cu speranta ca intr-o buna zi acel "ceva" va fi al nostru. Neavandu-l, ne simtim frustrati. Dupa ce-l dobandim, avem o alta problema: a disparut speranta si cautarea.. Imediat mintea cauta altceva... In felul acesta cred ca am putea spune ca toata viatza santem niste frustrati. Ne mai intrebam de ce isi insala unii-altii partenerii... cred ca din frustrare. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Si la nevoie suna un ..............prieten!