back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Perle

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 11:26

B�rbatul �i femeia...

B�rbatul este cea mai elevat� dintre creaturi. Femeia este cel mai sublim ideal.
Dumnezeu a f�cut pentru b�rbat un tron, pentru femeie un altar.
Tronul exalt�, altarul sfin�e�te.
B�rbatul este creierul, femeia este inima.
Creierul prime�te lumin�, inima prime�te iubire. Lumina fecundeaz�, iubirea re�nvie.
B�rbatul este puternic prin ra�iune, femeia este invincibil� prin lacrimi.
Ra�iunea convinge, lacrimile �nduio�eaz� sufletul.
B�rbatul este capabil de eroism, femeia - de orice sacrificiu.
Eroismul �nnobileaz�, sacrificiul aduce sublimul.
B�rbatul are suprema�ia, femeia are intui�ia.
Suprema�ia semnific� for��, intui�ia reprezint� dreptatea.
B�rbatul este un geniu, femeia este un �nger.
Geniul este incomensurabil, �ngerul este inefabil.
Aspira�ia b�rbatului este c�tre gloria suprem�, aspira�ia femei este �ndreptat� c�tre virtutea des�v�r�it�.
Gloria face totul m�re�, virtutea face totul divin.
B�rbatul este un cod, femeia este evanghelia.
Codul corijeaz�, evanghelia ne face perfec�i.
B�rbatul g�nde�te, femeia intuie�te.
A g�ndi �nseamn� a avea creier superior.
A intui, sim�ind �nseamn� a avea �n frunte o aureol�.
B�rbatul este un ocean, femeia este un lac.
Oceanul are o perl� care �l �mpodobe�te, lacul, poezia care-l lumineaz�.
B�rbatul este un vultur care zboar�, femeia - o privighetoare ce c�nt�.
A zbura �nseamn� a domina spa�iul, a c�nta �nseamn� a cuceri sufletul.
B�rbatul este un templu, femeia este sanctuarul.
�n fa�a templului ne descoperim, �n fa�a sanctuarului �ngenunchem.
B�rbatul este plasat acolo unde se sf�r�e�te p�m�ntul, femeia acolo unde �ncepe cerul.
Victor Hugo

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 12:30

Pentru Bursuc

Adevarul nu poate fi descoperit prin distinctii.

Un barbat isi dadea doctoratul in filosofie. Sotia sa nu si-a dat seama cat de in serios isi ia el studiile pana in ziua cand l-a intrebat:
- De ce ma iubesti atat de mult?
Replica barbatului a venit mai repede decat s-ar fi asteptat femeia:
- Atunci cand spui �atat de mult�, te referi la intensitate, profunzime, frecventa, calitate sau durata?

Nimeni nu a reusit sa patrunda in frumusetea unui trandafir rupandu-i petalele.

Raporteaza abuz de limbaj
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 12:35

De la: M_Elody, la data 2010-09-10 11:26:08B�rbatul �i femeia...

B�rbatul este cea mai elevat� dintre creaturi. Femeia este cel mai sublim ideal.
Creierul prime�te lumin�, inima prime�te iubire. Lumina fecundeaz�, iubirea re�nvie.
Aspira�ia b�rbatului este c�tre gloria suprem�, aspira�ia femei este �ndreptat� c�tre virtutea des�v�r�it�.
B�rbatul este plasat acolo unde se sf�r�e�te p�m�ntul, femeia acolo unde �ncepe cerul.
Victor Hugo

Adam si coasta ;ui!.........................ceva nu-i bine!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 12:36

De la: M_Elody, la data 2010-09-10 12:30:44Pentru Bursuc

Un barbat isi dadea doctoratul in filosofie. Sotia sa nu si-a dat seama cat de in serios isi ia el studiile pana in ziua cand l-a intrebat:
- Atunci cand spui �atat de mult�, te referi la intensitate, profunzime, frecventa, calitate sau durata?

9am209022

6 mesaje
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 12:10

De la: Bursuc, la data 2010-09-10 09:20:30Referitor la dorinta mea de a ajuta pe careva dintre voi sa se apuce de confectionarea unor bijuterii (fie doar in scop personal pentru a va face propriile bijuterii, fie pentru a mai vinde cate ceva pentru a va completa veniturile), nu am gasit decat doua fete dintre care una parca a inghitit-o pamantul si nu stiu cum sa dau de ea. M-as bucura sa ma contacteze deoarece chiar as dori cu multa dragoste s-o ajut.

Daca despre mine e vorba, draga Bursuc, ti-am scris pe mail de citeva zile. Poate ca mesajele mele au ajuns in folderul "Spam" pentru ca nu ai cum sa ai adresa mea adaugata in Address Book...Te rog frumos sa verifici, daca nu ai golit folderul deja... :( Este, intr-adevar, o adresa de mail mai ciudata, insa este si IDul meu pe YM si are o semnificatie ceva mai complexa pentru mine, nu este doar un nick "cool". Ca sa vezi ironie, eu asteptam acum un semn de la tine! :)

9am209022

6 mesaje
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 12:44

Ai scris intr-o postare anterioara despre "buruieni". Ei, nu e totul chiar alb si negru cu ele. Undeva am citit ca o buruiana nu este decit o planta care nu creste unde trebuie ("A weed is only a misplaced plant", zicea citatul in original). Chiar daca intr-o gradina bine ingrijita aceste ierburi din vegetatia spontana nu sint binevenite, nu toate sint asa de pacatoase incit sa le "urim" sau sa le desconsideram, ca lipsite de valoare. Ginditi-va numai la dragalasele flori de rochita-rindunicii, la frumosul mov al florii banalului scaiete (stiu ca are o alta denumire populara, dar imi scapa acum), la delicatetea, culoarea vesela-carmin- si parfumul orajnitei (cred ca i se mai zice si singele voinicului sau bobusor, daca nu confund denumirea, mama si bunica ii zic orajnita si asa o stiu si eu) si iata, ca sa ma opresc doar aici, o minunata poezie despre o alta banala "buruiana":

Od� simplisimei flori
(din ciclul Ce aude unicornul)

de Lucian Blaga

P�p�die, ecumenic� floare,
dup� a ta aurie ardoare
� pe nescrisele file �
anul �i hot�re�te fericitele zile.

De un p�an te-nvrednice�ti,
tu, neluat� �n seam�, floare de r�nd.
S�m�n�� s� faci pe p�m�nt
e tot ce dore�ti. Alt g�nd nu por�i.
Dar �nflore�ti �i asfin�e�ti
alc�tuind o aureol� de sf�nt.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 12:47

De la: Tramp, la data 2010-09-10 12:35:29
De la: M_Elody, la data 2010-09-10 11:26:08B�rbatul �i femeia...

Victor Hugo

Adam si coasta ;ui!.........................ceva nu-i bine!

Poate are nevralgie intercostala......

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 12:02

De la: 9am209022, la data 2010-09-11 12:44:02Ai scris intr-o postare anterioara despre "buruieni". Ei, nu e totul chiar alb si negru cu ele. Undeva am citit ca o buruiana nu este decit o planta care nu creste unde trebuie ("A weed is only a misplaced plant", zicea citatul in original). Chiar daca intr-o gradina bine ingrijita aceste ierburi din vegetatia spontana nu sint binevenite, nu toate sint asa de pacatoase incit sa le "urim" sau sa le desconsideram, ca lipsite de valoare. Ginditi-va numai la dragalasele flori de rochita-rindunicii, la frumosul mov al florii banalului scaiete (stiu ca are o alta denumire populara, dar imi scapa acum), la delicatetea, culoarea vesela-carmin- si parfumul orajnitei (cred ca i se mai zice si singele voinicului sau bobusor, daca nu confund denumirea, mama si bunica ii zic orajnita si asa o stiu si eu) si iata, ca sa ma opresc doar aici, o minunata poezie despre o alta banala "buruiana":

Od� simplisimei flori
(din ciclul Ce aude unicornul)

de Lucian Blaga

P�p�die, ecumenic� floare,
dup� a ta aurie ardoare
� pe nescrisele file �
anul �i hot�re�te fericitele zile.

De un p�an te-nvrednice�ti,
tu, neluat� �n seam�, floare de r�nd.
S�m�n�� s� faci pe p�m�nt
e tot ce dore�ti. Alt g�nd nu por�i.
Dar �nflore�ti �i asfin�e�ti
alc�tuind o aureol� de sf�nt.

Povestirea avea un talc adresat unei tipe de aici de pe forum, care ingrijeste o gradina...
Dar tu ai dreptate. Marile virtuti terapeutice se gasesc chiar in flora spontana si multora li se spun din ignoranta, BURUIENI. Pe langa frumoasa si miraculoasa Papadie, am putea adauga In-ul (Floarea-albastra, floarea-albastra); Macul prafuit la margine de drum (sau cum un renumit rebusist i-a dat o foarte frumoasa definitie: "insangeratul din campie"; Musetelul ( cineva a scris: cand trec pe langa un Musetel eu il salut: "Sa traiti domn' doctor"); Minunata Rostopasca sau Galbenelele; Frunzele de Brusture si doamne! cate si mai cate leacuri din natura is de fapt... buruieni.
Repet insa, povestirea avea un inteles anume (scrisa intr-un anume context) pentru cineva de aici care imi citeste si ea postarile.
Binevenita remarca ta... Multumesc.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 12:04

De la: 9am209022, la data 2010-09-11 12:10:25
De la: Bursuc, la data 2010-09-10 09:20:30Referitor la dorinta mea de a ajuta pe careva dintre voi sa se apuce de confectionarea unor bijuterii (fie doar in scop personal pentru a va face propriile bijuterii, fie pentru a mai vinde cate ceva pentru a va completa veniturile), nu am gasit decat doua fete dintre care una parca a inghitit-o pamantul si nu stiu cum sa dau de ea. M-as bucura sa ma contacteze deoarece chiar as dori cu multa dragoste s-o ajut.

Daca despre mine e vorba, draga Bursuc, ti-am scris pe mail de citeva zile. Poate ca mesajele mele au ajuns in folderul "Spam" pentru ca nu ai cum sa ai adresa mea adaugata in Address Book...Te rog frumos sa verifici, daca nu ai golit folderul deja... :( Este, intr-adevar, o adresa de mail mai ciudata, insa este si IDul meu pe YM si are o semnificatie ceva mai complexa pentru mine, nu este doar un nick "cool". Ca sa vezi ironie, eu asteptam acum un semn de la tine! :)

S-a lamurit intre timp treaba...

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 12:10

Cata dreptate ai. Acum intru la banuieli, deoarece povestirea imi era adresata expres...
M-ai surprins cu comentariul tau.
Chiar mi-a trecut ca un fulger prin minte o intrebare: Nu cumva am rupt si eu cateva petale de trandafir vrand sa-i patrund frumusetea?
Hmm... tema de casa , nu numai pentru mine...

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 12:19

Din pacate, fiecare dintre noi percepem "realitatea" dupa dupa propriile noastre dorinte, dupa propriile noastre multumiri. (intotdeauna vrem ca raspunsul la o intrebare sa ne fie pe plac. Daca raspunsul realist nu ne multumeste, devenim nervosi, nemultumiti, suferind chiar.

Mi-am adus aminte de o intamplare:
- Domnule doctor, nu dorm toata noaptea: sotul meu vorbeste in somn!
- Nu va faceti probleme: ii dati picaturile acestea in ceai, inainte de culcare si nu va mai vorbi in somn!
-Oh, nu! N-ati inteles. Eu nu vreau sa nu mai vorbeasca in somn ci sa inteleg si eu ce vrea sa spuna...

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 13:22

De la: Bursuc, la data 2010-09-13 12:10:33

Cata dreptate ai. Acum intru la banuieli, deoarece povestirea imi era adresata expres...
M-ai surprins cu comentariul tau.
Chiar mi-a trecut ca un fulger prin minte o intrebare: Nu cumva am rupt si eu cateva petale de trandafir vrand sa-i patrund frumusetea?
Hmm... tema de casa , nu numai pentru mine...

Nu, insa fiecare percepem realitatea dupa capacitatile noastre de percepere. Poate am gesit, pentru o clipa am crezut ca esti si tu aradean ca mine si am avut senzatia ca te stiu... Scuze!

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 13:32

M_Elody,
Perceptiile tale au fost corecte.
Poate nici eu nu m-am exprimat suficient de clar.

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 14:34

Povestea darurilor fragile
Candva, pe o margine de lume, intr-un sat indepartat traia un suflet de artist, talentat si intelept. Maestrul adora copiii si ii placea sa-i rasfete cu incantatoare daruri: lucrusoare mici, nascute dintr-o mare pasiune, foarte frumoase, dar... fragile!
Oricat de mult nu se straduiau bietii prichindei sa fie grijulii cu noile jucarii, fermecatoarele daruri se spargeau zgomotos, transformandu-se in cioburi. Micutii disperati plangeau cu amaraciune. Iar peste ceva timp, batranul intelept le oferea alte daruri minunate: ametitor de frumoase, dar... si mai fragile!
Intr-o zi parintii copiilor, coplesiti de drama picilor, au batut la usa batranului:
- Maestre, esti atat de intelept! Stim ca le doresti copiilor nostri numai bine! Dar de ce le faci astfel de cadouri? Sunt incantatoare, dar atat de fragile!
Batranul intelept le raspunse zambind:
- Vor trece doar cativa ani si cineva le va oferi... inima sa. Din bucuria de a primi aceste lucruri mici - frumoase, dar fragile, si tristetea de a le pierde intr-o clipa, vor invata sa fie macar un pic mai grijulii cu acel dar de nepretuit...
...grija de suflet!

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 09:19

M_Elody,
Am retinut si "luat aminte" parabola din povestirea cu darurile fragile...
Fiecare dintre noi avem responsabilitatea purtarii noastre. Fiecare gand, fiecare vorba spusa pleaca odata cu savarsirea lor. Efectele se vor resimtii asupra celor din jurul nostru pe de o parte iar pe de alta parte, se vor intoarce asupra noastra ca un ecou. Daca prin purtarea noastra frangem fragile suflete, sa nu gasim vinovati cand propriul nostru suflet va fi frant si el de lipsa de delicatete ale altora asupra noastra.
Si eu am primit daruri fragile. Si eu le-am sfaramat. Bunul Tata ma va ajuta sa nu dau vina asupra nimanui. Poate duc cu mine in suflet durerea unor cioburi sufletesti, sparte de mine altora...

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 09:38

Azi incerc sa ma retrag. Topicul inceput de mine n-a avut nici pe departe rezultatul la care ma asteptam.
Intrebat despre un subiect de la examen, studentul raspunse profesorului:
- "N-am raspuns corect si integral la subiect deoarece nu l-am inteles prea bine.
- "N-ai raspuns corect si integral la subiect nu pentru ca nu l-ai inteles ci, pentruca n-ai invatat acest subiect. raspunse dascalul."

Si in cazul meu, lipsa de activitate pe acest topic mi se datoreaza doar mie. Cand am vrut sa-l deschid n-am evaluat corect situatia. N-am tinut cont de interesul general pentru acest subiect. Nu l-am gestionat coerent si nu l-am facut atractiv.
Deoarece cred in ideea ca nimic nu-i intamplator, am sa va prezint succint ideile de baza dintr-o monumentala lucrare:

"De ce te ingrijorezi fara motiv?
Cine se teme de tine fara motiv?
Cine te poate ucide?
Sufletul nu se naste; atunci cum poate sa moara?

Ori si ce s-a intamplat
a fost spre bine!
Ori si ce se intampla
este spre bine!
Ori si ce se va intampla de acum incolo
va fi numai spre bine!

Nu regreta trecutul.
Nu te ingrijora de viitor.
PREZENTUL SE INTAMPLA.

Ce ai adus cu tine pe lume
sa crezi ca ai pierdut
sau ca poti pierde ceva?
Ceea ce crezi ca este al tau azi,
a fost al altcuiva ieri
si va apartine altcuiva maine!
NU TE INSELA CA AI CEVA!
Este o iluzie falsa ce-ti va cauza necazuri"

Va doresc tuturor distractie placuta mai departe!

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 12:04

Multumim, si indraznim sa speram ca, dupa ce te vei odihni putin, vei reveni printre noi!

Fosta membra 9am.ro

568 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 13:22

De la: Calistrat, la data 2010-09-14 09:38:07Azi incerc sa ma retrag. Topicul inceput de mine n-a avut nici pe departe rezultatul la care ma asteptam.
Intrebat despre un subiect de la examen, studentul raspunse profesorului:
- "N-am raspuns corect si integral la subiect deoarece nu l-am inteles prea bine.
- "N-ai raspuns corect si integral la subiect nu pentru ca nu l-ai inteles ci, pentruca n-ai invatat acest subiect. raspunse dascalul."

Si in cazul meu, lipsa de activitate pe acest topic mi se datoreaza doar mie. Cand am vrut sa-l deschid n-am evaluat corect situatia. N-am tinut cont de interesul general pentru acest subiect. Nu l-am gestionat coerent si nu l-am facut atractiv.
Deoarece cred in ideea ca nimic nu-i intamplator, am sa va prezint succint ideile de baza dintr-o monumentala lucrare:

"De ce te ingrijorezi fara motiv?
Cine se teme de tine fara motiv?
Cine te poate ucide?
Sufletul nu se naste; atunci cum poate sa moara?

Ori si ce s-a intamplat
a fost spre bine!
Ori si ce se intampla
este spre bine!
Ori si ce se va intampla de acum incolo
va fi numai spre bine!

Nu regreta trecutul.
Nu te ingrijora de viitor.
PREZENTUL SE INTAMPLA.

Ce ai adus cu tine pe lume
sa crezi ca ai pierdut
sau ca poti pierde ceva?
Ceea ce crezi ca este al tau azi,
a fost al altcuiva ieri
si va apartine altcuiva maine!
NU TE INSELA CA AI CEVA!
Este o iluzie falsa ce-ti va cauza necazuri"

Va doresc tuturor distractie placuta mai departe!

De ce Calistrat si nu Bursuc? Acum ca m-am elucidat ca esti unul si acelasi si cu aceeasi dorinta de a te retrage de pe forum, daca mai existi si imi vei citi ceea ce scriu, poate vei intelege unele lucruri care nu au nimic in comun cu perlele. Personal nu am cum sa aflu daca ai mai fost pe forum sub alt avatar dar acum iti pot scrie : sunt multe topicuri lasate in uitare si dupa mult timp, cand cineva vrea sa mai scrie ceva ce se preteaza la respectivul subiect, il reactiveaza. Nu totdeauna un topic merge exact pe titlu ci se creaza intre cei ce posteaza un fel de relatie care permite sa aluneci pe langa subiect. Eu zic ca nu e o greseala ci mai degraba o apropiere intre noi. A pleca se poate in doua feluri: a-ti sterge contul sau a-l pastra in "conservare" si revii cand gasesti ca ai descoperit un topic in care ai ceva de scris. In alta ordine de idei: sa nu crezi ca plecand, noi nu vom beneficia de acest topic fie si schimband rostul lui initial. O relatie inchegata intre oameni care se respecta reciproc nu poate disparea cu plecarea unuia sau al altuia. Acum, eu imi dau seama ca aici am gasit o familie numeroasa si indiferent ca mi se da atentie sau nu, mai intru din cand in cand exact cum se intampla cand, fiind o sarbatoare deosebita si lumea se aduna la biserica, gasesti ca e bine sa te afli si tu acolo. Inchei in speranta ca inca nu ai plecat si nu o vei face curand!

nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 11:34

Un b�ie�el a g�sit coconul unui fluture. L-a luat cu el �i zilnic �l privea, poate, poate va surprinde momentul �n care flutura�ul va ie�i la lumina zilei.
�i iat� c� ziua mult a�teptat� �i-a f�cut apari�ia. A stat b�iatul nostru ore �n �ir pentru a privi cum fluturele �ncerca s� ias� printr-o gaur� extrem de mic�.
Dup� o vreme �ns�, fluturele nu a mai progresat deloc. Se pare c� a f�cut tot ce i-a stat �n putin�� pentru a ie�i, dar nu a fost de ajuns. B�iatului i s-a f�cut mil� �i s-a decis s� �i vin� �n ajutor. A luat o foarfec� �i a t�iat partea care a mai r�mas din cocon. Astfel fluturele a reu�it s� ias� cu u�urin��.
Dar corpul lui era umflat, iar aripile �i erau mici �i scorojite. B�iatul a continuat s� priveasc� nou n�scutul flutura� a�tept�nd ca �n orice moment s� �i ia zborul. Din p�cate acest lucru nu s-a mai �nt�mplat. Fluturele a fost nevoit s� �i petreac� restul zilelor t�r�ndu-se de ici colo, cu un corp umflat �i aripi scorojite. Niciodat� nu a fost �n stare s� zboare.
B�iatul, �n bun�tatea �i mila lui, nu a �n�eles c� acel chin de a trece prin g�uric� mic� a coconului �i era vital fluturelui. Era modalitatea prin care fluidul din corp era for�at s� ajung� �n aripi pentru ca acestea s� fie preg�tite pentru zbor imediat ce va reu�i s� se elibereze din cocon.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 12:14

Cineva spunea cam asa:
"Inainte de a incerca sa schimbi lumea, schimba-te pe tine!"
Viata isi are cursul ei, asemenea unei ape curgatoare. Orice interventie umana in acest parcurs modifica starea si ca atare apar replici ale naturii, asemenea unui ecou. Exista o Lege care se ocupa de Cauza si Efect, de Actiune si Reactiune numita Legea Karmei. Potrivit acesteia nicio actiune nu ramane fara raspuns.
In afara cursului firesc al vietii noastre, trebuie sa tinem seama ca se vor adauga si reactiile la actiunile pe care le intreprindem asupra celor din jurul nostru.
Inteleapta poveste.

.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 12:23

Judecatorul ii spuse acuzatului:
-Tinere, alcoolul si numai alcoolul este de vina pentru starea in care ai ajuns !
- Onorata instanta, ma bucur sa aud aceasta. Pana acum toti imi spuneau ca eu sant singurul vinovat!

Nimanui nu-i place sa recunoasca, sau sa vada ca starea in care ne aflam la un moment dat, ni se datoreaza noua insine. Fiecare cautam scuze, explicatii, tot felul de rationamente, numai pentru nu ne simtii vinovati pentru ceea ce facem sau cum traim.
Nu-i de mirare ca in viata oamenilor este atata suferintza.
Gasirea unui vinovat, nu ne rezolva problemele.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 12:40

Toti iti vor binele ...
Nu-i lasa sa ti-l ia !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

458 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 13:53

Cineva spunea cam asa:
Viata isi are cursul ei, asemenea unei ape curgatoare. Orice interventie umana in acest parcurs modifica starea si ca atare apar replici ale naturii, asemenea unui ecou. Exista o Lege care se ocupa de Cauza si Efect, de Actiune si Reactiune numita Legea Karmei. Potrivit acesteia nicio actiune NU RAMANE FARA RASPUNS!

Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 13:55

De la: Silviu, la data 2010-09-15 12:40:36Toti iti vor binele ...
Nu-i lasa sa ti-l ia !

sa moara capra vecinului!

Fosta membra 9am.ro

458 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 13:59

De la: Tramp, la data 2010-09-15 13:55:43
Nu-i lasa sa ti-l ia !

Undeva, cred ca lipseste o pereche de ghilimele!!!

Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 14:02

De la: g_alina, la data 2010-09-15 13:59:20
Nu-i lasa sa ti-l ia !

Capra nu se tine intre ghilimele!
Se lasa libera la pascut............
Democratie fiind , cred ca, nici iarba nu mai creste!

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 14:06

-"Nesuferitul ala de politist mi-a dat o amenda de un milion...
- Foarte interesant! Mie nu mi-a dat, mi-a luat..."

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 14:08

De la: g_alina, la data 2010-09-15 13:53:58Cineva spunea cam asa:
Viata isi are cursul ei, asemenea unei ape curgatoare. Orice interventie umana in acest parcurs modifica starea si ca atare apar replici ale naturii, asemenea unui ecou. Exista o Lege care se ocupa de Cauza si Efect, de Actiune si Reactiune numita Legea Karmei. Potrivit acesteia nicio actiune NU RAMANE FARA RASPUNS!

Fosta membra 9am.ro

458 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 14:26

De la: Tramp, la data 2010-09-15 14:02:10
Nu-i lasa sa ti-l ia !

In materie de capre stiu cum se cresc, am si eu cateva deci nu la ele m-am referit cand am vorbit de ghilimele!
Nu din cauza democratiei nu mai creste iarba ci "din cauze divine"!

Fosta membra 9am.ro

458 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 14:35

De la: Tramp, la data 2010-09-15 14:02:10
Nu-i lasa sa ti-l ia !

In materie de capre stiu cum se cresc, am si eu cateva deci nu la ele m-am referit cand am vorbit de ghilimele!
Nu din cauza democratiei nu mai creste iarba ci "din cauze divine"!

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului PERLE
Mergi la: