back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Romanasii! va fura strainii aurul!!

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

super_green_frog

1358 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 August 2010, ora 15:04

Nu ar fi prima data dar ar fi cu siguranta ultima data. Procedeaza in acelasi fel cu tarile africane pe care le-au expoliat de resurse naturale brute si apoi i-au lasat cu cruzime si sadism sa moara de foame. Saraciti cu buna stiinta pentru totdeauna. Asta vor sa ne faca. Ne considera un din acele tari. Asta e pecetea pe care n-eau pus-o. Nimeni nu te poate dispretui fara acordul tau. Da, se pare ca au acordul puterii noastre daca vor ajunge sa faca asta. Totusi NU au acordul romanilor. NU va fi bine pentru ei. Pana aici. Nu suntem niste imbecili. Nu si-au gasit fraierii. Au gresit locul.

Raporteaza abuz de limbaj
All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

61 mesaje

Postat pe: 31 August 2010, ora 17:55

Eeeeei , ne fura!!! Nu ne fura nimica. Pur si simplu vin si iau, iar noi stam si ne uitam la ei.
Dupa '89 , cu totii stim ca strainii au cam luat, si iau in continuare, din ce avea Romania mai bun (in special resurse, de la cele ale subsolului pana la cele umane).

A intreprins vreunul vreo actiune impotriva acestui fapt? (Actiune! Ca de vorbe si palavrageala ... toti suntem buni).

Ia ziceti care? Sa zica unu: "Eu am incercat sa fac aia si aia ..." Deci? E cineva? Nimeni?

Ah! Da, ziceti-o pe-aia: "noi nu putem, sa faca guvernantii, sa faca cei din conducere". Mergeti voi in continuare ideea asta ... Nu vede toata lumea cu ochiul liber ca cei din conducere fura si ei cat pot?

Deci cine sa faca ceva??? Cine? Cine oare?

Fosta membra 9am.ro

27 mesaje
Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 14:36

Da stimabile, 16 tone de aur s-a carat la Roma, numai cu ocazia "cuceririi". In urmatorii 165 de ani au secatuit totul. Retragerea Aureliana a insemnat finalul devastarilor. Practic, nu mai era nimic de furat. Rezultatul a fost ca, nu ne-am revenit nici dupa aproape 2000 de ani. Si pe deasupra ni se cere sa-i ridicam in slavi pe romani si sa sustinem ca sunt binefacatorii (chiar parintii) nopstri. Ei au pus pe noi pretul pe care-l pun si azi. Adica nu reprezentam altceva deca, sa le trimitem femeile noastre, sa le spele parintii la fund. Au fost si vor ramane "de neam prost". Dar nu vormuri caii cand vor caiinii. PA!

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 19:13

Se comporta cu noi la fel cum o fac cu ultimii arborigeni. Asta inseamna ca nu traim intr-un stat de drept. Se cheama ca vietuim pe aici fiecare cum poate. Cam asta e realitatea din moment ce balalaie ca pe tarlaua lor si se tin scai de tara asta sa ne ia aurul brut ca unui popor inapoiat. Repet si repet, nimeni nu poate fi dispretuit fara acordul lui. Se pare ca au acordul nostru. Intreb, acordul conducatorilor nostri, inseamna si acordul romanilor ? Intreb.

Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 21:24

Canadienii si Austriecii au mine de aur in Romania.
Banii unei tari trebuie sa fie acoperiti in aur (echivalati).
Banii romanesti ar putea foarte usor sa egaleze dolarul, daca rezerva de aur ar fi tinuta in Romania.
Fara tezaurul furat de rusi, si datoriile nemtilor si altora, care ar trebui achitate statului roman.
Totusi, guvernul unei tari are datoria sa ceara datornicilor onorarea contractelor!
Daca nu in bani cel putin in schimb de produse.

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 2 Septembrie 2010, ora 08:37

Dle Will
Banii unei tari nu trebuie sa aiba acoperire in aur.Acoperirea lor trebuie data de voulmul de marfuri si servicii care se deruleaza in tara respectiva intr-un moment dat.Altfel avem de-aface cu inflatie sau deflatie.
Sigur ca daca au acoperire in aur ar fi formidabil.Ar putea trece la convertibiltatea monedei nationale in aur.Am deveni cea mi tezaurizata moneda mondiala.
Va informez ca, in timpurile moderne,a existat si o convertibuilitate in aur,cel putin declarata pe hartie ,ca urmare a acordului de la Bretton Wodds.Dolarul si lira englezeasca erau vioara intai.Apoi a ramas doar dolarul si,dupa ce generalul De Gaule s-a suparat pe americani si a cerut aur contra dolarilor tezaurizati de Franta(americanii au fost nevoiti saonoreze cererea francezilor),s-a renuntat si la aceasta convertibilitate .
Exista tari care nu au mai deloc aur,sunt tari care isi sustin moneda si cu rezervele de valute mai tari din bancile lor.
Orticum,e tare bine sa ai aur!

9am5533

18 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2010, ora 16:54

Daca ar fi doar aurul,mai rau e ca ne fura si viata! Daca ne-ar fura si prostia...

Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2010, ora 17:29

opinia publica este foarte importanta! daca exista una?

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 2 Septembrie 2010, ora 23:35

De la: 9am5533, la data 2010-09-02 16:54:31Daca ar fi doar aurul,mai rau e ca ne fura si viata! Daca ne-ar fura si prostia...

Prostia o au pentru ca siretenia este unul din atributele prostului. Omul prost e siret. Pai altfel am sti tot ce invart ? Stim. Nu noi suntem prostii.

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 12:31

De la: Will, la data 2010-09-02 17:29:12opinia publica este foarte importanta! daca exista una?

A fost una .........................a plecat in tarile calde!

Fosta membra 9am.ro

48 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 16:30

Pai magarii aia de asazisi canadieni or fi niscai romanasi de-ai nostrii.Macar ar face bani romanii dar ma tem ca nu.Prostalaul de videanu se stie numai la marmura ???oRI O FI SI EL IN GOLD CORPORATION SI DE AIA A EVADAT DIN GUVERN?PAI STATUL NU POATE LUA CREDIT SI SA EXPLOATEZE AURUL???Trebuie musai niste venetici???DA-TI TOT PE DEA MOACA,dar nu uita_ti SPAGA!!!

Fosta membra 9am.ro

48 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 16:32

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 16:34

De la: Tramp, la data 2010-09-03 12:31:55
De la: Will, la data 2010-09-02 17:29:12opinia publica este foarte importanta! daca exista una?

A fost una .........................a plecat in tarile calde!

si daca se intoarce....

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ROMANASII! va fura strainii aurul!!
Mergi la: