Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ford focus sau hyundai i30

radu092
5 mesaje
Postat pe: 28 Iulie 2010, ora 16:32

Am si eu o intrebare la voi ma gandesc sa optez intre un Ford Focus si un hyundai i 30 achizitionate ambele prin programul rabla costul ar fi undeva la 8200 euro pt i 30 si 10.900 pentru focus care este parerea voastra ce merita mai mult si de ce?Cat de fiabile sunt i 30-urile pentru ca din cate stiu eu anul asta cel mai bine la vanzari stau cei de la hyundai si asta poate zice ceva.Dar m-as bucura daca imi dati si voi o idee.
Multumesc tare mult

Raporteaza abuz de limbaj
gerard
962 mesaje
Postat pe: 1 August 2010, ora 15:42

bluecrissy
10 mesaje
Postat pe: 7 August 2010, ora 16:26

Sfatul meu: trebuie sa faci un test drive cu ambele ca sa poti sa iti dai sema care ti se potriveste tie cel mai mult. Dar test drive-ul trebuie sa il faci exact cu modelul pe care vrei sa il cumperi (sa nu faci teste cu un 1.6 si tu sa iti iei un 1.4)

Parerea mea: i30-ul . Are sora mea un i30 se merge de minune. Aceeasi problema o avea si ea, nu se putea hotara intre ford foscus sau i30 si in final a ales hyundai-ul.

nu a avut probleme pana acum (nici nu ar avea ce pb sa apra in 1an), garantia e mult mai mare ca la ford-uri, masina e stabila, ia curbele f bine, se infinge de minune, are 5 stele la testele de siguranta euro ncap...

Un plus ar fi CP. La ford ai 80, la i30 ai 109.... diferenta e f mare.

Parerea mea e ca la ford ai da niste bani in plus pe marca... nu stiu daca se merita.

Sper ca am fost de ajutor.

Mergi la: