Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ar putea deveni presedinte al romaniei un puscarias capabil sa schimbe in bine soarta romanilor ?

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

sofia_avram2009
2 mesaje
Postat pe: 7 August 2010, ora 22:59

da de ce nu,vai de soarta romanului muritor de foame cu asa guvern

Raporteaza abuz de limbaj
balmusl
22 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 8 August 2010, ora 14:23

Exceptia confirma regula..Este adevarat faptul ca sunt situatii in care unele persoane ajung in puscarie datorita unor circumstante indoielnice.Anatema unei condamnari, modifica partial in mod negativ,viziunea condamnatului asupra societatii din care e exclus,intarindu-i aversinea fata de ea. In acest caz,niciun condamnat nu trbuie sa ajunga presedintele vreunui stat, pentru ca in cel mai scurt tim, il v-a distruge si politic si economic.Sunt exemple actuale.

9am186292
53 mesaje
Postat pe: 8 August 2010, ora 19:04

Merita Dan Diaconescu presedinte deoarece nu a lovit pe nimeni,nu a dat cu capul in gura la nici o demolare a buticurilor din Bucuresti,nu si-a iesit din fire niciodata,are rabdare cu oricine din popor care se plange de nedreptati,nu pune banul mai presus de lege si de om,deoarece omul este cea mai mare valoare din univers,nu ia decizii pripite,nu a dat drumul lui Omar Haisan,din puscarie , infractor ce are datorii imense catre statul Roman si apoi sa dea fabricile acestui brontozaur fratilor acestuia Mahmud si Mucles fabrici protejate de Basescu, nici garda financiara nu are voie sa le verifice,iar acesti frati a infractorului Omar Haisan merg in tara protejati de doua autoturisme una in fata iar alta in spate cu bodiguarzi cu arme automate,iar cand mi-au blocat intrarea pe strada si eu m-am dus la ei sa le spun sa-mi faca loc sa trec cu auto. raspunsul a fost:sa dispar in 3 secunde altfel ma vor ciurui,;deasemeni Dan nu a distrus industria nu a concediat pe nimeni nu a distrus CFR nu a vandut vapoarele si avioanele,la licitatiile cu statul nu a pus adaosuri de 700%; si tot pe stiri pe internet am citit ca legea bonurilor fiscale se da pentru a tipari fals m3 de bonulete pt. a lua legal banii din buzunarul poporului,iar cand cineva se v-a prezenta la fisc cu o valoare mare a bonurilor v-a fi impozitat din nou .Deci concluzia este ca actuala putere nu tine cu poporul si suntem condusi pe o poteca gresita.

balmusl
22 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 9 August 2010, ora 17:15

Se vehiculeaza de ceva vreme pe sticla si diferite bloguri de "pamintean" adica romin adevarat, iubitor de pamint stramosesc, aparator neconditionat al integritatii teritoriale a tarii,dusman necrutator al vinzatorilor de tara,( pe car-i gasim cu usurinta in conducerile statului de drept).
Oare DD se poate numara printre ei?

ramona220282
32 mesaje
Postat pe: 10 August 2010, ora 14:35

La fel se spunea si despre G. Becali si n-a ajuns presedinte; la fel se va intampla si acum ... parerea mea.

9am209874
6 mesaje
Postat pe: 10 August 2010, ora 14:37

si pana acum romanii nostri au avut posibilitatea sa aleaga si chiar sa dea votulunora care au candidat oana acum care,dupa parerea mea prezentau garantii morale din toate punctele de vedere,dae,din nefericire au votat de fiecare data pe cine nu trebuia.deaceea am ajuns auci....
daca la urmatoarele alegeri am fi mai rationali.se mai gasesc inca in tara asta oameni capabili care pot conduce destinele tarii noastre si ii rog pe romanii nostri sa se prezinte la vot in numar cat mai mare,mai ales tinerii,esre viitorul lor pana la urma,nu este posibil sa ne conduca cineva cu-n procent de 40-45% dinromanii cu drept de vot.

vyktorp
4 mesaje
Postat pe: 10 August 2010, ora 14:41

Mulți pușcăriași au fost condamnați pe nedrept.

Fosta membra 9am.ro
Avatarul lui Fosta membra 9am.ro
458 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 August 2010, ora 15:11

Nu sunt de acord ca un puscarias sa devina presedinte si nu enumar motivele ci doar scriu ca o consecinta a lor. Cat priveste pe DD in nici un caz. Aici explic de ce: pana sa fie purtat pe la procuratura n-a dat nici un semn ca se vrea presedintele tarii, acum ne face sa credem ca se abuzeaza de pozitia lui si nu ca ar cauta scapare prin sustinerea lui de catre unii din noi. Cei care veneau la OTV erau taxati, azi le da bani. Fiecare virtual candidat promite marea cu sarea fara sa tina seama ca nici marea si nici sarea nu e a lui. Nu a fost pacalit destul acest popor? Nu vedeti ce dezastru s-a produs pentru ca votantii au crezut in promisiuni? Eu cred ca este timp sa se formeze "oameni politici" din intelectalii care nu au avut treburi cu legile. Cat priveste regalitatea, nu comentez dar ganditi-va ca daca va referiti la actualul "rege", s-ar putea, datorita varstei sa nu mai fie printre noi peste patru ani. Asta inseamna sa vina Duda, dar el nu are sange albastru si e format la scoala de comunisti, adica smecher. Nici cand era actor nu avea prea multe de convins pe scena. L-am vazut in doua piese de teatru ( nu stiu daca a jucat in mai multe!), dar nu i-am retinut decat fizionomia. Mai bine sa cautam noi nume proprii pe care sa le analizam, asa ca intre prieteni si sa-i eliminam pe cei pe care-i gasim ca necorespunzatori. Dosarele lui Diaconescu inca nu au intrat in instanta pe fond ca sa-i incurajam visul de marire.

Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
Far_Cry
140 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 10 August 2010, ora 18:50

De la: hfrbu, la data 2010-07-25 15:40:42Categoric, raspunsul meu este da, nimeni si nimic nu l-ar putea opri legal, dar, traim in Romania.
Oricum, politicienii vor avea "grija" din timp de acel candidat, asa cum suntem obisnuiti, am dreptate ?
Mi-ar placea sa cred ca ne vom trezi la timp si vom alege pe cel mai valoros roman la conducerea acestei tari, dar in mod cinstit, pe cale democratica.
Va candida vreodata cel mai "valoros" roman chiar daca ne vom trezi la timp ?!...Pai varfurile societatii romanesti niciodata nu-si vor terfeli numele si realizarile lui de pana atunci intrand in" groapa cu lei" a ...politicii !!! Mda...sunt de acord cu tine ca politicienii in lupta lor "lipsita de fair-play",vor avea ac de cojocul vreunui neaos (alias.. Prigoana jr sau Lenutza Udrea))sau vreunui PUSCARIAS (Ion Diaconescu,Gheorghe Becali sau "soferul " Mitrea Miron) care doresc "prin nesimtire" sa participe la vreun scrutin electoral "presidential" !!! Dar ...pana ne vom destupa mintile (adica..in vreo 50-100 de ani),nu excludem sa mai participe vreun" scelerat" (tip... Vadim Tudor sau Raducu Mazare )sau vreo emanata intretinuta cu mult "tetraoxid de clei" in..." brain" (gen...E.Udrea-Cocos sau Betty Anastase) !...

Far_Cry
140 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 11 August 2010, ora 08:40

De la: sotto077388, la data 2010-08-10 18:50:00
De la: hfrbu, la data 2010-07-25 15:40:42Categoric, raspunsul meu este da, nimeni si nimic nu l-ar putea opri legal, dar, traim in Romania.
Oricum, politicienii vor avea "grija" din timp de acel candidat, asa cum suntem obisnuiti, am dreptate ?
Mi-ar placea sa cred ca ne vom trezi la timp si vom alege pe cel mai valoros roman la conducerea acestei tari, dar in mod cinstit, pe cale democratica.
Va candida vreodata cel mai "valoros" roman chiar daca ne vom trezi la timp ?!...Pai varfurile societatii romanesti niciodata nu-si vor terfeli numele si realizarile lor de pana atunci intrand in" groapa cu lei" a ...politicii !!! Mda...sunt de acord cu tine ca politicienii in lupta lor "lipsita de fair-play",vor avea ac de cojocul vreunui neaos (alias.. Prigoana jr sau Lenutza Udrea))sau vreunui PUSCARIAS (Ion Diaconescu,Gheorghe Becali sau "soferul " Mitrea Miron) care doresc "prin nesimtire" sa participe la vreun scrutin electoral "presidential" !!! Dar ...pana ne vom destupa mintile (adica..in vreo 50-100 de ani),nu excludem sa mai participe vreun" scelerat" (tip... Vadim Tudor sau Raducu Mazare )sau vreo emanata intretinuta cu mult "tetraoxid de clei" in..." brain" (gen...E.Udrea-Cocos sau Betty Anastase) !...

Ebony
14954 mesaje

Postat pe: 11 August 2010, ora 12:37

De la: sofia_avram2009, la data 2010-08-07 22:59:13da de ce nu,vai de soarta romanului muritor de foame cu asa guvern

alili2001
5 mesaje
Oras: Drobeta Turnu Severin

Postat pe: 11 August 2010, ora 22:12

Daca un analfabet a devenit presedinte de partid, teoretic, in Romania este posibil si ca un fost puscarias sa devina presedinte al romanilor...
Practic, intr-o lume cu criterii solide de selectie, un fost puscarias nu are ce cauta la carma unui popor, cu exceptia cazului in care acesta ar fi fost inchis dintr-o eroare judiciara dovedita.

"Educația e ceea ce rămâne după ce uiți tot ce ai învățat în școală" - Albert Einstein
hfrbu
46 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 August 2010, ora 23:41

E chiar atat de greu sa priceoeti ca este vorba de patronul Otv-lui, Dan Diaconescu ?

9am125241
235 mesaje

Postat pe: 12 August 2010, ora 08:43

De la: 9am074639, la data 2010-07-31 17:45:48Draga Mamitza,
Exista vreo tema la care sa ne abtinem sa facem o politizare??
Este adevarat ca viata bate filmul,dar ,parca ar fi mai util sa evitam dubioasa indicare a dusmanuluii de clasa .Discutiile in principiu,fara slogane ,fara partizanate par a fi mai interesante.
OK, daca este un must sa fie asa cum ziceti dvs,ce parere aveti de ceilalti oameni politici care s-au perindat pe la guvernare (mare majoritate din PSD ,dar si din PNL )??
Procentul este tot de 50% puscariabili??
Dupa ce algoritim faceti calculul??

...." viata bate filmul "expresia pentru mediul "elevat", seamana mult cu: " gura bate curu' " pentru celalat mediu, "mai putin elevat" ! Cu toate acestea nu am inteles nici odata, de ce ?! Pentru ca, in politica, de multe ori sau de cele mai multe ori, aceste doua expresii sunt la ele acasa. Nu ai dreptate cu
" politizarea...", pentru ca totul se rezuma la politica...statut politic, bagaj politic, politica monetara, politica de dezvoltare etc. Insasi societatea in care traim este politica, numai ca, pe langa celelalte politici in care ne balacim din belsug, din pacate, mai exista si " politica strutului " pe care incerci s-o afisezi astazi ! ...discutii, in principiu, fara slogane, fara partizanate.... nu sunt "mai interesante", sunt sterile !

Vested tanar !
nicugh25_gmail_com
43 mesaje
Postat pe: 12 August 2010, ora 09:51

Daca ar fi unul ca Basescu,un puscarias jucator,nici o sansa!

Zoltan
114 mesaje
Postat pe: 12 August 2010, ora 14:20

Cred ca nu ar fii bine ,
Un om se masoara dupa mai multe calitati dar la puscarie de multe ori duce si prostia umana !!
Un om blocat pe ceva este doar condamnat , un om mobil si cu cunostiinte si amiabilitate Nu devine neaparat puscarias !!
ZP

vlad_639
484 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 August 2010, ora 20:30

@241

Nu stiu si nici macar nu este relevant din ce mediu proveniti dvs - dispersia fata de media de marlanie in ziua de azi si in societatea noastra este din ce in ce mai mica si se manifesta aproape similar ,indiferent de mediul de provenienta a individului. Daca vreti sa fortati dialogul prin folosirea unor cuvinte mai putin academice, eu nu ma pot opune.Este optiunea dvs.Cer doar un minim de bun simt si respect a celor care intra pe acest forum.Nu conversez cu ceilalti internauti pentru a-i convinge de punctul meu de vedere si nici ptr a-i jigni.Eu doar incerc o comunicare cu semenii mei,o probare a unor puncte de vedere,eventual o corectare atunci cand constat ,din dialog ,ca am gresit in aprecierea fenomenului sau a evenimentului discutat.Fara injuraturi si fara partizanat.

Revenind la ceea ce mi-ati transmis dvs:eu nu-mi bag capul in nisip precum strutul.Ce vreti sa sugerati ,ca sunt las ca nu injur pe unul sau altul?Ca nu port un dialog de mahala?
Tocmai ca vad o excesiva politizare a tot ce misca in tara asta.Pe orice post tv butonez vezi numai "hai cutarescu" sau "huo cutarescu".
Tot felul de partizanate;toti cred ca au dreptate,toti lauda,toti injura.
Este o harababura de nedescris.Romania este un turn Babel.Nu-i de mirare ca populatia este debusolata.Asta se si doreste ,probabil.Tot felul de filosofi,de experti,analisti - care mai de care dau navala la tribuna sa-si spuna parerea mai mult sau mai putin interesata.
Problema este ca se uita principiile de la care trebuie plecat in discutie.De aceea am insistat pe acest lucru .
Nu va convine? Fiti sanatos!! Nu va obliga nimeni sa acceptati maniera mea de abordare a temelot,dar nici dvs nu puteti sa ma obligati sa o adopt pe a dvs.
A propos de dialog steril,eu cred ca tocmai de la lipsa unei abordari principiale si respectuoase fata de toti cei care intra in dialog se ajunge la steril.
Buna seara.
Mai am interventii pe diferite teme,inclusiv pe aceasta tema.

anca_relu_upcmail_ro
Avatarul lui anca_relu_upcmail_ro
455 mesaje
Postat pe: 13 August 2010, ora 13:16

De la: 9am185958, la data 2010-08-07 13:07:39 Da,aveti dreptate.Totus Diaconescu ar putea schimba ceva,dar clientela sa este la nimereala,oricine telefoneaza el este bucuros.Trebuie sa aleaga bine cu cine vrea sa conduca.Oricum lumea il va vota ,dar daca se amesteca cu Vadim,Becali si altii de valoarea lor se duce dracului toata tara.Nu trebuie neglijat nici faptul ca,este necesara si reorganizarea teritoriala a tarii,fara frica de autonomie.Trebuie simplificata birocratia asa cum am auzit ,ca are de gand. Un ardelean.

Ce ar putea sa faca???

Este pe ista datornicilor catre stat...evaziune fiscala...

Ne vinde pe noi ca sa isi achite datoriile???

ELODIA??? cosmar,..realitate???...imaginatie bolnava???

Fosta membra 9am.ro
Avatarul lui Fosta membra 9am.ro
3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 13 August 2010, ora 13:29

De la: 9am178850, la data 2010-08-13 13:16:02
De la: 9am185958, la data 2010-08-07 13:07:39 Da,aveti dreptate.Totus Diaconescu ar putea schimba ceva,dar clientela sa este la nimereala,oricine telefoneaza el este bucuros.Trebuie sa aleaga bine cu cine vrea sa conduca.Oricum lumea il va vota ,dar daca se amesteca cu Vadim,Becali si altii de valoarea lor se duce dracului toata tara.Nu trebuie neglijat nici faptul ca,este necesara si reorganizarea teritoriala a tarii,fara frica de autonomie.Trebuie simplificata birocratia asa cum am auzit ,ca are de gand. Un ardelean.

Ce ar putea sa faca???

Ca presedinte... nu ai putere sa schimbi ceva ......., tot parlamentarii ar trebui sa fie cunoscuti in colegiile respective si votati pe merit si competenta ,...... nu pe bani cat cotizeaza la partid sa fie pusi pe lista .
Avem o clasa politica destul de prost aleasa si ne miram ca lucrurile merg prost in tara noastra

GINA
9am186292
53 mesaje
Postat pe: 14 August 2010, ora 10:29

Multe ar putea face Diaconescu ajutat de oameni care au invatat si muncit cinstit, care nu au facut parte din partide, care au solutii economice, dar acum imi dau seama ca poporul merita aceasta soarta speriat de toti impostorii cu catuse si fermoar la gura si ma intreb de ce au mai murit milioane de strabuni pentru noi? Cand unui conducator Dumnezeu ii i-a mintile si ridica mana de pe el piere, dar ce se intampla atunci cand ia mana Dumnezeu de pe popor? pentru cine facem aceste sacrificii si pt. ce?

anca_relu_upcmail_ro
455 mesaje
Postat pe: 14 August 2010, ora 14:41

De la: 9am076753, la data 2010-08-13 13:29:32
De la: 9am178850, la data 2010-08-13 13:16:02

Ce ar putea sa faca???

Ca presedinte... nu ai putere sa schimbi ceva ......., tot parlamentarii ar trebui sa fie cunoscuti in colegiile respective si votati pe merit si competenta ,...... nu pe bani cat cotizeaza la partid sa fie pusi pe lista .
Avem o clasa politica destul de prost aleasa si ne miram ca lucrurile merg prost in tara noastra

Normal ca de coborat nu a coborat nimeni de acolo decat ...decat pe caz de boala sau deces.

Mai mult au intrat fii, fiicele,.nepotii,..nepoatele...adica aceeasi MENTALITATE...

dezbina ca sa conduci.... mie sa-mi fie bine si mai departe nu conteaza...

Minciuna a fost la putere, ..este si va fi...

CIPRIOTU
1381 mesaje

Postat pe: 14 August 2010, ora 20:27

Am avut si mai avem in conducerea romaniei foarte multi care trebuie sa fie locatarii hotelurilor minist.injustitiei si daca aplicam aceeasi masura a judecatii lui ceausescuu,majoritatea ar putea fii bucurosi daca ar primii aceeasi masura,dar avand in vedera aspectul si situatia romaniei adusa tocmai de cei alesi de noi ,pentru a imbunatatii,viata,traiul si confortul,poporului ,prin functiile si locurile ocupate,de acesti domni,cred ca orice om sau copil poate sa deduca ,meritele acestor ,alesi ai ,nonpoporului.

anca_relu_upcmail_ro
455 mesaje
Postat pe: 16 August 2010, ora 12:55

De la: TEPARUL, la data 2010-08-14 20:27:40Am avut si mai avem in conducerea romaniei foarte multi care trebuie sa fie locatarii hotelurilor minist.injustitiei si daca aplicam aceeasi masura a judecatii lui ceausescuu,majoritatea ar putea fii bucurosi daca ar primii aceeasi masura,dar avand in vedera aspectul si situatia romaniei adusa tocmai de cei alesi de noi ,pentru a imbunatatii,viata,traiul si confortul,poporului ,prin functiile si locurile ocupate,de acesti domni,cred ca orice om sau copil poate sa deduca ,meritele acestor ,alesi ai ,nonpoporului.

Intamplator pe vremea lui Ceausescu aceasta tara a fost granarul Europei...si s-a dezvoltat industrial...S-au dezvoltat caile de comunicatii.... Si oamenii aveau locuri de munca chiar daca mlti, foarte multi nu faceau nimic la locul de munca...

Asa zisa democratie de astazi a vandut tot,...Si ROMANIA a devenit PIATA DE DESFACERE A MARILOR PUTERI....

SOMAJUL LA MARE VOGA SI cei ce sunt astazi pensionari sunt de fapt parintii, bunicii, unchii celor ce astazi lucreaza...... .. BALASTUL POLITICENILOR VOTATI DE NOI...

PENSIONARII = BALASTUL SOCIETATII de astazi????

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

Mergi la: