back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ford fiesta nou vs opel corsa nou

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

NEXTEL

59 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 16:31

www.wall-street.ro/top/Auto/84151/Top-10-cele-mai-vandute-modele...

Acest articol l-am vazut pe SOTTO. RO mi-a parvenit si mie prin mail. De ce sa va mai certati care ii mai tare OPEL vs FORD?
Ce parere aveti ca si articol? si fara suparare FORD vad ca ii peste OPEL la vanzari atat in segmentul mic (FIESTA vs CORSA cat si in categoria COMPACTE adica FOCUS vs ASTRA) am spus si precizez la VANZARI au vandut mai mult...asta nu inseamna ca vai gata Opel sau Fiat sau alte marci is slabe.

Eh aici sunt modele de cat de vandute sunt masinile ... si uita ca in Top 10 avem n si n masini. VANZARIILE pot duce la o concluzie simpla .. merita sa o cumpar si ca place publicului. chestie de marketing...

locul 1 FORD FIESTA 2010 asta nou (care si mie imi place este masina anului in Romania si cred ca si in alte tari..)
locul 2 Golf6
locul 3 Clio
locul 4 OPEL CORSA 2010
locul 5 Peugeot 207
locul 6 FORD FOCUS
locul 7 OPEL ASTRA
locul 8 VW POLO
locul 9 Fiat Punto
locul 10 Fiat Panda.

Mie personal imi plac si Ford si Opel si nu le pot deosebi..ce atata teorie care o fost primul cu X sisteme si Y dotari??
Te duci tatai la un showroom si te dai cu OPEL apoi cu FORD si vezi care is mai tari.. ce iti ofera una si ce iti ofera celalata..si in fond si la urma urmei ii o chestie de BUGET ca noi fiind saraci ne uitam si la 100 Euro ..

Eu de as fi in locul tau as alege FIESTA ca ii mai faina la Exterior si Interior, imi place mai mult la aspect..
Da iar.. nu pierzi nimic daca alegerea este CORSA.
Ii o chestie de gusturi in alegerea masinii si ii si o chestie de posbilitati..etc.
Altfel cred ca toti ar conduce AVIOANE :) si ELICOPTERE .. :)) o zi buna tuturor si conduceti cu grija!

neinfricatul

19 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 16:51

parerea mea este sa ti iei si un opel si un ford sa vezi singur care este mai bunsi la fiabilitae si la intretinere si la consum

Raporteaza abuz de limbaj
NEXTEL

59 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 16:52

aa si inca ceva CITEZ
nu ma deranjeaza ca nu m-ai jignit nu is suparat doar iti raspund

eu sunt un om care incearca sa respecte pe oricne.. nu ma deranjeaza o discutie constructiva bazata pe idei,pe fapte, pe propria experienta, iar in materie de ce ii mai bun OPEL vs FORD eu zic ...AMBELE SUNT GROZAVE! is asa cum is toti de pe Forum am si eu ideeile mele si parerile mele.. va respect pe toti si sa avem sanatate.

Aici se vorbeste de CORSA vs FIESTA ( daca vedeti acel top dat de Sotto.ro mie in mail si cred ca la toti..) veti vedea ca sunt X oameni din Europa care au preferat mai mult acel model. Dar asta ii si chestie de marketing de cine stie sa vanda si de bani si de segmentul la care se adreseaza.

La chestia asta cine ii mai tare ... am si eu o intrebare
CINE II MAI TARE
MERCEDES? BMW? AUDI?
nu de alta dar daca imi dai mie sa compar pe oricare din acestia nu as stii sa aleg va zic sincer drept si adevarat ..
Pt ca MERCEDES are C, E, S , ML, GL Classe si altele ... si is oau atat exterior cat si interior.
Pt ca BMW 3, 4, 5, 6 , 7 SERIE is oau
Pt ca Audi idem idem idem..
Cred ca ar trebui sa ne intoarcem in epoca sa avem doar masini vopsite in negru..si toate sa fie cutii :)))

Tot aceiasi discutie este si cu OPEL, FORD, FIAT, TOYOTA, etc...is masini bune.. si is fiabile.. is faine bla bla.. ca de aceea tehnica evoluiaza si nu se opreste.
Asa ca RESPEKT pt TOTI si nu va certati!

vonavil

4 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 16:20

atentie la Ford, caci am auzit de la unii posesori de Ford, ca pe umezeala franele pe spate fac figuri

Marius21

1 mesaj
Postat pe: 26 Noiembrie 2011, ora 00:57

salut.eu unul sunt fan ford..am un ford focus din2008 1,8tdci 115cp..are 80.000 de km si am schimbat pana acum doar ulei filtre si un singur bec..si mai am un fiesta pe care mi l-am luat anu asta, motor de 1,25duratorq 85 cp 16V(titanium).dotari:comenzi vocale,geamuri fumurii din fabrica.port usb,ipod...telefon prin bluetooth si multe altele pe care opelul nu le are..
e adevarat ca fordul e putin mai scump si consuma putin mai mult dar dupa parerea mea dupa dotari,si aspect e cu mult peste opel.

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ford Fiesta nou VS Opel Corsa nou
Mergi la: