Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Discovery sau xc90

MARIANN
5 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 18:35

Salutare tuturor,

Intentionez sa-mi cumpar un 4*4 si nu m-am decis ce marca sa aleg. Land Rover sau Volvo?
Voi ce-mi recomandati?

Raporteaza abuz de limbaj
sotto077598
1 mesaj
Postat pe: 16 Februarie 2010, ora 07:53

volvo xc90 toate modelele sant bune,dar 2008 2009 2010 sant perfecte
exceleaza la capitolul siguranta,confort de rulare,si consum

BANKA_FANE
2 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 00:30

Land Rover Discovery este un 4*4 sigur,ca are o istorie impresionanta in domeniu si din cate cunosc eu,nu prea o impresioneaza sau se emotioneaza la conditile atmosferice si ajunge cam unde nu ajunge alte suv-uri

mihaihaisan
19 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 09:28

Depinde ce vrei de la masina si pe unde o folosesti in mod curent. Comfort si siguranta , oras si sosea, sigur Volvo; teren si zone grele, iesiri de pe " drumurile cu rovinieta" (tocmai acolo cred ca e util un 4x4!) mergi pe Rover.

florin_ghiban
5 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 10:47

Am avut de f curand un accident la munte cu un discovery, pe care l am facut PRAF PRAF, eu nu am nimic!!!asta dupa ce m am rasturnat de cateva ori peste cap si am cam rupt, zmuls din radacini toti arinii pe o lungime de 25-30 m! intr-o vale! personal aleg de departe discovery si pt siguranta si pt off road.

jejnk
69 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Martie 2010, ora 15:23

recomand DACIA DUSTER =))

mihaihaisan
19 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 11 Martie 2010, ora 21:54

De la: jejnk, la data 2010-03-10 15:23:49recomand DACIA DUSTER =))

Bun spiritul de gluma da' nici in gand , nici in cele mai negre cosmaruri, nu poti sa alaturi o "tigaie" latina de o masina adevarata.

Lightspit
46 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2010, ora 23:55

Sau poti sa cumperi celebrul Volvo XC90 si dupa ce-l cumperi o sa-ti susur la ureche: mergi in Arad (in Romania, desigur!) o iei pe Aurel vlaicu pana iesi din Arad, o iei la dreapta dupa 3 KM si intri hotarat in Zona Industriala Nr3 Arad. Te uiti dupa firma Yazaki si cand vezi in sfarsit cladirea fii MANDRU, poti sa-ti tai venele in liniste de disperare. Nenorocitul ala de bord de la XC90 este construit in ...taaadaaaa...ROMANIA. Culmea, chiar merge bine. Stupoare, are doua LCD-uri centrale facute de firma japoneza Hoshiden care livreaza acelasi model de LCD si la Mercedes.
Ceva nu este in regula!
Chestia aia nu se pune doar pe XC90! Se pune pe vreo 5 modele de Volvo si sunt facute toate in Arad!
Nasol!
Sa-ti zic si ca 40% din grupul GM (chiar si aia din US) dar si Opel au partea electronica si chiar bordul complet facut tot acolo? Sau are rost sa spunem ca de vreo 8 ani se fac in Cugir rotile dintate pt cutia de viteze a unor modele Mercedes?
Sa mai zicem ca se fac in Romania piese si cablaje pt cam toate firmele mari care activeaza in Europa?
Incetati sa va mai para rau ca sunteti romani sau ca mai sunt firme romanesti sau straine care construiesc in tara cu romani si in conditii romanesti.
Daca-ti pare asa de rau de faptul ca sunteti romani, sa inteleg ca nu o sa mai zburati pt ca avioanele Boeing au piese romanesti (chiar au de vreo 10 ani) Sau pt ca se vor face subansamble la Brasov pt Airbus?
NASOL!

Mergi la: