Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Imbunatatire motor opel astra g, diesel 2,00 cmc

9am096449
26 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 18:36

- SALUT, TOTI CUNOSCATORII, SI MAI ALES DETINATORII DE OPEL ASTRA G,DIESEL 2,OO, CMC,HATCHBACK.

DETIN O ASTFEL DE MASINA DIN 2004, SI ARE 190.000 KM LA BORD, SUNT INDRAGOSTIT DE MASINA, MAI ALES CA MERITA PRIVIND CONSUMURILE SI COSTURILE DE INTRETINERE, NU AM AVUT NICI-O PROBLEMA GRAVA DE CIND O AM; INSA MOTORUL A INCEPUT SA MANINCE ULEI, SI PARCA A INCEPUT SA PIARDA DIN PUTERE.
CE ACEEA VA CER UN SFAT PRIVIND REVITALIZAREA LUI, SAU A INTREGII MASINI( ARATA DUPA ATITIA ANI BINE )LA COSTURI CIT MAI MICI. CE SFATURI IMI DATI?!... MULTUMESC.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro
Avatarul lui Fosta membra 9am.ro
132 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 18:59

salut,intra pe un forum destinat masinii tale si vei gasi mii si mii de sfaturi.cel mai bn,mai gasesti vreun baiat din orasul tau,se mai fac intalniri ale clubului etc.numai bn iti doresc

9am096449
26 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 20:32

Buna... cel mai bine incearca la un service autorizat un testar pentru performantele motorului.si dupa vezi ce bube are motorul, poate merita o segmentare dar nu stiu cit face afarecerea, la diesel sint cam scumpe. mai sfatuieste-te si prietenii, sau mai bine cu un prieten mecanic, care sa tina la punga ta. Bafta!...

Mergi la: