Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.
Info
x
info

OK

Info
x
info

Vectra c pareri pro si contra

sergiucherman
3 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 11:55

Ma intereseaza parerile posesorilor despre Vectra C, an de fabricatie 2004-2005 motorizare diesel 1,9CDTI si 2,2 si km parcursi ~150000. Si un pret la care sa nu iau tzeapa pe unde se invarte. Va rog sa raspundeti doar cei care aveti cunostinte despre aceasta masina. Va multumesc

Raporteaza abuz de limbaj
Far_Cry
66 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 09:24

Este o limuzina perfecta pentru ROMANIA !

Far_Cry
66 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 09:26

De la: sotto077388, la data 2010-02-03 09:24:51 Fiabila,puternica (120-125 CP),consum f.mic (cca 6 l/100km),spatioasa(excelenta ptr concedii),usor de intretinut,service si piese ieftine,confortabila,manevrabilitate foarte buna si nu in ultimul rand FOARTE ASPECTOASA ! Eu am avut Vectra C 2.2 dTI cumparata de la GTT in 2003 cu 27500 de Euro si abia acum in 2010 am facut un Buy-Back cu o INSIGNIA de 2.0 DTI dar" SI-A SCOS BANII " si A MERITAT INVESTITIA ! P.S. In afara de senzorii de presiune atm. si cel de la turbina ,in 7 ani nu am avut probleme !
PACAT ca nu se mai fabrica ! Se fabrica Passatul si Vectra C nu ! E o mare tampenie !

jejnk
70 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 01:14

motorul de 2.2 a fost un mare esec, NU consuma 6% cum zice tipul de mai sus, sub 10-11 in oras nu scoti cu ea (consumul dat de producator e de 9.3% in oras), si plus de asta are performante de motor de 1.8, iar pe langa toate astea te rupe la impozite si taxe ca e motor peste 2000..macar de ar fi meritat din p.d.v al performantelor...

"PACAT ca nu se mai fabrica ! Se fabrica Passatul si Vectra C nu ! E o mare tampenie !".. ce treaba are sula cu prefectura amice?? normal ca passatul se fabrica ca vw nu a fost in faliment ca opel, opel trebuia sa faca schimbari majore (altfel ajungea ca saab, desi nu cred ca mai e mult pana acolo), passat a inregistrat vanzari record fata de vectra, numai uite-te cate passaturi sunt pe drumuri si cate vectra, dar de...bine ca n-ai zis: se fabrica tuborg si vectra nu...

ursaque
15 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 02:14

nu ai avut pb cu egr, turbo, admisie si restul , inseamna ca aveai sub 150 mii de km cu ea....

cand le pui p-astea pe hartie renunti si mergi cu un benzinar aspiat si gata....

p.s motorul de 1.9 cdti 150 de cai te facea sa vb singur...

Far_Cry
66 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 10:40

UN MARE ESEC SOCIAL esti tu JEJNK ! Spui numai TAMPENII si postezi cu astfel de aberatii pe un astfel de site ! Vectra C 2.2 a fost mon-idiot ,"VARFUL DE LANCE al modelului VECTRA C . Cu modelul care il blamezi tu,s-a luat titlul mondial la turisme in 2004 ,cu echipajul Reuter-Schneider la Nurburgring bobideule ! Tu mie imi spui de valentele ecestei masini,de consum si de alte proprietati ? Nu ti-e rusine sa compari Vectra cu Passaturi de 2 lei facute prin Polonia ,Argentina, sau China (mai nou)? De ce prostule, un Passat n-a costat niciodata mai mult ca o Vectra ? A fost mai reusit costand mai putin ? In West,intotdeauna raportul CALITATE-PRET s-a respectat ! Si daca eu am aparut cu astfel de remarci pe site ,am aparut cu ele din propria experienta boule,nu din citit sau spusele altora ! PS ...Passatul TDI 2.0 pe care de asemenea l-am avut pana in 2005" l-am plasat la altul "cand am avut probleme la caseta de directie si la instalatia electrica ! Asa ceva cu Vectra nu am avut probleme !

jejnk
70 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 17:15

ba cretinule te-a jignit cineva? du-te-n m*rtii matii si spala wc-uri impreuna cu vectra aia a ta de ca*at!! tipul ala a cerut pareri pro si contra, care m*rtii matii e problema ca am postat impotriva rablei tale? du-te si fa-ti niste prieteni ca sa mai socializezi si tu ca vad ca esti coborat din bananier taran prost ce esti!! sa iti permiti sa-mi raspunzi cand vei invata limba romana corect agramatule!! veniti toti de la capsuni cu limba romana bagata in fund si va permiteti sa credeti ca sunteti cineva..!! si ca sa inchei, sunt motoare de 1.4 mult mai puternice decat 2.2-ul ala al tau, care mai face si ca un tractor cand bagi piciorul in ea, opel a fost in faliment si inca nu se stie soarta lui, iar vectra nu mai e pe piata! trage concluzii prostovane care esti, era asa tare pe piata vectra? opel astra a inregistrat cifre ale vanzarilor peste ce preconizau cei de la opel, drept urmare, NUMELE DE ASTRA inca exista, dar esti prea bou ca sa stii tu chestiile astea. inculti si prosti ca tine am intalnit peste tot, care cred ca cu 20.000 de E in buzunar sunt bogati si regi ai soselelor, esti muci prietene! poti sa postezi ce vrei oricum nu-ti mai raspuns, si asa m-am injosit prin simplul fapt ca ti-am raspund! te pup si ma *** pe masina ta!

AA, si daca ai 44 de ani cum scrie pe profil, pot sa spun ca ai trait degeaba bosorog infect ce esti, un om la 44 de ani e trecut prin viata bine si stie ce inseamna dreptul la replica si cum se formuleaza CORECT si CIVILIZAT acea replica

julian70ro
3 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 01:44

Frate..ce pot s zic despre problema ta e ca daca nu ai posibilitatea sa mergi la reprezentanta sa decida ei ptr ca o verifica pe calculator si vede ce-i cu ea si ce-i trebue si e recomandat sa faci asta ptr siguranta ta si a masini in general.o alta varianta este sa intri in posesia unei carti tehnice ,de la un amic sau chiar de la reprezentanta opel unde scrie foarte clar ce tre sa faci la un anumit nr de km si e de recomandat sa respecti.
Din experienta mea pot sa zic ca am avut un astra de 1.7 CDTI caravan din 2007 noua.
E putin probabil sa crezi dar am facut cu ea 65mii in un an si 3 luni.Consum mic ,si ca sa te convingi,poti descarca catalogul de pe situl opel.Personal am scos consum de 3,4 inafara cu viteza medie de 120km.Ai sa spui ca nu ai unde sa mergi cu viteza asta.Te inseli amarnic daca nu crezi .Depinde mult cum conduci si cum folosesti atat masina dar si soseau.Nu ai sa accelerezi cand cobori o panta daca masina are deja trecut de suta .o scoti pe liber chiar daca nu e regulamentar.insa la modelul de masina care l-am avut,pot sa o recomand tuturor celor mai saracuti ptr ca consumabilile sunt mai eftine decat la logan(scuze ptr cei care contin logan)Cat despre istoria opel..poti cauta in google sa te convingi de mai multe..de evidentiat este ca au fost primi producatori de autoturisme cu catalizator.E drept ca daca un model nu sa vandut prea bine ,sau dupa estimarile lor,nu au facut decat sa le imbunatateasca si sa schimbe denumirea.Vectra a devenit Insignia.Fostul record a devenit astra si tot asa le-au schimbat denumirile.
Ca idee ,e o marca de masina foarte buna ptr drumurile din tara noastra ,consum mic intretinere usoara si eftina.Cei de la reprezentanta o sa zica sa faci schimburile de ulei si consumabile la 15mii din cauza atmosferei din romania(praf si erodari de teren etc chestiii de genu asta)si ca sa mai aibe si ei de lucru,producatorul zice ca poti schimba uleiul la 30mii insa grija mare la tipul de ulei daca e mineral sau sintetic.
Din pacate ,eu nu am mai putut plati liseangu si a trebui tsa o predau...o mare durere a fost in sufletul meu atunci,dar acum mia trecut.insa ma arde sufletul cand trece una pe langa mine.Eu sunt in italia,aici cu 1500 2000€ poti sa ei o masina din 200.Daca te uiti pe saitul subito it vei casi o vectra cu 900€ ptr export sau ptr piese de schimb.
Iti doresc sa o stapanesti cu placere si sa ai grija de ea ca de propia viata,e o super masina,crede-ma

lucian_dom
3 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 21:50

salut. nu-ti spun ce sa faci. dar iti spun ca am o vectra 2.0 dti din 2004 si am acum 350.000 km. am schimbat la 320.000 caseta de directie (pierdea ulei hidraulic) 1.400 lei . Mi s-a spart un furtun de admisie turbo (nu e problema mare - l-am infasurat pe la 230.000 cu banda izoler cu gandul sa-l schimb in germania. acum tot cu el merg. Am tot uitat sa-l cumpar. Consum 5,2 afara, 7-8 in oras. alte probleme...nu stiu sa fi avut. Pret real .... vectra 2004 , 125.000 - 175.000 km...7.000 - 8.000 euro. Face banii. Nu trebuie sa te apuci de comparat cu ce face vw....sau alte marci. tabla este buna, motorizarea de 2.0 este foarte fiabila (lant de distributie / se schimba pe la 500.000 km.), frane bune, comfortabila, cam "rece" din pct. de vedere stilistic interior, dar ferma si foarte sigura. poate prea sigura. parerea mea. O MASINA BUNA. (fabricata in germania) Nu am nimic cu cei care au postat pareri pro sau contra acestei masini dar spre stiinta, multe din piesele pt. vw, ford, bmw, renault, jaguar, volvo, si multe altele...se fabrica intr-o divizie a fabricii OPEL de langa Norttheim. (varu lucreaza la cercetare si am avut privilegiul sa vad o parte din fabrica.

9am23991
2 mesaje
Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 11:53

Prietene,
eu am o Vectra C GTS , motor de 1.9 150 CP. Sunt foarte multumit de ea, masina are 107.000 km simerge de zici ca e noua. consumul in oras, real, e de 8-9%, iar afara intre 6 si 7,8% depinde cum mergi cu ea. e o masina fiabila, in acelasi timp o limuzina si un vehicul sport. pretul pietei in acest moment este undeva intre 7500 de euro pt unele mai cazute si 10500-11000 pt unele bune, full. daca mai vrei alte detalii, anunta-ma, mai ales ca eu o sa o vand pe a mea pt a-mi lua un jeep!

Mergi la:

close setari

off