Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Mercedes e-klasse sau audi a6 (ambele 2007,acelasi nr de km)

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

sotto018214
6 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 18:57

Salutare tuturor cunoscatorilor auto!!!
Sunt nou pe forum si vreau sa aflu cateva informatii, sper eu pretioase de la voi...Intentionez sa cumpar o masina second-hand la aproximativ 20.000 euro si 100.000 km! Asa cum scrie si la subject, un Mercedes E 220 CDI din Germania si un Audi A6 2.5 TDI din Italia!Preturile sunt ok ptr ambele modele avand in vedere k sunt full ambele! Pe mine ma intereseaza sa aflu de la voi detalii despre tinuta de drum, fiabilitate, rentabilitate consum si oricare alte detalii observate de voi, opiniile personale legate de design costuri de intretinere etc! Voi ce ati face in locul meu ce ati alege? numai bine...

Raporteaza abuz de limbaj
cas_mihai
1 mesaj
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 02:15

mai gasesti A 6 din 2007 cu motor V6 2.5 l diesel?....sunt alte variante 2.7 l si 3.0 l! Motorul de 2.5 e de generatie veche!

ady_just_me_2006
4 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 02:58

in primul rand vreau sa ti´ca mercedes e mercedes.audi este bun da nu se compara cu mercedes ul.Nu ma pricep la mercedes chestia este ca audi sta naspa la capitolul bucsaraie pivotzi capete de bara etc.intretzinerea la audi este enorm de scumpa adik piesele sunt nush dc ff scumpe.in ultimul rand masinile din italia si anglia sunt cele mai scumpe la inmatriculari.hai cu bafta si sper sa faci alegerea corecta

ady_just_me_2006
4 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 03:00

Aaaaaaaaaaa si am uitat linia audio originala daca are, se strica foarte usor la Audi

danodan
22 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 03:55

"aaaa" sa zic shi eu de A6 intrat in service unde lucrez acum vreo luna cu 143mii km shi inca avea cureaua de distributzie originala ,nu mai stiu cat de rau se sta pe drumurile Romaniei dar nici poveste de probleme la bucsharaie&stuff shi sunt sigur k nici la Mercedes nu plateshti cu bonuri de masa serviceu´ .Greu de spus.. (eu 1 ash alege Audi) .Succes in alegere shi drum bun.

actrosauto
1 mesaj
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 06:36

Eu as alege Mercedesul in favoarea Audi,tinuta de drum este mai ferma,franele mult mai puternice,nu in ultimul rand distributia este pe lant.In schimb,trebuie sa ai ceva experienta de condus masini cu tractiune pe puntea din spate,chiar daca te ajuta sistemele de control al tractiunii si traiectoriei,acestea nu sfideaza legile fizicii.Partea de suspensie ce sa-ti spun....piesele sunt CONSUMABILE.Bafta!!!

ondin666
205 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 08:04

Alege masina rulata numai in Germania, indiferent de marca acesteia, cele din Italia sunt mult mai uzate fizic si moral,iar italienii sunt mai latini, ca si noi, nu au grija de masina ca si neamtul.
Oricum amandoua sunt din gama premium, mercedes fiind putin mai scump la intretinere si service decat fratele audi.
Recomand Audi..eventual chiar si un A8 daca e posibil.

gabriello_g
19 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 08:08

Salut eu as alege mercedes,E220 ,170 cp,consum 6-9... ..OFTOPIC...BMW 525...TOURING...DE PREFERAT...SPOR

razvanx
6 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 08:55

Si eu votez pentru Mercedes, ambele sunt din clasa Premium insa Mercedes e o idee mai Premium decat Audi. Am mers cu ambele, si Mertul mi-a placut mai mult, pare mai bine asezat pe drum. Mai degraba m-as gandi in locul tau intre un Mertz si un BMW seria 5 din Germanica. Pe de alta parte dieselurile de-afara au termen de schimbare a curelei chiar si de 200-250.000 km, exp. Ford Focus.

edisonjohn86
16 mesaje
Oras: Alexandria

Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 10:13

Audi A6 cu motor de 2.5 are curea de distributie? masina la 1700 de kg cu curea :)), nu ar trebui sa aiba lant ? Mercedes este varianta corecta, cand am fost acu 2 saptamani in germania am mers cu un Taxi E class din 2000 si avea 830.000 mii de kilometri la bord. Masina mergea impecabil. Daca ai suma aceea de bani iti recomand sa iti iei din germania un WW Phaeton, motor V6. Masina mare, sigura si impunatoare, iar luxul e de nedescris. PS Ia masina numai din germania.

gabriello_g
19 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 10:17

DIN CITE CUNOSC MOTORUL DE 2.5 DE WV ARE DISTRIBUTIA PE LANT.

edisonjohn86
16 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 10:21

Din cate stiu motoarele peste 2000 la unele masini au distributia pe lant. Mi se pare aiurea o masina de 1700 de kg sa nu aiba asa ceva.
Daca nu ma insel Renault Megane motor 2.0 Tdi are distributia pe lant. Recomand WW Phaeton :D

ollyvers
37 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 10:32

Eu cred k si cursele Le Mans spun ceva despre masini. Asa cum Audi e in stare sa castige continuu, rar pierde vreo masina in 24 de ore as alege Audi in favoarea lui Mercedes, care tin minte k a decolat la ultima cursa(nu am mai prea urmarit). Cand s-a auzit binecunoscuta faza cu loganul rasturnat, a fost din partea nemtilor care au cam facut asta razbunator. Masina era forjata dupa teste intense in Germania. Inainte cu niste anisori un roman a rasturnat mertanu' din clasa E(cu controlu tractiunii), mergand in marsalier(nu era activat ctr. tract.). Mie unul nu-mi place mertanu' k il vad la noi in tara plin de tiganoi sau fitzosi, este o masina cu reputatie. M-as gandi la un AUDI sau sa luam in considerare si Volvo S40 sau Saab 9-5, care, dupa o tura, m-au facut sa uit de monotonul Mertan, BMW sau Audi...

9am150524
1 mesaj
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 11:01

sfatul meu, mai bine cumperi un 525, crede-ma mult mai bine!!!!

keddydriver78
13 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 11:02

Nu are cum sa fie cu motor de 2,5 deoarece ultimul an in care s a pus pe masina a fost 2004....In ceea ce prieste ce sa alegi e greu de zis.....Depinde ce iti doresti....eu as alege audi cu motor de 3.0 ca e mai sportiva si nu's mari diferente de consum, adika daca nu te dai cocos prea des poti sa scoti un consum de 12-13 la audi in ceea ce priveste mercedesul eu o vad ca pe o masina de mosulica,adika mias lua pe la 40 ani cand deja incepe sa ti treaca nervu', daca zici ca e din 2007 motrul de 2,2 are 170 cai si daca are si cutie automata poti sa ajungi in oras si la 12l consum ....de asta ziceam ca e greu de ales.....in ceea ce priveste intretinerea e ceva mai scumpa la audi dar nu semnificativ....si daca nu te duci la reprezentanta sa ti faci service s ar putea sa fie la fel...piesele la oricare din ele sunt cam la fel, daca iti iei motoru' de 3.0 are distributia pe lant asa ca nu v-a trebui schimbata....oricum A6 e viata mea dar nu as renunta nici la mertz'.

ciprian2606
3 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 12:09

nu pot sa-mi dau cu parerea despre audi sau mercedes pentru ca nu am avut dar iti dau urmatoarea adresa ca sa te convingi singur http://www1.adac.de/Auto_Motorrad/pannenstatistik_maengelforum/pannenstatistik_2006/Obere_Mittelklasse/default.asp?ComponentID=1 79512&SourcePageID=179723 .este un clasament facut pe marci si clase ( clasa mica, mijlocie, mare , teren, ect.) de adac in germania dupa nr de intrari in service unde o sa vezi ca audi A6 a intrat cel mai putin in service. pe locul 2 este mercedes E-Klasse , iar pe 3 bmw seria 5 . o sa vezi ca din sapte categorii/clase la trei a iesit pe primul loc , doar A3 a iesit pe locul 3 in timp ce mercedes A-Klasse este pe 7. Pe langa asta la audi primesti garantie pentru caroserie 12 ani ceea ce nu pot spune despre mercedes. Eu locuiesc in germania si pot spune ca aici, in acest moment, audi este considerata cea mai buna marca , mercedes fiind abia pe pe locul 4 . In acest moment am un BMW 330 xd 2001 pe care vreau sa-l schimb cu un audi A5. bafta in alegere.

andoro
2 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 12:45

ai dreptate , eu conduc un audi A 3 sportback 2.0 tdi si e drept ca lineea audio e varza si e originala , daca ar fi a mea l-asi schimba linea audio, eu credeam ca numai la masina asta , dar se vede ca si altii au dat de aceleasi probleme , in rest nu am probleme . Cred ca franele la mercedes sunt mai sigure , dar te poti acomoda si cu audi , apoi , mercedes tine spre lux , audi spre sport cum sa spun ca si scaune , volan tinuta generala, eu , a-si inceraca ambele prima data , inainte sa cumpar vreouna din ele, poate ai vreun amic si te lasa sa incerci atat audi , cat si mercedes, bafta !

homereg
13 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 13:07

De la: sotto018214, la data 2009-10-31 18:57:36Salutare tuturor cunoscatorilor auto!!!
Sunt nou pe forum si vreau sa aflu cateva informatii, sper eu pretioase de la voi...Intentionez sa cumpar o masina second-hand la aproximativ 20.000 euro si 100.000 km! Asa cum scrie si la subject, un Mercedes E 220 CDI din Germania si un Audi A6 2.5 TDI din Italia!Preturile sunt ok ptr ambele modele avand in vedere k sunt full ambele! Pe mine ma intereseaza sa aflu de la voi detalii despre tinuta de drum, fiabilitate, rentabilitate consum si oricare alte detalii observate de voi, opiniile personale legate de design costuri de intretinere etc! Voi ce ati face in locul meu ce ati alege? numai bine...

salut
diferenta mare intre cele 2 este TRACTIUNEA !!! daca esti incepator ( ai 2-4 ani permis ) recomand mai bun Audi , tractiune fata , daca te stii la condus atunci Mercedes e mai bun si mai fisbil , dar daca tot vrei audi , A5 ul , motor 2,7 si 190 CP e SUPER , mai fain decit Mercedes.
Oricum bafta la masina !!

hmo
Fosta membra 9am.ro
Avatarul lui Fosta membra 9am.ro
132 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 14:17

Da ce preturi man au astia in germania si in italia.........Da un search pe siteurile consacrate de vanz masini din romania si gasesti la bani si km mult mai putini masinile din topicul tau.k?eu am intrat dupa ce am citit topicul tau(mirandu-ma de pretul zis de tn )si nici vb de asa cva.Oricum sunt fan audi si de data asta te sfatuiesc sa achizitionezi audi.intra pe siteurile de la firmele de leasing si cumparati eventual o masina recuperata.si pt date tehnice pe siteurile celor 2 marci.eu nam astfel de masini(si nici nu am nevoie de ele)stau intro zona de munte si nu m-ar ajuta cu nimic o astfel de masina,mai mult decat actuala.intra pe vwforum pt impresii despre audi.numai bn si gandestete la mai multe aspecte:pret cumparare,intretinere,depreciere,necesitatea unei astfel de masini etc.

kinderu
3 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 14:21

Off topic:Nu inteleg de ce tot recomandati A5.Vi se pare ca ar fi in aceeasi clasa cu E-klasse sau cu A6?Omul vrea limuzina, nu coupe.

On topic:Am un prieten cu un A6 2.5L(din 2002 ce-i drept) si din cate stiu de la el masina se comporta foarte bine.Am mers si eu cu ea si am ramas placut impresionat.Personal cred ca as alege A6 pentru simplu motiv ca sunt mult mai multi "cu ceafa lata" care au Mercedes decat Audi si nu as vrea sa ma numar printre ei.

sotto018214
6 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 15:38

DA sa stiti kinderu a observat cel mai bine... Eu nu dispun de banii astia, ci tatal meu asa k este normal oarecum sa achizitonez o limuzina.Incerc sa ma interesez de toate aspectele, dar pana acum m-a impresionat peste masura designul interior al mercedesului(caere dupa opinia mea este peste cel al BMW-ului si al lui Audi) si posibilul consum mai scazut chiar daca ambele modele au cutie automata!Ambele din cate stiu eu au distributie pe lant!Mercedesul este avantgarde, iar audi este quattro!Vreau sa stiu si mai multe despre tractiunea spate si despre costurile de intretinere de la service-uri! S-a spus si ceva de Phaeton ... cine nu l-ar vrea?este superb iar luxul dainuie peste tot ?Din cate stiu eu a fost un esec al celor de la VW ca si VelSatis-ul de la Renault!Dar ma gadesc la consum si la eventualele cosuturi care cred k sunt naucitoare! Dar sa revenim la alegerea pe care ar trebui sa o fac! astept...

edisonjohn86
16 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 15:55

Costurile de intretinere sunt asemanatoare si la wv si la Mercedes si la Audi, Bmw. Eu nu am auzit cum ca phaeton este o masina ''esec''. Nu exista asa ceva, prietenul meu are un Phaeton cu care a parcurs vreo 100.000 in romania plus ca la luat de afara la vreo 120.000 si nu a schimbat nimik la ea, plus ca e atat de silentioasa si are si consum mic. undeva la 10-12 litri (era benzina V6) poti opta pentru diesel. PS: sincer omu a fost si cu ea la peste, prin toate coclaurile si masina se mentine foarte bine. In germania toate taxiurile sunt mercedes si au km la bord cu sutele de mii, am vazut E-class cu 830.000 la bord si era de prin 2000. Mercedes nr 1

edisonjohn86
16 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 16:04

Eu zic mai bne sa te duci afara sa iti iei masina, sa nu iei din romania chiar daca sunt aduse din germania.

edisonjohn86
16 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 16:09

intra pe www.autohus.de si alegeti masina ;)

sotto018214
6 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 18:13

Pai in germania ma duceam dupa ea undeva pe langa munchen!Phaeton-ul unde consuma 10-12 l in oras?Mie mi e pare foarte ciudat ca o masina de valoarea ei initiala a ajuns sa coste atat de putin...Eu cautam pe mobile.de! IAr daca este nevoie de service sau de schimbat ceva ce ma sfatuiti ? sa merg la mama lui sau pe la altii ca sa ies ceva mai ieftin ? Astept in continuare alte impresii legate de E-Klasse VS A6!

demi77
31 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 21:10

Depinde ce-ti doresti de la masina asta. Daca vrei in primul rand siguranta si confort, iti recomand din suflet E-ul de la mercedes, 220 fiind cea mai OK varianta. Daca vrei ceva bun la toate dar nu straluceste la nimic, ia-ti A6. Mercedes-ul este mai lenes, dar se aseaza foarte bine la drum. Si cred ca in primul rand ar trebui sa ne gandim la siguranta noastra. Ia E220 si nu o sa-ti para rau.

Billy_Zak
24 mesaje
Oras: Slatina

Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 21:31

As merege pe Mercedes tinand cont de fiabilitatea renumita a acestora.
Nici A6-ul nu-i rau tinand cont de spatiu din interior si aspectul acesteia, dar la Audi este necesar a se trece mai des pe la service.

horeapersa_sotto
11 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 22:40

as alege dacia logan 1.6 mpi 16 valve full...lasa orice vechitura in urma

NUTZU345
1 mesaj
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 01:00

o masina din 2007 nu este vechitura.
audi si mercedes - nu cred ca poti sa spui ca una e mai buna ca cealalta, pur si simplu sunt masini bune. Intretinerea cred ca este mai ieftina totusi la audi(sa nu te gandesti la o diferenta mare). alegerea pe care o faci tu e simpla, o alegi pe cea care iti place mai mult (performanta,spatiu, intretinere, consum) amandoua iti oferea cam acelasi pachet.

sotto018214
6 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 11:31

Nu stiu cat de lenesa poate sa fie la 170 de CP, fata de o skoda 1.9 TDI de 90 CP...

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

Mergi la: