Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sa-mi iau citroen c4?

rystal
1 mesaj
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 08:54

Salut, vreau sa intreb detinatorii de citroen c4 daca e o masina fiabila, daca au avut probleme cu ea etc.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro
Avatarul lui Fosta membra 9am.ro
132 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 17:39

Nu am c4 dar are un coleg si e fainuta masina.bordul cam ciudat dar e ok per ansamblu.are var diesel si scoate un consum in jurul val de 5%-6%.inca un detaliu imp:au facut ca si masina de serie sa scoata acelasi sunet ca si cea de wrc(si iti da o senzatie de bine) e ok deci.Am fost cu el pe la siriu pe niste rape si vagaune,nu a av probl cu garda la sol,se tine dupa un bertone(1.8) trage bn deci daca ai banii necesari si ti-sa pus capsa pe ea cumpar-o.dar daca poti ia-o s.h (citroen se devalorizeaza rpd)ceea ce e bine pt tn daca o iei s.h .scuza-ma ca nu iti pot da date tehnice dar cel mai bn pt asta consulta siteul oficial citroen.bafta

CLUNGU
10 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 08:14

Am condus si eu una in Franta in 2008 fabricatie 2007, avea 18.000 km 1.6 hdi, si mi-a consumat fff putin... pana in 5%. E drept ca nu prea am mers in orase si nici n-am forjat-o.. dar un cnsum de 4.8 e impresionant oricum...
Asa cum zicea si dl Octavian se devalorizeava rapid.. deci sh..
Aaa, era sa uit, si mai e de spus ca piesele sunt scumpute. un pic peste cele de Renault..
Am vazut una din 2006 sau 2007, alba in 2 usi, fff sexy,avea 80.000 km, 1.6 hdi, adusa din Fr, pe Autovit. omul cerea 4.000 eur!!!
Bafta si scuze de intarziere!

tzepelin
48 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 21:22

cei care nu detin un citroen c4 sa nu mai vorbeasca despre intretinere , este ieftina intretinerea ,chiar mai ieftina decat la ford. tata are 1.4 90cp, putin cam puturoasa in depasiri peste 100km/h , dar o revizie la ea costa 360 ron la ats baneasa , pe cand la fordul meu a fost 600 ron aceeasi revizie.
este o masina frumoasa , putin cam ciudat volanul la inceput dar te obisnuiesti cu el , si pentru drumurile noastre un pic cam joasa. in rest este o masina care merita.

Mondeo
CLUNGU
10 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 15:11

1.4 benzina? sau diesel?
In plus intretinerea masinii nu inseamna neaparat doar ulei si filtre..
Eu am Astra h 1.6 benzina si schimbul de ulei si filtre la mine a fost 260 lei! si nu comparam cu Ford care este renumit de scump la schimburi de consumabile...(am avut si eu)
La diesel, la citroen 1.6 hdi spre exemplu stiu ca e scump filtrul de motorina (spun ptr ca are un amic care s-a vaitat).. putem sa ne interesam daca e.
Ma rog, aici e bine stiut ca la intretinere si service la mai toate marcile benzina e mai ieftina decat dieselul, deci tre sa stii ce km ai in plan sa faci inainte sa alegi motorizarea.
Numai bine baieti!

tzepelin
48 mesaje

Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 17:30

este 1.4 benzina, tu ai dat la reprezentanta 260 ron , sau ai cumparat tu uleiul si filtrele si le-ai pus la un service? am postat pentru ca mie mi s-a parut mai ieftina, verisoara mea are un ford benzina de 1.8 si la reprezentanta la ford 540 ron doar filtrele.

Mondeo

Mergi la: