Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Mersul cu proiectoarele de ceata in locul fazei scurte este interzis?

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

Sandel
271 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 11:32

Decat deloc, prefer ca cel din fata sa aiba si proiectoarele sau macar proiectoarele aprinse. Legea e cam blanda la noi cu luminile, ar trebui impuse pe toate categoriile de drumuri. De mult ori pe DN era sa mi-o iau in depasiri ca cel din sens opus nu avea nici macar pozitii aprinse (o sa ziceti ca n-am experienta sau ca-s chior, nu ma intereseaza ce spuneti, eu stiu ca nu se poate vedea de la o distanta in care sa poti face o depasire). Proiectoarele deranjeaza daca cel in cauza coboara de pe un pod, la denivelari etc. In rest e suportabil. Eu rar le folosesc in alte situatii decat pe ceata, oricum doar cand sunt pe un drum cu multe gropi si sunt singur. Mergeam anul trecut pe A2, ploua, si in spatele masinilor se face o oarecare perdea de apa (nu stiu cum se spune, o fi avand un termen mai elevat dar nu-l stiu). Toti care erau pe autostrada avea stopul de ceata, in caz de lispa erau macar pozitiile. Eram pe banda 1 si cand ma trezesc cu un matiz alb in fata fara pozitii aprinse, mai aveam mai putin de 1 m pana sa intru in el. Nu mai zic ca i-am facut un calvar drumul vreo 15 km pana sa-si dea seama idiotul sa aprinda luminile. Daca nu ai luminile in stare buna mai bine stai acasa.
Iar pe timp de ceata, cu faza lunga vezi putin mai mult pe asfalt daca sunt marcaje, daca nu...speri ca cei din fata sa nu-ti intre pe contrasens.
In concluzie, daca as fi politist si legea mi-ar fi permis, ti-as fi anulat permisul pe vreo 5 ani si incercam sa te bag si-n puscarie (cu o oarecare blandete ca ai avut ceva lumini aprinse). La restul, as da pedeapsa maxima

Regret ca traiesc in Romania
Allegro
40 mesaje
Postat pe: 13 Noiembrie 2010, ora 16:30

Eu numai cu proiectoarele aprinse merg,fie ziua sau noapte la mine proiectoarele sunt aprinse..ma oprit intr-o seara politia..si mi-a luat cu xenoanele daca sunt omologate.nu mi-au zis nimik de faza scurta ca nu e aprinsa...mi-au spus sa aprind dupa si faza scurta sa vada daca sunt aceleasi xenoane si pe proiectoare si pe faza scurta(respectiv lunga).Totusi mi-au gasit ei ceva la jentii(ca sunt pe 16 si nu pe 14 cum e in talon) si le-am dat si lor ceva sa scap de ei...

Raporteaza abuz de limbaj
gabidg
1 mesaj
Postat pe: 23 Ianuarie 2012, ora 12:41

Sunt sofer de Bucuresti si merg cu proiectoarele aprinse in permanenta, nu s-a luat nimeni de mine inca. Referitor la ce s-a discutat si anume la proiectoare, lumineaza JOS sub bara si nu ORBESC cum orbesc anumite xenoane asa ca nu aberati CA ORBESC

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

Mergi la:

close setari

off