Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Resetare kilometraj

dancostea2002
34 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 21:26

am luat un opel astra fara caculator si nu stiu daca imi arata kilometrajul real.ce sti se poate modifica isi cum pot constata?

Raporteaza abuz de limbaj
dancostea2002
Far_Cry
137 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 15:58

Orice kilometraj poate fi modificat,numai ca un tester bun (indiferent daca masina are computer de bord sau nu )va indica mereu kilometrii reali ! Ptr Opel,GTT-ul sau Di-Bas'ul au testere pe masura ! De regula o masina se cumpara numai dupa ce este supusa unui astfel de tester ! Good Luck and Happy Journey !

KOKET
8 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 08:53

Nu va recomand sa mergeti la opelgtt ,este ceva de groaza cu serviciul de constari nu au piese pe stoc ,a trebuit sa se faca in 17 zile 3 constari sa vada ce piese i-mi trebuie dupa care trebuie sa stai sa astepti comenzile noroc cu cei de la generali ca au dat acceptul ca altfel cred ca stateam 3 luni din partea serviciului opel

florin_cristin
3 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2010, ora 22:41

De la: sotto077388, la data 2010-01-28 15:58:10 Orice kilometraj poate fi modificat,numai ca un tester bun (indiferent daca masina are computer de bord sau nu )va indica mereu kilometrii reali ! Ptr Opel,GTT-ul sau Di-Bas'ul au testere pe masura ! De regula o masina se cumpara numai dupa ce este supusa unui astfel de tester ! Good Luck and Happy Journey !

Cu parere de rau iti spun ca cei de la Opel nu pot verifica nr de km reali ai masinii. Cel mult iti pot spune la cati km s-a facut ultima revizie (dar asta doar daca revizia s-a facut intr-o reprezentanta Opel).

Mai sunt cazuri in care cel care a umblat la km nu a facut-o intr-un mod profesionist iar in momentul in care masina este pusa pe tester apare o eroare specifica, bineinteles ca cel care o verifica isi va da seama ca s-a umblat la kilometraj, dar REPET ... NU POATE SPUNE CATI KM REALI ARE MASINA!

Doar VW , Audi , Skoda si Seat iti pot spune daca s-a intervenit asupra km-lor.

Oricum, o masina second importata cu cativa anisori are peste 100.000 km. Verifica husa de la schimbatorul de viteze, butoanele de la geamurile el. , volanul si tapiseria.

Verifica chiar si banchetele daca au aceeasi culoare cu scaunele fata (este posibil ca masina sa fi fost folosita de o firma)

Dar cel mai bine este sa o verifici cu cineva care se pricepe.

Mergi la:

close setari

off