Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Suzuki sx4

dorumartis
1 mesaj
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:52

Daca cineva are asa ceva as dori sa aflu niste pareri ...

Raporteaza abuz de limbaj
paul1302
9 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 22:34

GASESTI PE NET CATE PARERI VREI SI DATE TEHNICE SI PRETURI SI REZULTATE LA TESTE!! DAR AI GRIJA CA PARERILE SUNT IMPARTITE!!!

paul1302
9 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 22:35

MAI ESTI PE AICI??

tenis_george
2 mesaje
Postat pe: 29 August 2009, ora 13:04

si pe mine ma intereseza SX4 declarat de Suzuki crossover.
Cat de rezistente sunt cand intri pe drumuri pietruite, forestiere.
Adica o masina de asfalt este construita si gandita pentru asfalt, deci este mai sensibila la gropi.
dar SX4?

ca_ionutz
4 mesaje
Postat pe: 31 August 2009, ora 10:38

www.suzuki-club.ro -< gasesti aici ce ai nevoie ;)

Lightspit
46 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 10:41

Am de doi ani un SX4 de 1.5 litri, versiunea streetline adica 2x4. Versiunea 4x4 (de fapt AWD) este cea considerat mai propice pt offroad.
Este un crossover si nu un autentic offroad. Mai precis se preteaza si la drumuri mai proaste dar nu la fel de bine ca si un 4x4 autentic.
motoarele sunt mai multe modele:
1) pe benzina de tip VVT: 1.5l (100cp) si 1.6l (108cp) pt Hatchback si cred ca mai este si 2l (143cp) dar nu stiu daca si in Europa.
2) Diesel de 1.6 (100cp) si 1.9 (120cp) de tip multijet Fiat.

Chestii pozitive:
- pilotaj excelent, masina are o directie precisa si maniabilitate peste VW Golf (probabil si pt ca este mai scurta).
- bord cu comenzi excelente si ergonomice.
- pozitie inalta de condus ce asigura vizibilitate excelenta in jur.
- garda la sol mare: 17.5 cm pt jenti de 16 la Streetline si 19 cm la cel cu AWD.
- oglinzi retrovizoare foarte mari.
- scaune confortabile (doar circulatia aerului este o problema la ele)
- spatiu suficient pentru pasagerii din spate.
- motoare de ultima generatie cu consum redus de combustibil si destul de sportive.
- suspensii excelente si adecvate pt drumuri proaste.

Chestii negative:
- vopsea subtire dar as zice ca este OK daca nu planifici sa te freci de tot ce misca. Criblura insa trece prin ea.
- nervurile de montare si ranforsare ale caroseriei sunt imediat sub tabla exterioara si risti sa vezi indoiri in tabla in momentul cand se lasa cineva mai tare pe tabla.
- stalpii A taie din vizibilitatea laterala la intersectii si treceri de pietoni (chestie de obisnuinta ca sa misti capul)
- mici probleme la introducerea in viteza 1,
- portbagaj mic (cam 300l), dar depinde ce si cat vrei sa cari. Mie mi-a ajuns pt echipamentul si mancarea de excursie pt 2 saptamani la 2 persoane.Pt mine a fost OK.
- Plasticele bordurile sunt OK ca si calitate si imbinare dar se poate si mai bine dpdv al montarii.

Am reusit sa trec peste DJ571 din Caras Severin inclusiv prin padure unde sunt bolovani de 20cm si santuri si consider ca daca aveam alt tip de masina nu ieseam in veci de acolo.
Overall: impresia este foarte buna.

ca_ionutz
4 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 15:07

gasesti mai multe detalii pe www.club-suzuki.ro ;)

ciposu
2 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 14:15

De la: Lightspit, la data 2009-09-23 10:41:37Am de doi ani un SX4 de 1.5 litri, versiunea streetline adica 2x4. Versiunea 4x4 (de fapt AWD) este cea considerat mai propice pt offroad.
Este un crossover si nu un autentic offroad. Mai precis se preteaza si la drumuri mai proaste dar nu la fel de bine ca si un 4x4 autentic.
motoarele sunt mai multe modele:
1) pe benzina de tip VVT: 1.5l (100cp) si 1.6l (108cp) pt Hatchback si cred ca mai este si 2l (143cp) dar nu stiu daca si in Europa.
2) Diesel de 1.6 (100cp) si 1.9 (120cp) de tip multijet Fiat.

Chestii pozitive:
- pilotaj excelent, masina are o directie precisa si maniabilitate peste VW Golf (probabil si pt ca este mai scurta).
- bord cu comenzi excelente si ergonomice.
- pozitie inalta de condus ce asigura vizibilitate excelenta in jur.
- garda la sol mare: 17.5 cm pt jenti de 16 la Streetline si 19 cm la cel cu AWD.
- oglinzi retrovizoare foarte mari.
- scaune confortabile (doar circulatia aerului este o problema la ele)
- spatiu suficient pentru pasagerii din spate.
- motoare de ultima generatie cu consum redus de combustibil si destul de sportive.
- suspensii excelente si adecvate pt drumuri proaste.

Chestii negative:
- vopsea subtire dar as zice ca este OK daca nu planifici sa te freci de tot ce misca. Criblura insa trece prin ea.
- nervurile de montare si ranforsare ale caroseriei sunt imediat sub tabla exterioara si risti sa vezi indoiri in tabla in momentul cand se lasa cineva mai tare pe tabla.
- stalpii A taie din vizibilitatea laterala la intersectii si treceri de pietoni (chestie de obisnuinta ca sa misti capul)
- mici probleme la introducerea in viteza 1,
- portbagaj mic (cam 300l), dar depinde ce si cat vrei sa cari. Mie mi-a ajuns pt echipamentul si mancarea de excursie pt 2 saptamani la 2 persoane.Pt mine a fost OK.
- Plasticele bordurile sunt OK ca si calitate si imbinare dar se poate si mai bine dpdv al montarii.

Am reusit sa trec peste DJ571 din Caras Severin inclusiv prin padure unde sunt bolovani de 20cm si santuri si consider ca daca aveam alt tip de masina nu ieseam in veci de acolo.
Overall: impresia este foarte buna.

pe suzuki SX4 nu exista motor de 1.6 diesel, iar cel de 1.6 benzina are acum 120 CP....

Lightspit
46 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 09:24

De la: ciposu, la data 2009-09-28 14:15:32pe suzuki SX4 nu exista motor de 1.6 diesel, iar cel de 1.6 benzina are acum 120 CP....

Poate undeva unde nu stiu eu!
Nu stiu de motor de 1.6 si 120CP si nici nu am vazut vreun model exotic desi exista unul in India cu vreo 221CP. Esti sigur ca nu-l confunzi cu 1.9 Diesel???
Cel cu motor de 1.6 Diesel este si se vinde in mod normal in Ungaria.
Un fost coleg a cumparat unul second hand din Ungaria pt sotie.

Si ca sa fim cu adevarat obiectivi vezi si site-ul Suzuki din Ungaria
http://www.suzuki.hu/pages/display/auto/modellek/sx4/muszaki_adatok/tab:dizel

FARFALE
17 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Martie 2011, ora 13:48

De la: dorumartis, la data 2009-06-11 21:52:34Daca cineva are asa ceva as dori sa aflu niste pareri ...

Cea mai buna si practica investitie.Suv comod ,util pentru teren ,consum rezonabil ,fiabilitate,eu am facut 50.000 dekm si inca nu m-am uitat sub capota .

SOGUNUL
389 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2011, ora 23:03

De la: dorumartis, la data 2009-06-11 21:52:34Daca cineva are asa ceva as dori sa aflu niste pareri ...

Este masina omului de rind,o am de 3 ani fara nici o problema,dar am respectat toate reviziile.

http://promotia70eltc.nvn.ro/istoric/71-istoric.html
stefangrossu
1 mesaj

Postat pe: 10 Octombrie 2011, ora 21:31

exista varianta 1,6 diesel 2x4 cu motor de PEUGEOT

Mergi la: