Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Vw golf gti, 25.000 euro in romania

jones
22 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 19:41

Am si eu o nedumerire. Vad ca a fost lansat noul VW GTI in Romania si costa pe la 25.000 euro. Adica nu putin. Pana la urma de ce-i asa de celebru GTI-ul? Doar pentru ca are traditie? Chiar nu a reusit nimeni sa faca un hatch de asta mai bun?. Ma gandesc ... Astra OPC sau Civic Type-R sau Mazda MPS sau Megane RS, toate astea sunt mai slabe decat Golful GTI?

Raporteaza abuz de limbaj
myker2002
28 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 20:57

in primul rand gti-ul e "celebru" pt simplul fapt ca a fost primul "hothatch", si eu personal cred ca golful e per total mai bun decat competitia, dar e doar parerea mea...

maxim_tudor
35 mesaje
Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 12:24

NU NEAPARAT MAI BUN CA SI CONCURENTA, RENUMELE E ALA TARE , DAR DCA STAI SA TE GANDESTI GTI ISI IAU TOTI , PARCA M-AS ORIENTA CARE UN OPC
MAI PUTERNIUC MAI USOR SI CU PRET DE INTRETINETE MAI MIC

tibisz13
1 mesaj
Postat pe: 23 August 2009, ora 00:27

Sunt alte modele care sunt mai puternice, unele mai rapide, mai mari, mai ieftine, etc. dar per ansamblu GTI-ul e cel mai echilibrat. Daca as fi in situatia sa pot sa imi cumpar orice hot-hatch doresc, alegerea mea ar fi clar GTI cu DSG. OPC e mai puternic, dar din cauza asta are un comportament subvirator. Recomand sa va uitati la testul TOP GEAR, il gasiti pe youtube.

NEXTEL
59 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 19:13

Corect este ca GTI cu DSG e cea mai buna alegere la aceasta clasa, dar sa nu uiti ca si Ford Focus RS este o varianta, recomandata atat de cei de la TOP GEAR cat si de cei de la FIFTH GEAR (emisunea asta se difuza si pe DISCOVERI)
FORD FOCUS RS ii un competitor pe masura lui GOLF GTI.. am intels ca nu am condus, din emisuniile lor ca se manevreaza impecabil iar in multe cazuri ii peste GOLF.
Da un clip pe youtube si vezi emisunea FIFTH GEAR despre aceste doua masini. La pret din cate stiu eu FOCUS RS este mai ieftin. da un click pe google sa vezi RS ul pe mine PLATO m-a convins + ca am vazut si emisunea LA LIMITA pe un canal autohton despre masina asta.
Iar pt cunoscatorii de super-sportive IMPREZZA sau EVO, am inteles ca astea fac legea in SUA, adica is peste Golf GTI, OPC, FOCUS RS,etc...
Respekt all!

NEXTEL
59 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 19:21

e simplu iti recomand sa te uiti la FIFTH GEAR si TOP GEAR despre FORD FOCUS RS si ai sa te convingi. Iar daca RS nu iti ajunge ST sigur te va satisface. Sunt n clipuri video.. iti faci tu o parere proprie.
Golful VI GTI este si ramane ETALONUL acestor HOThatchuri datorita noii cutii DSG am inteles ca ii grozava. Dar sunt alternative, iar cel mai bun parerea mea ar fi FOCUS.

Mergi la:

close setari

off