Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Permis marca pitesti !

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro
Avatarul lui Fosta membra 9am.ro
140 mesaje
Oras: Cernavoda

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 13:29

Permisele eliberate ilegal la Arges sunt arme mortale in trafic. Un exemplu in acest sens este un barbat din comuna Davidesti. El a fost oprot in urma cu o luna in trafic de catre politstii din Mioveni, pe motiv ca nu avea rovigneta, transmite Antena3. Oamenii legii au constatat cu stupoare ca omul este analfabet. Prima problema a aparut in momentul in care a trebuit sa semneze procesul verbal. Soferul s-a dovedit a fi incapabil sa scrie.Imediat dupa ce au constat ca permisul era eliberat de Serviciul Permise Pitesti, au sesizat reprezentantii Directiei Generale Anticoruptie (DGA). Chemat la audieri, soferul nu a putut sa interpreteze nici macar semnele de circulatie.De precizat este ca barbatul venise cu un camion la sediul DGA. Nu de alta, dar avea luat permisul pentru toate categoriile auto.

Felicis
89 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 02:26

Te mai mira ceva? Suntem in romania totul a inceput sa se cumpere in schimb cunostintele si experienta sunt luate in ras.Te mai mira ca un analfabet iti da cu tifla si te mai apeleaza si cu sclavule fluturand teancuri de euro si zicand ca baa fraiere uite aici baiat destept .(ei confunda tupeul si nerusinatrea cu desteptaciunea)

Raporteaza abuz de limbaj
sorinvasilescu
25 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 03:11

Unii dintre noi s-au saturat de kestii dintr-astea si am plecat din tara. Voi ce mai asteptati?

eduardtoader
2 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 03:13

pai- asa se ajunge daca oamenii nu mai au vreme sa deschida o carte, sa asculte o suta de grame de muzica buna, sa gandeasca mai mult in ce va ramane intrinsec, dupa trecerea lor. Nu ma mira ca, la ce repertoriu de manele arborati, se ajunge unde suntem. E clar ca in 10 ani Romania o sa fie ceva de genul Ucraina - unde fiecare merge si face ce ii tuna lui prin outze.. Halal!

eduardtoader
2 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 03:20

sorin vasilescu - imbecili sunt peste tot. Eu sunt in Spania, de vreo cativa ani. Sa vezi cum se aud manele in Ferrari si in BMW-uri. E ca si cum ai vedea o femeie pe care o admiri, si dupa care umbli cu calcaiele incalzite, ca intr-o zi si-o trage cu un jmecher de carteer. Cum zicea Murphy "Doua lucruri sunt omniprezente: Oxigenul si prostii". Fiindca, fara a face tetrapiloctomie(despicarea firului in 4), prost nu e ala care nu stie, ci ala care e stupid, si crede ca e "tare". Vai si amar. Solutia e sa te preocupi de tine si de copii tai, sa ii inveti valorile adevarate, arta, ce e frumos, curat, sfant si numai asa iesim cu bine la mal.. Doamne-ajuta

BigBosss
13 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 08:53

Stai fara grija ca asa este peste tot in tara.Ce crezi ca la Sibiu si la Valcea nu se iau pe spaga?Aia au fost mai calici si deaia i-a prins.Fac pariu pe 5000 de euro ca nu exista judet din tara unde nu se ia permis cu banu in plic.!

djeo89
6 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 10:33

Cand nu aveam masina a trebuit sa merg cu o persoana in un loc,am urcat in masina si pe drum am inceput sa-l intreb de ce masina e in deplorabila stare si despre actele masinii. Printre minciunile care mi le turna ca un nesimtit,mi-a zis ca nu are niciun act la masina,ca permisul l-a luat cum l-a luat si ca are relatii la politie si ca daca il opreste politia, il suna pe unu de acolo ,si culmea a fost caci era un filtru de politie la care desigur a fost si oprit,desigur a scapat sunandu-l pe ala
Totul e atat de banal de ce sa mai invatatm sa luam permisul,dece sa mai facem acte la masina sau alte chestii,cand foarte usor poti investi banutii in politieni whatever ,noi sa fim sanatosi si sa circulam pe drumuri pasnice

homereg
13 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 10:39

..da, din pacate peste 10-15 ani va fi RRomânia ( cu 2 RR)... condusa de rromi si puscariasi ( ca si asa sunt liberi !!)
... asa tzară , asa conducători
... pt că cei cu carte NU MERG la VOT !!!... iar ceilalti sunt manipulati usor , cu 2 PLASE DE PRODUSE ieftine !!!
... asa e la permise , ...asa e la numiri si promovari la bugetari ...si chiar si la multi privati (neamurile)...
si atunci ori pleci in Congo , ori faci taximetrie ( si o iei in freza de la rromi si recidivisti !!!)

hmo
mariuscmarin
5 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 11:08

Din pacate s-a daovedit ca in toata tzara s-au dat permise.... pe la niste "magazine" din Cluj... pe la Targu Mures.... stati sa vedetzi cand o sa se infiga si in cei cu inmatriculatul ilegal al masinilor...

taifi
4 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 11:19

De la: homereg, la data 2009-03-22 10:39:27..da, din pacate peste 10-15 ani va fi RRomânia ( cu 2 RR)... condusa de rromi si puscariasi ( ca si asa sunt liberi !!)
... asa tzară , asa conducători
... pt că cei cu carte NU MERG la VOT !!!... iar ceilalti sunt manipulati usor , cu 2 PLASE DE PRODUSE ieftine !!!
... asa e la permise , ...asa e la numiri si promovari la bugetari ...si chiar si la multi privati (neamurile)...
si atunci ori pleci in Congo , ori faci taximetrie ( si o iei in freza de la rromi si recidivisti !!!)

bine ca scrisesi cu 2R ca daca nu ne certam...era blasfemie :)...
in Romanica noastra exista 2 categorii sociale, cei saraci si cei foarte bogati, clasa de mijloc este invizibila...conducaratonii dicteaza tuturor ce si cum ...sunt multe prea multe subiecte , discutii, polologhii si ce vrei voi pe tema tarii noastre...important este ca traim in tara hotilor si prostilor si nu trebuie sa ne lasam influentati de ei, cei care au valori morale si sunt ROMANI sa`si vada de viata lor si cu mici interventii poate in 100 de ani o sa ajungem si noi ...cineva...
stiam ca sunt 300 de morti din cauza accidentelor cauzate pe baza permiselor de la pitesti, eu pe acei politisti de au luat mita, de au eliberat aceste permise ias baga in puscarie.
multa bafta tuturor (se poate trai bine mersi si in romania, vointa si ambitie n`au multi)

ondin666
205 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 11:43

tot ce s-a spus pana acum este adevarat, dar sa nu uitam ca la carnagiul de pe soselele noastre se adauga si lipsa unei infrastructuri adecvate, cu mici exceptii drumurile sunt aceleasi din anii '70, iar numarul de masini in trafic a crescut exponential in mod constant.Daca adaugam si nepriceperea unora, si excesul de zel al altora, ajungem unde suntem acum, si daca nu se vor lua masuri de catre cei care au aceasta obligatie asta e numai inceputul.
Cum va explicati ca un drum modernizat si reparat la noi, mai scump decat in Austria sau Germania, dureaza maxim 5-6 luni, si apar din nou craterele, iar in tarile susmentionate ani de zile drumul ramane neschimbat?
Nu pot sa cred ca se respecta intocmai reteta de catre drumarii nostrii si in mod inexplicabil drumurile noastre cedeaza asa rapid.
Din cate stiu ei invoca numarul mare de masini care circula pe acolo, unele cu depasirea maselor admise, dar atunci de ce nu intervin altii care au in competenta prevenirea, constatarea si sanctionarea acestor cazuri.
Din pacate, daca toti nu constientizam faptul ca desi avem masini ca si nemtii si altii, nu este posibil sa mergem cu vitezele acelora sau ale noastre prin tarile lor, pana intervin cei in drept, vom mai suferi multe grozavii din astea pe meleagurile tarii noastre, umilita de niste politicieni si afaceristi fara mama sau tata.

anatolie_enciu
2 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 12:48

de asa ceva nu trebuie sa fugi dar tre sa lupti impotriva lor, ca daca am fugi toti am pierde o lupta fara ca sa incercam sa luptam, si o mare problema mai sunt si acele persoane care stiu ca cineva acorda permise false si nu denunta pe motiv ca nu-i intereseaza sau ca nu ii afecteaza pe ei, asta inseamna ca suntem indiferenti si de aceea suntem in situatia respectiva.

Fosta membra 9am.ro
140 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 13:30

De la: djeo89@yahoo.com, la data 2009-03-22 10:33:14Cand nu aveam masina a trebuit sa merg cu o persoana in un loc,am urcat in masina si pe drum am inceput sa-l intreb de ce masina e in deplorabila stare si despre actele masinii. Printre minciunile care mi le turna ca un nesimtit,mi-a zis ca nu are niciun act la masina,ca permisul l-a luat cum l-a luat si ca are relatii la politie si ca daca il opreste politia, il suna pe unu de acolo ,si culmea a fost caci era un filtru de politie la care desigur a fost si oprit,desigur a scapat sunandu-l pe ala
Totul e atat de banal de ce sa mai invatatm sa luam permisul,dece sa mai facem acte la masina sau alte chestii,cand foarte usor poti investi banutii in politieni whatever ,noi sa fim sanatosi si sa circulam pe drumuri pasnice

Deci ala conducea un jaf care probabil, sau mai mult ca sigur, era un potential pericol in trafic sau mai bine spus o bomba pe roti.
Hai sa va spun una tare.
Abia imi luasem permisul, aveam lamaitele in geam si cu job-ul eram in Valea Jiului, Petrosani (Termocentrala de la Paroseni, executam cu TOSHIBA si HITACHI reabilitarea Grupuli energetic nr.4)
Ca sa merg acasa (Cernavoda), trebuia sa parcurg defileul Jiului intre Petrosani si Sadu.
Ei, mai oameni buni, abia luasem permisul, dupa cum am mai spus si eram la a doa trecere prin defileul asta care nu-i chiar usor de parcurs (cei care au fost pe acolo stiu asta cu siguranta).
Pentru cei care nu stiu, soseaua este sub-gabaritica, are doa benzi, cate una pe sens, subdimensionate, de multe ori trebuie sa astepti, sa dai prioritate celor care vin din fata.
In fine, e destul de nashpa.
Era o dimineatza de septembrie, superba. La un moment dat am ajuns din urma o Dacia 1100 (am admirat masinutzele astea intotdeauna). Dar masina asta, Dacia asta avea o problema, ii fula o roata de pe puntea spate. Ma gandeam, ce dracu' ala nu simte ca se zgaltzaie masina cu el.
Am incercat de cateva ori sa-l depasec dar fara succes, ca-i dadea talpa saracutzei masini atat cat putea ea sa mai duca, nu foarte tare dar suficient pt mine sa nu-l pot depasi din cauza drumului ingust si al traficului din sens invers.
Nu aveam in fatza ochilor decat roata aia zburand si proptindu-se in parbrizul meu, efectiv mi-era frica.
Intr-un final am reusit sa-l depasesc dupa claxoane, flashuri cu farurile, etc, la mustatza ce-i drept. Nu va spun ce mi-a umplut dobitocul ala frigiderul de carne, ce si-a bagat si si-a scos, cu capul scos pe geam, l-am auzit ca oprisem muzica. Imi venea sa pun masina de-a curmezisul soselei si sa-l incing nitzel.
M-am abtzinut si l-am dat dracului, in gand si mi-am vazut de drum.
Asta nu stiu de ce v-am spus-o dar poate pentru faptul ca nu numai masinile inmatriculate aiurea prin Ungaria sau Bulgaria sunt jafuri, avem jafurile noastre autohtone pe care nu le opreste nimeni din circulatie.
Drum uscat si liber la totzi

Fosta membra 9am.ro
140 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 13:42

De la: Felicis, la data 2009-03-22 02:26:22Te mai mira ceva? Suntem in romania totul a inceput sa se cumpere in schimb cunostintele si experienta sunt luate in ras.Te mai mira ca un analfabet iti da cu tifla si te mai apeleaza si cu sclavule fluturand teancuri de euro si zicand ca baa fraiere uite aici baiat destept .(ei confunda tupeul si nerusinatrea cu desteptaciunea)

Felicis, nu mai ma mira nimic. Sunt patzit.
Mergeam spre Ovidiu, dinspre Cernavoda (scurtat pe Nazarcea, daca stii).
In fine, la intersectia cu drumul ce duce spre Navodari (Tulcea), inainte de podul de la Ovidiu, vine din lateral stanga (dinsper Navodari) un dobitoc cu un A6 si-mi taie macaroana, frane, claxoane, flashuri, alea, alea.
Depasesc prin dreapta dobitocul, ala accelereaza, vine din spate si-mi flutura un pistol prin geamul din dreapta pe care-l avea deschis.
Norocul meu a fost ca la cateva sute de metri erau doua echpaje de politie care vazusera scena si ne-au oprit pe amandoi.
Se da jos din A6 un tzigan borat si incepe sa se rasteasca la politzai.
Astia au fost de admirat, nici n-au stat pe ganduri, l-au imobilizat in pretz de secunde si l-au si incatusat dupa care s-au dus la masina si ai-au luat pistolul, era unul cu bile de cauciuc pt care balaoachesul nu avea permis evident.
Am dat o declaratie pe capota masinii si mi-am vazut de drum spre Constantza.
Nu stiu ce s-a mai intanplat si-o fi fluturat euroii sau, habar n-am dar mi-a placut de politisti.
Am avut noroc.
Bafta !

Fosta membra 9am.ro
140 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 14:00

De la: eduardtoader@yahoo.es, la data 2009-03-22 03:13:20pai- asa se ajunge daca oamenii nu mai au vreme sa deschida o carte, sa asculte o suta de grame de muzica buna, sa gandeasca mai mult in ce va ramane intrinsec, dupa trecerea lor. Nu ma mira ca, la ce repertoriu de manele arborati, se ajunge unde suntem. E clar ca in 10 ani Romania o sa fie ceva de genul Ucraina - unde fiecare merge si face ce ii tuna lui prin outze.. Halal!

Nu stiu daca tu ai fost in Ucraina sau nu.
Dar, eu sunt in Kazakhstan, almaty. Aici sa vezi trafic fratele meu. Bucurestiul este nevinovat. Pentru astia s-ar putea construi masini mult mai ieftine prin renuntarea la semnalizatoare, oglinzi retrovizoare. Claxoane sa aiba si daca se poate cat mai puternice.
Un singur lucru apreciez la descreieratii astia care nu semnalizeaza nici la schmbarea directiei de mers, ce sa mai vorbesc de schimbarea benzii de circulatie.
Admir faptul ca pentru ei trecerile de pietoni sunt SFINTE. Incredibil dar adevarat, se busesc intre ei de n-au aer dar la zebre incremenesc, unul singur daca esti, chiar daca esti pe trotuar si ai vrea sa-i lasi sa treaca, nu frate, ei opresc si-ti fac semn sa treci.
AQm invatzat acum sa stau mai departe de maginea drumului ca sa nu-i incurc, nu ma grabesc, astept sa se raeasca putin traficul si apoi trec si eu. Mi-e totusi frica, prea multe jeepane, 4x4 asa multe ca aici nu am vazut niciunde si am umblat destul prin lumea asta. La astia, cu cat ai masina mai mare cu ata esti mai bine vazut (sa nu uita-m ca-si imbraca dintii in aur din acelasi motiv).
Lexus, Mercedes, Cayenne, Q7, X6, etc, te las pe tine sa mai pui ca nu vreau sa mentionez Toyota Land Cruiser pe care o conduce tot saracu, Mitsubishi, Nissan si asa mai departe (toate 4x4).
Hai pa.

aurelchesca
1 mesaj
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 14:02

De la: BigBosss, la data 2009-03-22 08:53:20Stai fara grija ca asa este peste tot in tara.Ce crezi ca la Sibiu si la Valcea nu se iau pe spaga?Aia au fost mai calici si deaia i-a prins.Fac pariu pe 5000 de euro ca nu exista judet din tara unde nu se ia permis cu banu in plic.!

costelaeg
91 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 15:04

Va iubesc asa de tare cand vad aceste postari incat imi vine sa ma pup . Pai dragi "tovarasi" de drum cum dracul crede-ti voi ca se inmultesc vilele din romania ca ciupercile dupa ploaie . Trebuie sa fii prost sa nu pui si tu botu acolo la un fleac de 5oo de Eur pentru un permis . Sa inchizi ochii cand vezi ca examinatul nu stie sa pastreze o disctanta legala , nu stie sa faca o depasire in siguranta , nu stie sa dea prioritate pietonilor etc . Examinatorul nu se gandeste ca ACEL SOFER il pote omora chiar pe el sau poate pe unul din familia lui . Sant mai frumosi ce 500EUR spaga. a fost un exemplu minor. Daca dorim putem sa depistam pe cei ce au facut soferi pe bani dar nu se doreste . Ar fi foarte putine masini pe sosele>

danielbotescu
2 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 16:28

Dragilor, chiar va sfatuiesc sa plecati in Congo, am fost si am vazut si in sinea mea mi-a fost rusine ca sunt europan din Ronanica. Daca-i faci o observatie unui congolez, va raspude cu "Merci chef", in trafic (si au si ei niste sosele infernale), te va ajuta careva sa te inscri in trafic sau se vor opri sa te ajute sa schimbi directia de mers la stanga. Uluitoare este setea lor de cunostinte, uluitoare este dorinta de a invata si usurinta de a o face. In week-end vezi o groaza de lume ,dis de dimineata, alergand pe marginea soselelor, apoi ducandu-se la biserica.
E drept au si ei buruienile lor, dar sincer, nu se prea vad.
Sunt multi cei care au studiat in Romania, sunt ospitalieri, cand au inteles ca esti roman, au si adus unul care-ti va face surpriza sa-ti ureze de ex. "pofta buna". Surprize care nu costa bani, dar care te marcheaza.
Va spun din suflet,nu congolezii sunt de plans,ci noi, cu toate aerele noastre de baieti destepti,cu bani, ifose, si crasa incultura.
Suntem deja multi cei ce lucram pe meleaguri straine, deci cine ramine in tara, desigur in afara de politicieni?
Deja procentul buruienilor a devenit notabil si extrem de vizibil.
Singura noastra sansa este o educatie sanatoasa data copiilor nostii si ignorarea non valorilor, fie ca sunt romani sau tigani.
Si totul se va regla natural, se vor elimina singuri, chiar fizic, fiinca multi dintre cei care ajung cu rotile in sus , sunt secaturi de bani gata, obraznici, mitocani si agresivi.
Va urez drum bun in Congo fratilor, plecati si intorceti-va peste 20 de ani.

csaby89csaby
9 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 17:58

chear si intg-mures e iau permise pe 1000 de euro pai eu am fost la examen si nam luat sala am picat si dupaia mam dus sa imi bag din nou dosaruu si un tigan care nu stiia sa numere pana la 3 a venit acolo ca sa isi scoata permisu >>>am crezut ca si inebunesc insa eu va sfatuesc mai bene sa invatat decat sa va ocupati cu din astaea ca si eu dupaia am invatat si miam luat permisu >......asa e cel mai bene

dpurice
13 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 18:03

ma hombre sau cum te o fi chemand, daca ar merge la vot aia cu carte ar fi bine...

icrinu
5 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 18:31

unde eshti omule ca vin si eu !

Fosta membra 9am.ro
140 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2009, ora 01:15

De la: danielbotescu, la data 2009-03-22 16:28:29 Dragilor, chiar va sfatuiesc sa plecati in Congo, am fost si am vazut si in sinea mea mi-a fost rusine ca sunt europan din Ronanica. Daca-i faci o observatie unui congolez, va raspude cu "Merci chef", in trafic (si au si ei niste sosele infernale), te va ajuta careva sa te inscri in trafic sau se vor opri sa te ajute sa schimbi directia de mers la stanga. Uluitoare este setea lor de cunostinte, uluitoare este dorinta de a invata si usurinta de a o face. In week-end vezi o groaza de lume ,dis de dimineata, alergand pe marginea soselelor, apoi ducandu-se la biserica.
E drept au si ei buruienile lor, dar sincer, nu se prea vad.
Sunt multi cei care au studiat in Romania, sunt ospitalieri, cand au inteles ca esti roman, au si adus unul care-ti va face surpriza sa-ti ureze de ex. "pofta buna". Surprize care nu costa bani, dar care te marcheaza.
Va spun din suflet,nu congolezii sunt de plans,ci noi, cu toate aerele noastre de baieti destepti,cu bani, ifose, si crasa incultura.
Suntem deja multi cei ce lucram pe meleaguri straine, deci cine ramine in tara, desigur in afara de politicieni?
Deja procentul buruienilor a devenit notabil si extrem de vizibil.
Singura noastra sansa este o educatie sanatoasa data copiilor nostii si ignorarea non valorilor, fie ca sunt romani sau tigani.
Si totul se va regla natural, se vor elimina singuri, chiar fizic, fiinca multi dintre cei care ajung cu rotile in sus , sunt secaturi de bani gata, obraznici, mitocani si agresivi.
Va urez drum bun in Congo fratilor, plecati si intorceti-va peste 20 de ani.

OK. Foarte bine, de ce nu ai ramas in COngo?
Te rog sa ne scutesti de silogisme si milogisme.
De ce nu stai tu acolo cu "caffers" aia din Africa.
Ca sa nu mai vorbim de faptul ca vrei sa dai o educatie, cui?
Analizeaza-ti textul din punct de vedere morfo-orto-gramatical si dupa aceea te rog sa ne mai scrii.
Pai tu vrei sa-mi fac eu copilul egal sau in linie cu tziganii?
Vrei sa stau eu la coada cu tziganul, poate vreau dar el nu vrea, n-o sa stea niciodata tziganul la coada, asa ca trebuie exterminatzi din fasha. De fapt nu trebuie sda mai fie lasatzi sa se nasca.
Vrei cumva sa-i intzelegi, pai te rog fa-o fara ajutorul nostru. Daca tot ai fost pe la "caffers" de ce nu te duci tu inapoi sa traiesti bine sa-ti spuna aia "Oui chef" sau "Why not".
Hai, te rog, du-te si sa ne spui si noua dupa aceea cum a fost... daca mai apuci.

Fosta membra 9am.ro
140 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2009, ora 01:19

De la: icrinu, la data 2009-03-22 18:31:46unde eshti omule ca vin si eu !

Ne organizam, pui botul? Sa te vad.

9am10126
1 mesaj
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 08:41

De ce nu se procedeaza ca in tarile dezvoltate? Scoala de soferi este mult mai scumpa dar se invata carte , iar instructorul raspunde de tine 1 an.Imstructorii sunt adevarati profesori , sunt adevarati profesionalisti. Politia nu se baga. Si deci nu exista coruptie. Acum , te pica la oras si dai spaga.

ionut_alin
5 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 10:17

Mi se pare o tampenie si o mizerie de nedescris sa circule pe strazile patriei criminali inconstienti cu permis de conducere. Se practica de mult timp spaga pentru proba practica, dar macar sala se lua pe bune si "soferul" mai are o sansa sa invete sa conduca. Vai de noi si de minunata tara in care traim V-ati gandit la ce risc ne expunem cand iesim cu masinile pe "autobandele romanesti?" Conduceti prudent si sa nu uitam: VIATA ARE PRIORITATE

iogamac
15 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 16:02

am luat carnetul la 40 de ani si am considerat acest act o adevarata aventura. aveam nevoie sa stiu sa conduc, pentru ca situatia in care ma aflam era destul de grea (o mama si o sora bolnave, doi copii si multe probleme). instructorul pe care l-am avut -a tratat ca pe o "fufa" care doreste un carnet in poseta sa se laude cu el, deci prin urmare am facut scoala la dublu...cu 2 instructori si am fost constienta ca voi raspunde pentru viata copiilor mei si a celor din jurul meu. la examen la proba scrisa in spatele meu, un tigan analfabet a luat sala cu maximum de puncte. eu am luat-o cu 1 punct peste minimum dar stiu ca am luat-o pe bune. conduc de peste 10 ani si nu de multe ori am oprit pe dreapta sa fac loc teribilistilor sau "grabitilor catre moarte". sunt de-a dreptul ingrozita si u pot intelege de ce in trafic cand te vad ca circuli cu viteza legala si adaptat la conditiile meteo, vin din spate cu viteza, se aseaza la 5 cm in spatele tau si fac flash-uri cu farurile....o frana scurta si l-am aranjat, dar am masina noua si nu merita...dar daca era veche l-o faceam si imi reparam si eu harbul, caci asta merita!

americanu_sotto
14 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 15:54

Ce sa te mai miri ca idiotii astia ajung pe sosele, daca militia circula lejer pe linia de tramvai (http://www.motorstory.ro/2009/03/politia-romana-nesimtire-crasa/) cand ar trebui sa aiba grija sa se circule corect si sa ne simtim in siguranta. Ce au descoperit ei in Arges este din intamplare. va dati seama ca chestii de-astea pot fi peste tot in tara???

icrinu
5 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 22:14

pai credeam ca sunteti organizati pana acu ...! cica tziganii sunt mai organizati . au mafia lor , imparatu' lor , traficu' lor de influenta , euroii si eroii lor . ne-o cam trag pe la bot. aci e aci : ca nu tre. sa pui botu , ne-o trag ei pe la bot ... am fosti cunoscuti care au pus botu' la ei si acu nu imi vine sa cred , vorbesc ca ei ( " bai coae " , "mancatziash" ) ! unde om ajunge , din teribilism sau din asocierea cu teribilismul handicapant ? Duhule , ne zici si noua ? pana sa ne educam copii ne omoara tziganii, manelishtii si ungurii la noi in tara ! si nu ma consider rasist in nici un fel , desi astazi am plecat de la coada de la Judecatorie caci tocmai isi reloase locul o tziganca . Putzind . Ca in Grigorescu " tarani la Munca ' dormind " !!! oare unde om ajunge ? ca maharii de acu ne lasa , isi iau odraslele si se duc in insule sau in elvetia ... , de unde vin si ne cumpara firmele , facandu-ne iobagi continuu si tragand tzepe peste tzepe... tocmai tu , ar tre. sa stii ... ! genocid continuu se petrece in continuu . sub toate formele , si cu bataie superlong . hai sa ne uitam la un film " bun " : " ROMANIA DE AZI CA MAINE ".

Salve , Duhule ! Nepotii Sf. Ioan Botezatorul - al celui care striga degeaba in pustie cred ca au dat nastere la efectul de Rotisor in Mormant - intorcandu-se iar si iar ,..., si iar - vreme de secole intregi , nici ei neputand sa faca ceva ...
Salut , romanie ! daaar... , Doamne fereste de mai rau ... !

P.S. - Pt. viata asta nu imi propun nimic - ca abia asteapta aia de la ancti si ai lor - dar dupa moartea mea as vrea sa ma transform in Strigoy sa ii f.. un pic pe astia care nu i-am putut f... cat am fost in viata .

mario29_sotto
2 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 23:07

da dar acum mai nou romii isi iau permis in ungaria si ei nu stiu o boaba sa citesca atit ungureste cit si romaneste,nu ma intereseaza cea ce se intimpla dar este o persoana care habar are nici sa citeasca si nici sa scrie sa inscris o data cu mine la sc. de soferi dar la sala a picat cu 5 greseli consecutive a incercat si a doua uoara dar degeaba a ales varianta cu ungaria,cum e posibil asa ceva? politia romana cred ca habar are de ce se intimpla in jurul lor,cum am mai spus nu am nimic cu cea ce se intimpla dar aceasta persoana era sa imi loveasca copilu ,am sesizat politia pe motivul ca un individ conduce un autovehicul pe strada care locuiesc ,cu o viteza mult mai mare,aceasta persoana habar are ce inseamna conduita preventiva(tigan analfabet)

va salut cu stima si respect

mario29_sotto
2 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 23:19

Ce se intapla cu tiganii care au mers in Ungaria unde au cumparat permise de conducere(cred ca tot false) contra sumei de 200-300 $,apoi au venit inapoi in tara si au schimbat permusul maghiar la permis romanesc cu care conduc fara nici o problema si sa nu uitam ca si ei sunt niste analfabeti fara nici o scoala dar cu multi bani.Traim intr-o tara UE organele competente nu ar-i trebuia sa verifice originea acestora permise straine preschimbate la noi???

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

Mergi la: