Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Dacia duster nu e coupe, dacia duster a fost aro 10!!!

jones
22 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 16:10

Am vazut toata presa zicand ca conceptul pe care o sa-l prezinte Dacia si care se cheama Duster O SA FIE UN COUPE!! Nu fratilor! Dacia Duster se chema Aro 10 in afara Romaniei!
Daca Aro 10 era Duster, nu e CLAR ca Duster nu e un nou coupe Dacia ci SUV-ul pe baza lui Sandero??

Wake up, Duster e noul SUV Dacia!

cgmeduomo
3 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 10:08

interesant rationament
inclin sa cred ca ai dreptate

dorofteialexandru
1 mesaj
Oras: Iasi

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 15:32

tot ce pot sa-ti spun poate ai dreptate pana la proba comtrarie, dar in primavara lui 2010, te satept cu scuzele de rigoare daca esti o persoana de onoare

Raporteaza abuz de limbaj
horeapersa_sotto
11 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 23:49

in sfarsit un om destept...mai, mai..eu chiar am condus o DACIA DUSTER adica aro 10 camioneta de 2 locuri negru cu volan pe dreapta facut pentru anglia.
era din 1986 motor de dacia in fata avea acea sigla neagra cu scris argintiu dacia si avea volanul normal de dacia 1310 dar pe dreapta..
poate asa ii s-a spus sa atraga publicul..ceea ce va fi o sa vedem dar cer e ca nu e dacia duster sau sandero modificat..e altceva nou..cine stie ...un sandero 4x4 cum au facut italienii cu panda 4x4..
o zi buna si mai credeti si pe altii..conduceti cu grija si apreciati si putinul romanesc cu care ne mandrim...

badita_marian
36 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 09:15

-eu am proiectat gama ARO 10;
-in Anglia se vindea sub numele de DACIA DUSTER, din motive comerciale...nu le mai comentez acum;
-DUSTER in engleza inseamna PRAFOS, ca intra praful peste tot; probabil ca si noul SUV este cam PRAFOS...sa-l vedem la lucru pe strazi si ne mai pronuntam...!?

VULPE_BOGDAN85
1 mesaj
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 17:06

pai si de ce l-ai proiectat prafos, daca tot ai depus un efort

dark_sotto
11 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 17:38

Pai se pare ca Duster nici nu e coupe-ul. Si e posibil sa nu fie nici un coupe, ci un monovolum. Desi eu as fi vrut un coupe :(
http://www.motorstory.ro/2009/02/dacia-coupe-se-pare-ca-nu/

flo_ser
1 mesaj
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 03:39

ma cac pe ea de dacia care te opresti in gard cu ea,pot sa scoata asti zeci de modele si de fitze cand vezi dacia mergand te feresti.

iacobicamisu
1 mesaj
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 09:07

Hai sa va spun eu cum sta treaba. Eu am lucrat la proiectul Sandero, iar acum lucrez la un nou proiect in Dacia, care nu o sa fie coupe, asta va asigur eu. In legatura cu Dacia Duster, este un alt proiect care se bazeaza pe caroserie de Sandero, dar care are tractiune 4x2 si 4x4 cu garda mai inalta si... cam atat. Deocamdata n-am vazut noul model Dacia(masina complet asamblata) pt k este tinut in foarte mare secret, in schimb i-am vazut caroseria si pot spune k este o masina destul de mare!

Lightspit
46 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 08:46

deci din ce spui tu ar fi o masina din noul trend.
Adica un crossover (Panda 4x4, Suzuki SX4, VW Polo 4x4).
Pt minunatele drumuri ale Romaniei un crossover este bine venit.
Nu cred nimic din ce vad la show-uri cu concepte.
Sunt doar niste chestii comerciale si in prea mica masura se si aplica.

cucu_marius43
1 mesaj
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 02:19

Chiar tota lumea proiecteaza masini dac e strict secret tu ce cauti aici iar despre dacia duster e misto ca infatisare dar daca are performantele loganului loganului mai bine nu
ce drept nu apreciez interiorul e un pic futurist dar nare acel vinoo incoce pt soferi va salut

Lightspit
46 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 10:08

stati linistiti :).
COnceptele nu sunt altceva decat niste demonstratori tehnici si totodata se verifica care ar fi trend-urile din piata.
Adevarul este ca de vreo 2 ani in Europa se simte un curent ceva mai puternic pe parte de modele crossover si Dacia nu face altceva decat sa urmareasca trend-ul.
In mod sigur Dacia va respecta regula de proiectare de folosi macar 30% din piesele vechi existente, inca vreo 30% din piese de pe modele actuale si cel mult 30% vor fi chestii cu adevarat noi.
Sunt prea putine modele existente pe piata care nu au respectat regula asta.

cuore_sportivo_NTZ
6 mesaje
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 16:38

Duster-ul este un concept...

Discutiile despre interirul futurist sau superbele roti nu isi au sensul...nu vor vedea lumina zilei prea curand ;)

A fost o provocare a inginerilor din Romania...si pare a fii un success. Bineinteles nu vor concura BMW sau Range Rover, dar ...este un pas micutz inainte...sunt capabili sa deseneze si masini mai frumoase decat uratzelul Logan.

munteanuit
4 mesaje

Postat pe: 21 August 2009, ora 09:14

nu proictantul este cel ce face fanta prin care intra pref, ci roboti umani si neumani, ca suntem o tara cu tehnologie de cand era bunica fata mare

munteanuit
4 mesaje

Postat pe: 21 August 2009, ora 09:19

man, nu sunt nationalist, dar crede-ma ca am peste un milion de km cu dacia si chiar sunt incantat de ea, lasa ca si alti fac masini, mult mai catastrofe. stii romanul cand vede ceva nou spune mereu" nu e bun de nimic acest lucru" dar cand tarile dezvoltate cumpara de la tine... ce zici? ai iesit in europa? ai vazut multimea "dacaia" si multimea resturilo de marci auto??????????

ady_enesed
17 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 24 Septembrie 2009, ora 12:14

bravo ati luat_o pe aratura

Castorus
6 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 05:11

Dacia Pitesti - Sa Traiesti

freddybb
7 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 23:12

in urma cu cativa ani buni dupa 89 Aro lanseaza in revista Autoturism un concurs de caroserii, pt un nou model de autoturism 4X4 de talia Aro10, sunt curios ce s-a ales cu proiectele si daca Duster are mosteneste vreo gena din aceste proiecte?

liviu05
1 mesaj
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 15:09

De la: badita_marian, la data 2009-02-23 09:15:38-eu am proiectat gama ARO 10;
-in Anglia se vindea sub numele de DACIA DUSTER, din motive comerciale...nu le mai comentez acum;
-DUSTER in engleza inseamna PRAFOS, ca intra praful peste tot; probabil ca si noul SUV este cam PRAFOS...sa-l vedem la lucru pe strazi si ne mai pronuntam...!?

Are dreptate domnul Badita, si in afara de asta a mai facut si un prototip de aro 10 cu motor central, cu care spera sa alerge in competitii! Mi-a placut acea masina pe care o parca adeseori la poarta la "Desfaceri"

homeless
1699 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 19:41

dacia traiana sarma sege tusa tamara

Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!

Mergi la: