Info
x
Ce sa cumpar la 10.000 euro, masina noua?
|
lau_calin_1803 19 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 15:28
Transportorul, nu ar fi exclus sa ai dreptate. DAR sunt foarte multe cauze care duc la o deformare partiala sau totala la o masina. Faptul ca Clio-ul tau nu a patit aproape nimic nu inseamna ca este o masina foarte sigura (nu crede tot ce zice EuroNCAP, adevaratele teste de siguranta se dau pe sosele si acolo Volvo si Mercedes sunt cei mai buni-intereseaza-te si vei vedea ca este cam asa
)
|
|
Felicis 89 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 18:52
Ma intreb �ns� ce acceleratie gravitationala a suportat cel din opel in momentul decelerarii prin impact si Si cati G a suportat cel din clio.(acum de multe ori nu se moare din cauza ca esti strivit in caroserie ci in urma decelerarii bruste care distruge organele interne.)Pentru Asta acum caroseriile se fac cu cusca pasagerului ranfosata si siteme de absorbtie a decelerarii iar caroseria si zonele portbagaj si habitaclu motor sunt creeate ca zone de sacrificiu deformabile si fragmentabile.PS Poate unora li se pare putin ca organismul uman sa suporte o acceleratie de peste 80G in caz de impact.Oare sa fie putin?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
lau_calin_1803 19 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 Martie 2009, ora 15:45
Felicis, as vrea sa te intreb cati ani ai si de cand te intereseaza domeniul auto.
vad ca te cam pricepi. dai comenturi foarte bune, la obiect.
|
Felicis 89 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 16:34
LauCalin nu pot sa zic de cand ma ocup de auto dar ultimii 8 ani am lucrat efectiv doar in depanare diagnoza computerizata auto (mai lucram ocazional si inainte cand ma ocupam de electronic�)iar ca varsta am aproape dublul varstei tale
|
inm_ion 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 11:03
pt xpander06
sunt"membru in club IBIZA".vreau sa-ti spun ca in linii mari sunt multzumit de ea-avem aprop.30000. ce gen de probleme ai la ea? reviziile unde le faci?s.a. ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
cristian_antal66 33 mesaje Membru din: 27/06/2010 |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 16:42
mai prietene eu nu stiu ce sa iti spun dar eu te-as sfatuii sa-ti ei un fiat grandepunto nu e nu stiu ce dar crede-ma nevasta mea e tare fericita de aceasta masina
Raporteaza abuz de limbaj
criss
|
|
sotto016655 3 mesaje Membru din: 15/04/2009 |
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 18:01
de acum pueti posta anunturi noi gratuit pe www.anunturipecriza.ro
|
g3org3333 1 mesaj Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 02:39
eu zic sa iti iei un logan 1.6 e foarte bun pentru drumurile noastre si ieftin de intretinut
|
|
|
|
iulian4yu 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 03:00
skoda
|
Amiable 61 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 13:36
Vezi ca sunt promotii sub 10mii de euro!
De exemplu: Suzuki SX4 sau Splash. Sunt masini economice si usor de intretinut. Raporteaza abuz de limbaj
Fara obiective nu exista progres!
|
|
transportorul 11 mesaje Membru din: 29/07/2008 Oras: Botosani |
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 19:27
Eu am cam 4-5 ani de cand ma intereseaza domeniul auto.
|
sotto026769 20 mesaje Membru din: 23/05/2009 |
Postat pe: 23 Mai 2009, ora 21:52
da-mi te rog si mie numarul firmei daca doresti
|
Fosta membra 9am.ro 56 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Resita |
Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 22:27
De la: blackmephisto, la data 2009-01-30 10:36:59 As vrea sa iau o masina noua, cu maxim 10.000 Euro. Vreau sa fie mica, consum rezonabil, fiabila si sa nu aiba service si intretinerea scumpe, mai ales ca este obligatoriu sa treci pe la service ca sa pastrezi garantia. Orice sfat este bine venit, mai ales din experienta proprie. Multumesc, AD un opel sau un ford
|
coverca_daniel 36 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 09:14
Skoda Fabia sedan, am 2 si o Ocatavia.
Sunt mai multumit de sedanurile Fabia decat de octavia. Te sfatuiesc Fabia diesel, motorizare volkswagen. Intereseaza-te.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
lauaxi16 7 mesaje Membru din: 20/07/2008 |
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 15:22
Tot la sandero raman am 16700 km si ... numai de bine.Dar inca nu te-ai hotarat???
|
maxim_tudor 36 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 09:01
ai putea incerca oel astra g 1.4twinport 90cp mananca decent fuge binisor, ai loc e fiabila si eftena la intretinere
|
alexxl 11 mesaje Membru din: 29/03/2009 |
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 09:40
Am un prieten care lucreaza la service dacia is-mi povestea cam ce probleme apar la logan,in primul rand apare rugina pe pasaje,pe oalele spate si imbinari in principiu cam aceasi problema de la solenza,supernova(...dacia)deci nu-ti recomand dacie de oricare fel ar fi ea.VW,SKODA,SEAT ar fi optiuni de luat in considerare.DACIA=Daca Ai Cap Iati Alta!
|
tanasegheorghe99 154 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 13:56
De la: alexxl, la data 2009-07-14 09:40:08Am un prieten care lucreaza la service dacia is-mi povestea cam ce probleme apar la logan,in primul rand apare rugina pe pasaje,pe oalele spate si imbinari in principiu cam aceasi problema de la solenza,supernova(...dacia)deci nu-ti recomand dacie de oricare fel ar fi ea.VW,SKODA,SEAT ar fi optiuni de luat in considerare.DACIA=Daca Ai Cap Iati Alta! Barbate ia intreaba tu prietenul unde la OALELE SPATE SI IMBINARI apare rugina , nu de alta dar sa ii dau foc de pe acum ca deh daca asa zic MUNCITORII din ATELIERE DE LA COLTUL STRAZII.Uite am 18000eur si ma gandeam sa ii dau lui tata loganu si sa imi cumpar altceva.Ia sfatuieste-ma matalica ce anume sa imi cumpar ca deja ma cam "ustura creierii capului" de atati binevoitori.Hai sa iti povestesc cate ceva despre Logan.SAMSARILOR de SH-uri le-a cam taiat macaroana cei de la MIOVENI si cum sa se razbune decat prin vocea unor ...copilasi care se uita pe...surprizele de la guma de mestecat si viseaza.....lansand zvonuri ba ca rugineste, ca este nus'cum, ca nu are demaraj, etc.TOT RESPECTUL pt cei care isi cumpara SH din pasiune pt marca respectiva,nu si pentru SMECHERI DE SANT care crezand ca daca RULEAZA cu BMW din 90 PICA GAGICILE PE SPATE.Trezitiva din vise, uitativa la TVR nu la OTV (special am ales tvr si otv ca sa scot in evidenta deferentele) si lasati SH pt samsari si cumparativa ceva cat de cat pe masura puterilor voastre financiare.Cand vezi ca afara ploua stai sa te plua si pe tine ca poate mai cresti si iti mai vine mintea la cap ( dupa cum scrii ai mantea in "pedala de frana"). Sa ma anunti cand vezi logan ruginit. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 13:58
De la: GYGYCL, la data 2009-07-28 13:56:29De la: alexxl, la data 2009-07-14 09:40:08Am un prieten care lucreaza la service dacia is-mi povestea cam ce probleme apar la logan,in primul rand apare rugina pe pasaje,pe oalele spate si imbinari in principiu cam aceasi problema de la solenza,supernova(...dacia)deci nu-ti recomand dacie de oricare fel ar fi ea.VW,SKODA,SEAT ar fi optiuni de luat in considerare.DACIA=Daca Ai Cap Iati Alta! CEA MAI BUNA MASINA ESTE CEA NOUA. Raporteaza abuz de limbaj |
|
transportorul 11 mesaje Membru din: 29/07/2008 Oras: Botosani |
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 16:40
Eu va du un sfat mergeti patent nemtesc adica masini nemtesti acestea sunt adevarate masini, nu pot spune despre alte masin ca nu sunt bune dar nemtu va da 12 ani de garantie la caroserie care este dublu galvanizata.
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 18:41
Prietene,service-ul asta este la reprezentanta dacia din Brasov,acum spunemi si mie daca un mecanic de la acest service nu e platit cum trebuie,isi face treaba bine?nu cred!De ce vrei sa iti iei o masina la 18000 daca ai logan si,doar k al tau nu e ruginit inseamna ca nici unu nu e.Te asigur ca intr-un bmw din `90 nu iesi atat de sifonat ca dintr-un logan in cazul unui accident mai grav.Iti dau dreptate,masina noua e masina noua dar depinde ce vrei de la o masina,daca ti la siguranta ta si a familiei precum si la comfort si multe altele.Oricum parerile sunt impartite la fel si asteptarile!
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 18:49
Oricum eu zic sa te uiti peste textul tau si dupa aceea sa critici pe altii.Eu cred ca esti un copil care nu a avut sansa la ceva mai bun si s-a multumit cu tot ce-i prost.Nu-i mai invidia pe cei cu bmw-uri si femei pt ca si le-au permis si tu nu!
|
9am109678 49 mesaje Membru din: 9/08/2009 |
Postat pe: 12 August 2009, ora 07:12
Am fost ieri din Onesti la Tg.Mures cu un Fiat Panda din 2002 imprumutat de la un prieten.Nu stiu daca ar face mai mult de 2000 euro dar va rog sa ma credeti ca la intoarcere nu m-au depasit decat doua-trei BMW-uri si inca vreo 5-6 masini cand vorbeam la telefon.Si asta la un consum de cca.4,5%.Sunt de 7 ani taximetrist,am mers pe multe masini,dar mi-a venit greu sa cred ca poti face asa ceva cu o asemenea masinuta.Cel putin la demaraj era ceva de speriat!!
|
Postat pe: 12 August 2009, ora 16:39
De la: alexxl, la data 2009-08-09 18:49:46Oricum eu zic sa te uiti peste textul tau si dupa aceea sa critici pe altii.Eu cred ca esti un copil care nu a avut sansa la ceva mai bun si s-a multumit cu tot ce-i prost.Nu-i mai invidia pe cei cu bmw-uri si femei pt ca si le-au permis si tu nu! AM LOGAN SI SUNT FOARTE MULTUMIT DE EL, SI L-AM IMPRUMUTAT UNOR PRIETENI CARE AVEAU BMW MODEL MAI VECHI.Nu condusesera Logan niciodata si spuneau ca este "vai mama lui" si dupa ce s-au plimbat cu loganul ca soferi, au avut alta parere.La capitolul 18000euro, eu vreau sa imi cumpar alta masina dar din cu totul alte motive ( nu ca nu as fi multumit de logan) si daca tata circula cu nova gti care a cam imceput sa aiba urmatorul simtom" daca iei mainile de pe volan trage sigura spre remat" si costurile reparatiilor nu isi mai au motivatie as vrea sa ii dau lui tata loganu si eu sa imi cumpar alta masina.La capitolul Femei daca te uiti in avatar o sa vezi ca am si copii, deci nu prea ma pricep la femei.Daca vrei iti demostrez ( cu amenzi primite) ca am condus masini care sunt mullllllt peste medie ( A6, X5,) prim am condus se imtelege a cirula cu aceiasi masina minin 1000Km altel se numeste plimbare.Referitot la REPEZENTANTE sunt si NEPOTI si INGINERI, daca reprezentantele ar practica preturi rezonabile s-ar desfiinta atelierele de la colt.Cu loganul cam greu sa faci accident nu ca ar fi invicibila dar te tempereaza cand vrei sa "te joci" cu vre-un alt participant la trafic, sau mai simplu ESTE PUTUROS LA DEPASIRI, si este putin mai zgomotos deci te tine treaz, nu te ia somnul ca in nemtesti. STUGURII SUNT ACRII CA DOAR SUNT SUS ZIC UNII POSESORI DE SH DE 3000EURO CU TAXA DE INMATRICULARE INCLUSA IN PRET. Mai vb pt ca trebuie sa plec la BV. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 27 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 13 August 2009, ora 16:38
mai gygycl, ma enervezi
... un prieten de-al meu are logan, are 100.000 km, are rugina la pasaje, trebuie schimbat ambreiajul, facute franele, reglata directia, si in plus, e cat un tanc, nu are servo-directie, rar trece de 120 km/h, consuma mai mult decat ar trebui, si materialele din interior lasa de dorit. alt prieten a condus pana in tg mures si inapoi alt logan de 1.4, la intoarcere i-a fost frica sa mai intre intr-o depasire(erau 5 in masina). orice model de bmw, fie si el mai vechi e cel putin de 2 ori mai bun ca loganul(la ce? la ce vrei tu), asa ca nu incerca sa ma prostesti, singurul pe care reusesti sa il prostesti esti TU. loganul e bun sa te duca de la a la b daca vrei ceva mai rapid si mai comod decat o bicicleta. nu cunosc pe nimeni care sa fi laudat loganul, oare pentru ca este o masina atat de buna? toata lumea zice ca merge, si atat, ei bine unii(a se citi majoritatea) nu se multumesc numai sa mearga, de aceea sunt atat de acrii strugurii(is it just me sau lucrezi la dacia???).stiu ce masina sa iti iei cu cei 18000, mai bine zis masini: 3 loganuri, sunt mai bune decat unul, nu??? sa ne anunti ce iti iei, mor de curiozitate... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 22:29
De la: myker2002, la data 2009-08-13 16:38:36mai gygycl, ma enervezi Nu am de-a face cu automobile dacia( domeniul in care lucrez este altul decat ind.auto sau ind. conexa), ca sa lamurim acest aspect din start. La cei 18000euro pe care ii am m-am gandit sa mai stau pana in feb.-mar.2010, in speranta ca se vor mai ieftini masinile noi( mi-as dori un A6 s-line), am o mare obsesie sa cumpar masina noua s-au aproape noua si A6 inca este cotat bine ( eu vreau cel de 240cp,3000cmc) Oricand vei dori eu iti pot demonstra ca merg pe A2 cu 160KM/H cu loganul si nu trepideaza, zornaie s-au mai stiu eu ce,Are scaunul soferului cu reglare pe inaltine, lonbara ce are in plus un alt autoturism? ( si aici ma refer la masini de pana in 10000eur)masaj la "sentimentul mioritic", are proiectoare, geamuri electrice ( asta ca sa nu faca soferul febra la mana stanga cand "fumeaza"),Pozitia de codus este destul de inalta ( vizibilitatea mai buna reduce oboseala), oglinzi electrice si degrivante,AC destul de bunicel (se putea mai bine dar...)ce are in plus alta masina.Renume, faima marcii respective, s-au ce?, pt ca unde ajungi ca BMW-ul ajungi si cu LOGANUL diferenta constand in timpul alocat deplasarii, si programarii la: cardiolog si preot, daca ai norocul sa iti iasa in cale vre-un saviem ( astea mai mult de 60 nu circula nci la vale)si sa fie drumul putin mai aglomerat ai cam puso cu loganul, in rest imi pare rau ca prietenii tai au luat teapa dar daca nu au cascat ochii cand au cumparat masinile acum casca punga!.De ce vreau sa imi cumpar A6?, pt ca si peste 7 ani in cazul in care il voi vinde nu voi pierde mult la vanzare, desi as vrea ca in cazul in care reusesc sa imi cumpar A6 nou sa il las "mostenire" unuia din baieti( inca sunt mici 6,5ani respectiv 3,8ani).Sunt consient ca dupa 5-6ani loganul il poti considera "istorie" nefiind o marca de prestigiu ca Mercedes, Bmw, Audi, etc( vb de cele cat de cat accesibile dpdv financiar).Mai vb, o seara placuta Raporteaza abuz de limbaj |
|
jumbo_quattro 28 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 August 2009, ora 17:23
eu ti-as zice logan dar lumea ar sari k arsi ....si sa it spun k am 250mii km si am schimbat o singura data bucsaraia fata o data ambreajul si 2 x distributia (dupa cei de la dacia trebuia schimbata de 4 ori )si acum sa iti fac un calcul si comparatie cu skoda octavia tur modele noi ..logan 7000 e ,skoda octavia tur in promotie 12000 e difernta intre ele foarte mica la confort ,te simti un pic mai bine in skoda ..dupa 100mii km in skoda trocanea plasticul mai tare decat la logan masinile circuland 90 % in oras.si acum sa incep revizie 15 mii km logan 70 euro ,skoda 156 euro la 30 mii la logan 100 e la skoda 187 e deci revizi la jumate de pret ...vand skoda si cumpara familia de la neamt k de neamt un sh ww jeta 28000 km 140 cp o bomboana de masinuta am ajuns sa facem 68000 km si ni sa dus un injector 40 mil ne-a costa de ce credetii k sa stricat ?? cei de la ww ne spune k o sa mai avem proplema si cu celelalte din cauza k in romanik nu exista motorina compatibila pentru modelele ww jetta si ww cc .....eu acum daca as fi cumpar logan 1.6 pe gpl sau suzuki swif /suzuki sx4
|
Fosta membra 9am.ro 56 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Resita |
Postat pe: 15 August 2009, ora 20:18
De la: dragoselu_1, la data 2009-02-01 11:54:01I-ati frate un BMW M5...ieftin....consum mic...si.... poate numai farurile si rotile de la M5.....
|
sorinvasilescu 25 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 16 August 2009, ora 02:41
De la: GYGYCL, la data 2009-07-28 13:56:29De la: alexxl, la data 2009-07-14 09:40:08Am un prieten care lucreaza la service dacia is-mi povestea cam ce probleme apar la logan,in primul rand apare rugina pe pasaje,pe oalele spate si imbinari in principiu cam aceasi problema de la solenza,supernova(...dacia)deci nu-ti recomand dacie de oricare fel ar fi ea.VW,SKODA,SEAT ar fi optiuni de luat in considerare.DACIA=Daca Ai Cap Iati Alta! eu am bmw 525 din 1989, l-am luat cu 150.000 de km la bord, cu log-book si garantie pe un an de zile. vreau sa spun ca este o masina fiabila, arata si merge foarte bine pentru virsta ei, nu are pierderi de ulei, totul functioneaza perfect, ba chiar a trecut si verificarea tehnica la cel mai riguros service, unde au verificat la ea o ora intreaga. este o masina buna, spatioasa, are prinderi pentru scaunul copilului, puternica, desi are cutie automata, cind dai cu pedala de acceleratie in butonul de override te baga in scaun si la 80 la ora. o dacie logan de 20 de ani si 250.000 de km va fi la fel sau cel putin aproape la fel cum a fost noua??? Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am101074 1 mesaj Membru din: 27/07/2010 |
Postat pe: 30 August 2009, ora 08:35
Logan prietene!Asta trebuie sa-ti iei.Este o maina buna din toate punctele de vedere.Si,atentie,Loganul nu e Dacie asa cum zic unii neaveniti.Ultimul hibrid de Dacie a fost Solenza si gata.Eu am de la servici,cumparata noua nouta in februarie 2008-Logan diesel cu 7 locuri ,1.5 dci.Este o masina formidabila.Consum mic si cari cu ea in draci.Eu am incarcat-o full si am chinuit-o pe Transfagarasan ca la plecare am zis ca nu urc niciodata cu ce caram eu.Da de unde!Masina asta,fratilor, am observat ca cu cat cara ceva cu atat functioneaza mai bine si se aseaza mai bine la drum.Nu va spun cate persoane am bagat in ea la cumnata-mea la nunta,am facut-o autobuz nu alta.Si? Si "radea" de bucurie la incarcatura care o avea...Mai mult de atat,la drum in tara si singurel daca esti,poti lua destule persoane si mai faci un banutz;asta daca vrei...Revizie 700 lei!!Minusuri :Parbrizul nu este"spalat" in timp util pe interior de fluxul de aer din ventilator.Stergatoarele ar fi trebuit sa fie altfel concepute ca sa cuprinda o suprafata mai mare la stergere.Dupa ce le ignori si te obisnuiesti,esti fericit ca ai o masina utila si foarte buna la drumurile noastre.Acum trageti voi concluzia,eu nu incerc sa conving pe nimeni.Succes!
|
|
|

)
... un prieten de-al meu are logan, are 100.000 km, are rugina la pasaje, trebuie schimbat ambreiajul, facute franele, reglata directia, si in plus, e cat un tanc, nu are servo-directie, rar trece de 120 km/h, consuma mai mult decat ar trebui, si materialele din interior lasa de dorit. alt prieten a condus pana in tg mures si inapoi alt logan de 1.4, la intoarcere i-a fost frica sa mai intre intr-o depasire(erau 5 in masina). orice model de bmw, fie si el mai vechi e cel putin de 2 ori mai bun ca loganul(la ce? la ce vrei tu), asa ca nu incerca sa ma prostesti, singurul pe care reusesti sa il prostesti esti TU. loganul e bun sa te duca de la a la b daca vrei ceva mai rapid si mai comod decat o bicicleta. nu cunosc pe nimeni care sa fi laudat loganul, oare pentru ca este o masina atat de buna? toata lumea zice ca merge, si atat, ei bine unii(a se citi majoritatea) nu se multumesc numai sa mearga, de aceea sunt atat de acrii strugurii(is it just me sau lucrezi la dacia???).