Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 

Probleme la pornire

 


 
Voteaza:
Rating curent probleme la pornire: (2.5 din 8 voturi)
 
Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:
 
tearla
Avatarul lui tearla
1 mesaj
Membru din: 29/12/2009
Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 18:43

Am si eu o problema la un Opel Vectra B din 97 legata de bobina de inductie stiu ca imi mergea in 3..masina are ceva de cand sta si am avut si bateria moarta si am incercat acum sa o pornesc dar nimica..am scos bujiile si erau unde?daca pun altele noi o sa am sanse sa o pornesc?Va multumesc


sotto077422
Avatarul lui sotto077422
1 mesaj
Membru din: 7/01/2010
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 02:15

SAL..PROBLEMA MEA E LA UN GOLF4 1,6 DIN 2001 EUR 4 SE PARE CA NU MAI AJUNGE BENZINA SI NU MAI PORNESTE MOTORUL.LA INCEPUT PORNEA MERGEA APOI SE OPREA,MERGEA INECATA SI ZGUDUIA INTRUNA CA SI CUM AR MERGE IN 3 PISTOANE,DUPA CARE DACA O TINEAM ACCELERATA 4-5 MIN ISI DADEA DRUMUL CA SI CUM AR FI FOST UN DOP.MENTIONEZ CA DE FOARTE MULTE ORI NU SE ACCELERA,NU AVEAM PEDALA
LA BORD E APRINS BECUL PT MOTOR SI EPC AMINDOUA CULOAREA GALBENA,ATUNCI CINDMASINA ZGUDUIA DIN MERS BECUL DELA MOTOR PILPIIA.AM DUSO DE 2 ORI LA MECANIC LA ACCELASI MIA ZIS CA ACURATAT SONDA SI CA AR TREBUI SA MEARGA.AM PUSO ACUM 6 LUNI PE TESTER SI AR FI SCRIS SONDA DE TURATIE,AM MAI PUSO CU 8-9 LUNI INAINTE SI AR FI SCRIS SONDA L.
IAR ASTAZI AM AVUT NESANSA SA MERG LA CUMPARATURI IAR CIND SA MA INTORC MASINA SA SE OPREASCA INTIMPUL MERSULUI.MAM CHINUIT CU EA 20 MIN A PONIT AM MAI MERS 100 METRI SA OPRIT,AM MAI DAT LA CHEIE VREO 15-20MIN SI APOI AM BAGAT TALPA PINA ACASA.NU MAI STIU CE SAI FACIAM CURATAT BUJIILE MIINE VREA SA PROBEZ CUM MERGE FARA FILTRU DE AER
CE SAI FAC,AM CE,UN SFAT
NU EFILTRU DE BENZINA PT CA MASINA MERGE IN GENERAL PE GAZ

Raporteaza abuz de limbaj
catalinroo
Avatarul lui catalinroo
2 mesaje
Membru din: 12/08/2011
Postat pe: 12 August 2011, ora 22:13

Am si eu o problema cu pornirea , problema este asa am spart baia de ulei si am mers cam 300 m fara ulei deloc in motor , ok motorina in rezervor era foarte putina ca aveam beculetul aprins de mult timp. nu am vaz ca era baia sparta si am mers pina sa oprit motorul. Am reparat baia totul e bun dar cind dau la cheie nu vrea deloc sa porneasca. Uneori mai porneste si merge cam 10-15 min dar apoi se opreste singura fara motiv.. Motorul merge frumos cind porneste fara fum. Stiti ceva cauze? Am verificat tot ce se putea senzori tot....tot am pus pe tester totul e ok fara eroare. Eu cred ca e de la motorina de proasta calitate si s-au defectat injectoarele. Cum as putea sa le repar si sa porneasca din nou? A..apropo am vazut aici ca poate fi o problema si de la alarma , am sistem de alarma pe ea din fabrica cred si mecanicul care o repara zicea ca a umblat pe la alarma si a pornit dupa aia....dar nah de atunci doar cind vrea ea mai porneste iar la alarma nu stie ce sa ii faca? sa o scoata sa ii schimbe cipul ala..sau ce poate sa ii faca? multumesc si astept un raspuns

Raporteaza abuz de limbaj
catalinroo
Avatarul lui catalinroo
2 mesaje
Membru din: 12/08/2011
Postat pe: 12 August 2011, ora 22:14

Am uitat sa spun ce fel de masina e : alfa romeo 156 , 1.9 jtd din 2001, 81kw

Raporteaza abuz de limbaj
iacob29
Avatarul lui iacob29
2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Constanta

Postat pe: 25 August 2011, ora 03:14


Buna, cred ca va fi nevoie de schimbat setul motor .S-au sters cuzinetii , s-au cocsat segmentii si de asemeni supapele sunt deja duse.(arse). Deci nici testerul nu iti va spune mare lucru dar daca iti scoate si fum alb sa te astepti sa schimbi setul. Nu este de glumit ca uleiul la motor . Daca motorul nu are ulei , el in citeva minute se va gripa (intepeni) .
Multa bafta!

Raporteaza abuz de limbaj
9am249010
Avatarul lui 9am249010
1 mesaj
Membru din: 16/09/2011
Postat pe: 16 Septembrie 2011, ora 11:32

SALUT AM SI IO O PROBLEMA CARE MA PUTETI AJUTA. AM UN OPEL OMEGA DIN 94 MOTOR 2500 HIDRAMAT SI AM RAMAS FARA BENZINA A TRECUT CE VA TIMP DECAND NAM MAI PORNITO AM ANCERCAT ACUM O SAPTAMANA SI NUMI MAI PORNESTE ANVARTE DAR NU RUPE NIMIK


Raporteaza abuz de limbaj
9am249353
Avatarul lui 9am249353
1 mesaj
Membru din: 10/10/2011
Postat pe: 10 Octombrie 2011, ora 21:28

Am si eu un Ford Mondeo 1.6 16v 1993,motorul nu porneste,iar daca porneste se tureaza si se opreste imediat.Am inlocuit pompa de benzina,modulul de inductie,injectoarele si acu nu am scanteie la bujie.Inainte de a avea aceste evenimente am lasat masina la relantiu vreo 2 minute si dupaceea am inceput sa am probleme cu pornirea.Multumesc,astept raspuns!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro
Avatarul lui Fosta membra 9am.ro
1 mesaj
Membru din: 21/11/2011
Postat pe: 21 Noiembrie 2011, ora 11:38

Am un rover 25 1.6 benzina. Masina vara pornea ok, iarna acum nu mai vrea sa porneasca. Da sa invarta motorul dar parca nu are putere.
Bateria numai ce am incarcat-o la capacitate maxima cu un incarcator profesional de acumulatori.
Am observat ca daca dau 2-3 chei se incalzeste cablul de la borna negativa, care duce la corpul motorului langa electromotor.
Deasemenea m-am uitat aseara si am vazut un cablu care vine la solenoid, mai subtire, care era topit langa borna pozitiva care vine tot la solenoid.
Firul subtire negativ care vine la solenoid s-a atins cu borna pozitiva de la solenoid, si s-a topit.
( La solenoid borna pozitiva vine de la baterie si tot la solenoid vine borna negativa mai subtire (probabil de la cheie) cel care era topit in locul unde s-au atins).
Borna pozitiva de la solenoid nu pare topita in locul unde s-au atins da langa solenoid pare putin carbonizata ca si cum s-ar supra incalzi.
E posibil ca sa fie un contact imperfect de se incalzeste borna negativa si din cauza asta sa se chinuie sa porneasca masina? sau de vina solenoidul, sau electromotorul sau periile.
Se aude un tiut cu motorul oprit, apare dupa ce am incercat sa pornesc masina.
Precizez ca, pana acum 1 luna cand a fost mai cald pornea bine de la prima cheie, dupa ce s-a racit treptat pornea mai greu, si acum parca nu mai are putere sa porneasca.
INTREBAREA ESTE: E posibil sa fie contacte imperfecte, sau solenoidul sa fie dus, sau periile de electromotor duse, sau din cauza uzurii pe vremea asta face condens si face scurt ?

Raporteaza abuz de limbaj
nastaseiulian43
Avatarul lui nastaseiulian43
1 mesaj
Membru din: 27/11/2011
Postat pe: 5 Decembrie 2011, ora 20:50

De la: mariuscc1983, la data 2009-01-22 15:21:08Vezi ca s-ar putea sa mai ai inca o pompa in rezervor sau imediat dupa si verifica daca nu cumva iti trage aer fals pe undeva. Filtru de motorina l-ai schimbat?

Raporteaza abuz de limbaj
9am250653
Avatarul lui 9am250653
2 mesaje
Membru din: 21/01/2012
Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 12:38

sal am un fiat brava 1,4 benzina nu da scinteie bobina e buna e noua servisu nu stie ce are va rog ajutatima cine stie nu stiu ce sa ii mai fac

Raporteaza abuz de limbaj
seba33
Avatarul lui seba33
1 mesaj
Membru din: 14/02/2012
Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 14:15

salut.sint nou pe acest forum.am si eu o problema cu pornirea la un nissan micra,poate ma ajuta cineva.scanteieste,benzineste dar nu porneste.am schimbat bujiile,dar degeaba.imi ineaca bujiile f. repede.nu stiu ce sa-i fac sa porneasca.help!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro
Avatarul lui Fosta membra 9am.ro
1 mesaj
Membru din: 28/02/2012
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 17:08

TI_AI CURATAT CARBURATORU ? VEZI SA NU AI TOBELE INFUNDATE ADICA PLINE DE RUGINA CA DACAAR TRAGE GREU NU ARE UNDE SA SE DUCA FUMU PRIMU VEZI CATALIZATORU NU SUNT MECANIC DAR E BINE SA O DUCI LA UN MECANIC BATRAN IN MESERIE CA O FACE SIGUR MULTA BAFTA

Raporteaza abuz de limbaj
9am251250
Avatarul lui 9am251250
1 mesaj
Membru din: 29/02/2012
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 05:48

am un renault safrane benzina 2000 cm3 si masina merge cu socuri da rateuri consuma exagerat poate cineva sa imi dea macar o idee multumesc

Raporteaza abuz de limbaj
9am_1012
Avatarul lui 9am_1012
2 mesaje
Membru din: 16/11/2012
Postat pe: 16 Noiembrie 2012, ora 15:50

buna ziua am si eu o problema la masina am un ford mondeo din 2001 nu stiu ce are de la un timp de cand iam schimbat saptamana trecut afiltru de aer filtru de motorina , filtru de ulei si uleiul dimineta cand o pornesc imi porneste greu si scoate un fum porneste dar greu dupa ce sa incalzit motorul nu ami face asa dar dimineta cand e rece motorul morneste greu nu stuiu ce are multumesc

Raporteaza abuz de limbaj
9am_1012
Avatarul lui 9am_1012
2 mesaje
Membru din: 16/11/2012
Postat pe: 17 Noiembrie 2012, ora 14:51

De la: 9am_1012, la data 2012-11-16 15:50:25buna ziua am si eu o problema la masina am un ford mondeo din 2001 nu stiu ce are de la un timp de cand iam schimbat saptamana trecut afiltru de aer filtru de motorina , filtru de ulei si uleiul dimineta cand o pornesc imi porneste greu si scoate un fum porneste dar greu dupa ce sa incalzit motorul nu ami face asa dar dimineta cand e rece motorul morneste greu nu stuiu ce are multumesc

Raporteaza abuz de limbaj
9am_1068
Avatarul lui 9am_1068
5 mesaje
Membru din: 28/11/2012
Postat pe: 6 Decembrie 2012, ora 11:20

Ce inseamna "porneste greu" ? Nu se invarte motorul cu aceeasi turatie, si asta ar fi de la vascozitatea crescuta a uleiului. Scoate fum la inceput, pentru ca la oprire, uleiul fiind fierbinte e si foarte fluid, si patrunde usor prin spatiile mici (ghiduri, fante la segmenti...), iar la pornire e ars si aruncat pe toba.
Daca rotirea se face cu aceeasi turatie ca inainte de schimbul uleiului, faptul ca iese fum la inceput, e acelasi lucru ce-l spuneam mai inainte, la care se adauga si ancrasarea bujiilor (depuneri de calamina pe ele)de la uleiul prost, dar si filtrului, care e posibil sa fie mai dens, si sa impiedice patrunderea aerului cu usurinta, in camera de ardere (dar faciliteaza si absorbtia uleiului, din spatele segmentilor).
Pune filtrul vechi (de aer), si vezi cum se comporta la prima pornire. Alta ar fi, sa pui alt ulei si sa cureti bujiile (nu sa le schimbi), sau chiar sa incerci cu cel vechi, daca nu l-ai aruncat. Nu te uita ca are aceleasi caracteristici sau nume, cu cel vechi, ca totul se bazeaza azi, pe minciuna si hotie.

Raporteaza abuz de limbaj
9am_1764
Avatarul lui 9am_1764
1 mesaj
Membru din: 14/03/2013
Postat pe: 14 Martie 2013, ora 09:07

Salut,

Am si eu un Clio Symbol Fidji 1.4 8V si aveam probleme la pornire. Problema am rezolvat-o cu un spray de contacte electrice. Contactul problema, in cazul meu, era cel de la cablul sondei Lambda. E usor de remarcat, e un cablu, care intra in blocul motor. Cablul este situat in stanga bateriei, dedesupt. Dupa un puf, porneste la sfert de cheie.

Astept un feedback. Succes!

Raporteaza abuz de limbaj
9am_1883
Avatarul lui 9am_1883
1 mesaj
Membru din: 6/04/2013
Postat pe: 6 Aprilie 2013, ora 21:52

salutare
am si au aceleasi probeleme cu o laguna 1 din 99 de 1,6 16 valve
am inteles ca ar fi de la motorasul pas cu pas
am pus unul de logan merge cu el dar tot cu toane
si la fel cand e ger porneste din prima
la tine cum s-a rezolvat?

Raporteaza abuz de limbaj
9am_3674
Avatarul lui 9am_3674
1 mesaj
Membru din: 16/03/2014
Postat pe: 16 Martie 2014, ora 12:23

salut baieti,in primu rand ma bucur ca este metoda asta si ca ne putem ajuta cu sfaturi ,am si eu mai multe probleme una ar fi ca la pornirea la rece dimineata porneste fara probleme da turatia variaza asa intre 1000 si scade si la 700 timp de 2 minute este ceva normal??a 2 problema cand iau viraje mari si in viteza se aprinde becu la ulei pt cateva secunde si schimbu a fost facut recent ce poate sa fie???a 3 problema totusi motoru se aude cam zgomotos fata de un golf 19 tdi,sa fie din cauza ca am distributia pe lant??mentionez am un ford mondeo motor 2000 tddi de 116cp16v.multa stima

Raporteaza abuz de limbaj
Fl_Orion999
Avatarul lui Fl_Orion999
5655 mesaje
Membru din: 2/06/2013
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Martie 2014, ora 12:34

De la: 9am_3674, la data 2014-03-16 12:23:40salut baieti,in primu rand ma bucur ca este metoda asta si ca ne putem ajuta cu sfaturi ,am si eu mai multe probleme una ar fi ca la pornirea la rece dimineata porneste fara probleme da turatia variaza asa intre 1000 si scade si la 700 timp de 2 minute este ceva normal??a 2 problema cand iau viraje mari si in viteza se aprinde becu la ulei pt cateva secunde si schimbu a fost facut recent ce poate sa fie???a 3 problema totusi motoru se aude cam zgomotos fata de un golf 19 tdi,sa fie din cauza ca am distributia pe lant??mentionez am un ford mondeo motor 2000 tddi de 116cp16v.multa stima



e simplu....trebuie sa-l incalzesti...io zic sa dai foc la masina...p'orma vezi ce mai ramane....sigur porneste....
ia zi lantu' e de aur sau de argint....???
daca-i de aur distribuie-l la tigani....daca-i de argint...merge ingropat pana-i creste pretu'....

Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept și recunoaște că, pe deasupra ambițiilor, intrigilor și urilor, este Patria, este veșnicia neamului, și că acolo trebuie să ne întâlnim totdeauna, chiar dacă nu ne înțelegem de fiecare dată."(Ion Antonescu) *** ,,În ziua de azi, pentru a stăpâni cât mai mulți oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odată ce ai sufletul, ai omul; iar când ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***
Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:


Mergi la: