Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cutie de viteze automata

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

bragacristy
4 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 02:31

salut eu sunt sofer de tir acuma am un volvo 440 cutie automata e foarte frumos foarte comod nu mai conduci si cu capu.. inainte am avut un man care mestecam la el 16 viteze o ,,placere''dar daca le ai cu sportu nu se merita sa ai cutie automata nu se misca poate sa fie orice ar fi cum se misca picioru si mana ta

Fosta membra 9am.ro
Avatarul lui Fosta membra 9am.ro
140 mesaje
Oras: Cernavoda

Postat pe: 13 August 2009, ora 21:24

De la: bragacristy, la data 2009-08-09 02:31:46salut eu sunt sofer de tir acuma am un volvo 440 cutie automata e foarte frumos foarte comod nu mai conduci si cu capu.. inainte am avut un man care mestecam la el 16 viteze o ,,placere''dar daca le ai cu sportu nu se merita sa ai cutie automata nu se misca poate sa fie orice ar fi cum se misca picioru si mana ta

Cap ai, minte ce-ti mai trebuie... poate faci rost, "care este"!!!
In ceea ce priveste cutiile automate, da-te jos din camion, treci pe o masina adevarata, autoturism vreu sa spun, si apoi mai vb.
Vezi ce faci cu mana, daca se misca bine piciorul nu mai conteaza, dai din el in gol

Raporteaza abuz de limbaj
NEXTEL
59 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2010, ora 22:44

Din cate stiu Cutiile de viteza autoamta sunt evoluate din ce in ce mai mult. La F1 se folosesc deja astfel de masini, la Ferrari iar ca si masina stradala se folosesc padelel si nu numai is n producatori.
La SUV uri am inteles ca ii normal sa folosesti cutii de viteza automata.. asta pt ca protejezi ambreajul. Tehnica tot evolueaza au aparut acum mai bune cutii de viteza automate tip DSG la Volkswagen, 7 G tronic la Mercedes..etc.
Daca aia prostii de producatori de masini au asa ceva...at de ce is rele?!
Volkswagen Touareg 2010 atat V6 cat si V8 TDI sunt dotate cu automata 8Viteze nu am mai vazut la ele manuala... OARE DE CE?
Manuala o sa mai fie.. dar incet incet multi o sa treaca la Automata pt simplu fapt EVOLUTIE.

Fosta membra 9am.ro
Avatarul lui Fosta membra 9am.ro
1 mesaj
Postat pe: 26 Februarie 2012, ora 11:17

salut la toata lumea.vreau sa-mi cumpar masina si am gasit una care imi place mult Skoda cu cutie automata.nu am condus niciodata asa ceva si dupa comentariile negative nu stiu ce sa cred.

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

Mergi la: