Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Lexus rx400h - ecologic?!

speedster
18 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 August 2008, ora 11:38

Un prieten de-al unui prieten (nu-l cunosc direct) a facut un test cu RX400h si cica ii arata pe bord, in aglomeratie, consum de 18 la suta!! Cica s-a deprimat. El vroia un SUV cu pretentii, dar oarecum mai economic, dar dupa ce a vazut consumul asta, a renuntat la idee!

Raporteaza abuz de limbaj
mikes
10 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 August 2008, ora 15:01

Hibrid pe SUV-uri e o mare prostie. Nu exista motoare electrice care sa le miste ca lumea, sa le asigure performanta, iar constructorii nu-si permit sa le scoata fara performante bune, asa ca se merge mult pe motorul normal...si de-aia nu exista nici o economie. Exista doar falsa idee ca polueaza mai putin

romica_2000_2001
1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 11:19

voi va auziti fratilor?????lexus ls600h are un consum de aproape 8 la suta...si tineti cont are motor de 5 litri V8....deci mi se pare logic ca RX400H ar trebui sa consume mai putin...

cristi_Dre
3 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 00:58

am condus unu Lexus Rx400h acum 2 ani cand aparuse la noi in tara intr-un drive test si este surprinzator de silentioasa masina,la viteze mici si acceleratii mai lente masina se foloseste doar de motorul electric iar la acceleratii mai puternice intra in functiune si cel de benzina,la fel si tractiunea era pe fata iar la acceleratii mai puternice se cupla automat si spatele,are demaraj f bun ceva de genu 7.8 s pana la 100 km/h foarte bun m-a bagat in scaun de la 50 km/h am sarit f repede la 120 ... e foarte tare,sper sa mai am ocazia sa conduc asa ceva :)

Mergi la:

close setari

off