Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce ii doresti elenei basescu?

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

alexandragrin
32 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 15:26

Fiica presedintelui...micuta EBA, a implinit 30 de ani - 30 de ani in care a fost rand pe rand - fotomodel, fitza de dorobanti, europarlamentar si fiica de presedinte.

Ce ii doresti Elenei Basescu de ziua ei?

onix
1 mesaj
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 15:59

Ii doresc so tina tot asa si sa-mi gasesc si eu un job bun pt a-mi putea creste cei doi copii cu un amarat de somaj nu e posibil.

chandramuki_md
78 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 15:59

MINTE

Raporteaza abuz de limbaj
Andrei_Popescu10
17 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 16:27

Un sot gelos care sa n-o mai lase la Bruxelles !

Victor2009
1196 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 16:33

De la: Andrei_Popescu10, la data 2010-04-26 16:27:33Un sot gelos care sa n-o mai lase la Bruxelles !
Sa-si cunoasca lungul nasului!

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
adi68mogos
1 mesaj
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 17:11

LA MULTI ANI!
ITI RECOMAND: - ABECEDARUL;
- LIMBA ROMANA, CLASELE I - VIII!
BAFTA! ( NU ESTE GREU - VEI INVATA SA " EMITI" FRAZE MULT MAI BINE CA D-L BOC)

9am134815
44 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 20:21

Una tare sa-i moaie nervii,sa faca si ea copii.Sa se adreseze uni tagan viril!!!!!!!!

9am125241
231 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 20:25

De la: onix, la data 2010-04-26 15:59:15Ii doresc so tina tot asa si sa-mi gasesc si eu un job bun pt a-mi putea creste cei doi copii cu un amarat de somaj nu e posibil.

Are varsta copiilor mei !! Si copiilor mei le-am dorit, totdeauna, sa le dea Dumnezeu sanatate si multa minte ! Asta-i doresc si ei, chiar daca este "fata lui tata" !!!

Vested tanar !
CIPRIOTU
1339 mesaje

Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 02:28

De la: adi68mogos, la data 2010-04-26 17:11:52 LA MULTI ANI!
BAFTA! ( NU ESTE GREU - VIIEI INVATA SA " EMITI" FRAZE MULT MAI BINE CA D-L BOC)

mai intai sa mearga la gradii ,grupa=ntaia dupa aia daca trece clasa poasa avanseze la mijlocie dar nu cred ca dupa cum citeste de pe fituica nu prea cred sa treaca in grupa mijlocie ca nu are tinere de minte si citeste pe silabe,asa dipotata avem tocmai in parlamentul Ue halal carte alal minte ,vai de capul ei.

CIPRIOTU
1339 mesaje

Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 02:33

De la: onix, la data 2010-04-26 15:59:15Ii doresc so tina tot asa si sa-mi gasesc si eu un job bun pt a-mi putea creste cei doi copii cu un amarat de somaj nu e posibil.

vreisa-i ocupi locul hotomane?4 ani cat e taticu pres dedinte mai ramane pe acolo s-ar putea sa o vedem in locul lui ca se mosteneste prostia,mai ales cu saracia asta o voteaza si pe un kil de ulei si unul de malai siu-n peste ,

nastasemihail
36090 mesaje

Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 02:37

"Nu exista fapte, ci doar interpretari." (Fr. Nietzsche) Cei care cred ca isi vor gasi un job care le va asigura tot confortul pana la sfarsitul zilelor inca traiesc intr-o lume care nu se va mai intoarce niciodata.
CIPRIOTU
1339 mesaje

Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 02:45

da ii urez la multi ani dar nu in parlament ci acolo unde trebuienoroc ca n=am teveul langa mine ca-l spargeam dac=i vedeam mutrai-o vazui aici in laptop si dadui cu el de pamant de la etaju 8 si ramase atarnat de cablul de alimentare si ma dadui dupa el tot pe cablu ca daca ar fi cazut jos se spargea si ma dadui eu cu el in brate sa nu se sparga ,dar cazui pe gardul viu.

CIURUITILOR
746 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 05:15

De la: tielenti, la data 2010-04-27 02:28:42
BAFTA! ( NU ESTE GREU - VIIEI INVATA SA " EMITI" FRAZE MULT MAI BINE CA D-L BOC)

mai intai sa mearga la gradii ,grupa=ntaia dupa aia daca trece clasa poasa avanseze la mijlocie dar nu cred ca dupa cum citeste de pe fituica nu prea cred sa treaca in grupa mijlocie ca nu are tinere de minte si citeste pe silabe,asa dipotata avem tocmai in parlamentul Ue halal carte alal minte ,vai de capul ei.
Am fata desteapta,model american ,dupa ce termini facultatea,inveti sa scrii

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte flickr.com"Dragul" nostru presedinte, Traian Basescu, implineste azi varsta de 60 de ani. Tu ce ii urezi de ziua lui? Am hotarit,Razvan Ungureanu ,nu ma intereseaza ce vrea poporu ,eu vreau sa fiu presedinte cu Serviciile mele secrete. Fiindca astazi Traian Basescu aniverseaza 6 decenii de existenta si cam tot atata de cand este la conducerea tarii, sau cel putin asta simtim noi, cetatenii, ne-am gandit sa vedem cu se simte presedintele nostru de ziua lui. ■9AM: Domnule presedinte, in primul rand permiteti-mi sa va urez la multi ani si sa va intreb: Cum va simtit la 60 de ani? Traian Basescu: Buna ziua. Multumesc, ma simt foarte bine. Dupa cum puteti si dumneavoastra vedea, nu arat de 60 de ani. Arat mult mai tanar chiar si decat unii tineri bugetari. Eh, ce sa-i faci? Daca nu isi getioneaza salariile bine, se streseaza si fac riduri…nu e vina mea. ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte?. Traian Basescu: A da, normal ca sunt multumit. I-am bagat in Uniunea Europeana, acuma ii bag in Schengen. Ce le trebuie mai mult? Asta este… toti trebuie sa facem sacrificii. ■9AM: Ce regretati cel mai mult din acesti 7 ani de cand sunteti la conducerea tarii? Traian Basescu: Sincer? Cel si cel mai mult regret ca mi-am taiat suvita. Acea bucata de par ma facea unic, ma facea sa ma simt mai barbat, ma facea sa am incredere in mine, ma facea sa fiu mai bun. Nu stiu daca ati observat, dar odata cu disparitia suvitei a inceput sa nu imi mai pese de nimeni si nimic. A fost ca la Samson… iar poporul a fost Delilah, si odata ce mi-au taiat parul, mi-au taiat si toata bunatatea… dar nu mai vreau sa vorbesc despre asta, este mult prea dureros. ■9AM: Domnule presedinte, ati primit vreo urare de la Regele Mihai de ziua dumneavostra? Traian Basescu: Inca nu, dar e devreme. Sper sa imi comunice ceva pana diseara. Stiti dumneavostra, noi doi suntem nascuti in aceeasi zodie, suntem Scorpioni si suntem cam incapatanati si imprevizibili. Dar amandoi avem stofa de conducatori, pacat ca nu se nasc sub sange albastru cei care merita, ci ceilalti, tradatorii de neam. ■9AM: Sa trecem la lucruri mai politice si sa va intreb, din postura unei femei, care sunt sansele ca o femeie sa se afle la conducerea Romaniei in viitorul apropiat. Nu ma refer neaparat la presedintie, dar de ce nu, la sefia Guvernului? Traian Basescu: Va rog, va rog, nu ma faceti sa rad. Cine sa fie la conducere? Lenuta poate? In niciun caz! Nicio femeie nu este pregatita sa conduca, iar eu sunt de parere ca femeia trebuie sa stea la casa ei, sa isi faca barbatul fericit. Nu vedeti? Asa cum e si sotia mea. Ati auzit-o sa spuna vreodata ceva? Nu! Ca doar asa am educat-o. Sa taca, sa zambeasca… sa fie sustinatoarea mea. Hai sa nu mai vorbim prostii. Le-am dat cateva posturi prin Guvern. Lui Ridzi, ca o ajutase pe fiica mea sa intre in politica, dar am scos-o repede, acuma pe Boagiu, dar ea oricum nu prea arata a femeie, si pe Lenuta, dar ce sa zic… ea e mai speciala si avem o prietenie tare stransa. ■9AM: Ce ati vrea sa faceti dupa ce va terminati acest mandat la coinducerea tarii? Ati vrea sa ramaneti la conducerea PDL? Traian Basescu: Ah nu, in niciun caz. M-am saturat de politica, treaba lor ce fac de acum inainte. Dupa ce termin cu toata harababura asta as vrea sa ma mut si eu la Monte Carlo sau pe altundeva, sa traiesc linistit, ca un pensionar de rand. Sa ma plimb cu iahtul, sa imi iau un Rolls-Royce probabil… nu stiu, chestii dinastea marunte de batrani. Ca doar am muncit o gramada si acuma ar fi cazul sa ma relaxez. Dar cu toate astea, nu imi iau de tot mana de pe PDL, ca doar Elena mai are nevoie de cel putin inca un mandat la Parlamentul European. ■9AM: Va multumim domnule presedinte si va dorim distractie placuta de ziua dumneavoastra!. Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA Nurse with big tits eats cum Ea face și mai bine !
Dana_Anton2000
1 mesaj
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 08:36

LA MULTI SI BUNI ANI!

florentin_vs
1 mesaj
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 09:09

Ii doresc o viata precum cea a romanilor sub conducerea lui Traian Basescu.
Asa sa ne ajute Dumnezeu

9am126636
389 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 09:10

Sa ramina in TOP 10 "cei mai prosti oameni din Romania"

pik_nik
4462 mesaje

Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 09:48

ei si taticului ei le doresc sa le ureze cineva "la multi ani!"
acel cineva sa fie un judecator.

CIPRIOTU
1339 mesaje

Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 10:23

De la: bseceta, la data 2010-04-27 05:15:22
De la: tielenti, la data 2010-04-27 02:28:42

Am fata desteapta,model american ,dupa ce termini facultatea,inveti sa scrii

Domnule bseceta ce faci in poza de la avatar? te barbiereste nutzica? sau iti da -n guritza scuze ,acum bagai de seama iti astupa gaurile cu chit si apoi te retuseaza .

Rosalie
162 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 13:48

De la: pik_nik, la data 2010-04-27 09:48:26 ei si taticului ei le doresc sa le ureze cineva "la multi ani!"

Buna asta!

Bravo!

teo_teodora_lili0
32 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 14:02

II DORESC SA FIE FERICITA SI SA AIBA COPII

opris_anna_maria
221 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 14:30

micutei EBA sa-i dea D-zeu ce ne-a dat tat"su noua :::: bani tot mai putini , griji cat mai multe , sa-si ia de la gura sa nu-si culce copii flamanzi , grija zilei de maine , si sa se roage la bunul DUMNEZEU sa poata sa-si plateasca :intretinerea , curentul , telefonul , banca si sa mai fie si ceva banuti de o haina pe sezon , de mancare , ,,,,,,,,,,,,,,,, LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!

dyandy2006
3 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 14:48

multa muie ... pana da in syda ...

click_cont
1641 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 16:00

La multi ani sa traiesaca, numai doi din ei in conditiile unui om de rand!! Poate ca asa v-a afla si "tata" cum e sa traiesti in Romania, sa vrei sa-ti deschizi o afacere cu bani puti si sa te impiedice birurile. Poate ca atunci v-a afla si "tata" cu adevarat de ce se afla astazi Romania in criza cand de fapt tot consecinta a guvernarii sale nu trebuia sa fie. Poate ca asa v-a afla si tata de ce romanii stiu astazi doar sa cerseasca nu sa munceasca. Poate ca asa ar afla si tata de ce economia sta pe loc in loc sa se relanseze cum ar fi normal. Poate ca asa ar afla si tata de ce suntem jefuiti cei din sectorul privat in fiecare zi. Si poate ca insfarsit ne va spune "tata" de ce nu lasa economia asta sa functioneze libera cum ar fi normal.

CIPRIOTU
1339 mesaje

Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 16:00

De la: Rosalie, la data 2010-04-27 13:48:49
De la: pik_nik, la data 2010-04-27 09:48:26 ei si taticului ei le doresc sa le ureze cineva "la multi ani!"

Buna asta!

Bravo!

Buna si adevarata sa auda la tribunal tot asa cum aud americanii la mai multi de 300 ani dupaaaa,la toata familia si neamurile plus pretinii si toti care au adus Romania la DEZASTRUL DE ASTAZI.Dar la noi poate numai si numai cand se va produce exact ce a scris un ziarist polonez acum vreo 15 ani care a zis ca judecatorii,procororii,politicienii,militienii se vor indrepta numai daca se va intampla ce s-a intamplat in iudeea cand avea Iisus 4 ani ,dar a mai adaugat ca dupa 20 de ani sa se repete operatia cu urmasii ,neamurile lor.Eu l-am condamnat atunci,pentru ca aparuse si in presa romaneasca acest articol, dar acum ii dau dreptate .Pentru ca, urmasii invata de la parinti si bunici aceleasi naravuri si comportamente asa cum se-ntampla azi la noi .

9am096416
256 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 17:45

La multi ani ! si sa fie fericita ,sa aiba noroc de un sot iubitor care sa o respecte si sa-i aduca armonie si bucurie in casa.

M
Maramuresanca
38 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 17:48

MULTA SANATATE SI NOROC IN VIATA.E si ea copilul cuiva,pentru care reprezinta totul,chiar daca acesta e presedintele.Ce le doresc fetelor mele,ii doresc si ei.Tuturor tinerilor din tara,le doresc la fel.Ura si rautatea,ar trebui sa stea departe de noi,ca sa ne mearga bine noua si tarii.

Zecebal
12 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 19:00

Elena Basesescu ! La Multi Ani ! Si respecta-l pe tatal tau si pe mama ta cum spune porunca biblica. si "Asculta pe tatal tau din care te-ai nascut,..." (V.T. Proverbe 23/23). Si sa fii tare si sa nu te lasi dusa in ispita de toti ligusitorii si de toate periutele.
O zi buna in continuare.

CIURUITILOR
746 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 21:43

De la: Zecebal, la data 2010-04-27 19:00:24Elena Basesescu ! La Multi Ani ! Si respecta-l pe tatal tau si pe mama ta cum spune porunca biblica. si "Asculta pe tatal tau din care te-ai nascut,..." (V.T. Proverbe 23/23). Si sa fii tare si sa nu te lasi dusa in ispita de toti ligusitorii si de toate periutele.
O zi buna in continuare.
Tu esti pupincurist ?

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte flickr.com"Dragul" nostru presedinte, Traian Basescu, implineste azi varsta de 60 de ani. Tu ce ii urezi de ziua lui? Am hotarit,Razvan Ungureanu ,nu ma intereseaza ce vrea poporu ,eu vreau sa fiu presedinte cu Serviciile mele secrete. Fiindca astazi Traian Basescu aniverseaza 6 decenii de existenta si cam tot atata de cand este la conducerea tarii, sau cel putin asta simtim noi, cetatenii, ne-am gandit sa vedem cu se simte presedintele nostru de ziua lui. ■9AM: Domnule presedinte, in primul rand permiteti-mi sa va urez la multi ani si sa va intreb: Cum va simtit la 60 de ani? Traian Basescu: Buna ziua. Multumesc, ma simt foarte bine. Dupa cum puteti si dumneavoastra vedea, nu arat de 60 de ani. Arat mult mai tanar chiar si decat unii tineri bugetari. Eh, ce sa-i faci? Daca nu isi getioneaza salariile bine, se streseaza si fac riduri…nu e vina mea. ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte?. Traian Basescu: A da, normal ca sunt multumit. I-am bagat in Uniunea Europeana, acuma ii bag in Schengen. Ce le trebuie mai mult? Asta este… toti trebuie sa facem sacrificii. ■9AM: Ce regretati cel mai mult din acesti 7 ani de cand sunteti la conducerea tarii? Traian Basescu: Sincer? Cel si cel mai mult regret ca mi-am taiat suvita. Acea bucata de par ma facea unic, ma facea sa ma simt mai barbat, ma facea sa am incredere in mine, ma facea sa fiu mai bun. Nu stiu daca ati observat, dar odata cu disparitia suvitei a inceput sa nu imi mai pese de nimeni si nimic. A fost ca la Samson… iar poporul a fost Delilah, si odata ce mi-au taiat parul, mi-au taiat si toata bunatatea… dar nu mai vreau sa vorbesc despre asta, este mult prea dureros. ■9AM: Domnule presedinte, ati primit vreo urare de la Regele Mihai de ziua dumneavostra? Traian Basescu: Inca nu, dar e devreme. Sper sa imi comunice ceva pana diseara. Stiti dumneavostra, noi doi suntem nascuti in aceeasi zodie, suntem Scorpioni si suntem cam incapatanati si imprevizibili. Dar amandoi avem stofa de conducatori, pacat ca nu se nasc sub sange albastru cei care merita, ci ceilalti, tradatorii de neam. ■9AM: Sa trecem la lucruri mai politice si sa va intreb, din postura unei femei, care sunt sansele ca o femeie sa se afle la conducerea Romaniei in viitorul apropiat. Nu ma refer neaparat la presedintie, dar de ce nu, la sefia Guvernului? Traian Basescu: Va rog, va rog, nu ma faceti sa rad. Cine sa fie la conducere? Lenuta poate? In niciun caz! Nicio femeie nu este pregatita sa conduca, iar eu sunt de parere ca femeia trebuie sa stea la casa ei, sa isi faca barbatul fericit. Nu vedeti? Asa cum e si sotia mea. Ati auzit-o sa spuna vreodata ceva? Nu! Ca doar asa am educat-o. Sa taca, sa zambeasca… sa fie sustinatoarea mea. Hai sa nu mai vorbim prostii. Le-am dat cateva posturi prin Guvern. Lui Ridzi, ca o ajutase pe fiica mea sa intre in politica, dar am scos-o repede, acuma pe Boagiu, dar ea oricum nu prea arata a femeie, si pe Lenuta, dar ce sa zic… ea e mai speciala si avem o prietenie tare stransa. ■9AM: Ce ati vrea sa faceti dupa ce va terminati acest mandat la coinducerea tarii? Ati vrea sa ramaneti la conducerea PDL? Traian Basescu: Ah nu, in niciun caz. M-am saturat de politica, treaba lor ce fac de acum inainte. Dupa ce termin cu toata harababura asta as vrea sa ma mut si eu la Monte Carlo sau pe altundeva, sa traiesc linistit, ca un pensionar de rand. Sa ma plimb cu iahtul, sa imi iau un Rolls-Royce probabil… nu stiu, chestii dinastea marunte de batrani. Ca doar am muncit o gramada si acuma ar fi cazul sa ma relaxez. Dar cu toate astea, nu imi iau de tot mana de pe PDL, ca doar Elena mai are nevoie de cel putin inca un mandat la Parlamentul European. ■9AM: Va multumim domnule presedinte si va dorim distractie placuta de ziua dumneavoastra!. Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA Nurse with big tits eats cum Ea face și mai bine !
9am173971
34 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 23:37

De la: tielenti, la data 2010-04-27 16:00:49
De la: Rosalie, la data 2010-04-27 13:48:49

Buna asta!

Bravo!

Buna si adevarata sa auda la tribunal tot asa cum aud americanii la mai multi de 300 ani dupaaaa,la toata familia si neamurile plus pretinii si toti care au adus Romania la DEZASTRUL DE ASTAZI.Dar la noi poate numai si numai cand se va produce exact ce a scris un ziarist polonez acum vreo 15 ani care a zis ca judecatorii,procororii,politicienii,militienii se vor indrepta numai daca se va intampla ce s-a intamplat in iudeea cand avea Iisus 4 ani ,dar a mai adaugat ca dupa 20 de ani sa se repete operatia cu urmasii ,neamurile lor.Eu l-am condamnat atunci,pentru ca aparuse si in presa romaneasca acest articol, dar acum ii dau dreptate .Pentru ca, urmasii invata de la parinti si bunici aceleasi naravuri si c
omportamente asa cum se-ntampla azi la noi .
Si,apoi "succesuri"acolo dupa g....i la "romana",c-am vazut-o pe M.Vlas, care preda destul de bine. succesuri.....

CIPRIOTU
1339 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 00:27

De la: bseceta, la data 2010-04-27 21:43:06
De la: Zecebal, la data 2010-04-27 19:00:24Elena Basesescu ! La Multi Ani ! Si respecta-l pe tatal tau si pe mama ta cum spune porunca biblica. si "Asculta pe tatal tau din care te-ai nascut,..." (V.T. Proverbe 23/23). Si sa fii tare si sa nu te lasi dusa in ispita de toti ligusitorii si de toate periutele.
O zi buna in continuare.
Tu esti pupincurist ?

E PUPAN BASANAU

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Mergi la:

close setari

off