back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Case pe structura metalica

Poliedra

2 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 13:16

Casele pe structura metalica, au aparut pe piata constructiilor in ultimii ani ca un raspuns la cele 3 mari necesitati ale beneficiarilor: construita sa fie finalizata in cel mai scurt timp posibil, sa fie rezistenta la cutremur si sa fie economica iarna.

Acest tip de case sunt cameleonice, deoarece se construiesc in 2,5 luni si adapteaza estetic oricarei zone. Se pot realiza constructii pe piloni metalici special pentru zonele cu risc de inundatie sau pentru zonele de deal si de munte. Finisajele interioare si exterioare variaza de la finisajele clasice cu termosistem pe exterior si rigips la interior, pana la finisaje moderne cu pereti exteriori din sticla cu termopan triplustrat.

Structura acestor case este mai putin vulnerabila in caz de cutremur deoarece este mai usoara, cu conexiuni puternice din otel, rezultand o tensiune seismica mai mica si daune mai putine.

Casele pot fi foarte usor aduse la standardul de case pasive datorita faptului ca materialele termoizolante se imbina armonios cu structura de rezistenta.

La noi circula o vorba care spune ca �suntem prea saraci pentru a ne cumpara lucruri ieftine�, aceasta vorba se potriveste foarte bine in cazul constructiilor. Din dorinta de a obtine un pret cat mai mic atunci cand se se construieste o casa, se neglijeaza costurile de intertinere a casei in decursul timpului.

Pentru a se obtine rezultate bune in timp, nu trebuie facuta economie la materilele de calitate superioara, deoarece cu cat aceste materiale sunt de o calitate mai buna cu atat mai repede se amortizeaza investitia lor in timp si sunt mai putine probleme de intretinere.

Sursa: www.poliedra-constructii.ro

Raporteaza abuz de limbaj
9am185284

24 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 08:14

Scheletul metalic dauneaza grav sanatatii,din cauza magnetismului terestru !

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 06:30

De la: 9am185284, la data 2010-04-09 08:14:17Scheletul metalic dauneaza grav sanatatii,din cauza magnetismului terestru !

Toate constructiile din beton armat au metal f mult.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

529 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 06:28

De la: nastasemihail, la data 2010-04-11 06:30:37
De la: 9am185284, la data 2010-04-09 08:14:17Scheletul metalic dauneaza grav sanatatii,din cauza magnetismului terestru !

Unul din motivele aparitiei cancerului osos,osteoporoza,afectiunile ficatului,rinichilor,leucocitele etc .ca urmare a modificarii ferestrei biologice,cauzate de cimpul magnetic pulsator,generat de miscarea fluidelor electroconductoare ,ce contin fier in cimpul Soarelui.Constructiile care contin mult fier ,cauzeaza anularea Cimpului mannetic Terestru,benefic organismelor vii.Fereastra biologica este intre 3-25 Hz si 7,83-11,79 Hz. Frecventa pulsatorie este la poli de 11,79 si la Ecuator de 11,75 Hz,Ionosfera are 7,83 Hz,climatul benefic organismelor vii.Lipsirea organismelor vii de influnta benefica a Cimpului Magnetic Terestru,scurteaza viata ,influenteaza negativ asupra ficatului,rinichilor ,cancerul osos,osteoporoza ,final cresterea mortalitatii

9am185892

9 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 00:47

Romania va fi invadata in curind si vor creste preturile la teren si case,motiv pentru care emigrantii care se intorc cu ceva bani vor cumpara teren si vor construi bidonviluri pe el

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 01:37

De la: 9am185892, la data 2010-04-19 00:47:29Romania va fi invadata in curind si vor creste preturile la teren si case,motiv pentru care emigrantii care se intorc cu ceva bani vor cumpara teren si vor construi bidonviluri pe el

ai hotarit tu ce construiesc altii cu munca lor?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 01:41

De la: TEMERAR, la data 2010-04-18 06:28:20
De la: nastasemihail, la data 2010-04-11 06:30:37

Unul din motivele aparitiei cancerului osos,osteoporoza,afectiunile ficatului,rinichilor,leucocitele etc .ca urmare a modificarii ferestrei biologice,cauzate de cimpul magnetic pulsator,generat de miscarea fluidelor electroconductoare ,ce contin fier in cimpul Soarelui.Constructiile care contin mult fier ,cauzeaza anularea Cimpului mannetic Terestru,benefic organismelor vii.Fereastra biologica este intre 3-25 Hz si 7,83-11,79 Hz. Frecventa pulsatorie este la poli de 11,79 si la Ecuator de 11,75 Hz,Ionosfera are 7,83 Hz,climatul benefic organismelor vii.Lipsirea organismelor vii de influnta benefica a Cimpului Magnetic Terestru,scurteaza viata ,influenteaza negativ asupra ficatului,rinichilor ,cancerul osos,osteoporoza ,final cresterea mortalitatii
.Osteoporoza apare din mai multi factori. Lipsa de soare in tinerete, adica stat prea mult in cladiri. Lipsa de miscare a corpului in aer liber, la orice virsta. O alimentatie fara oligoelemente toata viata. Adica moarta. Lipsa folosirii corecte a sistemului osteo muscular duce la aparitia osteoporozei la modul sigur. Adica mai corect spus lincezeala in cladiri si neglijarea soarelui si a aerului curat.
In privinta cancerului sint sute de factori favorizanti. Fierul dupa unele cercaetari chiar, duce la blocarea formarii cancerului, dar cel luat oral.
Chestia cu frecventele sint interesante, dar reale?
Oricum casele pe structura metalica au viitor, nu din piatra.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 01:43

Eu am vazut ca busola functioneaza bine mersi in case cu structura metalica, deci nu se anuleaza cimpul magnetic.

Fosta membra 9am.ro

529 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 07:35

NU ESTE VORBA DESPRE ANULAREA CIMPULUI MAGNETIC TERESTRU,CI DE "modificarea ferestrei biologice",tesutul cerebral raspunde doar frecventelor cuprinse intre 3-25 HZ,functie de locul geografic,intensitatea cimpului magnetic,este variabila intre 26 - 66 micro T.Constructiile care contin mult fier in componentza lor ,perturba FEREASTRA BIOLOGICA, prin creierea unor cimpuri magnetice in afara parametrilor vitali.Expunerea organismelor vii,in aceste custi electroconductoare timp indelungat,provoaca tumori,la ficat,rinichi,leucocite,osteoporoza,scurtarea vietii ,moartea.
Cimpul magnetic pulsator,generat de miscarea fluidelor electroconductoare in cimpul magnetic al SOARELUI,a generat aparitia vietzii pe Tera,modificarea acestor parametri ,prin amplificarea lor ,va duce la disparitia unor categorii de vietzuitoare ,iar la om ,blocajul sistemului cerebral si repercursiuni asupra sanatatii.

9am185892

9 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 08:18

Perturbarea cimpului magnetic ,al ferestrei biologice ,duce la aparitia bolilor cardiace,cardiovasculare,neurologice si psihice,a cancerului de natura osoasa,scurtarea perioadei de viata .Acest fenomen a fost amplificat ,odata cu aparitia sistemului de cuplare intre surse si receptor prin radiatie ,inlocuind sistemul prin conductie,de aceia locuintele care cuprind in structura lor mult fier au inceput sa fie inlocuite cu proiecte futuriste pe baza de elemente nonelectroconductive

MANELISTUL

271 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 00:35

Mai sigur o sa-mi comand un buncar de fibra de sticla la Cotroceni,sa nu pierd presedentzia pe viata

9am186126

14 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 01:11

Stai fara grija ca altu mai hot ,nu gasesc romanii !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 19:05

De la: 9am185892, la data 2010-04-19 08:18:40Perturbarea cimpului magnetic ,al ferestrei biologice ,duce la aparitia bolilor cardiace,cardiovasculare,neurologice si psihice,a cancerului de natura osoasa,scurtarea perioadei de viata .Acest fenomen a fost amplificat ,odata cu aparitia sistemului de cuplare intre surse si receptor prin radiatie ,inlocuind sistemul prin conductie,de aceia locuintele care cuprind in structura lor mult fier au inceput sa fie inlocuite cu proiecte futuriste pe baza de elemente nonelectroconductive

si ce einteresannt. La modul sigur iti spun, durata de viata va creste pina pe la 200 ani, in 100-200 ani. Tot ce spuneti voi, cu micsorari.... sint speculatii.
Toate modificarile actuale in ce se spune vor duce la vindecari miraculoase de boli si marirea duratei vietii.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 19:12

De la: TEMERAR, la data 2010-04-19 07:35:32NU ESTE VORBA DESPRE ANULAREA CIMPULUI MAGNETIC TERESTRU,CI DE "modificarea ferestrei biologice",tesutul cerebral raspunde doar frecventelor cuprinse intre 3-25 HZ,functie de locul geografic,intensitatea cimpului magnetic,este variabila intre 26 - 66 micro T.Constructiile care contin mult fier in componentza lor ,perturba FEREASTRA BIOLOGICA, prin creierea unor cimpuri magnetice in afara parametrilor vitali.Expunerea organismelor vii,in aceste custi electroconductoare timp indelungat,provoaca tumori,la ficat,rinichi,leucocite,osteoporoza,scurtarea vietii ,moartea.
Cimpul magnetic pulsator,generat de miscarea fluidelor electroconductoare in cimpul magnetic al SOARELUI,a generat aparitia vietzii pe Tera,modificarea acestor parametri ,prin amplificarea lor ,va duce la disparitia unor categorii de vietzuitoare ,iar la om ,blocajul sistemului cerebral si repercursiuni asupra sanatatii.

D-ta esti atit de realizat si aduci astfel de pesimisme. Chiar ca nu inteleg.

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 21:13

De la: 9am185892, la data 2010-04-19 00:47:29Romania va fi invadata in curind si vor creste preturile la teren si case,motiv pentru care emigrantii care se intorc cu ceva bani vor cumpara teren si vor construi bidonviluri pe el
Sa te auda dumnezeu !

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
ctitorul

280 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 05:10

BLOCURILE DIN ERA COMUNISTA SUNT INEGALABILE !

nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
| Varianta pentru tiparire a topicului Case pe structura metalica
Mergi la: