Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Infiintare fundatie umanitara pentru persoane cu dizabilitati

gabriel88
6 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 23:49

Buna seara tuturor.
Deschid acest subiect,in speranta ca voi gasi sprijin printre OAMENII de pe acest forum.Mai jos voi prezenta pe scurt,ceea ce vreau sa fac.
Vreau sa infiintez o Fundatie umanitara,care sa aiba drept scop ajutorarea persoanelor cu dizabilitati din Romania.In prima faza,as infiinta un atelier de productie manufacturiera (impletituri din rachita),ale caror produse sa le exportam afara.Toti angajatii vor fii personae cu diferite dizabilitati,iar contabilul,cenzorul si juristul,someri sau personae peste 45 de ani.
Doresc sa fac cursuri de formare profesionala la locul de munca pentru toti angajatii,sa incheiem contracte cu diferite Fundatii,ONG-uri,Asociatii si personae juridice din tara si din strainatate.
Fundatia o voi infiinta in numele meu propriu,cu sediul social la domiciliul meu.Actualmente domiciliez intr-o locuinta sociala a Primariei din Buzau.La patrimoniu voi pune 2 PC,o multifunctionala…..si cam atat.Doresc sa fiu indrumat pas cu pas in realizarea acestui proiect,prin sfaturi,indrumari,exemplificari,si tot ceea ce este necesar pentru succesul deplin al acestui proiect,care in mintea mea,deja il vad extinzandu-se cu sucursale si in alte judete!
P.S. Pentru detalii,pot fii contactat la adresa de e-mail: saiu_gabriel@yahoo.com,ID mess:saiu_gabriel,si tel:0745425200
PPS Ironicii si cei ce supraestimeaza ii rog sa se abtina de la comentarii,si sa considere ca nu au vazut acest post.Multumesc anticipat forumistilor.

Raporteaza abuz de limbaj

Mergi la: