popaurelia_50
12 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 19:39
Din partea mea eu nu o vad cu ochii bunii ROMANIA imi pare tare rau finca este TARA mea si inca a miilioanelor de ROMANII imi pare rau finca oamenii fara minte au pus TARA la picioarele lor si pentru interesele lor ,desi TARA mea era o TARA frumoasa si bogata.
|
|
|
mihai33
1 mesaj
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 20:01
la fel ca si pana acum.....................FOARTE RAU
|
9am176060
1 mesaj
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 20:21
ca deobicei ;scandal politic,taxe mari,oameni derutati si ciocoii noi pe care ii dor la basca
|
calindaniel
1 mesaj
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 20:45
Imi doesc ca Romania in 2010 sa fie un fel de AUSTRIA: sa fie curat pe strazi,sa pot merge pe trotuar si sa nu fac slalom printre masini,sa-mi conduc masina din placere cu zambetul pe buze si nu nervos si injurand in intersectii,sa-mi cresc copii linisit si sa profite de un sistem de invatamant sanatos si sa apuc sa-mi traiesc linistit viata ca oricare alt cetatean din COMUNITATEA EUROPEANA.
|
|
|
9am176066
1 mesaj
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:05
Romania anului 2010 va fi aceeasi tara frumoasa, manoasa si plina de bucurie. Sper doar ca oamenii ce o locuiesc sa fie mai buni, mai frumosi, mai seriosi si cu mult mai mult bun simt. Cu multe si nemarginite sperante, al Romaniei intotdeauna, MI
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:15
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
�Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
ramostini
7 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:30
Eu o vad mai rau decat in 2009. Atunci va incepe cu adevarat criza. vor fi multi someri, salarii micsorate simtitor si bineinteles haos, haos, haos...
|
|
|
9am176072
2 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 22:18
romania in 2010 va intr-o situatie mai dezastruoasa decat in 2009. rata somajului in crestere, inflatia in crestere. preturile prea mari fata de salariile oamenilor.groaznic.
|
|
|
andreeabacau
7 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 23:28
Romania va fi intrun mare declin
|
9am173294
2 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 23:43
Dupa Craciun situatia politica se va stabiliza oarecum,vom reusi sa luam si ultima transa din imprumutul de la FMI,iar dupa ce trecem iarna,cam dupa Paste,cred ca vom stabiliza economia ,iar spre sfarsitul anului sa avem si o mica crestere economica, sa putem spune ca Romania a depasit criza economica.E o viziune cam optimista cei drept,dar stiu ca Romania poate trece peste situtia din prezent pentru ca are tot felul de resurse,trebuie doar valorificate asa cum trebuie.
|
Spaniolul
8 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 00:42
Vreau sa vad o Romanie mai curata, mai civilizata ,mai prospera si cu drumuri moderne, invidiata de multi din marea familie europeana.Doar am avut cea mai mare crestere economica din Europa!Numai cu bun simt , implicare si cu legi drepte ce se vor aplica!
|
9am176083
9 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 00:46
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 00:53
De la: Spaniolul, la data 2009-12-07 00:42:50Vreau sa vad o Romanie mai curata, mai civilizata ,mai prospera si cu drumuri moderne, invidiata de multi din marea familie europeana.Doar am avut cea mai mare crestere economica din Europa!Numai cu bun simt , implicare si cu legi drepte ce se vor aplica! fa talica un film sf si vei avea de toate
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
�Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
9am176083
9 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 01:13
Vise, vise, in gradina bucuriilor!
|
vladidec
851 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 01:23
NICI UN PRESEDINTE NU ITI VA OFERIICURATENIE PE STRAZI....IN PM NU EL ARUNCA HARTII PE JOS IN TOATA TARA SI IN PADURI LA GRATAREEEEE
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
|
boolinuta
2 mesaje
Oras: Ploiesti
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 01:34
Sperante, zambete, fericire, zapada, sanatate, intelegere, iubire, echilibru financiar le vreau pentru 2010. Pe unele va trebui sa le obtin, pe altele sa le pastrez dar cu siguranta voi face eforturi pentru ca mi le doresc din inima pe toate. Copilaria mi-a ramas alaturi si ma trage insistent de maneca cu intrebari sincere si curioase legate de sobrietatea realitatii si incertitudinea viitorului... unde voi fi in anul 2000, 2010 sau 2020? Sau de ce nu 2022,ca arata bine ca an cel putin ca aspect. Cand istoria personala se scrie inca si toata viata e inainte, asteptarile sunt marete si posibilitatile infinite. Incet se umplu pagini, se restrang oportunitatile si ne amintim de momentele cand doar ne imaginam cum vom fi intr-un anume moment din viitor si poate zambim fara sa vrem de gandurile nastrusnice si naive ale copilului din noi. Nu credeam ca astfel de momente ma vor ajunge din urma si voi constientiza ca am crescut sau ca ar fi trebuit sa ma maturizez in sensul denaturat cum este gresit perceput. Asa m-am vazut in primii ani, asa ma vad si acum, asteptand si sperand ca si cum as fi in fata unui cadou impachetat, cuprinsa de nerabdarea dezvaluirii si asa vad Romania anului 2010 pentru ca Romania este in noi romanii si fiecare isi aduce contributia pentru a-i scrie istoria.
|
didiflower
1 mesaj
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 05:22
Criza economica ce a lovit Romania in acest an,2009,va fi dupa opinia mea ceva mic in comparatie cu ceea ce s-ar putea intampla de anul viitor.Este deja bine stiut ca somajul e in crestere,statisticile care dau o scadere minuscula a numarului de oameni care au ramas fara serviciu mint frumos.In realitate,mii si mii de firme si firmulite si-au abandonat activitatea,odata cu ele si fostii angajati,astazi viitori someri. Ne trebuie un Dumnezeu care sa isi intoarca fata catre noi din 2010.Vom avea mare nevoie de divinitate care sa dea idei eficiente Puterii.Care putere va trebui sa stea nedormita nopti intregi ca sa gaseasca solutia pentru o industrie reala,pentru productivitate,pentru scaderea somajului,pentru o protectie sociala care nu poate veni decat dintr-o economie puternica.Daca nu mai avem salariati,nu mai avem nici taxe platite si impozite,nu mai avem nici pensii platite la timp,nu mai avem nimic,decat speranta care si asta tine cam de multisor. Pentru ca am numai ganduri pentru 2010, imi doresc sa nu se intample nimic rau. Soer ca va castiga tot Basescu, sa continue ce a inceput acum 5 ani.
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 05:25
tineti minte cinci cuvinte: E MAI RAU CA INAINTE !!!
Albert Einstein
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 05:29
De la: didiflower, la data 2009-12-07 05:22:22Criza economica ce a lovit Romania in acest an,2009,va fi dupa opinia mea ceva mic in comparatie cu ceea ce s-ar putea intampla de anul viitor.Este deja bine stiut ca somajul e in crestere,statisticile care dau o scadere minuscula a numarului de oameni care au ramas fara serviciu mint frumos.In realitate,mii si mii de firme si firmulite si-au abandonat activitatea,odata cu ele si fostii angajati,astazi viitori someri. Ne trebuie un Dumnezeu care sa isi intoarca fata catre noi din 2010.Vom avea mare nevoie de divinitate care sa dea idei eficiente Puterii.Care putere va trebui sa stea nedormita nopti intregi ca sa gaseasca solutia pentru o industrie reala,pentru productivitate,pentru scaderea somajului,pentru o protectie sociala care nu poate veni decat dintr-o economie puternica.Daca nu mai avem salariati,nu mai avem nici taxe platite si impozite,nu mai avem nici pensii platite la timp,nu mai avem nimic,decat speranta care si asta tine cam de multisor. Pentru ca am numai ganduri pentru 2010, imi doresc sa nu se intample nimic rau. Soer ca va castiga tot Basescu, sa continue ce a inceput acum 5 ani. S-ar putea sa se modifice un sistem de organizare, dar nicidecum sa se distruga oameni sau relatii intre oameni. La greu oamenii sint mai uniti.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
sinelena27
1 mesaj
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 06:53
vad o romanie mai buna mai curata
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 06:57
De la: florinpreda999, la data 2009-12-07 05:25:45tineti minte cinci cuvinte: E MAI RAU CA INAINTE !!! Bine ca e mai bine inainte....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
mihaelamicu2001
4 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 08:34
Eu vad Romania din 2010...exact ca acum....si asta e usor de vazut pt toata lumea: Basescu conduce...si noi tragem...la plug...stim noi ca cine....Iar cine nu trage fura...ca sunt mai smecheri...deci Ro va fi impartita ca si pana acum: "unii" si "ceilalti" Asta este, prognostic sumbru...unul mai optimist de unde?....ca doar nici de la Geoana nu era mai bun...poate o fi asa cum se spune: asa ne asternem.....asta meritam...Oare!?
|
Clotilde
5 mesaje
Oras: Focsani
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 09:08
Cum vad Romania in 2010? Pai...raspunsul nu este prea greu. Romanaia o sa fie exact ca acum, poate mai rau. Cu somajul in crestere si salariile din sistemul unic de salarizare, Romania va fi o tara a oamenilor carpiti, ma refer aici la acei oameni care nu se vad si care trebuie sa stea in case atunci cand cei din patura bogata ies pe la diverse baluri de caritate, summit-uri, revelioane si alte evenimente din astea majore, penteu a-si etala tinutele unicat create de designeri celebri, bijuteriile create special pen tru ei, progeniturile loaze care sunt bagate la inaintare, pentru ca ei sunt viitorii candidati ai tarii. prin urmare, Romania in 2010 va fi o Cenusareasa. In spate se vor situa romanii, in marea lor majoritate, saraci, carpiti, bolnavi, flamanzi, incapabili sa mai strige dupa drepturile lor, iar in fata, protipendada, vopsita, cu interese obscure, dar bine determinate si conturate. Aceasta este Romania anului 2010, o Cenusareasa veritabila!
|
Fosta membra 9am.ro
1 mesaj
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 09:09
Eu vad Romanai in 2010 o tara mai saraca!
|
9am176103
1 mesaj
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 10:05
Buna. Sper sa fie mai bine, din tot sufletul le urez tuturor multa sanatate, Sarbatori Fericite si numai succese anul viitor.
|
9am176105
1 mesaj
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 10:06
Vad Romania intr-o situatie si mai rea.Criza se adanceste,romanii saracesc si mai mult,demonetizarea este mai mare.Romania tara bogata cu oameni saraci.
|
divokej
3 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 10:09
eu cred ca anul 2010 va fi un pic mai bun si ca aceasta criza se va ameliora.
|
aliciuc
2 mesaje
Oras: Vaslui
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 10:10
O Romanie sumbra,in care efectele crizei se vor resimti adanc si va creste rautatea dintre romani.Agricultura si turismul practicat la tarife de criza pot fi solutia imbunatatirii starii economice a Romaniei.Un an bun tuturor romanilor,daca va fi,speranta ramane!
|
lioara
1 mesaj
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 10:12
In 2010 Romania va deveni mai aproape de Europa, vor fi mai multe iesiri in afara tarii, legaturile cu strainatatea se vor strange, asta va fi o consecinta a globalizarii, asa cum este si criza economica. Integrarea aceasta mai "adanca" in ceea ce numim comunitatea europeana este reversul benefic al globalizarii, spre deosebire de criza.
|
Denis88
1 mesaj
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 10:28
Desi incerc sa fiu cat se poate de optimist mi-e foarte greu. Situatia politica din tara noastra este dezastruoasa, iar in timp ce alte state scapa de criza economica noi putem decat sa visam la momentul asta. Tot ce pot spera e ca intr-o zi Romania va fii o tara "curata", cu oameni principiali care pun interesul colectiv inaintea intereselor personale, dar ma indoiesc ca acea zi va fii in 2010.
|
|
|