back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

9am175926

1 mesaj
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 11:01

im criza financiara dar 100% vom iesi din ia pentruca suntem romani si romani vom fi j niemni nu ne duce la pierzanie

9am175927

1 mesaj
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 11:04

Peste 100.000 de noi �omeri �n 2010

La finele anului trecut, �n Rom�nia erau pu�in peste 400.000 de �omeri. Dup� jum�tate de an, num�rul acestora a crescut p�n� la aproape 550.000, rata �omajului urc�nd vertiginos de la 4,4% �n decembrie, p�n� la 6,3% �n iulie. Economi�tii spun �ns� c� acest nivel relativ mic al �omajului (printre cele mai mici din Europa) ar putea urca p�n� la 8% la sf�r�itul acestui an �i p�n� la 9,5% la finele lui 2010, conform prognozelor Raiffeisen Bank. �n cifre, �n numai doi ani, num�rul �omerilor ar putea cre�te de la 400.000 la cel pu�in 800.000, dintre care cel pu�in 100.000 �n 2010, �n special din cauza disponibiliz�rilor masive care sunt anun�ate �n sectorul bugetar la �nceputul anului viitor. �Anul viitor ne a�tept�m, �ntr-un scenariu neutru, la ample mi�c�ri sociale, din partea bugetarilor care vor fi da�i afar�, dar �i din mediu privat, din sectoare cum ar fi construc�iile navale, �n care perspectivele sunt destul de sumbre�, a declarat pentru G�ndul Florin Pogonaru, pre�edintele Asocia�iei Oamenilor de Afaceri din Rom�nia (AOAR)

9am175929

1 mesaj
Oras: Constanta

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 11:17

Romania nu se va schimba radical,parerea mea,dar cred k o sa se mai remedieze anumite probleme si neajunsuri ce au adus tara in pragul disperarii. Dar, aceste schimbari nu o sa fie majore .....dar sa speram k o sa fie.

9am175933

1 mesaj
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 12:07

Foarte prost.......nu scapam din criza si mai ales de atat preturile se scumpesc cu cel putin 25%

9am175934

2 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 12:18

foarte misto cu mai multi caini comunitari pe strada si cu mai multi someri si copii orfani

9am175934

2 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 12:19

9am175935

2 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 12:35

TRAITI BINE ?!!! EU NU ... Daca v`a castiga cel mai bun , ROMANIA v`a fi o TARA prospera , o TARA in care se poate trai , o TARA in care ROMANII sa fie mandrii de EA .

9am175935

2 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 12:36

9am175936

1 mesaj
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 12:45

Romania in 2010 dupa parerea mea o sa fie mai bine ca anul 2009 so o sa iesim din criza asta mondiala daca iese Traian Basescu presedinte,ca daca iese Geoana (comunistul ala) o sa fie vai si amar de noi dar sper ca 2010 sa ne aduca mai multe bucurii si mai multi bani vam pupat

mihai_20s07

1 mesaj
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 12:54

bazandu-ma pe situatia actuala si pe sondajele facute,dupa parerea mea romania in 2010 va fi supusa unor schimbari economice majore. Dezvoltarea romaniei din punct de vedere economic va creste exponential datorita aderarii in Uniunea Europeana insa ne vom confrunta cu probleme de neinformare a populatiei deoarece populatia fiind relativ batrana, nu va avea timp sa se acomodeze cu schimbarile petrecute intr-un interval de timp atat de scurt.

sweetkyssy

1 mesaj
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 13:21

Cum vad Romania in 2010... Pai ca sa fiu optimista as zice ca o sa ramana ca pana acum... cu o conducere de fatada, certuri si injurii intre partide, un presedinte in totala contradictie cu Parlamentul si populatia pe dinafara ca intodeauna. Si asa noi rezistam si avem locuri de munca in proportie de 90% datorita particularilor si strainilor care vin sa investeasca aici... Asta e Romania noastra si asa o sa ramana mult timp, pentru ca noi oamenii de rand nu avem nici o putere sa o schimbam

mestecenilor

17 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 13:26

Da, sa faca unu pt. toti. Voi ce-ati facut fiecare? Ar trebui sa ne gindim serios ce facem fiecare, dupa cit putem.

rebekkainke

1 mesaj
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 13:58

Romania in anul 2010....va fi o tara dezvoltata din punct de vedere economic, condusa de oameni cu verticalitate,, corecti, care nu se gandesc la binele lor , ci al intregii natiuni, o tara in care va domni pacea, buastarea, fericirea , etc, nu vor mai fi atatia someri, oameni nevoiasi, o tara in care vor exista locuri de munca pentru noi toti, va scadea rata infractionala, o tara cu oameni mai buni, mai civilizati, nu va mai fi tara luPAPURA -VODA

vocea_poporului

5 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 14:25

2010 in RO il vad ca pe un an mai dificil decat 2009. Cu somaj mare mare si cu probleme politice. Cu greve si nemultumiri. Prevad alte imprumuturi externe, biruri luate degeaba de la masoni caci exista bani in RO dar blocati in anumite buzunare.
Vad speranta de viata cum va scadea, vad romanii din ce in ce mai indatorati la banci, vad un pesimism crescand si mai vad oameni ce odinioara credeau in Dzeu iar cand viata-i va incerca vor uita de El. Vad o Romanie uitata de fiecare dintre noi.

9am175951

2 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 14:42

daca sunt tot aceiasi parlamentari nu o vad foarte bine

9am175951

2 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 14:43

daca sunt aceiasi parlamentari nu o vad foarte bine

9am175952

1 mesaj
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 14:50

O sa fie Traian Basescu presedinte si o sa fie mai bn

9am175953

2 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 14:52

va fi un pic mai bine ca pina acum dar nu vom trai mai bine va garantez

9am175953

2 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:02

9am175958

1 mesaj
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:53

curata ,boema,civilizata,......oare visez?

9am175959

1 mesaj
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:59

Eu vad Romania condusa asa cum trebuie tot de Traian Basescu cu o ampla crestere economica . Respect Traian Basescu!

9am175962

1 mesaj
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 16:55

Romania va fi ca si in 2009.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 18:00

La facerea lumii, Dumnezeu, pentru a-i ajuta pe oameni sa prospere, a hotar�t sa dea printr-o �Lege Divina� fiecarei natii c�te doua virtuti. Astfel, El i-a facut: - Pe elvetieni - ordonati si respectuosi fata de legi; - Pe englezi - perseverenti si studiosi; - Pe japonezi - muncitori si rabdatori; - Pe francezi - culti si rafinati; - Pe spanioli - veseli si ospitalieri etc. C�nd a ajuns la rom�ni, I-a spus �ngerului consilier care si nota: - Rom�nii vor fi inteligenti, cinstiti si buni politicieni; Dupa ce a publicat-o �n �Monitorul Celest�, �ngerul a remarcat: - Doamne, ai dat tuturor popoarelor c�te doua virtuti, iar rom�nilor trei. Oare �n acest fel, nu cumva ei �i vor depasi si exploata pe toti ceilalti? - Aoleu, asa e! Ai dreptate! Atunci sa revenim cu o �Ordonanta�. Pentru ca virtutile Dumnezeiesti, o data acordate, nu se mai pot lua �napoi, precizez ca nimeni nu va putea avea mai mult de doua virtuti, din cele trei, �n acelasi timp! Si astfel, se explica de ce rom�nii care: - Sunt inteligenti si cinstiti, �n nici un caz nu fac politica; - Sunt cinstiti si fac politica, categoric nu sunt inteligenti; - Fac politica si sunt inteligenti, fara nici un fel de dubiu, nu sunt deloc cinstiti! Este bine c� au ie�it "mogulii" unora �n luminile reflectorelor, ar fi bine s� ias� absolut to�i "mogulii" de prin toate partidele politice rom�ne�ti la ramp�, s� vedem �i noi cine sunt �i ce pot face pe viitor pentru cet��enii rom�niei. Aaaa, pot lua cu ei de m�nu�� �i barona�ii locali, nu de alta, dar s-ar putea sim�i nedrept��i�i sieracii, �-apoi s� demonstreze cet��enilor rom�ni ce pot face spre binele tuturor, c� destul �i-au umplut buzunarele-n ultimii 20 de ani numai pentru ei. Dac� a� fi �n locul viitorului pre�edinte, indiferent care ar fi acesta, dac� tot se desfinn�eaz� o camer� a parlamentului (senatul), a� �nfiin�a o camer� consultativ� format� numai din ace�ti "moguli �i baroni locali"... Av�nd �n vedere cele anterioare �i poten�a lor financiar�, n-ar trebui s� primeasc� nici un fel de indemniza�ie din partea statului Rom�n, munca lor ar trebui s� se transpun� mai �nt�i �n interesul tuturor cet��enilor rom�ni �i mai apoi �n al lor personal. Pragmatic sau utopic,...aaaa ?! Are s� vin� s�rb�torile de iarn�, o s� a�tepta�i s� v� fac� al�ii cadouri copiilor vo�tri de Cr�ciun a�a cum au f�cut-o anul trecut ?... Hilfskonvois nach Rum�nien Weihnachtsgeschenke f�r Kinder in Armut Die meisten Kinder in Deutschland werden an Heiligabend auch dieses Jahr wieder jede Menge Geschenke bekommen. In Rum�nien sieht das anders aus. Dort erhalten viele Kinder gar kein Geschenk, weil die Armut so gro� ist. Die Stiftung Kinderzukunft und der Service-Club Round Table Deutschland starten deshalb auch in diesem Jahr zum mittlerweile achten Mal einen Weihnachtsp�ckchenkonvoi nach Rum�nien. ...sau o s� v� b�ga�i min�ile-n cap �i-o s� v� solidariza�i pentru a v� ob�ine drepturile necesare unor cet��eni demni ai unui stat de drept �i democrat ?... am s� repet acest com. p�n� o s� v� plictisi�i, poate a�a o s� v� reveni�i !... pic�tura chinezeasc�, ..n-a�a?!... DORESC / DORIM ,S� POST�M COM-URI IMAGISTICE !....ADMIN, SE AUDEEEEEEEEEEEEEEEEE !? sau justific� banarea lor. ar fi un gest de minim respect fa�� de to�i forumi�tii 9AM.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 18:06

vezi tu m�i admine c�t e�ti de mujic, dac� acceptai ce �i-am propus, nu erai nevoit s�-�i faci promo propriului topic pentru a avea �i tu rating !...n-a�a ?....

mai studiaz� �i tu m�i admine, cinematica management-uli, m�i !...

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 18:11

vezi tu m�i admine c�t e�ti de mujic, dac� acceptai ce �i-am propus, nu erai nevoit s�-�i faci promo propriului topic pentru a avea �i tu rating !...n-a�a ?....

mai studiaz� �i tu m�i admine, cinematica management-uli, m�i !.

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! �Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 18:11

DORESC / DORIM ,S� POST�M COM-URI IMAGISTICE !....ADMIN, SE AUDEEEEEEEEEEEEEEEEE !? sau justific� banarea lor. ar fi un gest de minim respect fa�� de to�i forumi�tii 9AM.

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! �Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
necunoscut

17 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 18:20

Gri. Foarte gri :)

9am175969

1 mesaj
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 18:57

Eu cred ca ce e mai greu acum urmeaza.2010 nu va fi usor ,dar cei care vor supravetui in anul urmator,vor iesi repede din criza asta,si se vor pune pe picioare.Vom avea nevoie de calm,intelegere,si mai mult decat altceva:speranta.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 19:06

Desi sunt un om optimist ,dar despre el se spune ca-i un om ce nu percepe culoarea realitatii, de data aceasta voi "sterge" rozul de pe ochelari si voi spune ca o vad trista si ingrijorata in 2010 si-n anii care vin !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 19:12

De la: gabigabi, la data 2009-12-04 19:06:58Desi sunt un om optimist ,dar despre el se spune ca-i un om ce nu percepe culoarea realitatii, de data aceasta voi "sterge" rozul de pe ochelari si voi spune ca o vad trista si ingrijorata in 2010 si-n anii care vin !

G�boan�oooo, �tii care-i defectul major al optimistului ?...

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: