back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

tilsor

1415 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 18:37

Anul 2010 va fi un an plin de conflicte sindicale.
Se va adinci criza, va fi saracie,lipsa locurilor de munca se va acutiza...
Multi vor emigra...temporar sau definitiv...
Iar undeva spre finele lui(anului) se vor declansa si conflicte de strada.
Politicienii se vor " adincii" in bunul patriei cu mai multa lacomie,dind in continuare imaginea lor de jigodii nesimtite care tin doar la interesul lor...si nu la cel al maselor.
Partea mai " vesela" din anul viitor va fi.........CA A MAI TRECUT UN AN

Maranatha
Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 19:27

Eu vad romania in 2010 o schimbare in bine si la un nivel politc bun si social economic.Si nivelul de salarizare creste si nivelul de trai,o sa se dechida noi locuri de munca.SA DEA DUMNEZEU VA MULTUMESC.

arizonared

1 mesaj
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 20:05

Din nefericire , cred ca in 2010 in Romania va fi dificil din punct de vedere economic , chiar mai dificil decat la finele anului 2009 .

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 20:44

ca ceaiul pelin si fara zahar

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 20:45

9am175892

1 mesaj
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 21:09

Ve�ti din ce �n ce mai proaste pentru ziari�tii din toat� lumea �i, mai ales, din Statele Unite ale Americii, epicentrul crizei financiare care a dus, �n cele din urm�, la aceast� criz� serioas� a presei �i, avertizeaz� voci avizate, a �nse�i democra�iei moderne.

9am175893

1 mesaj
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 21:20

putin mai sigura decat in 2009

9am175894

2 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 21:38

O vad in saracie.

9am175894

2 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 21:39

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 21:52

mai rau decat suntem acum. majoritatea romanilor nu sunt uniti. un roman mai slab de inger care vine din america dupa multi ani de experienta acolo si gaseste la noi atatea piedici in orice actiune, cauta calea de intoarcere. deci nu stiu cati romani din afara cu atitudine (este nevoie si de inconstienta) ne-ar trebui ca sa treaca de toate piedicile romanesti. comunism nu ne mai trebuie, dar nici asa nu va merge treaba cu democratie falsa!!!!!!!!!!!! oare copiii nostri ( am baiat de 10 ani) vor avea un gram de viitor in tara lor in care s-au nascut? NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! La noi este bagabonteala pe fata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 21:52

9am175896_oty

1 mesaj
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 21:54

foarte rau! Omul care munceste nare timp sa castiga. Dar si munca in romania este varza cum muncesti asa castigi din cauza mafiei. Incepand de la Presedinte pana la sef de echipa toti sant corupci mai bine zis mafioci.Italieni sant slabi ca mafioci romania le da lecti fura cu acte in regula. Sa putea sa deschide scoala de mafioci,defapt este faculteata. Imi pare raude morti din revolutie cand am scapat de datori opa a sarit F.N.S imedeat si au puscat un dictator care era pentru romani da traia Tov Nicolaie Ceausescu toti ar fi nu la puscarie la munca au trecut 20 ani de chin cum van scris cam asa sa dus si cei 20 ani ?

9am175898

1 mesaj
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 22:20

o Romanie mai curata din punct de vedere al mediului dar si politic, cu un invatamant de calitate cu accent pe practica, mai liber, fara constrangeri de orice fel in care tinerii sa vina cu drag la scoala, cu oameni zambitori, cu salarii decente, deci care sa-i stimuleze si sa ' le taie pofta de a mai pleca in strainatate si a slugari la altii',,cu batrani a caror varsta sa depaseasca 95-100 ani, fara cersetori si oameni ai strazii, cu impozite mai mici, cu tineri plini de speranta dornici de a-si intemeia o familie intrucat vor fi capabili sa-si construiasca singuri o casa din veniturile proprii ,cinstite , cu politicieni cinstiti,devotati tarii si poporului si nu gandului de imbogatire proprie si a rudelor, legi mai ferme care sa fie neconditionat puse in practica si nu in ultimul rand, alinierea tarii noastre in randul tarilor dezvoltate, cu traditie ,cu un nivel de trai ridicat, cu un sistem sanitar binew pus la punct

9am175901

1 mesaj
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 22:32

Romania in 2010 o vad exact ca cea de acum din anul 2009. Singura diferenta ar fi ca eu sa ma aflu la Viena. Morala: o tara nu se schimba intr-un an si daca vrei sa faci ceva, fa-o pe cont propriu

9am175900

1 mesaj
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 22:44

In contextul socio- economic si politic actual, pentru a se ajunge la o Romanie mai buna, primordiala ar fi relansarea economica...Actualmente, exista discrepante majore din punct de vedere economic intre regiunile tarii. Pentru a ne merge mai bine, consider ca, aplicand o politica economica ferma si justa s.ar putea ajunge la o echitabilitate financiara intre acestea. Romania are un potential turistic extraordinar. De ce nu se pune pret pe acesta? Intrebarea este daca se va ajunge vreodata la indeplinirea acestor idei. Este dificil sa credem, ca cel putin in viitorul apropiat sunt posibile asemenea schimbari radicale. Se poate spune chiar ca e o idee utopica, daca ne gandim ca Romania este impartita in 8 regiuni de dezvoltare. Nu este insa imposibil sa se creeze un echilibru intre aceste regiuni, dar cu certitudine, acest lucru cere timp si eforturi bine sustinute. In concluzie, Romania va ramane aceeasi in urmatorii ani. Nu vad nicio diferenta intre Romania de astazi si cea din 2010. Aceeasi oameni si aceleasi idei...

vladimir_danciu

63 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 00:07

BUNA SEARA TUTUROR ROMANILOR.DUPA CE AM VAZUT IN ACEASTA SEARA CONFRUNTAREA DINTRE D=NUL GEOANA SI D-NUL BASESCU M-AU PUS SERIOS PE GANDURI,EU SUNT UN OPTIMIST DAR CE AM AUZIT ASTA SEARA CU PROMISIUNILE FACUTE DE AMBII CA VOR MARII SALARILE CA VOR FACE NU PREA I-MI VINE A CREDE.!!!!!......DE UNDE BANI????? IN 2010 EU VAD ROMANIA CA V-A INTRA INTR-UN COLAPS FINANCIAR SI VOM STRANGE CUREAUA SI MAI MULT.EU NU A-SI DORI ASA CEVA SA SE INTAMPLE,IAR UNII DINTRE OAMENII NOSTRI DE AFACERI,PRECUM NASTASE DE TOATA JENA !!!!!EL VEDE O TARA INTREAGA SI EL ROADE GUMA DE MESTECAT.....VA DORESC NUMAI BINE,SANATATE SI PROSPERITATE TUTUROR. "PROLETARI DIN TOATE JUDETELE UNITI-VA".

vladimir
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 00:08

Tu cum vezi Romania in 2010?'----nu prea o vad.....

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! �Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
9am175905

2 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 00:21

cu foarte multe probleme sociale si economice care nu se pot rezolva intr-un an

9am175905

2 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 00:22

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 01:45

.

Jullya

1 mesaj
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 02:02

Sper ca o sa fie mai bine, ca o sa iesim si noi din criza, ca o sa se mai investeasca ceva in tara asta...

9am175911

1 mesaj
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 08:28

criza asta ne-a cam ajutat pe unii si pe altii sa-si vada lungul nasului.din pct de vedere financiar, eu cred ca in 2010 vom fii mai calculati in ceea ce priveste cheltuirea banilor asa ca romania va incepe cumva sa se ridice incet dar sigur. binenteles ca doar cu basescu in fruntea navei ca de afaceristii aialalti ne-am cam saturat cu totii sa ne ascunda cu televiziunile lor adevarul,,,,,,.

CCBOG

1 mesaj
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 09:38

Romania merge in groapa pe care o sapa cu drag si spor statul si Guvernul, economia e la pamant si colac peste pupaza nici macar de piata de desfacere nu mai sntem buni !

9am175916

2 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 09:39

As dori s-o vad infloritoare, curata iubita si pretuita de cei care traiesc si mai ales de cei care o conduc.Dar din pacate, previziunile sunt sumbre...

9am175918

1 mesaj
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 09:50

rau

spyon_007

3 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 09:54

o vad mult mai puternica ca si pana acum sunt convins ca prin reformarea parlamentului si modernizarea statului roman avem numai de castigat!!!

9am064055

3 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 10:11

Lasati-l pe basescu "derbedeul dracului " fiindca el si guvernul condus de boc "gaozarul " si ministri lui de faima gen udrea " tiganca imputita" au bagat romania in groapa mocirloasa " in care se scalda numai porcii."
Anul 2010 o sa fie si mai greu daca vom continua cu marinarul presedinte.
Asa k ganditi de 2 ori k " neamtu ",unde puneti stampila.
O schimbare este necesara fiindca 5 ani cu marinarul presedinte m-am saturat

9am175923

2 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 10:25

Cu Traian Basescu presedinte o vad bine!!!
dar cu comunistii din psd si aliatii lor nu o vad bine delok.

9am175925

2 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 10:34

Romania in 2010 este aceiasi Romanie de pana acum....Aceleasi lipsuri,aceleasi frustrari,aceiasi deznadejde.Nu exista solutii deoarece aceia care n-i le-ar putea oferii nu se gandesc la gasirii acestora, pentru noi, �cei de rand�.In Romania am crescut,ne-am cultivat si vrem sa aratam tarii ce stim, chiar daca totul se intampla atat de tarziu, insa nu n-i se da aceasta sansa.Este o Romanie plina de lacrimi,faradelegi,discriminari,o Romanie care nu iti da posibilitatea sa te mandresti in lume ca esti roman.Plecarea din tara reprezinta o solutie dar nu este cea mai buna...pentru ca aceasta Romanie te atrage ca un magnet...Ramanem aici sa inghitim din nou aceleasi minciuni,p�caleli si sa visam din nou, la un 2011 mult mai bun...si trebuie sa credem intr-un 2011 mult mai bun pentru a putea trece peste dezamagirea unora care cred ca maine poate fi mai bine decat astazi...

9am175923

2 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 10:34

decat cu niste comunisti corupti care au vandut tara p cand era ceausescu 2 la putere adik 'mai draga' iliescu,mai bine de o mie de ori cu un marinar ...macar marinaru are experienta la condus dar comunistii din psd au experienta la furat. acu ce mai vor comunistii saiasa din nou la putere si poate o sa vanda si poporu acu k tara o vanduto toata.... jos comunistii din psd. SUCEAVA

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: