back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Concurs: 9am si avis romania te provoaca sa arunci la cos!

Pagini: << 2 3 4 5 6 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 19:38

De la: crio, la data 2009-11-19 19:34:35Myc...crede-ma nu le stiu pe toate!!!

...no problem�, omul c�t tr�e�te-nva�� !....numai s� vrea �i s� poat� .

Raporteaza abuz de limbaj
horhocalex

11 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 15:18

De la: crio, la data 2009-11-19 19:06:23si..a naibii ca acest utilizator mykka s-a inscris exact in ziua cind s-a lansat concursul si de atunci nici nu a mai postat de altfel ca si toti ceilalti utilizatori care au cistigat cu execptia lui asimov care are 2 mesaje totusi,in rest majoriatea sint anonimi ,5 inscrisi pe data de 30-11,2 pe 10-11 si bineinteles mykka inscris exact pe 9.Toti au ramas doar cu un mesaj deci ...concursul a fost cit se poate de aranjat.

BAI EU URMARESC FORUMUL ASTA ORI DE CATE ORI EXISTA O DISCUTIE IMPORTANTA.
EU AM PUBLICAT CE FAC EU CAND MERG CU MASINA SI IMI ARUNC BAGAJELE PRIN MASINa SI NU PE LANGA SI AM LUAT UN CD.
MULTUAM CELOR CE MI-AU DAT PREMIUL
dar sa vb pe aici ca sau dat premiii pe blat, chiar nu e important
ca nu a fost premiu o masina ci doar un week cu o masina.

ideea de baza era sa ne spunem toti modalitatile in care protejam mediu cand il poluam atat cu masina si sa mai citeasca si alti cocalari poate se mai destupa un pic..

da sa monitorizati ca ala a postat comentariu si apoi pa, demostreaza chiar modul de viata al romanului, de a se uita in gradina altuia si a comenta, de invidie si etc...

scritii domnilor si doamnelor in continuare pe subiecte de dezbatere si nu comentati aiurea.

multam

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 16:44

De la: horhocalex, la data 2009-11-20 15:18:10
De la: crio, la data 2009-11-19 19:06:23si..a naibii ca acest utilizator mykka s-a inscris exact in ziua cind s-a lansat concursul si de atunci nici nu a mai postat de altfel ca si toti ceilalti utilizatori care au cistigat cu execptia lui asimov care are 2 mesaje totusi,in rest majoriatea sint anonimi ,5 inscrisi pe data de 30-11,2 pe 10-11 si bineinteles mykka inscris exact pe 9.Toti au ramas doar cu un mesaj deci ...concursul a fost cit se poate de aranjat.

BAI EU URMARESC FORUMUL ASTA ORI DE CATE ORI EXISTA O DISCUTIE IMPORTANTA.
EU AM PUBLICAT CE FAC EU CAND MERG CU MASINA SI IMI ARUNC BAGAJELE PRIN MASINa SI NU PE LANGA SI AM LUAT UN CD.
MULTUAM CELOR CE MI-AU DAT PREMIUL
dar sa vb pe aici ca sau dat premiii pe blat, chiar nu e important
ca nu a fost premiu o masina ci doar un week cu o masina.

ideea de baza era sa ne spunem toti modalitatile in care protejam mediu cand il poluam atat cu masina si sa mai citeasca si alti cocalari poate se mai destupa un pic..

da sa monitorizati ca ala a postat comentariu si apoi pa, demostreaza chiar modul de viata al romanului, de a se uita in gradina altuia si a comenta, de invidie si etc...

scritii domnilor si doamnelor in continuare pe subiecte de dezbatere si nu comentati aiurea.

multam

...������i, c�lca�i pi d�nsu' ��i !...pfuaaai �i putiiii, �i !...

dragosss88

2 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 12:31

cred ca romanii si nu numai, toti oamenii daca vede ca unul arunca pe jos hai sa arunc si eu. putem sa propunem multe metode cum sa-i facem pe acei oameni sa nu mai arunce pe jos, dar nu va avea nici un efect,doar daca vor fi amendati si nu ma refer la acea amenda pe care nimeni nu o plateste: un exemplu: mai mult de jumatate dintre oameni care nu respecta orice fel de regula sunt cei care nu au adapost, huliganii de pe stadioane de fotbal, toti acesti nu au imobile, deci nu vor plaea niciodata amenda, ar trebui toti acestia sa faca munca in folosul comunitatii, ca in toate tarile , numai in Romania nu.

9am_admin

43 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 13:17

In atentia castigatorilor: Asteptam confirmarile voastre pe mail pana pe 6 decembrie. Cei care nu au confirmat pana la aceasta data vor pierde premiul.

Au confirmat pana acum:

onut24
vali2024
drs
Cipri29
geronimo00
eni25oct
asimov
horhocalex
snicol24

Nu au confirmat:

rusty_bugy
mykka88

horhocalex

11 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 15:27

parese ca mykk88 nici macar nu a confirmat, asa ca relax,
de unde atata blat pt un concurs in care scopul principal era o dezbatere si constientizare a importantei depozitarii resturilor oriunde altundeva decat pe soselele patriei.

NUMA BINE

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 21:04

Acum ca s-a dat premiul, sa va spun cum faceti curat si se pastreaza, cam permanent. Amenajati tot ce tine de voi, proprietatea voastra, si se va arunca mai putin acolo. Soselele trebuiesc intretinute permanent de municipalitati, nu cu heirupisme, odata pe an. si oamenii nu vor mai arunca unde e frumos. Dar mai trebuie puse si cosuri peste tot si golite periodic.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 21:07

De la: horhocalex, la data 2009-11-25 15:27:35

de unde atata blat pt un concurs in care scopul principal era o dezbatere si constientizare a importantei depozitarii resturilor oriunde altundeva decat pe soselele patriei.

NUMA BINE
Adica sa se arunce pe proprietatile oamenilor. Ar face bine municipalitatile sa organizeze colectarea gunoaielor de pe spatiile din ingrijirea lor. Ca nu prea fac, mai ales in jurul oraselor, sosele.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 21:22

De la: nastasemihail, la data 2009-11-28 21:07:19
De la: horhocalex, la data 2009-11-25 15:27:35

NUMA BINE
Adica sa se arunce pe proprietatile oamenilor. Ar face bine municipalitatile sa organizeze colectarea gunoaielor de pe spatiile din ingrijirea lor. Ca nu prea fac, mai ales in jurul oraselor, sosele.

...eu zic ca ar fi buna o campanie de reeducare, sau supraveghere cu camere video si o lege in acest sens, pentru ca cetatenii sa nu mai arunce gunoaie la intamplare ( din masini pe marginea soselelor, in locuri neamenajate in acest scop, etc).

Cipri29

12 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 13:57

Buna ziua,

Citeam pe forum anumite comentarii legate de concursul organizat.
Sunt anumite persoane care comenteaza aiurea pe tema concursului si a castigatorilor.
Acest concurs a fost organizat pe o anumita tema si fiecare a avut dreptul sa isi spuna punctul de vedere.
Altii au fost mai inspirati, altii mai putin.
Nu inteleg de unde atata invidie, in viata nu putem numai sa castigam.
Fiecare din noi ne dorim sa castigam, la fiecare concurs exista persoane care castiga si persoane care nu, si trebuie sa acceptam realitatea.

O zi placuta tuturor.

Cu stima,
Cipri29

horhocalex

11 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 16:52

De la: 9am_admin, la data 2009-11-25 13:17:39In atentia castigatorilor: Asteptam confirmarile voastre pe mail pana pe 6 decembrie. Cei care nu au confirmat pana la aceasta data vor pierde premiul.

Au confirmat pana acum:

onut24
vali2024
drs
Cipri29
geronimo00
eni25oct
asimov
horhocalex
snicol24

Nu au confirmat:

rusty_bugy
mykka88

E deja 08.12.2009

cand vin sacii de gunoi?
ca ma pregatesc de drumuri,
Aaaaa si masina cine o duce intr-o plimbare prin tara?
A confirmat atat de mult discutatul "mykka88"?
la cat o fi sughitat din cauza topicului asta, ar fi trebuit sa isi revendice premiul mai rapid.
Numa bine

9am174385

50 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 08:53

De la: mytcor, la data 2009-11-19 19:38:38
De la: crio, la data 2009-11-19 19:34:35Myc...crede-ma nu le stiu pe toate!!!

...no problem�, omul c�t tr�e�te-nva�� !....numai s� vrea �i s� poat� .

Nu e niciodata prea tarziu sa acumulezi,stiinta ,cultura dar si educatie
Multe deprinderi le poate invata un om si prin mimetism.Faci ce face si altul.Am fost de mai multe ori in Germania si intr-adevar nemtii la ei acasa pastreaza curatenia .
Ce gasesc foarte important este creerea conditilor de a pastra curatenia cumulata cu un sistem bine pus la punct de colectare a deseurilor.
In Germania fiecare proprietar de casa primeste o agenda de la salubritate in care are planificata ziua in care trebuie sa alinieze la marginea drumului pubela cu un anume deseu .Trebuie sa ai 4 categorii de recipienti:trei pubele{maro,neagra si verde ]si niste saci pentru plastic.In fiecare pubela se colecteaza o anume categorie ,hartie ,bio si altele decat sticla.Sticlele se duc la capatul strazii in conteiner separat pe culori,alba separat colorata separat.Peturile sunt primite la supermarket contra 25 de centi per bucata.Pentru deseuri mari[Muhl] in agenda ai cateva carti postale pe care le decupezi si anunti intentia de a scoate din casa mobila ori elctrocasnice uzate, pe care le completezi cu data .Oricum la cererea ta in care mentionezi ce arunci,se deplaseaza ditamai camionul.
De multe ori ai surpriza sa constati ca inaintea alora a trecut altcineva si o parte din ce-ai scos a disparut.oare cine sa fi fost intre timp?Ti-e frica sa nu te amendeze ca i-ai mintit.Nu te intreaba nimeni cand esti amendat.Constatatorul gaseste un martor pe strada si e suficient,

Imi place sa sper ca inca mai sunt util cuiva in viata asta ca pot ajuta pe cine-mi cere sprijinul.
9am181068

1 mesaj
Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 22:53

Hello
please check www.car-bag.com for more information about the trash bin

regards

Pagini: << 2 3 4 5 6 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Concurs: 9AM si Avis Romania te provoaca sa arunci la cos!
Mergi la: