Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Vizita de rangul 2 a reprezentantului sua ,cere carne de tun ,nu este

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

lst11
2 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 13:21

si? pleaca vreun curajos maine in Orient, sau doar v-ati laudat pana acum ca ar fi bine. Iar aia cu "daca nu ai pus mana pe arma, atunci abtine-te", sau asa ceva... ce sa zic, metalitate invechita. e ca si cum o femeie ar spune: "daca nu ai nascut pana acum, nu face sex!". atata timp cat fata plateste impozite si taxe , are dreptul sa isi spuna parerea, ca nu mai suntem la sfarsitul secolului 18 cand femeile nu aveau dreptul sa deschida gura!!
altfel, eu cred ca avem probleme mai importante de care sa ne ingrijim... cum ar fi pe cine votam sa scoata tara asta din mocirla! nu ca ar exista ...

Raporteaza abuz de limbaj
lily_s
Fosta membra 9am.ro
Avatarul lui Fosta membra 9am.ro
198 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 15:24

De la: lst11, la data 2009-11-04 13:21:23si? pleaca vreun curajos maine in Orient, sau doar v-ati laudat pana acum ca ar fi bine. Iar aia cu "daca nu ai pus mana pe arma, atunci abtine-te", sau asa ceva... ce sa zic, metalitate invechita. e ca si cum o femeie ar spune: "daca nu ai nascut pana acum, nu face sex!". atata timp cat fata plateste impozite si taxe , are dreptul sa isi spuna parerea, ca nu mai suntem la sfarsitul secolului 18 cand femeile nu aveau dreptul sa deschida gura!!
altfel, eu cred ca avem probleme mai importante de care sa ne ingrijim... cum ar fi pe cine votam sa scoata tara asta din mocirla! nu ca ar exista ...

daca au ceva de spus pot...dar tu nu prea ai !
apropos...cunosti numele /partidele celor ce cadideza sa scoata tara din mocirla ?

Fosta membra 9am.ro
241 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 5 Noiembrie 2009, ora 23:28

Stiu ca voi pierde din primul tur dar de al dracului fac numai contra Constitutiei sa ma tineti minte gaozarilor

Fosta membra 9am.ro
198 mesaje
Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 08:40

si daca castiga din primul tur ?
apropos...stiu ca sunt indiscret ...da voi cu cine votati ?

GISSELLA
57 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 08:59

De la: 9am077225, la data 2009-11-06 08:40:36si daca castiga din primul tur ?

Basescu,a oprit si blocat cursul normal de dezvoltare democratica a Romaniei,nu la interesat decit sa-si rezolve problemele familiei si gastilor care lau finantat,intr-o tara bogata ca Romania ,taranii mor de foame,copii nu mai pot merge la scoala,tineretul are un viitor incert,sanatatea si protectia sociala este in colaps,a distrus speranta tinerilor de a mai avea un loc de munca ,de asi mai face o familie si emigreaza ajungind sclavi pe meleaguri straine.Numai LIBERALII POT SALVA ROMANIA !

Fosta membra 9am.ro
198 mesaje
Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 09:17

De la: GISSELLA, la data 2009-11-06 08:59:50
De la: 9am077225, la data 2009-11-06 08:40:36si daca castiga din primul tur ?

Basescu,a oprit si blocat cursul normal de dezvoltare democratica a Romaniei,nu la interesat decit sa-si rezolve problemele familiei si gastilor care lau finantat,intr-o tara bogata ca Romania ,taranii mor de foame,copii nu mai pot merge la scoala,tineretul are un viitor incert,sanatatea si protectia sociala este in colaps,a distrus speranta tinerilor de a mai avea un loc de munca ,de asi mai face o familie si emigreaza ajungind sclavi pe meleaguri straine.Numai LIBERALII POT SALVA ROMANIA !

corect !
sa-l punem din nou pe Tariceanu prim-ministru si peste 5 ani nu vom mai avea nici tara !

bilbe
409 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 11:39

Deocamdata se vede ca vicele SUA a adus ceva GRIPA PORCINA spre fericirea generala,Basescu tot nu a reusit sa pacaleasca opozitia,FMI ul a sterso si PDL ul se pregateste de inmormintarea GENIULUI de la Cotroceni

pascu08_yahoo_com
1131 mesaje
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 17:15

Fratilor iar despre basescu / e alta tema de discutie aici.Eu cred ca daca am intrat in NATO si vrem sa raminem acolo corect este sa ne respectam partenerii pentru ca nimic pe lumea nu este pe degeaba .Si mai cred ca avem negiciatori buni care sa nu arunce bani tarii pe toate vechiturile ;prietenilor'. Cum aliati vor sa faca curat in ograda lor le propunem programul ; rabla ' De asemenea propun ca discutiile sa se faca in prezenta presei pentru a nu fi loc de interpretari.ROMANE FII DESTEPT./

fulgerul1989
131 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 19:03

Prea mult taraboi pentru nimic.Cred ca responsabilii din Guvern ,au bunul simt sa nu mai arunce banii pe vechiturile altora.Cit priveste zvonul cu gripa,prea multa agitatie,anual in aceasta perioada se declanseaza gripa,acum probabil ca aveau stocuri de medicamente cu termen depasit si se face mare taraboi.

9am176825
19 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 13:56

Amigo, daca zici ca iranienii sunt arabi, ai o vasta cultura generala...
Iar chestia cu traitul in evul mediu, nu stiu cat de evoluati suntem noi in raport cu ei, prin prisma risipei de resurse, iresponsabila si chiar nesimtita... Tot ce stiu, este ca atunci cand persii cucerisera o jumatate din lumea antica (printre putinii care le-au tinut piept fiind triburile traco-getice dunarene), Europa se balacea inca prin epoca bronzului...

Fosta membra 9am.ro
754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 14:38

De la: vasilemihaila, la data 2009-11-04 13:21:16Si daca ar trebui sa te duci tu personal in trupele romane din Irak sau Afganistan cum ti-ar pica ?

Autoritățile taiwaneze spun, conform Taiwan News, că, dacă acuzațiile la adresa familiei lui Băsescu referitoare la vânzarea muniției vechi, acuzații apărute în revista Next, se dovedesc a avea o bază reală, vor începe o investigație. Am încercat să dau de articolul original din revista Next, dar, din păcate, revista apare doar în limba chineză. Din cele 8.000 de tone de grenade ce trebuiau distruse, românii, spun taiwanezii, au păstrat 1.884. Pe care apoi le-ar fi vândut angolezilor. Armata taiwaneză spune că, dacă acuzațiile se dovedesc reale, vor cere banii înapoi de la firma românească.

Ce mi se pare cu adevărat interesant și semnificativ, de-a dreptul simptomatic, este genul de afacere de care este acuzat Mircea Băsescu. Specific românesc! Nici măcar de un trafic de armament ca lumea nu avem parte. Nu, trebuie să fie vorba de muniție veche, depășită, destinată distrugerii, care ar fi fost vândută. În țara în care șinele de căi ferate sunt vândute la fiare vechi, pare logic.

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

Mergi la: