back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Programele sau siteurile phishing.

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 03:57

Ce sint?
Mi-a venit un email cu un fel de banca, si mai multe nume de email. Era si al meu. Am accesat sa vad, si programul Mcafee siteadvisor m-a avertizat pe negru ca e phishing.
Daca au nr meu de email (si poate parola, nu stiu cum, nu sint sigur ca au asa ceva) ar trebui sa schimb parola? Sau daca au numai nr de email ce sa fac?
Nu am nici un fel de relatie cu bancile.
Daca astia au intrat in calculatorul meu intra mereu? Ce sa fac.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 03:58

Daca schimb parola dispare corespondenta din casuta de email? Sii emailul daca il schimb, ce se modifica?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 04:01

Programul Mcafee nici nu ma lasa sa deschid acea adresa. Dar o data am deschis-o. Deja am un program phishing instalat de piratii astia?
Ceea ce era ciudat era ca au o lista cu nume de emailuri in ordine alfabetica. Deci le fac rost de la firme mari. Poate chiar google sau yahoo.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 16:01

phishing reprezint� o form� de activitate criminal� care const� in ob�inerea datelor confiden�iale, cum ar fi date de acces pentru aplica�ii de tip bancar, aplica�ii de trading (De exemplu: E-bay, PayPal) sau informa�ii referitoare la c�r�i de credit, folosind tehnici de manipulare a identit��ii unei persoane sau a unei institu�ii.

Metode de combatere a phishing-ului

* Modalit��i sociale.

O modalitate de combatere const� �n explicarea �i �colarizarea utilizatorilor cum s� reac�ioneze la astfel de atacuri. O alt� m�sur� eficient� const� �n verificarea autenticit��ii mesajului electronic cu persoana sau institu�ia comercial� sau financiar� �n cauz�.

* Modalit��i tehnice

Folosirea unui soft anti-phising. Noile versiuni ale navigatoarelor Microsoft Internet Explorer �i Mozilla Firefox includ deja module de anti-phishing.

* Metode de tip juridic �i legal

sura wiki/Phishing

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 19:31

ba,pe voi v-ar mira ca cineva din interior de la gugal sau gogal sau iahoi sa fie in spatele acestor marlanii?!pe mine nu ma mai mira nimic

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 15:35

Numele erau in ordine alfabetica. Deci luate din tabele. Daca se folosesc deja de nr de email, ce sa fac? sa- schimb? si daca-l schimb, dispare tot din casuta de email. Si bineinteles si toate colaborarile pe siteuri/

Sau numai parola sa i schimb?
Mi-e ca folosesc nr de email, pe bune. Sau nu e posibil.
Eu cu bancile nu am nici un fel de colaborare. Intii sa-si mai imbunatatesca modul de lucru.

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 07:08

Dragi forumisti, vreau sa va spun ceva important. E a doua oara cand primesc pe mail aceasta informatie si o transmit tuturor cunoscutilor. De data asta m-am gandit sa va spun si voua:

1. Galeriile de arta Saatchi fac un clasament cu cei mai renumiti artisti din sec XX. Constantin BRANCUSI era pe locul 2 la 300 de voturi distanta de Picasso dar a fost depunctat cu 2000 puncte pe motiv ca nu era votat masiv din Romania. Trimiteti link-ul tuturor si votati!

Sa le aratam ca ne pasa de artistii nostri, sa le aratam ca suntem ROMANI! Iti ia doar 30 secunde. Acum este pe locul 18, inca poate fi salvat.

www.saatchi-gallery.co.uk/artvote

Votati Brancusi! din cati artisti sunt acolo..500 la numar, doar Brancusi este din partea Romaniei...chiar merita sa il votam...e doar un click. Va multumesc!

www.saatchi-gallery.co.uk/artvote/

Mesajul 2:
Va rog sa scrieti aceasta adresa pe google, apoi, cand se deschide pagina, activati prima sau a doua adresa si aveti acolo formularul de votare

www.new7wonders.com/nature/en/vote_on_nominees/

VA ROG SA VOTATI PENTRU REZERVATIA RETEZAT
Este singura care reprezinta Romania in concurs. Este un top al celor mai frumoase locuri si destinatii turistice din lume.

Aceasta actiune simpla, un vot electronic poate sa aduca Romania in atentia lumii intregi. Acum Rezeervatia Retezat este pe locul 13. Votarea continua pana in 7 iulie, daca se va clasa in primii 11, Rezervatia Retezat va intra in finala.

Va rog sa faceti un efort si sa votati! faceti un bine Romaniei si poate voua insiva pentru ca relansarea economiei ne priveste pe toti si se poate face inclusiv prin turism.

Multumesc.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 14:32

...Mona, L-am VOTAT INCA DE CAND L-AI POSTAT PE CELALALT topic !

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 17:48

De la: mytcor, la data 2009-07-02 14:32:43...Mona, L-am VOTAT INCA DE CAND L-AI POSTAT PE CELALALT topic !

Merci! La sugestia lui Nastasica, am postat mesajul pe mai multe topicuri pentru ca unii (ca si mine) nu acceseaza decat anumite subiecte. Am folosit stilul Florinache Aden nu stiu cum (e prea complicat nick-ul lui pt. neuronul meu)

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 16:57

De la: mona_simona2002, la data 2009-07-02 17:48:06
De la: mytcor, la data 2009-07-02 14:32:43...Mona, L-am VOTAT INCA DE CAND L-AI POSTAT PE CELALALT topic !

Merci! La sugestia lui Nastasica, am postat mesajul pe mai multe topicuri pentru ca unii (ca si mine) nu acceseaza decat anumite subiecte. Am folosit stilul Florinache Aden nu stiu cum (e prea complicat nick-ul lui pt. neuronul meu)

Pe absolut toate topicurile. Si repede. Nu fi...lenesa. nu o sa-ti para rau.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 16:58

De la: mona_simona2002, la data 2009-07-01 07:08:25Dragi forumisti, vreau sa va spun ceva important. E a doua oara cand primesc pe mail aceasta informatie si o transmit tuturor cunoscutilor. De data asta m-am gandit sa va spun si voua:

1. Galeriile de arta Saatchi fac un clasament cu cei mai renumiti artisti din sec XX. Constantin BRANCUSI era pe locul 2 la 300 de voturi distanta de Picasso dar a fost depunctat cu 2000 puncte pe motiv ca nu era votat masiv din Romania. Trimiteti link-ul tuturor si votati!

Sa le aratam ca ne pasa de artistii nostri, sa le aratam ca suntem ROMANI! Iti ia doar 30 secunde. Acum este pe locul 18, inca poate fi salvat.

www.saatchi-gallery.co.uk/artvote

Votati Brancusi! din cati artisti sunt acolo..500 la numar, doar Brancusi este din partea Romaniei...chiar merita sa il votam...e doar un click. Va multumesc!

www.saatchi-gallery.co.uk/artvote/

Mesajul 2:
Va rog sa scrieti aceasta adresa pe google, apoi, cand se deschide pagina, activati prima sau a doua adresa si aveti acolo formularul de votare

www.new7wonders.com/nature/en/vote_on_nominees/

VA ROG SA VOTATI PENTRU REZERVATIA RETEZAT
Este singura care reprezinta Romania in concurs. Este un top al celor mai frumoase locuri si destinatii turistice din lume.

Aceasta actiune simpla, un vot electronic poate sa aduca Romania in atentia lumii intregi. Acum Rezeervatia Retezat este pe locul 13. Votarea continua pana in 7 iulie, daca se va clasa in primii 11, Rezervatia Retezat va intra in finala.

Va rog sa faceti un efort si sa votati! faceti un bine Romaniei si poate voua insiva pentru ca relansarea economiei ne priveste pe toti si se poate face inclusiv prin turism.

Multumesc.

| Varianta pentru tiparire a topicului Programele sau siteurile phishing.
Mergi la: