back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Chiptuning auto profesional

9am064432

2 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 20:32

Marirea Puterii si a Cuplului motor cu pana la 40% concomitent cu reducerea consumului de combustibil, numai prin optimizarea softului de functionare al masinii. Reprezentant TCMTurbo, pentru detalii accesati: www.chiptuning-auto.ro

Raporteaza abuz de limbaj
eastside

179 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 31 Mai 2009, ora 22:09

M-ar interesa sa stiu ce riscuri presupune.
Adica dupa doi ani, mai am masina ?!

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 13:17

Daca ii dai in gura ca la sapa, dupa 2 ani NU o sa mai ai masina, chiar si fara chip tuning.
Ideea e ca pentru masinile resoftate sau chip-boosted, daca iti pastrezi acelasi stil de condus consumul de carburant va scadea, durata de viata a motorului nu va fi afectata.
Dar daca vei folosi non-stop puterea suplimentara (accelerari violente, viteze de varf mari, etc.) probabil ca muuuult mai repede de 2 ani vei incepe sa ai belele.
Acelasi lucru s-ar intampla totusi si fara chip. Asa ca eu zic sa o faci, daca esti pasionat.

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 00:03

hammmmm !!!!!!!!!! am vazut de una zii la emisiunea viteza a cincea un test legat de cipul pentru reducerea consumului si rezultatul era ------ dupa 0 adica masina a consumat mai mult carburant dupa ce in prealabil i sau montat cauciucuri noi si i sa redus greutatea sa subliniat faptul ca aceste cipuri au efect doar la cilindreie mari acolo unde nu prea este necesara o asemenea tehnologie cine vrea performanta cu placere al pot sfatui dar sa stii ca chipurile acestea sant precum GPL-ul bune de folos dar strica motorul

Allegro

40 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 10:57

Mai bine va puneti o turbina decat un chip.Un chip termina motor in 2 ani de zile si trebuie sa ii puneti cruce...

| Varianta pentru tiparire a topicului Chiptuning auto profesional
Mergi la: